סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 60  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2017 4:19 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן, המקור הוא גאודלוק בעצמו שאמר את זה בראיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2017 9:42 am 
Sophomore

לא יודע מה נכון מכל סיפורי מקריי וכד' וגם לא ממש מעניין אותי. מה שאני יודע הוא שבאמצע אוגוסט, שבועיים לפני תחילת ההכנה לעונה, מכבי עדיין בלי שני שחקני חמישיה שאמורים להיות שחקנים מרכזיים מאוד בקבוצה. לא ברור לי מאיפה הם חושבים שיצליחו לדוג עכשיו שניים כאלה, במיוחד כשאין תקציב להביא אפילו אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2017 9:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אנשים אומרים בראיונות כל מיני דברים. אם החיים היו מתנהלים לפי ראיונות, שאראס היה מאמן מכבי כבר מזמן.

בכל מקרה אין שום דמיון בין המקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2017 10:24 am 
Hall of Famer

נראה שאחת הטעויות המרכזיות היתה לשפוך מיליון על שחקן ששווה חצי מזה, פייר גקסון. לא נשאר כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2017 11:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
נראה שאחת הטעויות המרכזיות היתה לשפוך מיליון על שחקן ששווה חצי מזה, פייר גקסון. לא נשאר כלום

ג'קסון לפחות אמור להיות שחקן חמישייה.
הטעות היתה בהחתמת שני שוטינג גארדס מחליפים (רול וקיין) לפני שהחתימו פותח, וכמובן בזבוז 600 אלף על שחקן מוגבל כמו תומאס שלא שווה חמישייה רק כי יש לו ניסיון יורוליג במקום לחפש מציאה זולה כמו בל/קלייבורן (כשהגיע לחולון).

הידיעה של סגל בישראל היום היא מופת של גניבת דעת פדרמנית. מכבי טוענים שם שהיו להם חששות מההתאמה המקצועית ומהאישיות של מקריי, טוענים שלא התעקשו על הבייאאוט וקופצים כמוצאי שלל רב על ההתכתבות שלו עם אחד האוהדים מצהבת כהוכחה לאישיות הבעייתית והלא דיסקרטית שלו.
בימים כתיקונם היתה כבר מגיעה הכתבה התורנית של ורד כהן על הפאשלות שגרמו לפספוס העסקה, אבל בגלל שהמפעילים של כהן הם הפדרמנים ורוב הסיכויים שהם גרמו לפיצוץ העסקה ברור למה לא מוטחות ההאשמות כלפי אף אחד חוץ מהשחקן.
וואי איך אני מחכה שהוא ידפוק לנו 30 על הראש ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 8:18 am 
Freshman

קודי (יובל) כתב:
לא יודע מה נכון מכל סיפורי מקריי וכד' וגם לא ממש מעניין אותי. מה שאני יודע הוא שבאמצע אוגוסט, שבועיים לפני תחילת ההכנה לעונה, מכבי עדיין בלי שני שחקני חמישיה שאמורים להיות שחקנים מרכזיים מאוד בקבוצה. לא ברור לי מאיפה הם חושבים שיצליחו לדוג עכשיו שניים כאלה, במיוחד כשאין תקציב להביא אפילו אחד כזה.

אין תוכנית להביא שני שחקני חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 12:16 pm 
Sophomore

eli2510 כתב:
קודי (יובל) כתב:

לא יודע מה התוכניות, אבל חסרים שני שחקני חמישיה. יכולים גם להחליט שהחמישיה תהיה עם ג'קסון, קיין, רול, בולדן ושגב, אבל זו חמישיה של קבוצת תחתית ביורוקאפ. בסופו של דבר חסר מאוד גארד מוביל בעמדות 2-3 וסנטר מוביל (שיחלוק בדקות עם טיוס). מה יביאו בפועל? כנראה שאין כסף לאף שחקן מוביל ויביאו עוד שני שחקנים בינוניים, עד שיכנסו לפאניקה באמצע העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 1:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ויפטרו את המאמן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 2:45 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
eli2510 כתב:
קודי (יובל) כתב:

לא יודע מה התוכניות, אבל חסרים שני שחקני חמישיה. יכולים גם להחליט שהחמישיה תהיה עם ג'קסון, קיין, רול, בולדן ושגב, אבל זו חמישיה של קבוצת תחתית ביורוקאפ. בסופו של דבר חסר מאוד גארד מוביל בעמדות 2-3 וסנטר מוביל (שיחלוק בדקות עם טיוס). מה יביאו בפועל? כנראה שאין כסף לאף שחקן מוביל ויביאו עוד שני שחקנים בינוניים, עד שיכנסו לפאניקה באמצע העונה...

גם עם הסגל הנוכחי זו כנראה לא תהיה החמישייה, אלא ג'קסון, רול, תומאס, בולדן וטיוס. לא חמישייה מטורפת אבל ממש לא תחתית יורוקאפ. אני מסכים עם מה שכתבו באחד הת'רדים ש-4-5 הקבוצות האחרונות ביורוליג וטופ יורוקאפ זו בערך אותה רמה, ושם הקבוצה הנוכחית נמצאת (וכנראה שגם ירושלים).
ראי שעל הקיר כתב:
ויפטרו את המאמן.

מאמין שהשנה האמצע תהיה הרבה פחות קלה על ההדק. את אדלשטיין היה "קל" לפטר. ספאחיה זה מאמן במעמד אחר לגמרי, בעיקר כשהוא בקדנציה השנייה ואחרי הצלחות רבות בחוץ. לאור רכבת המאמנים בשנה הבאה צריך לקרות משהו מאד מאד חריג כדי שספאחיה לא יסיים פה את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 3:19 pm 
מנהל פורום

לא חותם שבאמת נפלו כל האסימונים במכבי אבל זה נראה שהם באמת בדרך הנכונה
הדרך לשיקום שלושת עונות הקטסרופה חייבת לעבור דרך ניקוי אורוות וניקו ארוות עולה כסף וכסף בעולם של מכבי מגיע מההכנסות לא מהבעלים
הסגל שניבנה יחסית לתקציב הוא הסגל הנכון, מעט מאוד טעויות עשו מכבי בקיץ
1) יותר מידי כסף לג'ונדי
2) היו צריכים ללכת לקראת מקריי

שאר החוזים, הגובה שלהם וזהות השחקנים, בסדר. לא גאוני. בסדר. אי אפשר לבוא בטענות לצוות של הקיץ. בשביל החתמות גאוניות צריך לעבוד שנתיים עם קלטות של הקולג'ים והליגות באירופה, לנתח עם סטט מתקדמות ליצור קשרים מוקדמים עם הסוכן. את זה אין במכבי, אולי בזכות ספחייה, יהיה החל מהעונה הזו, אולי.

מסכים עם דניאל, את ספחייה לא יפטרו אלא אם תהיה קטסטורפה חסרת תקדים (בהתחשב בתקדימים של שלושת העונות הקודמות..קשה להאמין שתהיה כזאת)
די בטוח שהם יהיו טופ2 בארץ בשני המפעלים וביורוליג, כל מקום בין ה15 ל8 אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 4:27 pm 
Freshman

זהו? גובה החוזה של דיברתולומיאו ואי ההגעה לעמק השווה עם מקריי?

אני יכול לחשוב על עוד כמה: ג'ייק כהן בהינתן ההחתמה של משעור (אלא אם הפציעה של משעור תתברר ככרונית, אבל אז ההחתמה של משעור היא טעות. כך או כך, משעור + ג'ייק כהן כשמנסים לסגור גירעונות ומשחררים כל מה שזז - מיותר ומוזר בעיניי); הוויתור על אוחיון (או על מקל, אחד מהשניים); ההחתמה של קיין.
מעבר לזה, רוב ההחלטות האחרות (ובמיוחד המרכזיות שבהן, שנוגעות לצירים המרכזיים של הקבוצה) חשודות בעיניי ככאלה שבסבירות לא קטנה עשויות להתברר כטעות: החוזה של טיוס, ההימורים על ג'קסון ובולדן (כל אחד בנפרד סביר, אבל במצטבר נראה לי שיותר מדי ז'יטונים במה שנוגע להצלחת או כישלון הקבוצה מונחים על השולחן), אישית אני לא יודע אם הייתי משחרר את אלכסנדר אבל בהיעדר אינסייד אינפורמיישן ניתן להם את הקרדיט שהם יודעים למה.

קטונתי אבל נראית לי בנייה לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 4:35 pm 
מנהל פורום

כהן 2 מטר פלוס עם קליעה משלוש, עגל רך ומשעור אגרסיבי שתי מטר מינוס בלי קליעה
נשמע כמו שחקנים שמשלימים אחד את השני לא מייתרים אחד את השני
את מקל היו חייבים לזרוק הוא סמל של הריקבון בחדר הלבשה של מכבי
אלכסנדר בלי קשר למידע פנימי, הוא בדיוק מסוג השחקנים שמכבי לא צריכה במהפך הזה. מהפך שמתחיל בשחקנים מחוייבים.
את אוחיון הם אכן רצו אבל הוא לא שווה 450, מה שקרה אחר כך כבר לא היה בשליטה שלהם, הם לא יכלו להציע עליו יותר מ300, הוא פשוט לא שווה כל כך הרבה
אז, מכבי לא יכולה לשלם מחיר של רכזי טופ יורוליג, עשתה הימורים מושכלים, כיוון שהם משוריינים לעוד 9 שנים, גם אם לא כל ההימורים יצליחו העונה יש עוד 8 עונות לתקן
אבל הקיץ הזה מסמן מפנה והמפנה הוא לכיוון הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 5:03 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
כהן 2 מטר פלוס עם קליעה משלוש, עגל רך ומשעור אגרסיבי שתי מטר מינוס בלי קליעה
נשמע כמו שחקנים שמשלימים אחד את השני לא מייתרים אחד את השני
כן, אבל אם יש לך את משעור, טיוס ושגב כישראלים בעמדות 3.5-5 תביא סטרץ'-פור זר וטוב יותר מכהן שאשכרה גם ישחק ביורוליג
את מקל היו חייבים לזרוק הוא סמל של הריקבון בחדר הלבשה של מכבי
לא יודע מה זה "סמל הריקבון" אבל סבבה. תסגור קודם עם אוחיון
אלכסנדר בלי קשר למידע פנימי, הוא בדיוק מסוג השחקנים שמכבי לא צריכה במהפך הזה. מהפך שמתחיל בשחקנים מחוייבים.
כמו טיוס ב800k לעונה + מיסוי של ישראלי?
את אוחיון הם אכן רצו אבל הוא לא שווה 450, מה שקרה אחר כך כבר לא היה בשליטה שלהם, הם לא יכלו להציע עליו יותר מ300, הוא פשוט לא שווה כל כך הרבה
מה זה "לא בשליטה שלהם" ומה זה "לא יכלו להציע"? אם אכן מקל הוא סמל הריקבון וחייב ללכת, אז אני במקומם מוצא את הדרך להשאיר את אוחיון גם אם זה יעלה לי קצת יותר מ"מה שהוא שווה". למשל על חשבון ג'ייק כהן. אלא אם יש רכז ישראלי אחר טוב דיו שאני יכול להביא. יש כזה?
אז, מכבי לא יכולה לשלם מחיר של רכזי טופ יורוליג, עשתה הימורים מושכלים, כיוון שהם משוריינים לעוד 9 שנים, גם אם לא כל ההימורים יצליחו העונה יש עוד 8 עונות לתקן
אבל הקיץ הזה מסמן מפנה והמפנה הוא לכיוון הנכון
טוב, נגד הטיעון שככה או ככה הם משוריינים אין לי מה להגיד. כן, אני יודע שזה לא כל הטיעון ושלדעתך הם גם עשו מפנה בכיוון הנכון. לא יודע. בסוף כשאני מסתכל על בניית הסגל עם התקציב הנתון וניקוי האורוות, נראה לי שהייתי עושה אחרת בלא מעט דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 5:07 pm 
Junior

מסכים שההחתמה של כהן בעייתית, אבל בהתחשב בכך שרצו לנקות אורוות אני לא מוצא הרבה אופציות ישראליות אחרות. גם ככה הסגל הישראלי יחסית קצר.
אוחיון זו לטעמי אחת הטעויות המשמעותיות. כנראה השחקן היחיד שרצו להשאיר - ישראלי, גארד, רכז מחליף קלאסי ליורוליג, לא מאד יקר (ביחס למקל) וכנראה שגם בחור יחסית חיובי שהיה הגיוני להשאיר גם אחרי ניקוי האורוות וכנראה גם למנות לקפטן. במקום זה הוא ביריבה מירושלים, כנראה בגלל ניסיון לחסוך כמה עשרות אלפי דולרים.
תומאס הוא לטעמי טעות, נלחצו מההתעניינות של ירושלים והחתימו שחקן בינוני בלי הרבה אפסייד.
מצד שני יש לא מעט החלטות נכונות מאד:
ספאחיה הוא השדרוג הכי משמעותי ביחס ל-3 השנים מאז שבלאט עזב.
טיוס זו החתמה מצויינת בעיני. עם כל הבעיות הוא כנראה הישראלי הכי בכיר מחוץ לארה"ב.
דווקא ההימורים על ג'קסון ובולדן נשמעים לי הגיוניים. כל עוד מבינים שזה הימור, מאד הגיוני לנסות להוציא יותר מהתקציב הקטן יחסית, בעיקר כשהמקום ביורוליג מובטח. האפסייד יכול להיות מאד משמעותי, גם מקצועית אבל גם כלכלית אם הכניסו סעיף בייאאוט רציני.
גם רול לדעתי יהיה שחקן רוטציה טוב. לא כוכב, אבל שחקן ספסל מעולה.

קיין זו לא באמת טעות - כנראה התחשבנות מול סוכנים. הטעות תהיה אם ירשמו אותו לליגה, מה שלדעתי לא יקרה.
ג'ון די ומשעור הם נעלמים בעיניי. בלי להכנס לדיון על גובה החוזה - מצד אחד שניהם נתנו עונה מעולה, מצד שני ספק רציני לגבי היכולת להביא את זה ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 5:51 pm 
Freshman

אנסח את עניין ג'ייק כהן מעט אחרת. הטעות היא לבנות קו קדמי ששני מקומות בו תפוסים על-ידי ג'ייק כהן ושגב כשיש לך כבר את טיוס ומשעור כישראלים. מכיוון שההשארה של שגב הגיונית בעיניי, ההבאה של כהן מיותרת. חסרים לך ישראלים? לא בעמדות האלו.
דווקא לגבי תומאס אני לא יודע אם זו טעות, מן מהלך פרווה כזה שלצד ריבוי ה"הימורים המושכלים" נראה לי סביר. ונו בחיאת, די עם ה"נלחצו מההתעניינות של ירושלים". זה לא רציני.

את עניין טיוס גם אנסח מעט אחרת. הוא לא היה אצלי בקטגוריה של הטעויות אלא של סימני השאלה, אבל גם אם הוא "הישראלי הכי בכיר" מחוץ לארה"ב או על שביל החלב (אוהב את התארים האלה, גם מקל נמצא שם במקום גבוה), איזה אחוז מתקציב השחקנים שלך נכון להשקיע בו?

ג'קסון ובולדן? יכול להיות. הייתי מחפש לבנות קבוצה עם יותר משני שחקנים מוכחים ברמת היורוליג (ואם הייתי מסתפק בשניים - אני לא בטוח שטיוס היה המרכזי שבהם). אני, אגב, לא רואה את האפסייד הגדול של מכבי עם בולדן. אם הוא יהיה טוב ככל שהוא יכול להיות בגיל 21, כנראה שההמשך כבר יהיה בפילדלפיה (וכלכלית זה לכל היותר יאזן את ההשקעה על הפיצוי לכוכב האדום).

וקיין, אם זה דיל עם סוכנים אז זה יותר גרוע מטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 6:10 pm 
Junior

לגבי כהן - אז כן, הוא ישראלי, וקל להגיד שלא בעמדות האלה אבל זה לא שיש הרבה מועמדים אחרים בכירים ממנו, בעיקר אחרי שאיבדו את יוגב. בכל מקרה, דווקא שגב מאד דומה בסגנון המשחק לטיוס, בעוד שכהן מביא משהו אחר. אם לא הציפיות לעתיד אין ספק שדווקא שגב הוא המיותר. דרך אגב, אני ממש לא בטוח כמה שגב עוד ימשיך להתפתח.
לא הבנתי את הנקודה לגבי טיוס. כן, הוא ישראלי בכיר מאד, כנראה היחיד ברמה של שחקן חמישייה ביורוליג (בניגוד למקל). לא יודע כמה נכון להשקיע, אבל בטוח לא מעט. בכלל, טענות על גובה חוזה הן בעיתיות - הנתונים שעליהם אנחנו מסתמכים לא תמיד נכונים וגם לא ברור איך התנהל המו"מ ומה היו החלופות של כל צד. זו גם הסיבה שאני לא מתחבר לטענה שאפשר היה להציע לג'ון די חוזה נמוך יותר.
לגבי בולדן אני לא יודע למה אתה חושב שהפיצוי לכל היותר יאזן את ההשקעה. אתה מכיר את המספרים?
לגבי קיין - אם הוא לא נרשם לליגה ובפועל לא בא על חשבון שחקן אחר, אני ממש לא רואה את הבעיה, מקסימום יעלה מהספסל בכמה משחקי יורוליג וייתן הגנה והתלהבות. מה רע?
לגבי שחקני יורוליג מוכחים - נראה שמכבי תביא עוד אחד כזה לפחות, אולי אפילו שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 6:43 pm 
מנהל פורום

בבית זונות שהלך העונה בגלא מיצ'וב וטיוס היו השחקנים היחידים שנתנו את הלב והנשמה ולא נשברו גם בהפסדים הצורבים
מסתבר שהחוסר מחוייבות של טיוס היה בגלל שהוא האמין שהוא מתומחר הרבה מתחת למחיר השוק, עכשיו שהוא מקבל את השווי שוק האמיתי שלו הוא נותן את העבודה
גועלי מצידו, אבל קל להבנה ולתיקון
הוא באמת נתן עונה נהדרת העונה ביורוליג, השתפר בכל האסקפטים, ראו שעבד יפה בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 6:59 pm 
Freshman

דניאל כתב:
לגבי כהן - אז כן, הוא ישראלי, וקל להגיד שלא בעמדות האלה אבל זה לא שיש הרבה מועמדים אחרים בכירים ממנו, בעיקר אחרי שאיבדו את יוגב. בכל מקרה, דווקא שגב מאד דומה בסגנון המשחק לטיוס, בעוד שכהן מביא משהו אחר. אם לא הציפיות לעתיד אין ספק שדווקא שגב הוא המיותר. דרך אגב, אני ממש לא בטוח כמה שגב עוד ימשיך להתפתח.
לא הבנתי את הנקודה לגבי טיוס. כן, הוא ישראלי בכיר מאד, כנראה היחיד ברמה של שחקן חמישייה ביורוליג (בניגוד למקל). לא יודע כמה נכון להשקיע, אבל בטוח לא מעט. בכלל, טענות על גובה חוזה הן בעיתיות - הנתונים שעליהם אנחנו מסתמכים לא תמיד נכונים וגם לא ברור איך התנהל המו"מ ומה היו החלופות של כל צד. זו גם הסיבה שאני לא מתחבר לטענה שאפשר היה להציע לג'ון די חוזה נמוך יותר.
לגבי בולדן אני לא יודע למה אתה חושב שהפיצוי לכל היותר יאזן את ההשקעה. אתה מכיר את המספרים?
לגבי קיין - אם הוא לא נרשם לליגה ובפועל לא בא על חשבון שחקן אחר, אני ממש לא רואה את הבעיה, מקסימום יעלה מהספסל בכמה משחקי יורוליג וייתן הגנה והתלהבות. מה רע?
לגבי שחקני יורוליג מוכחים - נראה שמכבי תביא עוד אחד כזה לפחות, אולי אפילו שניים.

שיהיה שגב, שיהיה כהן, אבל כשזה גם וגם זה מחליש מדי את קו הגבוהים. לא לצורך. יש לך כישראלים את טיוס, משעור, דיברתולומיאו, ומקום לגארד ישראלי נוסף - זוסמן שהם כנראה חושבים שהוא מספיק טוב (ואם לא אז זו עוד טעות)/ אוחיון שהם ויתרו עליו משום מה אחרי שהחתימו את כהן/ברטי שהם ניסו להביא אחרי שהחתימו את כהן/ שמחון שחתם באילת אחרי שהם החתימו את כהן/מי שזה לא יהיה. הטענה שלי היא שקו הפנים שלהם חלש מדי בגלל שהוא ישראלי מדי (ואם הם יחזקו אותו אז כהן ייובש).

לגבי טיוס, לא נכנס להם לכיס אבל הסכום שמדברים עליו הוא 800K לעונה, המיסוי הוא של ישראלי (אלא אם יש איזה שטיק שאני לא מודע אליו), ואי אפשר להתעלם מכך שהוא תופס נתח מרכזי מתקציב השחקנים (שאשכרה ישחקו במכבי, לא כולל אלה שמשלמים להם כדי שישחקו במקום אחר), ושעכשיו הם לא מוכנים להציע סכום דומה למקריי. סימן שאלה בעיניי.

בולדן, הדיווחים הם שהפיצוי של מכבי לכוכב האדום הוא 675k. קראתי איפשהו גם מה הפיצוי שמכבי אמורה לקבל אם הוא עובר בשנה הבאה לפילדלפיה וזה לא היה יותר מזה. נדמה לי שקצת פחות אבל אני לא מוצא את הנתון הזה עכשיו. שוב, לא נכנס להם לכיס (זה אתה שדיברת על אפסייד כלכלי).

קיין, אישית גיבשתי עליו דעה שלילית בעונה שעברה. לא נראה לי שהוא הטיפוס החיובי שמקסימום יעלה מהספסל וייתן הגנה והתלהבות, אבל אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 7:28 pm 
Junior

לא בטוח שדווקא כהן ייובש ולא שגב, אבל נראה.
שאלה לגבי טיוס - נניח ולהביא אותו דורש לשלם את הסכומים ששילמו עליו - אתה מוותר עליו? את מי אתה מביא במקומו בגזרה הישראלית?
לגבי בולדן, אם זה נכון אז מחדל של מכבי. אני לא זוכר בכמה הוא עלה במשכורת אבל זה היה די משמעותי, הפיצוי היה צריך לעלות בצורה דומה.
בכל מקרה, לדעתי הרבה יקום וייפול על 2 השחקנים הנוספים שאנשים מצפים שהם יביאו - אם יביאו את מקריי ועוד סנטר תותח, יש פה אחלה קבוצה. מקריי נראה הכי קרוב, אבל לדעתי מה שבאמת חסר זה שחקן פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 7:35 pm 
Sophomore

אפשר כבר להתחיל לדרג את הסגל של מכבי ת"א כמו שהרבה אוהבים לעשות?

סה"כ אחלה סגל:

טיוס הוא בטופ 5 של החרגולים ביורוליג
כהן הוא כנראה הכהן הכי טוב בעולם בכדורסל נכון להיום
משעור הוא בלי ספק בכיר הכדורסלנים הערבים באירופה
דיברתולמאו הוא בודאות הגארד יוצא ליג 3 של המכללות שהתאזרח בישראל ובעל שם משפחה עם מספר דו ספרתי של אותיות הטוב באירופה
מייקל רול הוא הכדורסלן הטונסיאי מספר 2 בעולם והטוב באירופה
פייר ג'קסון בטופ 5 של הגארדים מתחת ל6 פיט, ביורוליג.
דשון תומאס בטופ 20 של הטווינרים ויש סיכוי שהוא התומאס מספר 2 ביורוליג העונה.
יובל זוסמן הוא בטופ 10 של הגארדים הצעירים בעלי שם פרטי מבלבל בשפת המקור שלהם.
איתי שגב הוא הטוב באירופה בין השחקנים שמחזיקים בשמות של סלבס ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 7:37 pm 
מנהל פורום

הכל נכון סטאק אבל איתי שגב מהקומדי סטור הוא לא סלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 7:42 pm 
Freshman

דניאל כתב:
לא בטוח שדווקא כהן ייובש ולא שגב, אבל נראה.
שאלה לגבי טיוס - נניח ולהביא אותו דורש לשלם את הסכומים ששילמו עליו - אתה מוותר עליו? את מי אתה מביא במקומו בגזרה הישראלית?
לגבי בולדן, אם זה נכון אז מחדל של מכבי. אני לא זוכר בכמה הוא עלה במשכורת אבל זה היה די משמעותי, הפיצוי היה צריך לעלות בצורה דומה.
בכל מקרה, לדעתי הרבה יקום וייפול על 2 השחקנים הנוספים שאנשים מצפים שהם יביאו - אם יביאו את מקריי ועוד סנטר תותח, יש פה אחלה קבוצה. מקריי נראה הכי קרוב, אבל לדעתי מה שבאמת חסר זה שחקן פנים.

במקום טיוס? שוב, אני לא אומר שזו טעות אלא שם סימן שאלה. אבל לשאלתך, לא אלמן ישראל. מכבי נפטרה העונה מחמשת הישראלים המובילים שלה. לשלושה או ארבעה מהם היא משלימה שכר או שילמה כדי שיילכו. כבר ציינתי שהייתי משאיר את אוחיון ושאני לא בטוח שלא הייתי משאיר את אלכסנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 8:44 pm 
Hall of Famer

רגע, פייר ג׳קסון? מישהו במכבי ממש עוקב אחרי פילי.
בולדן, פייר ג׳קסון ומקריי הם כולם שמות שקשורים בדרך כזו או אחרת לפילדלפיה.
נדמה לי שבולדן נבחר על ידי קולאנג׳לו בדראפט האחרון ופייר ג׳קסון ומקריי נבחרו בסיבוב השני על ידי הינקי (אם אני זוכר נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2017 10:51 pm 
Junior

בהתחשב בכך שמ-2013 עד 2016 בפילדלפיה בנו קבוצות יורוליג, יש היגיון שקבוצת יורוליג כמו מכבי תעקוב אחריה. אבל יותר סביר שפשוט עקבו כרגיל אחרי ה-ג'י/די ליג וליגת הקיץ שם כיכבו שלושת השמות הנ"ל.
מקריי נבחר ע"י הספרס. מעולם לא שיחק שם.
ג'קסון נבחר בסוף הסיבוב השני בדראפט הראשון של הינקי. גם כן לא שיחק מעולם בקבוצה שבחרה בו.
בולדן אכן נבחר בסיבוב השני של הדראפט האחרון ע"י קולאנג'לו. כנראה מעולם לא ישחק בקבוצה שבחרה בו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2017 3:05 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
הכל נכון סטאק אבל איתי שגב מהקומדי סטור הוא לא סלב

מיצב את מעמדו כסלב וככוכב מאז הזכייה בהשרדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], גמליאל, עופר האדום ו 118 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: