סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 12:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
-adi- כתב:
אני לא יודע כמה באמת רצו אותו ואם רצו יכלו גם לא להחתים אחרים כדי שישאר (למה להניח שזה חייב לבוא ע"ח החוזה של מקל?). בכל מקרה מכבי הבהירה להם שהיא לא מעוניינת להמשיך איתם. במקרה של מקל ההבהרה הזו נועדה לגרום לו לחפש לעצמו קבוצה בהנחה שהוא לא יתן לעצמו להתבזות בקצה הספסל ו/או על אזרחי בשביל חוזה.

בנסיבות הגרועות הללו, מכבי בכל זאת עושה את מה שברור לכל שצריך להיעשות.

למה להניח? כי זה מה שכל הדיווחים אמרו. מכבי לא רצו לשלם לשניהם, הם העדיפו את אוחיון וביקשו ממנו לחכות עד שייפתר הנושא עם מקל (שיכול לקחת שבועות ויכול גם לא להיפתר). הוא בחר בצדק לא לחכות.

ואני מזכיר שמקל כבר ישב חצי שנה בבית כשלא מצא הצעה לרוחו. לא תהייה לו בעייה לעשות את זה גם עכשיו ועוד לקבל על זה ימבה כסף.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 6:06 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא מבין את הביקורת על ההתנהלות עד כה של מכבי בטרום עונ זו בכל הקשור לגזרת הישראלים - אילו מהפעולות שהיא ביצעה היא לא סבירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:05 am 
Hall of Famer

אני לא מבין איך האבדן של אוחיון, שהיה פצוע חצי מהעונה האחרונה וגרוע בחצי השני נחשב רע למכבי, אם הסגל הישראלי של מכבי יסתיים בג'ון די, משעור, טיוס, ג'ייק כהן ועוד גארד שמסוגל לתת 5-10 דקות בליגה (ואולי גם שגב) זה די והותר בעיני. לבזבז כסף על אוחיון במצבו הנוכחי כשאין שום בטחון שהוא יהיה בריא (ובכושר משחק סביר) בשלבי ההכרעה של הליגה זה מיותר לגמרי בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:48 am 
מנהל פורום

החתמות של מכבי מבין הישראלים מעולות. הכיוון טוב, יש קונספט ובאמת מפתיע לטובה.
הקטע עם אוחיון היה שהם רצו אותו, מכל הבית זונות שהלך שם בשנים האחרונות, היחיד שהיה מוערך והיה אמור להביא את המנהיגות והניסיון היה יוגב.
הם ביקשו ממנו לחכות ועל זה הביקורת. על השלומיאליות בניסיון להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 8:00 am 
Hall of Famer

ברמה המקצועית אני לא חושב שלאבד אותו יהיה משמעותי מבחינת מכבי. ברמה החברתית והכימיה הקבוצתית אולי כן (מצד שני, זה לא שהוא ממש עזר בהיבט הזה בשנתיים האחרונות...). אז אולי זה בטעות, אבל לטעמי לאבד את אוחיון זו התפתחות חיובית מבחינת מכבי, ואני אומר את זה בתור מישהו שמאוד מחבב אותו כשחקן וחושב שהוא היה קצת אנדרייטד כאן בתקופות הטובות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 8:59 am 
Sophomore

אני קצת אימביוולנטי לגבי עניין יוגב.
די ברור שאת השנים הטובות שלו יוגב כבר עבר. השנה שנתיים האחרונות זה בעיקר פציעות, כושר ירוד ומדי פעם הבלחות של אותו רכז נפלא שנתן את הסדרה המצויינת מול פאנא.
יוגב כשחקן הוא חבילה די מוגבלת, קליעה חשודה, יכולת קבלת החלטות נמוכה מאוד בחלק גדול מן העונה אבל מצד שני יודע לעלות מן הספסל להכניס אנרגיות, לשמור טוב וזה לא משהו לזלזל בו.

ירושלים מקבלים א יוגב של סוף קריירה, עם קרסול גמור ומחלת מעיים שלא עושה לו טוב.

מהצד השני למכבי יש את ג'ון די שעוד טעון הוכחה, אבל עם קליעה טובה יותר, בעיני שניהם די מקבילים.

לסיכום. לא ממש בוכה, לא ממש שמח. :ni_zia:

נערך לאחרונה על ידי guyancho בתאריך ב' יולי 10, 2017 9:42 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאוד רציתי שיוגב יישאר, אבל העובדה שהוא הזדרז כל כך לסכם בי-ם כנראה מראה את רמת המחויבות שלו למועדון. כנראה שלא הרבה השתנה מאז סאגת קובאן.

תיאורטית צימוד של ג'ון די ורול יכול לעבוד כאשר האחרון יהיה אמון על ניהול המשחק אבל עדיין לדעתי מכבי זקוקה לרכז מחליף נוסף, בטח ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:37 am 
מנהל פורום

מחליף???? את מצפה שרול יהיה הרכז המוביל של מכבי ביורוליג, הבנתי נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
מחליף???? את מצפה שרול יהיה הרכז המוביל של מכבי ביורוליג, הבנתי נכון?

לא הבנת אותי. התכוונתי שג'ון די יהיה הרכז המחליף כאשר הוא בעיקר ישמור על הרכז היריב ורול יהיה זה שיסדר מצבים לחברים.
אם יש משהו שקופץ לעיניים מהסטטיסטיקות של רול לאורך עונותיו באירופה זו כמות האסיסטים הגבוהה ויחס האס'/איב' המצוין, במיוחד לאוף גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:41 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
מאוד רציתי שיוגב יישאר, אבל העובדה שהוא הזדרז כל כך לסכם בי-ם כנראה מראה את רמת המחויבות שלו למועדון. כנראה שלא הרבה השתנה מאז סאגת קובאן.

משפט חצוף וחסר מודעות עצמית, תסלח לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:42 am 
Sophomore

sir charles כתב:

תיאורטית צימוד של ג'ון די ורול יכול לעבוד כאשר האחרון יהיה אמון על ניהול המשחק אבל עדיין לדעתי מכבי זקוקה לרכז מחליף נוסף, בטח ביורוליג.

עד שמישהו יספר לנו אחרת, אנחנו בכלל לא יודעים שמכבי רצתה בכלל את אוחיון. גם אני בהתחלה ישר רציתי להאשים אותו, אבל אתמול שמעתי שמכבי בכלל לא הציעה לו כלום. ולא, מכבי לא התכוונה פשוט לחכות שהעניין עם מקל ייפתר כדי להציע לאוחיון חוזה, כי גם לטמטום של מכבי יש גבול - אם היו רוצים את אוחיון היו ממשים את האופציה שלו/מציעים לו משהו חדש.

לגבי הציוות ג'ון די + רול, לא מומלץ. שניהם יכולים להוביל כדור, אבל במקרה של שניהם - עדיף שלא הם ינהלו את המשחק.

עם כל זה שאני חושב שמקצועית (וגם כלכלית) מכבי היתה צריכה להשאיר את מקל ולא לחתוך אותו כל כך מהר, אני מסכים עם עדי שהיא פועלת בצורה די חדה בגזרת הישראלים. היחיד שיש לגביו עמימות (כלפי חוץ) זה לנדסברג, שכידוע מחזיק בחוזה מובטח לעונה הבאה. אולי ורק אולי, מכבי הסיקו מסקנות מהנפנוף של מקל והפעם רוצים לנהל את הסיפור הזה מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:44 am 
Sophomore

sir charles כתב:

.
אין לי מילה רעה על יוגב בהקשר שאתה מציין, אבל אני חושב שהוא בהחלט קיבל צמכבי את ברכת הדרך ללכת לקיבינימט כי מכבי בהחלט יכלו להשוות את ההצעה של ירושלים.
אולי הוא באמת מאס מהתנהלות המועדון, על פניו לאורך העונות זה לא נראה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:50 am 
מנהל פורום

זורקין, הידיעה על זה שמכבי תכננה להציע חוזה חדש ליוגב הגיעה מאותם מקורות (וואלה לערוץ 5) שהגיע הסיכום עם משעור, הכוונות לגבי החיתוך של מקל עוד לפני ההודעה.
נראה שהקיץ המקורות של האתרים הגדולים במכבי וגם בהפועל ירושלים הם די אמינים. וכולם דיברו על כוונה של מכבי להציע חוזה ליוגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:56 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
זורקין, הידיעה על זה שמכבי תכננה להציע חוזה חדש ליוגב הגיעה מאותם מקורות (וואלה לערוץ 5) שהגיע הסיכום עם משעור, הכוונות לגבי החיתוך של מקל עוד לפני ההודעה.
נראה שהקיץ המקורות של האתרים הגדולים במכבי וגם בהפועל ירושלים הם די אמינים. וכולם דיברו על כוונה של מכבי להציע חוזה ליוגב

כן אבל אותם מקורות בדיוק אמרו אתמול שמכבי בכלל לא ניהלה מו"מ עם אוחיון או דיברה איתו אחרי השחרור. אם מכבי היתה רוצה שאוחיון ישחק אצלה, היא היתה צריכה לפחות לדבר איתו. לטעון שהיא רצתה קודם לפתור את בעיית מקל (כשבפועל מכבי לא השאירה שום פתח לקאמבק של מקל) ורק אז להציע לאוחיון חוזה זה לא הגיוני. מכבי לא מתנהלים חכם, אבל קשה לי להאמין שהם חשבו שאוחיון פשוט ישב ויחכה עד שיפנו אליו. אם היו רוצים לשמור אותו בתמונה היו לפחות מנהלים איזה מו"מ, זורקים לו איזה הצעה, משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:59 am 
Hall of Famer

אני דווקא כמעט בטוח שמכבי כן רצתה את יוגב. העובדה היא שהודעת פרידה תקשורתית הם פירסמו לגל מקל, וליוגב לא (למרות שיוגב היה הרבה יותר זמן במכבי).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:01 am 
Hall of Famer

zurkin כתב:
uriel17 כתב:

כן אבל אותם מקורות בדיוק אמרו אתמול שמכבי בכלל לא ניהלה מו"מ עם אוחיון או דיברה איתו אחרי השחרור. אם מכבי היתה רוצה שאוחיון ישחק אצלה, היא היתה צריכה לפחות לדבר איתו. לטעון שהיא רצתה קודם לפתור את בעיית מקל (כשבפועל מכבי לא השאירה שום פתח לקאמבק של מקל) ורק אז להציע לאוחיון חוזה זה לא הגיוני. מכבי לא מתנהלים חכם, אבל קשה לי להאמין שהם חשבו שאוחיון פשוט ישב ויחכה עד שיפנו אליו. אם היו רוצים לשמור אותו בתמונה היו לפחות מנהלים איזה מו"מ, זורקים לו איזה הצעה, משהו.

אולי הם רצו\ביקשו ממנו להמתין עד שתיגמר סאגת גל מקל , והוא לא הסכים..... גם אופציה. ולאור ההתנהלות של מכבי בעונות האחרונות , שום דבר לא מפתיע (גם האפשרות שאכן הם חשבו שיוגב יחכה להם עוד כמה ימים , מה שהסתבר ששגוי).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ב' יולי 10, 2017 10:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:03 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אני דווקא כמעט בטוח שמכבי כן רצתה את יוגב. העובדה היא שהודעת פרידה תקשורתית הם פירסמו לגל מקל, וליוגב לא (למרות שיוגב היה הרבה יותר זמן במכבי).

הפוך, גוטה.
על יוגב היתה אופציה, ומכבי לא לקחה אותה. היא לא היתה צריכה לפרסם שומדבר. במקרה של מקל, זה חלק ממלחמת השרירים שלה מולו. שיראה שהם רציניים לגבי זה שהוא לא ממשיך, מעבר להדלפות (בראיון יום לפני הוא אמר שיש הדלפות אבל הוא לא מתייחס לזה). זאת הקונטרה של מכבי לאמירות שמקל מדקלם מתוך שינה בשבוע האחרון, "אני שחקן תחת חוזה במכבי, מחויב למועדון ובלה בלה בלה". אז זאת התגובה של מכבי.
ברצינות רגע, אתה חושב שאוחיון היה לוקח את ההצעה של ירושלים אם מכבי היתה מציעה לו משהו דומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:06 am 
Hall of Famer

אכן , היא לא לקחה אותה (לפי הפרסומים) כי היא רצתה להוריד לו את החוזה , וחשבה שהיא תוכל לשבת איתו ולסדר לו חוזה חדש. ואין לי מושג מה בסופו של דבר מכבי הציעה לו או לא , בהחלט יכול להיות שהפועל הציעה לו יותר ומכבי "נתקעה" בגלל הסיפור של מקל שאולי חשבה שיילך יותר חלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:08 am 
Hall of Famer

zurkin כתב:
sir charles כתב:

עד שמישהו יספר לנו אחרת, אנחנו בכלל לא יודעים שמכבי רצתה בכלל את אוחיון. גם אני בהתחלה ישר רציתי להאשים אותו, אבל אתמול שמעתי שמכבי בכלל לא הציעה לו כלום.

אז מישהו דווקא סיפר אחרת, ויותר ממישהו אחד. כל הדיווחים אמרו שמכבי ביקשה מאוחיון לתת לה הארכה מתאריך האופציה, כדי לנסות לפתור את עניין מקל. אוחיון סירב, ובצדק. מה שמתחבר לחלק השני של המשפט שלך, "רציתי להאשים אותו" - רצית להאשים אותו במה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:15 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

אז מישהו דווקא סיפר אחרת, ויותר ממישהו אחד. כל הדיווחים אמרו שמכבי ביקשה מאוחיון לתת לה הארכה מתאריך האופציה, כדי לנסות לפתור את עניין מקל. אוחיון סירב, ובצדק. מה שמתחבר לחלק השני של המשפט שלך, "רציתי להאשים אותו" - רצית להאשים אותו במה בדיוק?

סבבה והכל, אבל נראה לכם באמת שמכבי חשבה, אחרי שאוחיון כבר סירב לתת להם הארכה, שהוא ישב ויחכה לה כשהיא אפילו לא מנהלת איתו מו"מ? (על סמך אותם דיווחים, כן?)
באופטימום, הגיוני שמכבי תרצה להשאיר את כל האופציות פתוחות. בפועל, לא הונחה הצעה על השולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:

סולח לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:31 am 
Sophomore

ועוד דבר, על ה"דיווחים" ורמת האמינות שלהם:
למכבי יש אינטרס חזק להפיל את הסיפור הזה על מקל ואוחיון. היא רוצה להראות לאוהדים שזה לא שהיא רצתה להיפטר מאוחיון, הבן האהוב, אלא בסה"כ ביקשה ממנו לחכות כמה ימים עד שיצליחו להיפטר ממקל, הבן הסורר. אז מאוחיון ביקשו, אבל מקל הרשע סירב לוותר על הכסף שלו. אז כל עוד מקל לא מוצא קבוצה, מכבי "לא יכולה" להציע לאוחיון חוזה.

וככה, ילדים, מטמיעים נרטיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:31 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:

סולח לך.

ואחרי שסלחת, מה היית עושה במקומו? ובמה זה היה מעיד על מחוייבותך או לא מחוייבותך?
ואם אתה מדבר על רמת המחוייבות שלו למועדון, מה אתה אומר על רמת המחוייבות של המועדון אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:44 am 
Junior

מכבי לא רצתה את אוחיון. אם היתה רוצה היתה מחתימה אותו.
הם לקחו בחשבון את כל האופציות מה גם שהשחקן טרח להגיד להם שיש לו הצעות.
לא רצו אותו או לא רצו אותו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 10:52 am 
Hall of Famer

גם הפועל לא רצתה מספיק את גאודלוק. אם אורי אלון היה ממש רוצה אותו , היה יכול לשים עליו בקלות חמישה מיליון דולר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, G, idpwf1 ו 109 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: