סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 13, 2017 3:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אמנם כבר לא ת'רד פוליטיקה חדש... אבל נדמה שמרוב חרא כבר לא רואים בפריסקופ דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 2:11 pm 
Junior

אז הטבעת מתהדקת. 1000, 2000, עד מדינה. מסתמן למרבה ההפתעה שגם היועץ המשפחתי לממשלה מבין שיש גבול.
כבר לא משנה מי יהיה ראש הממשלה, העיקר לא ראש הממשלה הגרוע והמושחת הזה ומשפחת המלוכה שמקיפה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 5:14 pm 
Junior

אז יש כלום ויהיה כלום?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 9:47 pm 
Freshman

השמאל חוגג כאילו פרישה של נתניהו תעלה את אבי גבאי לשלטון.
לא רציתם את נתניהו תקבלו את גדעון סער, אומנם איש ראוי וישר יותר מנתניהו ופחות פופוליסט ומפלג, אבל לא פחות ימני, נתניהו בסך הכל באופן מעשי לא רחוק כל כך מהשמאל המתון בלא מעט דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 9:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מסתמן שהמינוי של מנדלבליט ליועץ המשפטי היה המהלך המטומטם ביותר שביבי יכל לעשות (אלא אם הוא חשב שהמצב שלו כל כך נואש שזה הסיכוי היחיד לצאת מזה...). מינה מקורב פרטי ואדם שהיה חלק מהמעגל הקרוב של ביבי ושם אותו בסיטואציה שכל החלטה שהוא יקבל שהיא לא להעמיד לדין תיזכר כפייבוריטיזם מוחלט.

כמובן שגם עזר שהמשטרה פתאום התחילה לחקור 7000 דברים בבת אחת ושמסתבר שמוסד עד המדינה זכה לעדנה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 9:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
eli2510 כתב:
לא רציתם את נתניהו תקבלו את גדעון סער, אומנם איש ראוי וישר יותר מנתניהו ופחות פופוליסט ומפלג, אבל לא פחות ימני, נתניהו בסך הכל באופן מעשי לא רחוק כל כך מהשמאל המתון בלא מעט דברים.

ראוי וישר יותר ומפלג פחות - זה כבר שיפור.
העניין הוא שלדעתי מי שיחליף את נתניהו לא יהיה הוא. גם לא גבאי כמובן, אבל סער לדעתי לא יעבור אפילו את סף הבחירה במפלגה שלו עצמו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 10:07 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
eli2510 כתב:

ראוי וישר יותר ומפלג פחות - זה כבר שיפור.
העניין הוא שלדעתי מי שיחליף את נתניהו לא יהיה הוא. גם לא גבאי כמובן, אבל סער לדעתי לא יעבור אפילו את סף הבחירה במפלגה שלו עצמו.

אני לא חושב שיש לסער מתחרים גדולים בתוך הליכוד, ואני לא חושב שיש מישהו מספיק עוצמתי מחוץ לגוש הימין שיכול להעביר קולות מהימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 10:16 pm 
Hall of Famer

אה, לא אמרתי שמישהו מהשמאל ינצח. אני חושב שינצח מועמד ימין שהוא לא גדעון סער, ואני כן חושב שהוא יפסיד כבר בתוך הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 10:23 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אה, לא אמרתי שמישהו מהשמאל ינצח. אני חושב שינצח מועמד ימין שהוא לא גדעון סער, ואני כן חושב שהוא יפסיד כבר בתוך הליכוד.

למי?
סער מאוד חזק בליכוד, עדיין (נבחר פעמיים ברצף במקום הראשון להזכירך), ומהכרותי ליכודניקים הם לא יבחרו אנשים לא מרשימים כמו כץ או ארדן. זה שהוא כביכול בא מבחוץ זה לא דווקא חיסרון.
בליכוד אנשים בוחרים לעצמם מנהיג, ומאוד חשובה להם העטיפה החיצונית, זו לא העבודה שבוחרת ראש מפלגה לקדנציה אחת ונבחרים בה אנשים כמו הרצוג וגבאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 10:49 pm 
Sophomore

אלי, השמאל בטוח שיעלה מישהו מהימין. אבל יש ימין ויש מושחת כמו נתניהו שהורס פה על חלקה טובה ומפורר את המרקם החברתי הבעייתי גם כך של החברה בישראל. סער ודיכטר ואולי אפילו בנט עדיפים בהרבה מהאיש מקיסריה. ביבי יכול לטעון שאין לו שום יד ורגל בפרשה הביטחונית הכי חמורה בתולדות המדינה, אבל הלא ידעתי התמים שלו מסריח למרחקים... בן דודו, איש ימינו ועורך דינו מקבל נתח בעסקה לא טובה, לא הכרחית לפי הדרג הצבאי, ללא מכרז שנתניהו דחף אל אותה עסקה כשהעסקה עם הקוראינים שהייתה כן טובה, ככל הנראה הכרחית ואמורה גם לצאת במכרז נדחתה על ידו. אולי קשה מאוד להוכיח את זה פלילית, אבל הצחנה... אוי הצחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 04, 2017 11:59 pm 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

למי?
סער מאוד חזק בליכוד, עדיין (נבחר פעמיים ברצף במקום הראשון להזכירך), ומהכרותי ליכודניקים הם לא יבחרו אנשים לא מרשימים כמו כץ או ארדן. זה שהוא כביכול בא מבחוץ זה לא דווקא חיסרון.
בליכוד אנשים בוחרים לעצמם מנהיג, ומאוד חשובה להם העטיפה החיצונית, זו לא העבודה שבוחרת ראש מפלגה לקדנציה אחת ונבחרים בה אנשים כמו הרצוג וגבאי.

סער ישב עכשיו 3 שנים בחוץ. אלה היו שנים סוערות מאד, שבהן ראש המפלגה שלו הותקף והוא לא היה שם להגן עליו. בנוסף, לא היה ברור מה הוא מתכוון לעשות והאם בכלל יחזור בעתיד, אז ספק אם היה לו מה להציע למי שהיו אנשיו. הוא צריך לבנות מחדש את מה שלאחרים כבר יש.
חוץ מזה, בשנים האלה, לפחות למראית העין שלי, השתנה הרבה בליכוד. המירירגביזציה לדעתי חזקה הרבה יותר ממה שהייתה, ישראל כץ להערכתי התחזק. ארדן אני לא יודע, הוא לא מראה שום עשייה ולמעשה עשה פדיחות. הייתי מזכיר גם את יולי אדלשטיין אם הוא לא היה כזה צנון חסר כריזמה. בקיצור הנקודה שלי היא שהתדמית של סער כאיש עם הדר ביתרי ופאסון - ספק אם משחקת לטובתו עכשיו.
אני חושב שסער, למרות שהתקשורת ודאי תעטוף אותו ותדחף אותו כי האלטרנטיבות בליכוד נתפסות כיותר גרועות, יחזור לליכוד שונה משעזב, ויגלה שקשה לו הרבה יותר משציפה. אם הוא ירוץ אני חושב שהוא יפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 1:29 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
eli2510 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

למי?

סער ישב עכשיו 3 שנים בחוץ. אלה היו שנים סוערות מאד, שבהן ראש המפלגה שלו הותקף והוא לא היה שם להגן עליו. בנוסף, לא היה ברור מה הוא מתכוון לעשות והאם בכלל יחזור בעתיד, אז ספק אם היה לו מה להציע למי שהיו אנשיו. הוא צריך לבנות מחדש את מה שלאחרים כבר יש.
חוץ מזה, בשנים האלה, לפחות למראית העין שלי, השתנה הרבה בליכוד. המירירגביזציה לדעתי חזקה הרבה יותר ממה שהייתה, ישראל כץ להערכתי התחזק. ארדן אני לא יודע, הוא לא מראה שום עשייה ולמעשה עשה פדיחות. הייתי מזכיר גם את יולי אדלשטיין אם הוא לא היה כזה צנון חסר כריזמה. בקיצור הנקודה שלי היא שהתדמית של סער כאיש עם הדר ביתרי ופאסון - ספק אם משחקת לטובתו עכשיו.
אני חושב שסער, למרות שהתקשורת ודאי תעטוף אותו ותדחף אותו כי האלטרנטיבות בליכוד נתפסות כיותר גרועות, יחזור לליכוד שונה משעזב, ויגלה שקשה לו הרבה יותר משציפה. אם הוא ירוץ אני חושב שהוא יפסיד.

זה היה ברור מאוד שהוא מתכוון לחזור לפוליטיקה, והוא חזר לזירה לפני תקופה באופן מוחצן ורשמי, הוא מכתת את רגליו בחודשים האחרונים בכל הארץ ופוקד כל שכונה ומופיע בכל במה אפשרית (מה שמאוד עובד אגב ליאיר לפיד), אבל מה שיותר חשוב, הוא מעולם לא עזב את השטח של הליכוד, ובסך הכל לא היה בכנסת פחות מ3 שנים. דווקא לדעתי לזה שהוא בא מבחוץ יש גם יתרון לא קטן, בפרט אחרי שנתניהו יתפטר (אם וכאשר כמובן) ויהיה חוסר סדר.

הליכוד לא השתנה המון בפחות מ3 שנים שהוא לא היה בכנסת, ושוב, בשטח הוא היה תמיד. במציאות הקיימת, אני לא חושב שיש לו מתחרים (כמו שנהוג לומר על נתניהו כיום), המתחרים שלו בליכוד נמצאים הרחק מאחור מבחינת התפיסה שלהם בציבור כמנהיגים ומבחינת העטיפה החיצונית שלהם, לא כי הוא איש כל כך מרשים, אלא כי האחרים מאוד לא, וזה מאוד משמעותי למתפקדי הליכוד.

אני חושב שזה שהוא לא הגן על נתניהו זה יהיה הרבה פחות משמעותי אחרי נפילתו, כבר עכשיו לא מעט שרים מהליכוד נמנעים מלהגן על נתניהו ואני מעריך שזה רק יתחזק ככל שהדברים יתבארו. להזכירך, גם כשהוא היה בכנסת בקדנציה השלישית של נתניהו הוא היה ביחסים עכורים איתו וזה לא ממש הוריד מהפופולריות שלו. כשהוא לקח פסק זמן, לנתניהו הייתה תקופה פחות טובה (אחרי צוק איתן), והוא הקדים את הפריימריז בגלל שהוא חשש שסער יתמודד מולו, ובאותה נקודת זמן סער היה מאוד חזק בשטח גם במירוץ על ההנהגה.

הדבר היחיד לדעתי שיכול לצמצם את הפער שלו מהאחרים זה במידה שאחרי התפטרות נתניהו לא ילכו לבחירות אלא ימנו ח"כ אחר מהליכוד כראש ממשלה זמני, ואז פסק הזמן שהוא לקח יכתברר כטעות הגדולה של הקריירה שלו, כי לתפוס הנהגה בליכוד זה עניין של פעם ב10 שנים...

תופעת ההמירירגביזציה לא חדשה, אבל זה נחמד רק בשביל להשיג מקום טוב בפריימריז לרשימה, זה לא יקדם אף אחד להנהגת הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 4:27 pm 
Hall of Famer

עם כל הכבוד, נתניהו הוא מדוחפי אג'נדת המירירגביזציה. נראה שזה הצליח לו לא רע, גם בליכוד וגם בכלל.
זו בדיוק הסיבה למה אני חושב שגדעון סער ייכשל. אתה מדבר הרבה על "המעטפת החיצונית" הכל כך חשובה לחברי הליכוד, אולי תפרט מהי אותה מעטפת חיצונית שמציג סער שכל כך חשובה לחברי הליכוד? ואיזו מעטפת חיצונית לדעתך הציג נתניהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 1:20 am 
Junior

אתה אומר שסער ייכשל אם יתמודד להנהגת הליכוד, את מי בדיוק אתה רואה מנצח אותו מהחבורה הזאת? ישראל כץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 1:36 am 
Hall of Famer

הקטע האירוני הוא,שאם בוגי יעלון היה מואיל בטובו לקחת את תיק החוץ לפני שנה וחצי, היום הוא היה המועמד היחיד והודאי להחליף את נתניהו בראשות הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 10:44 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שלא צריך להיות גאונים גדולים כדי לחשוב שבוגי הוא לא האדם הכי חריף בעולם. בתור התחלה, למה הוא התפטר מהכנסת ולא רק מהממשלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 11:23 am 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
אתה אומר שסער ייכשל אם יתמודד להנהגת הליכוד, את מי בדיוק אתה רואה מנצח אותו מהחבורה הזאת? ישראל כץ?

כן, והאמת בליכוד הנוכחי גם את מירי רגב אני רואה מנצחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 7:32 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
THE G1 כתב:

כן, והאמת בליכוד הנוכחי גם את מירי רגב אני רואה מנצחת אותו.

להערכתי זה לא רלבנטי בעליל. נפילה של נתניהו טורפת את כל הקלפים האפשריים שאנחנו רק יכולים לדמיין.
אני מזכיר:
בחירות 2015 - איחוד בין לבני להרצוג + ממשלה של 61 חברי כנסת עד כניסת ליברמן
בחירות 2013 - איחוד בין הליכוד לישראל ביתנו + "ברית האחים" בנט ולפיד
בחירות 2009 - הליכוד זוכה בבחירות למרות שהוא לא המפלגה הגדולה ביותר
במילים אחרות, תמיד יש הפתעות ודברים שלא ניתן לצפות מראש.

היתרון של סער הוא אותו יתרון שהיה לכחלון - יצא להפסקה, אנשים זוכרים לו בעיקר את הדברים הטובים כשהיה שר, ועשה קאמבק תחת מיתוג של "פוליטיקה חדשה", בדומה ללפיד וגבאי שהגיעו מבחוץ.
נכון להיום הוא לחלוטין על הגדר, ואני מעריך שאם הוא לא ייבחר לראשות הליכוד, הוא בכיף חותך להקים מפלגה חדשה או מתחבר עם מועמד אחר וגונב כמה מנדטים מהליכוד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 10:09 pm 
Hall of Famer

והנה הרמה להנחתה - סקר ערוץ 10 מהיום בערב מראה שגדעון סער הוא הכי מתאים להיות מועמד הימין לראש הממשלה אם נתניהו לא מתמודד. סער גרף 23%, בנט 11%, ליברמן 9%, ארדן 6%, איילת שקד 5% וישראל כץ 4%. אבל 'תה יודע, מי מאמין בכלל לסקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 10:14 pm 
Freshman

זה רק בימין, בציבור הכללי סער מוביל בפער גדול הרבה יותר.
אם זה לא ביבי זה סער, צריך לקרות משהו דרמטי כדי שזה ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 8:28 am 
Hall of Famer

לא צריך לקרות כלום. סער לא על הגלגל,כמו שנתניהו יכל לזכות ב2001 אבל לא יכל להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 3:30 pm 
Freshman

אבימאל כתב:
לא צריך לקרות כלום. סער לא על הגלגל,כמו שנתניהו יכל לזכות ב2001 אבל לא יכל להתמודד.

אני מעריך שאם יוגש כתב אישום נלך לבחירות, אני לא רואה את הממשלה מחזיקה במקרה כזה. בסיטואציה כזו סער בהחלט יהיה על הגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 4:11 pm 
Hall of Famer

גם נתניהו חשב כך, ובסוף שרון נהיה ראש ממשלה.
120 חכי"ם לא כל כך ממהרים לוותר על המשרות שלהם, שלא לדבר על סיעות הקואליציה, שלרובן זוהי הקואליציה האופטימלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 5:29 pm 
Freshman

אבימאל כתב:
120 חכי"ם לא כל כך ממהרים לוותר על המשרות שלהם, שלא לדבר על סיעות הקואליציה, שלרובן זוהי הקואליציה האופטימלית.

עובדתית, נתניהו לא התמודד מיוזמתו מול שרון.

ואתה לא לוקח בחשבון שיהיה מאוד קשה לבחור מועמד מוסכם מתוך הליכוד או מחוצה לו, ולא לוקח בחשבון שגם ליברמן וגם בנט רואים את עצמם כיורשי נתניהו, אחד מהם אולי אפילו מתוך הליכוד, והם לא ירצו להכתיר מישהו אחר, וגם כחלון יתכן מאוד שירצה לחזור לליכוד אחרי עידן נתניהו, וכל אלו גם יחשבו ובצדק שבלי נתניהו הם יכולים לחזק את המפלגות שלהם בתוך הימין. בנוסף, לסער יש הרבה כוח במרכז הליכוד שלא יהיה נלהב להכתיר את כץ או את ארדן, אנחנו לא בעידן שרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 8:06 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:

1. זה רחוק מלהיות 120 ח"כים. בהנחה שכולם מתמודדים מחדש, כנראה שאחוז גבוה מהח"כים הקיימים יישאר, חלק יפרוש, וחלק גם ככה היה על הקשקש.
2. זה לא הח"כים שמחליטים אלא ראשי המפלגות. שזה מצמצם את זה כבר ל-10 מפלגות, מתוכן 6 בקואליציה, ו-4 באופוזיציה שרוצה בחירות מחר בבוקר.
3. מתוך הקואליציה, אני מסכים שלחרדים בהחלט נוח הסידור הנוכחי. משאיר אותנו עם כחלון, ליברמן ובנט, שגם להם נוח כרגע עם ציפור אחת ביד ואופציה לעוד אחת על העץ. להערכתי, כל אחד מהם רואה את עצמו בתור מועמד לגיטימי לרשות הממשלה (ולא משנה אם הציבור רואה את זה כך או לא). כזכור, בבחירות האחרונות בנט וליברמן גם התדרדרו במנדטים. משער שהם מאמינים שהם יכולים לעשות מקצה שיפורים בבחירות הבאות.
4. מתוך הליכוד, יש הרבה אנשים שרואים עצמם כיורשים לגיטימיים. כץ, סער, גלעד ארדן, הנגבי, מירי רגב. משער שיש גם עוד כמה "חיצוניים", לרבות חלק מהשמות שהוזכרו לעיל. כל עוד אין כתב אישום, אף אחד לא הולך לצאת באופן גלוי נגד נתניהו. ברגע שיהיה כתב אישום, אני מעריך שנשמע קולות אחרים.

בקיצור, אני חושב שרוב השחקנים הפוליטיים המובילים אוהבים את הסיכויים שלהם בבחירות פוסט עידן ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: