סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 629 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טניס 2017 - הדביקו נא
הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 10:50 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
חוץ מעניין הסלאמים, נדאל פספס גם הזדמנות לחזור למקום הראשון לראשונה מאז 2014, כבר בדירוג הקרוב (העפלה לגמר הייתה מספיקה לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 10:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וזו כבר סיבה מספקת בשביל להתייחס לסיפורים שווימבלדון זה טורניר על הדרך בשבילו כמו שראוי להם.
גם מספיק היה לראות אותו אתמול, תוך כדי המשחק ובעיקר אחריו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:14 pm 
Junior

שזה כמובן שטויות.
נדאל יחזור למקום הראשון במוקדם או במאוחר השנה אם ימשיך בכושר של הרולאן גארוס ודרומה. אני גם לא חושב שהמקום הראשון זו איזו מטרה נעלה בשביל נדאל. מה כן ? לזכות בגראנד סלאמים ולהנות.

זה כמובן לא אומר שהוא לא רוצה לנצח. נדאל תחרותי ברמה שהוא מתעצבן גם מהפסד של נקודה לילדים באקדמיה שלו.
אם היה לוקח ברצינות את ווימבלדון היה דואג להיות יותר זמן על הדשא. עובדה שהיה לו חשוב יותר לנוח מצרפת ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:20 pm 
Hall of Famer

לספורטאי תחרותי ברמה של נדאל המקום הראשון הוא בהחלט מטרה, אני בטוח.
אם הוא בחר לנוח מצרפת זה כנראה בגלל שהחליט שככה יבוא הכי טוב לוימבלדון, שעדיף לו מנוחה מאשר ללכת ולהישחק בעוד טורניר על הדשא. להגיד על אחד כמו נדאל שלא לוקח ברצינות טורניר כמו וימבלדון, על אחת כמה וכמה כשהוא יכול להחזיר אותו למקום הראשון, זה עלבון לאינטליגנציה ועלבון גם לנדאל... אתה היית צריך להיות הראשון שנעלב מאמירה כזו.

אבל שיבושם לך. ריאל מדריד, חולון ונדאל לא מסוגלים להפסיד משחק שהם לוקחים ברצינות, כבר הבנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:26 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לספורטאי תחרותי ברמה של נדאל המקום הראשון הוא בהחלט מטרה, אני בטוח.
אם הוא בחר לנוח מצרפת זה כנראה בגלל שהחליט שככה יבוא הכי טוב לוימבלדון, שעדיף לו מנוחה מאשר ללכת ולהישחק בעוד טורניר על הדשא. להגיד על אחד כמו נדאל שלא לוקח ברצינות טורניר כמו וימבלדון, על אחת כמה וכמה כשהוא יכול להחזיר אותו למקום הראשון, זה עלבון לאינטליגנציה ועלבון גם לנדאל... אתה היית צריך להיות הראשון שנעלב מאמירה כזו.

אבל שיבושם לך. ריאל מדריד, חולון ונדאל לא מסוגלים להפסיד משחק שהם לוקחים ברצינות, כבר הבנו...

אתה כמובן שם דברים בפה שלי שלא לומר מעוות אותם לגמרי אבל לא אקח את זה אישית כי זה מה שאתה עושה בדרך כלל שאין לך משהו ענייני לענות.
מציע לך לקרוא את הדברים שלי אחרי צרפת ואת אלה שלך (משהו בסגנון שלא משנה המשטח בכושר הזה הוא קורע את כולם) ולראות מי צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 1:28 pm 
Hall of Famer

כן, ההפסד אתמול הפתיע אותי, בהחלט. אני עדיין חושב שלהגיד על אחד כמו נדאל שלא לוקח ברצינות את הטורניר היוקרתי ביותר בענף, יחד עם הזדמנות לחזור למקום הראשון, זה עלבון לאינטליגנציה. אבל תאמין במה שתרצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 2:27 pm 
Freshman

אני לא מבין איך אפשר להגיד שבשביל נדאל, או כל שחקן אחר, בטח כזה שמתיימר להיות הגדול בהיסטוריה, הווימבלדון הוא עוד טורניר על הדרך. ומצטער, אבל הטיעון של "עובדה שהוא לא הלך לטורניר הכנה לדשא" לא מחזיק מים כי יש לא מעט שחקנים שמעדיפים לנוח אחרי שבועיים מאסיביים ברולאן גארוס ולהגיע בריאים ב100% לווימבלדון. ג'וקוביץ' הוא דוגמא מצוינת - ב5 מ7 השנים האחרונות הוא ויתר על כל טורנירי ההכנה, ודווקא בשנים האלה הוא זכה 3 פעמים בווימבלדון.

בשורה התחתונה - נדאל הגיע לווימבלדון במצב הכי טוב מבחינתו בשנים האחרונות. הוא נתן חצי עונה ענקית, הזוכים ב4 השנים האחרונות (מארי ונובאק) בהתרסקות מתחילת העונה והאיום הכי גדול מבחינתו זה פדרר, שזכה בגרנד סלאם אחד בלבד ב5 השנים האחרונות. זה בדיוק הטורניר להתאבד עליו ואפשר היה לראות שזה בדיוק מה שנדאל עשה. אני הרבה זמן לא ראיתי אותו כל כך עצוב ועצבני כמו אחרי הפסד כמו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 2:50 pm 
Hall of Famer

חייב להגיד שאני מאד נהנה מה-diversity של הטניס בשנה-שנתיים האחרונות.

לא יודע כמה אנשים זוכרים, אבל לפני 3-4 שנים היה נדיר למצוא טינ-אייג'רים לא רק במאייה הראשונה אלא אפילו ב-200-300 הראשונים. אני זוכר דיונים פה על הפיזיות שנדרשת בענף היום שמכריעה את הילדים שעוד לא התפתחו.
והנה, ב-200 הראשונים יש היום 11 שחקנים בני פחות מ-20, כולל שניים במאייה (טיאפו ורובלב). אם מסתכלים על בני פחות מ-21, אז יש לנו את אלכס זברב שכבר על סף הטופ-10, יחד עם צ'וריץ' וג'ארד דולנדסון ואולי עוד כמה. שחקנים שרק יצאו מהנוער - שפובאלוב, ציציפאס, קספר רוד - כבר נטועים ב-200 הראשונים ובקו עלייה, קספר רוד כבר על סף המאייה.

מצד שני יש לנו את הקשישים שחוזרים ומחדשים ימיהם כקדם ואפילו יותר מכך. פדרר ונדאל כמובן, ז'יל מולר כמובן - הוא אפילו יותר טוב עכשיו מכשהיה צעיר. אבל גם סטיב דרסיס נתן שנה אדירה עד שנפצע למרבה הצער, איבו קרלוביץ' כמעט בן 40 חזר לצמרת ונשאר שם יציב בשנה-שנתיים האחרונות. רואים גם לייט בלומרים כמו אסטרייה בורגוס בשנה שעברה, והשנה כאלה כמו פאולו לורנצי, פאבלו קואבס, ובמקומות קצת יותר נמוכים כאלה כמו הורסיו סבאז'וס או דוטרה סילבה.

האמת, תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 4:33 pm 
Junior

עומרי1 כתב:
אני לא מבין איך אפשר להגיד שבשביל נדאל, או כל שחקן אחר, בטח כזה שמתיימר להיות הגדול בהיסטוריה, הווימבלדון הוא עוד טורניר על הדרך. ומצטער, אבל הטיעון של "עובדה שהוא לא הלך לטורניר הכנה לדשא" לא מחזיק מים כי יש לא מעט שחקנים שמעדיפים לנוח אחרי שבועיים מאסיביים ברולאן גארוס ולהגיע בריאים ב100% לווימבלדון. ג'וקוביץ' הוא דוגמא מצוינת - ב5 מ7 השנים האחרונות הוא ויתר על כל טורנירי ההכנה, ודווקא בשנים האלה הוא זכה 3 פעמים בווימבלדון.

בשורה התחתונה - נדאל הגיע לווימבלדון במצב הכי טוב מבחינתו בשנים האחרונות. הוא נתן חצי עונה ענקית, הזוכים ב4 השנים האחרונות (מארי ונובאק) בהתרסקות מתחילת העונה והאיום הכי גדול מבחינתו זה פדרר, שזכה בגרנד סלאם אחד בלבד ב5 השנים האחרונות. זה בדיוק הטורניר להתאבד עליו ואפשר היה לראות שזה בדיוק מה שנדאל עשה. אני הרבה זמן לא ראיתי אותו כל כך עצוב ועצבני כמו אחרי הפסד כמו אתמול.

מעצבן להפסיד אחרי 5 שעות. אתה יודע...
אגב, את אותם הדברים בדיוק אתה יכול להגיד על פדרר שבשיא כושרו החליט לוותר לגמרי על הרולאן גארוס.
השנה יש עוד שבוע חופש בין וימבלדון לרולאן גארוס ועדיין נדאל בחר בניגוד למנהגו לא להשתתף באף טורניר. עובדה.

נדאל במצבו ובגילו יודע בדיוק איפה הוא צריך להתמקד ולהשקיע את עיקר המאמצים, סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 5:41 pm 
Freshman

לאומית כתב:
עומרי1 כתב:

מעצבן להפסיד אחרי 5 שעות. אתה יודע...
אגב, את אותם הדברים בדיוק אתה יכול להגיד על פדרר שבשיא כושרו החליט לוותר לגמרי על הרולאן גארוס.
השנה יש עוד שבוע חופש בין וימבלדון לרולאן גארוס ועדיין נדאל בחר בניגוד למנהגו לא להשתתף באף טורניר. עובדה.

נדאל במצבו ובגילו יודע בדיוק איפה הוא צריך להתמקד ולהשקיע את עיקר המאמצים, סה טו.

נכון, זה שנדאל בחר לא להשתתף באף טורניר זה עובדה. זה שהוא בחר לא להשתתף באף טורניר כי הווימבלדון הוא "עוד טורניר על הדרך" זה ממש לא עובדה אלא דעה, ודעה די הזויה לעניות דעתי, במיוחד כשבתור בונוס הוא יכול היה לחזור למקום הראשון בדירוג ועכשיו צריך להמשיך ולרדוף אחרי מארי (וכן, ככל הנראה זה יקרה עד סוף השנה, אבל השאלה מתי ולכמה זמן).
אני גם מסכים לגמרי שנדאל במצבו ובגילו יודע בדיוק איפה הוא צריך להתמקד ולהשקיע את עיקר המאמצים, לכן, בדומה למה שעושה ג'וקוביץ' בדרך כלל, הוא ויתר על טורנירים קטנים בין הרולאן גארוס לווימבלדון ונתן לגוף לנוח כדי להגיע בשיאו לווימבלדון, שם הוא צריך לקחת. עוד פעם, עניין של פרשנות.

הסיפור של פדרר והסיפור של נדאל שונים לגמרי, גם אם נתעלם מהדיבורים על פציעה של פדרר. נתחיל מעניין המשטח - מ2005 ברור לכולם שמה שקורה ברולאן גארוס תלוי אך ורק בנדאל. אם הוא כשיר ובמומנטום טוב הוא ייקח בהליכה. לטורניר הזה נדאל הגיע בכושר הכי טוב שלו מאז 2014 (לפחות) ובסופו של דבר גם לא היה קרוב להפסיד מערכה לאורך כל הטוניר. לפדרר, בגיל 36, עם מאזן 13-2 מול נדאל על חימר ו5-0 ברולאן גארוס, לא היה סיכוי והוא החליט לשמור על עצמו לווימבלדון.
על ההזדמנות הנדירה שנדאל קיבל לזכות שוב בווימבלדון כתבתי בהודעה הקודמת ואי אפשר בכלל להשוות בין הסיכויים ההתחלתיים שהיו לשוויצרי לזכות בצרפת לאלה של נדאל לזכות בלונדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 6:44 pm 
Hall of Famer

צריך לומר גם שמארי נראה בטורניר הזה עד עכשיו יותר טוב מאשר בתקופה האחרונה. לא בשיאו, ולא פגש יריבים מאד רציניים, ועדיין, לא הייתי לוקח כמובן מאליו שנדאל ישיג אותו אחרי ההדחה הזו. אני גם לא יודע כמה זמן נדאל יוכל למשוך את הכושר שהוא נמצא בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 7:10 pm 
Freshman

המצב לפני הווימבלדון הוא שלמארי יש עוד 7460 נקודות להגן עליהן עד סוף העונה לעומת 370 של נדאל, כשהפער ביניהם בטבלה עומד על 2105 נקודות והפער במרוץ ללונדון, כפי שאפשר להבין, על כ-5000 לטובת נדאל.
הפער הענק שבין מצבו של מארי בדירוג הרשמי לבין מצבו בדירוג מתחילת השנה גורם לי להאמין שהסיכוי שהוא יסיים את השנה במקום הראשון קלוש ביותר (אלא אם יזכה בווימבלדון, וגם אז אני לא מהמר עליו). גם אם זה לא יהיה נדאל, שעדיין במצב הטוב ביותר בפער, יש יותר סיכוי שפדרר או נובאק יקחו את זה מאשר שמארי יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 11:14 pm 
Hall of Famer

בינתיים רחוק משם, בצ'לנג'ר ויניפג, עידן לשם מנצח את האיטלקי אלסנדרו בגה שניצח אותו באיטליה לפני שבוע.
בשלב הבא הוא פוגש עולה מהמוקדמות אמריקאי, מדורג בסוף האלפיה השנייה - אבל הפתיע בסיבוב הראשון את ה-181 בעולם, היפני טאצומה איטו. אם לשם ינצח הוא יעלה לאזור ה-280 וישפר את דירוג השיא שלו.

בטורניר הנוער של וימבלדון עוליאל הפסיד במערכה הראשונה, כרגע מוביל 4:3 בשנייה בלי שבירות, 30:30 לפני שהגשם הפסיק את המשחק, שיחודש מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2017 1:24 pm 
Hall of Famer

זה היה זריז... עוליאל עלה למשחק שחודש, הפסיד שלושה גיימים רצוף, שלום שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2017 5:53 pm 
Hall of Famer

טוב, אז מארי לא יהיה ראשון בסוף העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2017 8:44 pm 
Hall of Famer

מארי בחוץ, ג'וקוביץ' בחוץ. הדרך פתוחה לפדרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 12:39 am 
Freshman

הייתי אומר שזה חצי גמר חלומי מבחינת פדרר, אבל היו אס אופן 2014 עדיין רודף אותי בלילות. זה לא נגמר עד שזה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 8:45 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
2014 זה כשצ'יליץ' ניצח אותו בחצי הגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 9:52 am 
Freshman

כן, כשמוקדם יותר באותו ערב נישיקורי הדיח את ג'וקוביץ'.
ואם כבר, אז אי אפשר בלי להזכיר גם את ההפסד הטראומטי לדל פוטרו ביו אס 09. פדרר הגיע מהמקום הראשון, עם רצף של 5 זכיות ביו אס אופן ולאחר שזכה באותה שנה ברולאן גארוס ובווימבלדון. בגמר הוא פגש את דל פוטרו שהדיח את נדאל בחצי. פדרר הוביל כבר 1-2 ואכל מהפך של החיים מילד בן 21.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 1:08 pm 
Hall of Famer

בצ'לנג'ר ויניפג עידן לשם מנצח, עולה לרבע הגמר ויעלה לדירוג השיא שלו. יש לו הזדמנות נאה, כי גם המדורג הנוסף בבראקט שלו - יפני 187 בעולם - עף. במקום זה הוא יפגוש יפני אחר שמדורג באזור הדירוג שלו.
עלייה לחצי הגמר תקפיץ אותו עוד 15-20 מקומות קדימה, ובנוסף תסדר לו special exempt לטורניר שהוא אמור לשחק בשבוע הבא. כלומר, הוא ייכנס ישירות להגרלה הראשית שם למרות שהדירוג שלו לא מספיק גבוה כדי להיכנס אליה באופן רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2017 12:49 am 
Freshman

ואף מילה על חצאי הגמר?

פדרר התאמץ היום קצת יותר ולראשונה בטורניר הגיע לשעתיים של משחק, אבל בזכות 2 ניצחונות בטיי ברייקס ושבירה במערכה השלישית סיים עוד משחק מבלי לאבד מערכה.
במשחק המוקדם קווארי עוד הספיק להוביל 0-1 במערכות לפני שהפסיד את 3 המערכות הבאות ושלח את האמריקאים לחכות עוד כמה שנים להעפלה של אמריקאי לגמר הווימבלדון. או כל גרנד סלאם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2017 1:19 am 
Hall of Famer

אפרופו אמריקאים וגראנד סלאם, ברוקלין דקר סיפרה היום שאנדי רודיק זרק את כל הגביעים שלו, חוץ מגביע הזכייה ביו אס אופן 2003, לזבל. הם עשו נקיון כללי בבית והוא החליט שהוא לא רוצה אותם יותר... אז הוא פשוט זרק אותם.

לגבי חצאי הגמר - האמת שאחרי מה שראינו בשלבים הקודמים חצאי הגמר היו קצת אנטי קליימקס.

בוויניפג עידן לשם מנצח גם ברבע הגמר. הוא יעלה למקום ה-260 בערך, דירוג שיא שלו. יקבל גם בערך 4000 דולר יחד עם special exempt לצ'לנג'ר גטינו בשבוע הבא, שבו היה אמור להשתתף במוקדמות.
בחצי הגמר כבר יהיה לו יריב הרבה יותר קשה, הסלובני הוותיק והמנוסה בלאז קאבצ'יץ'. ראשון בטורניר ו-110 בעולם. אם בכל זאת ינצח גם אותו, יעלה עוד לאזור ה-240.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2017 8:52 am 
Junior

היה נכנס בסוף גם בלי SE. בכל מקרה, למרות הסיכוי הנמוך, עבור לשם זו הזדמנות אחרונה אם אני לא טועה להיכנס למוקדמות יו.אס אופן (רשימת הכניסה אמורה להתפרסם מיד אחרי הדירוג הקרוב). ניצחון על קאבצ׳יץ עשוי להספיק (הקאט אוף בגראנד סלאמים האחרונים היה סביב המקום ה240 בעולם), וזכייה תכניס אותו בטוח. גם אם לא יילך, מניח שבשנה הבאה כבר נראה אותו במוקדמות אוסטרליה - ברייס הוא סביב המקום ה200 (וברייס של הצעירים, עד גיל 22, הוא מקום 26).

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2017 11:09 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אפרופו אמריקאים וגראנד סלאם, ברוקלין דקר סיפרה היום שאנדי רודיק זרק את כל הגביעים שלו, חוץ מגביע הזכייה ביו אס אופן 2003, לזבל. הם עשו נקיון כללי בבית והוא החליט שהוא לא רוצה אותם יותר... אז הוא פשוט זרק אותם.

וואו. מישהו יודע איפה הפח הזה נמצא? אפשר לגרד משם כמה עשרות אלפים בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 1:36 am 
Hall of Famer

לשם מפסיד לקבצ'יץ' ויישאר באזור ה-260.
הצ'לנג'ר הבא שלו, מבחינת הרכב השחקנים, אמור להיות יותר קשה. הוא קיבל שם הגרלה סבירה יחסית, אוסטרלי בשם מקס פרסל שמדורג באזור שלו. אם יעבור, בסיבוב השני יחכה לו כנראה הכוכב העולה של קנדה דניס שפובאלוב.
דקל בר משחק במוקדמות של אותו צ'לנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 629 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: