סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 2:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מיכאל כתב:
ראובן כתב:
אוה, מיכאל הגיע. אפשר להתחיל את הקיץ באופן רשמי.

בדיוק. לצערי, התקופה הכי מעניינת...

הקיץ זה פרק הזמן הכי טוב לאוהד מכבי בשנים האחרונות.יש לנו שביב של תקווה,עד שהיא מתנפצת באוקטובר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 2:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאמאר פטרסון יכול להיות אופציה מעניינת לסמול, אם מכבי רוצה שחקן שקול ואינטלגנטי כמו דווין בזמנו אבל לא אתלט אקספלוסיבי. שיחק בשנתיים האחרונות קצת באטלנטה ולא הראה גדולות ונצורות אבל יכול להתאים לאירופה (וספחיה בטח מכיר אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 4:52 pm 
Sophomore

בסמול יש לא מעט אופציות שהן אולי קצת יקרות יותר אבל טובות מאוד - ג'יימס אנדרסון של דארושפאקה, ראקים סאנדרס ממילאנו. האניקאט, שמדובר כרגע על זה שהוא לא ימשיך באפס. לוג'סקי שבכלל פצוע (והוא יותר סווינגמן, 2-3) אבל עם זרים אחרים יכול מאוד להתאים. לא יודע מה המצב החוזי של דריוס מילר מבאמברג אבל הוא שחקן נהדר. כנ"ל לגבי קיי סי ריברס שלא בטוח שפאו רוצה לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 4:54 pm 
Freshman

את ריברס אפשר לאזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 6:01 pm 
Sophomore

מכבי עד עכשיו עשתה כמה מהלכים לא רעים, כמו מינוי ספאחיה (האופציה הכי סבירה אחרי שבלאט הבריז) והחתמת דיברתולומאו וטיוס. עכשיו מתחילה העבודה האמיתית והיא החתמת הדחקנים המובילים בקבוצה, מאחר שאין נכון להיום אפילו שחקן חמישיה אחד בסגל. היעדים הכי חשובים צריכים להיות החתמת רכז ברמה גבוהה (רייס?) והחתמת סטרץ' פור רציני (לא חושב שניתן להסתמך על מילר אחרי היסטוריית הפציעות שלו, בטח לא כ 4 המוביל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עם כל הכבוד, העבודה האמיתית שלפני העבודה האמיתית היא ההיפטרות מהחוזים המיותרים, רק אחר כך תדע כמה כסף באמת יש לך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 8:14 pm 
Sophomore

טיבור פלייס חופשי.אמנם בעיתי מאוד בהגנה(בעיקר בפיק אנד רול בגלל שהוא די איטי) ,הוא חוסם לא רע ובהתקפה הוא שחקן נהדר וגם עם קליעה מחצי מרחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 9:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

jack the ripper כתב:
טיבור פלייס חופשי.אמנם בעיתי מאוד בהגנה(בעיקר בפיק אנד רול בגלל שהוא די איטי) ,הוא חוסם לא רע ובהתקפה הוא שחקן נהדר וגם עם קליעה מחצי מרחק

פלייס נותן גודל וקליעה שאין לטיוס, אבל שניהם כבר שיחקו יחד העונה ולא בהצלחה גדולה בגלא' (למרות שחייבים לציין שהגארדים של הטורקים לא להיט ושני הסנטרים היו סבירים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 24, 2017 9:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מישהו פה ראה את ג'מאל פרנקלין?
משחק בסין בשנים האחרונות ואמנם צריך לקחת את הסטטיסטיקות משם בעירבון מאוד מוגבל אבל הוא דופק שם מספרי אולאראונד מטורפים ולא רק של קליעה. סווינגמן מאוד אתלטי אבל פרוע.

לרכז אני לא מבין למה לא לנסות ללכת על תאודור.
שחקן נהדר עם חתיכת הוובוס. הוא גם בגיל המתאים (27) אחרי שהוביל את באנוויט לעונה יפה (גביע טורקי וגמר צמפיונס אבל הפסיד ברבע הגמר בטורקיה לדארושפקה) ואפילו דומה חיצונית לאריאל מקדונלד.
אני מעדיף להחתים ל3 שנים אותו ולא את רייס.

יאללה שיתחילו לעבוד שם במחלקת הסקאוט, שיפסיקו לחפש אקסים ומלפפוני עבר שנמצאים בדיוק אחרי השיא ויחזרו למצוא יהלומים לא מלוטשים אבל כאלה עם גישה נכונה למשחק ולא טמבלים צעירים כמו ראד ומילר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 3:13 am 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
shmueliki כתב:
arie כתב:
אם טיוס ושטימאץ' זה הסנטרים של מכבי, אז בהצלחה שיהיה להם..

אתה רציני ?
זה קו הפנים הטוב ביותר שהיה למכבי ( בטח ובטח אם לוקחים בחשבון את זה שטיוס ישראלי ) בשנים האחרונות , ואני זהיר שלא להגיד מאז תקופת וויצ'יץ'.
גם שגב כאופציה לשחקן ישראלי שיכול לסתום חורים פה ושם זה לא משהו שהיה למכבי בכל שנה .

בחיים לא. ואני לא מדבר רק על סופו-טיוס ב13-14, זה קו קדמי בעייתי כמו קודמיו ומאוד מוגבל ביצור נקודות.

אז הבה נעבור על זוגות הסנטרים בשנים האחרונות במכבי :

השנה - אייברסון וצירבס , שהפך עד מהרה להיות אייברסון ואלכסנדר/שגב
בשנה לפני כן - אמבקווה ואונוואקו ( אפרופו עונשין ... )
טיוס וסופו ( לפעמים מתפקד/כשיר ולפעמים לא ... שוב בעיית עונשין )
שון ג'יימס ודארקו פלאניניץ' / מלקולם תומאס
סופו וג'יימס
סופו והנדריקס
פישר ולאזמה
פישר וצ'ארלס גיינס / יניב גרין

ומכאן מגיעים כבר לתקופת וויצ'יץ' .
אז על סופו אפשר להתווכח - כי תרומתו היא לחלוטין תלוית תקופה - ונאה בין חוסר תרומה מוחלט לבין סנטר סופר דופר דומיננטי , אבל שאר "ועידות הסנטרים" ( כמאמר אלי סהר ) לא מרשימות לטעמי יותר מאשר הפוטנציאל של טיוס/סטימאץ'/שגב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 10:53 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
[quote="shmueliki כתב:
arie כתב:
אם טיוס ושטימאץ' זה הסנטרים של מכבי, אז בהצלחה שיהיה להם..

אתה רציני ?
זה קו הפנים הטוב ביותר שהיה למכבי ( בטח ובטח אם לוקחים בחשבון את זה שטיוס ישראלי ) בשנים האחרונות , ואני זהיר שלא להגיד מאז תקופת וויצ'יץ'.
גם שגב כאופציה לשחקן ישראלי שיכול לסתום חורים פה ושם זה לא משהו שהיה למכבי בכל שנה .

בחיים לא. ואני לא מדבר רק על סופו-טיוס ב13-14, זה קו קדמי בעייתי כמו קודמיו ומאוד מוגבל ביצור נקודות.

אז הבה נעבור על זוגות הסנטרים בשנים האחרונות במכבי :

השנה - אייברסון וצירבס , שהפך עד מהרה להיות אייברסון ואלכסנדר/שגב
בשנה לפני כן - אמבקווה ואונוואקו ( אפרופו עונשין ... )
טיוס וסופו ( לפעמים מתפקד/כשיר ולפעמים לא ... שוב בעיית עונשין )
שון ג'יימס ודארקו פלאניניץ' / מלקולם תומאס
סופו וג'יימס
סופו והנדריקס
פישר ולאזמה
פישר וצ'ארלס גיינס / יניב גרין

ומכאן מגיעים כבר לתקופת וויצ'יץ' .
אז על סופו אפשר להתווכח - כי תרומתו היא לחלוטין תלוית תקופה - ונאה בין חוסר תרומה מוחלט לבין סנטר סופר דופר דומיננטי , אבל שאר "ועידות הסנטרים" ( כמאמר אלי סהר ) לא מרשימות לטעמי יותר מאשר הפוטנציאל של טיוס/סטימאץ'/שגב .[/quote]

אני מסכים עם השורה התחתונה.
אבל אני חושב שמכבי ת"א צריכים להחזיר את צירבס, זה מהלך נכון כלכלית ומקצועית, טיוס ושגב הם הבטחונות לטוב ולרע, את צריבס צריך לנסות שוב.
הפעם עם מאמן אחר חדר הלבשה אחר (כזה שלא יגרום לו לבכות אחרי משחק) ופחות לחץ על הכתפיים.

מוסיף גם שלדעתי מקל צריך להשאר באותה צורה שבה משאירים את מילר הארכת חוזה עם הפחתת שכר לשלוש שנים.
זה רווח לשני הצדדים, סביר שמקל לא יתקדם מהנקודה שבה הוא נמצא היום, אולי יחזור לשיא, הוא ימשיך להיות גארד ישראלי מוביל גם בעוד שנה וגם בעוד שנתיים, ויש לו כבר חוזה, מבחינתו זה חוזה מובטח ביורוליג גם בגיל 30, ובשכר שכנראה אף קבוצה אחרת לא תיתן לו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:27 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איזה כיף שיש למכבי אפשרות להציע לשחקנים שלוש עונות בטוחות ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:34 am 
Sophomore

דובי פיק וגלדסטון מדווחים שגודס סיכם את תנאיו ויחזור כעוזר מאמן, טים פנינג ישאר וגם בורשטיין יהיה. איזה הגזמה מיותרת, מהמר שיוותרו על אחד מהם במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:43 am 
Junior

zurkin כתב:
דובי פיק וגלדסטון מדווחים שגודס סיכם את תנאיו ויחזור כעוזר מאמן, טים פנינג ישאר וגם בורשטיין יהיה. איזה הגזמה מיותרת, מהמר שיוותרו על אחד מהם במהלך העונה.

כנראה שבונים על זה שבורשטיין וגודס יוכלו גם לשחק וכך לחסוך בתקציב השחקנים :lol:

מאוד תמוה העניין הזה, מצד אחד מדברים על קיצוץ ומצד שני שום דבר בהתנהלות עד עכשיו לא מראה את זה. אלא אם כן הבעלים יחליטו להוציא הרבה כסף מהכיס, נראה שעוד מעט יסתבר שלא נשאר כסף לזרים איכותיים ומכבי תסתפק בזרים של חצי מליון דולר או פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:49 am 
Senior

שנה שעברה היו 2 עוזרי מאמן ושניהם הפכו למאמן הראשי לפרק זמן מסוי, בסוף כשבגאצקיס עזב כבר לא היה עוזר מאמן חדש לקבל את תפקיד המאמן הראשי.
במזל הם השיגו את שיבק בחינם.
העונה הם רוצים להתחיל מראש עם כמה שיותר עתודות, לא רוצים לבנות על זה שיצליחו להשיג את שיבק בחינם שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 12:26 pm 
Sophomore

eli2510 כתב:
אנדולו רוצה את טייריס רייס

כל שחקן שמכבי רוצה מוזכר גם השם שלה.
לדעתי רייס לא שחקן טוב מגאודלוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 12:27 pm 
Freshman

zurkin כתב:

ואוו, גם טים פנינג השקיע בבנק של פאנן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 12:39 pm 
Sophomore

רייס שחקן טוב ולטעמי בהחלט שווה מיליון דולר. אני גם לא חושב שהוא בסוף הקריירה שלו ואי אפשר לקבור אותו אחרי חצי עונה רעה, במיוחד כשבתחילתה עוד נחשב לאחר מחמשת הרכזים הטובים באירופה. הבעיה היא שלפי מה שנראה מכבי נעולה עליו לגמרי והולכת רק עליו, כשבסוף היא יכולה להישאר קירחת מכל הכיוונים. היום היא עוד יכולה לשים יד על רכזים נהדרים כמו ג'קסון (שמאוד רוצה לבוא למכבי ויהיה מוכן לוותר על כסף בשביל זה) או כמו יוביץ (שההצעה הרצינית היחידה שיש לו היום היא מבאיירן מינכן שתשחק ביורוקאפ) אבל יכול להיות שבעוד מספר ימים לא יהיו אלטרנטיבות סבירות ושוב יהמרו על העמדה הכי חשובה במגרש. אני בכוונה לא מזכיר רכזים כמו וונמייקר או לארקין כי ברור שהם מחוץ לטווח המחירים של מכבי. במכבי גם צריכים לזכור שבקיץ הקרוב יש לא מעט קבוצות עם כסף שמחפשות רכזים - צסק"א (בהנחה שתאודוסיץ עוזב ל-NBA), פנר (מעוניינת להעמיק את הקו האחורי ונמצאת בשיחות עם וונמייקר), אנדולו (איבדה את הוארטל לברצלונה), ברצלונה (רוצה לפחות שני רכזים בכירים), פאו (מחפשת אלטרנטיבה למייק ג'יימס שמעוניין ללכת ל-NBA) ואולימפיאקוס (מחפשת מחליף לאריק גרין) - כך שהקרב על כל רכז פנוי יהיה לא פשוט בכלל. וזה עוד מבלי להזכיר את הצורך של מכבי לבנות את כל החמישיה הראשונה שלה מחדש.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך א' יוני 25, 2017 12:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 12:43 pm 
מנהל פורום

לא יודע מה מלגלגים פה, עד עכשיו הקיץ של מכבי, בלי טעויות, אבל חייבים לסייג שטיוס הוא החתמה הגדולה היחידה עד עכשיו
זה בסדר גמור שיש שלושה עוזרי מאמנים, בטח אם הולכים להשתמש בסטט מתקדמות שאין כל באתרי סטט אלא כל קבוצה צריכה ליצור לעצמה
מודי מאור נחשב תותח בזה עד כמה שהבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 12:55 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
לא יודע מה מלגלגים פה, עד עכשיו הקיץ של מכבי, בלי טעויות, אבל חייבים לסייג שטיוס הוא החתמה הגדולה היחידה עד עכשיו
זה בסדר גמור שיש שלושה עוזרי מאמנים, בטח אם הולכים להשתמש בסטט מתקדמות שאין כל באתרי סטט אלא כל קבוצה צריכה ליצור לעצמה

אבל אז מה ישאר לאבי אבן לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 1:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:

גם שלושת הקיצים האחרונים נפתחו עם אופטימיות.
עד עכשיו החתימו שחקן חמישייה אחד ומחליף אחד. הם עוד צריכים להחתים את משעור ועוד 6 זרים וכמובן להשתחרר מכל השחקנים המיותרים כאשר משלושה מהם (מקל, סמית וצירבס) יהיה מאוד קשה להיפתר בלי להוציא הרבה כסף.
מנחם כתב:
zurkin כתב:

כנראה שבונים על זה שבורשטיין וגודס יוכלו גם לשחק וכך לחסוך בתקציב השחקנים :lol:

מאוד תמוה העניין הזה, מצד אחד מדברים על קיצוץ ומצד שני שום דבר בהתנהלות עד עכשיו לא מראה את זה. אלא אם כן הבעלים יחליטו להוציא הרבה כסף מהכיס, נראה שעוד מעט יסתבר שלא נשאר כסף לזרים איכותיים ומכבי תסתפק בזרים של חצי מליון דולר או פחות.

אין לי שום בעיה שחלק מהזרים יהיו בכסף קטן. תמיד אפשר למצוא מציאות. אבל שני זרים לפחות צריכים להיות בכירים (הרכז וה-4)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 1:15 pm 
Sophomore

בבחירה גאודלוק או רייס אני עם הראשון. הייתי רוצה לראות רכז יותר סולידי ולוותר על רייס לאפס פילזן תמורת ג'קסון (שפורסם שעל סף חתימה שם) נראה סבבה.

בנוסף, אני לא חושב שבאופן פרטני ההחזרות של האקסים (כולל רייס אם יגיע) הן טעות אבל צריך לשדר קצת משהו יותר רענן עם איזה החתמה מעניינת, ולו לצרכי שיווק ואווירה ועמדה 3 נראית המתאימה מכולן- האם התפרסם משהו לגבי נכונות של דווין סמית' להכיר במצבו ולשחרר ולו תמורת פיצוי נאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 1:17 pm 
Freshman

גאודלוק שחקן בעייתי, לא רכז ולא 2, משחק לבד, שחקן לקבוצות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 1:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אד הורטון כתב:
בבחירה גאודלוק או רייס אני עם הראשון. הייתי רוצה לראות רכז יותר סולידי ולוותר על רייס לאפס פילזן תמורת ג'קסון (שפורסם שעל סף חתימה שם) נראה סבבה.

בנוסף, אני לא חושב שבאופן פרטני ההחזרות של האקסים (כולל רייס אם יגיע) הן טעות אבל צריך לשדר קצת משהו יותר רענן עם איזה החתמה מעניינת, ולו לצרכי שיווק ואווירה ועמדה 3 נראית המתאימה מכולן- האם התפרסם משהו לגבי נכונות של דווין סמית' להכיר במצבו ולשחרר ולו תמורת פיצוי נאה?

גם כשאתה יודע שגאודלוק יעלה בערך פי 2?

וסמית מכיר מצוין במצבו - מצבו הוא שיש לו אפשרות לעשות עוד 7 ספרות לפני פרישה. הוא מכיר בזה מצוין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 1:26 pm 
מנהל פורום

אני לא הייתי נוגע בגואדלוק עד שאני בטוח שיש לי הגנה שיודעת לחפות עליו ורכז שיודע לחלץ אותו מהקאקי שהוא עושה בטיטול
אתם מבינים שפינקני, פאקינג פינקני חיסל אותו בחצי גמר. אם מכבי רוצה פלייאוף (אין לה מה לחשוב על פיינלפור בעונה הקרובה) היא חייבת שועלי קרבות וגואדלוק לא כזה. ג'ון די, טיוס הם כאלה. רייס גם כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], החציל האצטקי ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: