סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 10:26 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Avishai כתב:
נשמע לי כמו מוב יח"צ אופייני לקיץ האחרון.
זה ייגמר בוולקאם + כתבות מאחורי הקלעים על הלחץ שספאחיה הפעיל על ההנהלה עד שהסכימה לפתוח עוד קצת את הכיס.

מה האינטרס הכלכלי/שיווקי/תדמיתי של מכבי תא לכבס את כביסת ההתמקחויות העלובה שלה בחוץ?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 11:04 am 
Sophomore

קודם כל - להוריד כמה שיותר אחריות מההנהלה לספאחיה. הוא התעקש, הוא לחץ, הוא בנה, כשהעסק יתפרק הוא יישא בזה ואם בטעות יוכלו להתפאר שהמהלך של לתת לו את הסמכויות היה הברקה ניהולית.

שיווקית/תדמיתית - הרגשה שמכבי נלחמת על שחקנים שחשובים לה. כמה זה כבר יכול לעזור כרגע? לא ברור, אבל להזיק זה לא יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 11:07 am 
Junior

יכול להזיק מאוד אם בסופו של דבר לא ייסגר. יוציא אותה קמצנית ויחשוף, כמו שכבר הערכנו פה, שאין לה גרוש על התחת לשחקנים רציניים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 2:48 pm 
מנהל פורום

מנחם כתב:
אדום88 כתב:
ורד כהן חרטוטים בע"מ: מכבי תל אביב מנסה לשכנע את דווין סמית' לפרוש
https://sports.walla.co.il/item/3085309
שימו לב - כתבה שלמה שמבוססת על "גורם המעורה בפרטים"

ציטוט:
במכבי תל אביב ממשיכים בשינויים המאסיביים בסגל והשחקן הבא אותו רוצים הצהובים לשחרר הוא דווין סמית'. הפורוורד מחזיק בחוזה גם לעונה הבאה, מה שמקשה על הצהובים בשחרורו. במכבי ניסו לשכנע את השחקן לעבור לקבוצה אחרת, אך הוא סירב, ולכן בקבוצה שוחחו עם נציגי השחקן בשבועות האחרונים ומנסים לשכנע אותו לפרוש.

אם סמית' יפרוש, מכבי תל אביב אמנם תיאלץ לשלם סכום לא מבוטל, אך הצהובים יקבלו כספים מהביטוח שיכסו את מרבית שכרו של השחקן. "כרגע מתגבש הסכם פשרה בין הצדדים" סיפר גורם המעורה בפרטים, שהוסיף: "בקבוצה אופטימיים ומאמינים כי יגיעו בקרוב להסכם לאחר שחלה התקדמות מול השחקן. סמית' מאוד פגוע מהסיטואציה. הוא לא הסכים ללכת לקבוצה אחרת, כבר בעונה שעברה היו גורמים שניסו לשכנע אותו לפרוש והוא שוחח על כך עם לא מעט מקורבים, להם סיפר שהוא פגוע ורצה להמשיך לשחק. סמית' מבין שאולי כדאי לו לקבל את ההסכם, כך שכולם יהיו מרוצים" סיכם הגורם.

ולמה בדיוק חברת הביטוח תשלם את מרבית שכרו של השחקן? זה שמכבי לא רוצה אותו ושאולי היכולת שלו כבר לא משהו, עוד לא אומר שהוא לא כשיר פיזית לשחק.

באמת נשמע כמו הונאת ביטוח שאני לא חושב שאף חברה תשמח לספוג בלי מאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 3:29 pm 
Hall of Famer

מכבי רוצה להיפטר מסמית כי חוץ מגארד זר נוסף היא חייבת סנטר זר אפילו ברמה בינונית ובמחיר נמוך יחסית כי עם הקו הקדמי הנוכחי היא תתקשה להגיע רחוק.(אין למכבי אפילו סנטר טבעי אחד בסגל נכון לעכשיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 6:25 pm 
Sophomore

אם מכבי לא תביא שני שחקני על בעמדות 2 ו-5, היא ללא ספק תהיה אחת החלשות ביורוליג. הסגל הנוכחי הוא חלש מאוד, אחד החלשים שאני זוכר ב-30 השנים האחרונות, כשגם פוטנציאל האפסייד שלו נמוך מאוד מאחר שמרבית השחקנים מוכרים ומשחקים כבר כמה שנים באירופה. השחקנים הלא מוכרים ואלה שאמורים להיות הכוכבים בקבוצה - הם סיכון ענקי, כשאחד מהם שיחק אולי עשרה משחקים באירופה, עבר פציעה קשה ולא שיחק באף קבוצה מקצוענית יותר מעשרה משחקים ואילו השני הוא ילד בן 21 שכל הקריירה המקצוענית שלו מסתכמת בקבוצת מהדרג הרביעי באירופה. גם אם ספאחיה יעשה קסמים, הסגל הזה לא יוכל להגיע רחוק ביורוליג ולא סתם בפורומי האוהדים באירופה מדרגים את מכבי במקומות ה-12-16 ביורוליג. קבוצות מליטא או סרביה יכולות לעשות דברים יפים עם תקציבים נמוכים, מאחר שהכשרונות המקומיים הנהדרים והזולים מחפים על התקציב הנמוך, אבל קבוצה כמו מכבי לא יכולה להצליח ביורוליג הנוכחי עם תקציב כל כך נמוך. החשש הכי גדול הוא שעם כל המהפכה שנעשתה עונת היורוליג לא תהיה טובה יותר מעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 6:52 pm 
Hall of Famer

"שחקני על" ?!
מלבד העובדה שכלל לא בטוח שאכן יגיעו עוד שני שחקנים , הרי שנראה שמחפשים גארד בתקציב בהחלט סביר ועוד סנטר מחליף שייתן גוף ודקות מנוחה לטיוס ( למשל דיימון סימפסון שהוזכר ) - כך שאיזכור שחקני על לא כה ברור .

התקציב של מכבי הוא כלל לא נמוך , ולמען האמת הקבוצה הוציאה השנה ( בהנחה סבירה שתביא עוד שחקן-שניים ) יותר ממה שחשבתי שתוציא .
אני לא בטוח עד כמה תקציב זה רחוק מלהיות תקציב חציוני ביורוליג .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 7:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
החשש הכי גדול צריך להיות שהיול"ב יבטלו למכבי את השיריון. עד אז מכבי והאוהדים שלה מגדירים את עצמם כקבוצה מרכז טבלה מינוס ביורוליג ולפי ההודעות של קודי נראה שזה בדיוק מה שנבנה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 7:36 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
"שחקני על" ?!
מלבד העובדה שכלל לא בטוח שאכן יגיעו עוד שני שחקנים , הרי שנראה שמחפשים גארד בתקציב בהחלט סביר ועוד סנטר מחליף שייתן גוף ודקות מנוחה לטיוס ( למשל דיימון סימפסון שהוזכר ) - כך שאיזכור שחקני על לא כה ברור .

התקציב של מכבי הוא כלל לא נמוך , ולמען האמת הקבוצה הוציאה השנה ( בהנחה סבירה שתביא עוד שחקן-שניים ) יותר ממה שחשבתי שתוציא .
אני לא בטוח עד כמה תקציב זה רחוק מלהיות תקציב חציוני ביורוליג .

אתה בטוח שהתקציב חיצוני אם לא לוקחים בחשבון את מיליוני הדולרים הפיצויים לשחקנים ששוחררו? אם כן, זה מאד יפתיע אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 7:55 pm 
Sophomore

תקציב השחקנים של מכבי חזר להיות כמו שהיה בשנים הקודמות.משמע 10-11 מיליון דולר ברוטו עלות שחקנים.רק שהשנה התקציב כולל בתוכו את כל הפיצויים שהיו צרכים לשלם.
בשנה שעברה זאת הייתה תכנית חד שנתית להכניס את היד לכיס ולשים כבר מתחילת העונה 4-5 מיליון דולר מהבית בעקבות העונה הגרועה.

וכרגיל הבכי של קודי.מה אתה רוצה? מכבי בעצמם מודים שכנסיה לפלייאוף העונה זה בגדר "נס".אז לפחות הם גם ריאלים ולא עובדים על האוהדים עם כל מני חלומות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:01 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
החשש הכי גדול צריך להיות שהיול"ב יבטלו למכבי את השיריון. עד אז מכבי והאוהדים שלה מגדירים את עצמם כקבוצה מרכז טבלה מינוס ביורוליג ולפי ההודעות של קודי נראה שזה בדיוק מה שנבנה שם.

מדויק, רק שאין חשש רציני כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:06 pm 
Junior

jack the ripper כתב:
תקציב השחקנים של מכבי חזר להיות כמו שהיה בשנים הקודמות.משמע 10-11 מיליון דולר ברוטו עלות שחקנים.רק שהשנה התקציב כולל בתוכו את כל הפיצויים שהיו צרכים לשלם.
בשנה שעברה זאת הייתה תכנית חד שנתית להכניס את היד לכיס ולשים כבר מתחילת העונה 4-5 מיליון דולר מהבית בעקבות העונה הגרועה.

וכרגיל הבכי של קודי.מה אתה רוצה? מכבי בעצמם מודים שכנסיה לפלייאוף העונה זה בגדר "נס".אז לפחות הם גם ריאלים ולא עובדים על האוהדים עם כל מני חלומות

כלורמ בשנה שעברה תקציב השחקנים היה ~15 מיליון דולר או שלא הבנתי אותך?
מישהו יודע מה מצב מכירת המנויים, ובאופן כללי בכמה ירדו ההכנסות ביחס לשנה שעברה? איפה אוהד גרינוולד כשצריך אותו

ראובן כתב:

למה שהיול"ב יבטלו להם את השריון? זה בדיוק מה שזה, שריון. לא חושב שהם יכולים פרט לתנאים ספציפיים - אני חושב שיש משהו על סיום במקומות האחרונים במשך 3 שנים ברציפות. זה אחד משלושת המקומות האחרונים? אם כן אז מכבי התחילה רצף. עם זאת, גם עם הסגל הנוכחי להערכתי מכבי תסיים בסביבות מקום 10 אבל תראה הרבה יותר טוב (ע"ע התבוסה בטורקיה בשנה שעברה) וגם תצליח הרבה יותר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:11 pm 
Sophomore

שנה שעברה משהו כזה.15-16 מיליון ברוטו.
בקשר למנויים.הבנתי שקצת פחות מ 8000 נכון ללפני עשרה ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:17 pm 
Junior

תודה
מה שאומר שעם כל הבלגן של השנים האחרונות מכבי די באותו מקום מבחינת הכנסות (סביר שיתקרבו ל-10K עד תחילת העונה עם כמה מבצעי שיווק) ותקציב שחקנים (פרט לעונה שעברה שהייתה אנומליה). כלומר כל הדיבורים על מותו של המותג כנראה היו קצת מוקדמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:42 pm 
Freshman

זוית קצת אחרת לגבי מקריי -
אני זוכר שבשנים קודמות מכבי הקפידו לא להחתים שחקנים בתשעת הימים. אין לי שום מידע, אבל ייתכן שזה מה שעיכב את החתימה, ופיק עושה סתם ספקולציות.
אם אכן מכבי יוותרו עליו בגלל 100k, זה הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:44 pm 
Freshman

קודי (יובל) כתב:
אם מכבי לא תביא שני שחקני על בעמדות 2 ו-5, היא ללא ספק תהיה אחת החלשות ביורוליג. הסגל הנוכחי הוא חלש מאוד, אחד החלשים שאני זוכר ב-30 השנים האחרונות, כשגם פוטנציאל האפסייד שלו נמוך מאוד מאחר שמרבית השחקנים מוכרים ומשחקים כבר כמה שנים באירופה. השחקנים הלא מוכרים ואלה שאמורים להיות הכוכבים בקבוצה - הם סיכון ענקי, כשאחד מהם שיחק אולי עשרה משחקים באירופה, עבר פציעה קשה ולא שיחק באף קבוצה מקצוענית יותר מעשרה משחקים ואילו השני הוא ילד בן 21 שכל הקריירה המקצוענית שלו מסתכמת בקבוצת מהדרג הרביעי באירופה. גם אם ספאחיה יעשה קסמים, הסגל הזה לא יוכל להגיע רחוק ביורוליג ולא סתם בפורומי האוהדים באירופה מדרגים את מכבי במקומות ה-12-16 ביורוליג. קבוצות מליטא או סרביה יכולות לעשות דברים יפים עם תקציבים נמוכים, מאחר שהכשרונות המקומיים הנהדרים והזולים מחפים על התקציב הנמוך, אבל קבוצה כמו מכבי לא יכולה להצליח ביורוליג הנוכחי עם תקציב כל כך נמוך. החשש הכי גדול הוא שעם כל המהפכה שנעשתה עונת היורוליג לא תהיה טובה יותר מעונה שעברה.

+1

לא יודע שחקני על, אבל שחקנים טובים מאוד ומוכחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 9:07 pm 
Junior

Dr. J כתב:
זוית קצת אחרת לגבי מקריי - אני זוכר שבשנים קודמות מכבי הקפידו לא להחתים שחקנים בתשעת הימים. אין לי שום מידע, אבל ייתכן שזה מה שעיכב את החתימה, ופיק עושה סתם ספקולציות. אם אכן מכבי יוותרו עליו בגלל 100k, זה הזוי.

קבצים מצורפים:
image-4159950971.jpg
image-4159950971.jpg [ 51.94 KiB | נצפה 5823 פעמים ]
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 11:05 pm 
Junior

יש בכלל בשוק המגעיל הזה מישהו נורמלי להביא? אפילו קבוצות עם הרבה כסף מתקשות להביא שחקנים ראויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 12:26 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
יש בכלל בשוק המגעיל הזה מישהו נורמלי להביא? אפילו קבוצות עם הרבה כסף מתקשות להביא שחקנים ראויים.

אולי חוסיין עדיין בשוק

סליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 7:33 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
זה כן אני כתב:

אולי חוסיין עדיין בשוק

סליחה

שמעתי על רוקי נחמד שיצא ממארקט.

...אני ממש מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 11:23 am 
Sophomore

אפשר לצחוק כמה שרוצים על "נבואות הזעם" שלי, רק שבשנים האחרונות אפילו הן לא מצליחות לנבא את גדול החורבן שקיים במועדון הזה, שרק הולך ומתדתרדר משנה לשנה.

לגבי הסגל - תאמרו לי זר אחד שמכבי החתימה העונה ואם היה חותם באילת או בראשון לציון מישהו היה נופל מהכיסא. אלה זרים סופר בינוניים או הימורים מטורפים, כאלה שקבוצות הליגה מחתימות מדי שנה. אז אולי למכבי יש יותר עומק מלקבוצות הליגה כי היא החתימה יותר שחקנים, אבל זה לא יקדם אותה בכלום במשחקי היורוליג וגם אם גרג פופוביץ יאמן את הסגל החלש הזה הוא לא יצליח להוביל אותו לרבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 11:48 am 
מנהל פורום

דשון תומאס הוזכר לפני מכבי כזר לגיטימי להפועל ונדמה לי שאפילו היו תגובות מרוצות מהעניין (אם כי גם פחות מרוצות). ודאי שלא מתייחסים אליו כאל זר לראשון או אילת. גם לג'קסון או בולדן אני בספק אם מישהו רואה בהם זרים לראשון או אילת (למרות שבהחלט ייתכן שהם יתגלו כפלופים).

בכל אופן התגובות שלך כאן הן לא היסטריות אלא מסתמנות כריאליסטיות, ובעמודים קודמים אפילו היתה התייחסות למי שמצפה למשמעותית יותר כהזוי. אני באופן אישי תמיד פסימי וחשדן, אבל זה בערך כמו לצפות מאורן שיחזה הפסד של הפועל במפגש כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 11:53 am 
Junior

יש לי הרגשה טובה לגביי פייר ג'קסון ועל בולדן מדברים כעל פוטנציאל NBA מצויין. כל השאר באמת הזייה. זרים מהדרג השלישי באירופה (רול, קיין) או כאלה שלדעתי גם בקבוצות יורוקאפ יהיו שחקנים בינוניים (תומאס). מצד שני יש סגל ישראלי חזק. מצד שלישי, כולנו יודעים מה סגל ישראלי חזק שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 12:12 pm 
מנהל פורום

דווקא מהסגל הישראלי החזק אני הרבה פחות מתרשם. טיוס הוא נכס אבל הוא הוכיח בקדנציה הקודמת שהוא יכול להיות גם צרה צרורה כשהקבוצה מגמגמת, דיברתולומיאו אחלה שחקן אבל עם טונה ציפיות והשאר רחוקים לדעתי מלהיות מה שמכבי צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 12:13 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
דשון תומאס הוזכר לפני מכבי כזר לגיטימי להפועל ונדמה לי שאפילו היו תגובות מרוצות מהעניין (אם כי גם פחות מרוצות). ודאי שלא מתייחסים אליו כאל זר לראשון או אילת. גם לג'קסון או בולדן אני בספק אם מישהו רואה בהם זרים לראשון או אילת (למרות שבהחלט ייתכן שהם יתגלו כפלופים).

בכל אופן התגובות שלך כאן הן לא היסטריות אלא מסתמנות כריאליסטיות, ובעמודים קודמים אפילו היתה התייחסות למי שמצפה למשמעותית יותר כהזוי. אני באופן אישי תמיד פסימי וחשדן, אבל זה בערך כמו לצפות מאורן שיחזה הפסד של הפועל במפגש כלשהו.

לגבי תומאס יש משהו במה שאתה אומר, אם כי הוא לא שחקן שירושלים היו מתאבדים עליו והחתמה שלו שם היתה סבירה לחלוטין (ואפילו היו לא מעט אוהדי ירושלים שהיו מתאכזבים ממנה).
ג'קסון לא שיחק יותר מעשרה משחקים באף קבוצה בה היה, עבר לפני שלוש שנים פציעה סופר קשה ועוד לא הוכיח שהוא שייך למשהו שהוא יותר מיורוקאפ. במשחקים הבודדים שהוא שיחק ביורוליג הוא היה איום ונורא ונזרק תוך פחות מחודש. יש לא מעט שחקנים עם רזומה טוב בהרבה משלו שנחתו בקבוצות בליגת העל שלנו.
בולדן הוא בסך הכל ילד בן 21, שלא נחשב בארה"ב כהבטחה גדולה או משהו דומה לזה (נבחר בסיבוב השני של הדראפט) ושיחק בשנה המקצוענית היחידה שלו בקבוצת דרג רביעי בסרביה (הרוויח 40 אלף דולר לעונה). זו עדיין לא אינדיקציה לכלום - לא מבחינה מקצועית וגם לא לגבי היכולת שלו לעמוד בלחצים ובעומסים של קבוצה כמו מכבי.
ג'קסון ובולדן בהחלט היו יכולים לנחות בקבוצות בליגת העל שלנו ואף אחד לא היה מתרגש מזה יותר מדי. לראשון יש ברזומה כמה משחקים בודדים ב- NBA בהם לא עשה יותר מדי ולשני גם את זה אין. ואני מזכיר ששני אלה אמורים להיות הכוכבים הגדולים של מכבי בעונה הקרובה ואלה שיקבעו לאן העונה הזו תלך. בעיניי זה הימור מטורף - גם מבחינת וויצ'יץ (שעוד עונה רעה, בטח אחרי שהוא בראש המערכת המקצועית, לא תאפשר לו להמשיך בקבוצה), גם מבחינת ספאחיה (שעונה רעה במכבי תדחוק אותו מחוץ ליורוליג לכמה שנים טובות לפחות) ולא פחות מבחינת ההנהלה (שהחליטה לרסק את התקציב אחרי כמה עונות כושלות ועוד עונה אחת כזו תוריד את ערך המועדון והמותג לשפל שלא יותיר להם ברירה אלא למכור את הקבוצה במחיר נמוך בהרבה מזה שסירבו לו בקיץ הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Y.T, מנחם ו 39 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: