סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 6:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
החתמה מספיק חשובה בשביל לפתוח אשכול חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 7:05 pm 
Sophomore

לא רע. אז עכשיו אפשר להחתים שחקנים? יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 7:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הייתי מתחיל בלהשאיר שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 7:21 pm 
Sophomore

הראשון שהייתי משאיר זה כמובן ג'רלס.

קינזי ראוי להישאר בגלל שהוא קילר בהגנה אבל הפעם חייבים להביא 2 שיכול לשחק גם 3 בהרכבים נמוכים כי קינזי ליד שני סקוררים זה כואב לעניים.

כל השאר הזרים - הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 7:48 pm 
Junior

לקח פעם תואר?...

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 7:57 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לקח פעם תואר?...

מתוך הכתבה הבאה: http://www.kolhair.co.il/%D7%A1%D7%A4%D ... %99%D7%A1/

ציטוט:
הישגיו של קציקאריס כוללים הגעה לגמר הליגה היווני עם אא"ק אתונה בשנת 2005, גמר הליגה הספרדית עם בילבאו בשנת 2011, וגמר היורוקאפ עם בילבאו בעונת 2013, שזיכתה אותו גם בתואר מאמן העונה ביורוקאפ של אותה שנה.

למורסיה הוא הצטרף באמצע העונה שעברה, לאחר שפוטר מקובאן, והוביל את הקבוצה לרבע גמר הפלייאוף, שם היא הודחה על ידי ריאל מדריד, אך גם זכתה בכרטיס ליורוקאפ.

העונה האחרונה היתה חלשה מאוד, ומורסיה סיימה אותה במקום התשיעי ועם מאזן של 14 ניצחונות ו־18 הפסדים. ביורוקאפ הצליחה הקבוצה לעבור את שלב הבתים הראשון אך הודחה בטופ 16, כשבסך הכל היא רשמה חמישה ניצחונות מול תשעה הפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 8:00 pm 
Freshman

איזה כדורסל אמורים לראות ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 8:02 pm 
מנהל פורום

לא לקח אף תואר למיטב זכרוני אולי משהו עם סנט פטרבורג אולי נראה לי שלא
נדלקתי עליו כשאימן את אאק אתונה עם בילי מפתחות אקס הפועל תל אביב ועוד חבורה אלמונית ועשה דברים יפים ביורוליג, מאז לא חזר ליוון ותמיד קיבל עבודה בספרד ורוסיה
הרושם שלי במעקב אחרי הקריירה שיש לו המון כדורסל אבל נוטה לנטוש כשמשהו לא הולך
היה מאמן נבחרת רוסיה ועזב עוד לפני שאימן משחק אחד בגלל הפוליטיקה באיגוד הרוסי
לא הצליח להשאר בולנסיה
כששיחק נגדנו בארנה עם קובאן היה נראה אדיש ומנותק כשהקבוצה שלו קיבלה בראש
בפסקי זמן נצמד להנחיות טכניות סימן על הלוח, לא צעק ולא ניסה להעיר

לדעתי הפועל לא תראה ממנו תארים אבל כדורסל יפה יחסית
לא מאמין שישאר את מלוא החוזה שלו (שלוש שנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 8:03 pm 
מנהל פורום

daniel כתב:
איזה כדורסל אמורים לראות ממנו?

כדורסל דן שמירי כזה, הרבה תרגילי התקפה, חיתוכים של גבוהים לסל, כשצריך הגנה אז הגנת לחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 10:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא לקח תואר אף פעם. הצליח להגיע לכמה הישגים נאים עם קבוצות קטנות ולא צפויות, אבל כשניסה לעלות כיתה עם ולנסיה ועם קובאן - נכשל. עם נבחרת יוון הצליח בשלבים המוקדמים אבל נפל מיד בתחילת הנוקאאוט, גם בגביע העולם וגם ביורובאסקט, ולא הצליח להעלות את יוון לאולימפיאדה (נדמה לי שהוא היה עדיין המאמן שם).
לא יודע מה הייתי חושב על מינוי כזה אם הייתי אוהד ירושלים. אבל יש לי הרגשה מסויימת שאם היה מדובר במינוי של מכבי, הפורום כבר היה מתמלא בלעג ובקלס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 11:01 pm 
Sophomore

הימים הכי יפים בקריירה שלו לטעמי היו בבילבאו. הגיע ליורוליג ועשה עונה יפה עם ארון ג'קסון, וסיליאדיס וד'אור פישר. שיחקו כדורסל שכיף לראות. לא זוכר איזה עקרונות משחק או משהו כזה, אבל זוכר שנהניתי לראות אותם. הגיעו להצלבה למרות שאף אחד לא ספר אותם.

הדבר המדאיג לגביו אם אתה אוהד ירושלים - מעולם לא לקח תואר, ב20 שנות אימון. זה הרבה שנים, והוא הסתובב בהרבה קבוצות טובות. אף אחת מהן לא היתה פייבוריטית לאליפות אבל כלום - לא גביע, לא יורוקאפ ולא אליפות מקומית.
מעניין לראות אם הוא יביא שחקן יווני לירושלים. במורסיה לא היה לו אף יווני, אבל בקובאן היה את וויוקאס, בבילבאו היה את וסיליאדיס שהיה אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 11:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היו לו שנים יפות גם באאק ובדינמו סנט פטרבורג, אאק עם הילדים בורוסיס, זיסיס, דיקודיס ופרו אנטיץ' שהוא אשכרה גידל, ועם קקיוזיס, קוטלואיי, אנדרו בטס הגבוה האנגלי, ומרטין מורספ שהגיע ממיאמי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 28, 2017 11:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
היו לו שנים יפות גם באאק ובדינמו סנט פטרבורג, אאק עם הילדים בורוסיס, זיסיס, דיקודיס ופרו אנטיץ' שהוא אשכרה גידל, ועם קקיוזיס, קוטלואיי, אנדרו בטס הגבוה האנגלי, ומרטין מורספ שהגיע ממיאמי.

אאק הזו עשתה חיים די קשים למכבי אאז"נ (עם משחק שיא של זיזיס ביוון שנגמר בהארכה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 7:40 am 
Sophomore

בבילבאו פתח עם חמישיות של 4 שחקנים עם זריקה ל3, מומברו והארוול היו אצלו באנקרים בחמישייה לאורך כל הקדנציה.
זה בהחלט משהו שמאפיין את הקבוצות שלו ראו את זה גם בקובאן שאולי הוא בנה ולאחר מכן במורסיה שלא הוא בנה אבל כן עברה לחמישיות בסגנון שלו.
בכלל אם יביא את הסגנון מהליגה הספרדית וידחוף אותו להפועל ירושלים בתקציב קצת גבוה יותר ממה שהיה לו בבילבאו או מורסיה זה אולי יצליח.
גבוהים אמיתיים, דגש על קליעה מבחוץ, קצב מהיר והליכה לריבאונד התקפה.

את הכדורסל שלו בנבחרת יוון אהבתי, אבל נכון שבסופו של דבר ברגע האמת הוא נכשל.
לגבי לא לקח תארים, תהיה לו אפשרות לשבור את הנאחס בגביע ווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 7:44 am 
מנהל פורום

זה לא במקרה שהוא לא לקח תואר, הוא מאמן רך
סביר מאוד להניח שגם אצלנו לא יקח תואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 8:05 am 
Junior

די נו...

מה זה אומר ״סביר להניח״? רב העונות של הפועל ירושלים נגמרות בלי תואר, אז כנראה שסביר להניח שכל עונה תיגמר בלי תואר, בעיקר בגלל שבארץ אנחנו מתחרים מול קבוצה עם פי 3 תקציב מאיתנו בליגה שמוכרעת בפיינל פור ובאירופה אנחנו במפעל של 24 קבוצות, שחלקן הגדול ברמה שלנו או מעליה...

ואם כבר - אז זה בכלל אומר ״מאמן רך״? הבנאדם אימן 13 עונות, רובן בקבוצות טובות מאוד, אבל לא כאלה שתארים זה חלק מהשגרה שלהן. היית אומר שקארל מלון, פייטון ובארקלי לא זכו בתארים כי הם שחקנים רכים? כשיוון שלו החזיקה את ספרד על 73 נק׳, היתה מרחק סל מחצי גמר אליפות אירופה וסיימה חמישית הוא גם היה רך? ובעיקר: האם הוא יותר רך לדעתך מדני פרנקו, שוויתר לאליהו על אימונים והפועל שלו היתה קבוצת הגנה מאוד בינונית, כל הדרך לאליפות היסטורית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 8:16 am 
מנהל פורום

אתה צודק לקחתי הימור קטן מאוד כשהימרתי על זה שלא נקח תארים
הוא אחלה מאמן לרמות של הפועל ...
יודע מה...הוא יותם הלפרין של המאמנים
אני שמח מאוד אבל ריאלי בציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 8:34 am 
Sophomore

עניין ה"אין לו תואר" הוא די שקר סטטיסטי, הרי מרביתם המוחלט תארי יוון הלכו לאולי ופאנא, בספרד זה גם עובר בין ברצלונה למדריד לוולנסיה לויטוריה עם הבלחות נדירות של קבוצות אחרות. היורוליג בשליטה בלעדית של אתם כבר יודעים מי וכנ"ל ליורוקאפ בגלגוליו השונים. לכן עניין ה"אין לו תואר" הוא מדד ל...כלום. כמובן כל זה בהנחה שלא אימן את אחת מקבוצות העלית שח היבשת, אותו מועדון אלופות נצחי שלא מתחלף.
קציקריס כשהולך לו להתאים את הכדורסל שלו לחומר השחקנים זה חגיגה לעיניים. כשלא, זה מבאס כמו בקובאן.
החתמה מעל לראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 9:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הוא חתום לשלוש שנים, ככה שאם הוא לא ייקח תואר בהפועל זה יהיה די מבאס. למרות נניח גמר יורוליג יכול להיות פיצוי הולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 9:21 am 
Hall of Famer

חתימה של מאמן לשלוש שנים זה חארטה...... יצליח מאוד - יעבור לקבוצה יותר גדולה. ייכשל - יעוף. עונה סבירה - יקבל אולי עוד הזדמנות..... בכל מקרה הסיכוי שישלים 3 שנים הוא אפסי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 9:26 am 
Junior

guyancho כתב:
עניין ה"אין לו תואר" הוא די שקר סטטיסטי, הרי מרביתם המוחלט תארי יוון הלכו לאולי ופאנא, בספרד זה גם עובר בין ברצלונה למדריד לוולנסיה לויטוריה עם הבלחות נדירות של קבוצות אחרות. היורוליג בשליטה בלעדית של אתם כבר יודעים מי וכנ"ל ליורוקאפ בגלגוליו השונים. לכן עניין ה"אין לו תואר" הוא מדד ל...כלום. כמובן כל זה בהנחה שלא אימן את אחת מקבוצות העלית שח היבשת, אותו מועדון אלופות נצחי שלא מתחלף.
קציקריס כשהולך לו להתאים את הכדורסל שלו לחומר השחקנים זה חגיגה לעיניים. כשלא, זה מבאס כמו בקובאן.
החתמה מעל לראויה.

זה מדד לזה שהוא לא אימן אף פעם בקבוצה שלוקחת תארים. כמו כן זה מדד לזה שהוא לא אימן אף פעם בקבוצה לרוצה למתג את עצמה כ #1 בזירה המקומית.

האם זה מדד למשהו? לא ברור. אבל זה כן מדד למי שממיין מועסקים על בסיס הניסיון התעסוקתי שלהם. האם זה אומר שירושלים לא תיקח אף תואר תחתיו? ממש לא. יכול להיות ששאר הפרמטרים שעל פיהם נבחר היו משמעותיים יותר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 9:40 am 
Senior

אני מסכים.
זה שקאצקאריס לא זכה באף תואר בקריירה שלו לא אומר שהוא מאמן לא טוב, אני חושב שבשום מקום בו אימן לא הייתה ציפייה שיזכה בתואר.
מצד שני, זה כן אומר שאין לו ניסיון בקבוצה שבה הציפייה ממנו היא לזכות בתואר, או לכל הפחות להגיע לשני גמרים, אם לא שלושה.

אנחנו לא יודעים איך הוא יתמודד עם הסיטואציה הזו, אבל זה כן חסרון בהחתמה שלו ביחס למאמנים שכן יש להם ניסיון כזה, בטח אם משווים להחתמה של פיאניג'אני בקיץ שעבר.

בכל אופן, חיפוש זריז של שמו בפורום מראה הרבה מילים טובות שנאמרו עליו במהלך השנים, בעיקר בשנים 2011-14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 9:45 am 
Hall of Famer

רועי כהן מפרסם שהרכז פאקונדו קמפאצו ששיחק תחתיו במורסיה מועמד. מספרית מהעונה שעברה נראה שמדובר בשחקן די מרשים, שני ביורוקאפ באסיסטים (שלישי בליגה הספרדית) , עם סביבות 14 נקודות ו-6 אסיסטים במשחק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 9:58 am 
Sophomore

האזכור של העובדה שאין לו תארים מגיע בעיקר מתוך השוואה לפיאניג'יאני. לא חושב שהוא אימן בקבוצות שאין להן סיכוי לקחת תואר, ממש לא מסכים עם הקביעה הזאת. בילבאו שהוא אימן ביורוקאפ, לא היתה אחת המועמדות הבכירות לזכייה? ולנסיה? סט. פטרסבורג? קובאן, שהוא לא סיים בה את העונה לא היתה אחת הקבוצות עם התקציב הכי גבוה במפעל?
אחד הדברים שאנחנו מעריכים מאמנים לפיו זה היכולת שלהם להוציא מהקבוצות שלהם יותר מהמצופה. כמו שקציקאריס עשה בצורה אדירה בבילבאו ובא.א.ק, ואולי קצת במורסיה בקדנציה הקודמת. אבל פחות הצליח לעשות במקומות אחרים.
ביורובאסקט כמאמן יוון הוא הגיע למקום הריאלי של הנבחרת שלו, ועף כשהיה אמור לעוף.

כל זה לא בא כדי להגיד שהוא יעשה עם ירושלים מקום שני ותו לא, אלא כדי להגיד שהטיעון "מעולם לא לקח תואר" הוא בכל זאת רלוונטי.

עופר האדום כתב:
רועי כהן מפרסם שהרכז פאקונדו קמפאצו ששיחק תחתיו במורסיה מועמד. מספרית מהעונה שעברה נראה שמדובר בשחקן די מרשים, שני ביורוקאפ באסיסטים (שלישי בליגה הספרדית) , עם סביבות 14 נקודות ו-6 אסיסטים במשחק.

קמפאצו אמור לחזור לריאל מדריד אליה הוא שייך, להחליף שם את דרייפר שיעזוב. בובה של שחקן, אבל אני לא רואה אותו מוותר על ריאל בשביל הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 10:10 am 
Junior

אחוזי שדה לא טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 130 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה