סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 12:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 451 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנבחרות קיץ 2016
הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 10:56 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בעיניי, כדיר ושמחון הם היחידים משחקני הנבחרת שלא נראה כאילו הם שייכים לרמה הזו. כדיר בכלל גרם נזק אדיר לנבחרת בשני המשחקים, ושמחון התרגש מאוד במשחק הראשון ולא שיחק בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 10:59 am 
מנהל פורום

כדיר באמת כבר לא שייך, שמחון צריך לקבל עוד צ'אנסים.
מקל ממשיך בצלילה
הייתי לוקח היום את יותם לפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2017 12:24 pm 
Sophomore

בלייזר היה מעולה והוא חייב להיות בסגל הסופי...
גם דוסון סך הכל היה בסדר גמור, נתן לקראת הסיום 2 לייאפים חשובים במגרש פתוח עם סיומת יפה בשמאל.
צ'וברוביץ' נראה כמו המשך ישיר של העונה האחרונה, לא קשור לענף.

מניח שהקו הקדמי יסתכם בהאוול, זלמנסון, בלייזר ואליהו, כשכספי ופניני נותנים פה ושם דקות כ-4 במידת הצורך...

אליהם יתווספו 6 גארדים-
אוחיון, מקל, טימור, הלפרין, דוסון ומקווה שגם שמחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 12:35 pm 
מנהל פורום

"הנבחרת" מנפה את כארם בגלל איחור בהתייצבות לאימונים
זו הידיעה. שתי הערות
1. הירידה בעוצמה של המותג "מכבי" (בכוונה לא כותב קריסה) באה לידי ביטוי גם באירוע הלכאורה לא קשור. אם מכבי לא הייתה רוצה שהוא ישחק הקיץ והייתה מעדיפה החלמה מלאה ותוכנית אימונים אישית. יכלו לארגן את זה מול האיגוד באופן מסודר ושקט. אבל מנהל הקבוצה קרואטי, הבעלים הבוחשים משכו את הידיים מהקדרה. גיא גודס וטל בורשטיין פודלים. וזה הפך לכארם נגד "האיגוד" כשאומרים איגוד למי מתכוונים? ארזשטיין ופגב"ז. ששמחים לתת עוד מכה קלה בכנף, כי למטוס במצב של מכבי גם מכה קלה בכנף כואבת
2) כשהפאקינג רומנים חגגו על הריבאונד התקפה השם כארם היה באוויר, מסתבר שהוא ישאר באוויר מהסיבות הלא נכונות. לא שאני מצפה למשהו מדחליל שיושב בראש איגוד הכדורסל אבל פגב"ז והרסשטיין לא ממש שמים את טובת הנבחרת בסוגיה הזו. בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 1:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הכנה למלחמה הגדולה שעוד תבוא, כשמכבי לא תשחרר את שחקניה בחלון הנבחרות שמתנגש במשחקי היורוליג.
זה לא באמת קשור ל"מכבי שתסגור את העניין מול האיגוד". אם לליאור אליהו נתנו שבועיים מנוחה כי הוא עייף, המסכן (השנה לא ויתרו לו על אימונים) אפשר היה לתת למשעור את השבועיים האלה לסיים את הטיפולים ולהגיע. החליטו שלא, משום סיבה עניינית אמיתית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 1:28 pm 
מנהל פורום

אין ויכוח ראי, "מכבי תסגור מול האיגוד" הכוונה שהקבוצה תעזור לשחקן שלה בבקשות מיוחדות מול הנבחרת, מנוחה, סיבות אישיות, טיפולים רפואיים ...לא משנה
ליאור לא צריך שהפועל תבקש בשבילו כי הוא מקושר כארם פעם ראשונה בנבחרת והקבוצה הייתה צריכה לעזור לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 1:37 pm 
Junior

גם אני לא מבין איזה נימוק ענייני אפשר לתת פה. הגישה הזו תנשוך אותנו בתחת. אני גם מוטרד מזה שפיני גרשון ירד במהלך העונה על משעור על השתמטות מהנבחרת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 2:43 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אין ויכוח ראי, "מכבי תסגור מול האיגוד" הכוונה שהקבוצה תעזור לשחקן שלה בבקשות מיוחדות מול הנבחרת, מנוחה, סיבות אישיות, טיפולים רפואיים ...לא משנה
ליאור לא צריך שהפועל תבקש בשבילו כי הוא מקושר כארם פעם ראשונה בנבחרת והקבוצה הייתה צריכה לעזור לו

לא חושב שיש בינינו ויכוח באמת, אם הבנתי אותך נכון. אני מניח שמכבי כן פנתה בעניינו וניסתה לעזור לו, סתם כי נראה לי הגיוני, אבל זו רק הנחה.
מאחר שאם הבנתי אותך נכון שנינו מסכימים שהמניעים פה הם לא בדיוק עניניים, אז יכול גם להיות שפנייה של הקבוצה לא הייתה מועילה פה. אולי אפילו מזיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 3:05 pm 
Junior

אם נכון שמשעור לא תיאם את ההעדרות שלי עם הנבחרת (מי שזה לא יהיה), אז בהחלט מוצדק לנפות אותו מהסגל. זו לא תכנית כבקשתך, והדוג' של ליאור אליהו לא רלוונטית ולא קשורה. אם אליהו ביקש וקיבל אישור מכל סיבה שהיא אז אין פה שום בעיה.
אפשר להגיד על ארז הרבה דברים, אבל הוא בעיקר רוצה בטובה של הנבחרת וקשה לי להאמין שהוא מערב שיקולים זרים שגורמים להחלשת הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 3:17 pm 
Hall of Famer

אין לי ויכוח גם על זה, שישעו אותו עד קץ הדורות. ממילא מבחינתי נבחרת ספורט היא לא צבא. מי שלא רוצה שלא יבוא.
עכשיו נשאלת השאלה למה האחד מקבל אישור כי הוא עייף, והשני לא מקבל אישור לטיפול רפואי בחו"ל למשך אותו זמן. אבל האמת שאותי זה לא מאד מטריד, כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 4:20 pm 
Junior

כמוך, גם אותי הוויכוח הזה לא כל כך מטריד ובאופן אישי אני מעדיף את משעור על אליהו בהרבה, אבל אם אני מבין נכון אז הטענה של האיגוד היא א. שאליהו ביקש להיעדר לעומת משעור שהחליט על דעת עצמו שהוא לא מגיע. ב. שזה לא אותו פרק זמן. אליהו הפסיד חמישה ימים עם הנבחרת לעומת משעור שהפסיד שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 4:35 pm 
Junior

אני מניח שזה בעיקר חלק א' בתשובה של נביא. אולי באופן לא פורמלי גם לקחו בחשבון את הותק של השחקנים בנבחרת - אני חושב ששחקן כמו אליהו, שאפשר לצחוק על הרכות שלו אבל קשה לבוא בטענות על המחוייבות שלו קיץ אחרי קיץ, זכאי להתחשבות נוספת ביחס לשחקן שזה הקיץ הראשון שלו. לפני עשור הקשו עליו מאד עם המשחק שנפל על החתונה של אחיו, מה שבמעמד שלו היום כנראה שהיה עובר יותר בקלות (דעתי האישית שבכלל הזוי שמישהו חושב ששחקן צריך להעדר מחתונה של אחיו, לא משנה הותק של השחקן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 4:46 pm 
מנהל פורום

ואני אומר שלכארם היה קייס נכון להעדר ורק הדם הרע בין ארז וגרשון לבין מכבי הפריע לזה לעבור בשקט
זה קיץ ראשון של כארם ואני מניח שהוא לא ממש יודע למי לפנות ואיך לפנות ומכבי כנראה ייצגה אותו
אגיד יותר מזה, אם כארם היה חותם בקיץ בראשון ולא במכבי ת"א ההעדרות שלו הייתה מוסדרת והוא היה או לא היה בסגל מטעמי כדורסל בלבד ולא כמו עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 12:37 am 
Junior

ההשעיה משרתת גם את האינטרסים של הקבוצה שלא רוצה לשחרר אותו בחלון הנבחרות שמתנגש עם היורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 7:50 am 
מנהל פורום

דניאל כתב:
אם נכון שמשעור לא תיאם את ההעדרות שלי עם הנבחרת (מי שזה לא יהיה), אז בהחלט מוצדק לנפות אותו מהסגל. זו לא תכנית כבקשתך, והדוג' של ליאור אליהו לא רלוונטית ולא קשורה. אם אליהו ביקש וקיבל אישור מכל סיבה שהיא אז אין פה שום בעיה.
אפשר להגיד על ארז הרבה דברים, אבל הוא בעיקר רוצה בטובה של הנבחרת וקשה לי להאמין שהוא מערב שיקולים זרים שגורמים להחלשת הסגל.

אין לי ספק שבכל דבר שאדלשטיין עושה בנבחרת מעורבים שיקולים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 9:13 am 
Sophomore

אין לי דבר נגד משעור, אבל איך אפשר להגיד שהמקרה שלו דומה לאליהו?

אליהו התאמן עם הנבחרת בישראל וביקש פטור מנסיעה לרומניה (5 ימים). משעור החליט, על דעת עצמו, בהודעת סמס, שהוא לא מגיע. הוא לא ביקש, הוא קבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 11:37 am 
Hall of Famer

יש את כספי בעמדה שלו שהוא הרבה יותר טוב ואת בלייזר שהוא לפחות ברמה של כארם.

מכה לנבחרת אוקראינה .פו ג'טר בגלל בעיות אישיות לא ישחק באליפות ואוקראינה תהיה בלי מתאזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 12:21 pm 
Junior

Bozzy כתב:

אליהו התאמן עם הנבחרת בישראל וביקש פטור מנסיעה לרומניה (5 ימים). משעור החליט, על דעת עצמו, בהודעת סמס, שהוא לא מגיע. הוא לא ביקש, הוא קבע.

וואלה אתה צודק. והוא גם החביא את הפציעה שלו והודיע בכל מקום בעולם בערך כמה לא מעניינת אותו הנבחרת.

אתה באמת טוען שהפרוצדורה היא הסיבה המוצדקת? להזכירך אליהו מכיר את הנבחרת מאיזה קמפיין שניים והוא יודע איך זה עובד ויודע עם מי לדבר ומה עושים. משעור עוד לא שיחק בנבחרת והמצב שלו היה ידוע לכל. מה, פתאום הפכנו למדינה מערב אירופאית שבה אם לא הודעת על משהו אז הבירוקרטיה דורסת אותך? או WADA? איזה ערך קדוש משעור בדיוק כרסם פה?

מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה המוצדקת לכך שדרשו ממנו להגיע לארץ בכל מקרה להיבדק ורק אז הודיעו לו שהוא לא בתכניות? זה ממש בגדר התעללות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 2:40 pm 
Junior

הודעת איגוד הכדורסל (חוסר הניקוד במקור):

ציטוט:
עמרי כספי קפטן נבחרת ישראל לא יצא איתה היום לסנט פטרסבורג ויחמיץ את המשחקים מחר נגד פינלנד וביום ראשון נגד רוסיה. כספי סובל מכאבים במפשעה ואחרי התייעצות של הצוות הרפואי והמקצועי של הנבחרת, אחרי שנבדק אמש והבוקר ומכיוון שלא סיים את האימון אתמול הוחלט להשאירו בארץ להמשך טיפולים.

כזכור, גם למשחקי ההכנה ברומניה ייצאה הנבחרת עם 13 שחקנים בלבד כאשר אז היה זה ליאור אליהו שנשאר בארץ לצורך המשך אימונים אישיים וחלוקת עומסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 3:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כאבים במפשעה זה במילים יפות "לא בז' שלו"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 3:45 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:

אתה באמת טוען שהפרוצדורה היא הסיבה המוצדקת? להזכירך אליהו מכיר את הנבחרת מאיזה קמפיין שניים והוא יודע איך זה עובד ויודע עם מי לדבר ומה עושים. משעור עוד לא שיחק בנבחרת והמצב שלו היה ידוע לכל. מה, פתאום הפכנו למדינה מערב אירופאית שבה אם לא הודעת על משהו אז הבירוקרטיה דורסת אותך? או WADA? איזה ערך קדוש משעור בדיוק כרסם פה?

מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה המוצדקת לכך שדרשו ממנו להגיע לארץ בכל מקרה להיבדק ורק אז הודיעו לו שהוא לא בתכניות? זה ממש בגדר התעללות.

לפחות לפי הודעת האיגוד, לא רק שלא דרשו ממנו להגיע לארץ אלא אפילו אמרו לו שאין סיבה שיגיע כי הוא מושעה. לגבי הפרוצדורה, האיגוד בחר להיות צודק ולא להיות חכם. מעבר לעובדה שאולי יצטרכו את כארם משעור בעתיד, במקום לנהל איתו שיחה שקטה ולסגור את הנושא לשביעות רצון כולם הם החליטו לפוצץ, כרגיל. אז יופי לכם שאתם צודקים וכארם משעור היה צריך להשקיע קצת יותר מסמס, ולא להודיע שהוא לא מגיע אלא לבקש אישור - התוצאה הסופית היא רעש, בלאגן, לכלוכים ועוד שחקן שלא ירוץ לנבחרת של פיני וארז בפעם הבאה שהם יזמנו אותו (ואין להם עליו שום מנוף, כן?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 9:15 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
Bozzy כתב:

וואלה אתה צודק. והוא גם החביא את הפציעה שלו והודיע בכל מקום בעולם בערך כמה לא מעניינת אותו הנבחרת.

הרסי, אני בכלל לא התייחסתי לשאלה האם היחס אליו היה נאות או לא. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא. אבל דבר אחד בטוח: המקרה שלו לא דומה לאליהו, ולכן ההשוואה ביניהם היא דמגוגיה לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 11:14 pm 
Junior

אין לי בעיה עם הקביעה הזו. אני לא חושב שזה הוגן כלפי אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 6:02 pm 
Junior

נבחרת ישראל עלתה ל-0-3 במשחקי ההכנה עם 92-97 על פינלנד.

קלעים: מקל 18 נקודות ו-5 אסיסטים, הוואל 14 נקודות, אליהו 12 נקודות, 7 ריבאונדים ו-7 אסיסטים, בלייזר 12 נקודות, פניני 10 נקודות, הלפרין 8 נקודות, אוחיון (5 אסיסטים) וטימור 7 נקודות כ"א, זלמנסון 4, שמחון 3 נקודות, דוסון 2 נקודות.
אין סטטיסטיקה מהמשחק, הנתונים באדיבות איגוד הכדורסל.

מחר (יום א') בשעה 12:30, שידור ישיר בערוץ הספורט, הנבחרת תפגוש את רוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 12:50 am 
Sophomore

איפה אפשר לראות את הסגל של רוסיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 451 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: