דניאל כתב:
נוקאאוט מוחלט לתקשורת, לא רחוק מזה למכבי. זה בכלל לא הרמה של בר טימור, זה שחקן שמכבי רצתה והפועל הצליחה לקחת לה אחרי שכבר היה סגור אצלם (לכאורה). זה מתווסף להחתמה של יוגב - ברור שאם מכבי הייתה רוצה הוא היה אצלה, אבל ביחס לעבר יש פה איום די משמעותי של ירושלים וקבוצה שלא מורידה את הראש במאבק על השחקנים. נקודתית זה גם יוצר בעייה למכבי כי היא צריכה עוד גארד ישראלי, ולמרות שלדעתי מקל זו בחירה טובה, להשאר עם החוזה שלו ואחרי כל ההצהרות ההדדיות זה יהיה להתחיל את העונה עם טעם רע.
בכל מקרה, זה שינוי משמעותי ביחסי הכוחות, עוד צעד בדרך לצמצום הפער. אפשר להגיד מה שרוצים על אורי אלון, אבל לפני שהוא הגיע היה פער מטורף בהישגים (אליפויות), בכמות הצופים, בתקציב, במלחמה על שחקנים וכמובן שבמפעל האירופאי. למרות שמכבי עדיין מובילה בכל הפרמטרים האלה, הפער הצטמצם משמעותית, חוץ מהנושא של היורוליג כמובן. אבל באופן כללי יש פה איום יותר ויותר משמעותי על מכבי.
בכל מקרה, זה סוג הדברים שמכבי פעם הייתה עושה לנו. מה הדבר הבא? שנזמין את טיוס לערב פיצה לפני משחק הגמר?
נראה לי שכמו שכולם קפצו למסקנות מהר מדי אתמול (וכתבתי את זה, זאת לא עוד חוכמה בדיעבד), גם אתה קופץ קצת מהר מדי עכשיו.
אנחנו לא יודעים מי אחראי על הפרסום שטימור סגר במכבי. אנחנו לא יודעים מי אחראי פה על הספין, אם זה בר טימור והסוכן שלו, אורי אלון או בכלל מכבי שרצתה שירושלים תשלם יותר ושיתפה פעולה.
כמו שאתמול לא הסכמתי שמדובר בנוקאאוט של מכבי, גם היום אני לא מסכים שזה נוקאאוט של הפועל. זה כולה בר טימור, שחקן של 12 דק' ואיזה 3-4 נק' ביורוקאפ. ולגבי העניין התקשורתי, וזה שמכבי שוב יוצאת רע כלפי חוץ - זה לא חדש, ולא כזה משמעותי. נוקאאוט זה מכה שנותנת ניצחון, והמהלך הזה הוא לא כזה.
אם נניח שטימור באמת סיכם במכבי, יש פה מכה לא נעימה לאגו, אבל לא נזק מקצועי, כלכלי או תדמיתי.
מאותם טעמים, אני גם לא חושב שזאת כזאת מכה לתקשורת. התקשורת היתה פה כלי, לדעתי בעיקר כדי לשפר קצת את המצב של בר טימור במו"מ. לא אורי אלון נתן לה נוקאאוט, אלא בר טימור והסוכן שלו. והם כבר ישלמו על זה מתישהו, התקשורת יודעת להתנקם.