סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 10:55 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ולעניין רייס, לברצלונה הייתה עונה נוראית והיו לה המון פציעות אבל אסור לשכוח שרייס היה בעל הבית והוא נתן עונה חלשה מאוד. צריך גם לזכור שגם בעונה הגדולה עם מכבי הוא נתן משחקים גדולים רק לקראת הסוף לאחר שכל העונה, מסיבות כאלה ואחרות שלא תלויות רק בו, הוא היה חלש מאוד. ביורוליג העונה עמד על 28 אחוזים נוראיים משלוש ויחס אסיסטים איבודים לא טוב. הכל עניין של שכר אבל מכבי חייבת לשקול עוד אופציות ולא לשים את כל הביצים בסל של רייס כי הוא רחוק מלהיות באנקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 10:58 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
צריך לצידו גארד הגנתי וגבוה רצוי עם קליעה יציבה מ3 (אבל לא חייב להיות חודר דגול כי בשביל זה יש את רייס) וסמול אתלטי שירוץ איתו במתפרצות.

אם אני צריך להמר (ואני מהמר רע מאוד), הגארד הזה יהיה די ג'יי סילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 10:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
deng כתב:
מקל, לפחות באירופה לא יכול להתמודד עם גארדים מהירים וזריזים כי הוא פשוט לא כזה. היתרון המרכזי שלו כשחקן הגנה זה החוזק שלו ואי אפשר להוריד אותו גב לסל אבל חוץ מזה הוא שומר בינוני מינוס. מכבי חייבת לוותר עליו כי מקל זה שחקן שצריך להוביל קבוצה והוא לא יכול להיות עוד שחקן ולכן צריך לשחק ברמה המתאימה לו שכשחקן מוביל -יורוקאפ, לא יותר מזה ולהיזאר עם אוחיון שהוא שחקן הגנה נהדר ורול פלייר מיטבי בלבל הישראלי וגם עם שכר נמוך משמעותית ממקל

אז זהו, שהעונה גם ביכולת לתת גוף ורגליים בפוסט אפ הגנתי - שהיה כמו שאתה אומר סימן היכר שלו - הוא עשה הרבה פחות טוב.
הבעייה עם כל עניין "השכר היותר נמוך של אוחיון" היא שלמקל יש חוזה, ולאוחיון אין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:03 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
sir charles כתב:
צריך לצידו גארד הגנתי וגבוה רצוי עם קליעה יציבה מ3 (אבל לא חייב להיות חודר דגול כי בשביל זה יש את רייס) וסמול אתלטי שירוץ איתו במתפרצות.

אם זה מה שיהיה אז זו תהיה קבוצה שמסוגלת להתמודד במקרה הטוב על עלייה לרבע גמר... הירוקאפ. לא יותר מזה. קו אחורי של רייס, אוחיון, סילי ודיברתולומאו זה קו אחורי בינוני גם במונחי יורוקאפ.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך א' יוני 25, 2017 11:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:04 pm 
Freshman

מפריע לי מאוד האחוזים של רייס מהשדה, באף עונה ביורוליג הוא לא עבר את ה44% ל2, במשך שלוש עונות הוא עמד על 42%.

ואין לי מושג מה אתם רוצים מההגנה של מקל, סתם רוח שפושה פה בפורום. הבעיה האחרונה שלו היא ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
אלי סהר מפרסם ב"ישראל היום" שעד עכשיו, פחות משבועיים לפני המועד האחרון לחידוש במחיר מוזל, חידשו רק 1,500 אוהדים את המנוי שלהם לעונה הבאה. זה מספר שפל מזה שנים רבות ובהחלט ייתכן שבקצב הזה יהיה פחות מחצי אולם מכור מראש, מה שיגרום לבור תקציבי של 5-6 מיליון דולר ועלול להכניס את המועדון לסחרור כלכלי.

בשל כך למכבי אחן מרחב תמרון ואין יכולת לטעות בבניית הקבוצה לעונה הבאה. ברור שיש חוסר אמון עצום בין הקהל לבין ההנהלה ועונה רעה נוספת תרסק את המועדון הזה לגמרי. מה שאומר שאסור להנהלה להיגרר ולעשות החתמות פופוליסטיות רק כדי למכור מנויים כי הבלוף הזה יתגלה מהר מאוד, אלא לחשוב טוב טוב מה נכון עבור איכות הקבוצה, גם אם בטווח הקצר זה יגרום למכירה של פחות מנויים.

ככה מכבי חזרה לרלוונטיות בסוף שנות האלפיים עם החתמות של שחקנים רעבים וצעירים (מספיק בשביל להסתכל על גיל שלושים מהצד הטוב אבל לא ילדים קטנים ומתלהבים כמו ראד/מילר) כמו מקדונלד האפמן ומאוחר יותר פארקר.

אני בעד דם חדש גם בישראלים וגם בזרים. מוכרחים לסלק מהקבוצה את התרבות הלוזרית הפריכה והפצועה שנראה שנדבקה בחדר ההלבשה בשלוש השנים האחרונות כמו ריח הנאדים שדבק באלו שנופלים לביצות בלבירינט (מתגעגעים אליך דייוויד בואי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

zurkin כתב:
sir charles כתב:

סילי מתאים בפרופיל אבל למעט כמה משחקים (בעיקר בליגה) וכמה שבועות מוצלחים ביורוליג בתחילת העונה הוא לא הראה גדולות ונצורות, לא בקליעה מבחוץ ולא בניהול משחק.

מישהו שכן יכול לבוא בחשבון רק שהוא שם לא סקסי שאם יוחתם בטח יגרור קיטונות של בוז מאוהדי היריבות, הוא צארלס ג'נקינס מהכוכב. לא סקורר או ריבאונדר גדול אבל קילר בהגנה וחוטף מצטיין שקולע באחוזים טובים מהקו ומבחוץ (84% מהקו וכמעט שלשה למשחק ב43%).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:24 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:
אלי סהר מפרסם ב"ישראל היום" שעד עכשיו, פחות משבועיים לפני המועד האחרון לחידוש במחיר מוזל, חידשו רק 1,500 אוהדים את המנוי שלהם לעונה הבאה. זה מספר שפל מזה שנים רבות ובהחלט ייתכן שבקצב הזה יהיה פחות מחצי אולם מכור מראש, מה שיגרום לבור תקציבי של 5-6 מיליון דולר ועלול להכניס את המועדון לסחרור כלכלי.

בשל כך למכבי אחן מרחב תמרון ואין יכולת לטעות בבניית הקבוצה לעונה הבאה. ברור שיש חוסר אמון עצום בין הקהל לבין ההנהלה ועונה רעה נוספת תרסק את המועדון הזה לגמרי. מה שאומר שאסור להנהלה להיגרר ולעשות החתמות פופוליסטיות רק כדי למכור מנויים כי הבלוף הזה יתגלה מהר מאוד, אלא לחשוב טוב טוב מה נכון עבור איכות הקבוצה, גם אם בטווח הקצר זה יגרום למכירה של פחות מנויים.

ככה מכבי חזרה לרלוונטיות בסוף שנות האלפיים עם החתמות של שחקנים רעבים וצעירים (מספיק בשביל להסתכל על גיל שלושים מהצד הטוב אבל לא ילדים קטנים ומתלהבים כמו ראד/מילר) כמו מקדונלד האפמן ומאוחר יותר פארקר.

אני בעד דם חדש גם בישראלים וגם בזרים. מוכרחים לסלק מהקבוצה את התרבות הלוזרית הפריכה והפצועה שנראה שנדבקה בחדר ההלבשה בשלוש השנים האחרונות כמו ריח הנאדים שדבק באלו שנופלים לביצות בלבירינט (מתגעגעים אליך דייוויד בואי).

זה לא בדיוק הפוך ממה שהם עשו בשנים האחרונות? מה גורם לנו לחשוב שהנהלת מכבי שינתה את פניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:25 pm 
Junior

eli2510 כתב:
מפריע לי מאוד האחוזים של רייס מהשדה, באף עונה ביורוליג הוא לא עבר את ה44% ל2, במשך שלוש עונות הוא עמד על 42%.

ואין לי מושג מה אתם רוצים מההגנה של מקל, סתם רוח שפושה פה בפורום. הבעיה האחרונה שלו היא ההגנה.

אני חושב שגלמקל טוב כשהוא מקבל משימות חיסול ושומר אוברפליי על גארדים יריבים. בימים שהוא אמור לשמור רגיל (90% מהימים) ולהתנהל ברוטציה של ההגנה אני חושב שהוא שומר פחות טוב מהממוצע.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
eli2510 כתב:

חוץ מההיתקעות בחסימות, ההפסדים בצעד הראשון, אכילת הקרוסאוברים, החילופים הקלים, היכולת המופחתת בפוסטאפים? לא רוצים שום דבר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
deng כתב:
מקל, לפחות באירופה לא יכול להתמודד עם גארדים מהירים וזריזים כי הוא פשוט לא כזה. היתרון המרכזי שלו כשחקן הגנה זה החוזק שלו ואי אפשר להוריד אותו גב לסל אבל חוץ מזה הוא שומר בינוני מינוס. מכבי חייבת לוותר עליו כי מקל זה שחקן שצריך להוביל קבוצה והוא לא יכול להיות עוד שחקן ולכן צריך לשחק ברמה המתאימה לו שכשחקן מוביל -יורוקאפ, לא יותר מזה ולהיזאר עם אוחיון שהוא שחקן הגנה נהדר ורול פלייר מיטבי בלבל הישראלי וגם עם שכר נמוך משמעותית ממקל

אז זהו, שהעונה גם ביכולת לתת גוף ורגליים בפוסט אפ הגנתי - שהיה כמו שאתה אומר סימן היכר שלו - הוא עשה הרבה פחות טוב.
הבעייה עם כל עניין "השכר היותר נמוך של אוחיון" היא שלמקל יש חוזה, ולאוחיון אין.

אני לא יודע מאיפה אלי מביא שמקל שמר טוב העונה... גם אם כדבריו "הגנה היא לא הבעיה העיקרית שלו" זה לא הופך אותו לשומר יותר מבינוני מינוס אלא יותר מראה על היכולות האחרות שלו. אני גם כנראה אמשיך להמתין ליוזר נוסף שיצדד בדעה שלו.

לגבי עניין השכר, אם מורידים את אוחיון ל250-300 לעונה (והוא יכול להיעלב עד מחר אבל בשום מקום הוא לא יקבל סכומים כאלה - לא בי-ם שכנראה מחתימים מחדש את טימור ובטח שלא בקובאן או רוסיה אחרת...) ומקל מוצא קבוצת ליגה אחרת שמחליטה להפוך אותו לפרנצייז פלייר שלה (או הולך לנסות את מזלו מחדש בקבוצה אירופאית) ומוכנה להשקיע בו 200-250 אלף (סכום מתקבל על הדעת לישראלי מוביל בליגה שמחוץ למכבי וי-ם אם נגיד רוזן יחליט להחזיר את הבן האובד הביתה) אז ייצא שמכבי תשלם העונה לרכז המחליף במקרה הרע 700 אלף (250 לאוחיון + 450 ההפרש בין החוזה של מקל בקבוצתו החדשה לזה במכבי) ובמקרה הטוב 600 אלף (200 + 400) והממוצע הוא השכר הנוכחי של גל. אז עדיף כבר להשאיר את אוחיון (וזה מבלי לקחת בחשבון את האפשרות שיגיעו עם מקל להסדר על העונה שאחרי הבאה המובטחת כך שבלונג ראן הסכומים יתאזנו לטובת מכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 25, 2017 11:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
sir charles כתב:

זה לא בדיוק הפוך ממה שהם עשו בשנים האחרונות? מה גורם לנו לחשוב שהנהלת מכבי שינתה את פניה?

אנשים כבר לא זוכרים אבל עברו על מכבי מספר משברים במהלך השנים (שנות ה60 כשהיו על סף פשיטת רגל כלכלית והפסידו להפועל במגרש, שנות ה90 שהיו העשור החלש של מכבי מאז שנות ה70, שנות האלפיים מבחינה כלכלית עד להפיכת האגודה לחברה ומכירתה לבעליה הנוכחים... ממליץ לקרוא את הספר של גרינוולד כדי להיזכר באירועים האלו) ובכל פעם מחדש עשו ריסטארט.

אני לא יודע אם ההנהלה הנוכחית עוד מסוגלת לזה כי העשור האחרון באמת שובר שיאים שליליים (פחות מיצי מהאליפויות בארץ) ויש את האלטרנטיבה מי-ם שעם עוד שנה כזו עלולה לקחת את ההגמוניה רשמית.

מקווה מאוד שהבעלים יתנו לספחיה וגודס לעבוד (יחד עם ניקולה ואבן, מה לעשות...) ולא יחתימו להם חצי קבוצה לפני שהם מגיעים לישיבה הראשונה.
ספחיה בטוח מכיר מספיק שחקנים מהמנש שלא מספיק טובים לשם אבל יכולים להצליח באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 12:33 am 
Hall of Famer

zurkin כתב:
sir charles כתב:
די מדהים שבכל שנה שעוברת מכבי מוציאה יותר כסף על שחקנים כדי שיעזבו. רק בעונה שעברה היתה את הסאגה עם רוצסטי והנדריקס ואני לא זוכר מי עוד והשנה הם צריכים להיפטר מחוזים בשווי של כ3 מיליון דולר.

לפני שנתיים שלוש כשמכבי נאבקה להשאיר את השחקנים שהצטיינו בשורותיה כולם ביקרו אותה על החוזים הקצרים. עכשיו (ובצדק) אנחנו באים בטענות על החוזים הארוכים שלא צלחו. אין פה ממש מה לעשות, אבל מכבי צריכה מאוד להשתפר בזה. באירופה אפשר לראות את אולימפיאקוס של מחתימה כמעט אף אחד על חוזים מובטחים מעבר לעונה הראשונה, ואת ויטוריה שהיא הקיצוניות השנייה - מחתימה כמעט את כולם על חוזים של 3-4 עונות. אפילו שמכבי גרועה מאוד בעניין הזה, אין פה נוסחת קסם.

אם מכבי כה מוכשרת שכאשר היא עושה חוזה קצר טווח - השחקן מככב , ואילו כאשר נחתם חוזה ארוך טווח - מדובר בפלופ
אזי "על פי הגדרה" לא קיים ניהול גרוע מזה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 5:57 am 
Sophomore

חודש יוני מסתיים השבוע ולמכבי אין אפילו שחקן חמישיה אחד. מדהים. היא בפיגור עצום בבניה אחרי יתר קבוצות היורוליג ולא ממש ברור לאיזה כיוון הם הולכים. מאחר שכל מה שקורה במכבי דולף החוצה אז קצת מוזר שלא שמענו על אף שם שמועמד לחמישיה מלבד טייריס רייס (ואולי קצת ארון ג'קסון כשבלאט היה אמור להגיע). מעבר לזה אנחנו רק שומעים על משעור, דיברתולומאו וטיוס - כולם שחקנים משלימים שהיחיד מהן שיכול לעשות משהו ברמת יורוליג הוא טיוס. בשנה שעברה היו באותה תקופה ארבעה שחקני חמישיה (מקל/אוחיון, ווימס, מילר וצירבס) וסגל ישראלי סגור. עכשיו אין אף שחקן חמישיה, הסגל הישראלי לא ברור ויש לפחות 4 שחקנים עם חוזים יקרים (מקל, לנדסברג, סמית וצירבס) שלא רוצים להשאיר בקבוצה אבל לא יודעים איך להיפטר מהם.
התחושה שלי היא שמכבי פשוט מחוץ לשוק ביורוליג והם מחכים שהמחירים של השחקנים שישארו בשוק ירדו. מזכיר קייצים קודמים, רק שאני מקווה שזה יגמר אחרת (למרות שאין סיבה שזה יקרה).

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ב' יוני 26, 2017 8:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 6:58 am 
Sophomore

אני לא יודע אם מישהו כתב את זה כאן, אבל צריך לקחת בחשבון שהדולר נשחק בצורה מהותית, וככל שהחוזים הקיימים הם ב-$ יש לכך משמעות גדולה (לחיוב) בהיבט התקציבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 8:47 am 
Sophomore

מיכאל כתב:
אני לא יודע אם מישהו כתב את זה כאן, אבל צריך לקחת בחשבון שהדולר נשחק בצורה מהותית, וככל שהחוזים הקיימים הם ב-$ יש לכך משמעות גדולה (לחיוב) בהיבט התקציבי.

למה זה שוחק? פשוט מרימים את הסכומים. שחקנים וסוכנים יודעים בדרך כלל לקרוא את שער הדולר ולגזור ממנו דרישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 9:47 am 
Hall of Famer

אתה יודע ששחקנים אמריקאים מתנהלים בדולרים? זה לא שטייריס רייס בונה על משכורת של 3 מיליון שקלים ואז בודק את שער החליפין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 9:48 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
חודש יוני מסתיים השבוע ולמכבי אין אפילו שחקן חמישיה אחד. מדהים. היא בפיגור עצום בבניה אחרי יתר קבוצות היורוליג ולא ממש ברור לאיזה כיוון הם הולכים. מאחר שכל מה שקורה במכבי דולף החוצה אז קצת מוזר שלא שמענו על אף שם שמועמד לחמישיה מלבד טייריס רייס (ואולי קצת ארון ג'קסון כשבלאט היה אמור להגיע). מעבר לזה אנחנו רק שומעים על משעור, דיברתולומאו וטיוס - כולם שחקנים משלימים שהיחיד מהן שיכול לעשות משהו ברמת יורוליג הוא טיוס. בשנה שעברה היו באותה תקופה ארבעה שחקני חמישיה (מקל/אוחיון, ווימס, מילר וצירבס) וסגל ישראלי סגור. עכשיו אין אף שחקן חמישיה, הסגל הישראלי לא ברור ויש לפחות 4 שחקנים עם חוזים יקרים (מקל, לנדסברג, סמית וצירבס) שלא רוצים להשאיר בקבוצה אבל לא יודעים איך להיפטר מהם.
התחושה שלי היא שמכבי פשוט מחוץ לשוק ביורוליג והם מחכים שהמחירים של השחקנים שישארו בשוק ירדו. מזכיר קייצים קודמים, רק שאני מקווה שזה יגמר אחרת (למרות שאין סיבה שזה יקרה).

אני די בטוח שטיוס אמור להיות שחקן חמישיה. נראה לי שרוב הסנטרים הפותחים היום ביורוליג הם אתלטים נמוכים כמו היינס, דאנסטון, בירץ' ודומיהם ופחות הטומיצ'ים של העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 9:52 am 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

אני די בטוח שטיוס אמור להיות שחקן חמישיה. נראה לי שרוב הסנטרים הפותחים היום ביורוליג הם אתלטים נמוכים כמו היינס, דאנסטון, בירץ' ודומיהם ופחות הטומיצ'ים של העולם.

אני מניח שעמדה 5 תתחלק בין טיוס לבין סנטר נוסף. אז יכול להיות שיש לנו חצי שחקן חמישיה... הישג גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 10:03 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי, היית מעדיף שלפני שספאחיה אפילו הגיע לארץ כבר פדרמן יחתים רכז, מזרחי יחתים סמול, רקנאטי ימצא סנטר ואבי אבן את כל השאר?
עונת המלפפונים רק התחילה ובינתיים מי שמחתימות שחקנים הן הממש עשירות (צסקא, פנר, ברצלונה) כך שבכל מקרה כל השחקנים שמוחתמים אצלן לא היו ריאלים למכבי. אני מעדיף לראות את ספאחיה וגודס נותנים עבודה ומחתימים שחקנים שמתאימים לשחק אחד לצד השני ולפילוסופיה של המאמן, גם אם לא יהיו שחקני יורוליג יקרים. בוא נגיד שאני מעדיף שימצאו את הארון ג'קסון הבא ב-400 אלף מאשר להחתים את הנוכחי במעל מיליון (למען הסר ספק אני מאוד אוהב את השחקן אבל הוא אמור להתחיל בירידה ולא יהיה שווה את הסכומים שהושקעו בו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 10:12 am 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי, היית מעדיף שלפני שספאחיה אפילו הגיע לארץ כבר פדרמן יחתים רכז, מזרחי יחתים סמול, רקנאטי ימצא סנטר ואבי אבן את כל השאר?
עונת המלפפונים רק התחילה ובינתיים מי שמחתימות שחקנים הן הממש עשירות (צסקא, פנר, ברצלונה) כך שבכל מקרה כל השחקנים שמוחתמים אצלן לא היו ריאלים למכבי. אני מעדיף לראות את ספאחיה וגודס נותנים עבודה ומחתימים שחקנים שמתאימים לשחק אחד לצד השני ולפילוסופיה של המאמן, גם אם לא יהיו שחקני יורוליג יקרים. בוא נגיד שאני מעדיף שימצאו את הארון ג'קסון הבא ב-400 אלף מאשר להחתים את הנוכחי במעל מיליון (למען הסר ספק אני מאוד אוהב את השחקן אבל הוא אמור להתחיל בירידה ולא יהיה שווה את הסכומים שהושקעו בו).

ספאחיה לא צריך להגיע לארץ כדי להחתים שחקנים. יש היום אמצעי תקשורת שהוא יכול לדבר עם וויצ'יץ ולסגור על שחקנים, מה עוד שהם ישבו יחד כמה ימים באטלנטה. השוק לא מחכה שאדון ספאחיה יגיע לארץ...
ואגב, ב-400 אלף אתה תמצא שחקן שאולי יהיה הארון ג'קסון הבא ורוב הסיכויים שלא. לא סתם שחקן כזה יעלה 400 אלף ולא 800 או מיליון. אם אתה רוצה שוב לבנות סגל על יכולות הסקאוטינג של אבי אבן אז שיהיה בהצלחה. מכבי חייבת רכז רציני מהטופ של אירופה וכשהיא ניסתה לאלתר אז פעם אחת היא קיבלה רייס ובפעמים האחרות זה היה ביינום/קאמינגס/וישנייבסקי ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 11:08 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
מכבי חייבת רכז רציני מהטופ של אירופה וכשהיא ניסתה לאלתר אז פעם אחת היא קיבלה רייס ובפעמים האחרות זה היה ביינום/קאמינגס/וישנייבסקי ואחרים.

או פרקינס ופארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 11:14 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לפי כתבה מישראל היום, רק 1500 חידשו מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 11:15 am 
Sophomore

כמו שכתבו מעליי, מכבי מעולם לא היתה (וכנראה גם לא תהיה) קבוצה שמכתיבה את הקצב בעונת המלפפונים. העונה שוק ההעברות ברמת היורוליג מאוד דינמי - סתם לדוגמא, קבוצה כמו דרושפאקה שלא תשחק ביורוליג בעונה הבאה משחררת לא מעט שחקנים רלוונטיים. מכבי ומילאנו משחררות המון חברה מוכשרים שלא הלך להם במערכות המחורבנות שלהן. קאזאן וגלאטסראיי עוברות מהיורוליג ליורוקאפ והתקציבים שלהן משתנים. הכוכב האדום כורעת תחת העומס הכלכלי ובורחים לה שחקנים (לג'נקינס למשל יש חוזה, פשוט לא שילמו לו כבר איזה 3-4 חודשים). בקיצור, יש המון שחקנים חופשיים איכותיים שמסתובבים בחוץ, בניגוד לשנים קודמות לא צריך למהר יותר מדי וגם ככה מכבי לא מתחרה על החברה היקרים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 11:15 am 
Sophomore

שוויק1 כתב:
קודי (יובל) כתב:
מכבי חייבת רכז רציני מהטופ של אירופה וכשהיא ניסתה לאלתר אז פעם אחת היא קיבלה רייס ובפעמים האחרות זה היה ביינום/קאמינגס/וישנייבסקי ואחרים.

או פרקינס ופארגו.

או ארויו בלמעלה מ 2 מיליון דולר. לחכות יותר מדי זה הימור וימורים עדיף לעשות בקזינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], בטן רכה וחביבה, קרטמן ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: