סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 1:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא , לא צריך להגזים. ועדיין , מכבי לאורך השנים (גם האחרונות) ייבשה ישראלים יותר בכירים מזליקוביץ' (למשל יבזורי, רוט, נעימי, חג'ג').

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 1:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז זהו, בלי לבדוק, אני מעריך שאם נבדוק את הדקות של יבזורי הוא קיבל יותר מזליקוביץ' ורוזפלט. אולי אפילו משניהם ביחד. אבל זו רק הערכה, לא ספרתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 1:59 pm 
Junior

אני חושב שמרכז הדיון צריך להתמקד במטרות ההחתמות ולא כמה דקות הם קיבלו בפועל. אם כי ברור שזה מצער שבסופו של דבר זליקו את רוזפלט (בעיקר השני - פשוט בחור עם אופי אדיר) מיעטו לשחק.

מכבי החתימה+ייבשה שחקנים כדי להחליש את היריבות או אם תרצו ניסוח אחר - למנוע מהם להתחזק (ועל זה כולם יסכימו, אולי חוץ מראי) ואילו הפועל החתימה את רוזפלט וזליקוביץ' כי באמת חשבה שתהיה זקוקה להם. וזה ההבדל המהותי שאוהד חולון שהתחיל את הדיון המאוס הזה מסרב להדגיש.

אם באמת היינו רוצים לנהוג כמו מכבי ממזמן שני אלה היו חתומים פה לעונה נוספת...אבל עזבו, בטח כרגע מתבשל במוחו של אורי אלון מי השניים התורנים הבאים שיחתמו פה כדי לחמם את הספסל. (נו באמת)

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ה' יוני 22, 2017 2:05 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:01 pm 
Hall of Famer

נראה לי דווקא שאני לא היחיד שלא יסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:05 pm 
Freshman

זה קטע, אוהדי ירושלים תמיד מוצאים את התירוצים למה הדברים שהם עושים, שזהים אחד לאחד למה שמכבי עושים זה בסדר אבל אצל מכבי זה לא בסדר.
הם מייבשים ישראלים לא פחות ואפילו יותר, יש תירוץ.
הם משחקים באירופה רק עם זרים, פתאום לא שרים אל אל ישראל.
כמה חוסר מודעות וצביעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:06 pm 
Junior

תודה על הצבת המראה. תבוא כל יום (סתם. אני צוחק. מאז שנרשמת אתה ממילא פה כל יום עם תובנה חדשה על הפועל ירושלים. עונת מלפפונים שלמה לפנינו...see ya)

-ייבוש ישראלים - ✓
-אל אל ישראל - ✓

אתה רוצה להעלות אולי עוד דיון לעוס או שסיימנו עד הפעם הבאה? אפשר לדבר על האלימות בקהל שלנו אם אתה מעוניין. אה שנייה, זה אשכול על מכבי. תעבור לאשכול של הפועל 17/18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:12 pm 
Junior

טאקר כתב:
עופר האדום כתב:
הישראלים מקבלים שם יותר דקות? תלוי לאיזה ישראלים אתה מתכוון.

מכבי בשנים האחרונות לא ייבשה שחקנים ישראלים ברמה שירושלים עשתה עם רוזפלט וזליקוביץ(שחקני חמישיה בקבוצות אחרות בליגה), אפילו יבזורי שיחק במכבי יותר משני אלה בירושלים.
ירושלים הרבה יותר גרועה בנושא הזה

ירושלים בכללי בין 2-3 הקבוצות שהישראלים מקבלים שם הכי פחות דקות בליגה.

אולי דיי כבר עם הקשקוש הזה שירושלים יבשה את זליקוביץ? הוא פתח רק ב 4 מתוך 12 המשחקים שהוא שותף השנה בהרצליה ולא הצדיק גם את זה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:15 pm 
Hall of Famer

ועדיין ברובם שיחק יותר מ-20 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:17 pm 
Freshman

טאקר כתב:
זה קטע, אוהדי ירושלים תמיד מוצאים את התירוצים למה הדברים שהם עושים, שזהים אחד לאחד למה שמכבי עושים זה בסדר אבל אצל מכבי זה לא בסדר.
הם מייבשים ישראלים לא פחות ואפילו יותר, יש תירוץ.
הם משחקים באירופה רק עם זרים, פתאום לא שרים אל אל ישראל.
כמה חוסר מודעות וצביעות...

כל הטיעונים בבסיסם תמיד היו קשקוש מוחלט בעיניי, אבל אני מסכים איתך, ואני לא מבין עד כמה אנשים לא מודעים ברמה הכי בסיסית למה שקורה בקבוצה שלהם, בכל התחומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:18 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
אני חושב שמרכז הדיון צריך להתמקד במטרות ההחתמות ולא כמה דקות הם קיבלו בפועל. אם כי ברור שזה מצער שבסופו של דבר זליקו את רוזפלט (בעיקר השני - פשוט בחור עם אופי אדיר) מיעטו לשחק.

מכבי החתימה+ייבשה שחקנים כדי להחליש את היריבות או אם תרצו ניסוח אחר - למנוע מהם להתחזק (ועל זה כולם יסכימו, אולי חוץ מראי) ואילו הפועל החתימה את רוזפלט וזליקוביץ' כי באמת חשבה שתהיה זקוקה להם. וזה ההבדל המהותי שאוהד חולון שהתחיל את הדיון המאוס הזה מסרב להדגיש.

אם באמת היינו רוצים לנהוג כמו מכבי ממזמן שני אלה היו חתומים פה לעונה נוספת...אבל עזבו, בטח כרגע מתבשל במוחו של אורי אלון מי השניים התורנים הבאים שיחתמו פה כדי לחמם את הספסל. (נו באמת)

הנה עוד שטות...
מכבי מנסים להחליש את שאר קבוצות הליגה עם החתמות ישראלים וירושלים החתימו ובסוף לא הסתדר שישחקו... מאיפה אתה מצליח להנפיץ את השטויות האלה?
כמה היתממות וצביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:22 pm 
Freshman

יש ויש...

יבזורי, חג'ג', ליובין, כדיר, מקל בקדנציה הראשונה שלו, אפשר לומר שהם היו החתמות שנועדו להחליש את היריבות ולא כי בנו עליהם במכבי.

פניני ואוחיון הם היוצאים מהכלל, שניהם הובאו במגמה להחליש את היריבות (לאוחיון קדמו פארמר ופאפאלוקאס ברוטציה), אבל הפכו לשחקני רוטציה יעילים כבר בעונה הראשונה שלהם, אוחיון אף הצליח להפוך לשחקן חמישייה בשלהי העונה.

על אליהו בנו, על הלפרין ניסו לבנות, על גרין ניסו גם לבנות, אבל הוא נגר שלא למד להתייעל, להבדיל משחקנים מוגבלים התקפית כמו טיוס ורנדל.

אם נסתכל קדימה לעונה הזו - על אוחיון בונים ברמה כזו או אחרת לליגה, הרבה פחות ליורוליג,, על ג'ון די בונים ל-2 המסגרות, כנ"ל לגבי כארם משעור,
שגב נמצא בסימן שאלה, בליגה הוא יכול עוד לשמש מחליף ראשון לעמדה 5 נניח, ביורוליג הוא יכול לשמש מחליף שלישי לעמדות 5 ו-4, אבל כל עוד הוא
לא מפתח את הקליעה שלו ומשפר אחוזים מהקו הוא יחשב יותר סוג של חור בהתקפה מאשר כנכס בהגנה. בדיוק כמו שאלכסנדר על אף היכולות ההתקפיות שלו
נחשוב חור בהגנה יותר מאשר כאופציה בהתקפה.

מצד שני אם הקו הקדמי המסתמן יהיה טיוס ואייברסון (קו קדמי בינוני על הנייר, אבל די "האסלרי"), שגב יכול להתאים למשבצת, אם יעבוד וישפר את הקליעה
שלו מחצי מרחק או מחוץ לקשת זה יכול לעזור לו ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:28 pm 
Hall of Famer

יבזורי, חג'ג', ובעיקר כדיר היו ישראלים בכירים כשחתמו. כדיר היה שחקן העונה בליגה ואחד הכוכבים של קבוצה שלקחה את האליפות. מקל הגיע מהקולג'.
וכשלא הלך, שוחררו כולם אחרי חצי עונה עד עונה וחצי.
מכל אלה, היחיד שלדעתי יכל לתרום ולא קיבל אפשרות להראות את זה היה דווקא כדיר.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יוני 22, 2017 2:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:29 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ועדיין ברובם שיחק יותר מ-20 דקות.

אבירם זליקוביץ' שיחק העונה בהרצליה בממוצע 18 דקות במשחק. ב-4 המשחקים הראשונים שלו בהפועל הוא קיבל 16 דקות בממוצע, ואז לרוע מזלו (ולמזלה הטוב של הפועל) נחת אלינו מהנהלת האחות הקטנה ריצ'רד האוול כמתנה. אין ספק שהפועל שיוועה בזמנו לעוד ישראלי בקו האחורי , ובוודאי אי אפשר לטעון שהפועל הביאה אותו מלכתחילה כדי שיחמם את הספסל.

רוזפלט אכן סיפור אחר , ואכן יובש יותר מדי העונה , אבל חוץ ממנו איזה עוד ישראלי בכיר יובש בהפועל בשנים האחרונות ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:33 pm 
Hall of Famer

זליקוביץ' התחיל להיות מיובש עוד לפני שהאוול הגיע. במשחקים האחרונים לפני שהאוול הגיע הוא כבר ירד ל-4 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:37 pm 
Hall of Famer

זה היה למיטב זכרוני משהו כמו 2 משחקים , וגם אז דובר על איזושהי פציעה שלו אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:39 pm 
Sophomore

stambody כתב:
יש ויש...

יבזורי, חג'ג', ליובין, כדיר, מקל בקדנציה הראשונה שלו, אפשר לומר שהם היו החתמות שנועדו להחליש את היריבות ולא כי בנו עליהם במכבי.

פניני ואוחיון הם היוצאים מהכלל, שניהם הובאו במגמה להחליש את היריבות (לאוחיון קדמו פארמר ופאפאלוקאס ברוטציה), אבל הפכו לשחקני רוטציה יעילים כבר בעונה הראשונה שלהם, אוחיון אף הצליח להפוך לשחקן חמישייה בשלהי העונה.

סליחה על הבוטות, אבל זה שטויות. מקל בקדנציה הראשונה שלו היה נובאדי. או סתאמבאדי. הגיע אחרי שיובש בקולג' ולא הצליח למצוא לעצמו דקות משחק אצל צביקה. כשהוא ראה שגם בעונה הבאה זה לא הולך הוא חתך ובצדק, אבל מכבי ממש לא הביאה אותו כחלק ממלחמה על משהו.
ליאור ליובין נכנס אמנם לסגל מפוצץ גארדים (יותם, אודריך, שארפ, בורשטיין, לואיס) אבל היה מעולה לפני שהגיע. החתמה של פוטנציאל גדול.
כדיר בכלל הגיע כדי להחליף את אליהו, ואז אליהו החליט שהוא רוצה לחזור. לגמרי במקרה, אותו הדבר קרה לו גם בהפועל ירושלים.
לא אתחיל לדבר על פניני ואוחיון אבל שניהם חתמו מתוך צורך בישראלים טובים. בלאט האמין שאוחיון יהיה גארד טוב גם לקצת דקות ביורוליג.

אז כן, פעם מכבי החתימה באמת כדי להחליש את היריבות אבל עכשיו זה כבר בקושי קורה. הישראלים של היום יקרים מאוד וצריכים לתת תפוקה אמיתית בחוק הרוסי. להחתים אותם רק כדי שלאחרים לא יהיה זה עסק הרבה פחות משתלם מבעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:43 pm 
Hall of Famer

ליובין, צריך להוסיף, שוחרר אחרי עונה ליריבה הכי גדולה של מכבי. סו מאץ' פור להחליש.
לא שמתי לב שהוא רשם אותו, ולמען ההגינות גם אותו צריך לרשום עם כדיר בתור אחד שיכל לתרום ולא קיבל הזדמנות ראויה להראות את זה. בנו אודריך היה פצוע בקרסול חלק מהעונה, גם היה צעיר ולא מנוסה ועשה המון החלטות לא טובות. לבאט העדיף אותו ולא משנה מה.
ועדיין, שוחרר ליריבה הכי גדולה של מכבי (והיה מצוין שם), סו מאץ' פור להחליש.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יוני 22, 2017 2:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:46 pm 
Freshman

ג'ון די ומשעור לא יותר טובים מהישראלים שיש לה עכשיו.
שים את מקל או אוחיון (או שגב) בחיפה או הרצליה, קבוצה בלי ציפיות ובלי לחץ עם 30 דקות בהרכב , והם נותנים עונה יותר טובה משניהם.
יותר מזה, פניני בהרצליה עושה בקלות ממוצע של 15 נק למשחק.
לשחק בקבוצה גדולה עם לחץ וציפיות, כשיש כמה מתחרים על כל עמדה, ועל כל טעות משלמים , זה סיפור אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:47 pm 
Freshman

violin כתב:
ג'ון די ומשעור לא יותר טובים מהישראלים שיש לה עכשיו.
שים את מקל או אוחיון (או שגב) בחיפה או הרצליה, קבוצה בלי ציפיות ובלי לחץ עם 30 דקות בהרכב , והם נותנים עונה יותר טובה משניהם.
יותר מזה, פניני בהרצליה עושה בקלות ממוצע של 15 נק למשחק.
לשחק בקבוצה גדולה עם לחץ וציפיות, כשיש כמה מתחרים על כל עמדה, ועל כל טעות משלמים , זה סיפור אחר לגמרי.

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:52 pm 
Freshman

דרך אגב, רוזפלט העמיד לפני הייבוש בירושלים מספרים לא פחות טובים אם לא יותר טובים מדיברתלומאו בליגה הישראלית.
למה לעזעזל שאחרי ששחקן רואה מה ירושלים עשתה השנה לישראלים הוא ילך לשם? איזה יתרון יש להם על מכבי?
די להיתממות של אוהדי ירושלים. זה סתם צביעות.
אתה עושים בדיוק כל מה שמכבי שאהבתם לשנוא כל השנים עשתה, רק בצורה פחות מוצלחת בהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 3:02 pm 
Junior

בשנים האחרונות זה באמת נראה שמכבי מחתימה את הישראלים מתוך כוונה שהם גם ישחקו, בין היתר בגלל העלויות הגבוהות שלהם, ולכל היותר אפשר לומר שהפחד שישראלי בכיר יגיע להפועל גורם להם להתנהג בצורה פרנואידית ולשפוך עליו מעבר לשווי האמיתי שלו. והטענה שהפועל הביאה את רוזפלט וזליקוביץ כדי לייבש אותם היא לא יותר ממגוחכת. זליקוביץ הובא על המשבצת של מנקו, כאשר הפועל הייתה זקוקה נואשות לעוד ישראלי וקיבל צ׳אנס ולא הוכיח את עצמו ורוזפלט היה אחת ההחתמות הראשונות של הפועל ובמשחקים הראשונים הוא גם קיבל לא מעט דקות. בסופו של דבר עד שהוא נפצע לקראת תחילת הפלייאוף הוא שיחק מעל 11 דקות בממוצע, דקה אחת פחות מאיתי שגב. מישהו טוען שאיתי שגב הובא למכבי כדי לייבש אותו?
ולמה ששחקן שרואה מה קורה לישראלים יגיע להפועל או למכבי? א. הכסף ב. אני מאמין שכמעט כל שחקן שחותם חושב שהוא יוכיח שהוא ראוי להרבה דקות, גם במכבי או בהפועל ג. האפשרות לזכות בתואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 3:09 pm 
Hall of Famer

טאקר, אתה יכול לציין לי עוד שחקן ישראלי בכיר חוץ מרוזפלט שיובש בשנים האחרונות בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 3:23 pm 
Hall of Famer

טאקר כתב:
אתה עושים בדיוק כל מה שמכבי שאהבתם לשנוא כל השנים עשתה, רק בצורה פחות מוצלחת בהכל.

אתה ממשיך לכתוב את המנטרה הזאת , אבל בתאכלס בשלוש השנים האחרונות הפועל עושה את זה בצורה דווקא יותר מוצלחת אם כבר.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 3:25 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
טאקר, אתה יכול לציין לי עוד שחקן ישראלי בכיר חוץ מרוזפלט שיובש בשנים האחרונות בהפועל?

לא רק בשנים האחרונות. אם הוא רציני שיילך הרבה אחורה - החל משנת 2000.
הרי חג'ג' עבור מאדום לצהוב בקיץ 2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 3:56 pm 
Freshman

נבהיר משהו. למעט מקרים שבהם מנסים להיפטר מחוזה, קבוצות לא מייבשות שחקנים. גם את הטענה שמאמנים מייבשים שחקנים אני לא אוהב, אבל אותה אני יכול לקבל.
קבוצות מחתימות לעתים רחוקות שחקנים שהן לא ממש צריכות כ"ביטוח" (כמו עם אדגר סוסה בשנה שעברה) או כדי שלא ישחקו אצל היריבה. אני לא חושב שזה המקרה עם רוזפלט,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: