סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:52 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הרסי הוקינס כתב:
הבאסט קייס סינריו של מה שמכבי תל אביב עושה כרגע זה הליכה למודל של הפועל ירושלים - ויתור על תרומה משמעותית מהקו הקדמי, והחתמה של ישראלים שם לחוק הרוסי במטרה להפציץ בזרים מעולים בקו האחורי.

בוא נחכה לראות את הזרים בקו הקדמי. מאחר שיש כבר את טיוס אז אפשר להביא עוד סנטר לא יקר שיחלוק איתו את הדקות. בעמדה 4 אני מניח שישקיעו בזר איכותי, מאחר שבכדורסל של היום העמדה הזו הופכת ליותר ויותר חשובה ומאפשרת ריווח של ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 10:53 am 
Freshman

ממשיכים לאבד את הראש במכבי. מועדון חולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:03 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי, אתה משוכנע שההחתמה של כהן הגיעה מהצוות המקצועי?

בישראל היום רשום שמכבי אולי תוותר על משעור כי בקבוצה חוששים מהפציעה בכתף ממנה סבל השחקן.
כמעט השפריץ לי הקפה מהנחיריים כשקראתי את זה... להזכירכם זה מגיעה מהקבוצה שהחזירה את רנדל, החתימה את סמית ל3 עונות אחרי כל הפציעות, החתימה את פאברני, סימונס ולא זוכר מי עוד ומעוניינת בספליטר ולוג'סקי. אבל פריקה אחת של הכתף (שגם לאחריה משעור קטף כמעט 8 כ"ח בסדרת רבע הגמר) מפחידה אותם. מצחיקים שכאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
והתרגום בגוף הסרט, משעור הולך לחתום בירושלים ומכבי לא רוצה להיראות כאילו הפסידה בקרב עליו. אני לא אתפלא עם הדלפה כזו תופיע בעוד מקומות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' יוני 27, 2017 11:07 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:07 am 
Sophomore

sir charles כתב:

כן, מאחר שהיא לא החתמה "פופולרית" או מוכרת מנויים. אני לא מאמין שהם יתערבו לספאחיה בעבודה עוד לפני שהוא הוצג. יקח להם לפחות כמה חודשים לחזור לעצמם...

אגב, אני חושב שעדיף לשלם לכהן 200 אלף דולר מאשר לזרוק סכום כפול מזה על משעור. אף אחד מהם ממילא לא יעשה יותר מדי ביורוליג ועדיף לשמור את ההפרש לשחקנים הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:

כן, מאחר שהיא לא החתמה "פופולרית" או מוכרת מנויים. אני לא מאמין שהם יתערבו לספאחיה בעבודה עוד לפני שהוא הוצג. יקח להם לפחות כמה חודשים לחזור לעצמם...

אגב, אני חושב שעדיף לשלם לכהן 200 אלף דולר מאשר לזרוק סכום כפול מזה על משעור. אף אחד מהם ממילא לא יעשה יותר מדי ביורוליג ועדיף לשמור את ההפרש לשחקנים הזרים.

זהו, שאני חושה שמשעור (במידה ופציעת הכתף מאחוריו) כן יכול לתרום ביורוליג וכהן לא. עייפתי משחקנים רכים בקבוצה. אשמח להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ג'ייק כהן זו החתמה טובה עד מצוינת? והוא מקבל 200 אלף דולר? שיהיו בריאים מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:27 am 
Freshman

מתן נאור פנוי

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:34 am 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:

זהו, שאני חושה שמשעור (במידה ופציעת הכתף מאחוריו) כן יכול לתרום ביורוליג וכהן לא. עייפתי משחקנים רכים בקבוצה. אשמח להתבדות.

משעור יכול אולי לתרום כמה דקות ביורוליג. בטח לא שווה 400 אלף דולר נטו (שזה מקביל ללמעלה מ-600 אלף נטו לשחקן זר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 11:36 am 
Sophomore

אדום88 כתב:
לא מן הנמנע שהשנה כבר יושאל לקבוצה אחרת מהליגה. בסגל הזה הוא לא יראה דקות בכלל.

דווקא בעניין הזה אני לא מסכים (אפילו שאני לא אוהב את ההחתמה הזאת). כהן מגיע במקום ג'ו אלכסנדר. על אף היותו מטומטם גדול, אלכסנדר שחקן שיכול לעשות הרבה יותר דברים מג'ייק כהן. טיוס מגיע במקום אחד הזרים (צירבס/אייברסון). בקיצור, מהעונה שעברה השתפר מעמדו של שגב כי בכלל לא ברור שג'ייק כהן לפניו ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 12:37 pm 
Junior

נכון, אך כהן יותר דומיננטי מאלכסנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 12:42 pm 
Hall of Famer

לא לשכוח שמכבי תקועה עם שחקנים חתומים שהיא רוצה לשחרר בכל מחיר:צירבס,סמית,לאנדסברג ומקל.
כהן החתמה סבירה ומגיע בול על המשבצת של אלכסנדר גם סגנון המשחק שלהם דומה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 12:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המלפפון התורן הוא אותלו האנטר מריאל. שחקן חביב. מתאים לקבוצה עמוקה כמו ריאל שצריכה נגר לוחם. לא ברור למה מכבי צריכה אותו כשכבר יש לה את טיוס כסנטר נמוך.
זה מרגיש שבעקבות הירידות על פדרמן ונאום 12 שחקני היורוליג שלו, מתעקשים להביא בקבוצה רק שחקנים מוכרים (ומבוגרים) מהיורוליג, בלי קשר להתאמה שלהם. הייתי מאוד רוצה לקבל את תיקיית המועמדים של אבי אבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 1:01 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
המלפפון התורן הוא אותלו האנטר מריאל. שחקן חביב. מתאים לקבוצה עמוקה כמו ריאל שצריכה נגר לוחם. לא ברור למה מכבי צריכה אותו כשכבר יש לה את טיוס כסנטר נמוך.
זה מרגיש שבעקבות הירידות על פדרמן ונאום 12 שחקני היורוליג שלו, מתעקשים להביא בקבוצה רק שחקנים מוכרים (ומבוגרים) מהיורוליג, בלי קשר להתאמה שלהם. הייתי מאוד רוצה לקבל את תיקיית המועמדים של אבי אבן.

גם אני לא מתלהב מהאנטר אבל אני מציע שניתן להם לעבוד ונשפוט את התוצאה הסופית כשתהיה אחת כזו. יכול להיות שהאנטר הוא שם בעדיפות נמוכה מתוך המון שמות אחרים וגם יכול להיות שהוא זול יחסית והחתמה שלו תאפשר להביא רכז רציני או שחקן אחר שחפצים בו. צריך לראות את הפאזל בשלמותו ואז נוכל לבקר או להלל. צריך גם לזכור שתקציב השחקנים השנה צפוי לרדת משמעותית ולעומת זאת המטרות של הקבוצה גבוהות בהרבה מה"הישגים" בעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 1:28 pm 
Freshman

אין הגבלה על מס' המתאזרחים השנה ?
זכור לי שהשנה כל קבוצה הוגבלה ל2 מתאזרחים , שונה החוק?
כי כרגע יש למכבי את דיבר , טיוס וגייק כהן וזה בלי להחשיב את לנדסברג ואלכסנדר בפונטציאל.
אין גם הגבלה של 2 צעירים עד גיל 22 ועוד אחד עד 25 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 1:31 pm 
Junior

Carem כתב:
אין הגבלה על מס' המתאזרחים השנה ?
זכור לי שהשנה כל קבוצה הוגבלה ל2 מתאזרחים , שונה החוק?
כי כרגע יש למכבי את דיבר , טיוס וגייק כהן וזה בלי להחשיב את לנדסברג ואלכסנדר בפונטציאל.
אין גם הגבלה של 2 צעירים עד גיל 22 ועוד אחד עד 25 ?

גש בבקשה לעמוד השני באשכול המקביל, "קיץ 2017, ספחייה, ג'ון די וטיוס כבר כאן, מה הלאה? פוצל".
דנו בזה שם וכל התשובות נמצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 1:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:

גם אני לא מתלהב מהאנטר אבל אני מציע שניתן להם לעבוד ונשפוט את התוצאה הסופית כשתהיה אחת כזו. יכול להיות שהאנטר הוא שם בעדיפות נמוכה מתוך המון שמות אחרים וגם יכול להיות שהוא זול יחסית והחתמה שלו תאפשר להביא רכז רציני או שחקן אחר שחפצים בו. צריך לראות את הפאזל בשלמותו ואז נוכל לבקר או להלל. צריך גם לזכור שתקציב השחקנים השנה צפוי לרדת משמעותית ולעומת זאת המטרות של הקבוצה גבוהות בהרבה מה"הישגים" בעונה האחרונה.

האנטר אני מתאר לעצמי שלא יותר זול משחקן שלא שיחק ביורוליג אבל יתאים יותר לפאזל הקבוצתי. הוא לא סנטר גבוה, אין לו משחק פוסט, אין לו קליעה והוא לא יכול לשחק כ-4 בצורה אפקטיבית, אז הוא לא משלים בשום צורה שהיא את טיוס ומכאן שאין בו צורך.
גם לא סיכמנו פה שצריך קודם כל להחתים את הכוכבים היקרים ואז מסביבם להביא את השחקנים המשלימים הזולים יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 1:39 pm 
Junior

כהן לא יתאים למכבי. מעבר לאיכויותיו הדי מוגבלות, מדובר בשחקן מוביל ולא משלים, זה לא שחקן שיתנו לו 10 דקות והוא יוכל להביא את עצמו לידי ביטוי, להבדיל נניח משגב שתמיד היה שחקן משלים ולכן הסיאואציה במכבי היתה תפורה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 1:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חייב להודות שאני מת על הידיעות בעמ' הראשי של וואלה...
כותרת: עוד שני אקסים חתמו במכבי ת"א, רכש מריאל בדרך
בתמונה: גודס ונייט לינהארט
בגוף הכתבה: גיא גודס מונה, ג'ייק כהן חתם, אותלו האנטר מועמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 1:51 pm 
Freshman

גודס ו-וויצ'יץ' לא מסוכסכים או משהו...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 2:07 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:

האנטר אני מתאר לעצמי שלא יותר זול משחקן שלא שיחק ביורוליג אבל יתאים יותר לפאזל הקבוצתי. הוא לא סנטר גבוה, אין לו משחק פוסט, אין לו קליעה והוא לא יכול לשחק כ-4 בצורה אפקטיבית, אז הוא לא משלים בשום צורה שהיא את טיוס ומכאן שאין בו צורך.
גם לא סיכמנו פה שצריך קודם כל להחתים את הכוכבים היקרים ואז מסביבם להביא את השחקנים המשלימים הזולים יותר?

גם אני הייתי מעדיף שיחתימו קודם את השחקנים המובילים ורק לאחר מכן את המשלימים וזה לטעמי הסדר הנכון, אבל: א. לא שמעתי שהאנטר כבר הוחתם, ב. נחכה לסיום הבניה ואז נשפוט אותה.
לגבי משחק פוסט - בכדורסל של היום, בטח באירופה, אין כמעט סנטרים עם משחק פוסט אפ וכמעט הכל מושתת על פיק אנד רול. תסתכל על הקבוצות המובילות באירופה ותראה שתרגילי הפוסט לסנטרים שלהם הולכים ונעלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 2:08 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אפשר להתווכח לגבי מדיניות הרכש של מכבי העונה (אני חושב שעד עכשיו מדובר בהחתמות לא רעות בכלל עד מצויינות), אבל על דבר אחד אין ויכוח - איתי שגב עומד בפני שיפור גדול ברמת האנגלית שלו בעונה הקרובה...

ראובן כתב:
ג'ייק כהן זו החתמה טובה עד מצוינת? והוא מקבל 200 אלף דולר? שיהיו בריאים מכבי.

ג׳ייק כהן זה החלק של ה״לא רע בכלל״ (אפילו לבחור חיובי כמוני יש קווים אדומים לגבי איך שאני מחלק את ה״מצויינים״ שלי). כמה מרוויח פיטרסון בהפועל? מה הוא יודע לעשות שכהן לא יודע? או במילים אחרות - בכמה הקליעה שלו מבחוץ יותר טובה? כי כהן ריבאונדר יותר טוב, יותר מגוון עם הגב לסל, לדעתי גם שומר יותר טוב, צעיר מפיטרסון באיזה חמש-שש שנים טובות ובעיקר מחזיק בתעודת זהות אטרקטיבית יותר. זה לא שווה את הפער במשכורת של השניים (בהנחה שיש כזה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 2:10 pm 
Sophomore

אין לי את ההיכרות המעמיקה של אנשים פה עם שוק הסנטרים באירופה אז אכתוב בזהירות: האנטר הוא בטח לא סנטר החלומות אבל ייתכן שהפנייה אליו משקפת תפיסה שאומרת- נביא 2 סנטרים שיהיו אתלטים ויקחו ריב' (האנטר לדעתי גם מסוגל קצת לשחק עם הגב לסל והוא חזק יותר) ונבנה קבוצה שבעיקר תרוץ. מעמדו של הסנטר האירופי הלבן בשפל המדרגה ועצם הזכרת השמות של פלייס, הסנטר הבולגרי של אולימ' ששיחק 3 משחקים טובים או המחשבה על חזרה של צירבאס בתוספת עם המועמדות בשנים האחרונות של כל מיני מברוקפלידיסים וראדוליצות מראה שאולי עדיף להסתפק פה במועט. אם השמועות על ספליטר נכונות ויתברר שהוא מסוגל לשחק 10 דקות נורמליות זה יכול להיות קו סביר.

נערך לאחרונה על ידי אד הורטון בתאריך ג' יוני 27, 2017 2:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 2:11 pm 
Freshman

טיוס יכול יותר לשחק גב לסל מהאנטר. הוא שחקן בלי טכניקה, לטיוס דווקא יש.

ספליטר סוס מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 27, 2017 2:19 pm 
Sophomore

שוב - משחק גב לסל כבר לא ממש רלוונטי בכדורסל האירופי, המבוסס כמעט ורק על פיק אנד רול. אין היום כמעט את הסנטרים של פעם עם משחק הפוסט והכל כמעט זה פיק אנד רול וריווח.
לגבי ספליטר - לגמרי סוס מת. מי שרואה את ה"הייליטס" שלו מהחודשים האחרונים רואה אדם שבקושי מתנייד, כמעט ולא קופץ ופוחד ממגע. מאוד מזכיר את מה שקרה לג'ואל פרילנד אחרי הפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: