סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 10:49 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
גלדסון מפרסם שי-ם סיכמו עם אוחיון.
נראה לי ניסיון של הסוכן של יוגב להלחיץ את מכבי, עכשיו שכנראה שמקל אחרי כל הדיבורים של המקורבים לא ישחק במכבי בעונה הבאה זה די ברור שמכבי צריכה את יוגב אם היא לא רוצה להישאר עם גארד ישראלי בודד בקבוצה. קצת מוזר שיוגב יעדיף לעזוב קבוצת יורוליג שבה כנראה היה מתמנה לקפטן לקבוצת יורוקאפ שגם בה הוא כנראה לא יהיה יותר ממחליף.

זה לא רק גלדסטון, זה כבר בכל האתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 10:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
sir charles כתב:
נראה לי ניסיון של הסוכן של יוגב להלחיץ את מכבי, עכשיו שכנראה שמקל אחרי כל הדיבורים של המקורבים לא ישחק במכבי בעונה הבאה זה די ברור שמכבי צריכה את יוגב אם היא לא רוצה להישאר עם גארד ישראלי בודד בקבוצה. קצת מוזר שיוגב יעדיף לעזוב קבוצת יורוליג שבה כנראה היה מתמנה לקפטן לקבוצת יורוקאפ שגם בה הוא כנראה לא יהיה יותר ממחליף.

זה לא רק גלדסטון, זה כבר בכל האתרים.

בסדר אבל גלדסטון פרסם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 11:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:

ובמכבי מה הוא היה? שחקן חמישיה שלא מזיזים?
ולמה זה כל כך חשוב להיות קפטן?

בכלל, נראה לי שאתה לא מפנים את המצב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 05, 2017 11:45 pm 
Freshman

sir charles כתב:

כי הם הציעו לו יותר כסף ומכבי לא ממש נלהבת להשאיר אותו, לטעמי בצדק (אם זה נכון שמשעור חותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:06 am 
Hall of Famer

מכבי מאד רוצה להשאיר אותו, ואם לא היה עניין החוזה של מקל היא גם הייתה משאירה אותו (את אוחיון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 12:58 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
מכבי מאד רוצה להשאיר אותו, ואם לא היה עניין החוזה של מקל היא גם הייתה משאירה אותו (את אוחיון).

לא יודע מאיפה אתה מבין את זה.
אם מכבי הייתה רוצה אותו הוא היה נשאר. מקל לא בתוכניות בלי קשר, מכבי כבר הוציאה הודעה רשמית והוא מנהל מאבק נטול כפפות.

מכבי לא מעוניינת להשאיר אותו, בוודאי לא בסכומים שהוא רוצה. יש לה כבר כנראה 4 ישראלים בוגרים ו2 צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:04 am 
Hall of Famer

מזה שהיא אמרה לו לא לנהל מו"מ עם אחרים, רק פותרים את העניין הפעוט הזה עם מקל וחוזרים אליך.
אני חושב שאם לא היה עניין החוזה עם מקל היא גם הייתה בולעת את הרוק ומשלמת לו את הסכום באופציה שלו.
לשלם לשניהם זה בלתי אפשרי, וכרגע מקל לא הולך אז אוחיון הולך.
ומקל יהיה בתכניות כי אין ברירה אחרת. לא תוכל להסתמך בליגה על גארד ישראלי אחד ולתלות את כל הקבוצה על הבריאות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:08 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
מזה שהיא אמרה לו לא לנהל מו"מ עם אחרים, רק פותרים את העניין הפעוט הזה עם מקל וחוזרים אליך.
אני חושב שאם לא היה עניין החוזה עם מקל היא גם הייתה בולעת את הרוק ומשלמת לו את הסכום באופציה שלו.
לשלם לשניהם זה בלתי אפשרי, וכרגע מקל לא הולך אז אוחיון הולך.
ומקל יהיה בתכניות כי אין ברירה אחרת. לא תוכל להסתמך בליגה על גארד ישראלי אחד ולתלות את כל הקבוצה על הבריאות שלו.

היא אמרה לו להמתין בהתחלה אולי כי לא היה ברור העניין עם משעור או החוק שהולך להתקבל או כי עוד לא ערבו את ספאחיה בצורה מלאה ולא התקבלה החלטה.

אני באמת לא מבין על מה הוויכוח, מכבי לא ממשה עליו את האופציה ולא מעוניינת לשלם לו את הסכום הזה, זו מציאות ברורה. ירושלים כן מעוניינת לשלם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:11 am 
Hall of Famer

ועכשיו העניין עם משעור כן ברור?
ובהצלחה, העניין הזה עם גארד ישראלי יחיד בסגל. תגמור את הליגה כשאתה חייב לשחק בעמדות הפנים שלך עם טיוס וג'ק כהן 40 דקות, אולי משעור (כשהוא יהיה מאד ברור כמובן) ייתן כמה דקות בעמדה 4.

והסברתי לך על מה הויכוח. מכבי לא מימשה את האופציה, כי לשלם לשני רכזים (שרק אחד מהם משחק) יותר ממיליון דולר נטו היא לא יכולה. גם אין בזה שום הגיון. אם לא היה החוזה עם מקל הדברים היו נראים אחרת.
ובכלל, אם מכבי הייתה כל כך לא רוצה אותו, לא הייתה אומרת לו לחכות, רק מסיימים עם המקל הזה וחותמים איתך.
לשניהם ביחד בוודאי שאין כסף, ובשניהם ביחד בוודאי אין צורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:16 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
ועכשיו העניין עם משעור כן ברור?
ובהצלחה, העניין הזה עם גארד ישראלי יחיד בסגל. תגמור את הליגה כשאתה חייב לשחק בעמדות הפנים שלך עם טיוס וג'ק כהן 40 דקות, אולי משעור (כשהוא יהיה מאד ברור כמובן) ייתן כמה דקות בעמדה 4.

לא יודע, מה שאני יודע זה שמכבי לא ממשה עליו את האופציה והוא שחקן חופשי, ומכבי לא תשלם לו את מה שירושלים תשלם לו. יש מציאות שאי אפשר להתווכח איתה.
יש למכבי יכולת תמרון, כהן יכול לשחק 4, טיוס ושגב יחלקו בעמדה 5, משעור 3-4 בליגה, דיב' יכול לתת דקות בעמדה 1, ויש גם את זוסמן שאולי יקבל דקות ואולי לא. אתה צריך בסך הכל 2 ישראלים בכל רגע נתון, לא יודע איך הגעת ל40 דקות לכהן.

אין שום סיבה לדאגה מצד הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:20 am 
Hall of Famer

לא יודע, אם טוב לך מצב שבו פציעה אחת קטנה תוביל לזה שכמעט לא תוכל לשחק בליגה עם גבוהים זרים - אז שיהיה לך לבריאות.
אני מקווה בשבילך ובשבילנו שזו לא התכנית, ושאם כן - אז שבין משחקים ישימו שיריון על הרגליים של דיברתולומיאו, שלא יקרה לו כלום. כל עונת הליגה תלויה בבריאות שלו אם מכבי מתכננת כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:24 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע, אם טוב לך מצב שבו פציעה אחת קטנה תוביל לזה שכמעט לא תוכל לשחק בליגה עם גבוהים זרים - אז שיהיה לך לבריאות.
אני מקווה בשבילך ובשבילנו שזו לא התכנית, ושאם כן - אז שבין משחקים ישימו שיריון על הרגליים של דיברתולומיאו, שלא יקרה לו כלום. כל עונת הליגה תלויה בבריאות שלו אם מכבי מתכננת כמוך.

לא רואה שום הבדל אם משחקים עם גבוהים ישראלים (שאחד מהם הוא טיוס, שמבחינת הרמה הוא זר לכל דבר) או עם גארדים ישראלים שלכולנו ברור עד כמה התרומה שלהם דלה. יש למכבי כמה פתרונות בגזרת הישראלים הגבוהים, ואין סיבה שהיא כל כך תשרצה לשתף גארדים ישראלים. גם אם דיב' יפצע, יש למכבי מספיק פתרונות. בכל מקרה, לא מדובר בשחקן פציע ואני לא מבין ממה הלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:26 am 
Hall of Famer

לא מדובר בשחקן פציע, אבל אתה משאיר אותו ישראלי יחיד על שתי עמדות. עם כל הכבוד לזוסמן, ראיתי אותו משחק והוא לא פקטור.
גם לשחקנים לא פציעים יש פציעה ראשונה.
במכבי כידוע זה לא קורה, כי שחקנים הרי לא נפצעים שם, יש למכבי מערך כושר שיודע מה זה סרגל מאמצים ואיך לשמור על בריאות השחקנים, וצוות רפואי מיומן שתמיד נותן דיאגנוזות נכונות ומתקן כל בעייה. אבל בכל זאת זה לא דבר שנראה לי משהו להמר עליו...
אבל אם טוב לך עם זה - תפדל.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יולי 06, 2017 1:29 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:28 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
לא מדובר בשחקן פציע, אבל אתה משאיר אותו ישראלי יחיד על שתי עמדות. גם לשחקנים לא פציעים יש פציעה ראשונה.
במכבי כידוע זה לא קורה, כי שחקנים לא נפצעים שם, יש להם מערך כושר שיודע מה זה סרגל מאמצים, וצוות רפואי שמתקן כל בעייה. אבל בכל זאת זה לא דבר שנראה לי משהו להמר עליו...
אבל אם טוב לך עם זה - תפדל.

ולכן מה? יש לא מעט אופציות בעמדות אחרות, כשאחד מהם עם איכויות של שחקן זר, מכבי יכולה להעמיד לא מעט שחקנים בעמדות 4-5 ועוד יש לה עמדה 3 וגארד. המשחק לא בנוי על ישראלים. כולה 2 ישראלים על הפרקט.

להפך, אני שמח שהגארדים יהיו זרים ולא יסתמכו על אוחיון כמחליף ביורוליג. זה יקר ולא שווה את הכסף. צריך להפסיק את החשיבות שמייחסים לשחקן השראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:31 am 
Hall of Famer

כמות ישראלים זה טוב ויפה אבל גם צריך להיות איזון בעמדות שלהם. במכבי אין. אם לא הספיקה לך הדוגמה של ירושלים בעונה שעברה אין לי מה להוסיף.
אם לא מחזיריםן את מקל לסגל אז נקווה שדיברתולומיאו יישמר בפורמלין בין משחקים, שלא נצטרך לבדוק את התיאוריה שלך שאפשר להסתדר בליגה כשחייבים שני ישראלים קבוע בעמדות 3 עד 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:34 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
כמו ישראלים זה טוב ויפה אבל גם צריך להיות איזון בעמדות שלהם. במכבי אין. אם לא הספיקה לך הדוגמה של ירושלים בעונה שעברה אין לי מה להוסיף.
אם לא מחזיריםן את מקל לסגל אז נקווה שדיברתולומיאו יישמר בפורמלין בין משחקים, שלא נצטרך לבדוק את התיאוריה שלך שאפשר להסתדר בליגה כשחייבים שני ישראלים קבוע בעמדות 3 עד 5.

אני באמת ובתמים לא מבין אותך. מה זה משנה באיזו עמדה משתפים ישראלים? זה לא שאוחיון טוב יותר ממישהו אחר בעמדה אחרת. יש למכבי כמה אופציות, יש לה ישראלי ברמה של זר, ויכולת לבחור מי יהיה על הפרקט מבין הגבוהים או האחרים.

לא חושב שזו הייתה לירושלים בעיה כזו בעונה הקודמת. להפך, אהבתי את זה שהיא שיחקה עם גארדים זרים (כשדייסון היה בכושר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:38 am 
Junior

אני מסכים עם ראי שמכבי זקוקה לגארד ישראלי נוסף, שהוא לא יובל זוסמן.
השאלה היא מי פנוי בארלוזורוב, אם גל מקל באמת יעזוב בסופו של דבר. לא עולה לי אף גארד ישראלי איכותי שזמין.

היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה תמיר בלאט לחוזה ארוך טווח.
לא נראה לי שיפתח זיו ושות' הם לרמה של מכבי.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ה' יולי 06, 2017 1:39 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:38 am 
Hall of Famer

אני לחלוטין מסכים עם הגישה של ראי כאן .
קבוצה עם תקציב ועומק שכזה לא יכולה להרשות לעצמה רוטציה מעוותת שכזו בליגה ( ואני אומר זאת מדי עונה גם על ירושלים ) .
אלי , אתה מאוד בונה על הזרים , אבל הסנטר הזר ( לא משנה אם זה יהיה צירבס או מישהו אחר ) לא יהיה רלוונטי יותר מדי לליגה ( וסביר שאף לא יירשם לחלק מהמשחקים ) ובשאר עמדות הזרים יש לך בינתיים את סמית ( אולי , לא הייתי פוסל זאת ) ורול - שאיך נאמר , לא בדיוק מעל רמת הליגה כפי שמצפים משחקני מכבי להיות ( ואפילו בעונות הכושלות האחרונות היו שחקנים שהם בבירור מבחינה אישית "מעל הליגה" ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:42 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה תמיר בלאט לחוזה ארוך טווח.

תגיד שצחקת עכשיו
לא ראית איך אוהדי הפועל ת"א שמחו להיפטר ממנו ?

אני עדיין בטוח שמקל או אוחיון יהיו במכבי ואף ישחקו .
גם אם לא - למכבי לא יחסרו אופציות אם הם באמת ירצו שחקן ישראלי נוסף בעמדות 1-3 : רוצ'סטי , דאוסן , שמחון , אולי טימור ( כי סביר שמישהו מבין מקל/אוחיון/לנדסברג ילך לירושלים ) .
הכל עניין של רצון , שלא ימכרו לנו ש"השוק קשה השנה" ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:43 am 
Freshman

זה לא נכון
כשלמכבי יש ישראלים ברוסטר זה בא על חשבון זרים, והם משמשים כמחליפים רעים ביורוליג. ישראלים זה לא סיפור זול, ירושלים משלמת על אחיון 300 אלף שקל שזה 600 אלף ברוטו. זה המון.
התקציב של מכבי בירידה וכללית כמות הכסף שמכבי השקיעה בישראלים גבוהה מידיי.
אין שום טעם לעומק בישראלים, ישראלים ברמתם הנוכחית זה אילוץ, אין הבדל ברוע בין אחד למשנהו. 5 ישראלים זה עומק מספק בהחלט וזה מאפשר מספיק אופציות.

אני מאוד שמח שמכבי הולכת בכיוון הזה, וזה ברור שזה הכיוון שהיא הולכת אליו.

איכות הזרים זה דיון בפני עצמו שלא קשור לכאן. מכבי לא הולכת להשאיר את אוחיון בגלל שהיא חושבת שהזרים שהיא זה עכשיו החתימה לא מספיק טובים.

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך ה' יולי 06, 2017 1:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:44 am 
Junior

shmueliki, לכן אמרתי שאני לא מצליח לחשוב על שם.
אבל אני כן חושב שיכול לצאת מתמיר בלאט משהו..

רוצ'סטי גם אופציה אך פשוט נראית לי יקרה מידי. גם למכבי שמנסה לחסוך. בפעם האחרונה שהוא חתם בהיכל מנורה זה היה עבור כמעט מיליון וחצי דולר נטו לעונה (מקור: http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... 52854.html).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:48 am 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
כמו ישראלים זה טוב ויפה אבל גם צריך להיות איזון בעמדות שלהם. במכבי אין. אם לא הספיקה לך הדוגמה של ירושלים בעונה שעברה אין לי מה להוסיף.

אני באמת ובתמים לא מבין אותך. מה זה משנה באיזו עמדה משתפים ישראלים? זה לא שאוחיון טוב יותר ממישהו אחר בעמדה אחרת. יש למכבי כמה אופציות, יש לה ישראלי ברמה של זר, ויכולת לבחור מי יהיה על הפרקט מבין הגבוהים או האחרים.

לא חושב שזו הייתה לירושלים בעיה כזו בעונה הקודמת. להפך, אהבתי את זה שהיא שיחקה עם גארדים זרים (כשדייסון היה בכושר).

יש לה בקו הקדמי גם ישראלי שאתה טוען שלא צריך להיות בכלל במכבי, ובכלל לא צריך לשחק כדורסל אלא לבחור מקצוע אחר.
כלומר, במקרה של פציעה של דיברתולומיאו תישאר על שלוש עמדות כשאתה חייב לשחק עם משעור (בהנחה שהוא יבוא, לא יודע מאיפה אתה כל כך בטוח), טיוס וכהן. אם תרצה לא להתיש אותם, הברירה היחידה שלך תהייה לשתף אחד שלא אמור בכלל לשחק כדורסל.
לזה קוראים חוסר איזון.
בירושלים הייתה אותה בעייה בדיוק, רק הפוך - חוסר האיזון היה בקו הקדמי. אמנם היה את רוזפלט אבל הוא על תקן זוסמן, לא נחשב...
רק כשהגיע האוול, והיו להם שני ישראלים שאפשר לשחק איתם על שתי עמדות הגבוהים, הם יכלו לשחק עם שלושת הזרים בקו האחורי. לפני זה לא יכלו, ופציעה של אליהו הייתה גורמת לזה שישחקו עם הלפרין וטימור 40 דקות או שינסו להפשיר את אנשי השלג רוזפלט וזליקוביץ'. הם היו תלויים לחלוטין בבריאות של אליהו, כמו שמכבי תלויה בקונספט שלך בבריאות של דיברתולומיאו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יולי 06, 2017 1:51 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:49 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
eli2510 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

יש לה בקו הקדמי גם ישראלי שאתה טוען שלא צריך להיות בכלל במכבי, ובכלל לא צריך לשחק כדורסל אלא לבחור מקצוע אחר.
כלומר, במקרה של פציעה של דיברתולומיאו תישאר על שלוש עמדות כשאתה חייב לשחק עם משעור (בהנחה שהוא יבוא, לא יודע מאיפה אתה כל כך בטוח), טיוס וכהן. אם תרצה לא להתיש אותם, הברירה היחידה שלך תהייה לשתף אחד שלא אמור בכלל לשחק כדורסל.
לזה קוראים חוסר איזון.
בירושלים הייתה אותה בעייה בדיוק, רק הפוך - חוסר האיזון היה בקו הקדמי. אמנם היה את רוזפלט אבל הוא על תקן זוסמן, לא נחשב...
רק כשהגיע האוול, והיו להם שני ישראלים שאפשר לשחק איתם על שתי עמדות הגבוהים, הם יכלו לשחק עם שלושת הזרים. לפני זה הם היו תלויים לחלוטין בבריאות של אליהו, כמו שמכבי תלויה בקונספט שלך בבריאות של דיברתולומיאו.

טוב, אנחנו לא נסכים כאן. אני לא חושב שהיא תלויה בבריאות של אף אחד ואני לא מבין למה אתה חושב ככה. מכבי לא חושבת ככה (מה גם שמדובר בשחקן בריא), זה די ברור (לא שזה הוכחה למשהו).

אני לא קורא לפחות ישראלים חוסר איזון. להפך. מידיי הרבה ישראלים זה חוסר איזון באיכות של הקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך ה' יולי 06, 2017 1:55 am, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 1:51 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/884/568.html
לפי מעריב, לנדסברג לא מתכוון לוותר על שקל מהחוזה שלו

הכותרת "הישראלים במכבי ת"א הולכים לשלם" מצחיקה משהו ...
שהרי כרגע דווקא הולכים לשלם לאותם הישראלים

רפאל כתב:
דווין סמית' לבדו יושב על חוזה של בערך מיליון ורבע דולר נטו לעונה, והעלות היא כפולה כי הוא כבר משלם מס כישראלי (עבר את העונה החמישית בארץ).
החוזה הזה לבדו שווה תקציב של קבוצת צמרת בארץ. מדהים. לא רואה איך מכבי יוצאת מזה.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 97&lang=HE

בעבר פורסם בכמה מועדים שהחוזה מדורג בצורה מאוד חדה והשנה האחרונה בו היא על סדר גודל של 400-500 אלף , לא יודע אם זה נכון ...

קודי (יובל) כתב:
את זה בעלי מכבי מסרבים להפנים. מכבי תכניס העונה ממנויים סכום שהוא לא גבוה בהרבה ממה שירושלים תכניס (מכבי תמכור כנראה הרבה פחות מנויים מירושלים ומצד שני מחירי המנויים של מכבי גבוהים יותר)

הסר דאגה מליבך
מכבי לא תמכור פחות מנויים מאשר ירושלים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 06, 2017 2:03 am 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
ישראלים זה לא סיפור זול, ירושלים משלמת על אחיון 300 אלף שקל שזה 600 אלף ברוטו. זה המון.
התקציב של מכבי בירידה וכללית כמות הכסף שמכבי השקיעה בישראלים גבוהה מידיי.
איכות הזרים זה דיון בפני עצמו שלא קשור לכאן. מכבי לא הולכת להשאיר את אוחיון בגלל שהיא חושבת שהזרים שהיא זה עכשיו החתימה לא מספיק טובים.

הקטע הוא שמכבי לא ממש חוסכת כסף עם הרפורמה שלה בישראלים .
דיברתולומיאו ומשעור ( נניח שיחתום ) בתוספת פיצויים לאוחיון ולנדסברג - לא עולים פחות משני האחרונים .
לזה אפשר להוסיף את טיוס ( שהוא כמובן משוואה אחרת עקב תרומתו ) , והמצב החוזי הלא ברור של מקל וסמית ( מיסוי של ישראלי כמדומני ) - והרי לך עדיין הוצאה אדירה בתוספת מיסוי על חבורת שחקנים שרק אחד מהם הוא שחקן חמישייה ביורוליג , והשאר מחליפים תורמים במקרה הטוב .

איכות הזרים היא בוודאי קשורה לנושא .
זרים כמו סילי , רול וסמית הם לא עד כדי כך טובים יותר מהישראלים המקבילים אליהם באותם העמדות , וכמובן שיש יתרון לכאן או לכאן ( חוק רוסי אל מול מיסוי וכו' ) , ואני מניח שגם הרכז המחליף הזר שמכבי תביא ( כי אם דיברתולומיאו גארד ישראלי יחיד - יביאו מן הסתם 3 גארדים זרים ) לא יהיה שידרוג גדול על פני הישראלים שהוא מחליף אותם .

כמות הישראלים היא מספקת לכאורה , אבל הרי מכבי לא רוצה לשחק בליגה עם טיוס ושגב יחדיו , ואני חושב שגם משעור בעמדה 3 זה מעבר לסגנון משחק שממש לא יתאים למכבי במסגרת הליגה ( שם היא צריכה לשאוף לרוץ ולדרוס , ולא להשיג עוד כמה ריבאונדים בהתקפה לצד מהלכי האסל ) . בהינתן זאת - אתה עם סגל ישראלי שכמעט ואינו יכול לתמרן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: