סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 3:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 3:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני יכול להבין את הספקות לגבי הבלייזרס אחרי העונה שעברה המזעזעת אבל גם בעונה כזו הגענו לפלייאוף ונהיה הרבה יותר טובים בשנה הבאה. פלייאוף זה מינימום, אני חושב שאנחנו שווים יתרון ביתיות בסיבוב הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 3:46 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
דאלאס במוצהר עברה לטנקינג באמצע העונה שעברה ולא ממש שיפרה את הסגל בקיץ

dennis smith jr

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 18, 2017 9:24 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
צודק, זה הכדורסל המודרני, אבל עוד יותר טוב - רונדו מצוין במיוחד במסירות החוצה אחרי חדירה. בסופו של דבר ,הוא היה מלך האס' עם אותו קאזינס לפני שנתיים (מצד שני, הקבוצה לא עשתה פלייאוף). באידיאל, אני לא רואה למה הוא לא יכול למצוא את השניים למצבים, מתחת לסל, מהשלוש, מחצי מרחק ומאיפה שלא בא לו פחות או יותר. הם שתי מטרות אדירות, מהטובות בליגה

לא מבין מה אגואיסטי במסירות שלו. הוא ממעט לזרוק, ואוהב מאד למסור. אם כבר ,אז אפילו יותר מדי, כלומר הוא לעיתים מוותר על זריקות סבירות אחרי חדירה בשביל למסור החוצה.

אני חושב שמה שעידן ניסה להגיד הוא שטור האסיסטים של רונדו לא תמיד בקורלציה לטור הנצחונות של הקבוצה. אני אישית גם תמיד חשבתי שהחלק שנותן לו יתרון ביחס לאחרים הוא דווקא בהגנה, אבל שם אנחנו כבר יודעים שהוא נותן יותר דגש רק אם זה משחק שמשודר קוסט-טו-קוסט וחבל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 9:08 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
ומכאן שאתה מאמין שמינסוטה לא עובדים נכון. אפשר לקבל הסבר איפה הם לא עבדו נכון הקיץ, או מדוע אתה חושב שמבחינת כישרון הם נופלים מהקבוצות האחרות שרשמת.

מינסוטה בסדר, ואני חושב שהם ישתפרו השנה, אבל עדיין פחות מיוטה וממפיס, שיש להם מאמנים יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 19, 2017 11:57 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שת'יבודו הוא מאמן טוב מאד, בוודאי לעונה הסדירה.
עוד אפשר להתווכח אם קווין סניידר עדיף עליו, אבל דייב פיזדייל עם עונה שניה באן.בי.איי?
אני עדיין לא מבין למה מינסוטה, שלי אין בכלל ספק שרמת הכישרון שלה גבוהה בהרבה גם מיוטה וגם מממפיס, אצלך נחשבת במקום נמוך יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 6:57 pm 
Junior

אני לא חושב שטיג הוא רכז טוב, שני המחליפים מהספסל הם דנג וקרופורד, וחוצמזה אין להם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 7:26 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
עוד אפשר להתווכח אם קווין סניידר עדיף עליו, אבל דייב פיזדייל עם עונה שניה באן.בי.איי?
אני עדיין לא מבין למה מינסוטה, שלי אין בכלל ספק שרמת הכישרון שלה גבוהה בהרבה גם מיוטה וגם מממפיס, אצלך נחשבת במקום נמוך יותר.

כי ה NBA זה לא רק כישרון ואתלטיות. זה גם יכולת הגנתית, אינטיליגנציה וחיבור קבוצתי.
ולזאבים אין את זה. לפחות עד עכשיו.

זוכר את ג"ס לפני כעשר שנים קצת לפני עידן סף קארי ?
מונטה אליס, סטיבן ג'קסון, אל הרינגטון, ריצ'רדסון, בארון דיוויס, אזוביקי, בארנס. כולם עדיין בשיא כוחם - הרבה כישרון יחסית.
אך מה המקסימום שהגיעו אליו ?

דנבר של אייברסון, מלו, קלייזה, קמבי, ננה, מרטין - גם כן לא עשו יותר מידי.

אבל מינסוטה היו מתים להגיע למצב הזה של בכלל לחלום פליאוף.
הכישרון האישי והסטטיסטיקות הנוצצות לא עושות יותר מידי רושם אם לא שומרים ולא מראים דבק קבוצתי. זה אפילו לא שווה פליאוף.
קבוצות עם הרבה פחות כישרון אך חיבור קבוצתי טוב, לעומת זאת, כן יכולות לעשות פליאוף.

יש איזה קטע משקטאין א פול שמראים שרוביו בא להוציא כדור ואף אחד משאר השחקנים לא שם לב, ואז שורקים 5 שניות.
מישהו כתב ביוטיוב איזה טוקבק ממצה :
minnesota season in a nutshell

אז עם כל הכבוד לשלשות של טונס, לחתוליות של וויגינס . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 8:00 pm 
Junior

לא צריך להגזים, זה לא שאני חושב שהם יסיימו אחרונים, ואולי בעוד שנה הם יהיו יותר טובים, אבל המערב באמת ממש איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 8:15 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
עמוס לב כתב:

כי ה NBA זה לא רק כישרון ואתלטיות. זה גם יכולת הגנתית, אינטיליגנציה וחיבור קבוצתי.
ולזאבים אין את זה. לפחות עד עכשיו.

זוכר את ג"ס לפני כעשר שנים קצת לפני עידן סף קארי ?
מונטה אליס, סטיבן ג'קסון, אל הרינגטון, ריצ'רדסון, בארון דיוויס, אזוביקי, בארנס. כולם עדיין בשיא כוחם - הרבה כישרון יחסית.
אך מה המקסימום שהגיעו אליו ?

דנבר של אייברסון, מלו, קלייזה, קמבי, ננה, מרטין - גם כן לא עשו יותר מידי.

אבל מינסוטה היו מתים להגיע למצב הזה של בכלל לחלום פליאוף.
הכישרון האישי והסטטיסטיקות הנוצצות לא עושות יותר מידי רושם אם לא שומרים ולא מראים דבק קבוצתי. זה אפילו לא שווה פליאוף.
קבוצות עם הרבה פחות כישרון אך חיבור קבוצתי טוב, לעומת זאת, כן יכולות לעשות פליאוף.

יש איזה קטע משקטאין א פול שמראים שרוביו בא להוציא כדור ואף אחד משאר השחקנים לא שם לב, ואז שורקים 5 שניות.
מישהו כתב ביוטיוב איזה טוקבק ממצה :
minnesota season in a nutshell

אז עם כל הכבוד לשלשות של טונס, לחתוליות של וויגינס . . .

בגדול אתה צודק אבל זו קבוצה סופר צעירה.
הדוגמאות אגב שנתת הם לא ממש הכי טובות.
דנבר של AI וכרמלו (שני שחקנים שעושים אחרים לכלום) עשו 50-32 ב2008. אז נכון שפה רק אליפות זה נחשב אבל 50 נצחונות זה יפה.
גולדן סטייט ההיא היה קבוצה של גאנרים ללא המשכיות עם שחקנים שכל עונה עוברים קבוצה וגם הקבוצה הזאת (2008) עשתה 48 נצחונות (שוב, לא אליפות אבל מספר יפה מאד).
מיני היתה קונה 48-50 נצחונות.
גיבסון ובטלר אמורים לשפר את ההגנה.
יש שם כמות כשרון נאה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 10:44 pm 
Sophomore

טוב, בעיניי אין קשר בכלל לקבוצות האלה שציינת. במינסוטה יש הרכב מאוזן, הם בנויים נכון, יש שחקנים שיודעים לתת הגנה, מאמן שיודע ללכד קבוצה ולדאוג שכולם יתנו את התחת, טונות של כישרון. הם מאוד צעירים עדיין, והם יגיעו עד לתקרה שטאונס יסמן והוא בעצמו עוד מאוד צעיר.

אז אני לא יודע מה יהיה בשנה הבאה ולא יפתיע אותי מאוד גם אם לא יגיעו לפלייאוף כי יש יותר מדי דברים לחבר ואין רכז שהוא בעל בית דומיננטי שיעשה את זה ויקח את הקבוצה על הגב, אלא רק מאמן. באותה נשימה לא יפתיע אותי מאוד אם יהיה חיבור מעולה והם יהיו סוס שחור ויסיימו 5-6. בטח לשנים הבאות הם בנו שם משהו יפה ומעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 10:52 pm 
Hall of Famer

אם היית מתייחס למיני של שנה שעברה היית צודק ואני באמת לא הייתי על העגלה של הטי-וולבס בעונה החולפת.
אבל אתה דיברת על יכולת הגנתית, אינטילגנציה וחיבור קבוצתי וחלק מהדברים הללו אמורים לספק השחקנים החדשים שהגיעו, בעיקר כפי שסטריאני ציין, ג'ימי באטלר, שגם מוסיף המון לטי-וולבס במחלקת הכישרון וגיבסון.
וההשוואות שעשית הם באמת לא רלוונטיות, בדיוק כפי שסטריאני ציין. הווריירס שציינת לא היו מוכשרים כמו הוולבס הנוכחיים ואילו הנאגטס הגיעו בערך למה שאני מצפה העונה מהוולבס. ומינסוטה לא במצב של בכלל לחלום פלייאוף, הם במצב שלא להגיע לפלייאוף בעונה הבאה יהיה אכזבה גדולה, שלא לומר כישלון.

פיקנרול, אני כן חושב שטיג הוא רכז טוב, לא גדול אבל בסדר, מצד שני הוא עילוי לעומת רוביו. ונכון שהספסל של הטי-וולבס לא להיט, אבל לפחות אין להם איזה ג'ו אינגלס או ג'מייקל גרין בחמישיה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 11:48 pm 
Sophomore

הבעיה העיקרית של מינסוטה זה שהם צריכים לעשות סוויץ' מנטאלי רציני.

אני חושב שהם יהיו בסדר, בעיקר בגלל החיבור של באטלר וגיבסון לטיבודו ולשיטה שלו. הם גם בנויים עכשיו הרבה יותר נכון מבחינת קליעה והגנה, ויש להם הרבה יותר ניסיון עם קרופורד, באטלר, גיבסון וטיג.
מה שכן, עדיין חסר להם עוד מחליף לקו האחורי, אולי אפילו שניים (תלוי מה ג'ונס יתן).

הצלחה במקרה שלהם זו כניסה חלקה לפלייאוף ופייט יפה שם לגדולות המסורתיות של המערב. לדעתי, אם אין פציעות משמעותיות, הדבר היחיד שמעבר להישג ידם זה המקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 20, 2017 11:53 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ומינסוטה לא במצב של בכלל לחלום פלייאוף, הם במצב שלא להגיע לפלייאוף בעונה הבאה יהיה אכזבה גדולה, שלא לומר כישלון.

אני מהמהר שזה לא יקרה, משתי סיבות :

1. המערב השנה כידוע רצחני מאי פעם.
2. הקפיצה בין מה שראינו מהם בשנה שעברה, לבין הגעה לפליאוף בשנה הבאה, היא קפיצה גבוהה מידי, שאני לא מאמין שהם יכולים לבצע.
צריכה להיות עוד שנה אחת בתווך
דוגמה : יוטה ג'אז.
לפני שתי עונות הם פספסו את הפליאוף שניים-שלושה משחקים לסיום העונה. אבל כולם ראו את האופי שלהם, ובצדק
הימרו שבעונה האחרונה הם יהיו קבוצה מהטופ במערב. ואכן היה כך.
אצל מיני חסרה לי עוד עונה כמו אותה עונה שלפני שנתיים ליוטה, ורק לאחר מכן נראה אם אפשר לדבר על כניסה לפליאוף
או אפילו מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 12:00 am 
Junior

ג'ו אינגלס ניצח משחקים בפלייאוף האחרון. אין לי בעיה איתו בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 12:01 am 
Junior

מסכים עם אהוד, כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 12:09 am 
Sophomore

אהוד, ההשוואה ליוטה לא נכונה לטעמי כי יוטה לא ניסתה להתחזק בצורה כל כך מסיבית כמו מיניסוטה הקיץ. הבסיס העיקרי של הג'אז היה ונשאר כל הזמן הייוורד וגובר. מיניסוטה של השנה תתבסס כנראה על באטלר וטיג לא פחות מעל טאוונס ווויגינס.

אני מסכים שיהיה להם קשה למצות את הפוטנציאל שלהם מיד, ולכן ראלי יותר שהם לא יהיו בצמרת הגבוה. אבל מבחינת כישרון ואיזון בסגל, הם במרחק עוד שחקן מוכח אחד בקו האחורי (סטייל קרופורד) משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 12:12 am 
Hall of Famer

מאיפה ידוע שהמערב רצחני מאי פעם?
הצמרת בסדר. הווריירס נשארו הווריירס. הספארס אולי יקחו איזה חצי צעד אחורה, אבל בטוח לא יפלו מ-50 ניצ'. הרוקטס הרימו את הכישרון שלהם עם כריס פול, אבל מצד שני בעונה שעברה זאת הייתה בערך הקבוצה המושלמת של ד'אנטוני. כריס פול לא הרכז של הכדורסל של ד'אנטוני והחיבור בינו לבין הארדן, שהחזיק בעונה שעברה בכדור כל הזמן לא כזה פשוט. אוק סיטי בעונה שעברה עם ווסטברוק וחבורת משרתים ניצחו 47 ניצ'. העונה זה יהיה 50 פלוס, סביר להניח בתחום ה-55.

אבל למעט 4 הקבוצות האלו, כל הקבוצות לקחו צעד אחד ואפילו יותר אחורה. הקליפרס איבדו את האיש החשוב ביותר שלהם ואם גריפין לא ייתן עונת בריאות לא שגרתית, הם בהחלט יכולים למצוא את עצמם מחוץ לפלייאוף. יוטה איבדה את שני שחקני ההתקפה המובילים שלה ולא הביאה משהו למלא את החסר. ממפיס נעשו זקנים בעוד עונה וגם איבדו את זי-בו בלי באמת להחליף אותו. זאת יכולה להיות העונה בה הם נופלים סוף סוף. פורטלנד בעונה שעברה ניצחו 41 משחקים והם לא ממש התחזקו. 2 הקבוצות שבאמת התחזקו הן דנבר עם מילסאפ וכמובן מינסוטה.

הדוגמא של יוטה לא ממש טובה, כי הג'אז לא באמת שינו את הסגל שלהם, אלא כמו שרשמת בצדק, הם ביצעו התקדמות עם הסגל הצעיר שהיה להם. מינסוטה הלכו והביאו את אחד השחקנים הטובים באן.בי.איי, שמתאים כמו כפפה למאמן שלו וצירפו אותו לסגל צעיר ומאד כשרוני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 2:42 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:

לא הייוורד וגובר. אינגלס ניצח. זה גם זה שסיים כמה משחקים עם אפס נקודות.
הוא דומה לכספי במובן שהוא יכול לפתוח רק בקבוצת תחתית ואם הוא הפותח שלהם אז הוא השלוש הפותח החלש אולי בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 4:57 am 
Freshman

מינסוטה אמורים להיות בפלייאוף, המקום החמישי אפילו ריאלי בשבילם במערב.
הבעיה שלהם שתיבס מתנהג קצת כמו קלישאה של תיבס: אין ספסל כמעט בכלל - במיוחד לא בשחקני כנף. אני מבין שוויגינס ובאטלר ישחקו הכי הרבה דקות בליגה. במקום להביא שחקן בעמדה 4 שיכול לקלוע מבחוץ (שזה עם שחקני כנף מחליפים היה הצורך האמיתי של הסגל אחרי הטרייד) הביא את טאג' גיבסון (חבר מהעבר) על חוזה מופרך לגמרי יחסית לסכומים שהלכו על שחקנים דומים הקיץ. גם קרופורד הוא כנראה בשלב הזה יותר שם גדול משחקן אמיתי - שיחק כבר די רע בשנה שעברה ולא נראה שנשאר לו הרבה לתת. אם תהיה פציעה לוויגינס או באטלר, הם בצרות. בקיצור, ממצב ממש טוב שהיו אחרי הטרייד על באטלר, ההמשך לא היה מדהים. יכול להיות שיגיעו למקום החמישי, יכול להיות שלא ואז יחזקו את הספסל/עמדה 4 בעונה הבאה. אחרי 13 שנה בלי פלייאוף, במיני יקחו גם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 11:17 am 
Sophomore

ממש מוזר הסיפור עם אינגלס... בקדנציה במכבי הוא לא היה נראה כמו שחקן כדורסל בכלל... עכשיו פתאום הוא שחקן נבא לגיטימי ומשווה לכספי שבעיניי אין ספק שהוא שחקן כדורסל טוב ובאירופה היה יכול להיות שחקן מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 2:17 pm 
Junior

satriani כתב:
picknroll כתב:

לא הייוורד וגובר. אינגלס ניצח. זה גם זה שסיים כמה משחקים עם אפס נקודות.
הוא דומה לכספי במובן שהוא יכול לפתוח רק בקבוצת תחתית ואם הוא הפותח שלהם אז הוא השלוש הפותח החלש אולי בליגה.

גם הייוורד וגובר וגם ג'וג'ו ואינגלס.
מי שזניח הוא פייבורס שלא רואה פרקט ברבע האחרון, ודיאו לפניו בקראנץ טיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 3:49 pm 
Sophomore

מאנו כתב:
ממש מוזר הסיפור עם אינגלס... בקדנציה במכבי הוא לא היה נראה כמו שחקן כדורסל בכלל... עכשיו פתאום הוא שחקן נבא לגיטימי ומשווה לכספי שבעיניי אין ספק שהוא שחקן כדורסל טוב ובאירופה היה יכול להיות שחקן מוביל.

אפשר להניח ששחקנים עשויים להשקיע יותר בסביבה כמו הנ.ב.א.

זה מאוד לא מקצועני, אבל לגמרי אנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 4:01 pm 
Freshman

אינגלס היום במעמד הרבה יותר טוב מאשר כספי ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:27 pm 
Hall of Famer

לכספי היתה עונה די מחורבנת.אינגלס נתן חצי עונה אחרונה לא רע.
לא צריך להסחף (על אף החוזה שלו). הוא שחקן ספסל ולא איזה סופר סאב. קולע שלשות חופשי טוב ומוסר טוב. לא יכול לקחת באחד על אחד שום שומר נורמלי בליגה.
שחקן די שולי בדומה לכספי (דומה בשוליות שלו ולא בצורת משחק) בליגה שיוטה המפגרת נתנה לו בגיל די מבוגר. שמעתי רק שאורלנדו (לדעתי הם המועדון הדפוק בליגה והם עברו את הקינגס) רק התעניינו בו. יוטה משום מה החליטו לשפוך עליו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:57 pm 
Sophomore

כן לאינגלס היה עונה הכי טובה שיכלה להיות כשהיה לו את התנאים הכי טובים, הוא אוברייטד כרגע אבל עדיין שחקן נבא לגיטמי.
ואם שואלים על הפער בין זה שהוא לא הרשים בכלל במכבי לבין שחקן נבא, אז זה בגלל שהוא רול פלייר מוצלח קולע שלשות קצת הגנה קבוצתיות, וגם באירופה זה מה שהוא יכול להיות. הדברים שכספי אמר לגבי סיכויי הצלחה של שון דאוסון בנבא נכונים גם פה :
זה לא מעניין שאתה חודר טוב ברמה אירופאית כי לא יתנו לך ליזום בנבא אם אתה לא כוכב, אתה צריך לעמוד בפינה ולקלוע את השלשות האלו מעל %37 ולהמשיך משם לנסות ולתפוס נישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Y.T ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: