סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואני מניח שהם מסובכים עם החוזים של צירבס וסמית, ולא מן הנמנע שאחד מהם או שניהם אפילו יפתחו את העונה במכבי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:09 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
תגדיר מסובכים?
אולי תקועים נכון יותר לומר. גם זה קורה בכל קבוצת ספורט. לא משהו שאמור לגרום לנו לשטוף אותם ברותחין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:11 pm 
Freshman

guyancho כתב:
תגדיר מסובכים?
אולי תקועים נכון יותר לומר. גם זה קורה בכל קבוצת ספורט. לא משהו שאמור לגרום לנו לשטוף אותם ברותחין.

תגובה הזויה, לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:14 pm 
Sophomore

תסביר בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:16 pm 
Sophomore

רק כדי שנבין כולנו את התהומות אליהם התגלגלה אירופה ברמת כישרון השחקן הממוצע. ראקים סנדרס בדרך לברצלונה. כן אותו שחקן שמכבי החתימה כפרוספקט לפני חמש שנים בערך.
אין באירופה מספיק כשרון כדי שהבדלי הרמות יהיו כל כך משמעותיות. דניאל ת'ייס בנבא... כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:25 pm 
Freshman

יש גם את עניין בצוות המקצועי, בעונה החולפת אחד חתר תחת השני, ההנהלה לא רצתה את אדלשטיין, ורמי הדר נהנה מההפקר, ואז ליובין המסכן קיבל את התיק לשבועיים, ואז בגאצקיס, בקיצור כאוס מוחלט, מבלי להזכיר את הליכלוך שהשחקנים יזמו והוציאו החוצה, בדגש גדול על ווימס, ראד, ומה שקרה עם צירבאס.

העונה יש צוות מקצועי שאמור לעבוד טוב ביחד, ספאחיה וגודס שכבר צוותו יחד בעבר, בורשטיין ששיחק תחת ספאחיה, ומכיר מצוין את גודס משנותיו הרבות כעוזר מאמן, כולם מכירים או עבדו אחד עם השני בזמן זה או אחר, אני חושב שגם וויצ'יץ' עצמו ישמח להסית ממנו קצת את האש. ההנהלה עצמה עם פחות אגו מבעבר אחרי המכות המקצועיות והתדמיתיות שעבר המועדון והמותג בשנים האחרונות בעיקר כשניסתה להתערב יתר על המידה, הצוות המקצועי צפוי להיות דומיננטי יותר, וזו לא תהיה קבוצת כוכבים, כלומר כנראה שכבר לא נשמע התבטאויות בסגנון של ווימס על "אופציות בהתקפה", או שביתה איטלקית סטייל ראד.

עד כמה הקבוצה תצליח או תדשדש מוקדם לומר, רק זר אחד חתם עד כה. אם רוצים לעשות איזושהי הערכה לגבי כמה שחקנים ברמת יורוליג יש במכבי כרגע, אפשר למנות כרגע בעיקר את טיוס, כאשר לג'ון די ולכארם משעור יש פוטנציאל טוב להצליח גם במסגרת הזו, שגב רחוק מלהיות בשל, כהן טעון הוכחה ולא נספר בשלב זה למסגרת הזו.
מייקל רול היה טוב בליגה הטורקית, ליגה של 4 קבוצות טורקיות עשירות ואלופת אירופה, בתור גארד שעולה מהספסל ביורוליג ומספק קליעה ואסיסטים באחוזים ובכמות יפה אני חושב שיש לו ערך מוסף קצת גבוה יותר משל די ג'יי סילי, לא בטוח שזה המצב אם מייעדים אותו להיות שחקן חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:26 pm 
מנהל פורום

guyancho כתב:
רק כדי שנבין כולנו את התהומות אליהם התגלגלה אירופה ברמת כישרון השחקן הממוצע. ראקים סנדרס בדרך לברצלונה. כן אותו שחקן שמכבי החתימה כפרוספקט לפני חמש שנים בערך.
אין באירופה מספיק כשרון כדי שהבדלי הרמות יהיו כל כך משמעותיות. דניאל ת'ייס בנבא... כן?

זו הערה נכונה, הנגיסה של הסינית והNBA בכל מי שלועס מסטיק ומכדרר בו זמנית משטח מאוד את רמת הכישרון כאן ומאפשר למאמנים ומערכות סקאוטינג חכמים לבוא לידי ביטוי הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:29 pm 
Hall of Famer

עניין האגו המופחת של ההנהלה - עוד נחייה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:32 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מסקנה קצת מוזרה, לאור זה שהיו מוכנים לשלם הרבה שקלים לרייס, ולא להביא את ג'ורדן תאודור שעולה הרבה פחות שקלים.

כי ג'ורדן תאודור זה שחקן מתחת לרדאר בגרושים? ממש ממש לא. תאודור הוא צ'אנס לא זול, ממש לא מה שמכבי עשתה עם רייס (הדוגמא הכי קרובה מבחינת רקורד לפני שהגיע, אבל היה יותר זול) או היקמן (הימור הרבה יותר גדול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:35 pm 
Hall of Famer

ג'ורדן תיאודור לא עולה גרושים, אבל הרבה יותר זול ממה שמכבי הייתה משלמת על רייס. הוא גם שחקן יותר צעיר שנמצא בעלייה. רייס סיים את העונה שעברה ביכולת רעה כמו רוב השחקנים של ברצלונה, והוא גם מבוגר בכמה שנים מרייס של מכבי 2014.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:50 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
וואחד מפרסמים שפוקס ממשיכה עם מכבי לעונה עם אופציה לעד ארבע נוספות. מעבר לזה לא פירטו - לא את הסכומים ולא פרטים על האופציה.
בדיוק באתי לכתוב שאחרי שהקפידו להופיע לכל מסיבות העיתונאים בלי הסמל של פוקס, פתאום בדיגיטל של כארם משעור הוא הופיע בגופייה עם פוקס (עבודת פוטושופ נחמדה, אגב...). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות לאור הטעויות בערבית, חשבתי שאולי עוד טעות התפלקה, אבל כנראה שלא.

בוואלה כתבו ש 1.2 מיליון דולר לעונה שהם 20% פחות מבעונה שעברה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 3:58 pm 
Hall of Famer

לפי דיווח זה סכום הבסיס שעליו יתווספו עוד סכומים בהתאם להצלחה.
יחסית לבושות של מכבי בשנתיים האלה שבטח לא עשו טוב לפוקס, מכבי יצאה בנזק סביר ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 5:17 pm 
Junior

פוקס כנראה מאמינים שמכבי יחזרו לגדולה ב-5 השנים הקרובות. אם זו הייתה מנייה, הערך שלה היה נחתך בהרבה יותר מ-20% בשנים האחרונות (מה עוד שזה רק סכום הבסיס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 5:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני אחזור ואומר שלי אישית אין בעיה עם עונה פיננסית (קיו לראובן שיזכיר שגם ככה מכבי משורינת ליורוליג), כל עוד זה אומר שיעשו את הצעדים הנכונים לבנייה מחדש.
אין ספק שמכבי התחילו בצעד הראשון של מהפיכה בסגל הישראלי (שהוא מה לעשות הבסיס של הקבוצה למרות שההשפעה שלו על ההצלחה ביורוליג שולית) עם שחרור השחקנים שנכשלו ב3 השנים האחרונות והצערת הסגל.

אני מרוצה מכך שהם לא התחייבו לחוזים של מעבר לשנתיים לרוב השחקנים כך שבמידה ויתברר שמשעור, ג'ון די וכהן לא מספיק טובים לא יצטרכו לבזבז שוב כספים מיותרים בעוד שנתיים.
אני גם אבין אם יאלצו בסופו של דבר בשל מגבלות התקציב (ואי מציאת קבוצות שישתתפו בשכר) להשאיר את מקל, צירבס ואפילו את סמית כזר ליורוליג לעונה הקרובה (את לנדסברג חייבים להעזיב בכל מקרה כי בניגוד לדווין אפילו מנהיגות לא הוא תורם) ואז ישלימו את המלאכה בקיץ הבא ויוכלו לפתוח דף חדש.

עכשיו הצעד הבא יהיה להביא זרים , עם דגש על ניסיון למצוא פרוספקטים צעירים לשנים הבאות ולא להתפתות להביא זרי יורוליג מבוגרים, כי מכבי בקיץ הזה לא תוכל להיאבק על אף זר ברמה ורק תבזבז כסף לריק על זרי יורוליג בינוניים או כאלה מעבר לשיא. אני מעדיף שיביאו מישהו כמו תאודור שהוא שחקן בעלייה בלי ניסיון יורוליג מאשר לבזבז הרבה יותר על שמות כמו רייס או לנגפורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 5:23 pm 
Junior

הבעיה בעונה פיננסית היא שלאוהדים אין סבלנות.
הם גם ככה בקושי מחדשים מנויים ואם עכשיו תכריז על פיננסי עוד יותר לא יחדשו.
מכבי חייבת את הכסף שלהם למרות ההצהרות של פדרמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:02 pm 
Sophomore

לפעמים דווקא ממצבים לא פשוטים יכול להגיע תור זהב.
מכבי בעונת 97-98 עם ראשרד גריפית + וויט + קטשפר וסגל ישראלי איכותי, מסיימת עונה מאכזבת יחסית, אחרי השקעה די רצינית.
בעות 98-99, ווילי אנדרסון, ויקטור אלכסנדר, לונצ'אר (שחקן נבחרת יגוסלביה), שלף, גודס, שפר (וקטש שהצטרף בהמשך), עונת שיא בתקציב (אם אני זוכר נכון), מושפלת בשמינית הגמר ע"י קינדר בולוניה הגדולה.

דווקא עונה לאחר מכן "עונה פיננסית", מחתימים כל מיני שחקנים עם שמות פחות מוכרים כמו "מקדונלד", "האפמן", "קומג'יס" וכו'.
המשחק הביתי הראשון באירופה היה מול לאשקו ,עם משהו כמו 3,500 צופים.
אחר כל מול אולקר בבית הגיעו 6,500
מול וילרבאן 9,000+
ובמשחק שפתח את הסיבוב השני של אותה עונה אירופאית, מול אולימפיאקוס, הצבע חזר להיכל, ואם אני זוכר נכון, נשארו
עוד אלף אוהדים שהגיעו לקנות כרטיס, מחוץ להיכל (יש לציין שתכולת ההיכל היתה אז רק רבבת אנשים).

השאר היסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:07 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
העונה הפיננסית הזו לוותה בהגעה של יהואש אלרואי לערוץ הראשון ועל פי עדותו הוא נתן גב כלכלי נאה מאוד למכבי ולפיני גרשון. סתם אומר.

אבל זה נכון בעיקרון. כל זמן שמכבי משוריינת ביורוליג היא נהנית מריפוד נוח מאוד לנפילות שלה. וזה גם נכון שאין מתאם בין הציפיות בקיץ והתוצאות בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:09 pm 
Hall of Famer

אריאל מקדונלד לא היה שחקן בלתי מוכר באירופה. נתן שלוש עונות טובות בלובליאנה שאז היתה קבוצה לגיטימית ביותר, ונדמה לי שאף הגיע איתה פעם אחת לפיינל פור.
האפמן הגיע מקבוצת אמצע טבלה בליגה הספרדית ואכן לא היה מוכר. קומג'יס היה מוכר, אבל היה כבר מבוגר למדי, ואף פעם לא נחשב כוכב גדול (וגם במכבי הוא לא היה).
אבל הבדל גדול יותר הוא שאז היה שחקן בקליבר של דורון שפר, והיום למשל ממש אין.

איזו עונה מרגשת זאת היתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:20 pm 
Sophomore

ג'ורדן תיאודור, הרכז המצויין של בנביט, שהוזכר כמועמד למכבי, מילאנו ואפס, צייץ לפני כמה שעות בטוויטר שהיום הוא יחליט באיזו קבוצה הוא ישחק בעונה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:29 pm 
Freshman

הוא ילך לאנדולו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 7:40 pm 
Sophomore

eli2510 כתב:
הוא ילך לאנדולו

סביר להניח אבל נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 8:35 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
ג'ורדן תיאודור, הרכז המצויין של בנביט, שהוזכר כמועמד למכבי, מילאנו ואפס, צייץ לפני כמה שעות בטוויטר שהיום הוא יחליט באיזו קבוצה הוא ישחק בעונה הבאה...

נראה לי שהחשבון טוויטר הזה מזויף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 8:57 pm 
Freshman

zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

נראה לי שהחשבון טוויטר הזה מזויף..

זה היה באינסטוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:12 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אריאל מקדונלד לא היה שחקן בלתי מוכר באירופה. נתן שלוש עונות טובות בלובליאנה שאז היתה קבוצה לגיטימית ביותר, ונדמה לי שאף הגיע איתה פעם אחת לפיינל פור.
האפמן הגיע מקבוצת אמצע טבלה בליגה הספרדית ואכן לא היה מוכר. קומג'יס היה מוכר, אבל היה כבר מבוגר למדי, ואף פעם לא נחשב כוכב גדול (וגם במכבי הוא לא היה).
אבל הבדל גדול יותר הוא שאז היה שחקן בקליבר של דורון שפר, והיום למשל ממש אין.

איזו עונה מרגשת זאת היתה.

בקיצור, היה זר אחד מוכח ברמות הבינוניות-גבוהות של אירופה, עוד שניים בינוניים מינוס מבחינת שמות (קומג'יס כבר היה זקן ודי הבה אחרי השיא, האפמן אף פעם לא שיחק ביורוליג ולמיטב זכרוני בכלל לא שיחק באיזשהו מפעל אירופי), ישראלי אחד טוב, עוד שני מחליפים נחמדים (שארפ ובריסקר) ועוד שניים שכבר ממש בקצה הקריירה שלהם (הנפלד וג'מצ'י). בקיצור, בדיוק שני שחקנים שיכולת להגיד עליהם בתחילת העונה שהם שחקני יורוליג לגיטימיים.

לגבי צירבס, כבר אמרתי את זה קודם, לדעתי בקבוצה מתפקדת עם מאמן ורכז שיודעים להפעיל אותו הוא בהחלט יכול להיות שחקן עם תרומה חיובית, אולי לא סנטר פותח לרמות הגבוהות, אבל כן מחליף סולידי/שחקן משלים בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 10, 2017 9:19 pm 
Freshman

אפשר לבנות קבוצה שיכולה להצליח גם בעונה פיננסית.

אולימפיאקוס למי שזוכר, במשך מספר עונות רצופות השקיעה לא מעט בסגל שלה, באחת מהן הנחיתה כמעט כל קאליבר אפשרי באירופה - בעונת 2009-2010 היה להם את פאפאלוקאס, ג'וש צ'ילדרס, סקוני פן, בורוסיס, וויצ'יץ', לינאס קלייזה, פטריק בברלי, פאפאניקולאו, תאודוסיץ', שחורציאניטיס, סלוקאס, ואפילו הלפרין שהיה בשיאו באותן שנים, הם הגיעו עד הגמר והובסו ב-18 הפרש מול בארסה של נבארו. עונה לאחר מכן צ'ילדרס, פן, סופו, ניקולה, בברלי וקלייזה עזבו, אבל במקומם הגיעו ראשו נסטרוביץ', מרקו קסלי, מאט נילסן, ספאנוליס, ארצג, וג'מונט גורדון, הפעם ההקבוצה הזו הודחה עוד בשלב הפלייאוף מול סיינה.

עונה לאחר מכן עשו חריש עמוק בסגל - למעשה שוחררו כמעט כל השמות הגדולים של הקבוצה, וספאנוליס הפך לבעל הבית של האדומים, במקום הכוכבים שעזבו הביאו שחקנים משלימים שנחשבו יחסית אפורים - אייסי לואו, פרו אנטיץ', קייל היינס, פרינטזיס. זה הסתיים ב-2 גביעי אירופה רצופים, וזו אחת הקבוצות היותר מחוברות ועם מסורת שיש ביורוליג, והשחקנים שלה שלקחו את צמד הגביעים, המשיכו לקטוף תארים נוספים במדי צסק"א ופנבחצ'ה.

אפשר לבנות קבוצה טובה בתקציב לא גבוה, אם לא מנסים לאחוז במקל ב-2 הקצוות, כשמחתימים שחקנים שעושים הכל על המגרש, כמעט בכל עמדה, וכל אחד רוצה את הכדור אצלו, וכל אחד רואה את עצמו כוכב, זה יוצר בעיות אם שחקנים מסוימים לא יודעים את התפקיד שלהם, גולדן סטייט היא הכי יוצא מהכלל שיש, כי למרות שיש לה 4 כוכבים בחמישייה כל אחד יודע את תפקידו ומתי ואיך להביא לידי ביטוי את האיכויות שלו, והכדורים מתחלקים בצורה טובה אז כולם נהנים בהתקפה ומתאמצים בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אוהד גליל ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: