סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 9:13 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אוווו לא הכרתי את הקטע עם גיד אכילס. באמת היה נשמע לי מוזר ששחקן בלי שום היסטורית פציעות חותם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 9:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בהחלט שחקן מעניין, אבל... חייבים לשים סביבו שחקנים מתאימים - שחקני 3&d בעמדות 2 ו3, שיחפו עליו בהגנה ויפתחו לו את הצבע לחדירה והוצאה בהתקפה (יחד עם מילר).
עדיין אני חושב שמיליון דולר זה יותר מדי. 600 אלף היה נשמע יותר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 9:40 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Avishai כתב:
אוווו לא הכרתי את הקטע עם גיד אכילס. באמת היה נשמע לי מוזר ששחקן בלי שום היסטורית פציעות חותם ככה.

הם מציינים את זה ברזומה כמעט כאילו זה אחד היתרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 10:02 am 
Sophomore

ראי תיכף יזכיר שבמכבי הנוכחית זה אכן יתרון.

זה פשוט עניין של השתלבות במרקם החיים החברתיים בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 10:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דעתן בגרוש כתב:
ראי תיכף יזכיר שבמכבי הנוכחית זה אכן יתרון.

זה פשוט עניין של השתלבות במרקם החיים החברתיים בחדר ההלבשה.

יותר ממה שנדמה לך. אין יותר בונדינג מזה.
כשאני חושב על מכבי, אני תמיד נזכר בסצינה מ"נשק קטלני 3" שבה מל גיבסון ורנה רוסו מדברים על מי נפצע יותר פעמים ומראים זה לזו את הצלקות שלהם.
אתם יודעים איך הסצינה הזו נגמרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 10:24 am 
Hall of Famer

במשגל סוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 10:38 am 
Freshman

פפששש... צמח כבר 2 ס"מ מ1.78 ל-1.8 עקב המעבר למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 10:49 am 
Freshman

זה כמו עם שריר החשק של טיוס, או ה- "זומבי מוד" של ראד, כל שחקן מביא איתו איזו יכולת "על-טבעית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 11:04 am 
Sophomore

אני חושב שמכבי צריכה להחתים דוסון, להביא סקנד גארד פותח, להשאיר את מילר וצירבס ובזאת לסגור את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 11:07 am 
Freshman

מיכאל כתב:
אני חושב שמכבי צריכה להחתים דוסון, להביא סקנד גארד פותח, להשאיר את מילר וצירבס ובזאת לסגור את הסגל.

רע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 11:14 am 
Sophomore

מיכאל כתב:

אני דווקא לא מתנגד במיוחד למילר וצירבס, וחושב שאפשר להוציא מהם המון.
הבעיה היא שלפי מה שאתה אומר, דווין סמית' הוא ה3 הפותח שלך? לא סביר לבנות על זה בעיני.
יכול להיות שיביאו את דוסון, אבל לפחות בינתיים לא נראה לי שיביאו עוד גארד כי חייבים עוד פורוורד גיבוי לדווין.

ככה הזרים יהיו: ג'קסון, רול, סמית', מילר וצירבס, וזר שישי בעמדות הפורוורד (ויקטור ראד, מישהו?). שאר הסגל: ג'ון די, טיוס, כהן, שגב, משעור וזוסמן (ואולי גם דוסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 11:19 am 
מנהל פורום

מה שנכון לישראלים נכון גם לזרים
אם הולכים על ניקוי אורוות, מילר חייב להיות בחוץ, הוא היה חלק משקף של קבוצה בלי רוח חיים שהסתובבה על הפרקט
לצירבס אולי מגיע צ'אנס כי הואהיה בעיקר קורבן של הקבוצה
אם כי השמירה שלו על הפיק&רול מזמינה את ההתקפה של נס ציונה לתקוף דרך שם ולהצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 11:20 am 
Sophomore

1. מכבי תקועה עם החוזה של סמית (אני מתעלם מהחוזים של מקל ולנדסברג שדי ברור שלא ימשיכו).

2. אין סיבה שבנסיבות אלו מכבי תבנה סגל עם 7 זרים.

3. אני לא רואה מציאות גדולות בשוק, וצירבס ומילר הם שחקנים עם יותר מסתם ״פוטנציאל״ (ולדעתי שניהם שווים ניסיון יותר רציני ממה שהיה בשנה החולפת).

4. מכבי לא יכולה להסתמך על 4 שחקנים בלבד שיכולים לשחק בעמדות הגארד (ג׳קסון, גארד זר נוסף, רול, דיברתולומאו) ובמקביל היא צריכה מישהו שיכול לשחק כסווינגמן. דוסון מתאים מבחינת הורסטיליות בהיבט הספציפי (הוא 2-3 אם מדברים במונחי העמדות ״הישנות״).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 12:12 pm 
Freshman

אם נסתכל על מצב הסגל כרגע:

רכזים: ג'קסון, ג'ון די

סקנד/שוטינג גארד: רול, ג'ון די

סמול: סמית, משעור

פאוור: סמית, משעור, כהן, שגב

סנטר: טיוס, שגב

לגבי עמדת הרכז - חייבים רכז שני, ככל הנראה זר, ג'ון די הוא אופציה שלישית ביורוליג בעמדה הזו.

עם שון דוסון מכבי מכוסה בעמדה 2 עם 3 שחקנים, הבעיה כמובן שמדובר ב-3 גארדים חסרי ניסיון יורוליג.

לגבי עמדה 3, אם לא תימצא אופציה טובה יותר, יתכן שימשיכו עם ויקטור ראד, הוא פורוורד יורוליג, הוא בוודאי עדיף על פני סמית של היום כפורוורד פותח, ומשעור יכול לעלות מהספסל.

לגבי עמדה 4 - צריך זר פותח איכותי, בין אם זה מילר או שחקן אחר, דווין סמית ומשעור יכולים לכסות את העמדה הזו מהספסל וגם את עמדה 3, תלוי באיזה מאץ' אפ צריך את מי. כהן יחכה להזדמנות שלו על הספסל.

עמדה 5 - לדעתי זו טעות להשאיר את צירבאס שעלה למכבי בהרבה נקודות וגם במשחקים בזכות האין הגנה שלו, הוא לא הגן על הצבע בכלל, הוא לא עשה שום מאמץ למנוע סלים קלים. מישהו יודע אם יש חדש בגיזרת סטימאץ' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 12:23 pm 
Junior

דאוסן הוא בסה"כ לאנדסברג ללא הרזומה, עד שיוכח אחרת. לא מבין אוהדי מכבי תא שמדברים על להחתים אותו לפני שהם רואים את התפקוד שלו באליפות אירופה.

אני אגב ממש בעד שמכבי תא תמשיך עם צירבס (AKA באטיסטה זוטא) אבל מאוד מתנגד שתמשיך עם מילר. בעד באטיסטה-זוטא כי אני פשוט מטורף על רצפי הצעדים/אופנסיבים/פאוול-לעצור-מתפרצת-כשאנחנו-אובר-דה-לימיט שלו ואז על היללות הקורבניות האינטגרליות. נגד מילר כי כשהוא יפצע במחנה האימונים בתחילת העונה שימון יקטר כל המשך העונה על מכת הפציעות שהכתה את מכבי "פוקס", וזה כבר דיי מיצה את עצמו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 12:24 pm 
Junior

לגבי ג'קסון, נראה כמו השחקנים שעושים את המשחקים בליגת העל למאוד קלים בשביל מכבי תא. אם הוא מגיע למטרה הזו אני מהמר שזו תהיה הצלחה גדולה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 12:31 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
לגבי ג'קסון, נראה כמו השחקנים שעושים את המשחקים בליגת העל למאוד קלים בשביל מכבי תא. אם הוא מגיע למטרה הזו אני מהמר שזו תהיה הצלחה גדולה.

נראה כמו שחקן קלאסי לקבוצות קטנות. אני לא מכיר אותו מספיק טוב אבל אם לא יאלפו אותו אני מהמר שהוא לא מדליק פה נר ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 12:35 pm 
Hall of Famer

הסלטיקס משחררים את ג'ורדן מיקי, שחקן חביב שבהחלט יכול להיות גבוה הגנתי טוב באירופה, אתלט נחמד, ריבאונדר וחוסם טוב מאוד, ידיים לא רעות ואפילו קולע קצת מחצי מרחק. קצת נמוך ל-NBA, ולא מאוד מאוד פיזי, אבל לאירופה הנתונים שלו בהחלט מספיקים.

לגבי פייר ג'קסון, לגמרי שחקן של צל"ש או טר"ש, אם ספאחיה מצליח לאלף אותו הוא יהיה נכס אדיר למכבי, אם לא, כמו שזורקין כתב, פוטנציאל הבלאגן גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 1:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מיכאל כתב:
1. מכבי תקועה עם החוזה של סמית (אני מתעלם מהחוזים של מקל ולנדסברג שדי ברור שלא ימשיכו).

2. אין סיבה שבנסיבות אלו מכבי תבנה סגל עם 7 זרים.

3. אני לא רואה מציאות גדולות בשוק, וצירבס ומילר הם שחקנים עם יותר מסתם ״פוטנציאל״ (ולדעתי שניהם שווים ניסיון יותר רציני ממה שהיה בשנה החולפת).

4. מכבי לא יכולה להסתמך על 4 שחקנים בלבד שיכולים לשחק בעמדות הגארד (ג׳קסון, גארד זר נוסף, רול, דיברתולומאו) ובמקביל היא צריכה מישהו שיכול לשחק כסווינגמן. דוסון מתאים מבחינת הורסטיליות בהיבט הספציפי (הוא 2-3 אם מדברים במונחי העמדות ״הישנות״).

1. זה שהיא תקועה עם החוזה של סמית לא אומר שהוא בהכרח יכול לשחק, לא כל שכן לפתוח...

3. מה לא היה רציני בנסיון עם צירבס בשנה שעברה?

4. להזכירך, יש עוד גארד ואפילו ישראלי שמכבי תקועה עם החוזה שלו. מאחר שחוזים תקועים עושים רושם של קריטריון מאד רציני אצלך, מפליא אותי שאתה מתעלם ממנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 2:19 pm 
Hall of Famer

אני לא אפול לגמרי מהכסא אם זו ההחתמה האחרונה לקיץ זה ( או שתהיה עוד החתמה שולית בודדת - זר זול או דאוסן נניח )
יעשו קולות כאילו מחפשים עוד שחקנים - "השוק קשה" , "נתקענו עם חוזים מהעונה שעברה שהשחקנים הסוררים לא מוכנים לבטל..."

מקל וצירבס ישלימו את מצבת הגארדים והסנטרים
ותישאר קבוצה חלקית מבין לנדסברג/סמית/ראד/מילר

יהיה כיף

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 2:33 pm 
מנהל פורום

תגיד שמואליקי, לא מלמדים את תורת הניחוס אצלכם ביסודי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 2:37 pm 
Sophomore

הימורים+ההיגיון שלי+קצת ווישפול ת'ינקינג:

1. מילר יעבור את הבדיקה ויישאר. האמת שלגיטימי לראות אותו בעונה נורמלית, בהנחה שהוא בריא. אולי נשאר משהו בכ"ז מהימים בבלגרד.
2. סמית' יישאר אבל יביאו מישהו על העמדה שלו ולא ירשמו אותו בכלל. הגיזרה שקטה מדי. מקסימום יירשם לסופש הגביע.
3. צירבאס ימצא קבוצת מרכז טבלה בגרמניה שתשלם שליש מהשכר שלו. גם לנדסבר ימצא קבוצת יורוקאפ. אולי ברוסיה כמו מקל.
4 . מכבי תביא עוד סנטר ושחקן לעמדות 2-3- זרים (מן סתם פליטי ליגת הקיץ והמחנות. אירופה התרוקנה) ותחכה ליורבאסקט לראות מה עם דוסון. לא סגור לגמרי על המספרים אבל נראה לי שירושלים מלאה מדי בשביל עוד ישראלי על הספסל אז אין כ"כ תחרות על שירותיו אבל מצד שני אלון הוכיח שאחרי הביקורת על חוסר התחרות על משעור וג'ון די הוא לא יישאר פאסיבי בקרב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 2:43 pm 
Hall of Famer

מכבי תחתים עוד שחקנים. צירבס בכלל במומ עם אלבא ברלין ודספ' מכבי תשלים את השכר שלו כנראה.מקל בדרך לניז'ני מרוסיה.............

כרגע רק רול וגקסון חתומים(יחד עם סמית)במצבת הזרים .מחר יודיעו למילר אם הוא ממשיך.מכבי תלך על 6-7 זרים ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 3:33 pm 
Hall of Famer

אני מקווה בשביל מכבי שנכון לעכשיו רק 2 עמדות בחמישיה סגורות.
במצב הפחות טוב קווינסי מילר הוא הפאוור הפותח של הצהובים, שזה הימור גדול בכל הכיוונים
במצב הנורא גם דווין סמית' בחמישיה כסמול הפותח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2017 3:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
הסלטיקס משחררים את ג'ורדן מיקי, שחקן חביב שבהחלט יכול להיות גבוה הגנתי טוב באירופה, אתלט נחמד, ריבאונדר וחוסם טוב מאוד, ידיים לא רעות ואפילו קולע קצת מחצי מרחק. קצת נמוך ל-NBA, ולא מאוד מאוד פיזי, אבל לאירופה הנתונים שלו בהחלט מספיקים.

לגבי פייר ג'קסון, לגמרי שחקן של צל"ש או טר"ש, אם ספאחיה מצליח לאלף אותו הוא יהיה נכס אדיר למכבי, אם לא, כמו שזורקין כתב, פוטנציאל הבלאגן גדול מאוד.

מיקי שחקן חמוד מאוד. חוסם מצויין, שומר על הפיקנרול, רץ את המגרש יפה ומסיים טוב.
הבעיה שהוא לא מספיק גדול להיות סנטר והקליעה שלו לא מספיק יציבה להיות 4 במשרה מלאה, אבל בתור מחליף לשתי העמדות הוא אחלה בחלה, רק שזה ישאיר את מכבי בלי אף שחקן שיכול לשים גוף על סנטרים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 55 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: