סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 9:57 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבו שוקרי כתב:
שלשות מטורפות את ולא קשורות לכלום, אבל איזה הבדל ברמות בגארדים. הגארדים שלנו אפילו לא יכולים להרים זריקות מהסוג הזה.

לגמרי.
הגארד הקירח שלהם תפר שתי שלשות עם שליטה בכדור, אתלטיות וטווח שנראו כאילו הגיעו מליגה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:04 pm 
Sophomore

ככה זה שהמודל שלהם זה ספאנוליס ודיאמנדטיס

ושלנו זה מקל ואוחיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:14 pm 
Junior

טוב זה נראה רע מאוד.
בלאט לא מסוגל להתמודד ברמות האלה ועדיף לתת לנבון שנראה קצת יותר טוב לפחות מבחינה פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:27 pm 
Sophomore

בלאט שחקן טוב. מאוד מוכשר... בעיה שהוא משחק עם חבורה של נגרים. הוא לא לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:31 pm 
Junior

מאנו כתב:
בלאט שחקן טוב. מאוד מוכשר... בעיה שהוא משחק עם חבורה של נגרים. הוא לא לברון.

חבורת הנגרים הזאת קלעה עד עכשיו למעלה מ-40 אחוז מהשלוש בטורניר (מקום ראשון) ולמעלה מ-83 נקודות למשחק (גם כן מקום ראשון) והפכו את בלאט למלך האסיסטים של הטורניר.
הם בטח לא הסיבה שהוא בקושי מצליח לשחרר זריקה ומאבד היום כבר 7 כדורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:35 pm 
Hall of Famer

שלשה אכזרית על הבאזר של הרבע השלישי גמרה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:35 pm 
Sophomore

כששלושה שחקנים שומרים אותו בחצי שלנו אז כנראה שיתר השחקנים שלא מסוגלים להקפיץ פעמיים ברצף לא כל כך מאיימים על היוונים. אני מרגיש שבנאדם בלי אג'נדה שיסתכל על המשחק לא יסכים עם הטענה שלך שזאת לא נבחרת של נגרים.

ושמישהו יכניס כאפה לקופרברג הזה כבר... שפת גוף של כריסטיאנו רונלדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:37 pm 
Junior

אגב, דווקא במשחק הזה אפשר לראות כמה זוסמן מוכשר.
נגד האגרסיביות והאתלטיות של היוונים הוא היחיד שנראה כמו שחקן כדורסל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:41 pm 
Junior

מאנו כתב:
כששלושה שחקנים שומרים אותו בחצי שלנו אז כנראה שיתר השחקנים שלא מסוגלים להקפיץ פעמיים ברצף לא כל כך מאיימים על היוונים. אני מרגיש שבנאדם בלי אג'נדה שיסתכל על המשחק לא יסכים עם הטענה שלך שזאת לא נבחרת של נגרים.

ושמישהו יכניס כאפה לקופרברג הזה כבר... שפת גוף של כריסטיאנו רונלדו

מה האג'נדה שלי בדיוק? אני מקבל כסף על כל שלשה שבלאט מחטיא?
מי שרואה את המשחק הזה יחשוב שאנחנו נבחרת עם מעט מאוד כישרון ושבלאט הוא שחקן עם נתונים פיזיים של שחקן נוער. מי שראה את כל הטורניר יחשוב דברים אחרים, גם על בלאט וגם על החברים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:42 pm 
Sophomore

קןניאריס הזה שחקן שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:47 pm 
מנהל פורום

אין מה לעשות, היוונים יותר טובים.
אבל עם ליף היה בא היינו קורעים אותם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:49 pm 
Junior

ומה היה קורה אם פאפאיאניס (או איך שלא קוראים לו) היה בא? :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 10:51 pm 
Sophomore

סיכום שלי :

זוסמן : מאד גולמי. כדרור לא משהו, קליעה לא ברורה, הכל גולמי ואפילו מעט איטי. מסיים רחוק מידי מהסל.
בנוי טוב, אבל לא ראיתי אותו מנצל איזה את היכולת הפיזית שלו כדי ללכת עד לסל.
אמרתי שאם יש סביבו דיבור, אז כדאי אולי למכבי לתת לו צ'אנס. התחרטתי. הוא לא טוב כמו שבורשטיין היה בגילו.

בלאט - סטיב נאש לעניים מרודים מאד. מחזיק המון בכדור ולוקח על עצמו את המשחק באופן די מוחלט (זה לא בהכרח רע)לא ראיתי קליעה. ראיית משחק טובה מאד-מאד. גם מסיים רחוק מידי מהסל, ולא הולך עד הטבעת.

קופרברג- הבנתי שהיו לו 27 נגד הצרפתים.
במשחק הזה ראיתי ממנו 50% מהקו, הליופ נחמד בהתחלה, ועוד איזה סל מריבאונד התקפה.
אולי איזה מהלך פוסט קטן? לא צריך. זה לא רלוונטי לימנו. היום גבוהים כבר לא עושים דברים כאלה. לא צריך.
רק חבל שהיוונים לא שמעו על זה עדיין, וידעו מידי פעם לעשות סלים יפים עם הגב לסל, מהגבוהים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:00 pm 
Junior

שי האוזמן אומר את האמת הלא נעימה. לא רק שהנבחרת שלנו מבחינת חומר שחקנים לא שווה מקום ראשון, ספק אם היא שווה מקום שמיני.
אנחנו בלטנו בהיותנו קבוצה, בניגוד לשאר הנבחרות, אבל מבחינת כישרון אני לא חושב שיש כאן משהו מיוחד.
אבימאל הראה סקירת קריירה של שתי הנבחרות הקודמות שזכו בכסף ובעיני הנבחרת הזאת פחות מוכשרת משתיהן. ב-2000 היה הרבה כישרון ועומק, ב-2004 לא היה עומק אבל היו שלושה כוכבים גדולים, בנבחרת הזאת אין לא זה ולא זה.
יובל זוסמן יהיה כוכב בקנה מידה ישראלי, קופרברג יהיה שחקן נבחרת ו... זהו פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:07 pm 
מנהל פורום

הטורניר הזה רק חיזק אצלי את התחושה שצרך לבטל את חוק שני הישראלים בחמישיה, ולהסיר את כל המגבלות על זרים. אני לא רואה דרך אחרת לשפר את השחקן הישראלי, אימון הם לא מקבלים, בסיס הם לא מקבלים, מעטפת הם לא מקבלים, רק תחרות דרוויניסטית תקדם אותם לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 23, 2017 11:56 pm 
Freshman

היה קמפיין יפה בסה"כ, ראיתי את היוונים ונזכרתי באולימפיאקוס נגד ריאל בגמר היורוליג.

הספרדים סיימו עם איזה 20 הפרש במחצית כשספאנוליס לא דומה לכלום, במחצית השנייה היוונים (בתגבור הזרים) פשוט נעלו את הסל בכספת והפכו את המשחק על פיו, וכמובן שספאנוליס נכנס ודפק שלוש שלשות רצופות שהרגו את הספרדים אחת אחרי השנייה, זה הרגיש די דומה מה שהיוונים עשו לישראל היום.

אפשר לשחק עם שיטה טובה בהתקפה ולהגיע עד הסוף, אבל עם הגנה מחוברת ומחויבת בכל מחיר, בכל משחק, כמו שאומרים אין דבר כזה יום רע בהגנה, בטח לא בגמר.
המפתח למשחק ההתקפה של הנבחרת היה בלאט, עם כל הכבוד לזוסמן, הוא לא מנהל התקפות בנבחרת, הוא כלי נשק חשוב אבל לא שחקן שיוביל את הנבחרת התקפה אחרי התקפה, וכשבלאט נוטרל, הנבחרת נוטרלה.

ברמת הליגה המקומית אני חושב שהוא יכול לקבל דקות בעיקר ב-3 ולנצל בשלב ראשון את כישורי ההתקפה שלו והאתלטיות, והוא צריך להשתפר בתנועה עם הכדור, במהירות, וגם לקחת יותר ג'אמפ שוטים, לא רק לחכות למצב הקליעה האידאלי מה-3 או לחדור בכוח, הוא צריך לדעת לייצר לעצמו גם מחצי מרחק.

התרשמתי מאוד מארצי, מזכיר לי טיפה את כדיר רק עם קליעה מחוץ לקשת, קשיחות, אסרטיביות, הנתונים הפיזיים קצת לרעתו והוא נופל בין עמדות, אבל זה שחקן שלא מפחד מכלום, לדעתי הוא בשל לליגה כשחקן שמכניס לך אנרגיות, כניסות טובות וחזקות לסל ושלשות, הוא יכול להצליח בליגה כפורוורד, אם הוא היה גם מסוגל להוביל כדור אז בכלל.

ברמה הכללית שחקנים צריכים לשחק בליגה, ומי שאין לו מקום, צריך לעבור למקום בו יקבל צ'אנס כזה, אפילו לצאת לחו"ל, למכללות או לליגה בינונית יחסית, העיקר ששחקנים
יוכלו להשתפשף, לצבור ניסיון, לשחק בחו"ל גם נותן ביטחון ובגרות וזה חשוב כדי ששחקנים שלא מוערכים מספיק כאן, או שאין להם אתגר מי יודע מה כאן או הזדמנות לשפר את עצמם, יקבלו את ההחלטה הנכונה לקריירה שלהם ולא יתפשרו על לדרוך במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:41 am 
מנהל פורום

מעניין אם התמונה של בלאט יחד עם שאר חמישיית הטורניר תהיה בעתיד כמו צילום של יצחקי מול פארקר.

נראה שם כמו אח קטן של אחד השחקנים שעלה איתם לבמה.
כל הארבעה האחרים נראים כמו שחקנים שדיי בוודאות יגיעו לצמרת הכדורסל האירופאי או ל-NBA. טוב אולי למעט האיסלנדי שדווקא לא כזה הרשים אותי מול ישראל ונראה פחות מתאים לכיוון שהכדורסל הולך אליו.

לבלאט יש עכשיו הרבה לחץ על הכתפיים ואני אישית לא רואה איך הוא מצליח להתגבר על החסרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:46 am 
Hall of Famer

משחק ראשון שראיתי את הנבחרת. כנראה אני הבעיה.
רשמים -
בלאט - לא ראיתי שום דבר שלא ידעתי קודם. לא הרע ולא הטוב. מה שכן. באמת בחור מיוחד. גם כשהוא היה במשחק מחריד, הוא לא הוריד את הראש. המשיך לנסות. למען האמת, היחידי בנבחרת היום שנראה כמו שחקן.
זוסמן - את האמת, לא התרשמתי. קלע נק', אבל טכניקה לא טובה בעיני. לא מהיר, לא עושה שום דבר ממש טוב. סייז לא רע וזהו בערך. למרבה הצער, זה כנראה מספיק בשביל להפוך לשחקן ישראלי טוב.
הובר - חלש מאד. נראה לי שסבל מהרמה של היוונים יותר מבלאט אפילו.
קופרברג - אולי זה היה המשחק החלש ביותר שלו. אבל התאכזבתי. לא טכני, לא מהיר, לא אתלטי.
נבון - היה חלש כמו כולם, אבל דווקא בו ראיתי משהו שכן מצא חן בעיני. לפי המשחק הזה חייב מיד לשפר את הזריקה, אבל נראה עם יכולת חדירה חביבה מאד. לא רכז למרבה הצער.

אחרי כל המילים הרעות, מגיעות כן מחמאות. מחמאות על המחויבות, על המחויבות ההגנתית, על כך שלא נשברו גם כשכבר היה 16 הפרש, על כך שהם היו ממושמעים ולא עשו מה שהם רוצים, אלא מה שהמאמן/בלאט רוצה. באמת נבחרת עם לכידות, אופי ונחישות. בהרבה מקרים באליפויות מסוג זה זה מספיק לאיזה 2-3 ניצחונות שעושים את כל ההבדל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:52 am 
מנהל פורום

נבון ועוד איך רכז.
יש לו קטע עם איבודים טיפשיים לפעמים מכדרור (לצד סלים גדולים בסוף שעון) אבל יש לו את השליטה בכדור, יש לו את הבנת המשחק, והוא גם הראה אותה בכמה פעמים בודדות שקיבל הזדמנות ממש לנהל התקפה ולא רק להיות הפינישר.
עם רכז כל כל דומיננטי כמו בלאט היה לו קשה להתבלט כרכז, גם בדק' שבלאט נח. ספציפית היום ניראה כאילו איבד ביטחון אחרי האיבוד שלו שהתחיל למעשה את המומנטום של היוונים. שאר המשחק בעיקר מסר ישר חזרה לבלאט ולא חיפש ליזום מהלכים.

אני חושב שההייפ שנוצר סביבו רק יעזור לו העונה לקבל יותר קרדיט, שאותו הוא בהחלט מסוגל להצדיק.
רק חבל שעפולה החתימו את רון סבג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 12:54 am 
Junior

המשחק פחות או יותר נגמר ברגע שהיוונים שברו לנו את הפיקאנרול לחלוטין עם טראפים כסחניים, וכשאלו נכשלו, עם העזרה האיכותית מהוויק סייד. פתאום אין איך למסור לקופרברג, פתאום בלאט לא מצליח להשתחרר לזריקה. אין אלטרנטיבה איכותית בנבחרת הזו כשאין שום יכולת לייצר מהפיקאנרול גורנישט. הנבחרת איבדה לחלוטין את הבטחון ברבע השני ולא התאוששה כבר יותר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 1:01 am 
מנהל פורום

קשה במשחק האחרון לעשות פתאום דברים שלא עשית לפני זה ואם היו עושים דברים אחרים לפני זה, אז כנראה בכלל לא היו מגיעים לגמר.
זה מלכוד ידוע. שיטה אחרת, או בניה אחרת של ההתקפה ואולי של הסגל היו אולי עוזרים לנו היום, אבל מה זה היה שווה אם לא היינו בכלל מגיעים למעמד הגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 1:18 am 
מנהל פורום

ואנקודטות מדרג ב':
האזרבייג'נים הרוויחו בגדול מכך שהביאו מתאזרח אמריקאי במיוחד לטורניר - בזכותו ניצחו במשחק האחרון וסיימו במקום ה-19 (מתוך 21 קבוצות!) כשהרכש קולע 32 נק' עם 10 ריב'.

ומסתבר שהיה עוד מתאזרח באליפות - הארמנים גייסו, כנראה באותו תהליך דרך סוכנים, סנטר אמריקאי בשם סטיבן אינוץ' שלא ממש כיכב ביוקון בשתי העונות האחרונות. שני האמריקאים דיי שלטו בקטגוריות הסטטיסטיות באליפות.

מי שהפתיעה הייתה רומניה שניצחה בגמר את קרואטיה. פופה ג'וניור לא הרשים במשחק הגמר והחטיא לא פחות מ-7 שלשות (שחקן 2.13 למי שלא עקב בדפים קודמים).
הכוכב של הרומנים הוא פורוורד בשם עימנואל קטה (CATE) בגובה 2.05, הוא נבחר ל-MVP של הטורניר והיה מעניין אם בעתיד הלא רחוק נראה שוב שחקן רומני ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 1:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ההישג יפה ואי אפשר לקחת מהם את זה. וואנס באת לטורניר, כדאי שתשחק טוב ותצליח.
אבל בסופו של דבר אנשים הרבה פעמים שוכחים שזו אליפות גילאים והיא לא מתקיימת בחלל ריק. תפקיד מסגרות הגילאים בעיני הוא אחד - לגדל שחקנים בוגרים טובים. מה יצא מהנבחרת הזו בהיבט הזה - אני מאד מאד ספקן. החסרונות הפיזיים והטכניים ניכרים לעין, למרות ההצלחה היפה. במסגרות בוגרים, אם לא ישופרו, החסרונות האלה יבלטו מאד. ושחקנים ישראלים בדרך כלל לא ידועים כמי שמשפרים את החסרונות שלהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 1:39 am 
Junior

ודים כתב:
לבלאט יש עכשיו הרבה לחץ על הכתפיים ואני אישית לא רואה איך הוא מצליח להתגבר על החסרונות שלו.
השנתיים הקרובות בחולון יכריעו כיצד תראה הקריירה של תמיר בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 7:34 am 
Sophomore

הנה דרך אחרת לחשוב על הנבחרת והטורניר:

http://www.hoops.co.il/?p=100910

מתוך הפוסט:

הרי אין סיכוי של ממש שהנבחרת הישראלית הבוגרת תגיע להישגים כאלו בעתיד הנראה לעין. עניין של הצטברות כישרון לאורך שנים, וכן, בסופו של דבר גם של נחיתות פיזית משמעותית. אז למה שלא פשוט נהנה מהנבחרת הצעירה וההישגים שלה, נשמח בהם, ולא נעבור מיד לשאול מה הלאה? יש בזה לדעתי משהו מאוד ישראלי (ואולי גם יהודי?) – חוסר היכולת לחיות את הרגע וליהנות ממה שיש. ולצד זה, גם מידה מוגזמת של ביקורתיות, ראיית שחורות והתמקדות בשלילי.

הנבחרת שיחקה היטב והצליחה מעל המצופה? "יופי, אבל למה לא יכלו גם ללכת עד הסוף ('לוזרים')".

יובל זוסמן נותן טורניר פריצה? "לא חוכמה, בגילו ריקי רוביו ולוקה דונצ'יץ' כבר הובילו את הבוגרים של ריאל מדריד".

תמיר בלאט נותן טורניר גדול ברמת MVP? "נו, אז למה הוא לא עושה את זה גם בליגת העל/במכבי/בנבחרת/בנבא? סתם גמד איטי שלא שומר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: פרארי ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: