סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 3:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 6:49 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בסופו של דבר אף בעלים או מאמן או כל אדם שניהל אנשים בעברו לא רוצים עובד/שחקן שלא רוצה להיות אצלם. רכז זה לא פועל ייצור, אתה רוצה אותו עם מוטיבציה ולא אנטי.
ברגע שכוכב מבקש לעבור בטרייד אתה ב-90% מהמקרים תחפש להיענות לבקשה. אחרת מי יתקע למאמן שאירווינג בכלל יעשה את המקסימום או אולי יזהר מפציעות או יילחם על סטטיסטיקות אישיות כדי להעלות את המניה שלו לשנה הבאה.
אם ניתן לרצות אותו, מה טוב. אם לא, אז צריך למקסם את התמורה ולשחרר, גם אם זה עוזר לתחרות מול גולדן וגם אם לא.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 7:47 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צ'ונסי, עד כמה לברון צריך לשנוא את בוסטון כדי לסרב לעבור אליה אם זו תהיה האפשרות היחידה? בכל אופן נראה לי שבוסטון בשימחה יקלטו את לברון במקום הורפורד.

ואני מניח שאתה יודע לעשות את החישובים, אבל בהנחה שמדובר בטרייד של כמה שחקנים וכמה קבוצות אי אפשר לקמבן משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 8:42 pm 
Junior

עמוס, המחליף מונה לפני יומיים, אבל המחליף הזה מונה מתוך המערכת והוא היה המנג׳ר בפועל מאז שגריפין עזב.
לגבי ההמלצה על בלאדסו, מכיר, רק מה לעשות שאני לא זה שקבעתי שזה יהיה הטרייד על הפרק. בזמן שאתה מסתכל על מספר המשחקים שלו, אני מסתכל על המציאות הנוכחית, מעריך שעדיף למכור כוכבים מתוסכלים מלנסות להחזיק אותם בכוח (ולאורך השנים האחרונות כל מנהל בליגה פעל בצורה זו), ומנסה לזכור שהמטרה העיקרית היא להשאיר את לברון בקבוצה, יותר מלרצות את קיירי, יותר מלהגדיל את סיכויי האליפות באחוזים מדומיינים לכאן ולשם.
אם וכאשר לברון יעזוב יקרה מה שקרה בפעם שעברה, העיר תפסיד עשרות מיליוני דולרים, הקבוצה תחזור לשממה שהייתה כל השנים תחת גילברט עד שלברון לקח את המושכות בקדנציה השניה שלו.
בקיצור, לברון אוהב את בלאדסו וכרמלו אז צריך להביא לו את בלאדסו וכרמלו כי זה מגדיל את הסיכוי שבשנה הבאה הוא יחליט להישאר בקבוצה שמלאה בחברים ולקוחות שלו (בסוכנות השחקנים בבעלותו), שכנראה כרגע עשתה גמר ליגה נוסף, וזה הדבר היחיד שחשוב שם כרגע.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 8:56 pm 
Junior

ראובן כתב:
צ'ונסי, עד כמה לברון צריך לשנוא את בוסטון כדי לסרב לעבור אליה אם זו תהיה האפשרות היחידה? בכל אופן נראה לי שבוסטון בשימחה יקלטו את לברון במקום הורפורד.

ואני מניח שאתה יודע לעשות את החישובים, אבל בהנחה שמדובר בטרייד של כמה שחקנים וכמה קבוצות אי אפשר לקמבן משהו כזה?

אפשר לקמבן כל דבר אבל כאמור התנאים מסובכים מדי, הם יכולים להתרחש אבל הם לא ממש קיימים במציאות הנוכחית כשאין קונטנדרית שיכולה לעמוד בהם, אולי למעט בוסטון עם הבעיות שלה. היה והקאבס כנגד כל היגיון מקצועי/כלכלי/חברתי החליטו להכריח את לברון לעזוב כבר השנה, אז כן, יכול להיות שהוא ישים את הרגשות לבוסטון בצד ויסכים להגיע לשם, והם יסכימו לשלם בהורפורד והבחירה של הנטס/לייקרס. אבל זה היפותטי מדי וחבל שאנחנו מבזבזים מקום בשרתים בזמן שבקליבלנד עובדים על לרצות את לברון, לא להיפטר ממנו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:32 pm 
Hall of Famer

hagai_sela כתב:
מה שכן, אורך החוזים של קיירי ולאב הוא בהחלט מכשול כי לא בטוח שישארו.

אורך החוזה והסכום הוא מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:50 pm 
Freshman

חשבתי על אפשרות, יש דיבורים על עזיבתו של ארווינג ואיתו לאב שיעזוב, למה שהקאבס לא תשלב בטרייד את JR סמית'? במקרה כזה הקאבס תקבל ייותר תמורה אם סמית' ישולב בטרייד שבו גם ארווינג יילך.

והאם במקרה שארווינג יעזוב, נראה סיפור הסיכסוך ווסטברוק - דוראנט בפעם השניה, עם ארווינג - ולברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:02 pm 
Hall of Famer

מי אמר שהם לא ינסו לזרוק איתו עוד סחורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:11 pm 
Hall of Famer

כמה נקודות קטנות:
1. לא ברור מאיפה מגיעה הבקשה הזאת של קיירי. הוא בבירור לא השחקן הכי טוב בקבוצה שלו, וגם לא אחד משני הרכזים הטובים בליגה. אם הוא חי בסרט שהוא לבד יכול להוביל קבוצה להישגים, קיץ 2017 נתן לו בומבה לפרצוף, עם המעבר של פול ליוסטון, ג'ורג' לאוקלהומה, הייוורד לבוסטון, באטלר למינסוטה ועוד כמה מהלכים דומים. ואם זה לא מספיק, אז שילך קיץ אחד אחורה עם המעבר של דוראנט לגולדן סטייט.

2. את הבעלבית אי אפשר לפטר, אבל לאוהדים של קליבלנד יש את כל הסיבות לכעוס עליו. אחרי 3 גמרים רצופים, הם רואים את בוסטון מתחזקת עם גורדון הייוורד, וגילברט? נפטר מהג'י.אם דיוויד גריפין ולא משנה שום דבר מהותי בסגל. בקיץ מהגדושים ביותר שהיו בליגה, קליבלנד גומרים עם כלום ושום דבר.

3. מתחת לפני השטח האדמה בוערת, ונראה שחסרים לנו כמה פרטים לעלילה. תחושתי היא שקיירי לא ביקש טרייד כי הוא רוצה להיות מס' 1. הוא ביקש טרייד כדי להישאר מס' 2 בקליבלנד. טרייד על כרמלו אנתוני היה הופך את אירווינג לכינור שלישי מאחורי לברון ומלו. ואם ההשערה שלי נכונה, אז לא מאוד מפתיע שלברון שומר על זכות השתיקה בשלב הזה. זה מריח כמו טרייד עם הניקס שבו יוותרו על לאב, ועל הדרך יצטרכו גם למצוא קבוצה לאירווינג, שהיה מוכן לחסות תחת הצל של לברון, אבל כרמלו זה כבר יותר מדי. לתמונה הזו נכנס גם דרק רוז, שאחרי רצף אכזבות, כשלונות ופציעות בקריירה, אולי סופסוף יקבל את ההזדמנות להיות חלק מקבוצה אלופה, גם אם יהיה מס' 3 בקבוצה הזו. אני גם לא בטוח שקליבלנד עצמה מתלהבת מהרעיון. משער שיעדיפו מישהו כמו קייל לאורי כרכז ראשון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:28 pm 
Junior

פרעוש, לא הבנתי את השורה על סמית. הערך שלו שלילי.

בדיוק וינדהורסט פרסם שקליבלנד כבר סיכמו על לאב לדנבר, גארי האריס+בחירה #13+שחקני רוטציה (אין לדנבר חוזים רעים) לאינדי וג'ורג' לקאבס.
פריטצ'רד נסוג מהעסקה ברגע האחרון ולקח במקומה עסקה פחות טובה.
לא יודע אם אפשר להאשים את הקאבס בדבר כזה.
התותח המפוברק כתב:
לתמונה הזו נכנס גם דרק רוז, שאחרי רצף אכזבות, כשלונות ופציעות בקריירה, אולי סופסוף יקבל את ההזדמנות להיות חלק מקבוצה אלופה, גם אם יהיה מס' 3 בקבוצה הזו. אני גם לא בטוח שקליבלנד עצמה מתלהבת מהרעיון. משער שיעדיפו מישהו כמו קייל לאורי כרכז ראשון.
אם מחברים את זה לשורה על סמית, לדעתי הקאבס היו מעדיפים במקום סמית מישהו כמו בראד ביל כשוטינג פותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:00 am 
Junior

idansha כתב:
התותח המפוברק כתב:
לתמונה הזו נכנס גם דרק רוז, שאחרי רצף אכזבות, כשלונות ופציעות בקריירה, אולי סופסוף יקבל את ההזדמנות להיות חלק מקבוצה אלופה, גם אם יהיה מס' 3 בקבוצה הזו. אני גם לא בטוח שקליבלנד עצמה מתלהבת מהרעיון. משער שיעדיפו מישהו כמו קייל לאורי כרכז ראשון.
אם מחברים את זה לשורה על סמית, לדעתי הקאבס היו מעדיפים במקום סמית מישהו כמו בראד ביל כשוטינג פותח

למה אנחנו עוצרים כאן, אם כבר מפנטזים על "מישהו כמו לאורי" לקבוצה שיכולה להציע מינימום, אני משער שהם גם יעדיפו שסטפ יעשה קיירי ויבקש לצאת מצילו של דוראנט.

עוד מדיווחי ESPN:
In addition to no longer wanting to live under the immense shadow of King James, Irving has reportedly at times been perturbed with how the franchise treats him and LBJ differently, such as allowing James to have friends travel with him on the team plane without awarding Irving the same luxuries. He was also particularly upset when he learned that his name had been included in trade talks for Paul George and Jimmy Butler this summer, and at this point, it looks as though this is a bridge that cannot be mended.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 3:16 am 
Junior

ועוד מ-ESPN, בשורה רעה לשאר המזרח ולחובבי הטרייד המשין:

LeBron James will not waive his no-trade clause at any point for any team during the 2017-18 season.
James is committed to trying to win a championship with the Cavs next season, but his long-term views towards the franchise remain a bit of a mystery at the moment. He's reportedly "disappointed" with Kyrie Irving requesting a trade, and he's voiced his displeasure with how Dan Gilbert handled the David Griffin situation, but it looks like he'll be donning the wine and gold next year no matter what.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 9:20 am 
Junior

תותח,
ברור לגמרי מאיפה הדרישה של קיירי. הוא מודיע ללברון שהוא לא עובד בשבילו.
הוא מאמין שלא יכולים להיות שני אינטרסים עליונים. או שהמטרה היא לנצח, או שהמטרה היא לעשות מקסימום כסף ללברון. ושני הדברים האלו מתנגשים כאשר לברון מכריח את הקבוצה לשלם כסף גדול על שחקנים שהוא הסוכן שלהם.
ואם הוא מעריך שלברון עוזב, אז אין לו טעם להשתתף בפאסאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 11:29 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
תותח,
הוא מאמין שלא יכולים להיות שני אינטרסים עליונים. או שהמטרה היא לנצח, או שהמטרה היא לעשות מקסימום כסף ללברון. ושני הדברים האלו מתנגשים כאשר לברון מכריח את הקבוצה לשלם כסף גדול על שחקנים שהוא הסוכן שלהם.

לא יודע, זה נשמע לי כמו קונפליקט של לפני קיץ או שניים. ממש לא נקודת השבר כרגע כאשר לקליבלנד אין כסף לשלם לאף יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:01 pm 
Hall of Famer

ותוך כדי שלפיקאנדרול ברור מה עומד בשורש המחלוקת, מתפרסמת בכלל סיבה אחרת:
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... -Game-Play

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:31 pm 
Junior

ציטוט:
Irving also was frustrated with how Randy Mims, a close friend of James, has a position on the Cavaliers' staff and travels on the team plane

אפשר להגיד שהסיבה היא חוסר שביעות רצון מזה שהכדור לא נמצא אצלו בידיים, אבל זה נובע מזה שהכח נמצא אצל לברון שדואג לחברים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:33 pm 
Junior

אגב, זה לא אומר שהוא יצליח לעבור בטרייד. בכל זאת, ללברון יש יותר כח. ואם לברון לא רוצה שקיירי יעבור, זה לא יקרה.

נערך לאחרונה על ידי picknroll בתאריך ב' יולי 24, 2017 5:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:54 pm 
Junior

picknroll כתב:

זה לא קצת סותר?

picknroll כתב:
הוא מאמין שלא יכולים להיות שני אינטרסים עליונים. או שהמטרה היא לנצח, או שהמטרה היא לעשות מקסימום כסף ללברון. ושני הדברים האלו מתנגשים כאשר לברון מכריח את הקבוצה לשלם כסף גדול על שחקנים שהוא הסוכן שלהם
לא יודע מאיפה אתה שואב את זה, לא קראתי משהו בסגנון, מעבר לשורה ההיא על "חברים שלי לא על המטוס".
הסיבה שהכדור לא נמצא בידיים שלו היא שלברון מנהל משחק עדיף בהרבה.
אי אפשר להגיד על שחקן שמעדיף להיות הכוכב ולעזוב את לברון שהאינטרס העליון שלו הוא לנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 1:17 pm 
Hall of Famer

פיקנרול, אני באמת לא מצליח להבין מאיפה אתה מביא את זה ולמה אתה נחרץ כל כך (ואז מערבב בין סיבות שלא קשורות אחת לשנייה כמו החזקת כדור וחוזה לחברים).
זה נשמע כמו מאבקי אגו ושליטה ואולי גם פשוט שני חבר׳ה שלא מסתדרים טוב ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 1:23 pm 
Hall of Famer

זה כנראה לא מסתדר לשני הצדדים אבל IT תמורת קיירי זה טרייד מעניין שנזרק אי-שם בריל.ג׳יאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 2:12 pm 
Junior

״נזרק בריל ג׳יאם״ אומר שזה נזרק בפורום ריל ג׳יאם? הפורום עם ממוצע גיל 13? חשוב לציין, כי משתמע מדבריך שזה יכול להיות באתר וגורם להטעיית הקוראים... באותה מידת חשיבות והבנה אפשר לכתוב בפורום שם שבסלניוז נזרק הטרייד המעניין של קיירי-דייויס.
ואם ננסה להתייחס ברצינות להנפצה של ילד אמריקאי בפורום עזוב שלא מבין את חוקי הליגה - זו לא עסקה שבכלל אפשר לדון עליה, אלא עסקה של קיירי תמורת אייזיאה + שניים מבין קראודר/טאטום/בראון/מוריס/סמארט לצורך השוואת משכורות והיתכנות העסקה. עדיין נשמע מעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 5:12 pm 
Junior

לברון יעזוב עוד שנה, ובינתיים הוא אומר למלו ובילאפס וfa נוספים שלא יבואו לקליבלנד כי הוא לא נשאר.

מאיפה אני מביא את זה:
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2012 ... ned-lebron
https://theringer.com/why-kyrie-irving- ... 80fe2857d9

מאבקי שליטה ואגו הם ללא ספק חלק מהעסק. וזה מתבטא בזה שלברון מעסיק ודואג לחברים שלו, באצל מי נמצא הכדור, וכל הפואנטה היא שאם כולם מוכנים לוותר בשביל טובת הכלל, אז כולם עושים את זה, ואם לא כולם מוכנים לוותר על האגו והביזנס מהצד, קיירי גם לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 11:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מישהו ראה בחדשות הספורט את התגובה של קיירי לכך שהוא קיבל בגרסה החדשה של NBA 2K רייטינג של 90 בלבד? (במקום 95 כמו שהוא חשב שמגיע לו)
אני לא חושב שהוא התבאס ככה מההפסד בגמר.
חשוב שיש סדר עדיפויות בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 12:24 am 
Sophomore

אם הוא מכיר את הציונים שם (ולרוב הם מכירים) אז לא נראה לי שהוא היה רציני, כי 95 ומעלה בדרך כלל רק שחקן אחד או שניים מקבלים את הצין הזה, ולא נראה לי שהוא עד כדי כך חסר מודעות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 12:53 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

kakon3 כתב:
אם הוא מכיר את הציונים שם (ולרוב הם מכירים) אז לא נראה לי שהוא היה רציני, כי 95 ומעלה בדרך כלל רק שחקן אחד או שניים מקבלים את הצין הזה, ולא נראה לי שהוא עד כדי כך חסר מודעות עצמית.

זה נראה שהוא היה רציני מאוד. הוא אומר שלדעתו הוא צריך לקבל ציון של לפחות 95 ואז מי שמדבר איתו אומר שהוא קיבל רק 90 ובתגובה קיירי נראה כאילו הודיעו לו שאבא שלו נפטר. הוא מנענע את הראש וממש לא מצליח למצוא מילים לתאר את האכזבה.

הבנאדם לא הצליח מעולם להגיע לפלייאוף ככינור ראשון. מביאים לו את השחקן הטוב בעולם לקבוצה שמביא אותו לשלושה גמרים רצופים ואליפות והוא מתבאס שלא נותנים לו להוביל את הקבוצה. אני לא חושב שמודעות עצמית זה הקטע החזק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 1:14 am 
Hall of Famer

והוא חושב שהעולם לא עגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 59 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: