סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 4:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אטקינס החולוני קיבל 3 דקות תמימות בפינקס ועשה 100% מהשדה (שתי נק') אם זה ימשיך ככה יש סיכוי לחולון להמשיך איתו עוד עונה
בנדר באותה פיניקס 12 מייק ג'יימס 17 נק'

אתמול ראיתי את פורטלנד מול בוסטון, אהבתי את ההופעה של זיזיץ' מול האתלטיות והמהירות של בראון וטטיטום הוא מאזן במשחק ציר, שמחפש מסירה לשחקן חותך ואם צריך מתגלגל לפוסט
היו גם שני גגות נחמדים. לפורטלנד אין מה למכור סווינגאן עם הסיפור היפה על המשקל שהוריד בילדותו ממש לא מוכן לליגה, ליימן אולי עובד קשה אבל חוסר האתלטיות שלו מכריחה אותו לזריקות קשות מאוד, היה שם איזה ג'קסון אחד ששמר עליו ופשוט גמר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 5:31 pm 
Hall of Famer

עזוב אתלטיות, ליימן דפק זריקות חופשיות שפגעו בקצה הלוח.
פורטלנד אגב היחידה שלא הביאה סוכן חופשי עדיין.
ליימן והלבנבן השני לא נראים שייכים לרמות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 11, 2017 6:12 pm 
Junior

את הכסף סופרים במדרגות. היה לנו משחק חלש מול בוסטון, במשחק הראשון ניצחנו וכולם נראו יותר טוב.
אני זוכר שחקנים של פורטלנד (ג'ארד בייליס, קיינטל 'קיו' וודס) שהיו mvp של ליגת הקיץ ולא יצא מהם כלום. וניקולאס באטום רק החטיא שלשות כל הליגת קיץ והפך להיות שחקן.
במשחק הראשון סוואניגן עשה משהו כמו 18 ו13 וזאקולינס משהו כמו 10 ו7 ו2 בלוקים. יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 4:13 pm 
Hall of Famer

וואו, בול אדיר:
https://www.youtube.com/watch?v=Ly53nSUIWII

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 5:33 pm 
Sophomore

בול מוסר נהדר, במיוחד אאוטלטים משוגעים. אני עדיין לא על העגלה שלו מבחינת הקליעה והיכולת לייצר מכדרור. 36 נקודות על ההגנה בדי-ליג שחלקן הושגו כי הוא חצי ראש גבוה יותר מהשומר שלו לא שכנעו אותי - אבל אני מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 7:03 pm 
Sophomore

באמת שאני רוצה, אבל קשה לי לייחס חשיבות למשהו שאני רואה בליגת הקיץ.
זה לא שאין שם כלל שחקנים שלא נותנים שם את הלב והגוף, אבל האינטנסיביות לא מתקרבת אפילו למשהו
שצריך לשקף משהו שקרוב לרמת סבירה ב NBA ואפילו לא יורוליג . . .

שני מקרים שזכורים לי :
1. קודי זלר (שארלוט) נתן הופעות יפות באחת מליגות הקיץ בהן שיחק (לא זוכר אם לפני עונת הרוקי או שעונה לאחר מכן).
אבל בעונה הרגילה - מה ראו ממנו?
הרבה-הרבה-הרבה פחות מכך.

2. אנתוני רנדולף לפני כמה שנים נתן תצוגות עם מספרים מדהימים בליגת הקיץ. זה היה בוודאות אחרי עונת הרוקי שלו. אחרי התצוגות האלו, הרבה חשבו שעכשיו זו ראיה לכך שהוא יתחיל לתת הצגות גם בעונה הרגילה. אך כאשר קיבל את הדקות שלאחר מכן בג"ס, כולם התאכזבו.

ליגת הקיץ הזו לא קשורה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 8:22 pm 
מנהל פורום

זאת ליגת סקילס. הסקאוטים מסתכלים על מיומנויות. וכמובן שאי אפשר לנתק את מה שהם.עושים בליגה הזו למה שעשו בקריירה עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 10:18 pm 
Hall of Famer

מה שמרשים כרגע ובטח יתרגם לליגה זו היכולת שלו להריץ קבוצה קדימה במהירות ויכולת המסירה המצוינת. הוא מקבל החלטות נכונות מאוד לרוב. אני לא יודע לגבי היכולת שלו ליצור נקודות אבל הוא נראה כמו שחקן חיובי מאוד ומבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 10:58 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
זאת ליגת סקילס. הסקאוטים מסתכלים על מיומנויות. וכמובן שאי אפשר לנתק את מה שהם.עושים בליגה הזו למה שעשו בקריירה עד עכשיו.

לא חושב שאפשר למדוד מיומנויות עם רמה כזו.
אני מבטיח לך שאם תבוא להתסכל עלי משחק כדורסל בשכונה שלי, תראה שיש לי מלא מיומנויות.
אבל אם תשים אותי לשחק בקבוצה מקצועית, מהר מאד תשים לב שאני בעצם לא יודע כלום . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 11:15 pm 
Sophomore

בול ממש מאכזב אותי אם לומר את האמת. לא שולט באמת טוב מספיק בכדור, איטי מאוד, חסר זריזות כלשהי, שחרור זריקה מאוד מוזר וקליעה חשודה במקרה הטוב (זה עוד יכול להשתפר). עלה נידף. הוא יכול להעיף אאוטלטים משוגעים, אבל ממש לא לנהל התקפה! שומר סביר לא נותן לו להגיע לקשת בכדרור.

הוא חייב להתחזק וללמוד להשתמש בגוף שלו הרבה יותר טוב כדי להצליח לתפוס עמדה שממנה הוא יוכל להריץ קבוצה. בעיניי נראה על הפנים.

דווקא הפתיע אותי לטובה בתגובתיות בהגנה. יכול עוד להתפתח לשומר מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 11:38 pm 
Hall of Famer

LOL, רק בסלניוז שחקן גומר עם 36 נק' 11 אס' ו-8 ריב' ואנשים יוצאים עליו כאילו אין לו מושג בכדורסל.
בול מנהל משחק פנומנאלי. הוא floor leader ו-navigator. הוא יודע לנווט את ההתקפה, מצוין בפיקנרול והכנסת כדורים לגבוהים, וגם בחלוקת הכדור בהתקפות מעבר ומתפרצות.
נכון, בניגוד למה שאבא שלו דיבר בתקשורת, הוא עדיין לא קומבינציה של מג'יק, ג'ורדן ובירד ביחד, וכנראה שאף פעם לא יהיה סקורר בלתי רגיל, אבל בהחלט שחקן אולאראונד שעושה הכל על המגרש ואני חושב שהלייקרס מבסוטים לאללה שלקחו אותו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 11:47 pm 
Sophomore

סבבה, בליגת קיץ מול פילדלפיה. ממש אינדיקציה למשהו. הוא חודר לסל ולא יודע איפה הסל נמצא, מגע קל שבקלים גורם לו להעיף איירבולים מזעזעים. הקצב ריצה שלו מהאיטיים שראיתי למוביל כדור. יש רגעים שהוא מנסה ללחוץ ולרוץ מהר וזה פשוט בהילוך איטי.

גם המסירות שלו שהגיעו לגבוהים היו מסירות מדוייקות אמנם, אבל השחרור שלהן היה איטי בטירוף והמסלול נאיבי לחלוטין. אפילו בנק' הזאת שהיא חוזקה משמעותית שלו הוא יצטרך לעשות התאמות לא טריוויאליות בכלל כדי להביא את זה לידי ביטוי בליגה.

עאלק שילוב של מג'יק, ג'ורדן ובירד. לא חושב שהוא יהיה יותר טוב מרוביו. וואלה אותי זה מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 12:15 am 
Junior

זאת הייתה תצוגת התקפה לא מרשימה בעליל אם מתרגמים אותה למה שייתקל בו שהקיץ ייגמר.

רוב הנקודות היו בגלל שהמגן לחץ יותר מידי וכמובן שבליגה הזו אין שום סוג של הגנה קבוצתית והטיילת סלולה עד לטבעת.

יכולת המסירה מדהימה והשחרור שלה מהיר לטעמי. הוא קורא את המשחק וחושב קדימה.

לדעתי הוא יהיה קלע יותר טוב מרוביו, ייקח לו זמן למצוא את המקומות, מול השומרים הגדולים, לדעת מתי הוא יוכל לשחרר את השחרור המוזר הזה מלמטה. אבל הוא ימצא את המקומות שלו.

לא רואה כיצד הוא יכול לסיים מתחת לסל בליגה המקצוענית, זה מביך למען האמת. חייב לסגל לעצמו ארסנל של פלואטרים וראנרים.

באופן כללי, נראה לי שהוא היה מתאים יותר לפילי מפולץ..רק לחשוב על יכולת המסירה הזו ליד שחקן כמו אמביד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 12:59 am 
Junior

כמעט גורמים פה להתנצל שהוא ממש מוצא חן בעיני. כרגע זאת הרמה שהוא משחק בה וזה משחק שני עם שורה סטטיסטית מגוונת ויפה. יש משהו בקבלת החלטות שלו ובמהירות שהוא מבצע אותן. לדעתי גם ברמת ביצוע, אבל זה עוד חזון למועד. יכולת הסקורינג חשודה, אבל זה בהחלט פרוספקט שיהיה כיף לעקוב אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 1:11 am 
Hall of Famer

זה הזמן לזכור שמג'יק ג'ונסון וג'ייסון קיד, שניים שלונזו בול מושווה אליהם ללא הרף, גם הם לא היו סקוררים גדולים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 3:45 am 
Hall of Famer

ג׳אסטין ג׳קסון, מאט בארנס החדש והמשופר, נראה כמו אחלה אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 9:02 am 
Hall of Famer

הבנאדם מביא טריפל דאבלים במשחקים הראשונים שלו במקצוענים (גם אם זה ליגת קיץ) וכל מה שיש לאנשים פה זה לחפש את השלילי.
לא, הוא לא סקורר, וגם לא אמור להיות סקורר. יש לו ראיית משחק, יש לו יכולות ניהול משחק, יש לו אינטיליגנצית משחק, ואחרי הרבה שנים, השואוטיים חוזר לאל.איי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 9:08 am 
Hall of Famer

אגב, יש פה גם הגזמה פראית בהיבט ההגנות בליגה הסדירה. ליגה של 1000 משחקים בעונה, בק-טו-בק ומגמה של צמצום דקות לכוכבים ורוטציות רחבות, שמתחילה לשמור במקרה הטוב אחרי האולסטאר, ובמקרה הרע בסדרת הגמר.

אגב אגב, מי שנראה בכלל לא רע בליגת הקיץ זה דראגן בנדר. הלילה 20 נק' 7 ריב' ו-5 אס'.

עוד אחד שנראה טוב זה דניס סמית של דאלאס. הלילה סמית עם 25 נק' ו-7 ריב', בעוד יוגי דב פרל עם 0/10 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 10:54 am 
Sophomore

עוד טריפל דאבל לבול. הפוטנציאל בשמיים, הוא שומר קבוצתי הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, אבל יש שם ים עבודה. ההכנה המוזרה שלו לזריקות גורמת לזה שהוא לא יכול להרים זריקה מכדרור, חוץ מסטפ בק שמאלה. הוא צריך לסגל כמו שכבר אמרו פה זריקות ביניים כמו פלואטרים / טירדרופ, ועם הגובה שלו הוא צריך ללמוד לעשות פוסט אפ ולמסור מהפוסט. זה יקח זמן, אבל יש לו סיכוי להיות סקורר אפקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 11:17 am 
מנהל פורום

מייק ג'יימס, חיה רעה בסאמר ליג. 33 נק' אתמול בלילה וטונה של הייליטים במשחקים הקודמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 1:31 pm 
Sophomore

ובאותו משחק דראגן בנדר מסיים עם 20 נק', 7 ריב' ו5 אס'...
אז אפשר להבין למה אנשים לא כל כך מתלהבים מהמספרים של הסאמר ליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 1:34 pm 
Sophomore

WTF כתב:
עוד טריפל דאבל לבול. הפוטנציאל בשמיים, הוא שומר קבוצתי הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, אבל יש שם ים עבודה. ההכנה המוזרה שלו לזריקות גורמת לזה שהוא לא יכול להרים זריקה מכדרור, חוץ מסטפ בק שמאלה. הוא צריך לסגל כמו שכבר אמרו פה זריקות ביניים כמו פלואטרים / טירדרופ, ועם הגובה שלו הוא צריך ללמוד לעשות פוסט אפ ולמסור מהפוסט. זה יקח זמן, אבל יש לו סיכוי להיות סקורר אפקטיבי.

הוא לא יכול להרים זריקה בכלל מול שומר כי שחרור הכדור שלו מאוד נמוך (ודי איטי)...
גם יש לו לא מעט בעיות של סיומת באזור הצבע ובליי-אפ עם מגע.
אין ספק שיש עוד הרבה על מה לעבוד,
אבל מה שכן, ראיית המשחק ויכולת המסירה שלו כבר שלב הזה פשוט מדהימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 2:51 pm 
Junior

https://www.youtube.com/watch?v=6MbB-TsIQ8w

התקציר של בול מהלילה. מאוד מרשים,
אבל שניים מהשלושה אסיסטים הראשונים, איך נאמר, קצת מפרגנים לו אובר.
באחד הוא מוסר לשחקן שמקו החצי ממשיך בכדרור, גובר על השומר שלו וקולע בצבע.
בשני הוא מוסר לאותו השחקן שהוא נמצא 3 צעדים לפני קו השלוש, הוא מוריד 2 כדרורים, גובר על השומר שלו ועל העזרה שמגיעה.
מאוד אוהב את המהירות שבול מקבל החלטות ומבצע אותן, אבל לקרוא למהלכים כאלה אסיסטים זה קצת...פרגון יתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 4:08 pm 
Sophomore

השחרור של בול לא איטי. למען האמת הראו בפרק של ספורטס סיינס שהוא איטי יותר משל קליי בפחות מעשירית שנייה. מה שאיטי זו הדרך שבה הוא מרים כדור מכדרור או מסירה לא טובה לנקודת ההתחלה של הזריקה שלו. בקאץ' אנד שוט הוא סבבה לגמרי.

יואב, אני מסכים שזה לא אסיסטים פר סה, לא יודע אם הם נספרים כאסיסטים, אבל הסלים האלו הם תוצאה של שחקנים שעפים למתפרצות בטירוף כי הם יודעים שאם הם בסיטואציה ששמה אותם ביתרון על המגן, הכדור יגיע ישר ליד.

נערך לאחרונה על ידי WTF בתאריך ו' יולי 14, 2017 4:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 4:09 pm 
Sophomore

כל הקטע הזה עם לחפש את השלילי וכו' ממש מגוחך בעיניי. אני רואה שחקן שיש סביבו הייפ מטורף, סוף סוף רואה אותו במשחקים מלאים, שחקן שיש לי את כל הסיבות לחבב כי הוא אוהב למסור ולהריץ קבוצה וכו וכו אולי סוף סוף תקווה ללייקרס. כאלה. ואני רואה שחקן מאכזב, שלדעתי לא הולך להיות פאקטור בליגה. לא מסוגל לסיים בצבע בשיט, גמלוני בקטע מוגזם, אתלט גרוע. איך הוא יכול להיות קטלני בפיקנרול שהדרך היחידה שלו להרים כדור לקליעה זה אחרי כדרור שמאלה וגם אז זה פשוט נראה רע? כדי להיות מנוע של קבוצה בליגה של היום אתה חייב להיות איום התקפי רציני. לא רואה אותו ברמה בכלל.

טוב נחייה ונראה. מקווה שלא נגלה שהתותח היחידי במשפחה זה האבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה