אתה הנציג של היורובאסקט בויכוח הזה, אז תביא אתה נתון מקביל בהנחה שפיב"א בכלל הוציאה אחד. רמז: היא לא. אתה יודע למה? או שצריך לרמוז לך גם בזה?
בינתיים הבאת ברוב חגיגיות הודעה רשמית של פיב"א עם הנתונים הכי קרובים למקביל שיכלת למצוא, והוא נתון חיוור מאד, תסלח לי. נתונים של משחקים בודדים של אוהדים ספציפים במשחקים מאד ספציפים, של הנבחרות שלהם כמובן, ומאחר ושועלי יורובאסקט וותיקים אנחנו - אני מניח שגם אתה יודע את ההבדל בין התעניינות קהל במשחקים של הנבחרת שלו לעומת משחקים של נבחרות אחרות (עוד רמז: זו בדיוק הסיבה שפיב"א החליטה לפצל את היורובאסקט למספר מדינות מארחות).
זה כנראה מה שיש לפיב"א להציג. אם היה לה נתון מקביל - מחמיא כמובן - על התעניינות מסיבית בכל שלבי היורובאסקט, גם של אוהדים נייטראלים, היא כבר הייתה מוציאה הודעה חגיגית לעיתונות עליו. אני לא חושד בהם שאין להם את הנתונים, הם פשוט מעדיפים לא לחשוף אותם. לתת עוד רמז למה?
ובנקודה האחרונה שלך - לא ברור מה ניסית להוכיח פה. כשתבהיר, נראה אם תקעת לעצמך גול עצמי (כמו שאני חושד).
_________________ אנחנו מגש היהודים שעליו לך ניתנה מדינת הכסף. ...הכרזה זו, במושב מועצת המדינה הזמנית (מגילת העצמאות)
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.
|