סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 4:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כרגע הספרס של שנה הבאה היא קבוצה של שחקן אחד, והאמת היא שגם יוסטון רזה הרבה יותר. כרגע לא יפתיע אותי שום מיקום בין 2-10 עבור הפלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:09 am 
Hall of Famer

אני חושב שזאת תהיה סנסציה אחת הגדולות בהיסטוריה של האן.בי.איי אם הפליקנס יסיימו במקום השני במערב. למעשה אני חושב שהגעה לפלייאוף היא הישג גדול של הקבוצה הזאת וגם זה יפתיע אותי במידה מסויימת.
ווריירס, סן אנטוניו, יוסטון, אוקלהומה סיטי יהיו בפלייאוף לא משנה מה. אני חושב שגם הקליפרס, אם גריפין יעבור עונה של קרוב ל-70 משחקים יהיו שם וזה יהיה ביזיון גדול מאד אם מינסוטה לא תגיע לפלייאוף. עכשיו אנחנו מגיעים לקבוצה של המתנדנדות יותר. אני חושב שמה שדנבר עשתה בעונה שעברה בתוספת מילסאפ צריך להספיק ואם כבר, הם יכולים להיות סוס שחור במערב. נותרנו עם הפליקנס, עם הגריזליס, שאמנם איבדו את זי-בו, אבל כל שנה הם בפלייאוף עם הסגנון האיטי, ההגנה והיכולת של גאסול וקונלי, עם הבלייזרס שעדיין מחזיקים בקו אחורי עם יכולות סקורינג מהגבוהות באן.בי.איי והייתי גם מכניס את המאבס למיקס. הלייקרס הם לונג שוט אם הכול יתחבר, אינגראם יעשה קפיצה נחשונית ולונזו בול הוא באמת הביאה השניה של ג'ייסון קיד.
את יוטה, סאקטאון וכמובן פיניקס אני לא רואה מגיעות לפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:12 am 
Junior

2? 2???

בקבוצה של השחקן האחד בספרס לא השתנה כמעט כלום מהעונה שעברה. יוסטון הרזה הביאה את כריס פול, פי ג׳יי טאקר, הנסיך הקמרוני, אריק גורדון השחקן השישי, ננה סנטר מחליף טוב. יש להם מחליף ראוי בכל עמדה וחמישייה ארגיובלי השניה בטיבה בליגה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:32 am 
Junior

גם אם אתה חבר במועדון (המתדלדל) שמחזיק מרונדו שחקן פלייאוף כביר, שכמעט העיף את בוסטון עד שנפצע,
עדיין שים לב שהוא לא מתאמץ ב-75 משחקים בעונה הסדירה שלא משודרים ברשתות הגדולות.

ההימור שלי למערב זה ווריורס, סן אנטוניו, יוסטון, OKC, דנבר, יוטה, ממפיס, מיניסוטה (את קליפרס הייתי מכניס אם בלייק לא היה בחוץ חודשיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 12:51 pm 
Hall of Famer

לא רואה את יוטה מגיעה לפלייאוף.
הם איבדו את הסקורר הראשי שלהם ואת היחידי בסגל שעוד ידע לייצר לעצמו.
הם איבדו את הקלע מספר 2 בקבוצה והחליפו אותו באחד שלא יודע לקלוע. גם הגנתית לדעתי רוביו לא תחליף טוב להיל.
דרק פייבורס הוא הביאה השניה של בלייק גריפין, אבל רק מבחינת פציעות, לא מבחינת יכולת.
רודני הוד שציפו ממנו לקחת צעד קדימה בעונה האחרונה אחרי סיום עונה חזק עונה קודם לכן הלך צעד אחורה.
ג'ו ג'ו הזקן הזדקן בעוד עונה.
גובר נפלא ושחקן הגנה מדהים. אבל זה לא מספיק, בטח לא במערב בעיני. הם לא יהיו נמושה של מתחת ל-30 ניצ' (אם הם לא יתחילו בטנקינג עצבני מתישהו), אבל גם לא קבוצת פלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 3:00 pm 
Hall of Famer

גם אני לא רואה את יוטה בפלייאוף. אין שם מי שיקלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 5:36 pm 
Junior

תכלס קשה להמר על 4 מקומות הפלייאוף התחתונים במערב
וסיכוי סביר שיוטה לא שם
אבל הימור ידידותי על המאזן של יוטה מול המאזן של הפלקינס אני מוכן לקחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 6:34 pm 
Hall of Famer

גם אני ובתנאי שארבעת הגדולים של הפלס משחקים לפחות 260 משחקים. כלומר מינימום של 65 בממוצע לכל אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 7:07 pm 
Hall of Famer

שמעתי השבוע פרשן בכיר אומר שיוטה תנצח 50 משחקים.
אני באמת לא רואה מהיכן יגיעו הנקודות שם. לדעתי הם נופלים חזק השנה והם יהיו אחת החלשות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 8:20 pm 
Sophomore

יוטה תהיה בפלייאוף וגם הפליקנס ודנבר גולדן סטייט יוסטון סן אנטוניו ופורטלנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:02 pm 
Hall of Famer

אם אני צריך להמר עכשיו, וזה קצת מוקדם, אז

יוסטון, סן אנטוניו ואוקלהומה סיטי יתמודדו על המקום השני. וזאת, למרות שבלי קאווי, הספרס היא קבוצת לוטרי.
אחריהן - מינסוטה, דנבר וניו אורלינס יתמודדו על המקום החמישי.
על המקום האחרון בפלייאוף, יתמודדו הקליפרס, ממפיס, פורטלנד ו... הלייקרס (אני אוהב את מה שהם עשו שם) כמובן, שרק אחת מהארבע תעלה.

מה שאומר שנמושות המערב יהיו סקרמנטו, פניקס, דאלאס ולצערי גם יוטה. האבידה של הייוורד היא מכריעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:04 pm 
Hall of Famer

וחוץ מזה, לא אתפלא בכלל אם יהיו 10-11 קבוצות עם מאזן של 50% ומעלה במערב לעומת אולי חמש כאלה במזרח (קליבלנד, בוסטון, וושינגטון, טורונטו ונניח שגם מיאמי. אחריהן אני שם את מילווקי ואת פילי אם כולם יהיו פחות או יותר בריאים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:05 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

יוסטון, סן אנטוניו ואוקלהומה סיטי יתמודדו על המקום השני. וזאת, למרות שבלי קאווי, הספרס היא קבוצת לוטרי.
על המקום האחרון בפלייאוף, יתמודדו הקליפרס, ממפיס, פורטלנד ו... הלייקרס (אני אוהב את מה שהם עשו שם) כמובן, שרק אחת מהארבע תעלה.

מה שאומר שנמושות המערב יהיו סקרמנטו, פניקס, דאלאס ולצערי גם יוטה. האבידה של הייוורד היא מכריעה.

מסכים עם ההימור הזה. ויש לי הרגשה שממפיס בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:36 pm 
Hall of Famer

אני מאד לא אוהב את הסגל של ניו אורלינס.
דיוויס ובוגי ביחד זה פוטנציאל מאד גבוה, אבל אני לא רואה את ג'רו הולידיי פותח ליד רונדו וגם לא רואה אותו יושב על הספסל אחרי החוזה העצום שלו. כלומר רונדו מגיע לעלות מהספסל. אני לא חושב שרונדו זה שחקן שמסוגל לקחת צעד אחורה בשקט. מעבר לרביעיה הזאת מדובר על מאד חלשה. הסמול פורוורד הפותח והיחידי בסגל זה סולומון היל שנתן עונה זוועתית. 2 הגארדים היחידים בסגל הם קווינסי פוינדקסטר שכשל במשך 5 עונות ובשתי העונות האחרונות לא שיחק בליגה וג'ורדן קרופורד שכשל במשך 4 עונות, נעלם לשתי עונות לסין ולדי-ליג או משהו ואז חזר לקראת סוף שנה שעברה לפליקנס. בנוסף ב-4 השנים שלו באן.בי.איי הוא הצליח להיות מועבר ב-3 שנים. ודובדבן על הקצפת, הד קייס לא קטן, דבר תמיד טוב להחזיק לצד בוגי וכמובן רונדו.
לטעמי הפליקנס ילחמו על הפלייאוף במקרה הטוב ולטעמי לא יגיעו לשם. כמובן שטרייד באמצע העונה על בוגי הכי לא יפתיע אותי בעולם, מאחר והוא יהפוך לשחקן חופשי בלתי מוגבל בקיץ הבא ואני זוכר שראיתי איזה ידיעה שקאזינס מדבר על בדיקת השוק החופשי.

דרך אגב, הבנתי שגם דריוס מילר בדרך לאיחוד קנטאקי בניו אורלינס. חבל לי על מילר. שחקן נהדר לאירופה, לא בטוח שישתלב באן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:46 pm 
Hall of Famer

ביג 4 שכולל בתוכו את רונדו והולידיי ;;-))) . נראה לי שהחום משפיע יותר מדי על כמה אנשים פה...
נתחיל ברונדו. הדרך היחידה שהבנאדם יכול לתפקד היא אם הוא מנהל את ההצגה. ראינו את זה בבוסטון, ראינו בסקרמנטו, ראינו גם בפלייאוף עם שיקגו. הוא לא מבין מה זה להיות כינור שני או שלישי, ובטח לא להיות מלצר, גם אם בפועל הוא כמה דרגות מתחת לפוינט גארדס הטובים בליגה היום.

הולידיי "נחמד" יותר. בשנים בניו אורלינס הוא נותן עד כה סטט' חביבות בקבוצת לוטרי. מקווה שאף אחד לא תולה בו תקוות מיוחדות. נכון להיום זו קבוצה של 2.5 שחקנים שבנויה גרוע מאוד, בלי שום איזון. חוש הריח שלי אומר שהשידוך רונדו את הולידיי לא יחזיק מעמד (כמה פעמים נשמע מג'יאמים את סיפורי המעשיות ש"רוצים לבנות קו אחורי בדומה לאייזיאה תומאס וג'ו דומארס"? :roll: ) ובמוקדם או במאוחר זה יתפוצץ (אלא אם כן הדבר הצפוי שהוא פציעה של אחד מהם).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 9:50 pm 
Hall of Famer

NOLA תאבק על כניסה ל8 הגדולות של המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 10:47 pm 
Hall of Famer

רונדו הוא לכל הפחות אחד המוסרים הטובים בעולם. אני לא רואה איך הוא לא פורח וכנראה גם לוקח את מלכות האסיסטים של הליגה, עם שתי מטרות כמו שיש לו מתחת לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 11:00 pm 
Junior

נורטון כתב:
רונדו הוא לכל הפחות אחד המוסרים הטובים בעולם. אני לא רואה איך הוא לא פורח וכנראה גם לוקח את מלכות האסיסטים של הליגה, עם שתי מטרות כמו שיש לו מתחת לסל

רונדו לקח את מלכות האסיסטים לפני שתי עונות.
נראה לי שפרנסיס את מארבורי מתקנאים ביכולת שלו למסור בצורה אגואיסטית.
לא בטוח שמלכות אסיסטים נוספת של רונדו תעזור לפלקינס יותר משעזרה לקינגס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 17, 2017 11:35 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

כשאתה מדבר על מטרה מתחת לסל אתה מדבר על הסנטר ההוא שזורק 5 שלשות למשחק ולא מעט מחצי מרחק?
או אתה מדבר על הפאוור פורוורד הטוב בליגה, שזורק רק 50% מהזריקות שלו בצבע?
כמות הזריקות של שניהם בצבע היא סביבות 50-55%.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 12:12 am 
Hall of Famer

צודק, זה הכדורסל המודרני, אבל עוד יותר טוב - רונדו מצוין במיוחד במסירות החוצה אחרי חדירה. בסופו של דבר ,הוא היה מלך האס' עם אותו קאזינס לפני שנתיים (מצד שני, הקבוצה לא עשתה פלייאוף). באידיאל, אני לא רואה למה הוא לא יכול למצוא את השניים למצבים, מתחת לסל, מהשלוש, מחצי מרחק ומאיפה שלא בא לו פחות או יותר. הם שתי מטרות אדירות, מהטובות בליגה

לא מבין מה אגואיסטי במסירות שלו. הוא ממעט לזרוק, ואוהב מאד למסור. אם כבר ,אז אפילו יותר מדי, כלומר הוא לעיתים מוותר על זריקות סבירות אחרי חדירה בשביל למסור החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 5:30 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

פורטלנד, אם נורקיץ׳ וחבריו נשארים בריאים, נראית לי קצת אנדרייטד. ניו אורלינס ודנבר אוברייטד.
בלי להתחשב בפציעות - ג״ס, יוסטון, אוקלוהומה סיטי, סן אנטוניו, פורטלנד, מיניסוטה, קליפרס וממפיס/נ״א.
אם חושבים לרגע על פציעות, סיכוי לא רע בכלל שגריפין גומר את העונה של הקליפרס (שגם כך לא בטוח ייכנסו לפלייאוף). מסכים עם זה שס״א בלי קוואי היא פוטנציאלית קבוצת לוטרי (על אף האפקט האדיר של פופ). אני לא רואה את הלייקרס נכנסים לפלייאוף עם ההגנה הזו וחוסר בניסיון של שחקני מפתח, למרות שגם אני בסך הכל מחבב את מה שנבנה שם (עם המון מזל אמנם:).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 11:55 am 
Junior

נורטון כתב:
לא מבין מה אגואיסטי במסירות שלו. הוא ממעט לזרוק, ואוהב מאד למסור. אם כבר ,אז אפילו יותר מדי, כלומר הוא לעיתים מוותר על זריקות סבירות אחרי חדירה בשביל למסור החוצה.

הסיפא שלך היא מה שאגואיסטי.
מבחינתי, כל רדיפה אחרי סטטיסטיקה אישית שלא עוזרת למאמץ הקבוצתי (דהיינו, פוגעת ביעילות של הקבוצה) נחשבת אגואיסטית.
אז כן, נהוג לחשוב על נקודות אבל יש שחקנים שחשובה להם סטטיסטיקה אישית אחרת.
ווסטברוק לקח ריבאונד הגנה מהגבוהים של OKC ולא נראה לי שזה התבטא לחיוב במתפרצות.
ורונדו נאבק על מלכות האסיסטים והיעילות הקבוצתית נפגעת - הוא מחזיק בכדור יותר מידי כי הוא רוצה למסור רק למצב זריקה ולא סתם לשחקן שבמצב עדיף ממנו (למשל מיסמאטצ') והוא מוותר על זריקות טובות למען פחות טובות.
בסופו של דבר רונדו העיד שהוא לא שומר, הוא הופיע לשני משחקי הפלייאוף אבל הרמה שלו בעונה הסדירה הייתה כושלת מספיק כדי ששיקגו ירכשו שני רכזים מחליפים.

אם אתה מעדיף בנורטון וואן ליינר - מי שמאמין ברונדו עכשו, כנראה אהב את ההחתמות של פיל ג'קסון שנה שעברה. מדובר בשחקנים שהפעם האחרונה שהיו טובים הייתה ב-2012.

אני מוכן להמר גם על ממפיס מעל ניו אורלינס או על ממפיס בפלייאוף. עוד קבוצה שזוכה ליחס פושר בפורום.
אומנם איבדו את זיבו אבל נראה שיש להם מספיק כסף להשאיר את ג'מייקל גרין וגם את טוני אלן אם רוצים.
יש להם כמה שחקנים שנראו טוב בליגת הקיץ.
ברנדן רייט ופארסונס לא יכולים להיות יותר פצועים ממה שהיו העונה.
מקלמור וטייריק החתמות מעניינות על מעט כסף (סומך על הוטרנים שיישרו את טייריק).
אם במקום פארסונס שבור היה שחקן ששווה 23 מ' לעונה (למשל, פארסונס בריא) אז זו הייתה קבוצת סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 1:14 pm 
Junior

גס, סאס, יוסטון, אוקייסי, דנבר, דאלאס, יוטה, ממפיס

ומיד אחריהם מינסוטה ונולא.
מאמין במועדונים שעובדים נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 2:42 pm 
Hall of Famer

ומכאן שאתה מאמין שמינסוטה לא עובדים נכון. אפשר לקבל הסבר איפה הם לא עבדו נכון הקיץ, או מדוע אתה חושב שמבחינת כישרון הם נופלים מהקבוצות האחרות שרשמת.
לגבי ממפיס, אני חושב שהאובדן של זי-בו יותר משמעותי ממה שנותנים לו קרדיט. התוספות של טייריק ושל מקלמור לא ממש מרגשות אותי או מזיזות את המחט לטעמי.
אוונס כבר כמה וכמה שנים הוכיח שהוא לא שחקן שעוזר לקבוצה להגיע לפלייאוף בעיקר בגלל שלאורך אותן שנים הוא הגיע פעם אחת לפלייאוף מהמקום השמיני ובפלייאוף הוא כמובן נתן הופעה מיוחדת בנוראיותה בסוויפ שהפליקנס חטפו. לא רואה למה בעונה התשיעית שלו בליגה משהו ישתנה.
מקלמור נכשל טוטאלית בסקרמנטו. בעיות אופי שהיו בסימן שאלה לפני הדראפט קיבלו סימן קריאה חד באן.בי.איי.
אני מאמין שהם יאבקו על הפלייאוף, אבל אם הייתי מהמר, הם היו מחוץ לפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 2:57 pm 
Junior

ג"ס, ספרס, יוסטון, אוקייסי זה די ברור, וגם די צפוי שירכיבו את הטופ 4 בסדר כלשהו על 2-4.
ספרס נשארים הספרס למרות שנורטון חושב שהם קבוצה צרה של שחקן אחד - פופ כבר הראה מה הוא עושה עם פחות מזה, אלדרידג' עדיין שחקן עונה סדירה לא רע בכלל, רודי גיי בריא יכול לתרום להם המון, פאו אמור להישאר, וקאווי מתפתח לסופרסטאר בכל רגע שעובר.
ליוסטון יש המון כוח ועומק, גם אם ייקח להם זמן להתחבר הם כנראה יהיו טובים מספיק לפחות ל-4. אוקייסי עם צמד כוכבים ומספיק עומק כדי להיות לפני כל השאר במערב שמחוץ לטופ 4, שבקושי מחזיקות כוכב אחד.

מחוץ לפלייאוף די בוודאות (לדעתי לפחות) יהיו פיניקס, סקרמנטו והלייקרס. אמנם הן ביצעו מהלכים נחמדים הקיץ (במיוחד שתי האחרונות) אבל הן פשוט צעירות מדי ולא עמוקות מספיק בשביל להתחרות ב-12 הקבוצות האחרות במערב שהרבה יותר מוכנות כרגע לניצחון מהן.

אז נשארנו עם 8 קבוצות על 4 מקומות פלייאוף, ואותי אישית אף סדר ביניהן לא יפתיע יותר מדי כי לכולן יש מספיק כוח שאם יתחבר יכול להמריא, אבל כרגע לפחות זה המצב מבחינתי:
מינסוטה עשתה מהלכים נהדרים הקיץ והיא היחידה כנראה מהרשימה הזו שאני כן יכול להיות מופתע בגדול מהמיקום שלה. הם לדעתי יהיו לפחות במקום השישי, ולבטח לא בתחתית של השמינייה הזו. אני אופתע הרבה יותר אם תסיים 11-12 במערב מאשר 2-3, והיא לדעתי היחידה שיכולה לאיים על הטופ 4.
דנבר גם כן עשתה מהלכים טובים הקיץ, יש להם מאמן טוב, ואמנם אין רכז אבל יש צמד גבוהים שיודעים למסור ויש עומק נחמד בכנפיים. הם לדעתי יהיו 6-8, אבל תלויים מאוד בבריאות של שני הביגמנים.

קליפרס מאוד תלויה בזמן החזרה של בלייק, אבל גם אחריו אני לא רואה אותם יותר מקבוצה של 50%. גאלו כל הזמן נפצע, בברלי-תאודוסיץ' נשמע הגיוני יותר לצסק"א מלקבוצת פלייאוף במערב. לא טובים מספיק לפלייאוף ולא רעים מספיק לתחתית.

דאלאס במוצהר עברה לטנקינג באמצע העונה שעברה ולא ממש שיפרה את הסגל בקיץ, מה שהוציא את הסרקזם מהאריסון בארנס שאמר בראיון שהיה להם קיץ נפלא כי הם שמרו קאפ ספייס לעתיד או משהו כזה.
יש להם חמישייה-שישייה לא רעה ומאמן מצויין אבל יותר מדי בעיות. נוביצקי כבר לא ממש יכול לסחוב קבוצה ולהיות גו-טו-גאי ואין להם מישהו שייקח ממנו את המושכות. על הבריאות שלו, של נואל ושל מתיוס קשה לסמוך. על דניס סמית' אפשר וכדאי לפנטז לעתיד אבל רכזים כמעט תמיד יפסידו משחקים, יקלעו רע ויאבדו הרבה בעונה הראשונה שלהם. הוא כישרון נהדר אבל אני לא רואה איך הוא מוביל קבוצה ליותר מ-50% במערב בעונה הראשונה שלו.

ליוטה וממפיס יש אופי חזק שבעונה הרגילה יביא אותן למעל ה-50%. לא הרבה יותר מזה ולא יהיה להן מה למכור בפלייאוף, אבל לולא פציעות משמעותיות לשחקני המפתח אני לא רואה אותן נופלות מה-50% שיביא אותן לפחות למלחמה על כניסה לפלייאוף.

נשארנו עם ניו אורלינס, שאם תתקרב לפוטנציאל שלה תילחם על הפלייאוף עם יוטה, ממפיס, דנבר/מינסוטה אם לא יממשו פוטנציאל, דאלאס/קליפרס אם יממשו. הם לדעתי יהיו באיזור, אבל בישורת האחרונה האופי של שתי הראשונות ינצח. וזה כאמור במקרה הטוב לדעתי מבחינת הפליקנס, כי במקרה הפחות טוב 4 השחקנים היחידים בסגל שלה ממשיכים להחמיץ המון משחקים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: