סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 11:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 3:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
idansha כתב:
satriani כתב:
idansha כתב:
העונה הנוכחית זו העונה הראשונה שהם עוברים את הקאפ

הם עברו אשתקד כבר עם 99 מיליון.
אם אתה משתתף במנהג המגונה של לצטט 20 שורות כדי לכתוב אחת, אז לפחות תדייק.
כן, עונה שעברה ה-salary cap היה 94 וגולדן היו עם 100.
יש לזה משמעות, מוגבלת, מבחינת גמישות בהחתמת FA וקצת בטריידים אבל אין לזה משמעות מבחינת מס.
ה-luxury tax התחיל ב-113 מ' ואותו הם לא חצו, כלומר הם לא שילמו מס והם לא התחילו את הספירה ל-repeater tax לקבוצות שכמה שנים רצוף משלמות מס.

(ה-cap של גולדן שנה שעברה)
(הסבר ויקיפדיה על luxury tax או שאלה 18 אצל coon)

זה מדוייק מאד כתבת שהם לא עברו את הקאפ והם כן עברו. לא כתבת מס מותרות. כתבת קאפ. זה הרגל מגונה לטעות ושמישהו מתקן אותך, אתה מביא סיפורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 3:41 pm 
Junior

רק ש-"הסיפורים" האלה זה הסבר למה הוא מתכוון, בזמן שאתה מתקרצץ ומנטפק על מילה חסרה, שאמורה להיות ברורה לכל מי שמבין חצי דבר במושגי הקאפ. כמו שהסביר עידן, השיחה היא על ההשלכות הלאה, ואין שום השלכה לכך שהם עברו את הקאפ בעונה שעברה, כי הם לא הגיעו לתקרת המס, וזה מה שחשוב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 4:37 pm 
Junior

לא, satriani צודק - טעיתי במילה קאפ. חבל שלא ציטטתי את כל ההודעה של רונימקרוני ודניאל כדי לתת הקשר למקרה שאטעה.
יש משמעות למעבר של הקאפ, אבל זה בעיקר אם אתה מעליו כבר בתחילת הקיץ (למשל, אם בתחילת הקיץ כמעט אין לך מקום להחתים רכז FA אז אתה מחתים את ג'רו הולידיי על מעל 100 מ' דולר)
אבל פחות משמעות למצב של גולדן סטייט שעברו את הקאפ אחרי שסגרו את הסגל.

אז שסגרנו - טעיתי במילה.
אם מדברים על מס מותרות, שגולדן סטייט טרם שילמו עד העונה (ויש אפילו תקווה של קבוצות אחרות שזה יפיל אותם כשהחוזה של קליי יתפוגג)
וחוזרים להקשר של בוסטון ממנו התחלנו
נושא הקאפ ומס המותרות (שניהם יחד במקרה זה, כי היוורד FA), הוא אחד המרכזיים בהעדפה של איינג' לתת את בראדלי שמסיים חוזה ולא את קראודר עם אחד החוזים הטובים בליגה.
אפילו אם בציטוט שהוא נתן לתקשורת, איינג' דיבר בעיקר על וורסטליות וחיזוק עמדות הפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 5:39 pm 
Sophomore

Att כתב:
בוגדנוביץ׳ עובר לפייסרס. לא ברור למה הם צריכים אותו (ובכלל מה הולך בקבוצה הזאת) אבל הוויזארדס, בדומה ליוטה ויוסטון, סתם זרקו בחירת דראפט עבור השכרה לעונה אחת (במקרה של בוגדנוביץ׳ פחות מזה).

אתה אמור כבר להבין שהינקי היה רק אחד וגם הוא פוטר בגלל זה, קבוצות בבניה לא ילכו על שחקנים שלא אמורים לשחק בליגה כדי להיות הכי גרועים בהיסטוריה. הם עדיין יקחו שחקנים לגיטמים ועדיין יראו כמו קבוצת נבא, בוגדנוביץ שחקן רוטציה לגיטמי חוזה יחסית קטן לקחו אותו, אין כאן שום דבר לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 8:03 pm 
Junior

idansha כתב:
picknroll כתב:
שמח שיוטה לא עשתה לבוסטון חיים קלים.
חושב שבוסטון עדיין תנסה להיפטר מקראודר בפברואר, כי השחקן לא מרוצה והובהר לו שהוא לא בתוכניות

לא הבנתי.
את תחת הנחת עבודה שבוסטון הציעו ליוטה לקחת את קראודר כדי להסכים ל-s&t ויוטה אמרו לא?
זה מגוחך.
גם הדעה שבוסטון תנסה להיפטר מקראודר, כי הוא לא יהיה מרוצה מעצם זה שהם העדיפו לתת את בראדלי ולא אותו הגיונית באותה מידה.

אני תחת הנחת עבודה שבוסטון רצו לתת את קראודר ולקבל את הייוורד ועוד נכסים ויוטה אמרו להם ללכת לחפש.
קראודר הביע את חוסר שביעות רצונו מזה שהביאו את הייוורד ולקח את זה אישית נגדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 8:31 pm 
Junior

למה שיוטה לא תרצה לקבל שחקן מצויין בחוזה פנטסטי כמו קראודר על שחקן שבלאו הכי עוזב אותה?
ואפשר לינק או משהו להצהרות שאתה מייחס לקראודר?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 8:33 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
Att כתב:
בוגדנוביץ׳ עובר לפייסרס. לא ברור למה הם צריכים אותו (ובכלל מה הולך בקבוצה הזאת) אבל הוויזארדס, בדומה ליוטה ויוסטון, סתם זרקו בחירת דראפט עבור השכרה לעונה אחת (במקרה של בוגדנוביץ׳ פחות מזה).

אתה אמור כבר להבין שהינקי היה רק אחד וגם הוא פוטר בגלל זה, קבוצות בבניה לא ילכו על שחקנים שלא אמורים לשחק בליגה כדי להיות הכי גרועים בהיסטוריה. הם עדיין יקחו שחקנים לגיטמים ועדיין יראו כמו קבוצת נבא, בוגדנוביץ שחקן רוטציה לגיטמי חוזה יחסית קטן לקחו אותו, אין כאן שום דבר לא ברור.

הינקי או לא, אני לא מבין מה ההיגיון לקחת שחקן בינוני ולא צעיר שלא הולך להיות חלק מהעתיד של הקבוצה לקבוצה שנמצאת בבנייה מחדש? מה האסטרטגיה, סתם לאסוף שחקנים בינוניים ולראות מה יקרה?
אני לא מבין את הדרך הזאת. זה לכוון למקריות ולתת לה להוביל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 8:34 pm 
Junior

מה שאתה מתכוון קרה בעונה האחרונה. כאשר קראודר לא אהב את התשואות שהיוורד קיבל במשחק מול יוטה.

באותו נושא :

http://bleacherreport.com/articles/2720 ... r-are-over

אני חושב שברגע שאיינג' החליט שהוא הולך עם תומאס אז גורלו של בראדלי נחרץ. אם שחקן כמו הרדוואי קיבל יותר מ- 70 מיליון אז בראדלי יקבל בסביבות 20 לעונה. ועוד להזכיר לכולם לתת 20 בעונה לשחקן שיש בסביבות העמדה שלו את ג'יילן בראון שגם אמור לראות דקות מתישהו.

אני חושב שגם איינג' היה יכול לנסות טקטיקה של של 27 פלוס [לבנות שלד לארבע חמש שנים קדימה] כלומר ללכת עם בראדלי ולהיפטר במהלך השנה מאיזייה. אבל אז היה צריך לבחור רכז ולא בטוח שהיוורד או כל פרי אייג'נט אחר היה קונה את זה ובא.

בלי קשר מרקוס סמארט הוא המגן הכי טוב של בוסטון לדעתי. הוא צעיר מבראדלי בארבע שנים ויעלה פחות. הגיוני שהוא יישאר.

אנשים מציעים גם להיפטר מהורפורד ומתלוננים על החוזה שלו, כאילו איזה אופציות יש בחוץ כדי למלא את העמדה שלו. בגזרת המחליפים לקו הדמי אגב הזיזיץ' הזה נראה חתיכת נפילה. נראה שיגדוני לגמרי על המגרש. נקודה לדאגה לסלטיקס לקראת השנה הקרבה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 8:57 pm 
Junior

Att כתב:
kakon3 כתב:
Att כתב:

הינקי או לא, אני לא מבין מה ההיגיון לקחת שחקן בינוני ולא צעיר שלא הולך להיות חלק מהעתיד של הקבוצה לקבוצה שנמצאת בבנייה מחדש? מה האסטרטגיה, סתם לאסוף שחקנים בינוניים ולראות מה יקרה?
אני לא מבין את הדרך הזאת. זה לכוון למקריות ולתת לה להוביל אותך.

אנסה שוב, למרות שלא נראה שאתה קולט שיש עוד אופציות חוץ ממאבק אליפות או טנקינג -
אתה החלטת שהם בבנייה מחדש, הם, מה לעשות, לא. או יותר נכון, הם החליטו שהבנייה מחדש ביום שאחרי פולג' לא אומר נסיון להפסיד ולהביא בחירה גבוהה.
הם החליטו לבנות את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים, לדעתם, לעונה הקרובה. אני יודע שזה קשה לך מאוד לקבל אבל מה לעשות, יש בעלים ומנהלים שרוצים לתת מוצר טוב לאוהדים שלהם בכל שנה. יש בעלים ומנהלים שחושבים שעדיף לטרנר להתפתח כשהוא משחק עם שחקני כדורסל אמיתיים במערכת שמנסה לנצח משחקי כדורסל.
הרעיון של לפרק הכל ולבנות רק על צעירים הוא לא רע מיסודו, אבל לא מתאים לכולם וגם אם כן, מה לעשות שיש בעלי קבוצה שלא רוצים לפעול בצורה כזו. וטוב שכך, כי אם כל הקבוצות היו בגישה שלך עשרות וטרנים היו מחפשים עבודה בסין וחצי ליגה הייתה מנסה להפסיד אחת לשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 10:57 pm 
Sophomore

OKC החתימו את פטריק פטרסון (טורונטו). לא ברור כ"כ.
הוא היה אמור להיות בשיאו בשנתיים שלוש האחרונות, אבל חווה דווקא ירידה.
בפלייאוף האחרון הוא בכלל היה נראה מצחיק.
אבל מה שאפילו יותר גרוע, מבחינת OKC, זה שני דברים :
1. בשנים האחרונות הוא החליט שרוב הזריקות שלו יהיו מחוץ לקשת (בעונה האחרונה זרק כמעט פי 2 מ 3 מאשר ל 2). הוא לא קולע אותם באחוזים רעים (וגם לא יותר מידי טובים),
אבל עדיין, אתה מביא סטראץ' 4 כדי לעשות גם דברים אחרים (דני גרין למשל) ולא שהזריקה מבחוץ תהיה עד כדי כך מוקצנת במשחק שלו.

2. יש להם את ג'רמי גראנט שעושה את זה פחות או יותר. אז לא ברור מה הערך המוסף של PP .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 11:04 pm 
Hall of Famer

דני גרין הוא לא בארץ 4 והדבר היחיד שהוא יודע לעשות בהתקפה זה לזרוק משלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 11:10 pm 
Sophomore

נורטון כתב:

כמובן. התכוונתי לדריימונד.
דני גרין יודע טיפה יותר מחוץ לקשר, אבל זה כמובן לא מספיק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 11:10 pm 
Sophomore

ehud כתב:
נורטון כתב:

כמובן. התכוונתי לדריימונד.
דני גרין יודע טיפה יותר מחוץ לקשת, אבל זה כמובן לא מספיק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 11:16 pm 
Junior

שזאת כמובן השוואה מופרכת כי דריימונד גרין יש אחד בליגה. אם פיטרסון היה יותר משלשיונר סביר וריבאונדר סביר ומגן סביר אוקלהומה לא היו יכולים להחתים אותו כי הוא היה מקבל הצעות עם הרבה יותר כסף. הוא בדיוק מה שהוא, שחקן סביר במחיר סביר. הפרשנים האמריקאים שאני שמעתי דווקא שיבחו את אוקלהומה על ההחתמה הזו כי בכסף שהיה להם הם לא ממש היו יכולים למצוא מישהו טוב יותר לתפקיד הזה.

וניטפוק קטן, בדרך כלל שחקן לא בוחר לקחת את רוב הזריקות שלו משלוש. בטח לא אחד כמו פיטרסון. יש עמדה שנקראת מאמן והוא מגדיר מהלכים ואיפה שחקנים אמורים לעמוד. גם באוקלהומה התפקיד של פיטרסון יהיה לעמוד מחוץ לקשת בזמן שראסל או פולג' חודרים ומכווצים את ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 11:34 pm 
Sophomore

Chauncey כתב:
שזאת כמובן השוואה מופרכת כי דריימונד גרין יש אחד בליגה. אם פיטרסון היה יותר משלשיונר סביר וריבאונדר סביר ומגן סביר אוקלהומה לא היו יכולים להחתים אותו כי הוא היה מקבל הצעות עם הרבה יותר כסף. הוא בדיוק מה שהוא, שחקן סביר במחיר סביר.
וניטפוק קטן, בדרך כלל שחקן לא בוחר לקחת את רוב הזריקות שלו משלוש. בטח לא אחד כמו פיטרסון. יש עמדה שנקראת מאמן והוא מגדיר מהלכים ואיפה שחקנים אמורים לעמוד. גם באוקלהומה התפקיד של פיטרסון יהיה לעמוד מחוץ לקשת בזמן שראסל או פולג' חודרים ומכווצים את ההגנה.

לא רק דריימונד. תשווה את זה לכל 4 בליגה. אפילו 4 עם נטייה לזרוק הרבה מבחוץ (איבקה, לאב), אני לא חושב
שיש אפילו אחד שמתקרב לקיצוניות שאליה הגיע פטרסון מבחינת הזריקה מבחוץ.
אני פשוט חושב שלתאנדר אולי היה כדאי לחשוב על 4 קצת שונה . . .

קשה לי להאמין שהחלטה לזרוק מבחוץ בצורה כה קיצונית היא החלטה בעיקר של מאמן.
המאמן אכן משרטט על הלוח, אבל בסופו של דבר בדינמיקה של המשחק, השחקן יכול לזרום באופן מגוון עם ההחלטה של המאמן היא לומר לו רק לעמוד על קו ה 3 (לחתוך לסל, לשים כדור על הרצפה, ללכת יותר לריבאונד התקפה וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 08, 2017 11:50 pm 
Hall of Famer

הארדן סוגר עוד 4 עונות ברוקטס תמורת סביבות 170 מיליון דולר. סה"כ ירוויח 228 מיליון דולר ב-6 העונות הקרובות

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 1:21 am 
Junior

ehud כתב:
Chauncey כתב:
שזאת כמובן השוואה מופרכת כי דריימונד גרין יש אחד בליגה. אם פיטרסון היה יותר משלשיונר סביר וריבאונדר סביר ומגן סביר אוקלהומה לא היו יכולים להחתים אותו כי הוא היה מקבל הצעות עם הרבה יותר כסף. הוא בדיוק מה שהוא, שחקן סביר במחיר סביר.

לא רק דריימונד. תשווה את זה לכל 4 בליגה. אפילו 4 עם נטייה לזרוק הרבה מבחוץ (איבקה, לאב), אני לא חושב

המאמן אכן משרטט על הלוח, אבל בסופו של דבר בדינמיקה של המשחק, השחקן יכול לזרום באופן מגוון עם ההחלטה של המאמן היא לומר לו רק לעמוד על קו ה 3 (לחתוך לסל, לשים כדור על הרצפה, ללכת יותר לריבאונד התקפה וכו').

רק שיכול מאוד להיות שלאור כישוריו המוגבלים המאמן הגדיר לו שהוא לא מוריד כדור לרצפה וכו', או שבסכמה של הגנת המעבר המאמן העדיף שהוא יהיה זה שיורד להגנה ושחקן אתלטי יותר יתקוף את הטבעת.

אני לא בא להגן עליו יותר מדי, אבל צריך להבין את הסיטואציה ושזו החתמה טובה מאוד לתאנדר. הם מקבלים שחקן לגיטימי ששיחק הרבה דקות בשנים האחרונות בקבוצת פלייאוף ועושה את הדברים שהוא יודע בצורה סבירה ולא משתולל ועושה טעויות. בקיצור שחקן סולידי שאתה יודע מה תקבל ממנו. זה לא מלהיב ואי אפשר לפנטז על איזה אתלט שיסיים אסיסטים של ראסל אבל זה מה יש וזה יותר טוב מניק קוליסון או איזה ילד שלא נבחר בדראפט. אין להם כסף ואין שחקנים בשוק בכסף הזה. פיטרסון חתם על 16 לשלוש שנים, זה כמעט חצי מה-MLE. במונחי השכר שהיינו רגילים אליו, זה בערך 3 מיליון לעונה.

"כדאי לחשוב על 4 שונה" זה נחמד ברעיון, אבל בפועל יש בשוק רק את איליאסובה (אני די בטוח שהוא דורש הרבה יותר כסף ובגלל זה עדיין לא חתם שם או במקום אחר. אני בהחלט הייתי מעדיף אותו על פיטרסון ואני מניח שגם פרסטי), ואחריו שממה.
הנסיך הקמרוני, ירבקו, דייויד לי. אלה השמות הנוצצים שמחכים לקבוצה ויכלו להיכנס למשבצת שמיועדת לפיטרסון בתאנד'ר. לא חושב שהם עשו טעות בבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 1:28 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
ehud כתב:
Chauncey כתב:

רק שיכול מאוד להיות שלאור כישוריו המוגבלים המאמן הגדיר לו שהוא לא מוריד כדור לרצפה וכו', או שבסכמה של הגנת המעבר המאמן העדיף שהוא יהיה זה שיורד להגנה ושחקן אתלטי יותר יתקוף את הטבעת.

אני לא בא להגן עליו יותר מדי, אבל צריך להבין את הסיטואציה ושזו החתמה טובה מאוד לתאנדר. הם מקבלים שחקן לגיטימי ששיחק הרבה דקות בשנים האחרונות בקבוצת פלייאוף ועושה את הדברים שהוא יודע בצורה סבירה ולא משתולל ועושה טעויות. בקיצור שחקן סולידי שאתה יודע מה תקבל ממנו. זה לא מלהיב ואי אפשר לפנטז על איזה אתלט שיסיים אסיסטים של ראסל אבל זה מה יש וזה יותר טוב מניק קוליסון או איזה ילד שלא נבחר בדראפט. אין להם כסף ואין שחקנים בשוק בכסף הזה. פיטרסון חתם על 16 לשלוש שנים, זה כמעט חצי מה-MLE. במונחי השכר שהיינו רגילים אליו, זה בערך 3 מיליון לעונה.

"כדאי לחשוב על 4 שונה" זה נחמד ברעיון, אבל בפועל יש בשוק רק את איליאסובה (אני די בטוח שהוא דורש הרבה יותר כסף ובגלל זה עדיין לא חתם שם או במקום אחר. אני בהחלט הייתי מעדיף אותו על פיטרסון ואני מניח שגם פרסטי), ואחריו שממה.
הנסיך הקמרוני, ירבקו, דייויד לי. אלה השמות הנוצצים שמחכים לקבוצה ויכלו להיכנס למשבצת שמיועדת לפיטרסון בתאנד'ר. לא חושב שהם עשו טעות בבחירה.

מלבד עיוות בשם (פטרסון ולא פיטרסון) זה מדוייק מאד.חוזה טוב מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 2:39 am 
Hall of Famer

אני בהחלט קולט שיש דרכים אחרות אבל לרוב זה מוביל לשום מקום.
אגב, ישנן קבוצות שמחליטות להניח על הפרקט את הקבוצה הטובה ביותר וכו׳ שהם יכולים ודווקא רואים שם דרך. הפיסטונס הם כאלו. המהלכים שלהם כמעט תמיד make perfect sense ואני מבין מה הם מנסים לעשות. התוצאות עדיין בינוניות מאוד כי זו לא אסטרטגיה מוצלחת במיוחד אבל לפחות יש להן אחת והם הולכים איתה. כנ״ל הרפטורס.
אינדיאנה כרגע בונה על אולדיפו, סבוניס ובוגדנוביץ׳ שמצטרפים לטרנר.
מלבד טרנר, יש כאן בעיקר צעירים בינוניים שאני לא רואה אותם כחלק מקבוצה רצינית. אני לא מאמין בסבוניס, בוגדנוביץ׳ הוא סתם שכיר חרב כרגע ואולדיפו... אני מניח שהם עדיין יסיימו באחד המקומות האחרונים בליגה אבל המהלכים של פריצ׳ארד עד כה לא מרשימים אותי.

בכלל, אינדי בנתה בעשור האחרון קבוצות מרשימות בהרבה ממה שניתן היה לצפות בהתחשב בבחירות שלה. אלו לא הישגים שקל לשחזר ויש לי הרגשה שאנחנו נראה נפילה בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 2:44 am 
Hall of Famer

פטרסון זו אחלה החתמה עבור הת׳אנדר. סטרץ׳ 4 חביב.
האוהדים של טורונטו טוענים שהוא מגן טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 3:05 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אגב, ישנן קבוצות שמחליטות להניח על הפרקט את הקבוצה הטובה ביותר וכו׳ שהם יכולים ודווקא רואים שם דרך. הפיסטונס הם כאלו. המהלכים שלהם כמעט תמיד make perfect sense ואני מבין מה הם מנסים לעשות. התוצאות עדיין בינוניות מאוד כי זו לא אסטרטגיה מוצלחת במיוחד אבל לפחות יש להן אחת והם הולכים איתה. כנ״ל הרפטורס.
מלבד טרנר, יש כאן בעיקר צעירים בינוניים שאני לא רואה אותם כחלק מקבוצה רצינית. אני לא מאמין בסבוניס, בוגדנוביץ׳ הוא סתם שכיר חרב כרגע ואולדיפו... אני מניח שהם עדיין יסיימו באחד המקומות האחרונים בליגה אבל המהלכים של פריצ׳ארד עד כה לא מרשימים אותי.

בכלל, אינדי בנתה בעשור האחרון קבוצות מרשימות בהרבה ממה שניתן היה לצפות בהתחשב בבחירות שלה. אלו לא הישגים שקל לשחזר ויש לי הרגשה שאנחנו נראה נפילה בשנים הקרובות.

אז איזה סוכן חופשי היית מביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 3:47 am 
Junior

Att כתב:

עם השורה הראשונה והאחרונה אני מסכים איתך. אני לא אומר שהדרך שהפייסרס בוחרים נכונה, ואין ספק שהטרייד שהם עשו על הסופרסטאר שלהם היה מפוקפק (יש עדויות של מנהלים מקבוצות שדיברו איתם על ג'ורג' שהם שמעו על הטרייד בטוויטר, כלומר הפייסרס אפילו לא עשו שיחות אחרונות כדי לנסות לקבל הצעה טובה יותר).
גם נשמע לי הגיוני שהם באמת לא לקחו את קווין לאב רק בגלל שכ"כ כעסו על ג'ורג' ולא רצו לתת לו להנות ממאבק אליפות לצד לברון. למרות שאם הכיוון הוא להמשיך לנצח, קווין לאב היה נהדר להם לצד טרנר.

בקיצור, אני לא אומר שהם עובדים נכון לדעתי. אבל אתה אומר שאתה לא מבין למה הם עושים מה שהם עושים, וזה כבר משהו אחר. הם מנסים לבנות קבוצה שתנצח משחקים. זה שהם לא עשו את זה כ"כ טוב זה משהו אחר.
בסה"כ יש להם כרגע סגל חביב עם לא מעט שחקנים ראויים. דארן קוליסון, אולדיפו בוגדנוביץ', סטפנסון, ג'וסף יאנג וגלן רובינסון שאולי עוד ייצא מהם משהו כשחקני חוץ, תאד יאנג, טרנר, סרפין, וסאבוניס-ליף בגזרת הפוטנציאל.
אמורים להיות מה-11 האלה 7-8 שחקנים ראויים לרדוף אחרי מקום 8 במזרח חלש, הבעיה שחסר פה איזה סקורר שיקלע במשחקים צמודים וזה יהיה בעוכריהם.

יש 7 קבוצות שנראות גדולות על המזרח כרגע (בוסטון, קליבלנד, וושינגטון, טורונטו, מילווקי, מיאמי, שארלוט).
אטלנטה וברוקלין לא יכולות לנצח ביורוליג, ניקס כנראה יהיו עם שממה סביב פורזינגיס. שיקאגו צפויה להצטרף אליהן אם תשחרר את ווייד, וגם איתו היא חלשה מהפייסרס.
זה משאיר 4 קבוצות לא כ"כ ברורות שאחת מהן תסיים בפלייאוף, אחת-שתיים יאבקו איתה (גם כן מאבק, יהיו קבוצות של 35~ נצחונות), ואחת-שתיים תתרסק.
דטרויט שתלויה בחיבור של בראדלי, התאוששות של ג'קסון, והתשלטות על הכאוס סביב דראמונד,
פילי שתלויה בבריאות של סימונס-אמביד,
אורלנדו שלא כ"כ ברורה אבל סוף סוף בונה על ארון גורדון ואם פייטון יעשה קפיצה הם יהיו באיזור הבינוניות האחרות,
והפייסרס שעל הנייר לא נופלים משאר המועמדות למקום 8.
אבל, וכנראה שזה יהיה לטובתם, אם הם יהיו רחוקים מספיק מהפלייאוף באיזור ינואר-פברואר, יש להם כמה חוזים נחמדים מאוד שקבוצות שכן נאבקות על מיקום בפלייאוף ישמחו לקבל, במיוחד קוליסון ויאנג, אולי גם בוגדנוביץ' (לפני פחות מחצי שנה הוויזארדס שילמו עליו בבחירת סיבוב 1).
אם זו התוכנית היא לא רעה כ"כ, המקום ה-8 נראה בהישג יד בהתאם לחיבור הקבוצתי, ואם רואים שלא, יש להם אופציות מכירה-תמורת-בחירה טובות יותר משל דומותיה במזרח.
בכל מקרה היה קשה עד בלתי אפשרי לבנות קבוצה שתנצח פחות מאטלנטה-ברוקלין-ניקס-לייקרס (כשיש לי הרגשה שגם בגלל מיקומן במערב, פיניקס ודאלאס יתקשו מאוד לאסוף נצחונות מעבר למפגשים מול שאר הנמושות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 4:05 am 
Hall of Famer

שאתה קורא את מה שאתה כותב על הקבוצות במזרח אתה מבין כמה המזרח עלוב. אשכרה יש לפייסרס סיכוי להכנס לפלייאוף והסגל שלהם לא מזהיר. חביב אבל די חלש.
מה שכן בוגדנוביץ זו החתמה טובה על חוזה טוב. יהיו קבוצות בטרייד דד ליין שיעשו טלפונים לגביו. כל פברואר יש קבוצות שצריכות עוד שחקן טוב לספסל לקראת פלייאוף. זה קורה כל עונה.
יכלו בקלות לתת איזה 90 ל5 לKCP וזו היתה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 5:18 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
Att כתב:

הם מנסים לבנות קבוצה שתנצח משחקים. זה שהם לא עשו את זה כ"כ טוב זה משהו אחר.
בסה"כ יש להם כרגע סגל חביב עם לא מעט שחקנים ראויים. דארן קוליסון, אולדיפו בוגדנוביץ', סטפנסון, ג'וסף יאנג וגלן רובינסון שאולי עוד ייצא מהם משהו כשחקני חוץ, תאד יאנג, טרנר, סרפין, וסאבוניס-ליף בגזרת הפוטנציאל.
אמורים להיות מה-11 האלה 7-8 שחקנים ראויים לרדוף אחרי מקום 8 במזרח חלש, הבעיה שחסר פה איזה סקורר שיקלע במשחקים צמודים וזה יהיה בעוכריהם.

אני מצטער, אני לא חושב שזה סביר לבנות קבוצה שתנצח משחקים בהתחשב בקלפים שיש לאינדי כרגע. אני גם לא חושב שזה יעזור לאינדי להגיע (בדרך נס, אני ממש לא חושב שהם יהיו שם וגם לא קרובים לכך) למקום ה-8 בפלייאוף של המזרח. הקבוצה שאתה מתאר היא קבוצה עם סגל חלש שנמוכה מאוד בפוטנציאל (ליף וסבוניס? באמת?). בשנייה שהמזרח יתחזק קצת הם ייפלו למטה וייפלו חזק.

אם רוב הסיכויים הם שלא תצליח להגיע לפלייאוף במזרח חלש מאוד, לא כדאי לחשוב קצת על העתיד ולהתחיל לבנות לקראתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 09, 2017 5:31 am 
Hall of Famer

הסנריו שאתה תיארת (לא יודע אם היה קיים או לא) של קווין לאב זה כבר סיפור אחר. קווין לאב וטרנר זה אחד הקווים הקדמיים הטובים בליגה, שסביבו ניתן לבנות משהו לכמה שנים קדימה. אלו קלפים אחרים לגמרי.
אם אינדי רצתה לנצח והעסקה הזו הייתה על השולחן, מישהו שם צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Y.T ו 156 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: