סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 2:44 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
רונימקרוני כתב:
רק אצלנו הפרסום ואז הבאקלאש ואז התגובת הגנה האוטומטית לבקלאש קורים תוך 24 שעות.
כספי הוחתם כשחקן שממלא רוסטר על משכורת מינימום. בבסט קייס הוא יקבל 4-5 דקות למשחק אם בכלל יתלבש מרבית המשחקים.
באופציה היותר סבירה הוא יהיה בעיקר שחקן למשחקי אימון שלהם וכדי למלא את הרוסטר.
האם צריך סדרת כתבות עומק של 20 עמודים בכל אתר ישראלי? לא.
האם יש לו על מה להתגאות? בהחלט כן. לשחק ב-NBA באזור 8 שנים עם תקופות טובות יותר וטובות פחות זאת הצלחה.
לקבל 2.1 מליון דולאר על משחקי אימון בטוח עדיף על משכורת של מליון ומשחקי חוץ באילת.
אחרי שיראו שהוא בקושי משחק הכתבות ידעכו ולא תצטרכו ״לסבול״.
אבל בטח יהיה לו משחק אחד או 2 עם 10 נקודות שיביאו לאורגזמה לאומית וזה לא כזה בעייתי מבחינתי.

אתה מודע לעובדה שבג"ס גם אחרוני שחקנים הספסל קיבלו העונה לפחות 8-10 דקות למשחק? שאפילו בפלייאוף כל העשיריה הראשונה קיבלה לפחות 12 דקות ועוד ג'אוול מקגי אחד שגירד את ה-10 דקות מלמטה?

אם פטריק מקאו, מאט בארנס ואיאן קלארק קיבלו בשנה שעברה 15-20 דקות למשחק, אני לא חושב שלכספי צריכה להיות בעיה לקבל לפחות 10-12 דקות למשחק, אולי יותר אם הוא ישתלב טוב.

מקאו קלארק ובארנס היו שחקני רוטציה. כרגע נראה שגולדן רוצה למלא את הרוסטר במשכורות מינימום אחרי האינפלציה של המשכורות שם לכיוון 400 מליון.
לא חושב שהחלוקה תהיה השנה זהה לשנה שעברה.
אני גם לא בטוח שהוא בעשירייה הראשונה בכלל.
הלוואי ואתבדה, אין לי כלום נגד כספי ונגד פרגון גדול בארץ למי שמשחק בחו״ל.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:14 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שכספי שם סתם כדי למלא מקום ברוסטר, אם הם לא מתכננים לתת לו דקות הם יכלו לקחת מישהו יותר זול ממנו בהרבה כי חוזי מינימום עולים ככל שלשחקן יש יותר ותק. אם היו לוקחים שחקן שנה ראשונה עם שכר מינימום של 800K לקבוצה שגם ככה תהיה עמוק בתוך מס המותרות, חסכון של 1.3 מיליון דולר במשכורת ברוטו של השחקן שקול, לכל הפחות, לחסכון של 3.2-3.3 מיליון בהוצאות (יכול גם להגיע ליותר מ-6 מיליון דולר אם ג"ס תהיה ב-20 מיליון ומעלה מעל תקרת מס המותרות), אף בעל קבוצה לא יבזבז כסף כזה על שחקן אם מראש לא מתכוונים לתת לו לשחק. אפילו חסכון "קטנצ'יק" של 250K במשכורת, שזה ההפרש במשכורות המינימום בין שחקן כמו כספי לשחקו עם שנתיים ותק פחות מסתכם לחסכון של יותר ממיליון דולר אם ג"ס תהיה ב-20 מיליון מעל התקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:20 pm 
Hall of Famer

מסכים רוני אבל מאוד תלוי איך כספי ישחק ובאיזה כושר הוא מגיע. אם הוא יחזור לכושר הוא יכול להיות שחקן יעיל שם. אם ייראה רע, הוא ייחתך בלי למצמץ. בטח בתחילת השנה אבל גם תוך כדי השנה יש שחקנים טובים שג״ס יכולה לאסוף. כספי צריך להוכיח את עצמו מחדש. אני בגדול אופטימי. התכונות שלו כשחקן מתאימות למועדון הזה, בייחוד ל-10-15 דקות בעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 3:23 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
יוטה השיגו שני ניצחונות פחות מבוסטון, כשהם בקונפרנס היותר קשה
וסבלו מכמות סיטונאית של פציעות לשחקני חמישייה
לא חושב שהם היו פחות מרשימים מבוסטון העונה

כן אבל לבוסטון יש שני צעירים עם אפסייד גבוה + בחירה גבוהה בדראפט של השנה הבאה.
ליוטה כמעט ואין דרך ריאלית להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 4:07 pm 
Junior

גם הייוורד וגם גובר עוד השתפרו במשחק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 4:29 pm 
Hall of Famer

בטוח שכספי יקבל מלא דקות זבל.זו קבוצה שמפרקת קבוצות. בשלושים הפרש גם הוא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 4:53 pm 
Sophomore

לא חושב שיקבל את ה10-15 דק' (לא כולל רבע רביעי כל משחק), הוא בטח יהיה מחליף שלישי ואם דוראנט או איגי יפצעו (לא משהו נדיר) יקבל הזדמנות.
בשביל משכורת מינמום הוא החתמה טובה לשחקן 10-13 גם בלי תכנון לדקות משחק.

הפרגון שהוא מקבל על החתימה מחוץ לפורום לא מפריע לי כי בעצם לא מיעדים לו דקות, אלא כי מי שלא מתמצא חושב שזה כמו ברצלונה בכדורגל או מכבי בארץ שקבוצות טובות יש להם תקציב הכי גבוה ולוקחים את הטובים ביותר, מבלי לדעת שבנבא עם תקרת השכר זה לא אומר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאפו לעומרי.
היכונו לסטטיסטיקה טיפוסית בעונה הקרובה: עומרי סיים את המשחק עם 12 היי פייבס, 7 צ'סט באמפס וריקוד עם סטף לאחר שלשה של האחרון על הבאזר של המחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 5:27 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
גם הייוורד וגם גובר עוד השתפרו במשחק שלהם.

נובמת. כשהייוורד מסתכל על הבחירה בין יוטה לבוסטון, הוא לא מחשיב את האפסייד שלו כשיקול. מטבע הדברים הוא יתרום ויתפתח בשני המקומות. אם מסתכלים על פוטנציאל השיפור של הקבוצות, מנקודת מבטו (ובכלל אובייקטיבית), גובר אכן צפוי להשתפר במידה מסוימת אבל זה בערך כל האפסייד של יוטה. אקסום אולי יהיה קצת יותר טוב - כרגע שחקן משני לגמרי - ויש להם בחירות נמוכות שאולי ייצא מהן משהו (אבל סביר שלא). זהו בערך. לבוסטון לעומת זאת יש את אחד הג׳י-אמים הטובים בליגה עם שלל נכסים, כולל שתי בחירות גבוהות של השנה ושל שנה שעברה ואחת שמחכה בשנה הבאה. אין בכלל מה להשוות לדעתי (וכנראה שגם לדעתו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 8:11 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
בטוח שכספי יקבל מלא דקות זבל.זו קבוצה שמפרקת קבוצות. בשלושים הפרש גם הוא ישחק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:24 pm 
Hall of Famer

הווריורס סוגרים גם עם סוואגי לעונה אחת ב-5.2 מיליון דולר

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 9:52 pm 
Hall of Famer

המממ, זה לא קצת על חשבון מקגי? או שיש להם בירד רייטס?

* לא מתמצא לעומק בחוקים השונים של תקרת השכר.

** מסתבר שקווין דוראנט גייס אותו לווריורס או לפחות היה פעיל בתהליך ושסוואגי פי וויתר על חצי מיליון דולר (לעומת החוזה שהיה לו בלייקרס).

*** הווריורס חייבים עוד לפחות סנטר קלאסי אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 10:00 pm 
Junior

אין להם זכויות על מקגי, הוא שם פחות מעונה.

* בתור מישהו שמדבר לא מעט על ניהול NBA ואמר לא אחת עד כמה מעניין אותו העולם הזה, הייתי מניח שהקדשת את הזמן הלא כ"כ רב לקרוא את ה-FAQ הידוע של לארי קון.

** זה שסוואגי ויתר על כמה דולרים לעומת החוזה בלייקרס אנחנו יודעים, והוא וויתר על החוזה הזה לפני שידע אילו הצעות הוא יקבל החל מהראשון ליולי.
מה שאנחנו לא יודעים זה על כמה הוא וויתר מקבוצות אחרות שהציעו לו הקיץ.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

נערך לאחרונה על ידי Chauncey בתאריך ד' יולי 05, 2017 10:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 10:06 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
המממ, זה לא קצת על חשבון מקגי? או שיש להם בירד רייטס?

* לא מתמצא לעומק בחוקים השונים של תקרת השכר.

** מסתבר שקווין דוראנט גייס אותו לווריורס או לפחות היה פעיל בתהליך ושסוואגי פי וויתר על חצי מיליון דולר (לעומת החוזה שהיה לו בלייקרס).

*** הווריורס חייבים עוד לפחות סנטר קלאסי אחד.

הממ לא. משעשע שאתה מטיף פה על טריידים אבל לא מכיר חוקים בסיסיים. אבל לפחות אתה מודה שאתה לא מכיר. יש כאלו שגם את זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 10:10 pm 
Junior

סטריאני, מה לא? זה כן על חשבון מקגי כי אין להם זכויות עליו. או לפחות זה על חשבון האפשרות להציע לו את ה-MLE.
ומאיפה לעזאזל החוצפה שלך להטיף פה למישהו על חוקי טריידים בסיסיים, כשלפני שבוע כתבת לעידן בציניות האם הוא מכיר את חוקי הטריידים כשהוא הציע להעביר שחקנים עם חוזים לקבוצה עם קאפ ספייס, ואז גילית בעצמך על חוק טריידים בסיסי ביותר שמבוצע מספר פעמים כל עונה?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 11:36 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
אין להם זכויות על מקגי, הוא שם פחות מעונה.

* בתור מישהו שמדבר לא מעט על ניהול NBA ואמר לא אחת עד כמה מעניין אותו העולם הזה, הייתי מניח שהקדשת את הזמן הלא כ"כ רב לקרוא את ה-FAQ הידוע של לארי קון.

** זה שסוואגי ויתר על כמה דולרים לעומת החוזה בלייקרס אנחנו יודעים, והוא וויתר על החוזה הזה לפני שידע אילו הצעות הוא יקבל החל מהראשון ליולי.
מה שאנחנו לא יודעים זה על כמה הוא וויתר מקבוצות אחרות שהציעו לו הקיץ.

במלים אחרות, ההחתמה היא על חשבון מקגי ולמעשה, ג״ס סיימו את הקיץ שלהם (מלבד חוזי מינימום)? או שיש להם מה להציע לו?

לגבי ה-faq של לארי קון, פחות מעניינים אותי הפרטים הטכניים-כלכליים ויותר מעניינת אותי התמונה הגדולה (וגם מעולם לא הרגשתי פער ידע משמעותי בנושא הזה; אני יודע בגדול איך דברים עובדים). בכל אופן, מקבל את ההערה. אני אקרא בהזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 11:51 pm 
Junior

אם אני לא טועה החריגה היחידה שנשארה להם על מקגי זו האופציה להציע לו 120% מחוזה המינימום שלו, בתור וטרן שסיים עונה בקבוצה אבל לא זכאי לחריגת הבירד המלאה או החלקית.
ואם אני לא טועה, זה אכן הסוף מבחינתם לקיץ הזה מלבד חוזי מינימום.

לגבי לארי קון, אני חושב שחלק גדול מהעבודה שלו מאוד רלוונטית לתמונה הגדולה של ניהול קבוצה בליגה הזו ואי אפשר להפריד בין הדברים. הרבה מאוד עסקאות מתבצעות או לא מתבצעות בגלל התמונה הגדולה של חוקי ה-CBA והמשמעויות ארוכות הטווח של הניואנסים הקטנים בו, ובלי להבין את החוקים האלה אתה לא יכול להבין את התמונה הגדולה של ניהול קבוצה שמתנהלת תחת חוקים מאוד מיוחדים.

לצורך העניין, יש לך פה דוגמא מצויינת. אתה לא יכול לחשוב ולהבין אם ההחתמה של ניק יאנג טובה או לא לדעתך, אם אתה לא מבין שזו ההחתמה האחרונה שלא על מינימום והוא בעצם בא על חשבון שחקן אחר שיכלו להחתים בכסף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:04 am 
Hall of Famer

אני לא בטוח (ואולי אני אופטימי מדי) שמקגי לא ירצה להישאר במערכת היחידה שהסתדרה איתו במשך עשור, גם אם מדובר בחוזה מופחת משמעותית.

לגבי יאנג וכספי, שני שחקנים איכותיים מאד (במיוחד הראשון), בשביל המעמד (יאנג שחקן 8-9, כספי 11-12) שלהם. אבל הם יצטרכו להבין (במיוחד הראשון), שהם באים למערכת משומנת, ושאסור להם בשום פנים ואופן לחשוב קודם על זריקה ועל סטט' אישית,דברים ששניהם (במיוחד הראשון) חטאו בהם בעבר.

לגבי כספי אישית. הוא מגיע לקבוצה בה דוראנט, מק'או ואיגי לפניו ברוטציה בעמדת הסמול. הוא יצטרך לקושש דקות בעמדת הפאוור מול לוני הצעיר (כספי טוב ממנו) ובל שאותו אני לא מכיר. כך או כך, בשביל קבוצה כמו הווריורס, הוא בכל מקרה יותר מתאים כסטרץ' 4 מאשר כ-3.

מה שחסר זה סנטר אחד או שניים (מקווה לפצ'וליה ובוגוט, או לפחות אחד מהם) ופוינט מחליף (מקווה לארון ברוקס). שיבואו כולם על תקן וטרן מינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:04 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
אם אני לא טועה החריגה היחידה שנשארה להם על מקגי זו האופציה להציע לו 120% מחוזה המינימום שלו, בתור וטרן שסיים עונה בקבוצה אבל לא זכאי לחריגת הבירד המלאה או החלקית.
ואם אני לא טועה, זה אכן הסוף מבחינתם לקיץ הזה מלבד חוזי מינימום.

לגבי לארי קון, אני חושב שחלק גדול מהעבודה שלו מאוד רלוונטית לתמונה הגדולה של ניהול קבוצה בליגה הזו ואי אפשר להפריד בין הדברים. הרבה מאוד עסקאות מתבצעות או לא מתבצעות בגלל התמונה הגדולה של חוקי ה-CBA והמשמעויות ארוכות הטווח של הניואנסים הקטנים בו, ובלי להבין את החוקים האלה אתה לא יכול להבין את התמונה הגדולה של ניהול קבוצה שמתנהלת תחת חוקים מאוד מיוחדים.

לצורך העניין, יש לך פה דוגמא מצויינת. אתה לא יכול לחשוב ולהבין אם ההחתמה של ניק יאנג טובה או לא לדעתך, אם אתה לא מבין שזו ההחתמה האחרונה שלא על מינימום והוא בעצם בא על חשבון שחקן אחר שיכלו להחתים בכסף הזה.

ולכן שאלתי בקול רם. ניק יאנג לכשעצמו זה אחלה אבל ניק יאנג על חשבון עמדת הסנטר/מקגי זה כבר משהו אחר..

אני מבין מה אתה אומר ומקבל. התחלתי לעיין במסמך שהוא כתב ((קצר זה לא:) אם כי הכל יחסי). עד כה, אני מכיר חלק גדול מהמושגים והכללים אבל אין ספק שצריך להתעמק בזה כדי להכיר את הניואנסים.

לגבי מקגי, אני לא יודע אילו הצעות יש לו אבל נשמע שוויתרו עליו הלכה למעשה :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:07 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני לא בטוח (ואולי אני אופטימי מדי) שמקגי לא ירצה להישאר במערכת היחידה שהסתדרה איתו במשך עשור, גם אם מדובר בחוזה מופחת משמעותית.

לגבי יאנג וכספי, שני שחקנים איכותיים מאד (במיוחד הראשון), בשביל המעמד (יאנג שחקן 8-9, כספי 11-12) שלהם. אבל הם יצטרכו להבין (במיוחד הראשון), שהם באים למערכת משומנת, ושאסור להם בשום פנים ואופן לחשוב קודם על זריקה ועל סטט' אישית,דברים ששניהם (במיוחד הראשון) חטאו בהם בעבר.

לגבי כספי אישית. הוא מגיע לקבוצה בה דוראנט, מק'או ואיגי לפניו ברוטציה בעמדת הסמול. הוא יצטרך לקושש דקות בעמדת הפאוור מול לוני הצעיר (כספי טוב ממנו) ובל שאותו אני לא מכיר. כך או כך, בשביל קבוצה כמו הווריורס, הוא בכל מקרה יותר מתאים כסטרץ' 4 מאשר כ-3.

מה שחסר זה סנטר אחד או שניים (מקווה לפצ'וליה ובוגוט, או לפחות אחד מהם) ופוינט מחליף (מקווה לארון ברוקס). שיבואו כולם על תקן וטרן מינימום.

אין לי ספק שמקגי רוצה להישאר, הוא התבטא בנושא, אבל פערי השכר בין מה שבטח מציעים לו (בין השאר ג׳רי ווסט בל.א.) לבין מה שג״ס יכולה להציע... אני מניח שהם די משמעותיים.

חבל כי מקגי נתן דקות נהדרות ואני חושב שג״ס יכולה הייתה להשתמש בו יותר.
זה מעניין שפעם אחר פעם, ג״ס שמה דגש וכסף (גם מבחינת שחקני הספסל) על עמדות 1-4 ומקלה ראש בחשיבותה של עמדה מס׳ 5.

לגבי כספי, העמדה הטובה יותר שלו בנ.ב.א. היא ממילא עמדה מס׳ 4. נקווה שיצליח לעקוף את לוני ולתרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:14 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
סטריאני, מה לא? זה כן על חשבון מקגי כי אין להם זכויות עליו. או לפחות זה על חשבון האפשרות להציע לו את ה-MLE.
ומאיפה לעזאזל החוצפה שלך להטיף פה למישהו על חוקי טריידים בסיסיים, כשלפני שבוע כתבת לעידן בציניות האם הוא מכיר את חוקי הטריידים כשהוא הציע להעביר שחקנים עם חוזים לקבוצה עם קאפ ספייס, ואז גילית בעצמך על חוק טריידים בסיסי ביותר שמבוצע מספר פעמים כל עונה?

לא הבנתי מה לא.
לא טענתי שאנ מכיר את כל החוקים (וכן אין לי בעיה להודות שלא ידעתי שניתן להעביר לקבוצה עם קאפ). אבל מי שלא מכיר את חוק בירד זה הבסיס של הבסיס. מצד שני יש פה כמה שמציעים טריידים על שחקנים חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:18 am 
Hall of Famer

ATT', אתה צודק לגבי הדגש. אבל בכל זאת עם 1-16 בפלייאוף כנראה שהם עשו משהו נכון.
ובסופו של דבר ,הסנטרים שלהם לא היו משמעותיים כך או כך. פצ'וליה נתן את העשרים דקות שלו למשחק עם קצת הגנה, חסימות בהתקפה ונוכחות. מקגי 7-8 דקות אנרגיה עם כמה דאנקים וחסימות. אבל אני מניח שאת אותה אליפות בדיוק, הווריורס היו לוקחים עם כמעט כל צמד סנטרים אפשרי אחר בנ.ב.א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:20 am 
Junior

אז עומרי כספי חתם בווריורס? יופי, עכשיו יש סיכוי לשאר הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:24 am 
Junior

לא סטריאני, החוקים של הבירד ומספר השנים ששחקן צריך להיות בקבוצה כדי להיות זכאי לבירד מלא או "early bird" (שזו בעצם הייתה התהיה של att) הם הרבה פחות בסיסיים מכך שניתן להעביר בטרייד חוזי שחקנים שנכנסים אל הקאפ ספייס. וזה גם לא שסתם לא ידעת את זה, לגלגלת ושאלת את מי שכתב על אופציה כזו האם הוא מכיר את חוקי הטריידים כמתיימר להבין ולהסביר להדיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:45 am 
Junior

satriani כתב:
לא טענתי שאנ מכיר את כל החוקים (וכן אין לי בעיה להודות שלא ידעתי שניתן להעביר לקבוצה עם קאפ). אבל מי שלא מכיר את חוק בירד זה הבסיס של הבסיס. מצד שני יש פה כמה שמציעים טריידים על שחקנים חופשיים.

לרוב הרעיון של טרייד על שחקן חופשי זה דבילי, אבל האחרון שהציע פה טרייד על שחקן חופשי זה אני, על היוורד (וטעיתי).
אבל זה בגלל שהקיץ היה רווי בטריידים כאלה.
השמועות היו שכריס פול, כצפוי, לא יממש אופציית שחקן ואז החליט כן לעשות זאת, בשביל לשמור זכויות בירד (איך הכל מתחבר).
גם הייתה הרגע עסקה מוזרה של sign & trade כפול, בין אטלנטה, קליפרס ודנבר שהשחקנים עם חוזים קיימים היו הכי פחות נחשקים בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: