סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 9:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 9:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בראדלי שחקן הרבה יותר טוב מסמארט, בעיניי בשני צדדי המגרש. הבעיה היא שהוא גם פציע יותר. ועדיין, אני חושב שהיתה כאן טעות די רצינית.
ולא הבנתי, קראודר הועבר בסיין אנד טרייד על הייוורד, או לא? כי אני לא בטוח שהייוורד זה כזה שיפור משמעותי על קראודר וגם בראדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 9:50 pm 
Hall of Famer

ממש לא עדיף היה לשלם לפופ.
סביר להניח שהוא יקבל הצעות לכמה עונות בסכומים הללו, אז בטח שלא שווה לפילי לשלם יתר על המידה לשחקן בינוני כמו פופ. אבל גם לעונה אחת הייתי מעדיף את הווטרן רדיק, מקצוען שאפשר ללמוד ממנו, מאשר את פופ, עדיין שחקן צעיר בליגה שלא ממש נמצא במקום של דמות לחיקוי ולמידה ממנו.

יהיה מעניין לראות את הסלטיקס בלי בראדלי. אני חושב שהוא היה חלק מאד משמעותי מההגנה שלהם ובעיקר באפשרות להחביא את אייזיאה תומאס. בעיני הייוורד שחקן עדיף ולא בשוליים, אבל יכול להיות שלקבוצה כמו בוסטון בראדלי אפילו יותר חיוני בגלל ההגנה והוורסטיליות שלו בהגנה. מרקוס סמארט יצטרך להיכנס לנעליים הללו ואיכשהו נראה לי שהן גדולות עליו. מרכוס מוריס הוא החזר לא רע עבור בראדלי, אבל אסור לשכוח שהוא הדקייס. אלא אם טרי רוזייר יהפוך לשחקן לגיטימי, בעיני הסלטיקס רזים בעמדות הגארד. לא אוהב את הייוורד כגארד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 10:09 pm 
Hall of Famer

אתה בטוח שמרקוס הוא הד-קייס? אני די בטוח שזה דווקא מרקיף שנתפס ככזה קלאסית.

אבל תאומים זהים, אז אולי בכל זאת שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 10:23 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אתה בטוח שמרקוס הוא הד-קייס? אני די בטוח שזה דווקא מרקיף שנתפס ככזה קלאסית.

אבל תאומים זהים, אז אולי בכל זאת שניהם.
נורטון כתב:
בראדלי שחקן הרבה יותר טוב מסמארט, בעיניי בשני צדדי המגרש. הבעיה היא שהוא גם פציע יותר. ועדיין, אני חושב שהיתה כאן טעות די רצינית.
ולא הבנתי, קראודר הועבר בסיין אנד טרייד על הייוורד, או לא? כי אני לא בטוח שהייוורד זה כזה שיפור משמעותי על קראודר וגם בראדלי.

קרואדר לא עבר ונדמה לי שעכשיו גם אין צורך שיעבור.
ההחלטה היא קצת מורכבת כי קראודר עולה כרגע פחות וזה גם מאוד מבוסס על כמה איינג' מעריך את בראון וטייטום אבל בכללי. אני לא אוהב את הבחירה הזו עבור הסלטיקס.

דטרויט לעומת זאת ממש שיחקו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 10:37 pm 
Junior

גם אני לא מת על זה. כמו שאמרו, גולדן סטייט משלמת הרבה כי היא מחדשת חוזים של שחקנים קיימים, אז הסלטיקס לא יכלו להאריך חוזה לבראדלי? אם לא, קראתי איפשהו שאיינג׳ לא אוהב לאבד שחקנים ל-FA בלי תמורה...
עדיין אני הייתי מעדיף שזה יהיה קראודר. כרגע יש את היוורד, בראון וקראודר שאמנם יכולים לשחק בכמה עמדות אבל הם בעיקר 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 10:49 pm 
Hall of Famer

מבין כולם, בראון נראה לי הכי מתאים לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 11:08 pm 
Junior

סלטיקס יכלו לשלם לבראדלי בקיץ הבא, במידה והוא היה מסכים לחוזה מהם. איינג' בחר ללכת עם השחקנים האחרים שיש להם חוזה/צריך להציע להם חוזה בקיץ/רצה להחתים הקיץ הזה.
להשאיר את כולם בקיץ הבא זה לא הגיוני כי אייזיאה+בראדלי+סמארט זה בערך 70 מיליון, שמתווספים לבערך 100 שהסלטיקס כבר מחוייבים להם מעבר לעונה הבאה.
לדעתי, אלא אם איינג' יודע על דו"חות רפואיים מפוקפקים על בראדלי שאנחנו לא יודעים עליהם, הוא לא עשה בחירה נכונה כי בראדלי היה חלק ענק מהזהות והלב ההגנתי של הקבוצה הזו והיה עדיף לוותר על סמארט ואפילו על הורפורד למענו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 11:37 pm 
Junior

שמח שיוטה לא עשתה לבוסטון חיים קלים.
חושב שבוסטון עדיין תנסה להיפטר מקראודר בפברואר, כי השחקן לא מרוצה והובהר לו שהוא לא בתוכניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 11:40 pm 
Junior

Att כתב:
ההחלטה היא קצת מורכבת כי קראודר עולה כרגע פחות

קראודר לעונה הקרובה (שזה "כרגע") עולה 3 מ' פחות.
לעונה הבאה וזו שאחרייה הוא עולה בערך 15 מ' פחות.
למרקוס מוריס יש גם חוזה מגוחך לעונה הבאה.

אנשים מדברים על בחירות הדראפט של איינג' והטריידים שלא עשה העונה אבל שוכחים שני דברים מרכזיים:
1. החלק אולי הכי חשוב בבנייה שלו זה שהוא השיג את איזיאה וקראודר על חוזים נמוכים ארוכים תמורת כלום בערך.
2. בתחילת שנה שעברה ציפו שהקאפ יהיה 107. אחרי זה תיקנו ל-102 ובסוף נסגר על 99. ה-8 הפרש האלה הרסו לאיינג' תוכניות. להמחשה - החוזה של בראדלי הוא 8 מ'.

גולדן סטייט עם הרכב פסיכי ששווה 400 אבל
דניאל כתב:
גם אני לא מת על זה. כמו שאמרו, גולדן סטייט משלמת הרבה כי היא מחדשת חוזים של שחקנים קיימים, אז הסלטיקס לא יכלו להאריך חוזה לבראדלי?

לא יודע מי אמר אבל זה שטות. לגולדן סטייט היה שילוב בלתי נתפס של מזל (וגם שכל, כן).
לקארי היה חוזה של איזה 11 מ' לעונה, כי הוא חתם אחרי עונה עם פציעות קרסוליים.
את קליי הם החתימו על חוזה שלא עלה עם התקרה, כי נקבו במספר מדויק במקום אחוזים וקליי מיהר הביתה לכלב שלו
את דריימונד חידשו חוזה אחרי שהוא פרץ לחמישייה אבל זה עדיין היה נמוך יחסית.
את דוראנט החתימו עונה שעברה בזכות העלייה האסטרונומית בקאפ.
העונה הנוכחית זו העונה הראשונה שהם עוברים את הקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 11:42 pm 
Junior

picknroll כתב:
שמח שיוטה לא עשתה לבוסטון חיים קלים.
חושב שבוסטון עדיין תנסה להיפטר מקראודר בפברואר, כי השחקן לא מרוצה והובהר לו שהוא לא בתוכניות

לא הבנתי.
את תחת הנחת עבודה שבוסטון הציעו ליוטה לקחת את קראודר כדי להסכים ל-s&t ויוטה אמרו לא?
זה מגוחך.
גם הדעה שבוסטון תנסה להיפטר מקראודר, כי הוא לא יהיה מרוצה מעצם זה שהם העדיפו לתת את בראדלי ולא אותו הגיונית באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 07, 2017 11:45 pm 
Junior

Att כתב:
נו, לא היה עדיף לשלם לפופ את כל הכסף הזה לעונה אחת במקום ל-washed up רדיק?
יכול להיות שהנטס יילכו עליו עם חוזה לכמה שנים, בייחוד אם פורטר לא מגיע.

א. לא. רדיק קולע ב-40% מ-3 וזה משמעותי ליכולת של ההרכב פולץ,סימונס, אמביד לשחק ביחד עם קצת ספייס לפעול.
ב. למה אתה חושב שפופ יילך על חוזה לעונה אחת?
ג. רצו וטרן שילמד את הצעירים, פופ לא מספיק וטרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 1:06 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
Att כתב:
ההחלטה היא קצת מורכבת כי קראודר עולה כרגע פחות

קראודר לעונה הקרובה (שזה "כרגע") עולה 3 מ' פחות.
לעונה הבאה וזו שאחרייה הוא עולה בערך 15 מ' פחות.
למרקוס מוריס יש גם חוזה מגוחך לעונה הבאה.

אנשים מדברים על בחירות הדראפט של איינג' והטריידים שלא עשה העונה אבל שוכחים שני דברים מרכזיים:
1. החלק אולי הכי חשוב בבנייה שלו זה שהוא השיג את איזיאה וקראודר על חוזים נמוכים ארוכים תמורת כלום בערך.
2. בתחילת שנה שעברה ציפו שהקאפ יהיה 107. אחרי זה תיקנו ל-102 ובסוף נסגר על 99. ה-8 הפרש האלה הרסו לאיינג' תוכניות. להמחשה - החוזה של בראדלי הוא 8 מ'.

גולדן סטייט עם הרכב פסיכי ששווה 400 אבל
דניאל כתב:
גם אני לא מת על זה. כמו שאמרו, גולדן סטייט משלמת הרבה כי היא מחדשת חוזים של שחקנים קיימים, אז הסלטיקס לא יכלו להאריך חוזה לבראדלי?

לא יודע מי אמר אבל זה שטות. לגולדן סטייט היה שילוב בלתי נתפס של מזל (וגם שכל, כן).
לקארי היה חוזה של איזה 11 מ' לעונה, כי הוא חתם אחרי עונה עם פציעות קרסוליים.
את קליי הם החתימו על חוזה שלא עלה עם התקרה, כי נקבו במספר מדויק במקום אחוזים וקליי מיהר הביתה לכלב שלו
את דריימונד חידשו חוזה אחרי שהוא פרץ לחמישייה אבל זה עדיין היה נמוך יחסית.
את דוראנט החתימו עונה שעברה בזכות העלייה האסטרונומית בקאפ.

הם עברו אשתקד כבר עם 99 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 1:12 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

במידה ולאיינג' אין עוד טריידים בקנה עם איזה הרכב הסלטיקס מתכוונים לעלות בעונה הקרובה?
בגארדים יש להם את IT סמארט ורוזייר ששלושתם יותר 1 מ2 (למרות שסמארט יכול לשמור על גארדים גדולים ולא צריך את הכדור ביד אבל הוא לא קלע מספיק טוב לשחק אוף דה בול) הייוורד ובראון הם סווינגמנים, קראודר וטייטום פורוורדים שיכולים לשחק גם 4 בסמול בול, מוריס ויבוסלה (אם יגיע) הם פאוורים והורפורד וזיזיץ סנטרים אבל הצרפתי והקרואטי הם רוקיז שלא ברור כמה יוכלו לתרום. שכחתי מישהו?
IT הייורד והורפורד בטוחים בחמישייה ונראה שבונים שם גם על בראון וטייטום. השאלה אם סטיבנס מתכוון לשחק עם בראון ב2 וטייטום ב4 או להעלות אחד או שניים מהם מהספסל ולפתוח עם מוביל כדור נוסף (סמארט) ו4 יותר קלאסי (מוריס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 1:53 am 
Hall of Famer

קראודר,טייטום,בראון והיוורד כולם סווינגמנים. הייוורד בעל יכולת כדרור ויצירה אוף דב דריבל כמו אחרים שמוגדרים 2. אז אין בעיה שהוא ישחק עם קראודר בחמישייה. קראודר לא 4 גם שהוא השחקן השני הכי גבוה.הוא פשוט השחקן השני הכי גבוה אבל עדיין עומד על הקשת ומחכה לכדורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 2:45 am 
Hall of Famer

בוגדנוביץ׳ עובר לפייסרס. לא ברור למה הם צריכים אותו (ובכלל מה הולך בקבוצה הזאת) אבל הוויזארדס, בדומה ליוטה ויוסטון, סתם זרקו בחירת דראפט עבור השכרה לעונה אחת (במקרה של בוגדנוביץ׳ פחות מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 5:40 am 
Hall of Famer

הם צריכים אותו כי הם צריכים שחקני נבא וזה חוזה לא רע בכלל. הוא צריך אותם כי הוא רוצה לשחק בנבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 5:47 am 
Hall of Famer

טוב שאתה כאן סטריאני. עכשיו הכל מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 6:00 am 
Hall of Famer

טייריק אוונס שמרוקי של 20-5-5 חותם בממפיס עבור 3 מיליון לעונה אחת.
ג'ף גרין, גם שחקן שרק דועך כל עונה, עושה כספי וחותם עבור מינימום אצל לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 6:13 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
טייריק אוונס שמרוקי של 20-5-5 חותם בממפיס עבור 3 מיליון לעונה אחת.
ג'ף גרין, גם שחקן שרק דועך כל עונה, עושה כספי וחותם עבור מינימום אצל לברון.

שחקנים שדועכים, הסוג האהוב עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 6:14 am 
Junior

Att כתב:
בוגדנוביץ׳ עובר לפייסרס. לא ברור למה הם צריכים אותו (ובכלל מה הולך בקבוצה הזאת).

מאוד פשוט. הבעלים של הקבוצה רוצה מאזן חיובי ופלייאוף כל עונה.
בזמן שאתה מנסה להבין את הראש של כל מנג׳ר בליגה אתה צריך גם לזכור שלחלק גדול מהם יש בוס על הראש שדורש כיוון מסויים ולפעמים גם דברים ספציפיים.
באינדיאנה לוקחים מנג׳ר ומגדירים לו מטרה מסויימת. אם אתה רוצה לשפוט את העבודה שלו, תחשוב האם הוא בנה את הקבוצה הטובה ביותר שיכל הקיץ, תחת המגבלות הברורות שלו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 6:18 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Att כתב:
בוגדנוביץ׳ עובר לפייסרס. לא ברור למה הם צריכים אותו (ובכלל מה הולך בקבוצה הזאת).

בזמן שאתה מנסה להבין את הראש של כל מנג׳ר בליגה אתה צריך גם לזכור שלחלק גדול מהם יש בוס על הראש שדורש כיוון מסויים ולפעמים גם דברים ספציפיים.
באינדיאנה לוקחים מנג׳ר ומגדירים לו מטרה מסויימת. אם אתה רוצה לשפוט את העבודה שלו, תחשוב האם הוא בנה את הקבוצה הטובה ביותר שיכל הקיץ, תחת המגבלות הברורות שלו.

אני בספק אם הבעלים של הפייסרס מצפה למאזן חיובי רגע אחרי שאיבד את הכוכב הגדול שלו. זו ציפייה לא ריאלית. בוגדנוביץ' היה שייך לסגל המפואר של הנטס שנה שעברה.. זה לא שהנוכחות שלו היא עד כדי כך משמעותית. בכלל, בירד השיג מציאות באזור המקום העשירי. זה ממש לא פשוט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 6:40 am 
Hall of Famer

שחקן לא רע על חוזה טוב. מה הבעיה? מה רצית שיביאו עשרה שחקני יורוליג על מיליון וזהו? הם צריכים גם ככה להגיע למינימום משכורות.
במקרה הטוב הם מקבלים גארד לא רע. במקרה הטוב הם מעבירים אותו בטרייד עבור בחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 7:24 am 
Junior

satriani כתב:
idansha כתב:

הם עברו אשתקד כבר עם 99 מיליון.
אם אתה משתתף במנהג המגונה של לצטט 20 שורות כדי לכתוב אחת, אז לפחות תדייק.
כן, עונה שעברה ה-salary cap היה 94 וגולדן היו עם 100.
יש לזה משמעות, מוגבלת, מבחינת גמישות בהחתמת FA וקצת בטריידים אבל אין לזה משמעות מבחינת מס.
ה-luxury tax התחיל ב-113 מ' ואותו הם לא חצו, כלומר הם לא שילמו מס והם לא התחילו את הספירה ל-repeater tax לקבוצות שכמה שנים רצוף משלמות מס.

(ה-cap של גולדן שנה שעברה)
(הסבר ויקיפדיה על luxury tax או שאלה 18 אצל coon)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 2:16 pm 
Junior

Att כתב:
Chauncey כתב:
Att כתב:

אני בספק אם הבעלים של הפייסרס מצפה למאזן חיובי רגע אחרי שאיבד את הכוכב הגדול שלו. זו ציפייה לא ריאלית. בוגדנוביץ' היה שייך לסגל המפואר של הנטס שנה שעברה.. זה לא שהנוכחות שלו היא עד כדי כך משמעותית. בכלל, בירד השיג מציאות באזור המקום העשירי. זה ממש לא פשוט..

סבבה, אז לא מצפה, מקווה. יותר טוב עכשיו? זה לא ממש הפואנטה של מה שכתבתי לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 2:32 pm 
Hall of Famer

אנחנו לא יכולים לשפוט את המנג׳ר לפי המטרות שהוגדרו לו כיוון שאנחנו לא יודעים מהן אותן מטרות.
אני גם מצפה שהמנג׳ר, אחרי הכל המומחה לענייני כדורסל, ישקף לבעלים את המצב ואיך לדעתו כדאי לנהוג.
אם הבעלים של אינדיאנה מצפה או מקווה או חותר לפלייאוף השנה, המנג׳ר לדעתי בדרך לכשלון כפול, גם לא יעמוד בציפיות של הבעלים וגם לא ישים את הקבוצה על המסלול הנכון במטרה לבנות עתיד טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 128 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: