סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:27 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
דורש ת'רד נפרד לדעתי במקום דף 31 בת'רד חדשות ה NBA.
אני חשבתי על טרייד ועכשיו ראיתי שנורטון הציע משהו דומה. קיירי, קווין לאב ושאמפרט \ פריי \ סמית' על קונלי וגאסול. הקאבס משאירים קבוצה תחרותית לפחות לעוד עונה, הגריזליס נשארים פחות או יותר באותה רמה ומצעירים את הקבוצה. מי אומר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:34 am 
Sophomore

שתי אבני הפינה של הקבוצה בממפיס, במיוחד קונלי שהוחתם כעתיד של הקבוצה .. קשה לי להאמין שיסכימו.

אני הייתי מנסה את אורלנדו מילווקי דטרויט או שארלוט, הבטן הרכה של המזרח, קבוצות שלא הולכות לשום מקום ואולי מוכנות לעשות שינויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:41 am 
Sophomore

לא מתאים קונלי וגאסול. זה לא כוח אש ברמה הכי גבוהה.
אם רוצים כוח אש שיכול מול ג"ס צריך משהו בסגנון של אנתוני דיוויס.
אולי משהו מול הפליקנס . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:54 am 
Hall of Famer

כל ההצעות שקראתי כאן הן די מופרכות. קונלי וגאסול לא לוקחים את הקאבס לשום מקום מעניין ואין סיכוי שהגריזליס עושים את זה. אלו הכוכבים שלהם בשנים האחרונות והם מעריכים המשכיות. קווין לאב וקיירי אומר לבנות מחדש מאפס בעוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:00 am 
Sophomore

קונלי וגאסול לדעתי משאירים את הקאבס פחות או יותר באותה רמה, שזה בערך 20 אחוז סיכוי להפתיע את הווריירס. שניהם גם שחקני הגנה טובים יותר מקיירי ולאב. אין סיכוי שממפיס עושים את זה? קבוצה שנראית בדרך למטה, כשרוב השחקנים המשמעותיים בסגל מעל 30? מה שכן, אורך החוזים של קיירי ולאב הוא בהחלט מכשול כי לא בטוח שישארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:41 am 
מנהל פורום

צריך לשים לב שהאיש מבקש להוביל קבוצה, לא להצטרף לקבוצה מנצחת.
מה גורם לכם לחשוב שממפיס תהיה קבוצה טובה יותר אם קיירי יוביל אותה.
בהתחשב במוטיבציה של קיירי לטרייד מדובר הרעל להזרקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 12:08 pm 
Hall of Famer

אני במקום פילי מציע את פולץ סטרייט-אפ, גורם לקאבס לפחות לשקול בנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 12:16 pm 
Sophomore

לא ברור לי למה קליבלנד תרצה טרייד.

מה שיש לה מספיק לשייט לגמר.
בגמר ממילא היא תלויה במצב הפציעות של הרביעייה של ג"ס.
יש סיכוי לא רע שמישהו (דוראנט או סטף בעיקר ) ישבור משהו במהלך העונה ואז המצב שלהם לא רע בכלל.

למה לחשוב על בנייה מחדש כשיש סיכוי של 20-30 אחוז לאליפות העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 12:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לדעתי קיירי לא יוביל קבוצה כאלפה דוג לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 12:43 pm 
מנהל פורום

כששחקן בסדר גודל כזה מצהיר שהוא רוצה טרייד, קשה לא לחפש את זה
אחרת זה יצור וייב שלילי מאוד בחדר ההלבשה

ראיתי איפשהו טרייד משולש עם ניקס ופניקס
קאבס יוותרו במצב כזה על קיירי ועוד מישהו משחקני המשנה (כנראה פריי), ויקבלו את מלו ובלדסו
אמנם יותר מידי תלוי בפציעות של בלדסו, אבל לא נראה לי שהקאבס יוכלו לקבל יותר מזה בשום סיטואציה

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 1:00 pm 
Senior

מה הסיכוי שלו להגיע לקליפרס כתחליף ראוי לכריס פול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 1:14 pm 
מנהל פורום

די אפסי... לא חושב שבסגל של הקליפרס יש משהו רלוונטי לתת בתמורה ואת גריפין הם כנראה לא יתנו.
וגם אם כן - עם לאב פחות צריך אותו בקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 1:29 pm 
Hall of Famer

materna כתב:
לא ברור לי למה קליבלנד תרצה טרייד.

מה שיש לה מספיק לשייט לגמר.
בגמר ממילא היא תלויה במצב הפציעות של הרביעייה של ג"ס.
יש סיכוי לא רע שמישהו (דוראנט או סטף בעיקר ) ישבור משהו במהלך העונה ואז המצב שלהם לא רע בכלל.

למה לחשוב על בנייה מחדש כשיש סיכוי של 20-30 אחוז לאליפות העונה?

אני לגמרי איתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 1:58 pm 
מנהל פורום

קליבלנד בבעיה קשה. כוכב שרוצה טרייד, ולברון לא מרוצה יכול ליצור סיטואציה נפיצה מאוד בחדר ההלבשה.
ואז זה מגדיל את הסיכוי של לזרוק לפח את העונה.
ומה יקרה בשנה הבאה? לברון יעזוב ללא תמורה והם עדיין יהיו ביד עם כוכב ממורמר וגם ה15% סיכוי שיהיה ירד לאיזור ה-0.

אז בעצם יש פה 3 תרחישים:
1. המשך עם קיירי לא מרוצה ולברון לעונה נוספת בלי חיזוק משמעותי. סבירות נמוכה לאליפות. בעונה הבאה לברון יעזוב ומי יודע מה תהיה רמת המרמור של קיירי.
2. טרייד על קיירי שיוכל לחזק את הקבוצה בסטאר אחד או שניים באופן מיידי ולאפשר תחרות יותר אפקטיבית השנה על התואר.
3. הבנה שקיירי בעצם הוא העתיד ובעל הבית ושלברון יעזוב בכל מקרה בעונה הבאה, ואז לנסות למשוך לכיוון של טרייד על לברון. הבעיה שללברון יש סעיף NO TRADE שהוא חייב להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 2:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אין מצב שהם יקבלו משהו נורמלי עבור לברון כשיש לו את סעיף ה-NO TRADE. הרי זה ברור שהוא לא ירצה להגיע לקבוצה שתתן את כל הנכסים העתידיים שלה תמורתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 3:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה לא? נראה לי שכל קונטנדרית תשמח לקבל את לברון ולתת תמורתו נכסים עתידיים, וללברון לא תהיה בעיה שייפטרו מנכסים עתידיים כי ממילא הוא רוצה להשיג תוצאות ומהר.

נניח שקליבלנד מחליטים לפרק את החבילה כולה ומציעים את לברון/אירווינג/לאב תמורת כמה שיותר בחירות דראפט (נניח למשל שלברון הולך לסן אנטוניו). זה לא ילך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 3:11 pm 
Hall of Famer

מישהו רשם פה שהמניה של קיירי אירווינג כרגע במקס'.
זה פשוט לא נכון. האיש ביקש טרייד וכולם יודעים את זה. הם ינסו לנצל את הסיטואציה ולסחוט את הלימון של קליבלנד עד תום.
מה שעל הקאבס לעשות דבר ראשון זה לברר עם קיירי מה עומד בגרעין הדרישה שלו לעבור מקום. האם רק לברון מפריע לו? אז הבטחה לקיירי שאחרי העונה הנוכחית לברון כבר לא יגור באקרון אוהיו והקבוצה תהיה רק שלו. אולי זה יעזור. אם זה לא מספק את קיירי ויש לו בעיה עם לברון, אבל הוא לא מוכן להישאר אחר כך, נראה לי שהדרך פעולה הכי טובה לקאבס היא להסביר לאדון קיירי שכרגע הוא בקבוצה עם סיכויי אליפות, הסיכויי שהם ימצאו עליו טרייד שישאיר אותם קונטנדרים הוא קטן, אבל הם ינסו בכל דרך אפשרית. בינתיים שיסתום את האף ויעשה את השירות הכי טוב לעצמו וזה לשחק כמה שיותר טוב כדי לזכות באליפות. מן הסתם בקיץ הבא ניתן יהיה להיערך טוב יותר בתחילת מועד ההעברות.

אני לא חושב שזה יהיה נכון לקאבס להיבהל מהדרישה של אירווינג. זה די ברור שכל טרייד שיבוצע יחליש אותם כך שהסיכוי שלהם לאליפות יהיה קטן. סיכוי קלוש שלברון יהיה מוכן לעבור לקבוצה אחרת תמורת נכסים שיאפשרו להם להשאיר את אירווינג ולהישאר קונטנדרים. הם יצטרכו לקוות שהשחקנים יבלעו את הגועל נפש ויתאחדו לריצת אליפות אחת. כבר היו אלופות בעבר שחדר ההלבשה לא ממש תפקד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 3:54 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מישהו רשם פה שהמניה של קיירי אירווינג כרגע במקס'.
זה פשוט לא נכון. האיש ביקש טרייד וכולם יודעים את זה. הם ינסו לנצל את הסיטואציה ולסחוט את הלימון של קליבלנד עד תום.
מה שעל הקאבס לעשות דבר ראשון זה לברר עם קיירי מה עומד בגרעין הדרישה שלו לעבור מקום. האם רק לברון מפריע לו? אז הבטחה לקיירי שאחרי העונה הנוכחית לברון כבר לא יגור באקרון אוהיו והקבוצה תהיה רק שלו. אולי זה יעזור. אם זה לא מספק את קיירי ויש לו בעיה עם לברון, אבל הוא לא מוכן להישאר אחר כך, נראה לי שהדרך פעולה הכי טובה לקאבס היא להסביר לאדון קיירי שכרגע הוא בקבוצה עם סיכויי אליפות, הסיכויי שהם ימצאו עליו טרייד שישאיר אותם קונטנדרים הוא קטן, אבל הם ינסו בכל דרך אפשרית. בינתיים שיסתום את האף ויעשה את השירות הכי טוב לעצמו וזה לשחק כמה שיותר טוב כדי לזכות באליפות. מן הסתם בקיץ הבא ניתן יהיה להיערך טוב יותר בתחילת מועד ההעברות.

אני לא חושב שזה יהיה נכון לקאבס להיבהל מהדרישה של אירווינג. זה די ברור שכל טרייד שיבוצע יחליש אותם כך שהסיכוי שלהם לאליפות יהיה קטן. סיכוי קלוש שלברון יהיה מוכן לעבור לקבוצה אחרת תמורת נכסים שיאפשרו להם להשאיר את אירווינג ולהישאר קונטנדרים. הם יצטרכו לקוות שהשחקנים יבלעו את הגועל נפש ויתאחדו לריצת אליפות אחת. כבר היו אלופות בעבר שחדר ההלבשה לא ממש תפקד.

אז לסיכום, ההצעה שלך היא לשבת לשיחה עם קיירי (הרשה לי להניח שהשיחות האלה כבר בוצעו מספר פעמים מאז נכנס קיירי לשיחה עם ההנהלה לפני שבוע), ואחר כך פשוט להעביר עונת משחקים שלמה עם חבורת שחקנים מלאי טינה אחד לשני, עם לאב שיודע שלברון ניסה להעביר אותו לחצי ליגה, עם לברון שיודע שקיירי לא רוצה לשחק איתו.
אחרי השנה הזו, "מן הסתם", יהיה קל יותר להיערך בשוק הטריידים, שהרי ידוע שהתמורה שתתקבל על כוכב עם שנה אחת בחוזה תהיה טובה יותר מהתמורה שתתקבל כשהוא עם עונה נוספת.
פחות נשמע לי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 4:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
למה לא? נראה לי שכל קונטנדרית תשמח לקבל את לברון ולתת תמורתו נכסים עתידיים, וללברון לא תהיה בעיה שייפטרו מנכסים עתידיים כי ממילא הוא רוצה להשיג תוצאות ומהר.

נניח שקליבלנד מחליטים לפרק את החבילה כולה ומציעים את לברון/אירווינג/לאב תמורת כמה שיותר בחירות דראפט (נניח למשל שלברון הולך לסן אנטוניו). זה לא ילך?

בנכסים עתידיים לא התכוונתי רק לבחירות דראפט עתידיות אלא גם לשחקנים צעירים ומבטיחים. הרי ברור שכל קבוצה שתעביר אלי את לברון תיאלץ להיפרד מכוכב + נכס נוסף או מחצי קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 5:14 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג מי ישב עם קיירי, גריפין, או גילברט או שאלטמן סוף סוף קיבל את הג'וב וישב איתו. בגלל הכאוס בפרונט אופיס של הקאבס, אני לא אתפלא אם בעיית אירווינג עוד לא קיבלה את המענה המלא.
דבר שני, חבורת שחקנים מלאי טינה זה דבר לא טוב, אבל דבר שאפשר להכיל (הבאד בויז המקוריים למשל לא אהבו אחד את השני, בעיקר לא למבייר ואייזיאה). סיכוי לאליפות ללא לברון או אם 50% מהערך של קיירי הרבה פחות. כמה קל לבנות מחדש גם עם בחירות דראפט מהגבוהות שיש לקאבס למרבה הצער יש ניסיון. לא קל. כל עוד יש סיכוי לאליפות אני עדיין הייתי הולך על זה.
ההצעה הנגדית שלך היא לקוות שלברון לא יפעיל את סעיף ה - no trade שלו ויסכים לעבור תמורת נכסים עתידיים ושגם קבוצות אחרות יסכימו לתת תמורה טובה על קיירי ולאב. כמובן שיש המון פרייארים באן.בי.איי שיודעים שהקאבס נואשים ולכן כדאי לתת להם חבילה הוגנת על הנכסים. האופציה השניה עוד יותר מרנינה והיא שלברון לא יסכים לעבור בטרייד ואז קיבלת 3 שחקנים מעוצבנים וממורמרים שאחד מהם אתה לא יכול להעביר והשניים האחרים אתה יכול להעביר אבל לקבל תמורתם מעט מאד מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 5:24 pm 
מנהל פורום

יש בהחלט סיכוי מצד שברון שיסכים לעבור במידה וזה יהיה יעד נורמלי. ככה הוא גם עוזב, וגם הוא יוצא ה"בסדר" בכל העסק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 5:29 pm 
Junior

ראובן כתב:

זה לא כ"כ פשוט, גם מעבר לעובדה שאתה לא יכול להחליט לוותר על לברון כשהוא עדיין לא החליט שהוא מוותר עליך, גם על השנה הזו וגם לשנים הבאות. הבוס גילברט יוברח מהעיר על ידי המון זועם אם הוא יהרוס את הסיכוי שלברון יישאר בקאבס וישאיר אותם רלוונטיים (ונעזוב כרגע בצד שבטיפשותו, גילברט בהחלט קידם את עזיבת לברון עם הפיאסקו הניהולי שהיה שם הקיץ). תחשוב על זה, להוציא את עידן-לברון הנוכחי בקליבלנד, הם כנראה הפרנצ'ייז הגרוע ביותר בתקופת חיינו, ובתקופת רוב האוהדים והכתבים המשפיעים בקליבלנד.

אבל לשאלה עצמה ונניח שהקאבס מחליטים למרות הכל שהם רוצים לפרק את הכל השנה, זה עדיין מאוד מסובך להעביר את לברון ולקבל תמורתו תמורה הגונה, ונזכיר שלפי החוזה שלו הוא חייב להסכים לטרייד.
קודם כל, מבחינת קליבלנד, למה לקחת חבילת בחירות מהספרס או קונטנדרית אחרת, הבחירות האלה הרי צפויות להיות נמוכות מאוד גם בתקופה שאחרי לברון.
אבל נניח שגם מצאת קבוצה שלברון רואה בה קונטנדרית לשנה הקרובה, וגם אפשר להמר במידה מסויימת שהוא לא יישאר שם אחרי העונה הנוכחית, וגם אפשר להמר שבשנים הבאות הקבוצה הזו תיפול ותספק לקאבס בחירות דראפט גבוהות.
עכשיו אתה צריך גם למצוא דרך לאזן משכורות לטרייד. לברון מקבל 33 מיליון דולר השנה, כלומר קליבלנד חייבת לקבל חזרה חוזים של 25 מיליון לפחות.

כלומר, שורה תחתונה, אתה צריך שהקבוצה הזו גם תחזיק בכל בחירות הדראפט שלה (ואי אפשר להישאר שנתיים רצוף בלי בחירת סיבוב ראשון), גם להיות קונטנדרית, גם להיות עם רפיוטיישן לא מזהיר בשביל האמונה שהבחירות העתידיות יהיו שוות משהו או לחילופין להחזיק בחירות לא מוגנות של קבוצות חלשות אחרות, ובנוסף לכל זה, שיהיו לה חוזים בסך 25 מיליון שהקאבס במוד ריבילדינג מוכנים לספוג, ואלה חייבים להיות חוזים גרועים של שחקנים בינוניים ומטה, כי אתה גם רוצה לבנות מחדש אז אין טעם להביא שחקנים שישמרו אותך במה שנקרא no man's land, וגם לברון לא ירצה להגיע ל"קונטנדרית" שמופשטת משחקן/ים שהופכים אותה לקונטנדרית.
בקיצור, ספוילר, לא ממש קיימת קבוצה כזו בליגה כרגע. בוסטון היא היחידה שמחזיקה ביותר מאחד מהתנאים הנ"ל (בחירות, קונטנדריות), אבל היא תהיה חייבת למסור את אל הורפורד תמורתו ולהישאר בלי צבע. לפני שדיברנו על כך שהסיכוי שלברון יסכים לעבור לבוסטון, לפחות לדעת הפרשנים שמכירים את הנפשות הפועלות, משול לסיכוי שבעלי הקאבס ייקחו על עצמם את האסון התדמיתי-כלכלי-ספורטיבי-חברתי שבעזיבת לברון את קליבלנד, ולא יתנו לו להיות האיש הרע בסיפור.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 5:34 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אין לי מושג מי ישב עם קיירי, גריפין, או גילברט או שאלטמן סוף סוף קיבל את הג'וב וישב איתו. בגלל הכאוס בפרונט אופיס של הקאבס, אני לא אתפלא אם בעיית אירווינג עוד לא קיבלה את המענה המלא.
דבר שני, חבורת שחקנים מלאי טינה זה דבר לא טוב, אבל דבר שאפשר להכיל (הבאד בויז המקוריים למשל לא אהבו אחד את השני, בעיקר לא למבייר ואייזיאה). סיכוי לאליפות ללא לברון או אם 50% מהערך של קיירי הרבה פחות. כמה קל לבנות מחדש גם עם בחירות דראפט מהגבוהות שיש לקאבס למרבה הצער יש ניסיון. לא קל. כל עוד יש סיכוי לאליפות אני עדיין הייתי הולך על זה.
ההצעה הנגדית שלך היא לקוות שלברון לא יפעיל את סעיף ה - no trade שלו ויסכים לעבור תמורת נכסים עתידיים ושגם קבוצות אחרות יסכימו לתת תמורה טובה על קיירי ולאב. כמובן שיש המון פרייארים באן.בי.איי שיודעים שהקאבס נואשים ולכן כדאי לתת להם חבילה הוגנת על הנכסים. האופציה השניה עוד יותר מרנינה והיא שלברון לא יסכים לעבור בטרייד ואז קיבלת 3 שחקנים מעוצבנים וממורמרים שאחד מהם אתה לא יכול להעביר והשניים האחרים אתה יכול להעביר אבל לקבל תמורתם מעט מאד מאד.

לא, ההצעה הנגדית שלי היא למכור את קיירי ולאב, לתת ללברון את החברים שלו כרמלו ובלאדסו שהוא כ"כ אוהב (על היחסים שלו עם שניהם וההערכה המקצועית הוא סיפר לא אחת), להוסיף עליהם תמורה ראויה (למשל, וורן ובחירה מהניקס), ולקוות שאחרי שלברון יסחוב קבוצה מלאה בחברים/לקוחות שלו אל גמר נוסף, הוא יבחן את המצב בקיץ ומול הלא נודע בקבוצה חדשה במערב הוא יעדיף להמשיך בבית עם כל החברים/לקוחות והדרך היחסית קלה לגמר המאתיים ברציפות.

קצת בילבלת בסיפא שלך, אתה הוא זה שמציע להמשיך לשחק עם 3 מעוצבנים וממורמרים אחד על השני, ואז אחרי שנה כזו למכור את קיירי, עם התמורה הנפלאה שקבוצות בדר"כ מקבלות על כוכב עם שנה אחת בחוזה.
ולגבי הרישא, אם אתה לא יודע זו לא בושה לשאול או לעשות בדיקה קצרה בגוגל. גריפין לא שם כבר מעל חודש, השיחה של קיירי בוצעה בשבוע שעבר, עם גילברט ועם אותם אנשים שמנהלים את הקאבס אז והיום, ובדיוק אותם אנשים שמדברים בימים האחרונים עם הניקס בניסיון להעביר אליהם את קיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 5:42 pm 
Junior

אולי זה חוסר ההערכה שלי לקיירי, אבל בהחלט אני רואה אפשרויות לטרייד שטוב לקליבלנד בטווח הקצר.
בלדסו וורן שהזכירו, גם קונלי ומשהו (קונלי+מארק על קיירי, פריי, שאמפ, טריסטן בעיניי מדהים לקאבס לעונה הקרובה), גם דראגיץ+וינסלו
בתור חובב יוטה, הייתי מאחל להם קיירי פריי על רוביו הוד ג'ו-ג'ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 6:25 pm 
Hall of Famer

דבר ראשון, תודה על הנימה המתנשאת.
דבר שני, לא התבלבלתי בסיפא שלי. סיטואציה אחת זה שקווין לאב נעלב (דרך אגב, עד הדרישה של קיירי אף אחד לא התייחס האם קווין לאב שמח או לא, הוא חלק מהקאבס) וקיירי רק רוצה לעזוב, ולברון מבואס/מעוצבן על קיירי, לבין סיטואציה אחרת שבנוסף לכך לברון גם חם גילברט והקאבס ולא יכול לראות אותם בעיניים. גם אם נחשוב שלברון כל כך רוצה לרשום את השם שלו בהיסטוריה שזה לא יפגע במחוייבות שלו לאליפות השנה, זה בוודאי יפגע ברצון שלו למשל לעזור לקאבס בקיץ עם סיין אנד טרייד.
לגבי התמורה לקיירי, אני חושב שבקיץ, גם אם ירדה שנה בחוזה, קבוצות יוכלו לתת עליו יותר, מאשר עכשיו, כשנפלה פצצה ואף קבוצה לא ערכה תוכנית להביא את אירווינג.

לגבי הרישא, תתפלא, אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, אולי גם אתה יכול לעשות כזה חיפוש ולגלות שהמחליף של גריפין שכבר לא שם מעל לחודש נקבע רק לפני יומיים. אז אני בוודאי שלא, ויש לי הרגשה שגם אתה לא, יודע כמה כאוס היה בארגון, כמה אפשר היה לדבר בקול אחד וכמה בשיחה עם גילברט (איש כדורסל ידוע ומחובר) באמת ניתנה לקיירי התמונה של הקאבס פוסט לברון בכיכובו של אירווינג וכמה הם יכולים להיות קרובים לאליפות.

אפשר כמובן ללכת עם לברון, מלו ובלדסו, רק שאתה בונה במקרה הזה קבוצה הרבה פחות טובה מהקאבס הנוכחית וכשאני אומר הרבה, אני מתכוון שלמעט פציעה לדוראנט ולקארי יחדיו, אין לקאבס האלו סיכוי לקחת אליפות ואני אפילו לא בטוח שהם פייבוריטיים במזרח. וזה כמובן לפני שהקשבתי לעצתך ועשיתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאריק בלדסו שיחק ב-2 העונות האחרונות יחדיו 97 משחקים ושבשבע השנים שהוא בליגה היו עוד 2 עונות שבהן הוא שיחק חצי עונה בלבד עקב פציעות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה