סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 10:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
היום בשעה 20:30 תתמודד ישראל בחצי הגמר מול נבחרת קרואטיה החזקה. שידור בספורט 5 / youtube.

סיקור של המשחק נגד דנמרק באדיבות ספסל: http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=26559

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 4:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה לא המקום הראשון שאני רואה את התיאור "קרואטיה החזקה".
למה היא חזקה? כי היא קרואטיה?
ואם היא כל כך חזקה, למה היא בדרג ב'?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 4:43 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
זה לא המקום הראשון שאני רואה את התיאור "קרואטיה החזקה".
למה היא חזקה? כי היא קרואטיה?
ואם היא כל כך חזקה, למה היא בדרג ב'?

אמממ... במידה מסויימת - כן! כאשר מעצמת כדורסל כמו קרואטיה נופלת לדרג ב', אז ביחס לדרג ב' היא תחשב כנבחרת חזקה, מבלי להכיר את כל היריבות.

עכשיו מכיוון שמדובר בשנתונים, אז אין קשר בין הנבחרת שירדה דרג לנבחרת הנוכחית שמשחקת בדרג ב'. אם כבר ההפך - ההגיון אומר שמה הסיכויים שלמדינה כמו קרואטיה יהיו שני שנתונים חלשים ברציפות?
בנוסף עד כה הם בכל זאת במאזן מושלם בטורניר.

כאמור ממה שאני ראיתי במשחק של הקרואטים אתמול, אני אישית לא חושב שהם כאלה חזקים, וגם שרון אברהמי עצמו אמר אתמול שהנבחרת שלנו (שיחסית לנבחרות קודמות שלנו היא חלשה) יותר טובה מקרואטיה הנוכחית.
נראה עוד כמה שעות.

הולך להיות משחק מכריע על העלייה חזרה לדרג א', שכן ניראה שלטביה בדרך הבטוחה לסיים במקום האחרון וכנראה אין להם יותר מדי מוטיבציה, כי הם יודעים שבמילא ישארו בדרג א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 4:46 pm 
Hall of Famer

אתה יודע הכול יחסי. אם נבחרת הנוער של ישראל הייתה משחקת בדרג א', אז זה באמת יכול היה להיות מצחיק לקרוא לקרואטיה נבחרת חזקה (גם לא מדוייקת, אתה יודע, עניין של מחזורים). מאחר וגם נבחרת ישראל האימתנית משחקת בדרג ב', אז בהחלט קרואטיה יכולה להיקרא חזקה. בייחוד שכמו ישראל הקרואטים לא הפסידו עדיין משחק בטורניר, ולמעט 2 משחקים שאר המשחקים הסתיימו בהפרש דו ספרתי כולל 2 ניצחונות מעל 30 נק'. ודבר אחרון, אתה יודע, נבחרת יכולה להיות חזקה ועדיין לא להיות יותר טובה מהנבחרת שלך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 9:17 pm 
Junior

קרואטיה מובילה במחצית ב10 הפרש, 34-44.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 9:42 pm 
מנהל פורום

נגמר
שניה הבאה בדרג ב' הבנוי לתלפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 9:49 pm 
Sophomore

יש משחק על המקום השלישי שגם עולה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2017 9:56 pm 
מנהל פורום

לא
הקבוצה השלישית שתעלה בנוסף לשתיים שבגמר תהיה בכל מקרה המארחת לאטביה או אסטוניה אני לא זוכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2017 9:14 am 
Junior

הקבוצה מהמקום ה-3 הייתה אמורה לעלות, אבל לטביה ששיחקה בדרג א' השנה והייתה אמורה לרדת לדרג ב', תארח את האליפות הבאה ולכן לא תרד. מכאן שיש רק שתי עולות מדרג ב', כשישראל לא אחת מהן.
לאור ה"הישג" של נבחרת הנוער אל מול זה של נבחרת העתודה - נניח והמיקום הסופי לא באמת חשוב כי זו רק נבחרת שאמורה להכין שחקנים (במקרה של הנוער זה לא לגמרי נכון כי עלייה לדרג א' הייתה מאפשרת הכנה יותר טובה לנבחרת הבאה), מעניין לחשוב מי מהשחקנים יכול להתפתח לשחקן משמעותי. בעתודה לדעתי זוסמן וקופרברג הם פרוספקטים מובילים, כשתמיר בלאט הוא שחקן מיוחד שהקריירה שלו יכולה להתפתח בצורה מפתיעה. סיכוי לא רע להובר ולארצי להיות שחקני ליגה טובים על סף הנבחרת.
מה דעתכם על השחקנים בנבחרת הנוער? תומר לוינסון, שצעיר מרוב המשתתפים באליפות בשנה (ולכן יוכל לשחק בנוער גם בשנה הבאה) מראה פוטנציאל לא רע - גובה טוב, קליעה לא רעה בכלל. משחק הרבה עם הגב לסל, השאלה אם צריך לבנות אותו כשחקן פנים או כ-3-4. היה כבר בסגל של נס ציונה לפני שנתיים, מעניין אם השנה יקבל דקות בליגת העל. חוץ ממנו אני לא בטוח מי פוטנציאל מעניין. עמית עבו אכזב מאד, 11 נק' למשחק מהמנהיג של הנבחרת, עם קצת מעל ל-30% מהשדה (26% מהשלוש) וכל זה באליפות שבו רוב הנבחרות חלשות למדי. אם יש ספקות על תמיר בלאט, אז עבו לדעתי במקסימום יכול להיות עודד ברנדווין. קרביץ נתן מספרים לא רעים - 8 ריבאונדים למשחק לגארד זה מדהים, אבל עם 30% מהשלוש (לא לקח זריקות קשות כמו עבו) יהיה לו קשה להיות גארד מוביל. את אופק מלכה שדווקא קלע לא רע באליפות הזו (57% לשלוש) וחנוכי נחכה לראות באליפות של שנה הבאה. נקווה שמלכה עדיין יכול לגבוה כמה סנטימטרים מה-180 שיש לו היום (בכלל מדהים כמה שחקנים יש לנו בגובה 180, עבו, מלכה וגם דרוקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 11:50 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
הקבוצה מהמקום ה-3 הייתה אמורה לעלות, אבל לטביה ששיחקה בדרג א' השנה והייתה אמורה לרדת לדרג ב', תארח את האליפות הבאה ולכן לא תרד. מכאן שיש רק שתי עולות מדרג ב', כשישראל לא אחת מהן.
לאור ה"הישג" של נבחרת הנוער אל מול זה של נבחרת העתודה - נניח והמיקום הסופי לא באמת חשוב כי זו רק נבחרת שאמורה להכין שחקנים (במקרה של הנוער זה לא לגמרי נכון כי עלייה לדרג א' הייתה מאפשרת הכנה יותר טובה לנבחרת הבאה), מעניין לחשוב מי מהשחקנים יכול להתפתח לשחקן משמעותי. בעתודה לדעתי זוסמן וקופרברג הם פרוספקטים מובילים, כשתמיר בלאט הוא שחקן מיוחד שהקריירה שלו יכולה להתפתח בצורה מפתיעה. סיכוי לא רע להובר ולארצי להיות שחקני ליגה טובים על סף הנבחרת.
מה דעתכם על השחקנים בנבחרת הנוער? תומר לוינסון, שצעיר מרוב המשתתפים באליפות בשנה (ולכן יוכל לשחק בנוער גם בשנה הבאה) מראה פוטנציאל לא רע - גובה טוב, קליעה לא רעה בכלל. משחק הרבה עם הגב לסל, השאלה אם צריך לבנות אותו כשחקן פנים או כ-3-4. היה כבר בסגל של נס ציונה לפני שנתיים, מעניין אם השנה יקבל דקות בליגת העל. חוץ ממנו אני לא בטוח מי פוטנציאל מעניין. עמית עבו אכזב מאד, 11 נק' למשחק מהמנהיג של הנבחרת, עם קצת מעל ל-30% מהשדה (26% מהשלוש) וכל זה באליפות שבו רוב הנבחרות חלשות למדי. אם יש ספקות על תמיר בלאט, אז עבו לדעתי במקסימום יכול להיות עודד ברנדווין. קרביץ נתן מספרים לא רעים - 8 ריבאונדים למשחק לגארד זה מדהים, אבל עם 30% מהשלוש (לא לקח זריקות קשות כמו עבו) יהיה לו קשה להיות גארד מוביל. את אופק מלכה שדווקא קלע לא רע באליפות הזו (57% לשלוש) וחנוכי נחכה לראות באליפות של שנה הבאה. נקווה שמלכה עדיין יכול לגבוה כמה סנטימטרים מה-180 שיש לו היום (בכלל מדהים כמה שחקנים יש לנו בגובה 180, עבו, מלכה וגם דרוקר).

כבר כתבתי חלק גדול מהדברים קודם, אך אחזור וארחיב.
תומר לוינסון - גובה טוב... אבל... יש לו ראש וצוואר מאוד ארוכים ולדעתי ה-reach שלו יהיה כמו של שחקן בגובה 2 מטר ולא 2.06. הקליעה שלו באמת טובה, במיוחד מחצי מרחק אבל הוא בטח שלא שחקן של גב לסל וגם אין לו את האתלטיות של קופרברג. הוא מוכשר אבל מבחינת זריזות רגליים, הוא בחיים לא יכול להיות "3" ברמות הגבוהות, בטח לא בכדורסל של היום שלמעשה משחקים עם 3 גארדים.

קרביץ - קלע פה ושם שלשות גדולות אבל כנראה זה באמת החולשה שלו. הראה יכולת חדירה טובה והשאלה היא האם יוכל לחדור ככה לסל גם ברמות הגבוהות ומשם לייצר לאחרים.

מלכה מעולה ולדעתי הוא ה-MVP האמיתי של הנבחרת הזאת. עשו את השיפור הגדול רק כשאברהמי החל לתת לו דק' יותר משמעותיות. רק הטורניר היה במקום הראשון באחוזים ל-3 כאשר זרק הרבה יותר מהבאים בתור. גם בסוף סיים עם קצת מעל 50% עם כ-5 זריקות למשחק. לא חושב שהוא עוד יגבה, אבל לדעתי הוא בהחלט יכול לעשות הסבה מלאה לרכז בעתיד.

על עבו אין לי עוד מה לכתוב מעבר למה שנכתב פה. בחצי גמר נתן נתן חצי ראשון מצויין ובאמת ייצר לשחקנים אחרים. רוב הזמן מספרי האס' שלו משקרים, האחוזים שלו נמוכים והוא לא שומר. לא יודע איך ולמה הוא נבחר לחמישיית הטורניר.

שנה הבאה בנבחרת של 2000 יש הרבה יותר כישרון לדעתי וגם יהיה אפשר "להשאיל" קצת גובה משנתון 2001. סלובניה ירדה (יחד עם סלובקיה) לדרג ב' והיא סביר להניח תתמודד על עלייה, במיוחד שגם לה היו כבר השנה הרבה ילידי 2000 בסגל, שגם שיחקו הרבה דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 11:53 pm 
מנהל פורום

וכמובן שאי אפשר בלי השערורייה התורנית באיגוד:
https://www.haaretz.co.il/sport/basketb ... -1.4325489

מסתבר שיש בלאגן סביב כל העניין הזה של כמה עולות היו צריכות להיות ואיך זה שלא ידעו מההתחלה.
בעיני אם כבר הפאשלה פה זה שמתייחסים לעניין הזה כפאשלה. למרות שזה ניראה יותר כמו ניסיון לסגירת חשבונות בתוך האיגוד ואינטרסים אישיים ולא שבאמת מישהו חושב שנעשתה תקלה שגרמה לפגיעה בנבחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 6:56 am 
Junior

אתה יכול לפרט על שנתון 2001 ?

לגבי לוינסון, נראה לי שאנחנו עושים לו מעט עוול. הוא בסך הכל רק חצי שנה מעל חנוכי אבל יש לו כמה דברים מעודדים במשחק שלו. גם אותי מדאיג שהוא מדדה כמו לרץ' במורד ומעלה המגרש ונראה שיהיה לו קשה לסיים מתחת לסל עם האתלטיות הפושרת. אבל התרשמתי מחוכמת המשחק שלו, הוא יודע לאן לזוז ואת חצי ההתגלגלויות שלו לסל הוא עושה בזריזות מספקת. הטווח שלו נראה ככזה שיגיע אל מעבר לקשת. עוד 2-3 ס"מ היו מסדרים אותו..אבל גם לולא הסמ הללו נראה לי כמו "ארבע המותח" יעיל הליגה על גבול הנבחרת.

לא רואה משהו במלכה שיכול להתפתח לשחקן בליגת על. לא עלייה עצומה מהמקום לקליעה תוך כדי תנועה סטייל אפיק ניסים ואפילו רחמנא ליצלן עמית עבו..לא יכולת ריכוז ומסירה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 10:26 am 
מנהל פורום

לגבי לוינסון אתה צודק, אבל פשוט בגילאים יותר צעירים היו סביבו המון דיבורים שיצרו אצלי ציפיות כנראה מוגזמות. בסך הכל על פניו הוא עשה דברים יפים (אפילו שהוא לא מסוגל לסיים בדאנק גם כשהדרך לסל פנויה לגמרי).

האמת כשחושבים על זה אף אחד מהגארדים בנבחרת הזו לא באמת פוטנציאל ליגת על ברור. כמובן שכל אחד מהשחקנים יכול להיות בסגל במסגרת אחד מחוקי הצעירים או בלי קשר, אבל ממש להיות שחקנים מובילים בליגה בעתיד? לא בטוח. אז זה לא שהתכוונתי שמלכה יהיה שחקן בליגת על, אלא פשוט היה טוב ביחס לאחרים.

מבחינת פוטנציאל נטו יש גם את נועם אביבי - פורוורד בגובה 2 מטר שהראה קליעה מרחוק ואתלטיות ואולי עוד שנתיים בנבחרת עתודה יהיה גם שחקן הרבה יותר משמעותי.

לגבי ילידי 2001 - בעקרון יהיה פירוט עליהם באשכול נבחרת הקדטים, שהאליפות שלהם תתחיל בהמשך השבוע, אבל על קצה המזלג:
יש שם שני גארדים גבוהים מאוד ממכבי ת"א - דורי סהר ובעיקר דני אבדיה, הבן של זופר, שהם 1.95 שיכולים להוביל כדור ולקלוע מרחוק. יש את הקפטן רזיאל חיון מגלבוע (אילתי במקור) שהוא 1.92 ואתלט-על ברמות שלנו שיכול לשמור על כל עמדה בגיל הזה ובעל קליעה טובה. יש שני גבוהים סביב 2.06, אחד עם טכניקה מאוד טובה ואחד שכרגע יותר בוסר אבל בנוי ממש טוב, מאוד חזק ועוד אולי יגבה קצת. יש שם גם את הבן של אהרוני המאמן, שראיתי שצורף לסגל למשחקי אימון ואני לא יודע אם יהיה בסגל הסופי (כי קצת מוזר לי שאבא יאמן את הבן שלו בנבחרת). הוא בעיקרון קטן בשנה אבל הוא רכז מהסוג של בלאט/עבו (יותר לכיוון של בלאט בעיני) ואם יצמח לגובה של אבא לפחות (שלא לדבר על הדוד - גור שלף) אז יכול להיות פוטנציאל מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 2:53 pm 
Junior

ודים יצא לך לראות את יובל אדוסי במקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 4:19 pm 
מנהל פורום

כן, יצא לי לראות בכמה משחקים בשנה האחרונה.
אהבתי אצלו את הקשיחות ואת ההגנה. לא הכי מוכשר התקפית, אבל יודע להיכנס חזק לסל, הולך חזק לריב' התקפה. נחשב אתלט-על בליגות הילדים והנערים. הכל שאלה של כמה עוד יש לו להתפתח. אם הוא סיים להתפתח פיזית אז אין לו הרבה פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 22, 2017 1:59 pm 
מנהל פורום

זרקור על דני אבדיה, שתולים בו תקוות NBA והיה מהמצטיינים באליפות אירופה לקאדטים.

https://sports.walla.co.il/item/3090965

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 22, 2017 9:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הבן של זופר מאשתו השנייה אחרי שהראשונה הלכה לאכול פיצות עם צ'ורצ'יץ'.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 2:04 am 
Junior

הסמול/פאוור פורוורד הצעיר יותם חנוכי (16, 2.04), שחקן מועדון גלבוע/מעיינות ונבחרת הנוער של ישראל, חתם ל-5 שנים בגלבוע/גליל.
http://basket.co.il/news.asp?id=15892

להערכתי, כשרון גדול יותר מתומר מלוינסון, אבל נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 11:00 am 
מנהל פורום

חנוכי בהחלט יותר פוטנציאל מלוינסון, ולו מהסביה הפשוטה שהוא הרבה יותר נייד. הוא גם אומנם קצת יותר נמוך אבל לדעתי מגיע עם היד הרבה יותר גבוה מלוינסון, כך שלמעשה מבחינת כדורסל בעצם גבוה יותר.

הקטע עם החתימה לטווח ארוך הוא נחמד וגם ההתפארות שבגיל 16 הוא כבר יהיה חלק מהקבוצה הבוגרת בליגת העל, אבל כל עוד הוא לא באמת משחק אז זה לא שווה כלום.

גם עם לוינסון היה רעש גדול כשהוא צורף בגיל 15 לסגל, אבל אפילו בשנה האחרונה, כשהוא כבר בן 17 הוא עדיין היה שחקן 12-13 ועוד בליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 11:20 am 
מנהל פורום

גם אריה לבנת מ"הארץ" כתב על אבדיה:
https://www.haaretz.co.il/sport/basketb ... -1.4381904

אני מהמר (וגם מקווה בשביל הילד) שבשנה הקרובה כבר לא נראה אותו משחק בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 12:12 pm 
Junior

יש אפשרות למאמר המלא ?

צריך לתת בכל מקרה מילה טובה לדסק הכדורסל של עיתון הארץ וגם תכנית 103 הבבונית על האייטמים על אבדיה. עם כל הביקורת על קופמן, הוא התמתן והיחיד שיכול לעשות אייטמים על כוכב קדטים בכדורסל.

יש לטעמי היקסמות בולטת וקצת מיותרת מיכולות פיזיות/אתלטיות בפורום וזה גם צרם לי וככה נגררתי לויכוח על תמיר בלאט איכשהו. הכותבים פה מאוד דטרמניסטים שהם נתקלים באיזו מוגבלות אתלטית..חוסר בסנטימטרים/ריצה חלודה..למרות שאני מבין את זה. לא הייתי מרגיש ממש בטוח או בהחלט בטוח שחנוכי ויפתח זיו למשל בהכרח יהיו שחקנים עדיפים על לוינסון ובלאט. שכל, לדעת לאיפה לזוז במגרש, אינסטינקטים זה גם משהו שקשה לשפר. לוינסון כרגע מבין הרבה יותר את המשחק מחנוכי, ולמרות שהוא אתלטי פחות התרשמתי שהוא דווקא אגרסיבי יותר מחנוכי שנראה לי קצת רך מידי.

גם זיו למשל, הפוינט הכי אתלטי שצמח פה מאז..מי יודע אם יחבר את כל החלקים ויידע להיות אפקטיבי בצורה שתנצל את האתלטיות שלו , אם רבע מהאיי קיו כדורסל של בלאט היה מושתל אצלו..הייתי רגוע.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 12:23 pm 
מנהל פורום

בכל מה שקשור בפרוספקטים צעירים, צריך תמיד להסתכל על מה הופך את הפרוספקט הזה לשחקן טוב כיום, ברמות בהן הוא משחק, והאם זה משהו שיתורגם גם לרמות הגבוהות.
פעם אחר פעם אחר פעם הוכח שנתונים פיזיים ויכולת אתלטית מנבאים הצלחה ברמות הגבוהות, הרבה יותר מאשר "שכל" וניסיון.
קוואי לנארד לא בלט במכללות, בטח לא כמו מוריסון או רדיק, אבל לא משנה כמה רדיק היה משקיע ומתאמן הוא לעולם לא היה מגיע להיות 2.03 עם ידיים ענקיות ואתלטיות.

הרבה פעמים מה שמכונה "שכל" ו"הבנה גדולה יותר של המשחק" זה בסך הכל שחקן שהתבגר פיזית ומנטלית מוקדם יותר ואולי גם צבר יותר ניסיון מגיל צעיר. זה יתרון שמתבטל לגמרי בגיל 22-23.
במקרה הספיציפי של בלאט, ניתן לאמר שהוא לא רק בוגר יותר, אלא שיש לו גם איזושהי הבנה של המשחק שאין להרבה שחקנים אחרים והיא אינה נרכשת, כמו גובה ואתלטיות.

לגבי לוינסון מול חנוכי - לוינסון היה פחות או יותר השחקן הכי רך בסגל של נבחרת הנוער. הוא מוכשר, והוא גם בנוי טוב לגילו, אבל הוא הכי לא אגרסיבי שיש. חנוכי הרבה יותר אגרסיבי ממנו בשני צידי המגרש. בטורניר לחנוכי הייתה בעיה של סיומת ליד הסל, אבל זה לדעתי גם קשור לכך שהוא חזר לשחק רק באמצע העונה בעקבות ניתוח בכתף.
אני לא פוסל את לוינסון, אבל חנוכי שחקן יותר טוב כיום וגם בעיני בעל פוטנציאל גדול יותר להצליח בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 2:17 pm 
Junior

כל מילה של ודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 2:44 pm 
Junior

מעניין. לא בהכרח מסכים. אבל מיצינו.

קראתי את הכתבה. זו תהיה בכיה לדורות אם מאבדים את אבדיה (פחחח) לסרביה. יש בראיונות עם זופי איזו סתירה קלה. מצד אחד לא מדבר איתו על כדורסל ארבע שנים, מצד שני הולך לפגישה בוינגייט שהנושא זה הבן שלו. מצד אחד אבדיה הבן מחויב לישראל מצד שני אולי יערוק לסרביה כי הנוער משחק בדרג ב'? יש לי הרגשה שהוא מנסה להפעיל לחץ על מישהו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 23, 2017 6:03 pm 
Hall of Famer

מצד שני גם ג'רלד גרין הוא לא רדיק ומרבורי הוא לא סטיב נאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר