סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 10:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 19, 2017 11:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מבחינת מדינות שמקבלות מקומות? אני באמת לא יודע.
יכול להיות שאם חיפה/ראשון היו לוקחות אליפות, היה להם יותר חשק להכניס אותם - הם מנסים להציג את עצמם כצ'מפיונס ליג. אחד הדברים שהם הציגו שנה שעברה זה כמה אלופות של מדינות יש להם.
מצד שני יש מדינות שמכניסים מהן קבוצות שסיימו במיקום דו ספרתי...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 12:53 am 
Hall of Famer

בינתיים בצ'מפיונס אין אף קבוצה מה-VTB, אף קבוצה מהאדריאטית למעט לובליאנה (אלופת סלובניה אבל קבוצת תחתית באדריאטית), אף קבוצה גרמנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 1:30 pm 
Hall of Famer

בנוסף, אלופת בלגיה אוסטנד גם היא לא נרשמה לצ'מפיונס לפחות בינתיים. הסגנית בריסל דווקא כן, אבל היא תשחק כנראה במוקדמות.
אוסטנד הייתה בשנה שעברה מראשוני העורקות לצ'מפיונס עוד לפני הסנקציות. יש תחושה שהיא מחפשת את דרכה חזרה לג'ורדי, אולי ויילד קארד ליורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 1:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
איך ויילדכארד ליורוקאפ, כאשר כבר פירסמו את כל הקבוצות לעונה הבאה...? ראיה ארוכת טווח?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 1:44 pm 
מנהל פורום

פרסמו את כל הקבוצות אין ווילד כארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 2:04 pm 
Hall of Famer

נכון, טעות שלי.
בינתיים בכל אופן אוסטנד לא רשומה לצ'מפיונס, קבוצה שהצ'מפיונס מאד רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 8:27 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אלי סהר מדווח שישראל קיבלה בסוף מקום בשלב הבתים בצ'מפיונס.
מכבי ראשון צריכה להחליט הבוקר אם היא הולכת על זה או מוותרת העונה על אירופה.
מה שמעניין זה שאם ראשון תקבל את המקום באירופה,
חולון תיזרק לשלב המוקדמות... ותצטרך לוותר על גביע ווינר, לשחק 4 משחקים ב-8 ימים, כולל אחד בערב יום כיפור.
עוד משהו מעניין שסהר כותב עליו: פיב"א באמת מאוד רצו את ירושלים והבטיחו להם אירוח של הפיינל פור בארינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 9:02 am 
Sophomore

דובי פיק מדווח בטוויטר שה- VTB שנואש מהשליטה של צסק"א (8-9 האליפויות האחרונות) רוצה לעבור לפיינל פור. כלומר בתמורה לחוק הרוסי המוצלח שקיבלנו מהם נותנים להם בחזרה את "השיטה הישראלית"...

מה שמעניין בהקשר הת'רד הזה זה האם תהיה לזה השפעה על הכרטיס השני שג'ורדי נותן לקבוצה שסיימה הכי גבוה ב- VTB. האם יחליט לשריין קבוצה שנייה מה-VTB (חימקי?) או לחלופין ימשיך לתת את אותו מקום גם בשטית פיינל פור ויסתכן בזה שקבוצה קטנה תגיע איכשהו לגמר ותקבל את הכרטיס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 9:46 am 
Hall of Famer

דובי פיק לא דיווח לא מזמן שהקבוצות הרוסיות אמרו לג'ורדי "או יורוליג או באסט"?
ולאן הן הלכו בסוף?
וזה לא מקרה ראשון. בקיצור, בידיעות שהן לא שחקן-סוכן-קבוצה, הוא די חלש. כשאני אראה את זה קורה אני אאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 7:55 pm 
מנהל פורום

גמליאל כתב:
דובי פיק מדווח בטוויטר שה- VTB שנואש מהשליטה של צסק"א (8-9 האליפויות האחרונות) רוצה לעבור לפיינל פור. כלומר בתמורה לחוק הרוסי המוצלח שקיבלנו מהם נותנים להם בחזרה את "השיטה הישראלית"...

מה שמעניין בהקשר הת'רד הזה זה האם תהיה לזה השפעה על הכרטיס השני שג'ורדי נותן לקבוצה שסיימה הכי גבוה ב- VTB. האם יחליט לשריין קבוצה שנייה מה-VTB (חימקי?) או לחלופין ימשיך לתת את אותו מקום גם בשטית פיינל פור ויסתכן בזה שקבוצה קטנה תגיע איכשהו לגמר ותקבל את הכרטיס...

פיינל פור בהאנ???
איזו החלטה טיפשית.
הם מודעים כמה זמן יקח להם להחליט אם פיינל פור ספורטיבי?

זו ליגה? גביע? ליגה אזורית? גביע אזורי? ואם יחזרו לשיטה של 2 מחוזות???
הצילו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 12:51 am 
Hall of Famer

אין החלטה, ולכן לא טפשית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 5:56 pm 
Hall of Famer

פיב"א צליחה לגייס קבוצה גרמנית אחת - ביירויט, אחת מהפתעות העונה שעברה בליגה. סיימה רביעית בעונה הרגילה, הרבה מעל הציפיות, אבל הודחה ברבע גמר הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 3:54 pm 
Hall of Famer

אגב, כמו שזה נראה לפחות מהדיווחים עד עכשיו - לפי הספירה שלי, אלא אם כן פיב"א עשו מהלכים שנשמרו בסוד, אין לפיב"א קבוצות למלא את שני סיבובי המוקדמות המתוכננים, ואפילו לא סיבוב אחד מלא. לא אתפלא אם חלק מהקבוצות שהיו אמורות להיות במוקדמות יקודמו ישר לשלב הבתים, והמוקדמות ייערכו במתכונת מצומצמת על כמות קטנה של כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 7:40 pm 
Hall of Famer

ובעוד אנחנו מחכים לתוצאה בנציבות האירופית - פיב"א פרסמה שכבר לפני 10 ימים היא קיבלה פסיקה לטובתה (לפחות חלקית) במחלוקת אחרת בין הגופים, על הכספים שפיב"א טענה שמגיעים לה על ההסכם בין הצדדים, שלטענת פיב"א היורוליג לא עמד בו מאז 2012. ההסכם ההוא דיבר על תמלוגים של 400000 יורו לשנה שהיורוליג משלם לפיב"א אירופה.
זה תוצאה של הסכם ישן (מ-2004) בין פיב"א אירופה לבין יול"ב. כשיול"ב הפסיק לנהל את היורוליג, החברה המסחרית שירשה אותו ב-2010 לקחה על עצמה את ההסכם הזה. אבל ב-2012 היא טענה להפרת חוזה ע"י פיב:א אירופה בגלל שינויים בלו"ז פיב"א, פרשה ממנו חד צדדית, והפסיקה לשלם את התמלוגים.
בית משפט לעניינים מסחריים בלוקסמבורג (לא יודע למה דווקא שם, אני מניח שחברת היורוליג רשומה שם או משהו) קבע שפיב"א לא הפרה את החוזה, ופסק שהיורוליג צריך לשלם לפיב"א 900000 יורו ועוד הוצאות משפט על אותו הסכם, על התקופה בין 2012 ו-2015. אבל בינואר 2015, פסק בית המשפט, ההסכם ההוא פג, ועל התקופה שמאז פיב"א לא תקבל דבר.

לא ברור למה פיב"א לא פרסמה את פסק הדין מייד עם קבלתו, אני מניח שלמרות הפיצוי הם לא קיבלו כל מה שרצו והם לא ממש מרוצים. היא פרסמה אותו רק היום בתשובה לשאלות של כלי התקשורת.
שני הצדדים יכולים כמובן לערער על הפסיקה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 10:55 am 
Hall of Famer

חשבתי קצת על הפסיקה הזו - למה לקח לפיב"א 10 ימים לפרסם אותה, וגם זה רק בעקבות בדיקה של התקשורת? למה שישמרו על זה בסוד?
הרי על פניו זה נצחון עבורם. אז מה הקטע? כנראה יחד עם הסכום שהם מקבלים הם נאלצו לאכול צפרדע גדולה איפשהו.

ואז חשבתי (בוזי, ספר מה דעתך על זה): הפסיקה החשובה באמת בנושא הזה היא שהתשלום הוא עד 2015, ההסכם פג ב-2015, ומאז ועד היום היורוליג לא חייב לפיב"א שקל. לחלק הזה של הפסיקה יש גם השלכה לעתיד, כלומר הפסיקה קובעת שאין הסכם תקף ביון היורוליג לפיב"א, ולכן בעקיפין קובעת שהיורוליג לא יצטרך יותר לשלם תמלוגים לפיב"א גם מעכשיו והלאה.
בוזי, מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:43 pm 
Hall of Famer

הנה אחד שמזמן לא שמענו ממנו - מזכ"ל פיב"א פטריק באומן.
הוא דיבר אתמול על חלונות משחקי הנבחרות, שהפך לסלע מחלוקת גדול במלחמה הזו.

"זה לא פרויקט נגד מישהו. זו הזדמנות לגלות כשרונות חדשים. אנחנו לא דואגים מזה שלפעמים אנחנו 'האיש הרע', כי הסרט הוא טוב. יש לנו מוצר מעולה.
הכדורסל היה צריך שוק חשמלי, כי הכל נעצר ב-2002. זו השנה שהסופרוליג פורק והיורוליג התחיל לשלוט בכדורסל האירופי. פיב"א מאמינה שמשחקי הנבחרות יכולים לעזור לכדורסל לגדול עוד, והחלונות שמהם ייעדרו שחקני NBA היה הסכמה משותפת <כך במקור> כי הגענו למצב שבו עם הזמן השתתפות שחקני NBA בטורנירים הגדולים הייתה פוחתת עוד ועוד <אם היו ממשיכים טורנירים כל קיץ>. היה הכרח לתת מנוחה לספורטאים וליצור הזדמנות לחדשים...היינו בדרך שאין ממנה חזרה. אנחנו לא יכולים להיות בני ערובה של כמה כוכבים, אלא חושבים איך לבנות חדשים."

לגבי היורוליג - הגישה שונה:
"אני לא מעביר ביקורת על מה שהיורוליג עושה, אני מבקש שיכבדו את הרעיונות שלנו כי יש לנו סיבות טובות מאד, ולא משנה אם הם אהובים יותר או פחות על מועדונים מסויימים. כולם צריכים לעשות מאמץ. עשינו את זה בכך שהפכנו את היורובאסקט לפעם ב-4 שנים. זו פשרה הגיונית שלא צריכה להטריד איש."
<אבל אם היורוליג לא ימלא אחרי חלונות הנבחרות, יהיו השלכות>:
"בספרד, למשל, האיגוד יצטרך לנקוט בצעדים כי זה נוגד את חוק הספורט שם. המועדונים הספרדים יצטרכו לשבת ולהחליט אם הם רוצים נבחרת טובה שתמשיך את ההצלחות ב-15 שנה האחרונות, או לא. למרבה המזל יש 215 מדינות וכולן רוצות לשחק באולימפיאדה ובגביע העולם. לספרד יש ליגה רבת כוח, דור זהב שאפשר לקנא בו, דוגמא שצריך לקחת בשנים האחרונות. יהיה חבל שזה ייקטע בגלל שבועיים.
<היורוליג לא יקבל את אותו היחס שמקבל ה-NBA>:
היורוליג רוצה שנתייחס אליו כמו ה-NBA של אירופה, אבל אנחנו חיים בעולם קטן שבו יש 50 מדינות במרחק של שעה טיסה. כשיש לך אחריות בינלאומית, אתה צריך להתחשב גם ברגולציות הבינלאומיות ולכבד אינטרסים שהם מעבר לכמה מועדונים, לא משנה כמה הם חזקים. צריכים למצוא שווי משקל בלי להקטין את הליגות המקומיות. המועדונים האלה רוקדים על שתי חתונות, עם שתי מערכות שונות של חוקים. זו הבעייה. אם המועדונים האלה לא היו בשני מקומות בעת ובעונה אחת, הכל היה יותר ברור וקל. אני רוצה כדורסל שלא יהיה כפוף להחלטות של ארגון. אנחנו רוצים שהיורוליג יצטרף לתנועה הכללית ויכבד את הליגות המקומיות. מבחינה אתית זה מפוקפק לתת לשחקנים לבחור אם לשחק ביורוליג או בנבחרות שלהם. אין לנו זכות לשים שחקנים במצב שיצטרכו לבחור בחירה כזו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:50 pm 
Sophomore

אני לא יודע לגבי הסיבה, אבל אני יודע לומר שפיב"א ניסתה בכל כוחה להצניע את פסק הדין הזה. וגם שכבר נשאלה על כך, היא פרסמה אותו בקול ענות חלושה. תשווה את זה לפסק הדין שהם קיבלו בזמנו מבית המשפט הגרמני על הסנקציות ולחגיגות והצהלות שהיו שם, למרות שהיה מדובר בסך הכול בניצחון פרוצדורלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 8:59 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
הנה אחד שמזמן לא שמענו ממנו - מזכ"ל פיב"א פטריק באומן.
הוא דיבר אתמול על חלונות משחקי הנבחרות, שהפך לסלע מחלוקת גדול במלחמה הזו.

"זה לא פרויקט נגד מישהו. זו הזדמנות לגלות כשרונות חדשים. אנחנו לא דואגים מזה שלפעמים אנחנו 'האיש הרע', כי הסרט הוא טוב. יש לנו מוצר מעולה.
הכדורסל היה צריך שוק חשמלי, כי הכל נעצר ב-2002. זו השנה שהסופרוליג פורק והיורוליג התחיל לשלוט בכדורסל האירופי. פיב"א מאמינה שמשחקי הנבחרות יכולים לעזור לכדורסל לגדול עוד, והחלונות שמהם ייעדרו שחקני NBA היה הסכמה משותפת <כך במקור> כי הגענו למצב שבו עם הזמן השתתפות שחקני NBA בטורנירים הגדולים הייתה פוחתת עוד ועוד <אם היו ממשיכים טורנירים כל קיץ>. היה הכרח לתת מנוחה לספורטאים וליצור הזדמנות לחדשים...היינו בדרך שאין ממנה חזרה. אנחנו לא יכולים להיות בני ערובה של כמה כוכבים, אלא חושבים איך לבנות חדשים."

לגבי היורוליג - הגישה שונה:
"אני לא מעביר ביקורת על מה שהיורוליג עושה, אני מבקש שיכבדו את הרעיונות שלנו כי יש לנו סיבות טובות מאד, ולא משנה אם הם אהובים יותר או פחות על מועדונים מסויימים. כולם צריכים לעשות מאמץ. עשינו את זה בכך שהפכנו את היורובאסקט לפעם ב-4 שנים. זו פשרה הגיונית שלא צריכה להטריד איש."
<אבל אם היורוליג לא ימלא אחרי חלונות הנבחרות, יהיו השלכות>:
"בספרד, למשל, האיגוד יצטרך לנקוט בצעדים כי זה נוגד את חוק הספורט שם. המועדונים הספרדים יצטרכו לשבת ולהחליט אם הם רוצים נבחרת טובה שתמשיך את ההצלחות ב-15 שנה האחרונות, או לא. למרבה המזל יש 215 מדינות וכולן רוצות לשחק באולימפיאדה ובגביע העולם. לספרד יש ליגה רבת כוח, דור זהב שאפשר לקנא בו, דוגמא שצריך לקחת בשנים האחרונות. יהיה חבל שזה ייקטע בגלל שבועיים.
<היורוליג לא יקבל את אותו היחס שמקבל ה-NBA>:
היורוליג רוצה שנתייחס אליו כמו ה-NBA של אירופה, אבל אנחנו חיים בעולם קטן שבו יש 50 מדינות במרחק של שעה טיסה. כשיש לך אחריות בינלאומית, אתה צריך להתחשב גם ברגולציות הבינלאומיות ולכבד אינטרסים שהם מעבר לכמה מועדונים, לא משנה כמה הם חזקים. צריכים למצוא שווי משקל בלי להקטין את הליגות המקומיות. המועדונים האלה רוקדים על שתי חתונות, עם שתי מערכות שונות של חוקים. זו הבעייה. אם המועדונים האלה לא היו בשני מקומות בעת ובעונה אחת, הכל היה יותר ברור וקל. אני רוצה כדורסל שלא יהיה כפוף להחלטות של ארגון. אנחנו רוצים שהיורוליג יצטרף לתנועה הכללית ויכבד את הליגות המקומיות. מבחינה אתית זה מפוקפק לתת לשחקנים לבחור אם לשחק ביורוליג או בנבחרות שלהם. אין לנו זכות לשים שחקנים במצב שיצטרכו לבחור בחירה כזו."

אהבתי מאוד את מה שהוא אמר לגבי כיבוד הליגות המקומיות.
סוף סוף אני שומע מישהו אומר את זה, שלא בפורומים כאלה ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:36 pm 
Hall of Famer

כן, היום נוח לו מאד להגיד את זה אחרי שהקבוצות הבכירות דחו את השיריון שהציע להן...
בקיצור אל תהייה נאיבי. כרגע מה שאיכפת לו יותר מהכל זה החלונות של הנבחרות, ממש לא הליגות המקומיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 10:09 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה נראה שפיב"א נוהגת בחוכמה בזה שהיא עושה עניין מחלונות הנבחרות.
בסופו של דבר זירת המאבק הסופית היא הנציבות האירופית, והשאלה הספציפית הזו עולה עכשיו בפניה.
חמשת החברים הבכירים בוועדת הספורט של הפרלמנט האירופי - שני נשיאי הוועשה (מספרד ומבלגיה), שני סגני הנשיא (מצרפת ופולין) והמזכיר הכללי שלה (מיוון) הוציאו היום גילוי דעת משותף בעד חלונות הנבחרת של פיב"א.
"הדבר החשוב ביותר מבחינתנו הוא להבטיח את זכותם של השחקנים לשחק בנבחרותיהם. אנחנו לא רוצים להיות מעורבים במלחמת פיב"א והיורוליג, להיפך, אנחנו בעד דיאלוג בריא שיביא אחדות וחוזק לכדורסל האירופי. עם זאת, כל עימות בין הגופים אסור שישפיע על שחקנים והשתתפותם בנבחרות הלאומיות שלהם. אנחנו מצפים מהפרלמנט האירופי לנהוג בהתאם."

בקיצור, הכניסו פה את היורוליג לפינה. אם יעמוד בסירובו, זה יכול להזיק מאד לקייס שלו במאבק הכולל אצל מקבלי ההחלטות.
צריך לציין שעניין שחקני ה-NBA לא הוזכר במכתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 8:27 am 
Hall of Famer

לפי הדייוחים, היורוליג החליט סופית - לא יהיו הפסקות ביורוליג בחלונות הנבחרות של פיב"א.
המלחמה הזו שהייתה על אש קטנה כמה חודשים תתעורר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 11:44 am 
Hall of Famer

ציטוט:
המועדונים האלה רוקדים על שתי חתונות, עם שתי מערכות שונות של חוקים. זו הבעייה. אם המועדונים האלה לא היו בשני מקומות בעת ובעונה אחת, הכל היה יותר ברור וקל.

בקיצור הוא מעוניין שמועדוני היורוליג יעזבו את הליגות המקומיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 2:42 pm 
Hall of Famer

מאיפה הבאת את זה?
להיפך, הוא רוצה שהיורוליג והיורוקאפ ייעלמו והמועדונים כולם יהיו תחת המטריה של פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 9:43 pm 
Hall of Famer

לפי לו"ז היורוקאפ, שבכל זאת יש בו פחות משחקים ויותר חופש משחק, נראה שבזה כן מתחשבים בהפסקות הנבחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 11:09 pm 
Hall of Famer

פיב"א מוציאה תגובה רשמית ללו"ז של היורוליג שלא מתחשב בחלונות הנבחרות.
זו הודעה ארוכה מאד, אז לא אתרגם אותה כאן. אתם מוזמנים לקרוא אותה.
http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... endar.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], G, itay2 ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: