ג'רוד אברם כתב:
עמוס לב כתב:
הפרונט אופיס של הבולס עשה ב-12 חודשים האחרונים 3 מהלכים מאד משמעותיים שהביאו את הבולז למצב שהם בו היום
1. החלטה לפרק את הקבוצה, להעביר את דרק רוז תמורת רובין לופז פחות או יותר ולתת לג'ואקים נואה ללכת ללא ניסיון להשאירו. החלטה שלא התייחסת אליה.
2. החלטה לנסות לבנות קונטנדרית עם ג'ימי באטלר ולכן הוחתמו ווייד ורונדו בהימור גדול, הימור שכשל בענק והשאיר את הבולז בפני שוקת שבורה. החלטה שלא התייחסת אליה.
3. ההחלטה להיפטר מג'ימי באטלר, שלפי ההודעה שלך זאת החלטה סבירה.
הקצף שלך יוצא על כך שהבולז נפטרו משחקן רוטציה לגיטימי באן.בי.איי שבבולז לא הצליח לפרוץ את הרוטציה ומכך שהם העבירו בטרייד שכולו כלכלי 2 שחקנים מחליפים, כשמקדרמוט יש לו עוד הרבה להוכיח עבור כלום. זה המהלכים ההזויים הגדולים של הבולז.
כלומר מההודעה הנרגשת שלך אני יכול להבין שאם רק הבולז היו שומרים על סנל, גיבסון ומקבאקט הכול היה בסדר באומת הבולז.
איך הטרייד (של מקדרמוט) לדבריך, כולו שיקול כלכלי. בהינתן שהעבירו שחקן לא רע בחוזה רוקי לעוד עונתיים וחצי (מקדרמוט) ועוד חוזה די נמוך, שנגמר כמה חודשים אחרי, של שחקן גבוה תורם ועוןד בחירת סיבוב שני... תמורת כלום. זהם היו צריכים לקבל לכל הפחות 2-3 בחירות לכל הפחות על כך.
הקיצר, הפרונט אופיס כאן כשל. ויכול והוא צריך לפנות מקומו..
אם נדייק גיבסון היה שחקן חמישייה
באיזה עולם אן.בי.איי אתה חי שבו שחקן ספסל עם חוזה נגמר ועוד שחקן ספסל לא מוכח שווים 2-3 בחירות דראפט בדיוק?
אני לא אומר שהטריידים הללו על סנל וגיבסון היו טובים או צריכים היו להתבצע. אני כן אומר שבתמונה הגדולה של הבולז הם לא רלוונטיים.
מה שכן רלוונטי זה שכיום הבולז עם הפיירול הכי נמוך בליגה למעט פילי (אולי אחרי החוזה של פליסיו הם יעברו את הנטס?) וזה כולל את ה-25 מיליון של ווייד. אני לא סומך על הפרונט אופיס של הבולז שיבנו קבוצה טובה, כי מה שהם הוכיחו בעבר זה שהם יודעים לבחור בדראפט, אבל כשצריך לקבל החלטות קשות על טריידים, הם בדר"כ נמנעים, אבל המצב של הבולז לריבילדינג לא נורא, כשאין חוזים מכבידים לעתיד ואפילו 2 נכסים צעירים מעניינים כמו כריס דאן (לפחות 3 עונות לבדוק אם הוא שווה משהו) וזאק לווין (עונה הקרובה ניתן לראות אם שווה לזרוק עליו את הכסף) וכמובן הרוקי שהם בחרו בבחירה מספר 7.
אני במקום הבולז לא הייתי הולך על ההימור של ווייד ושל רונדו, אבל בסופו של דבר אחרי שנה אחת של אוננות, הם קיבלו החלטה לבנות את הקבוצה מחדש עם גמישות כלכלית ועם נכסי דראפט (פחות בחירת סיבוב שני אחת, אוי האסון). כמו שרשמתי, התחלה לא רעה.