סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 12:20 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
גם בגיל 14 בגמר גביע המדינה לילדים מול מכבי חיפה האימתנית של ארצי בלאט הראה את כל הדברים הנ"ל. אז?
השאלה היא האם לאור הנתונים הפיזיים שלו הוא יהיה מסוגל לעשות את זה מול שחקנים ברמת ליגת העל. בינתיים הוא הוכיח שלא.
ובכל מקרה, בהקשר של הנבחרת זה לא משנה, כי יש את יפתח זיו שגדול ממנו רק בשנתיים והרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 12:44 pm 
Junior

אז הוא הוכיח שהוא יכול לעשות את זה במאני טיים מול אוקראינה במשחק עתודה ולא בגיל 14 בנוער..מה שמראה שהוא יכול תיאורטית לפתח את הנשק הזה ולהוכיח להוקיץ שהוא לא הגיע לשיא בגיל 19. אין לו שום בעיה להגיע לנקודות האלה במגרש גם ברמת הבוגרים.

וכמובן שמה שמרשים והיא הנקודה החשובה באמת. זה לא הטווח האימתני שלו, חסר התקדים אפילו ולא אם יפתח פלואוטרים או שמא ייתקע על 30 אחוז מ2 לכל חייו. הנקודה שבכל מהלך הנבחרת תלויה בו לחלוטין. בכל רגע שהוא לא על המגרש, או ברגעים שההתקפה נתקעת הוא מריץ את ההתקפה וכולם כולל זוסמן מעיפים את הכדור אליו. אם הוא יוכל לתרגם את היכולת הזו לרמת הבוגרים זו השאלה המעניינת באמת. בהפועל תל אביב עם נייט רובינסון ובעידן ליונס הוא בעיקר הפך להיות סט שוטר ותו לא.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 12:58 pm 
מנהל פורום

הנקודה שלי הייתה שאין הבדל כזה גדול לעניין הדיון בין לככב בליגת ילדים בגיל 14 מול בני גילו לבין עכשיו באליפות העתודה, כי בשני המקרים זה לא דברים שיתורגמו לרמות הגבוהות באמת.

מדבריך נשמע כאילו זה מהלכים חדשים שהוא פיתח, אבל לא. זה פשוט מהלכים שיהיה לו מאוד קשה לעשות מול גארדים זרים או מול שחקני פנים קצת יותר אתלטיים, עם כל הכבוד לגבוה של ליטא שבקושי זז, או הגבוהים של אוקראינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 1:21 pm 
Junior

לא חושב שההגנות מתואמות במיוחד ופוינט גארדים שומרים אימתניים במיוחד אורבים לו בכדורסל הבוגרים הישראלי. זו ליגה ששומרים בה לפעמים ניב ברקוביצים ואייל שולמנים ומיני מנפחי סטטיסטיקות מזדמנים עם פחות מוטיבציה ממיני פוורורדים גבוהים ממזרח אירופה במשחק נבחרת. לבלאט אין בעיה להגיע לנקודות האלה במגרש גם ברמת הבוגרים שכולם מבועתים מהזריקה שלו. אם הוא ישים אותה באחוזים נאים..יכול להיות שלא אבל לא הייתי שולל על הסף כמו אחרים פה לפנייך.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 1:29 pm 
מנהל פורום

אבל אם אין בעיה, אז למה הוא לא עשה את זה העונה?
לא היה לו השנה את נייט ואפילו לא את לימונד חלק גדול מהעונה.

אני באמת שבעדו ועוד מאותו משחק שלו שראיתי כשהוא היה בן 14. הלוואי שהוא יוכל להיות שחקן מוביל בכדורסל הישראלי. אובייקטיבית קשה לי לראות את זה קורה, לאור מה שהוא הראה בפועל בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 9:08 pm 
Junior

אני מצטער החתול, אבל פשוט לא ראית אותו מספיק אם אתה חושב ככה.
אתה מצייר תמונה כאילו הוא שיחק ליד רכזים סופר דומיננטיים שהפכו אותו לסט שוטר ותו לא. בפועל כל המאמנים האחרונים של הפועל נתנו לו המון דקות בתור רכז (לצערי) כשהעונה הוא הוא היה הרכז הראשון של הפועל והכדור בעיקר היה בידיים שלו. לא רק שהוא לא הראה שמץ מהיכולות האלו, הוא פשוט היה זוועה בכל מה שלא קשור לקליעה. אפילו הפיק אנד רול שלו לא היה יעיל כי ההגנות פשוט כיוונו אותו לתוך הצבע.
אתה מדבר על השליטה המוחלטת שלו בקבוצה ואיך כל הקבוצה תלויה בו? זה נכון. זה מה שסגנון המשחק שלו מייצר. רק שבניגוד לעתודה שם הוא השחקן המוביל, בבוגרים הוא לרוב השחקן הכי חלש בחמישיה, ואתה נתקע עם שחקן שלא מסוגל לייצר נקודות ועדיין מחזיק בכדור 20 שניות כל התקפה. סגנון המשחק הזה, שכל כך יעיל ברמת העתודה, היה די מחרב עד כה ברמת הבוגרים.
הוא לא מסוגל לשמור, הוא לא מסוגל לקחת את השומר שלו באחד על אחד והוא לא מסוגל לנהל את המשחק ביעילות ברמת הבוגרים. אם הוא איכשהו יגיע לנבחרת זה יהיה בזכות הייפ ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 10:17 pm 
Junior

ראיתי יותר מידי משחקים של הפועל שנה שעברה לצערי. פשוט יכול להיות שהגעתי למסקנה שונה כמו עוד אוהדים שראו את הפועל בדיוק כמוך. אפשרות.

מאז שליונס הגיע אף אחד לא ראה כדור ובלאט שיחק בעיקר לידו וחי משאריות כמו כולם. הוא אכן בתקופה הקצרה של אברהמי קיבל הזדמנות לרכז ולתפעל אבל וזה ההבדל הגדול כנראה. אני רואה שחקן בן 19 שיכול להשתפר וכן להריץ קבוצת בוגרים. הוא מוסר מחונן, הוא חכם אין סיבה שלא. הוא יכול למצוא את המקומות שלו במגרש כדי לחפות על החסרונות הפיזיים. עוד כמה דוגמאות לשחקן בן 19 (שבאמת קיבל יותר מידי דקות) ראית בליגה הישראלית בחמש שנים האחרונות ? לרוב רק בגיל 21 מתחילים לראות שברי דקות. איפה יפתח זיו היה לפני שנתיים..איפה נאור שרון (נראה כמו תרנגולת מרוטה באשדוד). לאור מנת המשכל שהוא מפגין קשה לי להאמין כמוך שאני רואה דוגמא חיה לשחקן שהגיע לשיאו בגיל 19 אחרי עונת בוגרים אחת. זה...נדיר משהו.

וכן אמנם אין לו את האתלטיות של זיו ולא את משחק החצי מרחק של שרון..אבל יש לו נקודת חוזק כל כך משמעותית במשחק שלו שכל הגנה גם ברמת הבוגרים תאלץ להתקפל עליו וזה יוצר יתרונות בהתקפה לשחקנים אחרים. במשחקים האחרונים הקליעה שלו נראית כאילו רק השתפרה עוד יותר עם תנועה, מטווח של 4. אין כדור שהוא זורק שלא נראה כאילו עומד להיכנס לטבעת. ובחלק השני של העונה של הפועל שהקבוצה גססה לה ומארק ליונס כבר קיבל נקע מלזרוק ומתן נאור שוטט על המגרש והמאמי התורן גינת לא היה מסוגל לעשות סל. בהחלט הרגשתי שכדאי שבלאט יעיף עוד שלשה. זה בטח יותר טוב מכל האפשרויות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 12:43 pm 
Hall of Famer

היום ב16:45 בערוץ5 ישראל נגד איטליה.המנצחת עולה לרבע גמר המפסידה בדירוג9-16 ש3 יורדות דרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 5:07 pm 
מנהל פורום

לינק למשחק
https://www.facebook.com/IsraelBasketba ... 107416776/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 5:33 pm 
Sophomore

לא רואה כמעט כדורסל ישראלי אז רק על פי הסטטיסטיקות, אני מתקשה להבין איך תאורטית זה אפשרי שיגידו על שחקן שהוא לבינתיים ה-mvp של האליפות עד גיל 20, שהוא לא יגיע לחמישיה הישראלית, או שזה יהיה עצוב אם הוא יגיע. אלא אם כן זאת אליפות שממש באו עם הרכבים חלשים מה שלא נראה לי סביר (אבל אין לי מושג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 5:54 pm 
Junior

איטליה מה זה חלשה. עם קצת ריכוז זה 20 קל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 6:05 pm 
Freshman

היה כבר 17 בשלהי רבע 3, בסוף ירדו ב 8 איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 6:17 pm 
Junior

ועכשיו זה רק 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 6:41 pm 
מנהל פורום

kakon3 כתב:
לא רואה כמעט כדורסל ישראלי אז רק על פי הסטטיסטיקות, אני מתקשה להבין איך תאורטית זה אפשרי שיגידו על שחקן שהוא לבינתיים ה-mvp של האליפות עד גיל 20, שהוא לא יגיע לחמישיה הישראלית, או שזה יהיה עצוב אם הוא יגיע. אלא אם כן זאת אליפות שממש באו עם הרכבים חלשים מה שלא נראה לי סביר (אבל אין לי מושג).

"לבינתיים"?? רק שלושה משחקים!!! ועוד בשלב הראשון, מול יריבות שלפי מה שנראה אף אחת מהן לא תעבור לשלב הבא. הוא אכן השחקן הכי חשוב שלנו, ואם הוא יוביל את ישראל עד לגמר או לזכייה אז הוא גם יהיה ה-MVP של הטורניר... אבל סביר להניח שזה לא יקרה. אז אם כל הכבוד לזה שהוא מוביל במדד אחרי 3 משחקים, יש לזה 0 חשיבות.
יש באליפות הזאת כנראה לפחות 10 שחקנים יותר טובים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 6:47 pm 
Sophomore

יכול להיות, לא הקטע שהוא דווקא ה-mvp , אלא שחקן שמציג מספרים מצוינים באליפות הזאת, ונראה בין בין השחקנים המובילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 6:51 pm 
מנהל פורום

אני רוצה לדבר רגע על קופרברג.
ראיתי בינתיים את כל ארבעת המשחקים ואם אפשר ללמוד משהו עד עכשיו זה עד כמה עצוב מצב הגבוהים שלנו בארץ.
אני לא בא בטענות לקופרברג עצמו - הוא עושה מה שהוא יכול, גם התחיל לשחק יחסית מאוחר... אם כי אולי הייתי ממליץ לו לבלות פחות זמן במכון הקעקועים ויותר זמן בחדר כושר, אבל אפילו נעזוב את זה עכשיו. אם הוא נחשב ל"תקווה" שלנו אז המצב שלנו לא טוב... ולא שזה משהו חדש, כן?
מן הסתם הוא יותר טוב מגבוהים אחרים שיש לנו, אבל עם כל הכבוד לשני האליאופים שלו היום, הוא מחטיא המון זריקות פנויות מתחת לסל, מאבד המון במסירות מפגרות. גם בריב' - לכאורה הוא בסדר, אבל במצב הנוכחי בנבחרת הוא צריך לסיים כל משחק עם דאבל-דאבל. בינתיים בכל נבחרת שהיינו מולה, היה גבוה אחד לפחות שהראה שהוא יותר טוב מקופרברג.
למשל היום - הגבוה האיטלקי שסיים עם 27 נק', אני בספק אם הוא נחשב בכלל כישרון מיוחד באיטליה, שלא לדבר על כישרון ברמה אירופאית. שחקן כזה אם היה אצלינו היה קולע כל משחק לפחות 20 נק', עם כל המסירות שהגארדים שלנו מסדרים לגבוהים מתחת לסל.
בקיצור ברמה אירופאית של אליפויות גילאים קופרברג הוא סתם עוד שחקן, אולי אפילו מתחת לממוצע לעמדה שלו, ועדיין אצלינו הוא "גבוה העתיד" של הנבחרת. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 6:56 pm 
מנהל פורום

kakon3 כתב:
יכול להיות, לא הקטע שהוא דווקא ה-mvp , אלא שחקן שמציג מספרים מצוינים באליפות הזאת, ונראה בין בין השחקנים המובילים.

אבל זה לא סותר. כדורסל זה לא מתמטיקה.
יש שחקנים שיהיו מסוגלים לקלוע רק 5 נקודות באליפות עד גיל 20, אבל יהיו מסוגלים לקלוע את אותן 5 הנק' גם בליגת העל. ויש שחקנים שיהיו מסוגלים לקלוע 20 נק' מול גארדים אירופאיים צעירים, אבל לא יהיו מסוגלים לעשות סל מול זרים אתלטיים. אני בכוונה מקצין כמובן.
בלאט כן מסוגל לקלוע בליגת העל שלנו אבל חלק גדול מהדברים שהוא מביא למשחק שהופכים אותו לכה משמעותי בנבחרת הזאת, אלה דברים שהוא לא מסוגל לעשות, לפחות כרגע, בליגת העל. אני מת שהוא יצליח, אבל אני מדבר לפי מה שראיתי ממנו עד עכשיו, ואני רואה משחקים שלו מאז שהוא בן 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 7:10 pm 
Sophomore

אבל לא יותר סביר לשפוט אותו על פי התוצאות מול בני גילו? נראה שאתם שופטים על פי היכולת שלו בליגת העל כשהוא רק בן 20 ולא אמור להיות עדיין טוב ברמות האלו (אלא אם כן הוא ממש עילוי ברמת נבא).
להבנתי לרוב כשמדברים על שחקנים שמצליחים ברמת צעירים אבל זה לא יעבור הלאה, מדברים למשל על מי עכשיו מאוד חזק פיזית והדומיננטיות שלו לא תעבור הלאה כי הוא לא הולך להשתפר בזה עוד יותר לעומת יריבים ברמות הבוגרים שיהיו חזקים, אבל זה לא המקרה, אז איזה עוד מצבים כאלו יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 7:17 pm 
Junior

קשה מאד לשפוט לפי האליפויות האלו. יש דוגמאות לשחקנים שהיו טובים מאד בעתודה ואף פעם לא עשו את זה בבוגרים - אורי יצחקי היה מהכוכבים של העתודה המיתולוגית ולדעתי אף פעם לא הגיע לנבחרת הבוגרת. אני לא זוכר אם אלון שטיין כבר היה טוב בעתודה אבל בנוער הוא קלע בלי הפסקה. שון דניאל נחשב לאחד השחקנים המובילים של העתודה של כספי, והיום לפני גיל 30 הוא אפילו לא שחקן ליגה. מצד שני יש שחקנים שבכלל לא היו פקטור בעתודה, משעור הראשון שעולה לי לראש (אם כי הוא עדיין לא הוכיח את עצמו ברמה הבוגרת).
גם בלאט וגם קופרברג עוד יכולים להוסיף הרבה אלמנטים למשחק שלהם. נראה שדווקא זוסמן הוסיף הכי הרבה יכולות בשנה האחרונה ופיתח זריקה מהירה ואפקטיבית מאד, כמעט אוטומטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 7:43 pm 
Junior

האליפות הזאת מעלה הרבה עצב ביושבי הפורום.

לגבי העצב הקופרברגי. הוא אכן נוטה לפספוס ליי אפים שנראים טריויאליים אבל :

1) הוא תופס כדורים ממש טוב. לא עניין של מה בכך.
2) מגיע להרבה מצבים בגלל הניידות הנהדרת שלו [כולל מתפרצות]- לא עניין של מה בכך.
3) גם מבצע סיומות בדרגת קושי מתחת לסל שאפילו אני לא בטוח שטובי ומבטיחי רכזינו מסוגלים לעשות. וזה לצד ההחטאות שציינת.

אגב בטורניר ההכנה הסקנדינבי, הוא היה השחקן הכי טוב בנבחרת בהפרש גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 7:46 pm 
Junior

kakon3 כתב:
אבל לא יותר סביר לשפוט אותו על פי התוצאות מול בני גילו? נראה שאתם שופטים על פי היכולת שלו בליגת העל כשהוא רק בן 20 ולא אמור להיות עדיין טוב ברמות האלו (אלא אם כן הוא ממש עילוי ברמת נבא).
להבנתי לרוב כשמדברים על שחקנים שמצליחים ברמת צעירים אבל זה לא יעבור הלאה, מדברים למשל על מי עכשיו מאוד חזק פיזית והדומיננטיות שלו לא תעבור הלאה כי הוא לא הולך להשתפר בזה עוד יותר לעומת יריבים ברמות הבוגרים שיהיו חזקים, אבל זה לא המקרה, אז איזה עוד מצבים כאלו יש?

זה מאוד משתנה משחקן לשחקן וצריך לשפוט כל מקרה לגופו.
לדוגמה גיא לביא היה די עליון מבחינה פיזית בגילאים הצעירים וזה לא שינה שאין לו קליעה עד שהגיע לבוגרים. רביב לימונד, איתי שגב ועמרי כספי היו עליונים מבחינה פיזית בנוער וזה דווקא כן התרגם לרמות הגבוהות.
המקרה של תמיר בלאט מיוחד מכמה בחינות. קודם כל יש לו הבנת משחק וביטחון עצמי של שחקן בוגר. זה מה שהופך אותו לכל כך בולט ברמות האלה ולשחקן תורם בבוגרים כבר עכשיו. העניין הוא שבעוד ששחקנים אחרים בגילו עם השנים יצברו ביטחון, הבנת משחק והבנה כיצד לנצל את היכולות שלהם, בלאט פחות או יותר ידרוך במקום כי הוא כבר שם.
דבר שני, תסתכל על הנתונים הפיזיים שלו. 1.80, איטי, לא אתלטי ולא חזק במיוחד. מתי ראית שחקן כזה באיזשהי רמה? על להיות כוכב אני בכלל לא מדבר. הדברים האלה לא ישתפרו ואם כן בצורה די מינורית. זה נכון שתכונות פיזיות יותר קשה לתרגם לרמות הגבוהות מאשר קליעה או אינטליגנציה, אבל אתה חייב איזשהו סף של פיזיות שיאפשר לך לממש את שאר היכולות ואת זה לבלאט אין. תיזכר בכוכבים מאוד לא אתלטים כמו בודירוגה (או טפירו בישראל). תמיד היה להם את יתרון הגובה ביחס לעמדה שאפשר להם לממש את שאר היכולות. עכשיו תנסה לדמיין את טפירו בגובה 1.80. זה בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 7:47 pm 
Junior

וגם הוא אם בסופו של דבר הוא יהיה מתחת לממוצע זה לא יהיה עצוב אגב. אלה די שימושי. סט התכונות שלו משלים את זה של זלמנסון. והיתרון העתידי של הכדורסל הישראלי יתבטא בעמדות 1-2 מול נבחרות אחרות. שני גבוהים מתחת לממוצע זה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 8:08 pm 
Junior

אני לא אדמיין את טפירו 1.8 כבלאט. לטפירו לא היה טווח של 4 ולא היה שחרור מהיר כמו של בלאט מכל הטווחים ותוך כדי תנועה לאחר חסימה.

that alone, בהנחה שבלאט מקבל חסימה, אפילו עצלה כדי להתחיל התקפה.. ייתן לו מרווח במגרש לחדור את קו ההגנה הראשון ולהתחיל ליצור "יתרונות" במגרש אפילו ברמת הבוגרים.

הוא, אפילו עם אינטילגנציית המשחק הפנומנלית שלו, ימצא את נקודות הזהב האלה עם הזמן וזה יגרום לו להשתפר גם בתוך הצבע ברמת הבוגרים. את השחרור המהיר תוך כדי תנועה לאחר חסימה אלמנטרית אני גם מניח שנתחיל לראות מהשנה הבאה.

רק תחשוב איך גוני יזרעאלי שהוא לא אתלטי במיוחד, ולא משורג במיוחד וודאי כבר לא בן 16. מצליח שנה לאחר שנה לטייל ולמצוא מרווחים פנויים בתוך הקשת מול הגנות העילית ושומרי העילית שמרפדים את הרוסטרים של קבוצות ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 8:09 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
האליפות הזאת מעלה הרבה עצב ביושבי הפורום.

לגבי העצב הקופרברגי. הוא אכן נוטה לפספוס ליי אפים שנראים טריויאליים אבל :

1) הוא תופס כדורים ממש טוב. לא עניין של מה בכך.
2) מגיע להרבה מצבים בגלל הניידות הנהדרת שלו [כולל מתפרצות]- לא עניין של מה בכך.
3) גם מבצע סיומות בדרגת קושי מתחת לסל שאפילו אני לא בטוח שטובי ומבטיחי רכזינו מסוגלים לעשות. וזה לצד ההחטאות שציינת.

אגב בטורניר ההכנה הסקנדינבי, הוא היה השחקן הכי טוב בנבחרת בהפרש גדול.

יש גם דברים טובים! (שני נציגים באר-שבעים בנבחרת!!!!!) אבל תמיד יותר כיף לכתוב על מה לא טוב :P

אני אגב מסכים עם כל מה שכתבת. אין ספק שהוא הגבוה הכי טוב של ישראל ואפילו שחקן חשוב בנבחרת.
יחד עם זאת, בארבעת המשחקים עד עכשיו נראה שאם משווים אותו לגבוהים אחרים בגילו, אז הוא סתם עוד שחקן. גם מבחינת פוטנציאל לעתיד.
זאת אומרת הוא עדיין מועמד חזק להיות ישראלי מוביל בליגה וכנראה חמישייה בנבחרת הבוגרת, אבל אנחנו נמשיך להיות בנחיתות מול כל נבחרת אחרת כנראה בעמדת הפנים.

וזה לא שאני מצפה שכל שנה יהיה לנו איזה ואלאנצ'יונאס. אבל היה נחמד אם "גבוה העתיד של ישראל" יהיה שחקן שגם ברמת אליפות אירופה עד גיל 20 יהיה שחקן מוביל בעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 8:32 pm 
Junior

נראה לי שאתה קצת מדמיין דברים לגבי הקליעה של בלאט. הוא קלעי מצוין בקאץ' אנד שוט וכן יש לו טווח די טוב, אבל ברמת הבוגרים הוא לא מצליח לשחרר זריקה לאף אחד בפנים, בטח שלא לרוץ על חסימות. הוא לא מספיק גבוה, אתלטי או זריז בשביל זה. כל הקליעות שלו הן עם שתי רגליים יציבות על הקרקע.
גוני יזרעאלי יותר גבוה והרבה הרבה יותר זריז מבלאט. בשיאו הוא היה ממש שחקן זריז וגם היום הוא עדיין יותר מבלאט. לא מבין את ההשוואה.
אתה אומר שראית את בלאט הרבה השנה אבל זה ממש נשמע כאילו אתה מדבר על סמך משחקי העתודה, כי לדברים שאתה אומר לא היה זכר העונה. הדבר העיקרי שאפשר היה לראות זה בעיקר כמה הוא מתקשה מול הפיזיות ברמת הבוגרים ואני לא מבין למה אתה חושב שזה הולך להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 149 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: