סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 1:03 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
סיימתי עכשיו לרפרף על הדיונים באשכול המקביל שנפתח לפני שנה (מכבי מודל 17-16). viewtopic.php?f=1&t=15843&hilit=מכבי+16+17
משעשע לקרוא חלק מההערכות ומהביקורות שהיו שם, אם כי יש לציין שלפחות עד ההחתמה של גאודלוק היתה לא מעט ביקורת על כך שמכבי מתחילה את עונת ההחתמות בכמה שמות מפוצצים ואחר כך מסתפקים בכל מיני שחקני דרג ב׳ או ג׳. וכמובן שגם שם לא היו חסרים דיונים על הפועל וכמה משתמשים שטענו שהפועל לא עשתה כלום בגזרת הישראלים לעומת מכבי שעשתה מעל ומעבר.
ודרך אגב כאשר הוא נסגר באמצע אוגוסט היו בו 50 עמודים. אנחנו קצת אחרי אמצע יוני וכבר הגענו ל 55 עמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 1:08 am 
Hall of Famer

טיוס שחקן של 25 דקות פעמיים בשבוע - זה שווה את הכסף
אני במקום מכבי שוקל ברצינות להשאיר את אייברסון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 1:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מנחם כתב:
ודרך אגב כאשר הוא נסגר באמצע אוגוסט היו בו 50 עמודים. אנחנו קצת אחרי אמצע יוני וכבר הגענו ל 55 עמודים.

זה קל להסביר. ככל שהעונה של מכבי יותר מחורבנת ככה ת'רד "מכבי בעונה הבאה" נפתח יותר מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 2:08 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
אדום88 כתב:
Dovi כתב:
למה מי שמשחק בנבחרת נחשב כישראלי? ואם כן, טיוס לא שיחק בנבחרת?

ההגדרה של המתאזרחים שונתה והיא נקראת מעכשיו "ישראלים חדשים". שחקן יפסיק להיות "ישראלי חדש" רק אם שיחק בנבחרת לפחות בקמפיין אחד, שירת בצה"ל לפחות שלושה חודשים והשלים מגורים בישראל למשך שנתיים לפחות מאז קיבל אזרחות.
רישום בטופס המשחק של יותר משחקן "ישראל חדש" אחד בקבוצה יביא לגריעה יחסית ממכסת הזרים שאותה קבוצה זכאית להעסיק.

לגבי טיוס, יש לך זכרון קצר.
בספטמבר 2014 הוא נענש והורחק משלושה משחקי ליגה וספג קנס בגובה 30 אלף שקל בעקבות אי הופעתו לקמפיין נבחרת ישראל והיעדרות משחקי מוקדמות אליפות אירופה. גם רוט חטף אותו דבר.

הוא לא צריך גם לשחק בנבחרת, גם לשרת וגם להיות בארץ שנתיים, מספיק אחד משלושת הדברים.

אם התנאים שלעיל מצוטטים כלשונם, זו רשימת תנאים מצטברים, לא חליפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 2:23 am 
Junior

אבל כאן נאמר בפירוש שצריך רק אחד:

על מנת להבטיח תקנונית וחוקתית כי יהיה הבדל בין המתאזרחים, שיוגדרו כ"ישראלים החדשים" לבין שחקנים ישראלים רגילים, קבעה המנהלת שלושה תנאים, שכאשר כדורסלן עונה על לפחות אחד מהם הוא חדל מלהיות "ישראלי חדש". התנאים הללו מבטיחים כמעט בוודאות כי ישראלי שהוא אינו מתאזרח לא יכלל תחת ההגדרה "ישראלי חדש". שלושת התנאים הם:
השחקן נטל חלק בלפחות קמפיין אחד של אחת מנבחרות ישראל.
לשחקן יש שירות מצטבר בצה"ל של לפחות שלושה חודשים.
השחקן התגורר בישראל לתקופה של לפחות שנתיים לאחר קבלת האזרחות הישראלית.

http://sport1.maariv.co.il/כתבה/171670

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 3:03 am 
Hall of Famer

לכן אמרתי "אם הם מצוטטים כלשונם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 8:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בישראל היום כתוב שבפגישה בין גודס לוויציץ התגלו פערים גדולים בין הצדדים ואפילו לא ברור אם ייפגשו שנית. כמובן שזה עלול להשפיע על ספאחיה שאמנם סיכם בקבוצה אך עדיין לא חתם וכתנאי ראשון ביקש את גודס כעוזר. זה יהיה כל כך מתאים לניקולה to fuck it up.

אני מתלבט אם ידיעות שכאלו גורמות לאוהדים לפלוט תגובה של "וויציץ!" (כמו ניומן בסיינפלד) או "פאקינג ניקולה" (כמו גילפויל בעמק הסיליקון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 8:58 am 
Sophomore

ומה בסוף עם שיבק שאימן בחינם והפיצוי שהובטח לו? הדיבור לא היה שהפיצוי יהיה תפקיד בצוות המקצועי בשנה הבאה (מה שנשמע מופרך כשהוצע בזמנו ולא ידעו מי המאמן אפילו)? הרי גם בלאט וגם ספאחיה רצו את גודס בכלל לא הזכירו אותו (בלאט והוא ברוגז 20 שנה למיטב זכרוני).

האם יצא בסוף שהוא גם הגיע למצב חרבנה ומשפיל, גם לא קיבל כסף וגם לא קיבל תפקיד עתידי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 9:18 am 
Freshman

לא טיוס ולא דיברתולומאו נחשבים למתאזרחים. מספיק רק תנאי אחד, ומספיק ששחקן גר כאן שנתיים ברצף, ומספיק רוב של כל אחת מהן.

אלכסנדר כן נחשב מתאזרח חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 10:32 am 
Sophomore

sir charles כתב:
לגבי את מי משאירים, מקל או אוחיון, זה יסתכם בהאם אוחיון יסכים לקיצוץ רציני בשכר בידיעה שמצד אחד הוא לא יקבל מעל 200 אלף מאף קבוצה אחרת (ומצד שני ג'ון די ירוויח יותר ממנו) ואם תימצא קבוצה שתשלים חלק מהשכר של מקל (נגיד גם 200 אלף) ואז מכבי בעצם תשלם לאוחיון את עלות החוזה של מקל.

אני לא יודע על איזה סכום האופציה של סילבן אבל בטוח שתימצא קבוצה שתציע לו (כישראלי מוביל בליגה) חוזה לא נמוך בהרבה ממה שקיבל ממכבי וגם אם מכבי תיאלץ לבלוע איזה 100-150 אלף עליו זה יהיה שווה את זה.

הסכומים הרציניים לא יגיעו מהשחרור של שני אלה אלא מהזרים המיותרים, סמית וצירבס.
הגרמני אולי אולי יוכל לתרום כמחליף שנותן אינסטנט אופנס בפוסט (בדומה למה שסופו נתן מאחורי טיוס בזמנו) אבל מיליון $ זה הרבה יותר מדי לשלם לסנטר מחליף.
סמית במצבו מיותר לגמרי אבל אלא אם מציעים לו להיות עוזר מאמן רביעי אני לא יודע מה יגרום לו לוותר על הכסף ולפרוש כי אף קבוצה לא תשתתף בשכר שלו.

אני לא מסכים איתך, סיר.
אני לא יודע מה החוזה של אוחיון, אבל מה הכוח שנותן למכבי לקצץ לו בשכר ושהוא יסכים לכך? אין לו חוזה חתום או שזו אופציה?

אבל כל השאר? לנדסבר מקבל לפי הפרסומים 500k. אני לא מאמין שיש קבוצה בליגה שתוכל לשלם לו מעבר ל-200 מעצם הסיבה שירושלים לא תיגע בו עם מקל, וכל מי שעיניו בראשו לא ישים עליו שקל. במקרה הטוב מכבי תחסוך עליו 250k. הלאה, גם אותו דבר עם מקל. יש לו חוזה חתום על 650 . נגיד אפילו שיחתום בירושלים על 400k,וזאת הגזמה פרועה לדעתי כי הקבוצה יודעת שמכבי תצטרך להשלים את השכר ולה אין עמדת כוח בעניין.עדיין מכבי תצטרך לשלם רק על הישראלים חצי מליון דולר שהם מיליון דולר עלות מעסיק כדי שלא ישחקו אצלה.

זרים: צירבעס מילר וסמית מיותרים לגמרי ומחזיקים בשכר כולל של מעל 3 פאקינגג מיליון דולר ביחד. קשה לי להאמין שמישהו מהם יוותר על המיליון שלו לעונה. לדעתי או שמכבי תשאיר אותם או ששוב תאלץ להשלים עוד איזה מליון ממנה על על צירבעס ומילר(נגיד איכשהו ימצאו פרייארית שתשלם לכל אחד מהם חצי מליון) סמית לא יילך לשום מקום.

אז מה היה לנו? 1 מיליון על הישראלים, 1 מליון על צירבעס את מילר לא כולל עלות מעסיק ו - 1 על סמית. וזה לדעתי בהערכה אופטימית.

שאתה מתחיל עונה עם 3 מליון דולר על שחקנים שלא יועילו לך ומחתים שני ישראלים אחד ב 350 והשני ב 800 לשנה(עלות מעביד של 2.3 מליון שנעגל ל 2 ונגיד שהשכר של ג'ון די נמוך בשנה הראשונה) יש לך כבר הוצאות של 5 מליון דולר!
כמה כבר נשאר לשאר הסגל מתקציב שלפי הפרסומים יקןצץ ל 20 מליון? במיוחד למערכת זללנית עם מליון מועסקים וויציץ ואבי אבן מיותרים למיניהם? יש לי שלוש מסקנות:

1. מכבי ממנפים את עצמם בידיעה שאת הגרעון יפרסו לתשלומים. ואז גורל העונה הקרובה חשוב מאין כמוהו. באין הצלחה המועדון הזה יירד לטמיון אלא אם כן יירכש מחדש.

2. מכבי תחתים לא מעט זרים שהם הימורים ובכסף יחסית קטן.

3. מאמינה שכולם מטומטים ויקחו את השחקנים הסמרטוטים שלה בשכר שהוא קרוב למה שהיא משלמת להם.

לא יודע כמה הם טיפשים, אבל לדעתי הם בונים על אופציה 2. אופציה 1 מסוכנת מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 10:43 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני מתלבט אם ידיעות שכאלו גורמות לאוהדים לפלוט תגובה של "וויציץ!" (כמו ניומן בסיינפלד) או "פאקינג ניקולה" (כמו גילפויל בעמק הסיליקון)

ענק :lol: :lol:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 10:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאוחיון אין חוזה לעונה הבאה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 10:47 am 
Junior

על פי האתר הרשמי של מכבי (כתבה מיולי 2015) - http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=4950
ליוגב חוזה עד תום העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 10:57 am 
Hall of Famer

אבו שוקרי , ברשותך תוסיף "לרשימה המכולת" 200 אלף דולר לגאודלוק על אי מימוש האופציה שלו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 11:16 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:

לפי הבנתי, יש לו חוזה לשנה הבאה בעלות של 400K אבל לקבוצה יש אופציית יציאה עם פיצוי קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 11:23 am 
Sophomore

sir charles כתב:
בישראל היום כתוב שבפגישה בין גודס לוויציץ התגלו פערים גדולים בין הצדדים ואפילו לא ברור אם ייפגשו שנית. כמובן שזה עלול להשפיע על ספאחיה שאמנם סיכם בקבוצה אך עדיין לא חתם וכתנאי ראשון ביקש את גודס כעוזר. זה יהיה כל כך מתאים לניקולה to fuck it up.

לא חושב שספאחיה יפוצץ את הסיפור על זהות העוזר מאמן. בטח ובטח כשהעוזר הזה עולה (או לפחות דורש שכר) כמו שחקן רוטציה. בסה"כ אני לא חושב שמכבי צריכה להתאבד על גודס כעוזר מאמן - הוא גם יקר מאוד יחסית וגם שוב יעלו התהיות והדיבורים על זה ש"מגיע לו" לאמן אחרי ספאחיה ובשביל לאמן את מכבי שוב הוא לא צריך עוד כמה שנים כעוזר אלא כמה שנים כמאמן ראשי.
עוזר מאמן זה חשוב, אבל יש עוד כמה חברה שהם לא גודס שיכולים לעשות עבודה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 11:47 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
מנחם כתב:

זה קל להסביר. ככל שהעונה של מכבי יותר מחורבנת ככה ת'רד "מכבי בעונה הבאה" נפתח יותר מוקדם.

ב-2005 לא פתחו אם ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 12:06 pm 
Sophomore

אף אחד מהזרים של מכבי לא ישאר לעונה הבאה אולי חוץ מצירבס שינסו להשאיל אותו.רק לסמית יש חוזה של חצי מיליון דולר נטו כי החוזה שלו יורד ברבע מיליון דולר בכל עונה וישחררו אותו.
תבינו מכבי עושה מהפיכה טוטאלית ורוצה לראות מינימום פרצופים מאשתקד ובצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 12:08 pm 
Sophomore

צומפי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לפי הבנתי, יש לו חוזה לשנה הבאה בעלות של 400K אבל לקבוצה יש אופציית יציאה עם פיצוי קטן.

רועי אמר בחדשות הספורט שיש למכבי אופציה עליו שתממש... ירק אם יוריד 40 אחוז משכרו מ480 אלף נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 12:35 pm 
Junior

RREEDDTT כתב:
.רק לסמית יש חוזה של חצי מיליון דולר נטו כי החוזה שלו יורד ברבע מיליון דולר בכל עונה
מניין האינפורמציה על הסעיף הזה?

וגם לקווינסי מילר יש חוזה עתק לשנה הבאה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 1:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למילר יש חוזה אבל ממש לא עתק, בעקבות הפציעה מכבי החתימה אותו על חוזה חדש ל-3 שנים אבל בתנאים הרבה פחות טובים, כולל אופציות יציאה לא מאד יקרות.
אם הוא בריא הייתי שוקל ברצינות להשאיר אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 2:04 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
למילר יש חוזה אבל ממש לא עתק, בעקבות הפציעה מכבי החתימה אותו על חוזה חדש ל-3 שנים אבל בתנאים הרבה פחות טובים, כולל אופציות יציאה לא מאד יקרות. אם הוא בריא הייתי שוקל ברצינות להשאיר אותו.

גם אני מסכים.
לא שמחכים לנו בחוץ כוכבים.
הייתי שוקל גם להשאיר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 2:42 pm 
Junior

אתם חושבים שהוא יסכים לחתום על הקוד?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 3:48 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
למילר יש חוזה אבל ממש לא עתק, בעקבות הפציעה מכבי החתימה אותו על חוזה חדש ל-3 שנים אבל בתנאים הרבה פחות טובים, כולל אופציות יציאה לא מאד יקרות.
אם הוא בריא הייתי שוקל ברצינות להשאיר אותו.

הוא לא שחקן בריא גם אם ספציפית כרגע הוא לא פצוע. הוא נפצע 3 פעמים העונה, ויש לו עבר של פציעות בעייתיות.
סיכון יקר מידיי, גם עם מדובר על חצי מיליון, כי גם זה כסף, וכי יהיו חייבים להביא לו גיבוי משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 23, 2017 3:55 pm 
Junior

איזה עבר בעייתי יש לו?
הוא נפצע 3 פעמים באותה ברך בעייתית שבה הוא עבר טיפול וכנראה חזר מוקדם מדי.
לא הייתי קורא לזה סיכון.
אם כבר הבעיה איתו היא מבחינת אישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מיכאל ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: