סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 2:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
פאפאלוקס כתב:
ערבים נולדו כדי לחיות תחת משטר צבאי נוקשה. אין פתרון אחר.

וגזענים חשוכים נולדו כדי להיחסם מהפורום. אין פתרון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 4:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
rony כתב:
מישהו באמת חושב שהפלסטינים מתעניינים במגנומטרים או שישראל באמת לא יכולה בלעדיהם? יש כאן שתי הנהגות שנוח להן מאוד לגרוף הון פוליטי מההסלמה הזו, הפלסטינים מגייסים (או מנסים לגייס) את העולם המוסלמי כדי "להגן על אל-אקצא" ועל הדרך מסירים מעצמם כל צורך להתקדם מדינית מול ישראל ש-"פוגעת בסטטוס קוו" ומצד שני, ישראל לא תרד מהעץ כי נתניהו לא רוצה להתפס כחלש מול הימין מצד אחד ולא רוצה להתקדם מדינית מול הפלסטינים מצד שני, אז יש לו יופי של תירוץ לא לעשות כלום ברמה המדינית (כי-"לא מדברים עם רוצחים ומסיתים", עד שכן יעשו את זה בעוד כמה שבועות או חודשים), אז מפוצצים את השטח ולעזאזל ההרוגים, הגיבורים שלנו והשהידים שלהם.

א. ישראל לדעתי תרד מהעץ מאוד מהר. לפי הדיווחים היא כבר עכשיו עסוקה בחיפוש דרכים לרדת מהעץ.

ב. יש סיבה מדוע מאז 1967 הסטטוס קוו בהר הבית נשמר כל כך באדיקות, ולמה כל בלגנון קטן בהר מטופל כל כך בבהילות בצד הישראלי. אין לי ספק שיש כאן המון ציניות והמון פוליטיקה ושגלאי המתכות בפני עצמם לא מעניינים אף אחד אבל זו עובדה שצריך להכיר בה ששינוי סטטוס קוו בהר הבית זה משהו עם פוטנציאל נפיצות עצום.

וחוץ מזה צריך להגיד שבסוף השבוע נהרגו ארבעה מפגינים פלסטינים, בינתיים בלי שפורסם שום מידע אמין על איך הם נהרגו ובידי מי (ובלי שתועלה טענה כלשהי לכך שהם עמדו לבצע פיגוע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 6:10 pm 
Sophomore

rony כתב:
מישהו באמת חושב שהפלסטינים מתעניינים במגנומטרים או שישראל באמת לא יכולה בלעדיהם? יש כאן שתי הנהגות שנוח להן מאוד לגרוף הון פוליטי מההסלמה הזו, הפלסטינים מגייסים (או מנסים לגייס) את העולם המוסלמי כדי "להגן על אל-אקצא" ועל הדרך מסירים מעצמם כל צורך להתקדם מדינית מול ישראל ש-"פוגעת בסטטוס קוו" ומצד שני, ישראל לא תרד מהעץ כי נתניהו לא רוצה להתפס כחלש מול הימין מצד אחד ולא רוצה להתקדם מדינית מול הפלסטינים מצד שני, אז יש לו יופי של תירוץ לא לעשות כלום ברמה המדינית (כי-"לא מדברים עם רוצחים ומסיתים", עד שכן יעשו את זה בעוד כמה שבועות או חודשים), אז מפוצצים את השטח ולעזאזל ההרוגים, הגיבורים שלנו והשהידים שלהם.

מדבריך ניתן להבין כאילו המגנומטרים מראש היו הנחתה ישראלית שהגיעה בחלל ריק. הם הגיעו אחרי שנים שבהם ישראל מנסה להגיע להבנות מול הירדנים על הצבת מצלמות בהר אבל הם מנגד רק הקשיחו עמדות. הפיגוע שאירע בהר הבית היווה חציית קו אדום שחייב את ישראל לנקוט עמדה והיא החליטה על הצבת המגנומטרים. נזכיר שהגורמים המקצועיים במשטרה הם אלו שעומדים מאחורי ההצעה הזאת והניחו אותה בפני הקבינט. יתכן שזה נאיבי אבל אני לחלוטין לא חושב שיש כאן איזשהו ניסיון לגרוף הון פוליטי אלא התמודדות עם מציאות מאוד מורכבת שברור שגם להתקפלות ישראלית (הסרת המגנומטרים) יש מחיר כבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 6:39 pm 
Freshman

איך בדיוק זה חציית קו אדום? סתם לזרוק הצהרות לא הופך אותן לעובדות.
היו גם פיגועים בירושלים, תל אביב והיום 5 דקות מהבית שלי בפתח תקווה אז חייבים מגנומטרים בכניסה לפתח תקווה?
האם יש מגנומטרים בכניסה למרכז שרונה בתל אביב רק בגלל שהיה שם פיגוע?
כל מה שיש כאן זה טווסות מטופשת של הפלסטינים וביבי כאשר לשני הצדדים אין רבע גרם אכפתיות מהביטחון בהר הבית או רצון לתקן או לשפר.
סתם פומפוזיות הדדית שמשרתת אינטרסים צרים של פוליטיקאים.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 7:15 pm 
Sophomore

זו חציית קו אדום מאחר וכבר עשרות שנים לא היה אירוע כזה בהר הבית. אם חמש דקות מהבית שלך היה שילוב קדוש של הסתה כנגד ישראל וחשש למעבר חופשי של אמל"ח אני מניח שגם שם היו סידורים ביטחוניים כאלה ואחרים. אני חוזר שוב, זו הייתה המלצת הגורמים המקצועיים במשטרה, לא של מרכז הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 7:22 pm 
Hall of Famer

לפחות ממה שזכור לי בכל כניסה לקניון בארץ יש מגנומטר.
היה פיגוע בהר הבית, הוואקף לא עשה את שהיה אמור לעשות - אז שמו מגנומטרים, שזה כלי מקובל בכל העולם לדעתי. באמת אני לא רואה את הבעיה - אני כן רואה את הערבים מוצאים עוד תירוץ לאלימות.

ועוד אגב, הפגנה מול בניין השגרירות בברן היום. ידידתי, עובדת השגרירות מדווחת על רגעי פחד אבל אני לא יודע יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 7:55 pm 
Freshman

נורטון כתב:
היה פיגוע בהר הבית, הוואקף לא עשה את שהיה אמור לעשות - אז שמו מגנומטרים, שזה כלי מקובל בכל העולם לדעתי. באמת אני לא רואה את הבעיה - אני כן רואה את הערבים מוצאים עוד תירוץ לאלימות.

ועוד אגב, הפגנה מול בניין השגרירות בברן היום. ידידתי, עובדת השגרירות מדווחת על רגעי פחד אבל אני לא יודע יותר מזה.

אין לי שום רצון להגן עליהם אבל לשום קניון בארץ לא מגיעים לארוע אחד 15,000 איש שצריכים לעבור במגנומטרים במשך שעות.
היית מוכן לעמוד בתור 3 שעות בכניסה לבית כנסת? היית מרגיש אולי שעושים לך בכוונה בשביל להרגיז?
אבל כמו שאמרתי זאת סתם סיבה למסיבה של שני הצדדים.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 8:07 pm 
Hall of Famer

15 אלף? להר הבית מגיעים לעיתים מעל 100.
אגב, עניין הבידוק להר הבית הוא קצת שונה. בגדול, מקומות התכנסות של ערבים זה לא מקומות ששומרים עליהם מפיגועים בד"כ כי הסכנה לפיגוע שם היא נמוכה . אין בארץ תופעה של פיגועים של ערבים נגד ערבים כמו במדינות ערב, ופיגועים של יהודים נגד ערבים זו תופעה כזו שולית שלא מצריכה בידוק בטחוני כמו במצב הפוך, של מקומות התכנסות של יהודים שהם מטרה לפיגועי ערבים כבר עשרות שנים.
כמה אגב פיגועי אמל"ח היו בהר הבית לאורך השנים? תקנו אותי אם אני טועה, אבל בגדול מעט. בד"כ הבלגאן הוא דווקא בחוץ , מבחינת פיגועים. שער שכם למשל הוא אזור שהיו בו הרבה יותר פיגועים כמדומני.

הפיגוע של הנבלות מאום אל פאחם אכן היה בהר, אבל בת'כלס, הם באו לפגוע ב"כוחות הכיבוש" והם היו עושים את זה גם עם מגנומטרים. אז לא על ההר, אלא בכניסות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 24, 2017 8:23 pm 
Sophomore

רונימקרוני כתב:
נורטון כתב:

אין לי שום רצון להגן עליהם אבל לשום קניון בארץ לא מגיעים לארוע אחד 15,000 איש שצריכים לעבור במגנומטרים במשך שעות.
היית מוכן לעמוד בתור 3 שעות בכניסה לבית כנסת? היית מרגיש אולי שעושים לך בכוונה בשביל להרגיז?

אם בתי הכנסת היו משמשים פלטפורמה לעידוד אלימות וטרור, לא רק שהייתי טוען שצריך להציב מגנומטרים בכניסה, הייתי טוען שצריך להרוס אותם.
אז לצערי, כנראה שאת המסגד המשוקץ אי אפשר למוטט על יושביו, אבל בעולם שפוי ועם הנהגה שפויה הטינופות היו צריכים להגיד תודה שהמקום הטמא והמתועב הזה לא מוכרז כשטח צבאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 9:01 am 
מנהל פורום

oren_80 כתב:
15 אלף? להר הבית מגיעים לעיתים מעל 100.
אגב, עניין הבידוק להר הבית הוא קצת שונה. בגדול, מקומות התכנסות של ערבים זה לא מקומות ששומרים עליהם מפיגועים בד"כ כי הסכנה לפיגוע שם היא נמוכה . אין בארץ תופעה של פיגועים של ערבים נגד ערבים כמו במדינות ערב, ופיגועים של יהודים נגד ערבים זו תופעה כזו שולית שלא מצריכה בידוק בטחוני כמו במצב הפוך, של מקומות התכנסות של יהודים שהם מטרה לפיגועי ערבים כבר עשרות שנים.
כמה אגב פיגועי אמל"ח היו בהר הבית לאורך השנים? תקנו אותי אם אני טועה, אבל בגדול מעט. בד"כ הבלגאן הוא דווקא בחוץ , מבחינת פיגועים. שער שכם למשל הוא אזור שהיו בו הרבה יותר פיגועים כמדומני.

הפיגוע של הנבלות מאום אל פאחם אכן היה בהר, אבל בת'כלס, הם באו לפגוע ב"כוחות הכיבוש" והם היו עושים את זה גם עם מגנומטרים. אז לא על ההר, אלא בכניסות שלו.

הפיגוע הכי גדול עד כמה שאני זוכר במקום תפילה היה דווקא של יהודי נגד ערבים (גולדשטיין, כ-30 הרוגים).
ולמשל כפי שכבר העלו פה גם במכה יש אבטחה רצינית ומגנומטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 9:39 am 
Hall of Famer

במכה אכן יש.
העניין הוא שבעולם הערבי יש תופעה מדממת מאוד של פיגועים במסגדים ומקומות תפילה , פיגועים של ערבים נגד ערבים.
אצלנו זה לא קיים. בוא נאמר ככה: גם במסגדים רגילים בארץ אין אבטחה, בעוד במדינות מוסלמיות אחרות בחלק מהמסגדים יש, בדיוק מהסיבה ההיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 9:42 am 
Sophomore

במכה אין מגנומטרים, בכל איזור הכעבה. במסגד המרכזי יש. יש מצלמות וצמידים אלקטרוניים.
Jpost עשו על זה כתבה בימים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:18 pm 
Junior

פאפאלוקס כתב:
רונימקרוני כתב:
נורטון כתב:

אם בתי הכנסת היו משמשים פלטפורמה לעידוד אלימות וטרור, לא רק שהייתי טוען שצריך להציב מגנומטרים בכניסה, הייתי טוען שצריך להרוס אותם.
אז לצערי, כנראה שאת המסגד המשוקץ אי אפשר למוטט על יושביו, אבל בעולם שפוי ועם הנהגה שפויה הטינופות היו צריכים להגיד תודה שהמקום הטמא והמתועב הזה לא מוכרז כשטח צבאי.

אז מנהיג שפוי צריך להפוך את הר הבית לשטח צבאי סגור? זה המעשה השפוי?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:41 pm 
Freshman

לפי הרציונל הזה כל המדינה צריכה להיות תחת משטר צבאי עם טנקים ברחובות. היכן במדינה שלנו לא היו פיגועים? ברוב הערים הגדולות היו ארועים ביטחוניים.
בשלב הבא תסמן ערבים ופלשתינים עם איקס צהוב על החולצה? אולי מנורה מעל הראש? שניתן יהיה לראות מרחוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 3:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אתם באמת עונים לבנצי "פאפאלוקס" גופשטיין פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 7:40 pm 
Hall of Famer

רונימקרוני כתב:
לפי הרציונל הזה כל המדינה צריכה להיות תחת משטר צבאי עם טנקים ברחובות. היכן במדינה שלנו לא היו פיגועים? ברוב הערים הגדולות היו ארועים ביטחוניים.
בשלב הבא תסמן ערבים ופלשתינים עם איקס צהוב על החולצה? אולי מנורה מעל הראש? שניתן יהיה לראות מרחוק?

אני חושב שבירוחם מעולם לא היה פיגוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 7:42 pm 
Sophomore

ששש! אל תתן רעיונות לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 8:18 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
רונימקרוני כתב:

אני חושב שבירוחם מעולם לא היה פיגוע

כתבתי ״ברוב הערים הגדולות״
ירוחם בעיניך שייכת למועדון הזה? :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 25, 2017 11:44 pm 
Junior

sir charles כתב:
אתם באמת עונים לבנצי "פאפאלוקס" גופשטיין פה?

אל תהרוס. תן לבשל את זה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 9:36 am 
מנהל פורום

שער לא פחות מהיסטורי בישראל היום נגד נתניהו.
http://b.walla.co.il/item/3083988

עם הפארסה בהתנהלות הממשלה סביב האירועים האחרונים, נראה שאפילו גרעין התומכים הקשה שלו מתערער.
הוא נראה עייף כמו שלא נראה אף פעם. שולף פתרונות מהשרוול, מזגזג.

האם זה יהיה סימן לשינוי בהנהגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 26, 2017 10:06 am 
Junior

Shiver כתב:
שער לא פחות מהיסטורי בישראל היום נגד נתניהו. http://b.walla.co.il/item/3083988 עם הפארסה בהתנהלות הממשלה סביב האירועים האחרונים, נראה שאפילו גרעין התומכים הקשה שלו מתערער. הוא נראה עייף כמו שלא נראה אף פעם. שולף פתרונות מהשרוול, מזגזג. האם זה יהיה סימן לשינוי בהנהגה?

ישראל היום כבר ממזמן הולך עם בנט ולא עם נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 10:24 am 
Junior

ביבי באחד ממפגני העליבות והרפיסות הגדולים ביותר שנראו אי פעם בישראל, נענה כמעט לכל דרישות הווקף בהר הבית. זה התחיל במגנומטרים וכעת גם הוסרו כל המצלמות והגדרות. לא ייאמן. אז נכון, מרגע שהוצבו כל האמצעים הנ"ל לא היה לי ספק שבשלב מסוים, הרופס ביבי יסיר אותם לאחר שיופעל קצת לחץ. אבל לא תיארתי לעצמי שזה יקרה כ"כ מהר.
זריקת עידוד אדירה לטרוריסטים ולמסיתים בהר הבית. ניצחון עצום של מחבל אחד בן 19 על מדינה שלמה. אני באופן אישי מחפש מקום מסתור טוב, הבושה פשוט גדולה מידי עבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 12:56 pm 
Hall of Famer

אולי הבעיה היא לא ברפיסות, אלא בחוסר מחשבה לפני כן.
אולי הקבינט התכנס כדי לספר לתושבי ישראל שאנחנו עושים משהו אחרי שירו בהר הבית והמשמעות של מה שאנחנו עושים לא נבחנה ממש ורק אחרי שהכול התפוצץ פתאום הסתבר מה זה אומר להציב מגנומטרים ואמצעי בידוק בהר הבית?
דרך אגב, לפי מה שקראתי ולא קראתי הרבה, ההצעה למגנומטרים ומצלמות כבר עלתה קודם ונתקלה בהתנגדות גדולה שדי טרפדה את מימוש האמצעים הללו. זה לא עלה בשיקולים כתמרור אזהרה למה יכול לקרות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 1:42 pm 
Junior

הדעות לגביי המגנומטרים חלוקות ובכל מקרה לא מדובר באמצעי מנותק מהמציאות. אני חושב שלאחר שכבר הוחלט על הצבתם היו צריכים לעמוד על המשך קיומם במקום, בטח כדי לא להיתפס ככאלה שעוד פעם נכנעים להסתה והטרור. בסופו של דבר ישראל היא הצד החזק (לכאורה) בסיפור, לפלסטינים אין באמת קלף מיקוח ביד (זולת הפעלת אלימות שלא אמורה להזיז אותנו מעמדתנו במאומה) כך שהתנגדותם לעניין לא אמורה להוות שיקול בקרב מקבלי ההחלטות הרופסים בצד שלנו.
אחת הפדיחות הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 27, 2017 1:58 pm 
Hall of Famer

מעניין מה ביבי האופיזציונר היה אומר על ביבי רה"מ בפרשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]