סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 7:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חוסר הבנה של שיטת הניהול. המטרה היא להחתים שחקנים פצועים, כך שאם זה במקרה מצליח הם יוצאים גדולים, ואם הם פצועים יש תירוץ לכישלון. הימור בטוח

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 7:52 pm 
Hall of Famer

מכבי מנסה העונה לשבור את שיא העולם במתאזרחים או משהו?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 8:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ספליטר ייצג את ישראל באולימפיאדת הנכים, אז הוא לא ייחשב מתאזרח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 8:32 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
ספליטר ייצג את ישראל באולימפיאדת הנכים, אז הוא לא ייחשב מתאזרח.

גם ישראלי, גם כוכב היסטורי וגם נכה, קלאסי למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 11:02 pm 
Junior

בדיחה א׳ - ספליטר זו נבואה שמגשימה את עצמה על רצועות בברך?

בדיחה ב׳ - אם ספליטר יסרב, אפשר להביא את ספלינטר. הוא אמור להיות רלוונטי מבחינת גיל, וכמו כן הוא מאסטר. ומגיע מניו יורק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 26, 2017 11:37 pm 
Junior

ספליטר זה שם מענייו. עבר משמעותי מאד באירופה, ניסיון די נרחב ב-NBA - לעכברי הפורום הוא אולי נשמע כמו נפילה בגלל הפציעות, אבל למחזיק המנוי הטיפוסי של מכבי (שהוא קצת יותר מלומד מאוהד כדורסל טיפוסי) זה נשמע כמו שם גדול ואטרקטיבי (הרבה יותר מפבארני בזמנו שאך אחד לא ראה באירופה). לדעתי ההחתמה הזו (אם וכאשר) מכוונת בעיקר להגדלת כמות המנויים, בעיקר אם מה שאלי סהר כתב זה נכון (שקצב המכירה נמוך מאד, אפילו משל ירושלים).
דרך אגב, מדהים להשוות את כמות הידיעות בתקשורת על מועמדים ומו"מ של מכבי מול ירושלים, שממנה לא שמעו ציוץ מאז תחילת העונה (העונה האמיתית, לא זו שמשחקים בה). אז או שבירושלים ישנים בעוד מכבי פועלים במרץ, או שיש פה יד מכוונת (מניח שכן). בינתיים מכבי מקדימה גם בהכרזות רשמיות (טיוס, ג'ון די, ספאחיה) ולדעתי אורי אלון לא ירצה להשאר מאחור ובקרוב יגיעו החתמות רשמיות גם של ירושלים. השאלה אם זה יהיה בר טימור ומאמן אירופאי אלמוני יחסית, או משהו מסעיר יותר (משעור/דוסון, זר מוביל, מאמן בכיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 2:55 am 
Junior

אני לא רואה מה הבעייתיות בשקט סביב הקבוצה וחוסר הדלפות. אני מאוד מאושר שזה ככה בקבוצה שלי.

למכבי יש רק מה ללמוד בנושא הזה. וחוץ מזה, שאני מניח שכל ה"הדלפות" ממכבי זו יד מכוונת מיועץ התקשורת החדש לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 6:33 am 
Sophomore

ליועץ התקשורת יש חלק בזה, אבל גם בשנים קודמות מכבי ת"א הלכה עם הישבן בחוץ בכל מה שקשור לחלון העברות. אלופת ה"קרוב לסיכום", "פערים" וכו'. פשוט מנהלים משא ומתן דרך התקשורת עם שיתוף פעולה של אידיוטים שימושיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 8:53 am 
Junior

מזל טוב לג'ייק כהן, שחתם רשמית במכבי ת"א. חדשות פחות טובות לאיתי שגב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 9:06 am 
Junior

הולכים בכל הכוח על אליפות ישראל...
לדעתי אלכסנדר עדיף אבל ניתן להם לבנות, ביקורת תגיע אח״כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 9:26 am 
Hall of Famer

בקצב הזה ההחתמה הבאה היא ווילי וורקמן ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 9:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

arie כתב:
מזל טוב לג'ייק כהן, שחתם רשמית במכבי ת"א. חדשות פחות טובות לאיתי שגב..

ההחתמה הזאת מטומטמת בכל כך הרבה מובנים:
1. מחתימים עוד שחקן ספסל במקום להתחיל להחתים שחקני חמישייה ואת שחקני הספסל להתאים להם. מי הגאון שם שהחליט שקבוצה בונים קודם מהשחקנים המשלימים? גם אם החליטו שצריך קודם לסגור את הסגל הישראלי הם היו צריכים להילחם רק על שניים - טיוס ומשעור, וכל השאר היו מחכים על המדף גם אחרי שהיו סוגרים עם זרים ובודקים מה חסר.
2. כהן הוא אמנם יותר 4 מ5 בניגוד לשגב אבל למרות השנתיים שעבר באימפריות מסלוניקי ואשדוד אני מעריך שהוא עדיין לא מוכן לתרום ביורוליג (שחקן רך נשאר שחקן רך) מה שמוביל לנקודה הבאה.
3. אלא אם מכבי רוצה להיות בנחיתות ביורוליג בעמדת ה4 המחליף היא תיאלץ להחתים עוד 2 זרים בעמדה 4 ואז שוב יהיו יותר מדי שחקנים ישראלים שלא מקבלים דקות והרכבים שונים לליגה וליורוליג.
4. יש מצב שההחתמה שלו סותמת את הגולל על הגעת משעור, מה שאומר שאין למכבי סמול ישראלי מחליף אלא אם בא להם להמשיך לחכות שלנדסברג יפרוץ, להוציא הרבה כסף על דוסון, להשאיר את הגופה של פניני, או להביא בעמדה הזו גם 2 זרים (או פשוט להשאיר את הגופה של סמית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 9:31 am 
Sophomore

מדהים כמה רעש עושה החתמה זניחה כמו ג'ייק כהן בימים כ"כ משעממים לחובבי הספורט. מדובר על שחקן שכנראה יחליף את פניני/ אלכסנדר- יעני, העשירי בסגל במקרה הטוב.
לגבי רעש בנושא החתמות שחקנים- צר לי לאכזב את אוהדי ירושלים אבל בלי קשר לזה שאכן אלון עובד פחות או יותר בשקט מופתי ( יש קצת דיבורים על קולה, דוסון והחתימה עם טימור לשלוש שנים נוספות) זה מצביע על כך שעדיין באירופה ת"א היא שם מוכר וירושלים לא. רוב מוחלט מהפרסומים של הימים האחרונים לגבי זרים לא השתייכו לאף אחד מהכתבים הישראלים אלא באו מספורטנדו ומטה (תקשורת יוונית וטורקית בעיקר שלא נודעו באיזה אמינות יוצאת דופן) ומן הסתם היו גם חלק מתרגילים של סוכנים. לא רואה שום סיבה שיועץ התקשורת של מכבי יילך לספורטנדו אם אפשר לשלוח סמס לוורד כהן בדיוק כמו שעשו בנושא טיוטת החוזה לארון ג'קסון שפורסמה בין היתר כי ברור שהוא לא באזור החיוג של מכבי ופיק שנשלח לפרסם את סיפור ספאחיה כדי להרגיע את הקהל למקרה שבלאט לא יגיע.

ורק לשם הנקודה- סטימאץ' פורסם בספורטנדו, ספליטר בטורקיה, לוג'סקי בגאזטה היווני(!!!), היגינס ביורובאסקט, פלאסה בספרד וכו'. רק הנושא של רייס הגיע מהכתבים פה ולא בדיוק היה צריך להיות וודוורד וברנסטין כדי להגיע לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 9:51 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

החוזה של כהן הוא לשנתיים והוא ישתכר 200 לעונה שזה סביר, רק מעלה את התהייה למה לא החתימו את ג'ון די על חוזה דומה.

העניין הוא שבמקרה של כהן אני מסכים עם הטענה של אלי שאין הרבה הבדל בינו לבין ישראלים מובילים אחרים בליגה. נגיד והיו מסיימים להרכיב את הסגל ומחליטים שחסר להם גבוה ישראלי נוסף, מה כבר ההבדל בין כהן למישהו כמו שולדברנד? שניהם יכולים לתרום בליגה אבל בספק גדול אם יתנו משהו ביורוליג.
זה שונה מהמקרה של משעור שלדעתי למרות הבעיות שלו בקליעה יכול בהחלט לתרום הגנה ריבאונד ואתלטיות כמחליף בעמדה 3 גם ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 9:53 am 
Junior

לא חושב שיש אוהד של ירושלים שמתאכזב מזה - קודם כל כי אני באמת מעדיף את העבודה השקטה - פחות מפריע לי הידיעות לפני החתימה והרבה יותר הספקולציות שלאחר מכן מתבררות כלא נכונות, דבר שני ברור שמכבי עדיין שם מוכר יותר - הם ביורוליג ועם תקציב גדול פי 3 (עובדה שנשכחה כשהציגו את ירושלים כמפלצת שאוכלת את כל הליגה, ניצחון הכסף וכו').
בכל מקרה, עיקר ההתבזות של מכבי הייתה סביב ההדלפות על בלאט, וזה עם כל הכבוד לא אשמת גאזטה היווני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 9:57 am 
Hall of Famer

הדבר הכי טוב שיש לי להגיד על ההחתמה של כהן היא שבניגוד נניח למשעור, הוא כן משלים את טיוס ושגב בצורה יותר טובה כגבוה שהוא לא נגר מוחלט והוא יכול לקלוע גם זריקות שהן לא דאנקים או לייאפים. לא מת על ההחתמה הזו, אבל היא סבירה כשחקן 11-12 בסגל, לא עליו תקום ותיפול העונה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
הדבר הכי טוב שיש לי להגיד על ההחתמה של כהן היא שבניגוד נניח למשעור, הוא כן משלים את טיוס ושגב בצורה יותר טובה כגבוה שהוא לא נגר מוחלט והוא יכול לקלוע גם זריקות שהן לא דאנקים או לייאפים. לא מת על ההחתמה הזו, אבל היא סבירה כשחקן 11-12 בסגל, לא עליו תקום ותיפול העונה של מכבי.

השאלה אם הוא מוכן לתרום ביורוליג או שסתם בזבזו מקום ברוסטר ובכל מקרה יחתימו 2 פאוורים זרים.
ומה ההיגיון שההחתמה השלישית בעונה תהיה של השחקן ה10-11?

כרגע למכבי יש ארבעה שחקנים חתומים בעמדות הפנים כאשר שניים מהם לא בטוח שמוכנים (או אי פעם יהיו) לתרום ביורוליג, והרביעי (צירבס) יקר ולא ממש בתוכניות, מה שאומר שיצטרכו להחתים עוד 4 פותח, כנראה 4 מחליף ואולי סנטר במקום צירבס. שאר העמדות ריקות.

יכול להיות שבמקום 4 מחליף ומשעור מכבי פשוט תחתים עוד קומבו-פורוורד לספסל ואז הסגל ייראה כך:
רכז זר, אוחיון/מקל
שוטינג זר, ג'ון די
סווינגמן זר (שיכול לשחק גם 2), קומבו פורוורד
פאוור זר, כהן, אותו קומבו מהשורה הקודמת
טיוס, צירבס/אחר, שגב
11 שחקנים.6 זרים, 5 ישראלים (בלי אף פורוורד מחליף, אולי ישאירו את פניני/לנדסברג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:12 am 
Sophomore

מן הסתם כשמכבי מדברת עם שחקנים בכירים באירופה יש לזה המון תהודה. לא מבין את הבעיה. עד היום כל מי שמכבי דברה איתו, מבלד בלאט, סגר חוזה.
לא מבין מה ההשתלחות המטופשת הזו על כל פלוץ של הקבוצה הצהובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
rony כתב:
הדבר הכי טוב שיש לי להגיד על ההחתמה של כהן היא שבניגוד נניח למשעור, הוא כן משלים את טיוס ושגב בצורה יותר טובה כגבוה שהוא לא נגר מוחלט והוא יכול לקלוע גם זריקות שהן לא דאנקים או לייאפים.

כמו עונשין למשל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:23 am 
Junior

לא מתרגש מכל השמועות או העדר השמועות. זה די ברור שלמכבי יש אינטרס להראות שהם מנסים ללכת על שחקנים איכותיים ולכן הם משתמשים בתקשורת ו״מדליפים״ ידיעות. לפעמים זה משרת אותם, ולפעמים קצת פחות. מעבר לזה, במכבי יש יותר חברי הנהלה ומקורבים שמעורבים ולכן גם יש יותר סיכוי שמשהו יצא החוצה, לפעמים גם בניגוד לאינטרס של הקבוצה. באופן אישי, אני אוהב את זה שבהפועל בדרך כלל לא יוצאים דברים החוצה עד שיש חתימה, אבל לא בטוח שהפועל היתה מנתהלת ככה גם אחרי עונה לא מוצלחת וקשיים במכירת המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:30 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
rony כתב:
הדבר הכי טוב שיש לי להגיד על ההחתמה של כהן היא שבניגוד נניח למשעור, הוא כן משלים את טיוס ושגב בצורה יותר טובה כגבוה שהוא לא נגר מוחלט והוא יכול לקלוע גם זריקות שהן לא דאנקים או לייאפים.

כמו עונשין למשל.

דוגמה מהחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:31 am 
Junior

אפשר להתווכח לגבי מדיניות הרכש של מכבי העונה (אני חושב שעד עכשיו מדובר בהחתמות לא רעות בכלל עד מצויינות), אבל על דבר אחד אין ויכוח - איתי שגב עומד בפני שיפור גדול ברמת האנגלית שלו בעונה הקרובה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:37 am 
Junior

לשגב יש "בסך הכל" חוזה עד תום העונה הבאה במכבי (חתם ב-2012 על חוזה לשש שנים).
לא מן הנמנע שהשנה כבר יושאל לקבוצה אחרת מהליגה. בסגל הזה הוא לא יראה דקות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:42 am 
Junior

הבאסט קייס סינריו של מה שמכבי תל אביב עושה כרגע זה הליכה למודל של הפועל ירושלים - ויתור על תרומה משמעותית מהקו הקדמי, והחתמה של ישראלים שם לחוק הרוסי במטרה להפציץ בזרים מעולים בקו האחורי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:50 am 
Sophomore

אני גם חושב שצריך לבנות בצורה הפוכה - להתחיל מהשחקנים המובילים ולהתאים להם את המחליפים ולא להיפך.
מצד שני, קשה לשפוט בניה של קבוצה שאפילו לא נמצאת באמצע הדרך ובסופו של דבר איכות הקבוצה תיקבע אך ורק על פי איכות הזרים, מאחר שלאף ישראלי, למעט טיוס, לא תהיה השפעה על היכולת של מכבי ביורוליג. כרגע אין למכבי עוד אף זר ורק אחרי שאלה יוחתמו ניתן יהיה לשפוט את בניית הקבוצה, לטוב או לרע. בינתיים, לפחות לפי מה שמתפרסם, הבניה מתבצעת על ידי אנשי המקצוע בלבד וההנהלה לא מתערבת, כך שזה כבר צעד חיובי מאוד. כנראה שנצטרך לחכות עוד כמה שבועות כדי לדעת מה מבשלים לנו אז נחכה בסבלנות ואז נשפוט את התבשיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל ו 69 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: