סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 10:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 10:48 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
קשה לי לומר את זה, אבל לשם שינוי אני מסכים עם מה שיואב בורוביץ כותב:
http://www.haaretz.co.il/blogs/yoavborowitz/1.4177677

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 6:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

http://sports.walla.co.il/item/3074180
מכבי מציעים לרייס חוזה ל-3 שנים בכמיליון דולר לעונה.
לא'דע... זה מרגיש לי שרייס בדיוק עבר את השיא שלו ולהתחייב ל-3 שנים (יותר נכון שנתיים + אופציה) לשחקן בן 30 שמבוסס על מהירות זה לא הדבר הכי נבון לעשות. זה גם ממשיך להוכיח שאין למכבי מחלקת סקאוט מתפקדת. ממשיכים לנסות להחזיר בנים אובדים בציפייה שישחזרו את תהילת העבר וזה בד"כ לא מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 9:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ההרגשה שלי בדיוק. יש לי "תחושת מאריץ'" כזו. כמובן לא באותה עוצמה, רייס הוא לא שבר כלי כמו שמאריץ' היה לפני שהגיע למכבי (ומי שעיניו בראשו ועקב אחריו ידע את זה, מכבי כנראה לא עשו את זה). אבל רייס כן נתן עונה לא ממש טובה ונראה מעבר לשיא. זו שוב התחושה של חובבנות וחפפנות, ראינו את השחקן לפני 3 שנים והוא היה טוב אז יאללה, הוא בטח עדיין טוב.
וזה עוד לפני שנכנסנו לעניין הגיל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 10:01 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ההרגשה שלי בדיוק. יש לי "תחושת מאריץ'" כזו. כמובן לא באותה עוצמה, רייס הוא לא שבר כלי כמו שמאריץ' היה לפני שהגיע למכבי (ומי שעיניו בראשו ועקב אחריו ידע את זה, מכבי כנראה לא עשו את זה). אבל רייס כן נתן עונה לא ממש טובה ונראה מעבר לשיא. זו שוב התחושה של חובבנות וחפפנות, ראינו את השחקן לפני 3 שנים והוא היה טוב אז יאללה, הוא בטח עדיין טוב.
וזה עוד לפני שנכנסנו לעניין הגיל.

אתה לגמרי מגזים. אחרי העונה במכבי הוא נתן שתי עונות מופלאות בחימקי. עונות שבהן שיחק ברמה של כוכב יורוליג מהדרג הראשון. בברצלונה הוא פתח את העונה נפלא (ניצח את מכבי בארץ כמעט לבד) אבל בגלל הפציעות הרבות בקו האחורי הוא שיחק המון ונשחק וזה גמר אותו להמשך העונה. הוא גם סבל מכך שכל הסיטואציה בברצלונה היתה דפוקה והיה לו קשה לבוא לידי ביטוי ועדיין העמיד ממוצעים לא רעים בכלל. הוא לא עבר פציעה כלשהי והמהירות שלו לא נפגעה אפילו במעט. צריך לזכור שמדובר בבחור בריא בן 30 כך שאין סיבה שלא יהיה בשיאו בשנתיים הקרובות. האם הוא מתאים למכבי? צריך לראות את שאר הסגל (ליד גאודלוק, לדוגמא, הוא לא מתאים).
אגב, אני אישית דווקא הייתי הולך על סטפן יוביץ בעמדה 1 אבל אם באמת יתנו לספאחיה, גודס ווייצ'יץ לבנות את הקבוצה אז הם ידעו לעשות את העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 10:34 pm 
Hall of Famer

זה בלתי נסבל
הקיץ עוד לא החל , וכנראה בעקבות יועץ התדמית החדש כל מו"מ מודלף במלואו החוצה ( ולכו תדעו אם בצורה מדויקת ) כולל הפרטים על הסעיפים הכי קטנים בחוזים .
בסוף ב"תודעת האוהדים" מכבי כבר כמה שבועות מחזרת אחרי מאמנים ושחקנים בטופ של היבשת .
בפועל בינתיים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 10:40 pm 
Sophomore

על איזה מאמן הייתם הולכים: נבן ספאחיה - מנוסה, היה במכבי, זכה באליפויות במספר מדינות, עוזר מאמן של אחד המאמנים הטובים בעולם - או דיאן ראדוניץ - צעיר יחסית, אימן רק בסרביה ובמונטנגרו, הצליח כמעט בכל שנות האימון שלו להוציא הרבה יותר ממה ששוות הקבוצות שלו, מאמן הגנה נפלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 10:41 pm 
Junior

מה שהכי בולט לי זה שאין שום אמינות לשום דיווח. במצב הנוכחי אם משהו מתפרסם זה כנראה אומר שהוא לא יקרה. קצת מכניקת קוונטים כזה- עצם הדיווח משפיע על כשלון ההחתמה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 10:50 pm 
Hall of Famer

ראדוניץ' זה פשוט לא יכול לעבוד
מאמן שהיה רגיל לנורמות מסוימות מבחינת השליטה שלו בקבוצה , סגנון המשחק , אופי השחקנים וכו' , ויתקשה עד מאוד לעבור לעבודה ב"קבוצה אמריקאית" שגם ככה מצבה המקצועי רעוע והכישלון הוא התרחיש הסביר ממילא .
קצת דומה למה שקרה לבגאצקיס לדעתי , שאני שב ומזכיר שניז'ני שלו הייתה קבוצה עם כדורסל הישגי ואף מענג לצפייה ( כן כן , אפילו עם אותו ויקטור ראד כשחקן סופר מרכזי ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 11:11 pm 
Freshman

מכבי לא תכריז על אף החתמה לפני שימונה מאמן, זה המשחק שלה כרגע עם האוהדים, כביכול המאמן קובע את הסגל.

אני מעריך שמשעור ודיב' כבר חתומים על חוזים מופרכים, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2017 11:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה שהגיע השלב הזה בקיץ שבו מפסיקים לקטר על כמה הקבוצה נוראית ומתחילים לפנטז על החתמות נוצצות ועל איך הפעם הכל יתחבר ויעבוד. רק חסרה לי ההגחה של מיכאל לפורום ונדע שזה באמת התחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 12:39 am 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
מכבי לא תכריז על אף החתמה לפני שימונה מאמן, זה המשחק שלה כרגע עם האוהדים, כביכול המאמן קובע את הסגל.

וכאילו 5 שעות אחרי מינוי המאמן הוא כבר יהיה מספיק בקיא בכדי לאשר החתמת שחקנים ?
לא נשמע הגיוני - ולכן דווקא הגיוני שמכבי תציג כך את הדברים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 1:34 am 
Junior

shmueliki כתב:
eli2510 כתב:

זה באמת יפה שמישהו עוד מוכן לייחס למכבי הגיון :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 2:43 am 
Freshman

shmueliki כתב:
eli2510 כתב:

רוב האוהדים קונים את הדברים האלו, זו המציאות ובמכבי תמיד ידעו לנצל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 7:21 am 
Sophomore

עוד דבר לגבי טייריס רייס - לא כל שחקן מתאים למערכת לחוצה ותובענית כמו של מכבי ומצליח לתפקד כמו שצריך בתנאים האלה. כבר היו מספיק מקרים של שחקנים שהיו נפלאים בקבוצות אחרות וקרסו במכבי, דוגמת וונטיגו קאמינגס, מאיק צירבס, סוני ווימס ובעלי הזכרון הארול אפילו זוכרים את פרנק בריקובסקי. אז לפחות בעניין הזה אפשר להיות שקטים בנוגע לרייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 7:31 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
נראה שהגיע השלב הזה בקיץ שבו מפסיקים לקטר על כמה הקבוצה נוראית ומתחילים לפנטז על החתמות נוצצות ועל איך הפעם הכל יתחבר ויעבוד. רק חסרה לי ההגחה של מיכאל לפורום ונדע שזה באמת התחיל.

איפה בדיוק ראית פנטזיות? אני חושב שהרוב עדיין בשלב הדיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 7:36 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

השאלה המעניינת עכשיו היא מה יבוא קודם - מכבי יראו שאף מאמן נורמלי לא מסכים להגיע לביצה התובענית שהיא ויתחילו להחתים שחקנים בלי קשר לזהות המאמן, או שבינתיים כל השחקנים החמים יחתמו בקבוצות (כפי שכבר כנראה קורה עם שלל הרכזים - הרטל, מרקוביץ, ג'קסון) ומכבי יתלוננו שאין שחקנים בשוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 7:39 am 
מנהל פורום

מרקוביץ חתם איפה שהוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 7:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
מרקוביץ חתם איפה שהוא?

קרוב לאפס. לא יודע אם כבר חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 7:48 am 
Freshman

קודי (יובל) כתב:
עוד דבר לגבי טייריס רייס - לא כל שחקן מתאים למערכת לחוצה ותובענית כמו של מכבי ומצליח לתפקד כמו שצריך בתנאים האלה. כבר היו מספיק מקרים של שחקנים שהיו נפלאים בקבוצות אחרות וקרסו במכבי, דוגמת וונטיגו קאמינגס, מאיק צירבס, סוני ווימס ובעלי הזכרון הארול אפילו זוכרים את פרנק בריקובסקי. אז לפחות בעניין הזה אפשר להיות שקטים בנוגע לרייס.

והיה את פארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 7:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
sir charles כתב:
ראובן כתב:

תראה את ההודעות של קודי. עבר ממוד "איזו הנהלה מטומטמת איזה מהלך מטומטם איך הם חושבים שיגיעו מנויים ככה" ל"הממ, יש המון אופציות טובות למאמן, והנה הולכים להחתים את רייס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 8:06 am 
Freshman

הכל בסדר ראובן, אני לא זוכר קיץ שבו אוהדי מכבי היו כל כך אדישים למהלכים של הקבוצה והיו כל כך נטולי ציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 8:33 am 
Sophomore

אני רק שאלה...
כמה זמן לוקח למאמן שסיכם את מרבית תנאין בקבוצה עוד לפני שהאופציה המועדפת אמרה לא, לחתום במכבי:

1. כמה שעות, שולחים פקס, מחכים שהבחור יתעורר בצד השני של העולם וחותמים.
2. יום- יומיים, יש בירוקרטיה לפעמים שקשורה בשחרורים בינלאומיים וקבלת הסכמות הקשורות בהתרת חוזה קיים.
3. שלושה ארבע ימים... ת'שמע לפעמים נופלים על שבת, הבחור לא חותם על פקסים רק על מסמך מנייר פפירום מצרי מושבח.. לוקח זמן..
4.תראה.. צריך לכנס פגישת בעלים, להסכים שמחליטים לאשר פתיחת מו"מ, צריך לנסח חוזה כמו שצריך שלא יקרה לנו מה שקרה עם יוגי וקובאן, אחרי זה צריך למצוא לניקולה טיסה זולה לאטלנטה (זובי שנשלם מחיר מלא בשיא עונת התיירות), משם הוא נוסע בריקשה עד למלון של המיועד, מנסה להתקטנן איתו על מאה אלף דולר פחות... נו אתה מבין.. מינמום שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 8:38 am 
Sophomore

ראובן כתב:
sir charles כתב:
ראובן כתב:

תראה את ההודעות של קודי. עבר ממוד "איזו הנהלה מטומטמת איזה מהלך מטומטם איך הם חושבים שיגיעו מנויים ככה" ל"הממ, יש המון אופציות טובות למאמן, והנה הולכים להחתים את רייס".

ההנהלה נשארה מטומטמת, זה לא ישתנה. אני פשוט חושב שהעולם לא נחרב ביום שבלאט אמר למכבי "לא". יש עוד כמה מאמנים בעולם, שאולי מתאימים למכבי פחות מבלאט אבל בכל זאת יכולים לעשות עבודה לא רעה. לגבי החתמות שחקנים - לטעמי רייס הוא אופציה טובה, בדיוק כמו שיוביץ, וונמייקר וג'קסון הם אופציות טובות לאותה העמדה. מכבי לא בדיוק שולטת בשוק ויכולה להחתים את מי שבא לה ולכן אם יש אופציה להביא אחד מהם זה נהדר. בכל מקרה, כל החתמה כזו חייבת להעשות אחרי שמוחתם מאמן. הכוונה היא לא להחתים מאמן ולהודיע שעתיים אחרי שהגיע רכז אלא שההחלטה על זהות הרכז תהיה של המאמן ואז להחתים אותו. האם זה יקרה בפועל? מסופקני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 9:51 am 
מנהל פורום

sir charles כתב:
uriel17 כתב:
מרקוביץ חתם איפה שהוא?

קרוב לאפס. לא יודע אם כבר חתם.

הכי טוב זה מתחת לאפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 10:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
guyancho כתב:
אני רק שאלה...
כמה זמן לוקח למאמן שסיכם את מרבית תנאין בקבוצה עוד לפני שהאופציה המועדפת אמרה לא, לחתום במכבי:

1. כמה שעות, שולחים פקס, מחכים שהבחור יתעורר בצד השני של העולם וחותמים.
2. יום- יומיים, יש בירוקרטיה לפעמים שקשורה בשחרורים בינלאומיים וקבלת הסכמות הקשורות בהתרת חוזה קיים.
3. שלושה ארבע ימים... ת'שמע לפעמים נופלים על שבת, הבחור לא חותם על פקסים רק על מסמך מנייר פפירום מצרי מושבח.. לוקח זמן..
4.תראה.. צריך לכנס פגישת בעלים, להסכים שמחליטים לאשר פתיחת מו"מ, צריך לנסח חוזה כמו שצריך שלא יקרה לנו מה שקרה עם יוגי וקובאן, אחרי זה צריך למצוא לניקולה טיסה זולה לאטלנטה (זובי שנשלם מחיר מלא בשיא עונת התיירות), משם הוא נוסע בריקשה עד למלון של המיועד, מנסה להתקטנן איתו על מאה אלף דולר פחות... נו אתה מבין.. מינמום שבועיים.

5. ואז הוא אומר לא, הבנזונה! בנינו עליו, הכל היה סגור, הסכמנו לכל תנאיו חוץ מסעיף השחרור, משך החוזה, רמת השכר ומידת העצמאות, אבל חוץ מזה באמת הסכמנו על הכל, ואז הוא מבריז המנייאק, איך יכל לעשות לנו את זה, כמה נזק נגרם לנו סתם לא באשמתנו...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, פרארי ו 159 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: