סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 9:18 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שברור הוא שאם מקריי חותם אז הכסף נגמר ולא יהיה לא מוטיונטס ולא מוסלי אלא בסבירות גבוהה דיימון סימפסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 9:41 pm 
Sophomore

עדיף כבר לא להביא זר עכשיו מאשר להביא את סימפסון שמביא לך בדיוק את מה שטיוס מביא
גם ככה כל זר שיביאו לא ישנה את העונה,אז שילכו על עוד הימור סטייל בולדן.שחקן כמו מת׳ייה לסור מנאנטר או משהו דומה.עדיף על סימפסון,שאני אפילו לא מבין איך השם שלו עולה בכלל
ד״א לפי מה שנאמר לי בצהריים.מקריי בכלל לא קרוב ויש פערים גדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 10:13 pm 
מנהל פורום

סימפסון לא אסון, נכון הוא מביא את מה שטיוס מביא אבל טיוס לא יכול לשחק 40 דקות. סימפסון זול, מת לשחק במכבי, והיה מרשים מאוד בתקופה ששיחק גם ביורוליג וגם בליגתנו הצנועה
הימורים על סנטר שמביא גוף גדול ויד רכה מחצי מרחק (מה טיוס לא מביא) יש לא מעט הימורים בעיקר בליגה האיטלקית והצרפתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 10:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לפי מה שהבנתי המאבק על מקריי הוא בין מכבי לויטוריה.
יש גם שמועה (שאני לא יודע כמה היא מבוססת ואני מקווה שלא) שמכבי הציעו 850 אלף למקריי ולרייס ונתנו לשניהם אולטימטום של יממה.
אני מקןוה ש-א' מכבי לא באמת חושבים להביא עכשיו את רייס ו-ב' שיפסיקו עם הקמצנות ויחתימו כבר את מקריי, כי אם אחרי שכל האתרים מפרסמים שהעניין כמעט סגור הוא יברח להם ויחתום ביריבה ישירה שום דבר כבר לא יעזור להם למלא את ההיכל העונה.

לגבי גבוה - אני מקווה שמוטיונאס אכן יחתום בסין. מישהו כתב בצהבת את היסטוריית הפציעות שלו בשנתיים האחרונות:
ציטוט:
הוא הושבת במרץ 2015 בשל כאבים בגב התחתון וחזר לשחק רק בדצמבר של אותה שנה, לאחר שאובחן כסובל מפריצת דיסק ונאלץ לעבור ניתוח (lumbar microdiscectomy surgery). הוא הספיק לשחק 14 משחקים במהלך דצמבר ונעדר שוב למשך תקופה ארוכה (החמיץ את כל ינואר ונשלח לאחר מכן להשתקם בליגת הפיתוח). באמצע פברואר הוא הועבר בטרייד לדטרויט, אבל נכשל בבדיקות הרפואיות - מה שהביא לביטול הטרייד והישארותו ביוסטון (חזר לפעילות מלאה בסוף פברואר ושיחק עד תום העונה). בקיץ שעבר הוא הפך לשחקן חופשי-מוגבל ולא הסכים לקבל את ההצעות של יוסטון להארכת החוזה, עד שחתם בדצמבר על חוזה ארוך טווח בברוקלין (רק העונה הראשונה הייתה מובטחת) וצלח את הבדיקות הרפואיות. אממה, יוסטון השוותה את ההצעה של ברוקלין וביקשה ממנו לעבור בדיקות רפואיות (הוא סירב להגיע תחילה, עד שהגיעו לסיכום על חוזה אחר), שאותן ככל הנראה לא עבר (הסיבה הרשמית לא פורסמה אאל"ט). בינואר חתם על חוזה מינימום עד סוף העונה בניו אורלינס (שחודש אח"כ כבר צירפה לסגל את קאזינס).

כל הכשלונות בבדיקות והסירובים להגיע לבדיקות הם וואחד דגל אדום. נוסיף לזה את העובדה שהוא מגן עצל שעלול לעורר געגועים לצירבס ובכלל סוג של פרימדונה, שחבל על הכסף והייתי ממליץ להתרחק ממנו כמו ההאונד מאש.

לגבי מוסלי - הוא גבוה שיודע להשיג נקודות בפוסט ואם יגיע זה בהחלט יהפוך את המאבקים מול י-ם לעוד יותר מעניינים, אבל הוא איטי, שומר בעייתי וריבאונדר לא משהו שלא ממש מתאים למשחק המודרני.

סימפסון הוא תואם טיוס. נמוך ונגר אבל הראה דברים יפים מאוד (בעיקר בריבאונד ובהגנה) בקדנציה הקצרה שלו בצהוב. זה לא דבר כל כך נורא שיהיו לך שני קפיצים שמגנים על הטבעת. והוא (כנראה) זול בהרבה יחסית לשניים האחרים.

עוד שם שנזרק בצהבת (אבל רק שם אאל"ט) הוא של תומאס רובינסון. אני מתקשה לראות אותו עוזב לראשונה את ארה"ב בשביל חוזה לא גבוה דוקא פה, יותר הגיוני שאם כבר ילך לסין, אבל אם מצליחים להנחית אותו זה יהיה שיחוק. פריק אתלטי, חזק ומהיר שרץ את המגרש נהדר, נלחם על ריבאונדים כאילו חייו תלויים בזה ובעל ידיים נהדרות. נגר מהקו, לא חוסם גדול, קצת מוגבל בפוסט ולא הצליח להוריד את תווית הבאסט במנש אבל יכול להיות נהדר לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 11:15 pm 
Sophomore

מקריי מאשר ב''טוויטר' שמכבי נתנה לו הצעה עלובה והוא כנראה לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 11:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התפתחות חדשה - כנראה נגמר הסיפור בין מקריי למכבי. פורסמה התכתבות בין השחקן לאחד האוהדים בה הוא רשם שהוא כבר הסכים לשכר של העונה הקרובה אבל מכבי התעקשו על בייאאוט יציאה למנש בקיץ הבא ממש גבוה והעסקה התפוצצה. הוא הפסיק לעקוב אחר הקבוצה בטוויטר והבנתי שגם לכלך עליהם קצת באינסטגרם.
חבורה של עלובי נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 11:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אובר/אנדר 25 נק' שמקריי דופק על הראש של מכבי במדי בסקוניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2017 11:44 pm 
Freshman

נראה שזו חבלה מבפנים, אין לי הסבר אחר, באמת טמטום, בשביל מה כל הסאגה המטומטמת הזו ? פתאום חשוב להם חוזה לשנתיים ? אחרי כל הנפילות ואינספור החוזים שהיו צריכים להיפטר מהם בשנים האחרונות!? מה יהיה עוד שנה ? אלוהים גדול, נראה שבהנהלה מנסים למשוך זמן לקראת הבלתי נמנע - שהיא תלך הביתה.

אם מקריי היה על המדף כל הזמן הזה מה הם רצו להחתים את תומאס ? דווקא איתו היה אפשר להקשיח עמדות לגבי החוזה וסעיף כזה או אחר, התנהלות פשוט לא הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 7:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stambody כתב:
נראה שזו חבלה מבפנים, אין לי הסבר אחר, באמת טמטום, בשביל מה כל הסאגה המטומטמת הזו ? פתאום חשוב להם חוזה לשנתיים ? אחרי כל הנפילות ואינספור החוזים שהיו צריכים להיפטר מהם בשנים האחרונות!? מה יהיה עוד שנה ? אלוהים גדול, נראה שבהנהלה מנסים למשוך זמן לקראת הבלתי נמנע - שהיא תלך הביתה.

אם מקריי היה על המדף כל הזמן הזה מה הם רצו להחתים את תומאס ? דווקא איתו היה אפשר להקשיח עמדות לגבי החוזה וסעיף כזה או אחר, התנהלות פשוט לא הגיונית.

ממש לא ברור מה עושים שם, אבל ההתנהלות ממשיכה להיות ביזיונית והייתי ממליץ לפדרמן ושות' להתחיל לחפש קונה כל עוד הקבוצה עדיין לא איבדה יותר מדי מערכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 8:14 am 
Sophomore

אני הכי רחוק מאלו שתמיד טוענים שהבעלים של מכבי מרוויחים כסף מהקבוצה ושומרים אותו לעצמם מתחת לבלטות אבל אני מודה שפה אני באמת משתומם. סימנתם שחקן אחד בתור פוט' לפרנצ'ייז פלייר, יש פערים שהם לא גדולים לפי הפרסומים, תעשו מאמץ ותסגרו את זה. מעלה חשד שאמרו לספאחיה זה התקציב ותשבור את הראש ואח"כ יסירו אחריות כי "לא היינו מעורבים". אני זורם בדיעבד עם הקונספט של העונה הפיננסית אבל נראה לי שזה הופך כבר ללא סביר אם לא מסוגלים לסגור עם שחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 8:33 am 
מנהל פורום

זה בכל זאת שחקן בסדר גודל לא סטנדרטי. יש פה מתח אמיתי בין הרצון לסגור איתו, לבין הרצון שאם כבר הלכת על זה, אז שיהיה לפחות לשנתיים.
מדובר בדרישה יחסית סבירה והגיונית של קבוצה, ומצד שני אם שחקן באמת מאמין בעצמו - גם הדרישה לביי אאוט סביר היא הגיונית מצידו.
כלומר זו עסקה בעייתית מראש עד שאחד מהצדדים לא ירד מהעץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 8:53 am 
מנהל פורום

פיק שבדרך כלל יודע מה קורה אצל הזרים, מצטט את הסוכן.
ההצעה של מכבי לא הייתה אפילו קרובה ל750 אלף, מקריי היה מוכן לקבל הצעה נמוכה יותר כדי להיות בתל אביב, אבל מכבי רצו 350 מהשחקן אם הוא עוזב בקיץ למנש.
האמת? דרישה לא פרופורציונלית לגובה החוזה ובטח לזה שמדובר בקיץ, בפגרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 9:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מישהו יכול להסביר לי:

א. למה מקריי כל כך רוצה את מכבי?
ב. אם הוא כזה טוב, למה לא קופצות עליו עוד קבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 9:28 am 
מנהל פורום

מקריי טוב
תל אביב נחשבת ליעד נחשק אצל הזרים האמריקאים
בעיקר בגלל חיי הלילה אבל גם בגלל מוסר התשלומים וזה שהיא ידועה גם בNBA
את מקריי רוצה גם ויטוריה, כיוון שריאל, צסקא ופנרבחצ'ה סגרו כבר סגל אז זו קבוצה הכי כבדה שנשארה יחד עם הילדים האתוניות וברצלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 9:35 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
פיק שבדרך כלל יודע מה קורה אצל הזרים, מצטט את הסוכן.
ההצעה של מכבי לא הייתה אפילו קרובה ל750 אלף, מקריי היה מוכן לקבל הצעה נמוכה יותר כדי להיות בתל אביב, אבל מכבי רצו 350 מהשחקן אם הוא עוזב בקיץ למנש.
האמת? דרישה לא פרופורציונלית לגובה החוזה ובטח לזה שמדובר בקיץ, בפגרה

אם אני זוכר נכון, בסעיף היציאה של טייריס ממכבי יצא שהוא שילם למכבי כמעט את כל החוזה שלו. זה לא כזה מופרך לדרוש חצי מהחוזה כביי אאוט, אבל גם מאוד הגיוני להפיל על זה את העסקה אם אתה לא מתכנן להישאר יותר מעונה אחת.
למה שמקריי ירצה לשחק במכבי אני חושב שלא צריך להסביר. קבוצה מאוד "אמריקאית" ומוכרת, משלמת בזמן ונמצאת בעיר נהדרת. משחקת בבמה הכי גדולה מחוץ לNBA ותתן לו צ'אנס להוביל.
למה לא קופצות עליו עוד קבוצות? זאת שאלה טובה, אבל אני מניח שפשוט לא קופצות עליו קבוצות בקליבר שהוא מחפש בשילוב השכר ודקות המשחק שהוא רוצה לקבל. מניח שהוא יכול להשיג חוזה כלשהו בNBA שישלח אותו רוב הזמן לדי ליג, או חוזה בקבוצת יורוקאפ שתשלם פחות או חוזה בסין ביותר כסף ממכבי. מכבי נראית כמו פתרון אמצע מושלם בשבילו - שכר סביר, ליגה בכירה, חיים טובים ודקות משחק. מה שלא מספרים לו, זה שמדובר בבית משוגעים רציני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 9:50 am 
מנהל פורום

נו, הטיעונים האלה נס ליחם בעשור הקודם וגם אז הסתבר שבעצם הם התעלמו מכך שהיה גורם אטרקטיבי נוסף שלא סיפרו לנו עליו (אפרופו מוסר התשלומים המצוין).

העובדה היא שכבר לא רואים שחקנים רצים לחתום במכבי ולוותר על שכר תמורת זה. אם אכן המקריי הנ'ל כל כך רוצה, אז הוא די יחיד ברצון הזה. ואז לגיטימי לשאול למה דווקא הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 10:33 am 
Hall of Famer

ספורט 5 דווקא אומרים שהמו"מ פוצץ סופית.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 68&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 10:46 am 
מנהל פורום

לא טרחתי להיכנס לכתבה אבל מהכותרת נראה שהמקור שלהם הוא בדיוק אותו מקור כמו זה שנדון כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 11:10 am 
מנהל פורום

ראובן כתב:
נו, הטיעונים האלה נס ליחם בעשור הקודם וגם אז הסתבר שבעצם הם התעלמו מכך שהיה גורם אטרקטיבי נוסף שלא סיפרו לנו עליו (אפרופו מוסר התשלומים המצוין).

העובדה היא שכבר לא רואים שחקנים רצים לחתום במכבי ולוותר על שכר תמורת זה. אם אכן המקריי הנ'ל כל כך רוצה, אז הוא די יחיד ברצון הזה. ואז לגיטימי לשאול למה דווקא הוא.

אני לא מסכים
גואדלוק היה מוכן להתפשר על השכר ולהשאר בתל אביב, לא נס ליחה של כוח המשיכה של מכבי תל אביב, "קריסת המותג" לא הגיעה לאוזני העולם הרחב, זה עדיין נתפס כרצף עונות של כשלונות מקצועיים ולא ספינה טובעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 11:34 am 
Junior

ואני טוען ששחקנים מעולם לא ויתרו על סכומי כסף, בטח שלא משמעותיים, כדי לשחק במכבי. העובדה היא אחת - מהרגע שבו התחילו להיות משולמים באירופה סכומי כסף רציניים לשחקנים בכירים (נניח 1-2 מיליון לעומת 500-800 אלף בתחילת המילניום) לא זכור לי על אחד כזה שוויתר על הכסף הגדול לטובת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 11:47 am 
מנהל פורום

הפשרות לא היו על מיליוני דולרים וכנראה גם לא על 200 או 300 אלף אלא סדרי גודל של עשרות אלפי דולרים בשביל לחיות במקום יותר ידידותי לאזרח אמריקאי
יש אנשים שזה חשוב להם בטח אם הם באים עם אישה וילדים
בתקופת פאנן? למען האמת לא מכיר מקרה ספציפי של שחקן שקיבל הצעה משמעותית גבוהה יותר והלך/נשאר במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 11:55 am 
Junior

ברור, יש גם את העניין של מקום שהתרגלת אליו. אתה גם תהיה מעוניין לטרטר את המשפחה שלך כמה שפחות ממדינה למדינה. זה כשלעצמו שווה כסף (ולאו דווקא קשור לאם אתה משחק במכבי או במקום אחר), אולי אפילו יותר מכמה עשרות אלפי דולרים. אבל בשום אופן שחקן לא יוותר ולא וויתר בעבר על מאות אלפים ויותר כדי לשחק במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2017 12:38 pm 
Junior

Avishai כתב:
קודם כל - להוריד כמה שיותר אחריות מההנהלה לספאחיה. הוא התעקש, הוא לחץ, הוא בנה, כשהעסק יתפרק הוא יישא בזה ואם בטעות יוכלו להתפאר שהמהלך של לתת לו את הסמכויות היה הברקה ניהולית.

שיווקית/תדמיתית - הרגשה שמכבי נלחמת על שחקנים שחשובים לה. כמה זה כבר יכול לעזור כרגע? לא ברור, אבל להזיק זה לא יכול.

יזיק? לא יזיק?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2017 12:59 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
ראובן כתב:

אני לא מסכים
גואדלוק היה מוכן להתפשר על השכר ולהשאר בתל אביב, לא נס ליחה של כוח המשיכה של מכבי תל אביב, "קריסת המותג" לא הגיעה לאוזני העולם הרחב, זה עדיין נתפס כרצף עונות של כשלונות מקצועיים ולא ספינה טובעת

מה המקור? עובדה שהוא לא נשאר. ובכל מקרה אין דמיון בין נכונות של שחקן להמשיך תמורת קיצוץ כספי (ואני לא יודע לאיזה קיצוץ גאודלוק היה מוכן ומה היה מצב השוק) ובין נכונות של שחקן להגיע מלכתחילה למקום שהוא לא שיחק בו בעולם תמורת סכום נמוך במיוחד.

אם היו אומרים לי שמקריי בילה בתל אביב כילד וזוכר אותה בנוסטלגיה אז מילא. אבל לנסות לטעון ששחקן שמעולם לא שיחק באירופה רוצה לשחק דווקא בתל אביב ומותר לוותר על הרבה כסף תמורת זה? נו, אני מפקפק. ובינתיים נראה שיש לפיקפוק בסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2017 2:05 am 
Hall of Famer

נכנסתי לרגע לראות אם משהו בהתנהלות השתנה. נראה שלא. ביי המותג מכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: