סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 1:39 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
guyancho כתב:
לכל אלו שביקרו את הניסיון (לכאורה) של מכבי להחתים את לוג׳סקי.
שימו לב שהוא סגר בסופו של דבר בברצלונה. בקבוצה עשירה, אחרי מהר, עם בנייה מחדש וים שאיפות. מצבת השחקנים באירופה דלילה ביותר...

זו שאלה של איזה תפקיד הוא יקבל בברצלונה לעומת התפקיד שיועד לו במכבי תא. צריך לראות את שני הסגלים בסוף הבנייה שלהם כדי להבין אם הוא רוטציה או חמישיה שם, ואני מנחש שחמישיה הוא לא יהיה, בעוד שאם במכבי תא הוא יועד להיכנס לנעליו של סמית' טוב ובריא הוא בהחלט יועד לחמישיה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 1:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
guyancho כתב:
שימו לב שהוא סגר בסופו של דבר בברצלונה. בקבוצה עשירה, אחרי מהר, עם בנייה מחדש וים שאיפות. מצבת השחקנים באירופה דלילה ביותר...

צריך רק להזכיר שברצלונה מיצבה את עצמה כשניה רק למכבי בנפילה עם שחקנים פצועים. רק אומר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 2:55 pm 
Sophomore

ג'ונה בולדן חתם רשמית במכבי לשלוש שנים, עם אופציות יציאה ל NBA. מכבי תשלם לכוכב האדום (בה הוא לא שיחק שניה) 675 אלף דולר וסביר להניח שתקבל סכום דומה אם הוא יממש את אופציית היציאה שלו ויעבור לפילדלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 2:59 pm 
Sophomore

החתמה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 3:00 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
ג'ונה בולדן חתם רשמית במכבי לשלוש שנים, עם אופציות יציאה ל NBA. מכבי תשלם לכוכב האדום (בה הוא לא שיחק שניה) 675 אלף דולר וסביר להניח שתקבל סכום דומה אם הוא יממש את אופציית היציאה שלו ויעבור לפילדלפיה.

שחקן מוכשר אבל עדיין סוג של הימור לשחקן בן 21 ללא ניסיון יורוליג במועדון הכי לחוץ בעולם(ראה ערך בנדר).
בעונה שעברה בFMP בלגרד השיג ממוצעים כמעט זהים באדריאטית ובליגה הסרבית :13 נ'ק,7 ריב ו38 אחוז מה-3.

קווינסי מילר יקבל פיצוי של 85 אלף דולר .שוחרר היום רישמית מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 4:25 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
guyancho כתב:

זו שאלה של איזה תפקיד הוא יקבל בברצלונה לעומת התפקיד שיועד לו במכבי תא. צריך לראות את שני הסגלים בסוף הבנייה שלהם כדי להבין אם הוא רוטציה או חמישיה שם, ואני מנחש שחמישיה הוא לא יהיה, בעוד שאם במכבי תא הוא יועד להיכנס לנעליו של סמית' טוב ובריא הוא בהחלט יועד לחמישיה.

זה ממש לא משנה. גם לתפקיד בשולי הרוטציה יש להם תקציב עתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 4:26 pm 
Freshman

חמישייה נכון לעכשיו: ג'קסון, רול, תומאס, בולדן, טיוס.

רוטציה:

ג'קסון - וולטרס

רול - ג'ון די

תומאס - משעור

בולדן - כהן

טיוס - (זר חדש)

יהיו ככל הנראה עוד 2 החתמות: שחקן בעמדות 2-3 שיכול לתפקד כמוביל כדור שלישי ולעזור לניהול משחק, שהוא גם בולדוג הגנתי וגם קצת אתלטי, לא בהכרח קלעי.
כנראה שמכוונים לשחקן מנוסה וקצת ותיק אחרת השם של לוג'סקי לא היה עולה, כלומר זה מישהו שאמור לתרום ניסיון והכוונה ולאו דווקא לדחוק הצידה שחקנים צעירים ברוטציה.

ושחקן נוסף בעמדות 4-5, עם משחק פנים סביר, קליעה מחצי מרחק/מחוץ לקשת, פיזיות טובה בהגנה, ריבאונד סביר, מעין שחקן שעושה הכל באופן סביר פלוס-מינוס, שסותם חורים כשטיוס או בולדן על הספסל.

המשמעות היא שזוסמן לא יכלל ב-12 ליורוליג ואני מאמין שיקבל יותר דקות בליגה על חשבון מנוחה שיתנו לזר הוותיק שיגיע על עמדות 2-3 (העמדות שזוסמן יכול לשחק בהן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 4:27 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
guyancho כתב:

צריך רק להזכיר שברצלונה מיצבה את עצמה כשניה רק למכבי בנפילה עם שחקנים פצועים. רק אומר.

אם אתה מתייחס לנבארו המתפרק לעת שקיעה ניחא.
אם אתה מתייחס לקופונן אז הא עבר תאונת דרכים בטרום עונה.
לא מצליח להזכר במקרים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 4:34 pm 
Sophomore

שבוע פרודוקטיבי - החתמת 3 זרים ומציאת פתרונות לחוזים של מקל וצירבס.

כעת נותר למצוא פתרונות לחוזים של סמית ולנדסברג ולהחתים 2-3 זרים נוספים (לטעמי הסגל מצריך 3, אבל לא אתפלא אם ילכו בהתחלה על 2 בלבד - גארד וסנטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 4:48 pm 
Junior

קודם כל איתי שגב (ופה גילוי נאות) שהוא קרוב משפחה שלי, למרות שלא זוכר שפגשתי אותו אבל דודה שלו נשואה לבן-דוד שלי, הוא אחד השחקנים הטובים בארץ ואני בונה עליו לדראפט של השנה הבאה.
דבר שני אתם צריכים עוד ישראלי, אפילו עוד שניים. בולדן הוא 3-4. הייתי כן מביא את קורי ג'פרסון שהוא יותר שחקן פנים, פאואר פורוורד מסורתי. שחקן ישראלי לעמדות 2-3. וולטרס זה נייט וולטרס ששיחק במילווקי? לא ממש זוכר אותו אבל סביר להניח שהוא שחקן לא רע. בעמדות 2-3 חוץ ממשעור אתם נראה לי קצת חלשים וגם לא מספיק ישראלים כי איתי שגב וטיוס פחות או יותר על אותה עמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:04 pm 
Sophomore

איבדת אותי במשפט הראשון הנוגע לאיתי שגב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:22 pm 
Junior

קיופיפלו כתב:
אחד השחקנים הטובים בארץ ואני בונה עליו לדראפט של השנה הבאה.
למה רק בארץ? בכל היבשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:25 pm 
מנהל פורום

stambody כתב:

יהיו ככל הנראה עוד 2 החתמות: שחקן בעמדות 2-3 שיכול לתפקד כמוביל כדור שלישי ולעזור לניהול משחק, שהוא גם בולדוג הגנתי וגם קצת אתלטי, לא בהכרח קלעי.

נשמע כמו תיאור דיי מדוייק של זוסמן.
בלי קשר לכל הדיבורים המוגזמים וההייפ שיש עכשיו על שחקני העתודה (בלאט מתאמם להיות רכז פותח בכל קבוצה ספרדית, לפי אלי סהר !?) אני חושב שזוסמן בהחלט מתאים. לא על סמך 4-5 משחקים מול בני גילו, אלא בעיקר על סמך איך ששיחק השנה ברעננה, מול בוגרים וזרים, הנתונים הגופניים שלו ומגמת השיפור הגדולה שהוא נמצא בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
guyancho כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
guyancho כתב:

אם אתה מתייחס לנבארו המתפרק לעת שקיעה ניחא.
אם אתה מתייחס לקופונן אז הא עבר תאונת דרכים בטרום עונה.
לא מצליח להזכר במקרים אחרים.

אני מבין שפבראני עשה לך טראומה קשה עד כדי הדחקה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:43 pm 
Sophomore

ממש בדיחה מה שאלי סהר כתב. כאילו לא ראינו השנה את תמיר בלאט, על כל יתרונותיו וחסרונותיו. ובניגוד להייפ לגבי בלאט, ההייפ לגבי זוסמן עדיין יכול להתברר כאמיתי. אני לא יודע, לתחושתי עדיף שיקח עוד שנה בקבוצה ישראלית שהיא לא מכבי ויצבור כמה שיותר דקות. אחרי האליפות הזאת יהיו לא מעט קופצות על המציאה. הלואי שמכבי יתנו לו צ'אנס והוא יקח אותו ויצליח, אבל כרגע זה נראה לי קצת רחוק מהמציאות. ההשוואה לבורשטיין נותנת תקווה, אבל צריך לזכור דבר אחד -
בורשטיין נכנס לקבוצה טובה ומתפקדת של מכבי, שרצה ביחד והיתה מאוד מאוזנת. זוסמן, אם וכאשר, יכנס לקבוצה חדשה לגמרי שבמקרה הטוב תשמור 2 שחקנים מהעונה שעברה. לא זוכר דבר כזה בהיסטוריה. מצד אחד, יש כאן ואקום ענק להכנס אליו. מצד שני, בלאגן אדיר, אין היררכיה ויש חוסר ודאות גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:52 pm 
Sophomore

לדעתי הגיע הזמן לתת לזוסמן לשחק. ולא רק בליגה הישראלית.
לא צריך להחתים מראש עוד גארד.
לא יקרה שום אסון אם מכבי יתנו צ'אנס לזוסמן להיות גארד רביעי ברוטציה (אחרי ג'קסון, רול, דיברט).
הוא אמנם מאד צעיר ורק בסוף במאי יהיה בן 20, אבל זה לא חסר תקדים לראות שחקנים בגיל הזה משתלבים בהמון קבוצות באירופה.
לפי התמונות מאליפות אירופה הוא נראה בנוי מספיק טוב.
כמה זה יצא נניח? 15-20 דקות בליגה ועוד בין 5- 10 באירופה ?
סביר לגמרי

אני רק אומר שאני ראיתי איזה וידאו שלו שהעלו פה לפורום באחד הדיונים, מהליגה השנייה, וזה *לא* היה נראה יותר מידי מרשים.
בנוסף, חבל שהוא לא השתפשף מול/עם שחקנים ברמה גבוהה יותר - בליגת העל. כי זה באמת הבדל עצום.

מצד שני, אם יש דיבור סביבו מהרבה אנשים, כדאי לתת צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:57 pm 
Freshman

ehud כתב:
לדעתי הגיע הזמן לתת לזוסמן לשחק. ולא רק בליגה הישראלית.
לא צריך להחתים מראש עוד גארד.
לא יקרה שום אסון אם מכבי יתנו צ'אנס לזוסמן להיות גארד רביעי ברוטציה (אחרי ג'קסון, רול, דיברט).

באמת לא יקרה אסון אם תהיה עונה קטסטרופלית נוספת של מכבי, זה אולי אפילו חיובי, וזה מה שיקרה אם הגארדים שלה יהיה ארבעת השמות שהזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:57 pm 
Freshman

בנוגע לבולדן, מזכיר בסך הכל את טריי תומפקינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 5:59 pm 
מנהל פורום

למען הסר ספק, אני כתבתי בהודעה שלי מעלה מנקודת מבטה של מכבי - במקום לחפש זר בינוני, שילכו בכוח על זוסמן, במיוחג אם מה שסתאמבאדי כתב זה גם בערך הדרישות של הקבוצה.

אם אני הסוכן של זוסמן, אני אומר לו לברוח לכל קבוצה אחרת בליגת העל... אולי חוץ מירושלים (לא שמכבי במילר יסכימו להשאיל אותו להם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:01 pm 
Sophomore

eli2510 כתב:

באמת לא יקרה אסון אם תהיה עונה קטסטרופלית נוספת של מכבי, זה אולי אפילו חיובי, וזה מה שיקרה אם הגארדים שלה יהיה ארבעת השמות שהזכרת.

לא יודע. תשמע, שנה שעברה הביאו שמות באמת מהטופ של אירופה - גאודלוק וגם ווימס.
הסגל הישראלי היה הרבה יותר מרשים על הנייר - מקל (זה שיש לו עבר NBA) אוחיון ולנדסברג . . .
איך זה נגמר?

לדעתי הרבה יותר חשוב החיבור הקבוצתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:02 pm 
Sophomore

ספאחיה נותן לכולם לשחק ולשחק בבטחון. אם זה יצליח... לא בטוח אבל לטעמי משעור וזוסמן הולכים לראות לא מעט פרקט, לפחות ביחס ממה שהיו מקבלים מבלאט, נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:06 pm 
Freshman

ודים כתב:
למען הסר ספק, אני כתבתי בהודעה שלי מעלה מנקודת מבטה של מכבי - במקום לחפש זר בינוני, שילכו בכוח על זוסמן, במיוחג אם מה שסתאמבאדי כתב זה גם בערך הדרישות של הקבוצה.

ה"דרישות של הקבוצה" מתאימות לאין ספור שחקנים שעושים את הדברים ברמות שונות של יכולת וברמות שונות של ליגות.

אתה מודע לזה שהוא עשה את זה ברמה סבירה רק בליגה הארצית ונבחרת העתודה, שתי מסגרות שאי אפשר להוכיח מהם כלום למה שאתה מייעד לו במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:09 pm 
Freshman

ehud כתב:
eli2510 כתב:

לא יודע. תשמע, שנה שעברה הביאו שמות באמת מהטופ של אירופה - גאודלוק וגם ווימס.
הסגל הישראלי היה הרבה יותר מרשים על הנייר - מקל (זה שיש לו עבר NBA) אוחיון ולנדסברג . . .
איך זה נגמר?

לדעתי הרבה יותר חשוב החיבור הקבוצתי

יכולת הסקנת מסקנות מזעזעת. אין שום דבר שיכול להצדיק הבאת שחקנים בינוניים או לא מוכחים, מה שצריך להסיק מעונה רעה זה מה צריך לשפר, לא איפה צריך ללכת אחורה, ועוד בדבר הכי בסיסי, שחקני כדורסל טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:27 pm 
Sophomore

eli2510 כתב:

יכולת הסקנת מסקנות מזעזעת. אין שום דבר שיכול להצדיק הבאת שחקנים בינוניים או לא מוכחים, מה שצריך להסיק מעונה רעה זה מה צריך לשפר, לא איפה צריך ללכת אחורה, ועוד בדבר הכי בסיסי, שחקני כדורסל טובים.

יש דבר שיכול להצדיק הבאת שחקן לא מוכח (ברמת יורוליג)
א. שחקן מוכח הוא לא ערובה לכלום. שוב, ווימס כדוגמה בשנה שעברה. או אינספור שחקנים עם ניסיון יורוליג רחב
מאד, שהגיעו למכבי (או להמון קבוצות אחרות באירופה) ואיכזבו - רוצ'סטי, הנדריקס, חוסיין בשוק ועוד.

ב. מעולם לא אמרתי שצריך להביא שחקנים בינוניים.
מה שכתבתי זה דווקא הפוך - שצריך לתת צ'אנס לשחקנים שדווקא רואים שיש להם פוטנציאל,
וכל זה בגלל העונה הפיננסית שחווים.

בורשטיין (שהוזכר פה בפוסט) הוא דוגמה לכך.
גם נייט האפמן, דאור פישר, טיוס, שון ג'יימס ועוד שעשו פה מספרים יפים(בלי ניסיון יורוליג).

ברור שכולנו רוצים פה את בוגדנוביץ (פנרבחצה) ושחקנים ברמה הזו, אבל צריך להיות ריאליים.
וכמו שואדים אמר, עדיף לתת לזוסמן דקות, מאשר להביא גארד בחצי מיליון דולר שלא ייתן יותר מידי

שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 21, 2017 6:35 pm 
Freshman

בליגה זוסמן צריך לשחק והרבה, כנ"ל משעור וג'ון די, לא משנה אם הם פותחים בחמישייה או עולים מהספסל, 20 דקות משחק בליגה הם צריכים לקבל, אירופה זה כבר סיפור אחר, שם נותנים למי שטוב לשחק, זוסמן יכול לקבל דקות ביורוליג אבל לא חייב בשלב זה, שקודם ישתלב ויתבלט בליגה, אני בטוח שגם הזדמנויות ביורוליג עוד יגיעו, זו עונה ארוכה, שחקנים יצטרכו מנוחה גם ביורוליג, עומס ופציעות זה בהחלט ריאלי, וכל שחקן עומד בפני אתגר שונה:

זוסמן צריך להוכיח את עצמו בליגה, משעור רוצה להוכיח שהוא פורוורד יורוליג, ג'קסון בא להוכיח שהוא בשל להביל קבוצה ביורוליג, בולדן בא להשיג רפרטואר וקצת ללטש את המשחק שלו בדרך ל-NBA, תומאס בא להציל/לחזק את המעמד שלו כפורוורד יורוליג שיש לו עוד במה להשתפר לפני שהוא מגיע לשנות השיא בקריירה שלו, רול בא להוכיח שהוא קלעי איכותי גם ברמת יורוליג, שהוא יכול להביא איתו ניסיון וגם קצת מנהיגות למרות שהוא לא בא על תקן "כוכב", ג'ון די בא לעשות את הפריצה שלו ביורוליג, טיוס מגיע כסוג של מבוגר אחראי לשחקני הפנים, לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב - לחפות על טעויות/החטאות של אחרים, כהן מגיע כשחקן ליגה טוב שבא בשל יותר, ולהראות שהוא השתפר מאז הקדנציה הקודמת, כרגע הוא מחליף ראשון לעמדה 4, ומכבי לא מתכוננת להחתים 2 גבוהים נוספים אלא רק אחד, כהן יודע שעל הנייר הוא אמור לקבל דקות, הוא יודע שאם הוא יהיה רך אז המחליף של טיוס, או משעור יהנו מהדקות שלו.

האחריות הכי כבדה נמצאת אצל ג'קסון וטיוס, יהיו להם מחליפים סבירים ל-10-15 דקות, אבל הם יצטרכו להיות יעילים ויציבים באופן עקבי, לגבי שאר השחקנים, תהיה הרבה יותר סבלנות לאי יציבות ועליות ומורדות, גם בגלל שהעמדות שלהם יותר עמוקות, גם בגלל שמדובר בעמדות הכי קריטיות, לכן ההימור על ג'קסון הוא זה שיקבע לאן מכבי תלך העונה יותר משאר ההחתמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 146 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: