סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:25 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קודי (יובל) כתב:
juror13 כתב:
בוואלה כתבו שמכבי תא סיימה את העונה בגרעון של 20 מיליון שקל, אם זה נכון
וצריך להוסיף לזה את העזיבה של פוקס והכנסה מהמנויים שכנראה יורדת
אני יכול להאמין שהשנה לא יהיה תקציב של 120 מיליון וגם לא של 100

אני לא חושב שהתקציב יתקרב אפילו לאזור ה-100 ובפועל, אם מורידים תשלומים לכל מיני כאלה שלא ידרכו בהיכל העונה, הוא יהיה עוד הרבה יותר נמוך. מעבר לגרעון הענק מעונה שעברה ולחוסר הרצון המופגן של הבעלים להזרים השנה כסף, יש למכבי העונה ירידה דראסטית בהכנסות ממנויים וספונסרים (ירידה של כמה מיליוני דולרים טובים לפחות) ויש עוד את הפיצויים ויתר התשלומים למועזבים השונים (צירבס על חוזה של מיליון דולר נטו, מקל 600 עם מיסוי ישראלי, לנדסברג 450, סמית' אלוהים יודע כמה, גאדלוק פיצוי עזיבה של 200, אוחיון 100). לא רואה איך במצב העניינים הזה יש תקציב סביר אפילו ליורוליג.

מעניין יהיה לדעת בכמה השתנה תקציב השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:36 pm 
מנהל פורום

לא בטוח שתקציב השחקנים המשחקים בפועל של מכבי יהיה משמעותית גבוה מזה של הפועל ירושלים
והנושא הוא לא הפועל ים אלא מגמה שאם תמשיך (ירידה בהכנסות, חוזים מורעלים) לא בטוח שמכבי תשאר הקבוצה עם התקציב הגדול ביותר בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:49 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
לא בטוח שתקציב השחקנים המשחקים בפועל של מכבי יהיה משמעותית גבוה מזה של הפועל ירושלים
והנושא הוא לא הפועל ים אלא מגמה שאם תמשיך (ירידה בהכנסות, חוזים מורעלים) לא בטוח שמכבי תשאר הקבוצה עם התקציב הגדול ביותר בארץ

את זה בעלי מכבי מסרבים להפנים. מכבי תכניס העונה ממנויים סכום שהוא לא גבוה בהרבה ממה שירושלים תכניס (מכבי תמכור כנראה הרבה פחות מנויים מירושלים ומצד שני מחירי המנויים של מכבי גבוהים יותר), מספונסרים כנראה שמכבי תכניס מעט יותר כסף וגם מזכויות שידור ומהיורוליג מכבי מקבלת יותר כסף. מצד שני, יש למכבי גיבנת של כמה מיליוני דולרים בגין פיצויים עבור שחקנים שלא ישחקו בהיכל וגיבנת נוספת בגין גרעון ענק מהעונה שעברה. לזה צריך להוסיף את העובדה שלבעלי מכבי אין ממש כסף להזרים לקבוצה ואילו בעלי ירושלים עשיר בהרבה ומזרים לא מעט כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

משהו לא ברור לי מההודעה שמכבי פרסמה לגבי מקל. בהארץ רשום שמקל ימשיך לקבל את השכר עד תום חוזהו בעוד שנתיים. האם זה אומר שהוא יכול לחתום באיזו קבוצה שהוא רוצה ולקבל גם ממנה שכר בנוסף (כמו כשהוא שוחרר מדאלאס, קיבל ממנה את כל שכרו וחתם במקום חדש) או שהוא ממשיך להיות רשום כשחקן מכבי אבל לא בסגל הקבוצה למשחקים, ואם ירצה לעזוב אז יצטרך להביא הצעה מקבוצה אחרת והשכר החדש שלו יתקזז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:58 pm 
Sophomore

ההודעה הזו לא באה להבהיר מה יהיה מצבו של מקל בעונה הקרובה. היא באה להבהיר מה לא יהיה עם מקל בעונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:59 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
משהו לא ברור לי מההודעה שמכבי פרסמה לגבי מקל. בהארץ רשום שמקל ימשיך לקבל את השכר עד תום חוזהו בעוד שנתיים. האם זה אומר שהוא יכול לחתום באיזו קבוצה שהוא רוצה ולקבל גם ממנה שכר בנוסף (כמו כשהוא שוחרר מדאלאס, קיבל ממנה את כל שכרו וחתם במקום חדש) או שהוא ממשיך להיות רשום כשחקן מכבי אבל לא בסגל הקבוצה למשחקים, ואם ירצה לעזוב אז יצטרך להביא הצעה מקבוצה אחרת והשכר החדש שלו יתקזז?

אופציה ב'. מכבי מטומטמים, אבל לא פראיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 4:02 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
הנה מה שכתבתי לפני הפוסט של אבו שוקרי
הכי אני לא מבין זה את לנדסברג
מה הוא התחרפן?
לבנאדם היו חצי מיליון דולר מובטחים בחוזה לעונה הבאה
למה הסכים לפיצוי של 100? יש לו קבוצה שתתן 400 לפחות? פורש מכדורסל? מה?

סיפור מעניין של גלדסטון על לנדסברג, הולך בערך ככה:
אחרי המשחק הטוב שלו וסל הניצחון נגד פנר בחוץ, לנדסברג החליף סוכן,
בא למכבי ואמר להם: אני שחקן של מיליון דולר בעונה הבאה. לא רוצה להישאר כאן עם החוזה הנוכחי שלי.
מכבי אמרו לו סבבה, לך על זה. אתה חופשי בסוף העונה.
בהמשך העונה הוא חזר להיות גרוע, והיום אין מי שישלם לו גם 200 אלף דולר..
מכבי מן הסתם כנראה לא חתמו עם לנדסברג על הסכם יציאה מהחוזה לעונה הקרובה (אחרת כבר היינו שומעים על זה),
כך שמישהו כאן אכל אותה, וזה כנראה לא סילבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:04 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
juror13 כתב:

אני לא חושב שהתקציב יתקרב אפילו לאזור ה-100 ובפועל, אם מורידים תשלומים לכל מיני כאלה שלא ידרכו בהיכל העונה, הוא יהיה עוד הרבה יותר נמוך. מעבר לגרעון הענק מעונה שעברה ולחוסר הרצון המופגן של הבעלים להזרים השנה כסף, יש למכבי העונה ירידה דראסטית בהכנסות ממנויים וספונסרים (ירידה של כמה מיליוני דולרים טובים לפחות) ויש עוד את הפיצויים ויתר התשלומים למועזבים השונים (צירבס על חוזה של מיליון דולר נטו, מקל 600 עם מיסוי ישראלי, לנדסברג 450, סמית' אלוהים יודע כמה, גאדלוק פיצוי עזיבה של 200, אוחיון 100). לא רואה איך במצב העניינים הזה יש תקציב סביר אפילו ליורוליג.

הפיצויים נכנס לתקציב, קצת התבלבלת.
זה אמנם לא שחקנים שישחקו אבל זה בהחלט הוצאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:13 pm 
Sophomore

juror13 כתב:
קודי (יובל) כתב:
juror13 כתב:

הפיצויים נכנס לתקציב, קצת התבלבלת.
זה אמנם לא שחקנים שישחקו אבל זה בהחלט הוצאה

לא התבלבלתי בכלל - ברור שזה נכנס לתקציב, רק שזה לא חלק מהתשלום לשחקנים שבפועל ישחקו ולכן בסופו של דבר לא בטוח שהתקציב האמיתי של השחקנים (שישחקו) יהיה גבוה יותר מזה של ירושלים.
זה יהיה כנראה אחד התקציבים הנמוכים ביורוליג ויזדקקו במכבי לנס כדי להיות בכלל בתמונת רבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:38 pm 
מנהל פורום

לגל מקל יש הרבה כוח בתקשורת הישראלית, אחרי וואלה גם ערוץ הבית של מכבי מוציא כתבה רחבה שמאשימה את וויצ'יץ' בכישלון של מקל

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=245411

הכי אהבתי בכתבה (המיוחצנת להגעיל, חייב לציין) שכל מה שגל רצה כל שנה זה להגיע למכבי ...אהה הבנתי כל הקטע של הNBA היה למשוך את תשומת לב של מכבי
כמו לצאת העם החברה המכוערת של זו שאתה באמת אוהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מתי כבר יוצאת סדרת הרשת "המקורבים של מקל"?
http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-784210
כל כך הרבה מטעמים שאני לא יודע מה לצטט אז הנה תופין מובחר
ציטוט:
"מעניין אותי איך מכבי ישלמו לו 70-60 אחוז מהמשכורת ויתנו לו לשחק בירושלים", הוסיף. "השאלה היא עד כמה הם רציניים שירצו לשחרר אותו ברמה שהוא ילך לקבוצה שתחליש אותם. בבקשה, שיעשו את זה. הוא ישמח לקחת מהם אליפות במדי ירושלים, וזה גם יהיה קל".

וואו :-ok-: מישהו צריך לספר למקורב הזה שאם מקל עוזב את מכבי ועובר לי-ם, לא מכבי היא זו שתיחלש.

רגע, הנה עוד אחד:
ציטוט:
על השכר שמגיע לו בסך 600 אלף דולרים לעונה מקל לא מוכן לוותר, ולטענת מקורביו מכבי גם לא תקבע לו את יעדו הבא: "הם לא בסיטואציה טובה כלכלית אבל הוא לא יוותר על מה שמגיע לו. הוא יקבל את מה שמגיע לו על פי ההסכם. מה שהם ירצו לעשות עם זה, זה עניין שלהם. הם גם לא יכולים להעביר אותו לקבוצה אחרת. זה לא בידיים שלהם. מכבי יכולה להציע אותו לקבוצות מהיום עד מחר, זה לא אומר שהוא חייב ללכת לשם. הוא לא ילך לכל סיטואציה שהם יבחרו, הוא ילך לסיטואציה שמתאימה לו".

אני מבין שגל עשה לו מנהג לשבת בבית ולקבל תשלום מקבוצות שהוא לא משחק בהן אבל הוא מבין שאם הוא בוחר להמשיך לקבל מהם כסף ולא יהיה מוכן לעבור לאף קבוצה שהם יציעו לו (והרי אף קבוצה שאינה ביורוליג/NBA לא תהיה מספיק טובה לסופרסטאר שהוא - אומן הפיקנרול ושחקן הפלוס/מינוס הטוב באירופה) אז הוא פשוט לא ישחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 6:17 pm 
Junior

בתזמון מצוין מבחינתו, בדיוק ייפתח סמסטר כשהליגה אמורה להתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 6:34 pm 
Sophomore

זאת תמיד היתה הבעיה של מקל - אפס מודעות עצמית, ואפס הבנה של הביזנס. מכבי לא חושבים שאתה לא טוב, הם פשוט חושבים שאתה לא שווה את מה שהם משלמים לך כמו שהוכחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 7:03 pm 
Hall of Famer

לדעתי טימור לא נופל ממקל או אוחיון.
תיוס שחקן טוב אבל לדעתי לא שווה 800 אלף דולר נטו לעונה.
על פי רועי החוזה של סמית 600 אלף דולר נטו לעונה הבאה והוא תקוע כמו עצם בגרון למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 7:23 pm 
Junior

zurkin כתב:
זאת תמיד היתה הבעיה של מקל - אפס מודעות עצמית, ואפס הבנה של הביזנס. מכבי לא חושבים שאתה לא טוב, הם פשוט חושבים שאתה לא שווה את מה שהם משלמים לך כמו שהוכחת.

אפס מודעות עצמית זה כנראה מה שצריך בשביל מקסימום הבנה של הביזנס, כי הבחור הוא הישראלי המשתכר הישראלי מספר 1 מחוץ ל נ.ב.א.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 8:00 pm 
Junior

לא מבין איך אפשר להגיד שמקל לא מבין את הביזנס. מבין מצויין, ובאופן כללי ניהול הקריירה שלו עד עכשיו מעיד על הבנה מצויינת של הביזנס. יש לא מעט דוגמאות - התעקש לעזוב את מכבי כשהיה צעיר ולא קיבל דקות, הרבה פעמים לא היה בלחץ לפתוח עונה וחיכה להזדמנות הנכונה, אני גם חושב שהוא ניצל את ירושלים יפה כדי להלחיץ את מכבי וחתם איתם על חוזה כשהם היו בנקודת שפל מבחינתם, מה שאפשר לו לקבל הרבה יותר ממה שהוא שווה.
דרך אגב, זה באמת מעניין אותו אם מכבי חושבים שהוא לא שווה מה שהם משלמים לו? יש חוזה, שישלמו. בכלל, גם ההתנהלות שלו בימים האחרונים הרבה יותר חכמה משל מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 8:24 pm 
Sophomore

ב"לא מבין את הביזנס" אני מתכוון לזה שהוא לא מבין שאם אתה לא מספק את הסחורה, אין סיבה שלא יחתכו אותך.

לגבי ההתנהלות אני מסכים - כלכלית הוא מקבל החלטות מאוד נכונות לאורך הקריירה. אבל יחסית להייפ, הקריירה שלו היא חלשה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:01 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

zurkin כתב:

מדהים איך כמה אוהדים של מכבי תא מפזרים שנאה על גל מקל, מרגיש כאילו שהוא מבחינת אבי אבות הכשלון של הקבוצה בשנה החולפת
רק מזכיר לכם שאצל רמי הדר הוא בקושי שיחק והתוצאות היו עדיין חלשות
גל שחקן מצויין , הוא לא היה הבעיה ,ועזיבה שלו לא תהיה הפתרון לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:05 pm 
מנהל פורום

כמו זורקין אמר, הבעיה שלו היא לא היכולת אלא תג המחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הראיון בערוץ הספורט עם ת'ורפ זה משהו מיוחד. כמות הציטוטים ההזויים שם שוברת שיאים:
ציטוט:
עומרי וגל הם מאוד שונים. כתבתי ספר לאחרונה שנקרא "כדורסל הוא ג'אז". בארה"ב אפשר להשיג אותו באמזון, ואני מדבר על שניהם בספר. אני מתאר את האמן ואת המדען. עומרי הוא האמן. הוא כמו פיקאסו. הכישרון פשוט נוזל ממנו. הוא מאוד גבוה, מאוד מהיר, מאוד מוכשר והמשחק בא לו בקלות. וזה כישרון. זו מתת אל.

ציטוט:
אם הוא <מקל> גדל בניו יורק, הוא היה ב-NBA ברגע זה ללא ספק. זו דרך קשה יותר, הר גבוה יותר לטפס עליו כשמתחילים בישראל ואתה לא 2.05 מ' כמו עומרי. זה פשוט קשה יותר. אם הוא היה אמריקאי, הוא היה הולך לקולג' גדול, יש לו יופי של סייז לגארד, הוא מאוד מוכשר, הוא אחד המוסרים הכי טובים שראיתי, מוסר העבודה הכי טוב, אמרתי לך".

העובדה שגל שיחק במכללות ולא ממש העיף ראשים כנראה נשכחה ממנו.
ציטוט:
וראיתי במשחקי קדם העונה, כשהם נראו טוב ובאמת חשבתי שגל צדק כשהוא אמר שתהיה שנה נהדרת, ואז במשחק הראשון ביורוליג הוא פתח על הספסל. נראה שהיה למנהל המקצועי אינטרס להיפטר מגל.
היה נראה מטורף בעיניי לחשוב שהאיש הזה (מקל), שהוא ישראלי, ששלט בליגה הזאת בעבר, שהוא מעולם לא היה טוב יותר, יושב על הספסל. הוא כל כך הרבה יותר טוב מכפי שהיה בעבר, לדעתי. דיברתי עם אנשי NBA עליו. אין לי מושג מה הוא יעשה, אבל הוא ברמה הזאת. ולראות איך שמכבי התייחסה אליו, זה היה מדהים. לא האמנתי למה שאני רואה. והוא עדיין העמיד מספרים טובים

לפי מה שזכור לי הוא פתח על הספסל כי הוא נראה כמו תחת בקדם העונה.
איזה מספרים טובים הוא העמיד בתחילת העונה? ב-21 המשחקים הראשונים ביורוליג הוא פתח 15 פעמים והעמיד ממוצעים של 10 דקות 2.3 נק' (39% ל-2, 33% מ-3, 50% מהקו) 1.2 כ"ח 1.5 אס' על 0.7 איב' חטיפה אחת בודדת (ב-151 דקות משחק) ומדד 2.1.
ציטוט:
גל מקל הוא הגארד הכי תחרותי, בין התחרותיים ביותר שראיתי. הוא רוצה לנצח תמיד. לא אכפת לו אם הוא מקבל את הקרדיט. הוא רוצה שהקבוצה תנצח. אז זה שהם לא מחבקים את זה מדהים אותי. תקשיב, אם הם יכולים לשכנע את ג'ון וול לחתום, אז אני מבין. אם יש להם שחקן ברמה הזאת, הוא טוב יותר מגל. הגארדים הטובים ביותר ב-NBA יותר טובים מגל. אבל אם אתה שם בצד את 15-20 הרכזים הטובים ביותר ב-NBA, השאר פחות או יותר ברמה שלו. ועכשיו אתה מסתכל על למי יש רוח יותר טובה, מי מוסר יותר, מי מביא מוסר עבודה נהדר לכל אימון? לדעתי גל עונה על כל הקריטריונים האלה. כמו שאמרתי, הייתי בונה את הקבוצה שלי סביבו.

ציטוט:
רציתי שהוא יעזוב את ה-NBA. הוא יכול היה להישאר על חוזי 10-ימים, או מינימום שנה, ואמרתי לו שנמאס לי שהוא כינור שני או שלישי ב-NBA. 'לך תוביל קבוצה באירופה ותיקח איתה את היורוליג. לך תהיה האיש הראשי'

ויש שם עוד כמה יציאות על כספי:
ציטוט:
עומרי הוא שחקן לא פחות טוב מג'ו אינגלס, אולי אפילו יותר טוב. ג'ו היה אחד הקלעים הטובים בעולם בשנה שעברה, עומרי גם ברמה הזאת, אבל עומרי מוסר יותר טוב, הוא בהחלט אתלט יותר טוב

ציטוט:
אם היה הולך למזרח, עומרי היה יכול להיות אולסטאר, לקלוע 18 נק' בממוצע במשחק, ולקלוע ב-42 אחוז ל-3, ולהיות שחקן הגנה מצוין. עומרי שחקן הגנה טוב מאוד. בעונה האחרונה של ג'ורג' קארל, המספרים של עומרי בהגנה היו ברמה של לברון וקווין דוראנט. הוא היה ברמה שלהם מבחינה הגנתית.

אחרי שקראתי את כל הראיון אני מבין שת'ורפ פשוט מכניס לראש של השחקנים שהוא מאמן שהם הכי גדולים בלי קשר ליכולת שלהם, אז אין פלא שגל חושב שהוא מתת האל לאנושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:26 pm 
Sophomore

juror13 כתב:
zurkin כתב:

מדהים איך כמה אוהדים של מכבי תא מפזרים שנאה על גל מקל, מרגיש כאילו שהוא מבחינת אבי אבות הכשלון של הקבוצה בשנה החולפת

הדבר המדהים באמת פה הוא שציטטת אותי בלי לקרוא את מה שכתבתי, ומזה בנית תאוריה על אוהדי מכבי שהיא בכלל לא קשורה למה שכתבתי.
אז אני אבהיר - מקל שחקן טוב, ובהנתן בחירה בינו לבין אוחיון באותו המחיר בערך אני בוחר במקל. אבל במשכורת שהוא מרוויח, ועם העובדה שהוא לא נותן ערך מוסף משמעותי שאוחיון (ואני מאמין שכמוהו גם בר טימור, לדוגמא) לא נותן, אני לא רואה סיבה להחזיק אותו. בתוך כל השיקולים הכלכליים האלה, ולאור העובדה שאין לו סעיף יציאה ולאוחיון יש, במקום מכבי הייתי פועל אחרת. אבל אני לגמרי מבין את הרצון של מכבי לא לשלם לו כל כך הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
juror13 כתב:
zurkin כתב:

אם לא היה לו חוזה בכלל לא הייתה שאלה מבחינתי. בטח כשבונים קו של גארדים זרים והישראלים יהיו מחליפים, החבר מקל היה הולך הביתה. בתור רכז מחליף, בין שני רכזים בינוניים, אני מעדיף את זה שנותן יותר האסל ושומר יותר טוב.
"אבי אבות הכשלון"? כולם במכבי אבות הכשלון, גם הוא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

juror13 כתב:
zurkin כתב:

דווקא התקופה הכי טובה של מכבי היתה בתחילת הקדנציה של הדר. בשבעת המשחקים הראשונים ביורוליג בניהולו של הדר מכבי ניצחה בחמישה ומקל שותף ב-5 מהמשחקים ותרם 2 נקודות שלמות. אחר כך בא הרצף של 9 הפסדים ב-10 משחקים כשאחרי ההפסד השלישי הרצוף (התבוסה בבלגרד) הדר התפטר.
מקל התחיל לקבל דקות רציניות מהמחזור ה-18, פתח ב-8 מ-13 המשחקים שנותרו ולא ירד מ-16 דקות למשחק (ב-9 המשחקים האחרונים לא ירד מ-20 דקות). המאזן של מכבי במשחקים האלו: 4-9. הסטטיסטיקה של מקל מן הסתם השתפרה עם תוספת הדקות כולל 3 משחקים בדאבל פיגרס, 6 משחקים עם 7 אס' ומעלה ו-4 משחקים עם מדד 16 ומעלה, אבל גם אם לוקחים בחשבון רק את המשחקים בהם קיבל 20 דקות ומעלה אמנם המספרים שלו יותר טובים (במיוחד התרומה בריבאונדים ואסיסטים) אבל גם מראים כמה ה-Usage הגבוה שלו לא באמת היתרגם להצלחה קבוצתית:
9 מש' (פתח ב-5) מאזן: 3 נצ', 6 הפ', 26 דקות בממוצע, 8.1 נק' (40% מ-2, 44% מ-3, 64% מהקו) 3.9 כ"ח 6.3 אס' 0.6 חט' 2.4 איב' מדד 11.4.
יבוא מי שיגיד: אחלה תרומה משחקן ישראלי... אבל מי שראה את המשחקים ולא רק הסתכל על הסטטיסטיקה ראה שחקן שמכדרר המון, מתקשה מאוד מול לחץ, נתקע המון פעמים בלי כדרור ואז מוסר מסירות ליריב וכשהוא כבר חודר לסל הוא לא מצליח לסיים באחוזים סבירים את כל אותן הזריקות שהולכות לו בקלות בליגת הפח שלנו. גם האחוז היפה מ-3 קצת מרמה כי כל הזריקות שלו כמעט חופשיות לחלוטין ואלו שהוא כבר מחטיא הן בגלל שהשחרור שלו כל כך כל כך איטי ששחקני היריב מספיקים לפעמים להגיע ולהפריע לזריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:40 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

zurkin כתב:
juror13 כתב:
zurkin כתב:

הדבר המדהים באמת פה הוא שציטטת אותי בלי לקרוא את מה שכתבתי, ומזה בנית תאוריה על אוהדי מכבי שהיא בכלל לא קשורה למה שכתבתי.
אז אני אבהיר - מקל שחקן טוב, ובהנתן בחירה בינו לבין אוחיון באותו המחיר בערך אני בוחר במקל. אבל במשכורת שהוא מרוויח, ועם העובדה שהוא לא נותן ערך מוסף משמעותי שאוחיון (ואני מאמין שכמוהו גם בר טימור, לדוגמא) לא נותן, אני לא רואה סיבה להחזיק אותו. בתוך כל השיקולים הכלכליים האלה, ולאור העובדה שאין לו סעיף יציאה ולאוחיון יש, במקום מכבי הייתי פועל אחרת. אבל אני לגמרי מבין את הרצון של מכבי לא לשלם לו כל כך הרבה.

ציטטתי אותך די במקרה כי חיפשתי איפה להכניס את זה, אל תקח את זה אישית. אני קורא תגובות גם כאן וגם במקומות אחרים ברשת ואני עומד מאחורי דברי, גם אתה לא מאלה.
יש אוהדים מסוימים שמטנפים בגל שהוא לא ברמה של ליגה לאומית ושאר קשקושים, ממש כאילו הכל דבש ומקל החריב להם את הקבוצה... יש לי סימפטיה לגל, לא מכחיש, אני לא מתעלם מכמות הקבוצות שחתכו אותו( וגם מאלה שהחתימו אותו...) אבל הזבל שזורקים עליו? סופר מוגזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 10:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גלדסון מפרסם שי-ם סיכמו עם אוחיון.
נראה לי ניסיון של הסוכן של יוגב להלחיץ את מכבי, עכשיו שכנראה שמקל אחרי כל הדיבורים של המקורבים לא ישחק במכבי בעונה הבאה זה די ברור שמכבי צריכה את יוגב אם היא לא רוצה להישאר עם גארד ישראלי בודד בקבוצה. קצת מוזר שיוגב יעדיף לעזוב קבוצת יורוליג שבה כנראה היה מתמנה לקפטן לקבוצת יורוקאפ שגם בה הוא כנראה לא יהיה יותר ממחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 153 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: