סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2017 10:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'קסון לפני הפציעה היה אתלט מטורף שדפק דאנקים מדהימים וזה די ברור שלא מסוגל לזה יותר אבל בכל מקרה הוא עדיין מאוד מהיר וזריז. הרבה גארדים יתקשו עם הצעד הראשון שלו.

משהו שלא לגמרי הבנתי לגבי ההגנה שלו זה האם הבעיה היא בעיקר בגודל שלו או שהוא גם עצלן בהגנה (כמו פארמר) או חסר מושג (כמו רוצסטי/לנדסברג). מספרי החטיפות שלו דוקא גבוהים יחסית, שזה לא אומר הרבה לגבי איזה מגן הוא, יכול להיות שהוא פשוט מהמהמרים. השאלה היא אם הוא אפקטיבי בלחץ על הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2017 11:16 pm 
מנהל פורום

ראיתי אותו שומר בליגת הקיץ, הוא מכופף ברכיים זז עם המתקיף למנוע חדירה בקיצור הוא עצלן. אולי הסייז הקטן שלו מקשה עליו ללחוץ על הכדור עם הידיים, ופיק&רול הוא לא יכול להחליף כי אז יווצר מיס מאץ' משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2017 11:26 pm 
Junior

החריש בסגל נמשך:
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

ציטוט:
מכבי תל אביב הודיעה לפורוורד האמריקאי קווינסי מילר על שחרורו מקבוצתו של נבן ספאחיה, כאשר בשלב זה היחידים שנותרו בסגל מאשתקד הם דווין סמית' ואיתי שגב. כזכור, במאי לפני חודשיים פרסמנו ב-ONE כי הצהובים החליטו סופית "לפרק את החבילה בפגרה ולשבור את ההסכם שניחתם עד 2019.

למעשה, מאז שחרורו של דיימון סימפסון, חשפנו ב-ONE כי הפורוורד האמריקאי ירשם לליגה תחת הגבלת "טריי-אווט" וכי במסגרת תקופה זו הצהובים יבחנו את כשירותו והשתלבותו המקצועית לעונה הבאה. מילר הציג יכולת טובה נגד קבוצה פצועה של בני הרצליה, אבל היה חלש נגד מכבי חיפה בחצי גמר הפיינל פור.

אחרונה עבר מבדק MRI לבקשת הצוות המקצועי, ולמרות שהתוצאות לא הולידו חששות משמעותיות, הצהובים סרבו לקחת עליו סיכון פעם נוספת. כעת, ל-ONE נודע כי מילר הוצע לבאמברג כמחליפו של דריוס מילר, והשניים מיוצגים ע"י אותו סוכן, דאג נושטאדט. אנדראה טרינקיירי צפוי לאבד את ג'אמיל ווילסון שחתם בגרמניה לטובת לוס אנג’לס קליפרס, וצפוי להביא את אקס מכבי למבחני כשירות לפני שיקבל החלטה אם להחתימו. במקביל, נבדקת אפשרות לגבי קבוצה בטורקיה או מחנה ב-NBA. בכל מקרה לצדדים לא הייתה כוונה רצינית לחיות את החוזה במלואו.

במכבית ת“א מאוכזבים משמעותית מהתנהלותו של מילר, שכזכור נזרק ממחנה האימונים של איינרס בגאצקיס בעין גדי ע"י מנהל הקבוצה עמי ביטון לאחר שנתפס עם חברתו בחדרו. מילר חתם במכבי אחרי עונה מפלצתית בכוכב האדום בלגרד בחוזה לשנתיים תמורת כ-2 מיליון דולרים נטו לכל התקופה. אולם הוא נפצע במשחק חובבנים במכללת UCLA לפני מחנה האימונים, והצהובים פתחו את חוזהו והגיעו להבנות כלכליות אחרות, מהם מילר אינו היה מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 1:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
uriel17 כתב:
ראיתי אותו שומר בליגת הקיץ, הוא מכופף ברכיים זז עם המתקיף למנוע חדירה בקיצור הוא עצלן.

לא הבנתי את המשפט הזה. חשבתי שמי שלא מכופף ברכיים ולא זז הוא עצלן. או שהתפלק לך "לא" איפשהו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 4:09 am 
Freshman

הרגע קראתי את הראיון של ראד, נראה שהוא די פגע בול בניתוח של כל הסיטואציה של מכבי בעונה החולפת, אמנם הוא שכח לבקר את עצמו בתווך, אבל הניתוח שלו די קולע.

הלחץ שההנהלה מייצרת כצפוי שיתק את השחקנים, ריבוי הכוכבים גרם לכל אחד לחפש להחזיק כמה שיותר בכדור ולעשות דברים שהוא לא טוב בהם, שחקנים לא תיקשרו ביניהם ולא סמכו זה על זה, לאף אחד מהם לא היה האופי או האומץ לפתוח את הפה כשצריך ולכוכבים לא היה את השכל מתי לסתום אותו בעיקר בכל הנוגע לליכלוך שיוצא לתקשורת.

סמית לא יכול להחזיק עונה שלמה, מכבי והוא יודעים את זה, כנראה שגם לא רוצים אותו גם כמחליף, מכאן נשאר למצוא מתווה שיאפשר לו לפרוש, בין אם זה דרך הכיסוי הביטוחי, ובין אם בסוג של פשרה מוסכמת שהוא יקבל ממכבי סכום פיצוי מכובד, ישוחרר, ויכריז על פרישה, זה גם אינטרס שלו, יש חיים אחרי כדורסל ובריאות ורגליים מתפקדות סביר זה חשוב.

באשר לסגל, נראה שכמעט אף שחקן לא נשאר, יכול להיות שזה תוכנן ככה מלכתחילה לגבי כולם (למעט שגב), רק רצו לעשות את זה בשלבים, עם הרבה נסיונות "למראית עין" לסגור עם שחקנים מסוימים, יש מצב שההנהלה הניחה שאוחיון לא יסכים להישאר באוויר עד שהיא תפתור את העניינים שלה עם מקל, מקל עצמו רצה יורוליג או משהו שקרוב לזה, הליגה הספרדית היא במה גדולה, והוא מן הסתם רוצה סוף סוף לתת עונה איכותית, לקבל חוזה משמעותי ומעמד קצת לפני גיל 33-34 כשכבר אף אחד לא יספור אותו באירופה (או בספרד).

מה שהכריע את הכף לרעתו של מילר היה שילוב של הפציעה וההתנהלות הלא מקצועית שלו בכמה מקרים - כשהוא נפצע אחרי שחתם במכבי במשחק חובבים, וגם באותה תקרית שהוא נתפס עם חברה שלו בחדר באמצע מחנה אימונים של הקבוצה. במקרה של ראד מה שהכריע היו לדעתי נטו בעיות המשמעת, מהשביתה האיטלקית שעשה באמצע משחק יורוליג, דרך ההצקות וההקנטות של צירבאס, נראה שהסיטואציה הייתה רעה ל-2 הצדדים ועכשיו כל הליכלוך יוצא.

לנדסברג זה סיפור עצוב, שחקן כישרוני שהתבזבז במכבי במקום להשתדרג בה מקצועית, אבל הקריירה שלו לא גמורה, הוא בן 26, הוא צריך לשדרג את המשחק שלו כדי להישאר רלוונטי לאירופה, ואולי להגיע לקבוצת יורוליג או לקבוצה מאחת הליגות החזקות בעוד שנה-שנתיים.

אייברסון כנראה בדרך לדרושאפקה, מה שהופך את שגב לשריד אחרון בקבוצה, לדעתי בעיקר בגלל שהוא עדיין צעיר מאוד, זול, ויש לו חלק די מינימלי בכישלון של העונה החולפת.

צפויה בעיה רצינית בבחירת הקפטן החדש, בסיטואציה בריאה יותר בין טיוס להנהלה סביר שהוא היה ממונה לקפטן, שנה שלישית במועדון, היה לו חלק חשוב בזכייה ביורוליג בעונת 13-14, וכרגע הוא שחקן היורוליג היחיד בקבוצה כרגע, נראה שההנהלה תצטרך לבלוע את הגלולה המרה, ואולי זה ישתלם, טיוס מוערך ומחויב מקצועית עדיף על טיוס ממורמר, את זה יודעים מצוין במכבי.

לגביי פייר ג'קסון, אף אחד לא צריך ממנו שיטביע, צריך שידע לרכז, בשביל הטבעות יש את טיוס, כבר הייתה עונה אחת במכבי עם חמישייה אתלטית יחסית - פארגו, היינס, סמית, רנדל וטיוס, מה שמצד אחד הניב לא מעט דאנקים מרהיבים ופוזשנים, אך מצד שני גם התקפה תקועה שבפועל נשענה על קלעי טבעי אחד, ובלי בעל בית אחראי על המגרש שמתפקד נטו כרכז כשצריך אותו (אוחיון פתר זמנית את הבעיה, אבל זה לא הספיק מול הגדולות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 6:29 am 
Sophomore

מבחינת הגנה הוא מכופף ברכיים ומלווה את השחקן שלו בעיקר במבט..
שומר לא משהו, חטיפות יש לו, גם בזכות הזריזות הימורים שהוא לוקח והתגנבויות שהוא עושה מאחורי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:09 am 
Junior

מישהו כבר הצביע על הציטוט המושלם הזה של מקל, לקראת העונה בגראן קנאריה?

״מעל הכל אני רכז טהור. אם הקבוצה צריכה שאעשה הגנה, אבצע את זה. אם היא צריכה שאני אוביל, אבצע את זה. אם היא צריכה שאני אקלע, אשתדל לעשות זאת גם״.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 28&lang=HE

עכשיו, אני מניח שהתשובה שלו עוותה איפשהו באחד התרגומים שהיא עברה ושהגרסה המקורית היתה ״מעל הכל אני אוברייטד. אם צריך שאני אקפיץ בין הרגליים 20 שניות בכל התקפה, אני אעשה את זה. אם צריך שאני אחדור באלגנטיות ובאיטיות ואקבל גג, אני אעשה את זה. אם צריך שאני אשחק כדורסל מהיר ותכליתי, אני אשתדל״. אבל גם בגרסה המתונה יותר זה יצא די מצחיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בהארץ רשום הבוקר שמכבי עשויה להחתים את דשון תומאס מאפס. אם הם מייעדים לו את המקום בחמישיה זו תהיה החתמה לא פחות מנוראית. תומאס הוא שחקן ספסל חביב שנותן יכולת סקורינג אבל בשום פנים ואופן לא חומר לחמישיה. טווינר, לא מספיק גבוה, איטי ולא אתלטי, מגן בינוני מינוס, ריבאונדר חלש. אני מעדיף את מילר הפציע על פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:22 am 
Sophomore

דווקא אני חושב שהוא שחקן חביב כבקאפ לעמדת הפורוורד.הוא מביא קליעה די יציבה משלוש.מה שכן ריבאונדר חלש מאוד. קראתי שהוא במגעים עם ירושלים.בשבילם זאת החתמה טובה מאוד לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
מישהו כבר הצביע על הציטוט המושלם הזה של מקל, לקראת העונה בגראן קנאריה?

״מעל הכל אני רכז טהור. אם הקבוצה צריכה שאעשה הגנה, אבצע את זה. אם היא צריכה שאני אוביל, אבצע את זה. אם היא צריכה שאני אקלע, אשתדל לעשות זאת גם״.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 28&lang=HE

עכשיו, אני מניח שהתשובה שלו עוותה איפשהו באחד התרגומים שהיא עברה ושהגרסה המקורית היתה ״מעל הכל אני אוברייטד. אם צריך שאני אקפיץ בין הרגליים 20 שניות בכל התקפה, אני אעשה את זה. אם צריך שאני אחדור באלגנטיות ובאיטיות ואקבל גג, אני אעשה את זה. אם צריך שאני אשחק כדורסל מהיר ותכליתי, אני אשתדל״. אבל גם בגרסה המתונה יותר זה יצא די מצחיק...

בפורום האוהדים של מכבי הודו לאל והעלו מנחות לכבוד השחרור של מקל. אני חושב שהוא ארגיובלי השחקן הישראלי הכי פחות אהוד ששיחק בקבוצה אי פעם.
אורן יתקן אותי אם אני טועה אבל נראה לי שהוא גם השחקן ששיחק הכי הרבה עונות (או חצאי עונות) בקבוצה מבלי לזכות באליפות.
דרך אגב בהארץ רשום שמכבי משום מה ביקשו להשאיר לעצמם אופציה על השחקן לעונת 18/19 אך הוא דרש וקיבל שחרור סופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:27 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

jack the ripper כתב:
דווקא אני חושב שהוא שחקן חביב כבקאפ לעמדת הפורוורד.הוא מביא קליעה די יציבה משלוש.מה שכן ריבאונדר חלש מאוד. קראתי שהוא במגעים עם ירושלים.בשבילם זאת החתמה טובה מאוד לדעתי

מילת המפתח היא בקאפ (וגם אני ציינתי שכמחליף הוא סבבה). כרגע אם משחררים את מילר אין לנו 4 פותח וזו אחת העמדות החשובות בקבוצה במיוחד שהמחליף הטבעי היחיד בה הוא כהן שיש ספק למידת המוכנות שלו לקרבות ביורוליג. מכבי צריכים סטרץ' 4 שייתן קליעה, ריבאונד והגנה. תומאס נותן בעיקר קליעה (שגם היא במיוחד מ3 לא יציבה במיוחד עם 32% מבחוץ בעונה החולפת) והוא שחקן ספסל טיפוסי ליורוליג ובשום פנים ואופן לא פותח אלא אם מכבי מכוונת שוב למקומות האחרונים במפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:45 am 
Junior

האם מכבי תסתפק בג'ון די בתור הגארד הישראלי היחיד בסגל? הרי ברור שלאור הסיפור עם טימור שהם רצו עוד גארד ישראלי.
אחרי שחרור מקל ואוחיון, הסאגה עם טימור והעובדה שלימונד כבר לא ישחק במכבי, נשאלת השאלה מי עוד רלוונטי. דאוסון לא ממש גארד. אני חשבתי שיילכו על יפתח זיו, אבל קראתי שהוא מועמד חזק לאילת. דווקא בלאט ג'וניור היה מתאים, אבל הוא כאמור סגר בחולון.
מה דעתכם? אני לא אופתע אם בסוף יילכו על מישהו כמו ניב ברקוביץ', בתור סותם חורים ל-10 דקות בליגה הוא דווקא פתרון לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:51 am 
Junior

דניאל כתב:
מה דעתכם? אני לא אופתע אם בסוף יילכו על מישהו כמו ניב ברקוביץ', בתור סותם חורים ל-10 דקות בליגה הוא דווקא פתרון לא רע.

אני אהיה בשוק מוחלט אם ילכו על ניב ברקוביץ'.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:53 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב שעם השחרור של מקל, יחד עם ההפסד של טימור ובהכירנו את איך שמכבי חושבת, היא תסתמך על דיב (ועל זוסמן) ותקווה שהרקורד הרפואי שלה, שהוא כידוע ללא רבב, ישחק לטובתה גם הפעם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 10:59 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
uriel17 כתב:
ראיתי אותו שומר בליגת הקיץ, הוא מכופף ברכיים זז עם המתקיף למנוע חדירה בקיצור הוא עצלן.

לא הבנתי את המשפט הזה. חשבתי שמי שלא מכופף ברכיים ולא זז הוא עצלן. או שהתפלק לך "לא" איפשהו?

המילה "לא" נשמטה בין "הוא" ל"עצלן"

יחי ההבדל הקטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 11:47 am 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
דניאל כתב:

אני אהיה בשוק מוחלט אם ילכו על ניב ברקוביץ'.

אני חושב שזה רעיון מאד סביר מבחינת מכבי לצורך שדניאל מציין, ויכול היה גם להתאים להפועל אם לא ההחתמה של אוחיון (אני יודע שהפועל לא ביורוליג אבל מדובר על הצורך בליגה).
ברקוביץ' היה נהדר בסדרה שלנו עם נהריה. זוכרים לו אולי איזה שני לייאפים שהוא לא סיים (שהיו לא קלים בכלל, תחת איום חסימה ורחוקים לדעתי מלהיות החטאות מסמרות שיער), אבל בכללי הוא נתן לנו בראש בסדרה הזאת. ריכז מצוין, חדר, מסר, לקח אחריות, קלע לא רע את השלשות התורניות, הג'אמפים שלו מחצי מרחק הם נשק שהוא שיכלל היטב ושלרגעים היינו חסרי אונים מולו. יופי של רכז מחליף לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 12:08 pm 
Sophomore

אין סיבה להחתים שחקן כמו ברקוביץ שלא יכול לתת אפילו כמה דקות סבירות ביורוליג. אם למדו במכבי משהו לאורך השנים (וספק אם אכן למדו), זה ששחקנים שלא משותפים ביורוליג לא נותנים כלום גם בליגה. מניח שינסו להריץ את זוסמן כישראלי השישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 12:10 pm 
Sophomore

מצטרף. ברקוביץ' בהחלט שחקן אנדרייטד לגמרי, שהשתפר המון עם הזמן והניסיון. לליגה הוא רכש מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 12:13 pm 
Hall of Famer

בחוק הרוסי מכבי תהיה בבעיה אם תשאר עם גארד ישראלי בכיר אחד.רק תחשבו אם גון יפצע אז בכלל יהיה בלאגן.זוסמן כמו דאוסן שאולי הוא בתוכניות של מכבי יכולים לשחק בעמדות2-3.
בקשר למילר לדעתי מכבי עשו בשכל ששיחררו אותו.יש להם את סמית על הראש. הם לא צריכים עוד סימן שאלה בעמדת הפור לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 12:27 pm 
Junior

אני חושב שברקוביץ' הוא שחקן ליגה נחמד מאוד וכמחליף הוא אפילו פתרון טוב. מה שלא משנה את זה שאני אהיה בשוק מוחלט אם מכבי תל אביב תביא אותו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 1:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם מכבי ילכו על ניב ברקוביץ אז ברקוביץ האב יהיה האדם המאושר ביקום. הוא בטח כבר חשב שיצטרך לחכות לגיל זקנה עד שאחד הנכדים יחתום בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 1:26 pm 
Hall of Famer

איתי שגב יושעה מכלהנבחרות ויקבל קנס כספי.בגלל שלא הופיע לאימונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 1:40 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:

מעניין למה הוא לא הופיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 1:42 pm 
Sophomore

Equilibrium כתב:
RREEDDTT. כתב:

מעניין למה הוא לא הופיע.

מעניין למה הוא בנבחרת. מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2017 1:51 pm 
Sophomore

כי בדיוק חמשת הגבוהים הישראלים האחרים שלנו מנסים להשיג חוזים בליגת הקיץ ב-NBA והשאר במו"מ עם קבוצות ספרדיות שדרושות הכנה מקומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: