סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 403 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 6:50 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
סוני ווימס בתוכניות של פאו.
בוגדן בוגדנוביץ' כנראה בדרך לNBA. אם אני זוכר נכון הזכויות עליו של סקרמנטו ואבא שלו, ולאדי.
ריאל מדריד מאריכה חוזה לפליפה רייס, שנתיים נוספות.
פריאיי הנרי מאילת חותם בטורקיה, בטופאש בורסה שתהיה ביורוקאפ בעונה הבאה.
קוטי קלארק שהיה בקאזאן בעונה האחרונה חותם בסראטוב. לא הצדיק את ההייפ סביבו בעונה האחרונה.
יבגני קולסניקוב, גארד רוסי מסראטוב יעשה את הדרך ההפוכה.
צ'אבי רבאסדה נשאר בגראן קנאריה.
מרקיז היינס, אלוף איטליה, נשאר בונציה.
דריק בראון האריך חוזה לעוד שנתיים באפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 8:57 pm 
Junior

מישהו ממומחי הסמים יכול להסביר לי איך זה יכול להיות שווימס יוכל לשחק כדורסל בשנה הבאה? ואם אתם כבר פה, אז במקום להקפיץ ת׳רד מהאוב, להסביר האם זה סביר שעוד אין ידיעה על התוצאה של ראד?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 9:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
מישהו ממומחי הסמים יכול להסביר לי איך זה יכול להיות שווימס יוכל לשחק כדורסל בשנה הבאה? ואם אתם כבר פה, אז במקום להקפיץ ת׳רד מהאוב, להסביר האם זה סביר שעוד אין ידיעה על התוצאה של ראד?

לגבי סוני לא ברור, אבל במקרה של ראד אאז"נ אם לא מודיעים על התוצאה אז היא שלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 10:29 am 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:

אני לא חושב שהבדיקה של ווימס היתה צריכה בכלל להישלח לאנשהו, זאת בדיקה שהוזמנה ע"י מכבי באופן פרטי ולצורך הבדיקה ווימס יצא "אשם" כי יצא באמצע הבדיקה, אבל אני לא חושב שמכבי היתה מחויבת להעביר את הבדיקה הזאת למישהו. היא פשוט השתמשה בה לצרכי מו"מ, וכחלק ממנו כנראה ויתרה על שליחה התוצאות של הבדיקה בתמורה לויתור על המשך החוזה. לגבי ראד - פורסם מתישהו שהיתה בעיה עם הבדיקה שלו, ובאותו הזמן הוא גם נהיה יותר בסדר בכדורסל ולמכבי היו פצועים, אז הם בטח לא התעקשו על בדיקה חוזרת. בקיצור - לדעתי מכבי יכלה לעשות מה שהיא רוצה עם הבדיקה הזאת, לדווח עליה או לא היה בחירה שלה בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 11:27 am 
Junior

zurkin כתב:
הרסי הוקינס כתב:

אני לא חושב שהבדיקה של ווימס היתה צריכה בכלל להישלח לאנשהו, זאת בדיקה שהוזמנה ע"י מכבי באופן פרטי ולצורך הבדיקה ווימס יצא "אשם" כי יצא באמצע הבדיקה, אבל אני לא חושב שמכבי היתה מחויבת להעביר את הבדיקה הזאת למישהו. היא פשוט השתמשה בה לצרכי מו"מ, וכחלק ממנו כנראה ויתרה על שליחה התוצאות של הבדיקה בתמורה לויתור על המשך החוזה. לגבי ראד - פורסם מתישהו שהיתה בעיה עם הבדיקה שלו, ובאותו הזמן הוא גם נהיה יותר בסדר בכדורסל ולמכבי היו פצועים, אז הם בטח לא התעקשו על בדיקה חוזרת. בקיצור - לדעתי מכבי יכלה לעשות מה שהיא רוצה עם הבדיקה הזאת, לדווח עליה או לא היה בחירה שלה בלבד.

כל זה היה מיותר אם היה בשנה שעברה קוד אתי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 2:27 pm 
Sophomore

יום של החתמות גדולות:
הרטל בברצלונה לשנתיים.

אנתוני רנדולף מאריך חוזה בריאל.

דובלייביץ' מאריך חוזה עד 2020 בולנסיה.

לאו וסטרמן בצסק"א, רשמי.

ג'ורדן המילטון חותם באושאק ספורטיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 22, 2017 7:37 pm 
Sophomore

ברצלונה רוצה להשלים את הקו האחורי עם שיין לארקין וגיים ויוס של ולנסיה.

פנר מאריכה חוזים לסלוקאס, דאטומה. קאליניץ' בדרך גם הוא.

ארון קראפט מאוהיו סטייט (וטרנטו בעונה האחרונה) הולך למונאקו.

מתייה לסורט, סנטר מנאנטר בדרך לבאמברג, עפ"י דובי פיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 12:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ויווס לדעתי כבר חתם על הארכת חוזה בולנסיה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 1:41 am 
Junior

zurkin כתב:
הרסי הוקינס כתב:

לפי מה שנאמר בזמן שהפרשה עלתה, ברגע שזה עובר לרשות למניעת סימום זה לא עניין פרטי של מכבי והשחקן. בזמנו הרי גם הרשות התלוננה שמכבי לא העבירה לה פרטים של ווימס - אם זה היה עניין של מכבי בלבד, מה אכפת לרשות אם מכבי מעבירה או לא מעבירה מסמכים?

הנה ציטוט מהמכתב של הרשות למכבי: “ניתנת לכם בזה הודעה, כי הספורטאי סוני ווימס ביצע התחמקות ו/או סירוב ו/או עבירה באיסוף דגימת שתן. המדובר במעשים אסורים על פי התקנון הלאומי למניעת סימום בספורט. כעולה מהתנהגותו, ביצע הספורטאי הפרה ברורה של התקנון. התוצאות של הפרה כנ”ל מגיעות כדי תקופת פסלות של 4 שנים… בנסיבות אלו, יש להשעות את הספורטאי בכפוף לשימוע ביניים שייערך ככל שיבקש זאת הספורטאי. האיגוד מתבקש בזאת לפעול להשעייתו הזמנית המיידית של הספורטאי. קבוצת מכבי ת”א סירבה להמציא את פרטי הספורטאי ובכך הפרה את התחייבויותיה על פי התקנון. ניתנת בזה הזדמנות נוספת להמציא את מלוא פרטיו האישיים של הספורטאי לא יאוחר מ-24 שעות ממועד מכתבי זה”. http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 10:55 am 
Sophomore

ברטאנס של דרושפאקה, שלא הבריק במיוחד העונה - בדרך למילאנו.

לעניין הסמים של סוני, באמת שאני לא יודע. תשאל את בוזי זה התחום שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 11:00 am 
Junior

באמת חיכיתי לבוזי. אם אני לא טועה ווימס אמור להיות בחוץ לארבע שנים.

לגבי הבדיקה של ראד, אם יכלו לשחרר את העובדה שיש איתה בעיה, מן הראוי שישחררו תגובה שבסוף הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 2:23 pm 
Sophomore

דארקו פלאניניץ' חובר לשון ג'ונס בססארי, יפתחו שם נגריה.

ג'ון דיבלר בבשיקטאש שממשיכה להשקיע בזרים איכותיים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 11:05 pm 
Sophomore

טרינקיירי מאריך חוזה בבאמברג, עד 2019.

קורי היגינס מאריך חוזה בצסק"א.

סטפן מרקוביץ' בחימקי, רשמי, בחוזה מפלצתי של 3.7 מ' דולר לשתי עונות. מוגזם לגמרי.

שמעתי היום בפודקאסט שטריי ברק (בחירה 9 של יוטה, היה במישיגן) שכר את שירותיו של מישקו ואחרי 4 עונות בNBA הוא עשוי לחפש קבוצת יורוליג.

לא מלפפון אבל סתם מעניין - אנתוני רנדולף של ריאל קיבל אזרחות סלובנית והוא ישתף פעולה עם דונצ'יץ' גם בנבחרת כבר בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 2:06 pm 
Hall of Famer

דרושפאקה מנצלת סעיף יציאה ומשחררת את אדריאן מורמן.

ז'לגיריס מחתימה את ברנדון דייויס ממונאקו, יחליף בקבוצה את אוגוסטו לימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 7:42 pm 
Sophomore

הסוכן של סוני ווימס נותן עבודה - עכשיו יש דיווח על מו"מ עם ריאל מדריד. אם אני לא טועה הקו האחורי של ריאל צפוי לעבור שינוי אחד בלבד - קמפאצו יחזור מהשאלה ויחליף את דרייפר שבקושי שיחק. איפה יהיה לווימס מקום? אולי על חשבון רודי שמשחק פחות ופחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 12:35 am 
Sophomore

ארון ג'קסון מגיב בטוויטר לכתבה מיורוהופס שאומרת שהוא סירב ל2 מ' ל2 עונות מאולימפיאקוס - אומר שהשנה השנייה לא היתה מובטחת (זתומרת חוזה 1+1) ושהסכום היה פחות ממיליון לעונה. אני מת על ג'קסון, אבל לא רואה סיבה לשלם לו 7 ספרות. הוא כבר דיבר על זה שהוא מחפש קבוצה טובה, תחרותית, שהוא יתחבר למאמן ושיהיה מאתגר, לא יודע איפה הוא יקבל גם את הסכומים שהוא דורש בנוסף לכל זה. לפי אותה כתבה שג'קסון הגיב עליה, יש לו הצעה גם מאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 3:20 am 
Hall of Famer

zurkin כתב:
סטפן מרקוביץ' בחימקי, רשמי, בחוזה מפלצתי של 3.7 מ' דולר לשתי עונות. מוגזם לגמרי.

כן ...
הוא הרי היה מועמד למכבי שתיכננה להילחם עליו מול הקבוצות הרוסיות ( כולל צסק"א בכבודה ובעצמה )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 12:10 pm 
Sophomore

רויס אוניל מגראן קנאריה הולך לז'לגיריס, עם סעיף יציאה לNBA (ישחק בליגת הקיץ).

צ'רלס ג'נקינס מהכוכב האדום בדרך לדרושפאקה. לדעתי עדיין חייבים לו ולהרבה שחקנים ימבה כסף בכוכב.

אלברטו אבלדה דיאז חוזר לולנסיה. פורוורד צעיר (יליד 95) שהיה מושאל בעונה האחרונה לחובנטוד, עשה 10 נק' למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 8:34 pm 
Sophomore

הבנתי, ממקורותיי, שהסוכנות זועמת על הסיפור עם ווימס, ותשמיע את קולה בנושא. נשאר רק להמתין ולראות האם אכן כך. משום מה, אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 8:45 pm 
Junior

אתה בספק לגבי מה שהבנת? בטח מצב מבלבל...

ולעניין עצמו - מה המצב החוקי? בזמנו דובר על כך שאם מכבי לא מתלוננת זה חוסך לווימס את עונש ההשעיה. זה נכון? ואם כן, אז על מה יש לסוכנות לכעוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 9:11 pm 
Hall of Famer

לא יודע מי דיבר על זה, אבל אני משוכנע שזה לא המצב. ברגע שברח מבדיקת סמים, והעניין כבר נמצא בסוכנות הסימום - זה בידיה ובידי WADA ולא אף אחד אחר.
ועל מי הם בדיוק זועמים? הכדור בידיים שלהם ובידי הבוסים העולמיים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 9:51 pm 
Sophomore

אני בספק האם היא אכן תשמיע את קולה, ולכן מאמין שווימס ישחק ללא בעיה (אם זה לא היה ברור למתחכמים מביניכם).

לפי הדין, אין שום קשר לתלונה של מכבי. מרגע שנעשתה בדיקה של הסוכנות, מכבי לא יכולה למנוע שום דבר. בכל מקרה, דווקא בספרד יש רשות אנטי-דופינג חזקה וכוחנית מאוד, אז אני מניח שגם הפרמטר הזה ישפיע על בחירת הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 10:09 pm 
Sophomore

Bozzy כתב:
אני בספק האם היא אכן תשמיע את קולה, ולכן מאמין שווימס ישחק ללא בעיה (אם זה לא היה ברור למתחכמים מביניכם).

לפי הדין, אין שום קשר לתלונה של מכבי. מרגע שנעשתה בדיקה של הסוכנות, מכבי לא יכולה למנוע שום דבר. בכל מקרה, דווקא בספרד יש רשות אנטי-דופינג חזקה וכוחנית מאוד, אז אני מניח שגם הפרמטר הזה ישפיע על בחירת הקבוצה שלו.

לשם החידוד - מכבי הזמינה את הבדיקה מWADA?
מי ביצע את הבדיקה? מי אחראי לתוצאות שלה (כלומר, הבדיקה האבודה של ויקטור ראד)?
על מי בדיוק זועמת הסוכנות?

***ומי ממנהלי הפורום יכול להעביר את ההודעות האלה לת'רד הייעודי להן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 7:21 am 
Sophomore

1. לפי התבטאויות של דיוויד פדרמן בזמנו ויו״ר הסוכנות, שאול שרייבר, מכבי היא שהזמינה את הסוכנות למניעת סימום בישראל לבצע בדיקות אצלה. כלומר, הבדיקה לא הייתה רנדומלית, אלא יזומה.

2. מכבי הזמינה את הבדיקה מהסוכנות הישראלית למניעת סיכום בספורט (http://www.inado.org.il) - היא גוף לוויין של WADA העולמית, הפועל בישראל ואחראי על כל בדיקות הסמים בספורט האולימפי בישראל. היא גם זו שביצעה את הבדיקה, לפי הפרוטוקול הסטנדרטי של בדיקות סמים.

אגב, הסוכנות מנהלת את נושא הסימום עבור כל ענפי הספורט בישראל, למעט כדורגל, שם ההתאחדות אחראית והיא מדווחת ישירות ל- UEFA או FIFA, לפי העניין.

2. בישראל אין מעבדות מוסמכות לביצוע בדיקות סמים (WADA Accredited Labratory), ולכן הבדיקות נשלחות למעבדות מוסמכות ביוון או גרמניה. מי שאחראי על ניתוח הבדיקה זו המעבדה, מי שאחראי על ניהול ההליך המשפטי-מנהלי היא הסוכנות הישראלית. לשאלתך מי אחראי לעיכוב בתוצאות הבדיקה - אם לא התקבלה תשובה, אזי המעבדה אחראית לכך. אם התקבלה תשובה ולא הודיעו עליה או התעלמו ממנה, הסוכנות הישראלית אחראית לכך.

3. הם זועמים על ווימס שמנסה להתעלם מההשעיה שלו, אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 8:00 am 
Hall of Famer

איזו השעייה? לא היה שום פרסום על השעייה, או לפחות לא קצבו אותה בזמן. שיואילו הם והבוסים שלהם לפרסם החלטה עם השעייה, ואז יהיה להם על מי לזעום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 403 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: