סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 12:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
juror13 כתב:
Red Sumo1 כתב:
מכבי במתקפת החתמת מתאזרחים. לנדסברג, אלכסנדר, טיוס, דיברתאלומאו, גייק כהן,ואולי ספליטר.

שנה הבאה מותר עפ"י החוקים הקיימים כרגע:
מתאזרח חדש אחג ועוד 2 אם הם עומדים באחד התנאים:

1. עשו צבא
2. עשו קמפיין נבחרת
3. השלימו 3 שנות משחק כמתאזרחים.

בקיצור, לא מובן לי מדיניות ההחתמות של מכבי.

אף אחד מאלה לא חדש מלבד ספליטר שכמובן לא יגיע

אלכסנדר ולאנדסברג לא בתוכניות לעונה הבאה.ספילטר כנראה לא יגיע.

על פי אתר ערוץ 5 מכבי במומ' עם האניקט שסיים את העונה האחרונה באפס ויכול לשחק בעמדות 3-4.שחקן איכותי בסה'כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 1:50 pm 
Freshman

האניקט נהדר, ריבאונדר מובהק, אתלט מצוין, קצת חלש באחוזי הקליעה אבל שחקן אפקטיבי.

אם משווים אותו לראד, אז היתרון המובהק שלו זה הריבאונד, נתון שמכבי סבלה ממנו לפרקים לא מעט, 4.3 ריב' למשחק לראד, 7.1 להאניקט.

נתונים בהם האניקט מצטיין יותר באופן יחסי - אסיסטים (2.2 לעומת 1.7), חטיפות (1.1 לעומת 0.7), חסימות (0.9 לעומת 0.3).

ובמדד המשוקלל (13.6 לעומת 10.3).

ראד קולע באחוזים טובים ממנו מכל הטווחים, אך בשאר הפרמטרים האניקט עדיף, מה גם שהאניקט הצטיין בהרבה יותר משחקי יורוליג מראד והיה לו פלייאוף טוב מאוד
למרות שאפס לא העפילה לפיינל פור, הם משחקים כמות דקות דומה (ראד 25:50, האניקט 24:30).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 1:53 pm 
Sophomore

אם מכבי תביא את האניקט יוכלו לרוץ מהר, לשמור חזק ולקפוץ גבוה בהרכבים עם טיוס כסנטר, אבל שאר השחקנים יצטרכו להיות כאלה עם קליעה טובה מבחוץ אחרת יגלו במכבי את מה שגילו באפס בעונת 14/15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 2:34 pm 
Junior

לא נראה לי שיש להם כסף להניקאט.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 2:46 pm 
Freshman

זה קצת מזכיר לי את מכבי מודל 2014-2015 כשגודס אימן, הייתה חמישייה מאוד אתלטית עם פארגו, סמית, רנדל וטיוס, הבעיה כמובן הייתה שהקו הקדמי היה נטול קליעה, ופארגו התקשה לתפקד כרכז, מה שהשאיר את סמית כקלעי הטבעי היחיד בפועל, אוחיון אמנם נכנס לחמישייה בהמשך לעמדת הרכז ותרם הגנה, אסיסטים ושלשה למשחק באחוזים טובים ועדיין התקפית זה לא מה ששדרג את המשחק של מכבי.

אני לא חושב שזו תהיה אותה סיטואציה, קודם כל יש את טייריס רייס רכז טבעי בשונה מפארגו, מהבחינה הזו הוא יותר אחראי ומשפיע על המשחק של הקבוצה שלו.

בהנחה וסמית וגאודלוק לא בתמונה, לא יהיה למכבי קלעי באיכויות הכי גבוהות בחמישייה, אבל בהנחה ומילר או 4 אחר עם קליעה יהיה בקבוצה, ובעמדה 2 יהיה קלעי מובהק, אפשר לחפות על החיסרון הזה ולאזן את החמישייה.

אם ננסה לצייר חמישייה תיאורטית: רייס, ג'יימס אנדרסון, האניקט, מילר וטיוס.

זו יחסית חמישייה מאוזנת, 4 שחקנים עם קליעה סבירה מחוץ לקשת, 4 אתלטים שנותנים כיסוי אדיר בריבאונד, רכז שיודע לסדר לעצמו מצבי קליעה, או לגרום להגנות להתכווץ כדי למנוע חדירה שלו ובכך לשחרר שחקנים לקליעה או הסתננות לסל, זה בהחלט נותן אפשרויות טובות בהתקפה.

חסרונות של חמישייה כזו עשויים לבוא לידי ביטוי במאץ' אפים פיזיים מסוימים, ועדיין אני מעריך שהיא תהיה הרבה יותר אפקטיבית מזו של 2014-2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 2:52 pm 
מנהל פורום

רשימת השחקנים שמכבי שלחה לחפש קבוצה העונה
מקל - 1M
לנדסברג - 1M
צירבס - 1.4M
ואולי גם דווין סמית' - 1M
~ 4.5 מיליון שמחפשחם מישהו שמוכן לשלם אותם עבור מכבי
בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 3:13 pm 
Junior

uriel17 כתב:
רשימת השחקנים שמכבי שלחה לחפש קבוצה העונה
מקל - 1M
לנדסברג - 1M
צירבס - 1.4M
ואולי גם דווין סמית' - 1M
~ 4.5 מיליון שמחפשחם מישהו שמוכן לשלם אותם עבור מכבי
בהצלחה

חשבתי שמקל על חוזה של 650 כלומר הוא 1.3 ולא רק מיליון.

בכל מקרה למעט אולי הפועל, אין אף קבוצה בליגה שזה תקציב השחקנים שלה ובעצם למעט הפועל אין לדעתי אף קבוצה שזה התקציב הכולל שלה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 3:15 pm 
Junior

צירבס כל כך הרבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 3:30 pm 
מנהל פורום

בתקשורת מקל הוזכר בין 550 ל650, הלכתי על הסכום הנמוך מצד שני קצת העלתי לסילבן ככה שזה מתקזז
צירבס חתום על מיליון יורו לעונה נטו, מס של זר זה 25% כלומר 1M זה 75% מהברוטו, כלומר 1.33 מיליון, אבל המס בגרמניה שהיא המועמדת הראשית לקלוט אותו גבוה יותר, כלומר מכבי מבקשת מישהו שישלם עבור צירבס סכום שנע בין 1.3-2 תלוי באיזה מדינה הקבוצה שתקלוט אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 4:06 pm 
Junior

סמית זה 1.2 מליון $ השנה. נטו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 4:17 pm 
מנהל פורום

הוא התחיל ב1.2 ובשנה הבאה אחרונה בחוזה תהיה על משהו כמו 800
לא הייתי חופר בכמה מאות אלפי דולרים לפה ולשם. המידע בתקשורת מאוד לא אמין ומלא אינטרסים של קבוצות וסוכנים
הנקודה שלי שמכבי צריכה למצוא קבוצות שישלמו עבורה 4-5 מיליון דולר בעונה הבאה
אם אני רואה חשבון שלהם מניח הנחת עבודה שמכבי תצליח לקבל פחות מחצי מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 5:37 pm 
Junior

המלכוד פה הוא כפול לפחות מבחינה תזרימית, כי עד שלא נפטרים מהם אי אפשר לדעת אם לחפש שחקנים יקרים או זולים, ובינתיים הטובים והמשתלמים נחטפים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 5:39 pm 
מנהל פורום

הם חייבים להניח הנחת עבודה כלשהיא ולהתקדם.
סביר שהשוק ייקח את מקל וסילבן בחצי מהעלות שלהם בערך
את צירבס קצת פחות מחצי מהעלות
דווין יפול 100% על חשבון מכבי לפחות שיחסכו את הדירה האוטו והנסיעות למולדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 5:42 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
המלכוד פה הוא כפול לפחות מבחינה תזרימית, כי עד שלא נפטרים מהם אי אפשר לדעת אם לחפש שחקנים יקרים או זולים, ובינתיים הטובים והמשתלמים נחטפים.

כמו שכתב אוריאל, הנחת העבודה צריכה להיות שבמקרה הטוב הם יצילו חצי מהסכום ולכן כבר אפשר לרשום בספרים משהו כמו 2.5 או אפילו 3 מיליון דולר הוצאות על השחקנים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 5:53 pm 
מנהל פורום

YNET כתב:
הצדדים ידונו האם להמשיך את ההתקשרות עם כל אחד מהשחקנים מבין גל מקל, יוגב אוחיון, גיא פניני, סילבן לנדסברג ואיתי שגב, שאמורים לקבל תשובה עד ל-5 ביולי. יש לציין שמקל מחזיק בחוזה לעונה נוספת על סך 500 אלף דולר, והוא יעזוב רק אם תימצא קבוצה שתהיה מוכנה לשאת בעלותו הגבוהה.

למי שחושב שיש לו חוזה של 650, מסתבר שלפחות טמקא מאמין שיש לו רק 500

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 29, 2017 10:16 pm 
Hall of Famer

היה בעבר איזה פירסום שהחוזה של סמית לשנה הקרובה הוא רק על סך 400k

אזכיר שגם פיצוי לגאודלוק על שיחרורו הצפוי זה 200k על פי פרסומים זרים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 2:15 pm 
Sophomore

על פי ONE החוזה של לנדסברג הוא על 500K, מוצע לו פיצוי והוא יועזב.
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,17 ... tml?ref=hp

על פי וואלה פניני אולי הולך להרצליה, לאוחיון הציעו 250, כמה זה 70 פחות מלג'ון?
http://sports.walla.co.il/item/3077497

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 2:23 pm 
Sophomore

לאן ילך לנדסברג?
נאמר ובהפועל ירושלים לא מעוניינים בו, מה המקסימום שהוא יכול לקבל מקבוצה ישראלית?
150 נשמע סביר? כלומר הפיצוי שיגיע ממכבי תל אביב 350 ומטה.
כמה יקבל בחו"ל?, אני חושב הוא יכול למצוא קבוצה שתיקח אותו ב200-300 לעונה, ולחבר לעצמו יחד עם הפיצוי סכום שמתקרב ל500.

לאן ילך אוחיון?
אני חושב שהוא יסגור תמורת ה250 שגם הוא סכום די גבוה, אלא אם כן הפועל ירושלים יחליטו להיות פראיירים ולהציע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 2:31 pm 
מנהל פורום

שאלת אוחיון היא שאלה מצויינת להניח לפתחו של קאצי
כנ"ל לגבי לנדסברג ורוצ'סטי
קאצי אוהב כדורסל התקפי ומהיר ולכן הוא יכול להחליט שבא לו בטוב איזה לנדסברג או רוצ'סטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 2:41 pm 
Freshman

סוף סוף מתחילים לדבר על שחרורים.

מכבי החתימה שלושה ישראלים חדשים, והיא צריכה להשאיר 2 מתוך 6 הקיימים (אלא אם משעור יצטרף, מה שלא נראה כרגע), שהם לנדסברג, מקל, אוחיון, שגב, פניני ואלכסנדר, ולסגור את הסיפור עם 5 ישראלים.

אני בוחר להשאיר את אוחיון ואלכסנדר, אבל זה כנראה ילך לכיוון של מקל ושגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 6:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:

מכבי החתימה שלושה ישראלים חדשים, והיא צריכה להשאיר 2 מתוך 6 הקיימים (אלא אם משעור יצטרף, מה שלא נראה כרגע), שהם לנדסברג, מקל, אוחיון, שגב, פניני ואלכסנדר, ולסגור את הסיפור עם 5 ישראלים.

למה להשאיר את אלכסנדר? למרות שהוא הראה שיפור מסוים לקראת סיום העונה, הוא עדיין שחקן די טיפש ולא יציב (אפילו במהלך משחקים) ובעיקר מכבי כבר החתימו את כהן כ4 הישראלי ויש עוד 2 גבוהים ישראלים חוץ ממנו.

במצב האופטימלי שמצליחים להשתחרר ממקל ולנדסברג, לא מחתימים מחדש את פניני ואלכסנדר ואוחיון מסכים להפחית בשכר (ד"א בכמה מקומות קראתי שגם לו יש חוזה לעונה הבאה) למכבי יהיו 5 ישראלים - 2 גארדים ושלושה גבוהים מבלי אף סווינגמן.
במצב הזה יש מספר אופציות:
1. להסתפק בסגל הישראלי הזה ולהחתים 6 זרים, 1 בכל עמדה + 2 סמולים (אחד יכול להיות 2-3 והשני 3-4)
2. מחתימים את משעור ואז יהיה ישראלי על כל עמדה אבל עדיין לא יהיה סווינגמן ישראלי. במצב כזה אפשר שהזר השישי יהיה עוד גארד-פורוורד.
3. מחתימים את דוסון אם הוא מוותר על חלום המנש מוקדם בקיץ, ואז הזר השישי צריך להיות קומבו-פורוורד.
בשתי האופציות האחרונות אפשר גם להשאיל את שגב כדי שלא יתייבש על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 6:52 pm 
Freshman

sir charles כתב:
eli2510 כתב:

למה להשאיר את אלכסנדר? למרות שהוא הראה שיפור מסוים לקראת סיום העונה, הוא עדיין שחקן די טיפש ולא יציב (אפילו במהלך משחקים) ובעיקר מכבי כבר החתימו את כהן כ4 הישראלי ויש עוד 2 גבוהים ישראלים חוץ ממנו.

במצב האופטימלי שמצליחים להשתחרר ממקל ולנדסברג, לא מחתימים מחדש את פניני ואלכסנדר ואוחיון מסכים להפחית בשכר (ד"א בכמה מקומות קראתי שגם לו יש חוזה לעונה הבאה) למכבי יהיו 5 ישראלים - 2 גארדים ושלושה גבוהים מבלי אף סווינגמן.
1. להסתפק בסגל הישראלי הזה ולהחתים 6 זרים, 1 בכל עמדה + 2 סמולים (אחד יכול להיות 2-3 והשני 3-4)
2. מחתימים את משעור ואז יהיה ישראלי על כל עמדה אבל עדיין לא יהיה סווינגמן ישראלי. במצב כזה אפשר שהזר השישי יהיה עוד גארד-פורוורד.
3. מחתימים את דוסון אם הוא מוותר על חלום המנש מוקדם בקיץ, ואז הזר השישי צריך להיות קומבו-פורוורד.

כי אלכסנדר שחקן מוכשר יותר מכל מה שיש פה בארץ, העונה הוא גם הפסיק באיזשהו שלב עם הזריקות הלא קשורות מחצי מרחק והתחיל לשחק יעיל, וגם ביורוליג הוא יכול לתת כמה דקות. זו דעתי, ואני חושב שכשהוא קיבל צ'אנס הוא הוכיח את זה. אני די משוכנע שבכל קבוצה ישראלית הוא היה מנפיק מספרים מעולים.

ובנוגע לסעיפים שלך, הם מאוד לא ברורים, מה הכוונה להסתפק בסגל הזה? להשאיר את כולם כולל אלו שהיו בשנה שעברה? אז את מי לשחרר? את מי להחתים ועל חשבון מי?

מכבי לא צריכה יותר מ5 ישראלים, היא החתימה 3 חדשים ותשאיר לפחות אחד ואולי אפילו שניים מהעונה שעברה, כך שאפשר להחתים גג שחקן ישראלי אחד נוסף. משעור דורש מידיי הרבה כסף, אז אולי צריך ללכת על דוסון (ויש כאלו שיאמרו שזה שחקן לא פחות בעייתי ממקל ולנדסברג), אבל בלי קשר הוא לא ממש ברשימה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 7:03 pm 
Sophomore

מעניין אותי אם השם של קורי ג'פרסון יעלה מתישהו,למכבי או לקבוצות יורוליג אחרות.יכול להיות שחקן מעולה לאירופה.4/5 אתלטי(באירופה בעיקר יכול לשחק 5) עם קליעה מ3 וחצי מרחק.
ישחק בליגת הקיץ עם הספרס.ובילה בעונה האחרונה בין הדי ליג לפיליפינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 7:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

eli2510 כתב:
sir charles כתב:
eli2510 כתב:

כי אלכסנדר שחקן מוכשר יותר מכל מה שיש פה בארץ, העונה הוא גם הפסיק באיזשהו שלב עם הזריקות הלא קשורות מחצי מרחק והתחיל לשחק יעיל, וגם ביורוליג הוא יכול לתת כמה דקות. זו דעתי, ואני חושב שכשהוא קיבל צ'אנס הוא הוכיח את זה. אני די משוכנע שבכל קבוצה ישראלית הוא היה מנפיק מספרים מעולים.

ובנוגע לסעיפים שלך, הם מאוד לא ברורים, מה הכוונה להסתפק בסגל הזה? להשאיר את כולם כולל אלו שהיו בשנה שעברה? אז את מי לשחרר? את מי להחתים ועל חשבון מי?

מכבי לא צריכה יותר מ5 ישראלים, היא החתימה 3 חדשים ותשאיר לפחות אחד ואולי אפילו שניים מהעונה שעברה, כך שאפשר להחתים גג שחקן ישראלי אחד נוסף. משעור דורש מידיי הרבה כסף, אז אולי צריך ללכת על דוסון (ויש כאלו שיאמרו שזה שחקן לא פחות בעייתי ממקל ולנדסברג), אבל בלי קשר הוא לא ממש ברשימה של מכבי.

מה פספסת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 30, 2017 7:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לעניין דוסון, גם לדעתי יש לו פוטנציאל גבוה להיות פרימדונה כמו מקל ולנדסברג, אבל הרכב ישראלים של אוחיון, ג'ון די, דוסון, כהן וטיוס/שגב הוא הכי מאוזן מבחינת עמדות. מצד שני קשה לי עם שחקני ספסל שלא נותנים הכל בהגנה ויש כבר את כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 59 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: