סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 3:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ש' יולי 22, 2017 11:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לברון לגולדן סטייט עבור איגי וליוינגסטון. זה עדיין לא סופר טים לטענתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 12:49 am 
Hall of Famer

אני חושב שקליבלנד צריכה לעשות להתאפס על עצמה, לדאוג להנהלה טובה (וגם לשלם לאחת כזו) ולהשאיר את לברון ואת קיירי לעוד סיבוב.
זה לא סביר לקחת קבוצה כל כך טובה ולפרק אותה מבלי לעשות ריצה נוספת.
את קיירי הם יוכלו לשלוח בטרייד גם בשנה הבאה.

* ואני אומר את זה כמי שתומך לרוב בבנייה מחדש. במקרה הזה, כפי שעמוסלב הסביר מספר פעמים רב בעבר (אם הבנתי אותו נכון), זה לא חכם. הרי אם דוראנט או קארי נפצעים וקליבלנד מצליחים לאחות את הקרעים, יש להם סיכוי ממשי לתואר אליפות נוסף, שאולי ישנה את התמונה כולה.

** זה מעורר הרבה שאלות, לגבי קליבלנד כמועדון (שהוא מועדון כושל תחת דן גילברט בכל רגע שלברון לא נמצא בו) וגם לגבי לברון שהגיע לקליבלנד, בין השאר בגלל קיירי ולא השכיל לייצר איתו מערכת יחסים מספיק טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 1:09 am 
Junior

אתה שוב שוכח שיש מרכיב אנושי בקבוצות. איך אתה מצפה מהקאבס פשוט להמשיך כרגיל ולהביא את לברון וקיירי לחדר הלבשה של מחנה האימונים עוד כמה שבועות אחרי מה שהוא אמר?

ובעוד שנה, המחיר שלו יהיה נמוך בהרבה מהנוכחי. לפרטים ניתן לפנות לאינדיאנה, סקרמנטו או כל קבוצה אחרת שמכרה סופרסטאר עם שנה בחוזה ויעדים מצומצמים מוגדרים להארכת חוזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 1:18 am 
Sophomore

לגבי הסעיף של לברון, אז כן ההנחה בלפרק זה שלברון מסכים, אם עושים טרייד על אירווינג זה יהיה קשה למצוא תרומה טובה להווה וירצו ללכת על העתיד, כך שלברון גם כן יעדיף ללכת לקבוצה אחרת ולא יהיה מוכן לבזבז שנה עם קבוצה בלי סיכויי זכייה.

האמת שאני דווקא לרוב נגד בנייה מחדש כשיש קבוצה טובה, כי גם בנייה מחדש כשבוחרים כוכב בדראפט הדרך מאוד ארוכה למעלה, ניו אורלינס זכו בדיוויס, סקרמנטו זכו בקאזינס ולא יצא מזה משהו, לייקרס מינוסוטה ופילי עם כמה בחירות דראפט גבוהות ועדיין יש להם דרך ארוכה להגיע ל4 הראשונות, ויהיו להם הרבה מתחרים. כך שלא צריך למהר לפרק ובוסטון למשל חשבתי שהם יותר צריכים לרצות לנצל את ההווה כי כאמור לא מגיעים בקלות לטופ 4.

לגבי קליבלנד אני חושב אחרת בגלל שקודם כל זכו עם הקבוצה האליפות, והעיקר זה שיש כמעט בטוח רק עוד שנה אחת, ואין שום סיבה לחשוב שהיא תראה יותר טוב מהשנה הזאת כשלברון מבוגר בעוד שנה, אין לזה אפסייד בכלל.
אם בוסטון למשל היו מתחזקים אז כנראה היו פחות טובים מקליבלנד ולא מתקרבים לגולדן אבל לפחות היה כאן אפסייד ואפשרות קטנה שזה כן יצליח בגדול, יכלו לנצל קבוצה של גמר מזרח ולצרף עוד כוכב. לעומת קליבלנד שזה עוד שנה שרק מקווים בה לפציעה של גולדן, כשיש לה הזדמנות להשיג נכסים מאוד משמעותיים לפני שלברון יעזוב בלי כלום, וערך החוזה של אירווינג ירד עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 3:04 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
אתה שוב שוכח שיש מרכיב אנושי בקבוצות. איך אתה מצפה מהקאבס פשוט להמשיך כרגיל ולהביא את לברון וקיירי לחדר הלבשה של מחנה האימונים עוד כמה שבועות אחרי מה שהוא אמר?

ובעוד שנה, המחיר שלו יהיה נמוך בהרבה מהנוכחי. לפרטים ניתן לפנות לאינדיאנה, סקרמנטו או כל קבוצה אחרת שמכרה סופרסטאר עם שנה בחוזה ויעדים מצומצמים מוגדרים להארכת חוזה.

אני לא שוכח. ברור לי שיהיה מדובר באתגר לא פשוט. אני כן מצפה מההנהלה החדשה + מאמן (+לברון) להצליח ליישב את זה. זו פאשלה רצינית של הצדדים האלו ותוצר ברור של זה שאין הנהלה בקליבלנד כרגע ושהספינה מתנדנדת.

תופעה של כוכב גדול שהרגע חזר מגמר נ.ב.א. נוסף, שנמצא שנתיים לסיום החוזה שלו, שמבקש טרייד, זו חתיכת רעידת אדמה. אני לא מאמין שזה היה קורה בארגון מסודר יותר. אם הקאבס יתאפסו, אולי עוד ניתן יהיה להציל את זה.

לגבי אירווינג כנכס, היעדים שהוא הגדיר אולי מצומצמים אבל לפחות הם לא קבוצה אחת בלבד, כך שעדיין ניתן לפתוח בבידינג. סקטו ואינדי לא היו קונטנדריות בעת הטריידים ולא הרגע חזרו משלושה גמרים רצופים. יש לקליבלנד הרבה יותר מה להרוויח עם עוד שנת ריצה לתואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 3:44 am 
Junior

קקון, אם השמועות נכונות ומביאים ללברון ״דם חדש״ בדמות החברים שלו כרמלו ובלאדסו במקום קיירי ולאב, אני לא חושב שהוא יראה בזה כהפחתת סיכויי הזכייה לעונה הקרובה.
אני רק מקווה שהשמועות לא לגמרי נכונות וחסרים פרטים שהם 2 נכסים נוספים שקליבלנד צריכה לקבל, בדמות בחירות דראפט או צעירים מבטיחים. לפי השווי שהניקס והסאנס כמעט לקחו על בלאדסו וכרמלו ממש לא מזמן, והעובדה שקיירי שווה הרבה יותר מבלאדסו, ולאב שווה הרבה יותר מכרמלו, הקאבס חייבים לקבל תמורה נוספת על כל אחד מהחילופים האלה.

בפודקאסט האחרון של זאק לואו נאמרו דברים מעניינים ושלי נשמעים הגיוניים.
זה נכון שלדיבורים על לברון ללייקרס יש בשר ולא מעט נקודות שמרמזות על כך שזו אופציה רלוונטית מבחינתו. אבל ממש לא נראה שזה עניין סגור אלא רק אופציה שאולי נמצאת גבוה בצ׳ק ליסט.
לברון רוצה עוד אליפויות, זה די ברור. אולי לשיקול העיסקי יהיה משקל גדול בהחלטה שלו, אבל לבטח גם לעניין המקצועי. בקיץ הבא כשהוא ינתח את המצב המקצועי הוא כנראה יראה דרך יחסית קלה לגמר נוסף עם הקאבס, מול לא נודע בלייקרס במערב קשה בהרבה, עם שני ילדים (לונזו ואינגרם) אולי ג׳ורג׳, וקבוצה כמעט ריקה שצריך למלא בחוזי מינימום.

Att, ההנהלה החדשה זו אותה הנהלה ממנה הוא דרש טרייד. תקרא קצת בתקשורת האמריקאית מה אומרת הסביבה של לברון על המהלך של קיירי, או כמה כועסים עליו בהנהלה שלא אמר את זה לפני חודש כי אז יכלו להביא את פולג׳ או לאב.
היחסים שם פשוט נהרסו וגם את קווין לאב הם כבר חייבים למכור. אתה לא יכול לרוץ עם כוכב בעל אגו לא קטן לשלושה גמרים, אחריהם לנסות להעביר אותו לחצי ליגה, ולצפות שהעניינים ימשיכו כשורה. לא בקבוצה בה ברור לכולם שהכוכב שלה הוא זה שמושך בחוטי הטריידים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 6:18 am 
Junior

לברון רגיל שכולם עושים מה שהוא רוצה. קיירי הודיע לקבוצה וללברון שהוא עוזב, אז לברון כועס כי זה פוגע בו. אין מה להשאיר את קיירי, עכשיו הערך שלו מקסימלי. אבל אני לא מבין למה הוא חושב שהוא יכול לקבוע לאן הוא הולך כי אין לו סעיף וטו בחוזה. קליבלנד צריכים לנסות לקבל מקסימום צעירים ובחירות דראפט עבורו, כי לברון לא נשאר אחרי שנה הבאה, והם צריכים לחשוב על העתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 7:02 am 
Hall of Famer

אני לא מסכים עם גישת הצעירים.
אם אפשר לקבל בשוק שחקן שיהפוך את הקאבס לקונטנדרית השנה, זאת חייבת להיות הבחירה המועדפת. נגיד אנתוני דייויס או קרל אנתוני טאונס. כי לברון לא מגיע כל שנה, וצריך למקסם את האפשרות שלו לקחת אליפות.
לבנות זה יפה ונחמד, אבל אולי עוד 15 שנה עוד פעם תהיה להם הזדמנות כזאת. כרגע יש להם שנה אחת אחרונה לנסות וללכת על זה בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 7:03 am 
Hall of Famer

HAVING SAID THAT
גם אני לא מאמין שמישהו ייתן את דייויס או קא"ט בשביל קיירי. זה היפותטי בלבד אבל בהנחת ההיפותטיות, קליבלנד כן צריכה להיאבק להיות רלוונטית לאליפות השנה, אם אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 7:05 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני לא מסכים עם גישת הצעירים.
אם אפשר לקבל בשוק שחקן שיהפוך את הקאבס לקונטנדרית השנה, זאת חייבת להיות הבחירה המועדפת. נגיד אנתוני דייויס או קרל אנתוני טאונס. כי לברון לא מגיע כל שנה, וצריך למקסם את האפשרות שלו לקחת אליפות.
לבנות זה יפה ונחמד, אבל אולי עוד 15 שנה עוד פעם תהיה להם הזדמנות כזאת. כרגע יש להם שנה אחת אחרונה לנסות וללכת על זה בכל הכוח.

כן, רק שאף אחד לא ייתן לקאבס את AD או קא"ט, לא בלי שהם יצטרכו לוותר על לברון.

ברור שהעדיפות היא להלחם על אליפות השנה, זו בדיוק הסיבה שאני חושב שאם בוסטון יכולה, תיאורטית, להשיג את לברון בתמורה לשחקנים צעירים ונכסים עתידיים היא צריכה לקפוץ על המציאה, גם אם אין שום בטחון שלברון ישאר יותר מעונה אחת. הבעיה שלקליבלנד לא נראה שיש את הנכסים כדי לשדרג את הקבוצה כרגע, הערך של אירווינג נמוך כרגע כי כולם יודעים שהוא ביקש טרייד וחוץ ממנו מה היא יכולה להציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 7:46 am 
Hall of Famer

אולי לא, אבל הנה עוד טרייד - קיירי בעבור מרק גאסול ומייק קונלי. לא בדקתי את השכר אבל בהנחה שזה עובד - זה כן שווה קונטנדריות כבר השנה.
והנה עוד כמה, ביל פלוס פורטר. וויטסייד פלוס דראגיץ', קמבה פלוס באטום
כל אלה משאירים את קליבלנד בתור הקבוצה הכי טובה במזרח, וקונטדרית אפשרית לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 7:50 am 
Junior

הציוות של הסלטיקס - לברון לא יקרה לעולם. מכ"כ הרבה סיבות. גם שלו ושל קליבלנד. בעיקר מזכיר לי מישהו ששר פעם :

i made a g today but you made it in a sleazy way

תחליף את ה-g ב-c. פתרונות בזק ושכירי חרב מגלומניים זה יותר הדרך של הלייקרס לעשות דברים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 7:56 am 
Hall of Famer

לא יודע איך להגיד לך, אבל כבר הוכח פעמיים שזה לגמרי הדרך של לברון, גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 8:47 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
picknroll כתב:
לברון רגיל שכולם עושים מה שהוא רוצה. קיירי הודיע לקבוצה וללברון שהוא עוזב, אז לברון כועס כי זה פוגע בו. אין מה להשאיר את קיירי, עכשיו הערך שלו מקסימלי. אבל אני לא מבין למה הוא חושב שהוא יכול לקבוע לאן הוא הולך כי אין לו סעיף וטו בחוזה. קליבלנד צריכים לנסות לקבל מקסימום צעירים ובחירות דראפט עבורו, כי לברון לא נשאר אחרי שנה הבאה, והם צריכים לחשוב על העתיד.

בגישה הזו שיעשו גם טרייד על לברון, הוא ישיג עבורם הרבה יותר (לא צוחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 9:29 am 
Junior

נורטון,
אף אחד מהטריידים שהצעת מסתדר.
טאונס ודיוויס שווים הרבה יותר מקיירי.
הצמדים שהצעת מרוויחים 40-50 מ' (לצמד) וקיירי מרוויח 18.
גם אם נניח שהקבוצות מוכנות להעביר 2 כוכבים על קיירי אחד (שאני בספק גדול), כדי שהמשכורות יעבדו קליבלנד צריכים להוסיף:
פריי (חוזה נגמר של 7, "סבבה בסדר"), שאמפרט (21 ל-2 שנייה אופצית שחקן, "נו שוין") ואחד מבין סמית (23 ל-2 ועוד 4 מ' מובטחים בשנה השלישית) או טריסטן (52 ל-3 שנים) שזה "בעע, לא רוצה"

הייתי מעריך שמיאמי יציעו דראגיץ, אלינגטון ואחד מבין ריצ'רדסון וינסלו טיילר על קיירי ופריי. בחירות לא נשארו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 4:43 am 
Hall of Famer

מישהו יודע מה הספרס עושים?

החתימו את גאסול העתיק על חוזה ל-3 שנים, 48$ מיליון דולר (שנה 3 מובטחת חלקית).
גם פאטי מילס היחסית מוגבל קיבל חוזה גדול.
הם איבדו את דדמון ואת סימונס, למרות ששניהם חתמו על חוזים טובים בחוץ.
אולדריג׳ עדיין שם למרות כל רעשי הטרייד.
הם צרפו את רודי גיי שהוא שחקן מוכשר אבל אחרי פציעה ותהיה לו תקופת התאקלמות ארוכה בה פופ יצעק עליו לפחות 3 פעמים ביום על חוסר היעילות שלו.

מלבד קאווי, קצת אולדריג׳ והמערכת של פופ, אין שם הרבה.
הקאפ שלהם חסום. הם לא הכינו את עצמם להיות שחקן מרכזי ל-fa, למרות שזה קיץ שבו לברון ופול ג׳ורג׳ מתפנים לחשוב על עתידם. קצת מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 6:15 am 
Hall of Famer

הקטע עם גאסול מוזר. הוא יצא מ16.2 בשביל לחתום על אותו סכום עד גיל 50 והוא בכלל לא יכול לשחק מול GS.
אולדריג׳ לא מבוקש בשוק. בן 32 ועושה 21 לעונה. אף קבוצה לא תיתן משהו נורמלי עבורו. קבוצות חלשות הם בבנייה ואין להם שום רצון לתת עבורו משהו שווה.
גיי בא במחיר טוב. 8 לעונה. אבל עדיין יקר יותר ומבוגר יותר (ועבר פציעה לא קלה). אכן לא ברור למה לא סימונס.
דדמון קיבל מלא כסף. נקטס.
מילס זה חוזה סביר בימים אלו. אם אני משווה לחוזה של אינגלס אז הוא טוב יותר. הוא צעיר בשנה ממנו ושחקן טוב יותר.
לא היה להם מלא מקום בקאפ. קיץ מעפאן ולדעתי הם לא יסיימו מקום 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 6:16 am 
Hall of Famer

רוז בקאבס. כעת כמו גולדן סטייט גם להם יש 2 MVP בקבוצה...חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 2:56 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
הקטע עם גאסול מוזר. הוא יצא מ16.2 בשביל לחתום על אותו סכום עד גיל 50 והוא בכלל לא יכול לשחק מול GS.
אולדריג׳ לא מבוקש בשוק. בן 32 ועושה 21 לעונה. אף קבוצה לא תיתן משהו נורמלי עבורו. קבוצות חלשות הם בבנייה ואין להם שום רצון לתת עבורו משהו שווה.
גיי בא במחיר טוב. 8 לעונה. אבל עדיין יקר יותר ומבוגר יותר (ועבר פציעה לא קלה). אכן לא ברור למה לא סימונס.
דדמון קיבל מלא כסף. נקטס.
מילס זה חוזה סביר בימים אלו. אם אני משווה לחוזה של אינגלס אז הוא טוב יותר. הוא צעיר בשנה ממנו ושחקן טוב יותר.
לא היה להם מלא מקום בקאפ. קיץ מעפאן ולדעתי הם לא יסיימו מקום 2.

דדמון קיבל 7 מיליון דולר לשנה. זה מבחינתך מלא כסף? זה לא רחוק מה-MLE.
מילס קיבל 48 מיליון דולר ל-4 עונות. כשאתה משווה דווקא לחוזה של אינגלס, זה אומר משהו. אתה עצמך אמרת שבעיניך זה חוזה גרוע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:02 pm 
Hall of Famer

שבע לעונה. כמו בובאן. מלא בשביל הספרס.
מילס רכז פותח כעת בקבוצת על. אינגלס פחות טוב ממנו. חוזה לא קטן אבל הוא לפחות מביא יותר ערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:18 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
שבע לעונה. כמו בובאן. מלא בשביל הספרס.
מילס רכז פותח כעת בקבוצת על. אינגלס פחות טוב ממנו. חוזה לא קטן אבל הוא לפחות מביא יותר ערך.

בובאן זה היה בקאפ הקודם...
להגיד שמילס רכז פותח בקבוצת על זה נחמד. היית יכול להגיד את זה על כל רכז שהספרס היו מחתימים :)
בפועל, הוא לא יודע לרכז משחק אלא בסך משמש כשוטר חביב משלוש.
בטח נמצא איפשהו במקום ה-25# מבין הרכזים הפותחים בליגה, אם לא פחות מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:42 pm 
Hall of Famer

לא משנה. אין להם רכז לעונה הבאה והמתחרים איתו הם...רוז?
הוא כבר כמה עונות מתחלק בתפקיד הרכז עם פרקר והוא אולי הרכז המחליף הכי טוב בליגה. הייתי שמח אם זה היה 30 מיליון אבל לדעתי לאבד אותו היה אומר שהם הופכים לקבוצת פלייאוף תחתית.
שבע מיליון למחליף זה הרבה בשבילם. מצד שני לי נשמע ש48 לגאסול זה מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:52 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
לא משנה. אין להם רכז לעונה הבאה והמתחרים איתו הם...רוז?
הוא כבר כמה עונות מתחלק בתפקיד הרכז עם פרקר והוא אולי הרכז המחליף הכי טוב בליגה. הייתי שמח אם זה היה 30 מיליון אבל לדעתי לאבד אותו היה אומר שהם הופכים לקבוצת פלייאוף תחתית.
שבע מיליון למחליף זה הרבה בשבילם. מצד שני לי נשמע ש48 לגאסול זה מלא.

היו המון רכזים בשוק, זה לא שמילס היה היחיד. כך שלהציג את זה כמילס מול רוז ושהיה חשש שהם יהפכו לקבוצת פלייאוף תחתית ואז בא מילס להצלה... לא תמונה מדויקת :)
בעיניי הספרס באוברפיי לחלק גדול מהשחקנים שלהם.
גאסול, פארקר ומילס מקבלים מעל הערך שלהם בשוק. אולדריג׳ כנראה גם כן.
בהתחשב בכך שהספרס היו ידועים בחוזים נמוכים מערך השוק לשחקנים המובילים שלהם, זה קצת מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:55 pm 
Junior

זה לא ממש רלוונטי שהיו הרבה רכזים בשוק שהספרס לא יכלו להחתים. הם ניסו לרוקן שכר כדי להתחרות בשוק אבל אף אחד לא לקח מהם את אלדרדיג׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 4:54 pm 
Junior

Att כתב:
מישהו יודע מה הספרס עושים?

בגזרת גאסול - הם ביקשו ממנו לא לממש את אופציית השחקן היקרה שהייתה לו והבטיחו לו שיחתימו אותו בהמשך על חוזה ארוך טווח במקום.
זה פינה להם כמה דולרים בקאפ כדי לנסות להחתים אחרים (לא ברור לי כמה זה פינה להם) ועכשו הם מממשים את ההבטחה שלהם.

הם יכלו להחתים את סימונס אבל בחרו שלא. צריך לזכור שמדובר בבחור בן 27 ולא פרוספקט צעיר עם פונטציאל.

הם היו מוכנים לעשות מהלכים כדי לפנות מקום לכריס פול. כנראה שלפנות את אלדריג וגרין בשביל רכז אחר פחות קסם להם.
היה נראה לי שפול מילסאפ הכי מתאים להם באופי אבל גם הוא חתם על חוזה גדול.

יש להם במילא עוד שנה של פארקר ומאנו, שנתיים של אלדריג, פאו וגרין ואז הקאפ מתפנה, למעט super extension שמגיע לקוואי מ-2020

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17 ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: