סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 8:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מניין לך מה היה התכנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 8:43 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
מניין לך מה היה התכנון?

כי ברור לך שלא בנו מראש על סילי או על גאודלוק כרכז, וגם ראינו כשהיה סגל מלא מי עלה בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 9:25 pm 
Hall of Famer

עד כמה שזכור לי גם בתחילת העונה סילי עלה לא מעט בחמישייה
אבל זה לא הדיון , אני בעצם טוען שבניגוד למה שאולי נראה שרול בא להיות הזר המשלים וסותם החורים - שלדעתי הוא יהיה שחקן של 20-25 דקות יורוליג למשחק .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 9:39 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
עד כמה שזכור לי גם בתחילת העונה סילי עלה לא מעט בחמישייה
אבל זה לא הדיון , אני בעצם טוען שבניגוד למה שאולי נראה שרול בא להיות הזר המשלים וסותם החורים - שלדעתי הוא יהיה שחקן של 20-25 דקות יורוליג למשחק .

הוא לא, וזו בוודאות לא הייתה התוכנית, לא בנו עליו כרכז.

ו20 דקות זו כמות דקות סבירה גם לשחקן מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 10:09 pm 
Freshman

לא יודע אם היה פה כבר, אבל תעיפו מבט בדף הקבוצה של מכבי תל אביב:
http://maccabi.co.il/team.asp
כרגע ארבעה שחקנים מוצהרים בסגל. יש אפילו סטטיטיקה על הגובה והגיל הממוצע שלהם.
סמית', מקל, לנדסברג ושאר בעלי החוזה בהכחשה. מילר גם נפקד. מעניין מה זה אומר, במיוחד לגבי סמית'.

במקום מכבי הייתי קצת מרגיע עם עדכון האתר עד שהם נסגרים על עצמם. או שיש פה מסר לשחקנים...

בצוות האימון המפורט עד רמת האפסנאי יש 18 אנשים, כולל שני סקאוטרים אם סופרים את אבי אבן, שני רופאים ושלושה פיזיותרפיסטיים שרק מצפים לאיזו רצועה קרועה.
מישהו יודע מה הקטע עם טים פנינג? יש לו איזה התמחות מיוחדת שממשיכים איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 10:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

טים פנינג רק נראה נחמד כי הוא ניו זילנדי. למעשה הוא שליח של השוק האפור שאחראי לקבל את התשלומים מניקולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 10:39 pm 
Junior

תיכנס לאתר מנהלת הליגה, שם הסגל מעודכן הרבה יותר.

http://basket.co.il/team.asp?TeamId=976

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 10:43 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
תיכנס לאתר מנהלת הליגה, שם הסגל מעודכן הרבה יותר.

http://basket.co.il/team.asp?TeamId=976

טוב, גם לשאר הקבוצות יש סגלים מבדרים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 11:18 pm 
Sophomore

המקור התקציבי המרכזי של מכבי הוא מכירת המינויים, וע"פ הדיווחים עד כה מדובר בשפל של ממש. בשילוב החוזים המופרכים שמכבי עוד צריכה להיפטר מהם (לנדסברג, מקל, סמית'), פיצויים לשחקנים ומאמנים מהשנים האחרונות, וסיום ההתקשרות עם פוקס מגיעים למסקנה הפשוטה שמכבי בבעיה תקציבית משמעותית. עוד עונת נפל ועזיבתם של פדרמן/רקאנטי תהיה כנראה בלתי נמנעת. כך או אחרת, נראה שהדבר הטוב ביותר שקרה למכבי בעשור האחרון (יותר מהזכיה ב-2014) זה השיריון ליורוליג שהוא גם המנוף הכנראה אחרון להציל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 03, 2017 11:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פלטיאל כתב:
במקום מכבי הייתי קצת מרגיע עם עדכון האתר עד שהם נסגרים על עצמם. או שיש פה מסר לשחקנים...

זה האתר שבחר לציין את ההפסד לחיפה בחצי גמר הפיינל פור בכותרת גדולה "תודה לך מכבי". לא הייתי מייחס להם מודעות עצמית או הבנת המצב עמוקה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2017 12:52 am 
Sophomore

תגידו לי , זה רק אצלי בראש או שמכבי בנתיים בנתה את הסגל הישראלי הכי בינוני שאי פעם היה לה.
משעור, ג'ון די , טימור , כהן , והכוכב טיוס (שהוא באמת שחקן מצוין שיתן 15 דקות טובות ביורוליג למשחק )

כדי להתמודד ביורוליג בצורה סבירה נראה לי שמכבי צריכה כרגע להחתים 3 כוכבי על בזרים או להתפלל לחיבור יוצא מהרגיל בקבוצה הזאת.
אחרת למכבי צפויה עונה שתגרום לאוהדים שלה להתגעגע לעונה שנגמרה לפני חודש !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2017 1:53 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
המקסימום שאתה יכול להגיע אליו היום זה סגל ישראלי בינוני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 4:51 am 
Junior

נורטון כתב:
אז כן, אני לא ממש רואה מכבי כבר שנים, ועדיין יש לה פינה חמה בלב. אז הנה כמה שחקנים מעניינים שיכולים להביא מעבר לים (מתוך רשימת הפרי אייג'נטים)

בריאנטה וובר - נחשפתי אליו במשחקים של גולדן סטייט. אין לו באמת מקום בנ.ב.א, אבל באירופה, הוא לגמרי תואם דרון פרקינס.
ג'רלד גרין - עדיין כשרון עצום. כן, יש מצב שקבוצת נ.ב.א תחתים אותו על 4 מיליון דולר לעונה על תקן ג'יי.אר.סמית'. אבל יש גם מצב שלא, ואם לא - הבחור מוכשר ברמות ואתלטי בטירוף. כמובן שהוא גם נאט קייס.
קיי.ג'יי מקדניאלס - אחרי חצי עונת רוקי מגניבה בפילי, הוא כבר שנים מדשדש בליגה. בעיקר שחקן הגנה סביר ומעלה (שיכול להיות אדיר באירופה), וגם לא חור התקפי.
אנתוני מורו - עוד אחד שבגלל גילו (כמו גרין) אני לא בטוח שיקפצו עליו בנ.ב.א - ואם לא, אז לאירופה. הוא עושה רק דבר אחד טוב, אבל הוא עושה אותו מעולה - קליעה מהשלוש, ובאירופה הוא יהיה נשק התקפי אדיר לדעתי.
רוי היברט - כן, כן. אני לא אתפלא בכלל לראות את מי שהיה אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה לפני חמש שנים, נפלט ממנה לגמרי. ענק, איטי אבל עם סט יכולות מרשים. לדעתי יכול בסיטואציות מסוימות להיות דומיננטי באירופה.
לאבוי אלן - כבר שנתיים אני מפנטז עליו. לדעתי יש לו הכל לרמות האירופאיות ובסופו של דבר, הוא לא באמת מצליח לבוא לידי ביטוי (נדמה לי משהו כמו 3 נקודות וריבאונדים בממוצע) בליגה שמעבר לים. באירופה לעומת זאת הוא פוטנציאל כוכבי של ממש, בקלות הסנטר הטוב ביבשת. (בהסתמך על הרשימה העצובה משהו של ABC)
תומאס רובינסון - האיש שכבר היה מלפפון. אתלטי וחזק אבל לא מצליח למצוא את עצמו באמריקה. שימו אותו יחד עם לאבוי אלן, והנה הרכב הפנים המשובח ביבשת.
מייקל ביזלי - ע"ע ג'רלד גרין. מוכשר בטירוף, מסוגל לקלוע 15 נקודות למשחק בכמה קבוצות בנ.ב.א, אבל אין לו הגנה בשיט, די אגואיסט וכנראה לא השחקן עם הכימיה הכי טובה בעולם. אולי יקבל חוזה של 5 מיליון דולר בנ.ב.א, אבל כמו גרין - אולי ייפלט, ואם כן, זאת חתיכת מציאה. יכול להיות דומיננטי ברמות דומיניק ווילקינסיות באירופה.
טרנס ג'ונס - לא יודע למה האיש הזה שהיה עד לא מזמן שחקן של דאבל פיגר בקבוצת פלייאוף, כבר שנתיים לא מוצא את עצמו. אבל אם הוא ימצא את עצמו בלי חוזה ,אז גם הוא יכול להיות חלק אינטגרלי מהרכב פנים אדיר.
דונטאס מצ'יונאס - גם אירופאי, וגם פצוע, וגם משחק מאחורי קאזינס ואנתוני דייויס, וגם השנה בקושי השיג חוזה, אז לכו תדעו עם מישהו ירצה אותו שנה הבאה. נייד לגובהו, קלעי סטרץ' לא רע. שחקן שבשיאו נהדר גם לנ.ב.א, אבל כאמור - אני לא בטוח שיש לו חוזה שם. ואם לא..
נוריס קול - כולנו ראינו אותו במיאמי. היה פצוע הרבה אבל הוא בסופו של דבר פוינט די אקספלוסיבי. לא ברמות הנ.ב.א, אבל כנראה שכן לרמות האירופאיות. לא מנהל משחק דגול, אבל יכול להיות מחליף גאודלוק לא רע בכלל.
ג'ודי מיקס - ע"ע אנתוני מורו. מתחיל להיות מבוגר, ספק גדול אם יהיה לו חוזה, ואם לא - אז אחלה בחלה של קלעי שלשות.
לנגסטון גאלווי - אז נכון, אין לו צוואר. אבל זה לא מפריע להרבה שחקנים להיות טובים. בנ.ב.א הוא זניח לגמרי, אבל פה ושם הוא מבליח, ובאירופה הוא בהחלט יכול פוטנציאלית להיות אחד הרכזים הטובים ביבשת.
שלווין מאק - גאלווי מיד מעליו, וזה פחות או יותר אותו דבר למען האמת. אותו גיל, בערך אותו שחקן, קצת יותר צוואר, אבל פוטנציאל דומה פחות או יותר (בעיניי מאק קצת יותר טוב)
ג'ף וות'י - לא מציאה עצומה. אבל אני מניח שהוא יכול להביא את אותם דברים שקולטון אייברסון מביא לשולחן פלוס יכולת חסימה משובחת.
טריי ברק - לא אוהב אותו, אגואיסט בחסד. אבל כאמור, אם גאודלוק הולך אז מדובר במישהו שיוכל ליצור נקודות ברמה מאד גבוהה באירופה לדעתי.
ספנסר דינווידי - היחיד מהרשימה שהוא לא פרי אייג'נט, אבל לדעתי אם ברוקלין תתחזק יש מצב שייפלט. ואני מאד אוהב אותו. קומבו גארד גבוה וחזק. תחשבו אנתוני פארקר או אלכס אקר. בסט קייס סצנריו והוא 80% מהראשון. וורסט קייס סצנריו והוא 50% מהשני. חוץ מזה, יש לו שם מגניב.
ג'ארד סאלינג'ר - עוד שם מהרשימה שלא נמצא בפרי אייג'נטים. אבל האמת? לדעתי יש סיכוי מאד טוב שמי שהיה יכול להיות שחקן עצום, ייפלט מהליגה כבר השנה. שמן, פצוע, עצלן והכל. אבל מוכשר מאד. וכל פעם שאני חושב עליו במובנים אירופאיים, אני חושב על מרקוס פייזר בשיאו. אז מה רע?

Chauncey כתב:
באמת אחלה רשימה, ונתונים תומכים וסיבות הגיוניות למה כל אחד מהשחקנים האלה עשוי למצוא עצמו מחוץ לNBA, אבל לדעתי השמות האלה לא ממש רלוונטיים לתר'ד על מכבי.
בראש הרשימה הזו נמצא שלווין מאק, חזר השבוע מפציעה ארוכה לשחק 29 דקות נגד סקרמנטו, וסה"כ העונה הוא על 21 דקות למשחק ב-48 הופעות ביוטה. אם לא יהיה פצוע יקבל חוזה כרכז שני/שלישי בליגה.
לאבוי אלן מחליף לגיטימי באינדיאנה. יש להם עליו אופציית קבוצה על 3.5 מיליון לעונה הבאה והם כנראה יממשו אותה.
שחקנים כמו גרין, היברט, סאלינג'ר, ג'ונס, ביזלי, רובינסון, קול, מיקס, מורואו - סביר להניח שרובם או כולם יישארו בסביבת הליגה, ומי מהם שלא, יהיה שם גדול בהרבה כסף לליגה הסינית.
שחקנים כמו דינווידי, מקדניאלס, גאלאווי, בורק, וובר, וות'י - צעירים שגם אם לא ימצאו חוזה בקיץ סביר להניח יישארו בדי-ליג (שאגב, שינתה קצת חוקים והגדילה משכורות) כדי להישאר על הראדר ובזמינות לליגה שהם משחקים בה כרגע ועדיין צעירים מספיק בשביל להמשיך לחלום עליה.
מאצ'יונאס - אם יחזור לאירופה יהיו קבוצות שיציעו לו 2 מיליון ומעלה.

צריך לזכור גם את נושא הזמנים. מכבי כמו כל שנה תנסה לסגור את ההחתמות הגדולות ביוני-יולי.
גם השחקנים השוליים ברשימה הנ"ל נמצאים לפחות על הבועה בין להישאר או להיפלט מהליגה. אלה שחקנים שיחכו לפחות לאוגוסט, כשקבוצות הNBA סוגרות את הקצוות בסגל אחרי ההחתמות של יולי.

אז משום מה לפתע נזכרתי ברשימה הזו ומשום מה עניין אותי לבדוק מה קורה איתה.

בריאנטה וובר - חתם על חוזה מובטח חלקית בלייקרס. יילחם במחנה על מקום ב-15.
ג'רלד גרין - עדיין חופשי.
מקדניאלס - חוזה מובטח חלקית בטורונטו. יילחם במחנה על מקומו ב-15.
מורואו - עדיין חופשי. לפחות מהחדשות שאני רואה. שמעתי ראיון שלו השבוע שהכתב ציין לידו שהוא "עדיין משחק, בשיקאגו", והוא לא תיקן אותו.
היברט - עדיין חופשי.
לאבוי אלן - עדיין חופשי.
תומאס רובינסון - עדיין חופשי.
מייקל ביסלי - חתם בניקס לעונה אחת על מינימום.
טרנס ג'ונס - חתם לעונה בסין.
מצ'יונאס - חתם בסין, אחרי שיחות עם מכבי שלטענתו הוא בדק ולא מצא חן בעיניו רכבת המאמנים בשנים האחרונות.
נוריס קול - חתם במכבי. נורטון הראשון לזהות, הראשון להתריע, הראשון לפעול.
מיקס - חתם לשנתיים בוושינגטון, 3.5 מיליון לעונה.
גאלווי - חתם לשלוש שנים בדטרויט, 7 מיליון לעונה.
מאק - חתם לשנתיים באורלנדו, 6 מיליון לעונה.
ווית'י - חתם היום לעונה אחת בדאלאס.
ברק - עדיין חופשי.
דינווידי - נשאר בנטס.
סאלינג'ר - עדיין חופשי. יש שמועות על שיחות עם סין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 9:32 am 
Junior

שמת לב שהקפצת את האשכול הראשון על עונת המלפפונים של מכבי מלפני חודש ושבוע?

להלן הלינק לאשכול העדכני:
viewtopic.php?f=1&t=16716

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 9:34 am 
Hall of Famer

עכשיו רק שיחתימו את לאבוי אלן ויציעו לי משרה בתור הסקאוט של מכבי בארה"ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 10:10 am 
Hall of Famer

זה לא אותו אחד שטענת שפילי שחררה למרות שהוא שחקן מצוין? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 11:36 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
שמת לב שהקפצת את האשכול הראשון על עונת המלפפונים של מכבי מלפני חודש ושבוע?

להלן הלינק לאשכול העדכני:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=16716

שמת לב שהוא בחר להתייחס להודעה ישנה שלו כדי לראות מה עלה בגורלה לפני שהפכת לשוטר הפורום וכבלת אותו בכלא של נושא אחר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 12:37 pm 
Freshman

Chauncey כתב:
נורטון כתב:
אז כן, אני לא ממש רואה מכבי כבר שנים, ועדיין יש לה פינה חמה בלב. אז הנה כמה שחקנים מעניינים שיכולים להביא מעבר לים (מתוך רשימת הפרי אייג'נטים)

בריאנטה וובר - נחשפתי אליו במשחקים של גולדן סטייט. אין לו באמת מקום בנ.ב.א, אבל באירופה, הוא לגמרי תואם דרון פרקינס.
ג'רלד גרין - עדיין כשרון עצום. כן, יש מצב שקבוצת נ.ב.א תחתים אותו על 4 מיליון דולר לעונה על תקן ג'יי.אר.סמית'. אבל יש גם מצב שלא, ואם לא - הבחור מוכשר ברמות ואתלטי בטירוף. כמובן שהוא גם נאט קייס.
קיי.ג'יי מקדניאלס - אחרי חצי עונת רוקי מגניבה בפילי, הוא כבר שנים מדשדש בליגה. בעיקר שחקן הגנה סביר ומעלה (שיכול להיות אדיר באירופה), וגם לא חור התקפי.
אנתוני מורו - עוד אחד שבגלל גילו (כמו גרין) אני לא בטוח שיקפצו עליו בנ.ב.א - ואם לא, אז לאירופה. הוא עושה רק דבר אחד טוב, אבל הוא עושה אותו מעולה - קליעה מהשלוש, ובאירופה הוא יהיה נשק התקפי אדיר לדעתי.
רוי היברט - כן, כן. אני לא אתפלא בכלל לראות את מי שהיה אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה לפני חמש שנים, נפלט ממנה לגמרי. ענק, איטי אבל עם סט יכולות מרשים. לדעתי יכול בסיטואציות מסוימות להיות דומיננטי באירופה.
לאבוי אלן - כבר שנתיים אני מפנטז עליו. לדעתי יש לו הכל לרמות האירופאיות ובסופו של דבר, הוא לא באמת מצליח לבוא לידי ביטוי (נדמה לי משהו כמו 3 נקודות וריבאונדים בממוצע) בליגה שמעבר לים. באירופה לעומת זאת הוא פוטנציאל כוכבי של ממש, בקלות הסנטר הטוב ביבשת. (בהסתמך על הרשימה העצובה משהו של ABC)
תומאס רובינסון - האיש שכבר היה מלפפון. אתלטי וחזק אבל לא מצליח למצוא את עצמו באמריקה. שימו אותו יחד עם לאבוי אלן, והנה הרכב הפנים המשובח ביבשת.
מייקל ביזלי - ע"ע ג'רלד גרין. מוכשר בטירוף, מסוגל לקלוע 15 נקודות למשחק בכמה קבוצות בנ.ב.א, אבל אין לו הגנה בשיט, די אגואיסט וכנראה לא השחקן עם הכימיה הכי טובה בעולם. אולי יקבל חוזה של 5 מיליון דולר בנ.ב.א, אבל כמו גרין - אולי ייפלט, ואם כן, זאת חתיכת מציאה. יכול להיות דומיננטי ברמות דומיניק ווילקינסיות באירופה.
טרנס ג'ונס - לא יודע למה האיש הזה שהיה עד לא מזמן שחקן של דאבל פיגר בקבוצת פלייאוף, כבר שנתיים לא מוצא את עצמו. אבל אם הוא ימצא את עצמו בלי חוזה ,אז גם הוא יכול להיות חלק אינטגרלי מהרכב פנים אדיר.
דונטאס מצ'יונאס - גם אירופאי, וגם פצוע, וגם משחק מאחורי קאזינס ואנתוני דייויס, וגם השנה בקושי השיג חוזה, אז לכו תדעו עם מישהו ירצה אותו שנה הבאה. נייד לגובהו, קלעי סטרץ' לא רע. שחקן שבשיאו נהדר גם לנ.ב.א, אבל כאמור - אני לא בטוח שיש לו חוזה שם. ואם לא..
נוריס קול - כולנו ראינו אותו במיאמי. היה פצוע הרבה אבל הוא בסופו של דבר פוינט די אקספלוסיבי. לא ברמות הנ.ב.א, אבל כנראה שכן לרמות האירופאיות. לא מנהל משחק דגול, אבל יכול להיות מחליף גאודלוק לא רע בכלל.
ג'ודי מיקס - ע"ע אנתוני מורו. מתחיל להיות מבוגר, ספק גדול אם יהיה לו חוזה, ואם לא - אז אחלה בחלה של קלעי שלשות.
לנגסטון גאלווי - אז נכון, אין לו צוואר. אבל זה לא מפריע להרבה שחקנים להיות טובים. בנ.ב.א הוא זניח לגמרי, אבל פה ושם הוא מבליח, ובאירופה הוא בהחלט יכול פוטנציאלית להיות אחד הרכזים הטובים ביבשת.
שלווין מאק - גאלווי מיד מעליו, וזה פחות או יותר אותו דבר למען האמת. אותו גיל, בערך אותו שחקן, קצת יותר צוואר, אבל פוטנציאל דומה פחות או יותר (בעיניי מאק קצת יותר טוב)
ג'ף וות'י - לא מציאה עצומה. אבל אני מניח שהוא יכול להביא את אותם דברים שקולטון אייברסון מביא לשולחן פלוס יכולת חסימה משובחת.
טריי ברק - לא אוהב אותו, אגואיסט בחסד. אבל כאמור, אם גאודלוק הולך אז מדובר במישהו שיוכל ליצור נקודות ברמה מאד גבוהה באירופה לדעתי.
ספנסר דינווידי - היחיד מהרשימה שהוא לא פרי אייג'נט, אבל לדעתי אם ברוקלין תתחזק יש מצב שייפלט. ואני מאד אוהב אותו. קומבו גארד גבוה וחזק. תחשבו אנתוני פארקר או אלכס אקר. בסט קייס סצנריו והוא 80% מהראשון. וורסט קייס סצנריו והוא 50% מהשני. חוץ מזה, יש לו שם מגניב.
ג'ארד סאלינג'ר - עוד שם מהרשימה שלא נמצא בפרי אייג'נטים. אבל האמת? לדעתי יש סיכוי מאד טוב שמי שהיה יכול להיות שחקן עצום, ייפלט מהליגה כבר השנה. שמן, פצוע, עצלן והכל. אבל מוכשר מאד. וכל פעם שאני חושב עליו במובנים אירופאיים, אני חושב על מרקוס פייזר בשיאו. אז מה רע?

Chauncey כתב:
באמת אחלה רשימה, ונתונים תומכים וסיבות הגיוניות למה כל אחד מהשחקנים האלה עשוי למצוא עצמו מחוץ לNBA, אבל לדעתי השמות האלה לא ממש רלוונטיים לתר'ד על מכבי.
בראש הרשימה הזו נמצא שלווין מאק, חזר השבוע מפציעה ארוכה לשחק 29 דקות נגד סקרמנטו, וסה"כ העונה הוא על 21 דקות למשחק ב-48 הופעות ביוטה. אם לא יהיה פצוע יקבל חוזה כרכז שני/שלישי בליגה.
לאבוי אלן מחליף לגיטימי באינדיאנה. יש להם עליו אופציית קבוצה על 3.5 מיליון לעונה הבאה והם כנראה יממשו אותה.
שחקנים כמו גרין, היברט, סאלינג'ר, ג'ונס, ביזלי, רובינסון, קול, מיקס, מורואו - סביר להניח שרובם או כולם יישארו בסביבת הליגה, ומי מהם שלא, יהיה שם גדול בהרבה כסף לליגה הסינית.
שחקנים כמו דינווידי, מקדניאלס, גאלאווי, בורק, וובר, וות'י - צעירים שגם אם לא ימצאו חוזה בקיץ סביר להניח יישארו בדי-ליג (שאגב, שינתה קצת חוקים והגדילה משכורות) כדי להישאר על הראדר ובזמינות לליגה שהם משחקים בה כרגע ועדיין צעירים מספיק בשביל להמשיך לחלום עליה.
מאצ'יונאס - אם יחזור לאירופה יהיו קבוצות שיציעו לו 2 מיליון ומעלה.

צריך לזכור גם את נושא הזמנים. מכבי כמו כל שנה תנסה לסגור את ההחתמות הגדולות ביוני-יולי.
גם השחקנים השוליים ברשימה הנ"ל נמצאים לפחות על הבועה בין להישאר או להיפלט מהליגה. אלה שחקנים שיחכו לפחות לאוגוסט, כשקבוצות הNBA סוגרות את הקצוות בסגל אחרי ההחתמות של יולי.

אז משום מה לפתע נזכרתי ברשימה הזו ומשום מה עניין אותי לבדוק מה קורה איתה.

בריאנטה וובר - חתם על חוזה מובטח חלקית בלייקרס. יילחם במחנה על מקום ב-15.
ג'רלד גרין - עדיין חופשי.
מקדניאלס - חוזה מובטח חלקית בטורונטו. יילחם במחנה על מקומו ב-15.
מורואו - עדיין חופשי. לפחות מהחדשות שאני רואה. שמעתי ראיון שלו השבוע שהכתב ציין לידו שהוא "עדיין משחק, בשיקאגו", והוא לא תיקן אותו.
היברט - עדיין חופשי.
לאבוי אלן - עדיין חופשי.
תומאס רובינסון - עדיין חופשי.
מייקל ביסלי - חתם בניקס לעונה אחת על מינימום.
טרנס ג'ונס - חתם לעונה בסין.
מצ'יונאס - חתם בסין, אחרי שיחות עם מכבי שלטענתו הוא בדק ולא מצא חן בעיניו רכבת המאמנים בשנים האחרונות.
נוריס קול - חתם במכבי. נורטון הראשון לזהות, הראשון להתריע, הראשון לפעול.
מיקס - חתם לשנתיים בוושינגטון, 3.5 מיליון לעונה.
גאלווי - חתם לשלוש שנים בדטרויט, 7 מיליון לעונה.
מאק - חתם לשנתיים באורלנדו, 6 מיליון לעונה.
ווית'י - חתם היום לעונה אחת בדאלאס.
ברק - עדיין חופשי.
דינווידי - נשאר בנטס.
סאלינג'ר - עדיין חופשי. יש שמועות על שיחות עם סין.

בנוגע לסנטרים, שזה מה שחשוב עכשיו, יש שחקנים נוספים שעדיין פנויים, כמו ג'ורדן היל, פסטוס אזילי (עבר פציעה קשה, תלוי במצב הגופני שלו), דיוויד לי, ג׳יימס מקאדו, אנדרו בוגוט (גם כן תלוי בכושרו), אליהם נוסיף שחקנים שכן הוזכרו כאן כמו לאבוי אלן, היברט ותומאס רובינסון.

במקום מכבי לא הייתי ממהר לשום מקום, והייתי ממתין להתפתחויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 7:31 pm 
Hall of Famer

אזילי יכול להיות סוג של רשארד גריפית. אבל ללי יש בעיניי פוטנציאל דומיננטי וסופרסטארי באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 9:44 pm 
Junior

היה לדייויד לי אופציית שחקן בספרס על 2.3 מיליון. בטפשותו חשב שקבוצה אחרת תשלם לו יותר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 22, 2017 11:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה רק אני, או שטיוס נראה שמנמן משהו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, stambody, דניאל ו 100 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: