סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2017 10:22 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חיון גם שחקן הגנה טוב. שחקן מרשים.

אבל אם כבר הגנה..צריך לזרוק כמה מילים טובות לאדוסי. הוא שומר אדיר. היה לו ברבע השני איזה מהלך הגנתי עצום שכולה הזזת רגליים משובחת. לא חטיפה ולא חסימה. אבל הסרבי לא הצליח לנער אותו ואיבד את הכדור והנבחרת יצאה מזה להתקפה מהירה. מקווה בשבילו שיפתח איזה כלי התקפי אחד ברמת בוגרים כדי שלפחות ייצא ממנו רול פלייר נחמד. עם המהירות שלו הוא חדר כמה פעמים ועבר את השומר שלו בקלילות אבל אז הוא מתבלבל ומאבד את היתרון שיצר.

גם לי הדבר הראשון שאבדיה הזכיר זה בודירוגה. האף לכדור, נראה מסורבל אבל יש לו עוד מהלך נסתר..הכי אהבתי שהוא נעל את השחקן שלו בצבע באסרטיביות, קיבל כדור וישר חתך באגרסיביות לסל. כל מיני מהלכים של שחקן מבושל שנדיר לראות בנבחרות הצעירות, כל שכן בני 16.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

נערך לאחרונה על ידי החתול יובב בתאריך ש' אוגוסט 12, 2017 10:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2017 10:27 pm 
Junior

ואם אני מבין נכון. אז חיון ואבדיה מתאימים מבחינת גיל ויוקפצו לנבחרת הנוער הבאה בקמפיין הבא ? נראה שהם בדיוק מה שהיה "חסר" לנבחרת הנוער לעלות לדרג א. נבחרת של מלכה, חיון, אבדיה, לוינסון וחנוכי היא עמוסה בכישרון. אם עשיתי את האיחוד נכון..

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2017 11:07 pm 
מנהל פורום

אתה לא טועה.
רק שיש בשנתון 2000 (נוער שנה הבאה) גם את אלבר, שאמור היה להוביל כבר השנה (ובמידה מסויימת מלכה נכנס לרוטציה במקומו) אבל נפצע ממש לפני הטורניר. הוא אפילו יותר טוב ממלכה.

בקשר לאדוסי - הוא באמת נמצא בנבחרת בשביל ההגנה והוא שומר מעולה בגילאים האלה. הבעיה שהוא לוקה בקליעה, לוקה במסירה ואין לו ממש כדרור. הוא שחקן מעניין, בטח לאוהדי הפועל ת"א, כי הוא תוצר של הפרוייקט שלהם עם ילדי העובדים הזרים והפליטים. למי שלא יודע הוא קיבל אזרחות במיוחד וממש לפני הטורניר. מבחינת כדורסל זה טוב שיש שחקן כזה בנבחרת, אבל הוא זרק היום 4 שלשות... שזה יותר ממה שהוא צריך לזרוק בכל הטורניר הזה יחד כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2017 6:43 pm 
מנהל פורום

היום היה פחות מוצלח - הפסד 70-62 לליטאים (שהפסידו לסרביה אבל הביסו את קרואטיה).
http://www.fiba.com/europe/u16/2017/130 ... nia-Israel

אבדיה הפעם עם 22 נק', 14 ריב', 4 אס', 4 חט' ו-3 חסימות (אחת ממש מרשימה, שבה הוא פשוט תפס את הכדור באוויר). נדמה לי שכבר במחצית היו לו 17 נק' ו-10 ריב'. מחצית שנייה כבר פחות פגע.
חיון עם 15 נק' ו-6 ריב'.

כרגיל - שמרנו אזורית 2-3 כמעט כל המשחק, אבל זה לא מנע מהליטאים לחגוג מתחת לסל. הגבוה האתלטי אבל לא הכי מוכשר של הליטאים (בלאזביץ', 2.06) קלע 18 נק' עם 17 ריב' ו-4 חסימות שמנעו סלים בטוחים של ישראל.

ההפסד וההפרש מורידים את ישראל למקום השני ולמפגש מול טורקיה או גרמניה, ממה שהבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2017 10:39 pm 
Junior

הם היו נראים הרבה יותר אתלטיים ואגרסיביים. כשהם היו בשיא הפיגור שלהם הם העלו הילוך והתחילו לתלוש את הכדור מהידיים של השחקנים שלנו בריבאונד התקפה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2017 11:26 pm 
מנהל פורום

לאור התוצאות הנבחרת תתמודד עוד יומיים מול טורקיה, שסיימה שלישית בבית המקביל.
סרביה אגב מביסה 50 הפרש את קרואטיה.

הרסי הוקינס כתב:
הם היו נראים הרבה יותר אתלטיים ואגרסיביים. כשהם היו בשיא הפיגור שלהם הם העלו הילוך והתחילו לתלוש את הכדור מהידיים של השחקנים שלנו בריבאונד התקפה.

הליטאים בהחלט ממש הרשימו אותי באתלטיות שלהם, למרות שלדעתי הנבחרת הסרבית יותר טובה ויכלנו לנצח גם היום. הבעיה שלצד שחקנים מוכשרים ואתלטיים כמו אבדיה, חיון, אהרוני וסהר, יש בסגל הזה (בלית ברירה אני מניח) גם כמה נגרים שמחטיאים מתחת לסל גם כאשר אבדיה או אהרוני מסדרים להם ליאפ חופשי לגמרי.

אגב, אבדיה מוביל כרגע את הטורניר במדד היעילות בפער דיי ניכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 14, 2017 7:41 am 
Junior

תולשים לנבחרת את הכדורים מהידיים כבר שלושה משחקים. הם עדיין שלטו ב - 2 ושלושת רבעי מהמשחקים עד כה. לאטיאס וואטאד יש רישיון להיות נגרים, בעיקר אטיאס שבנוי כמו דיוק ניוקם. אבל גם ריבאונד הוא לא מסוגל לתפוס. והרבה מידי תלוי באדוסי ואבדיה שמנסים להסיט את הכדורים בתקווה שמישהו יתפוס.

דווקא המשחק הזה ממש הקפיץ אותי על העגלה של אבדיה. מדובר בכישרון על - בקלות הטוב ביותר מאלה שראיתי הקיץ [כולל זוסמן]. מה ששיכנע מול ליטא מעבר לפלואטר יפה מהרצפה, שלשות מהארבע, משחק חצי מרחק מרשים וכו' זה יכולת המסירה וההגנה. לא ראיתי את המהלך שציין ואדים, אבל ברבע השני הוא נשאר בחילוף על רכז ליטאי נמוך. הנ"ל ניסה לקחת אותו בסל ואבדיה הזיז את הרגליים מהר וטיאטא לו את הזריקה. בנוסף היו כמה מסירות גאוניות, בעיקר ביד אחת, כולל מהלך של חטיפה ביד אחד ומייד באותה יד מסירה ארוכה לאדוסי שהצליח לסיים את זה איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 14, 2017 9:10 am 
Junior

החתול יובב כתב:
תולשים לנבחרת את הכדורים מהידיים כבר שלושה משחקים. הם עדיין שלטו ב - 2 ושלושת רבעי מהמשחקים עד כה. לאטיאס וואטאד יש רישיון להיות נגרים, בעיקר אטיאס שבנוי כמו דיוק ניוקם. אבל גם ריבאונד הוא לא מסוגל לתפוס. והרבה מידי תלוי באדוסי ואבדיה שמנסים להסיט את הכדורים בתקווה שמישהו יתפוס.

אכן לא ראיתי את השניים הקודמים. ומה שכתבת על אטיאס היה בקלות נכנס לי לחתימה אלמלא העונה האפית שהייתה למכבי תל אביב בתחום ההוצא מהקשרו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2017 7:05 pm 
מנהל פורום

עוד עשר דק' מתחיל המשחק מול טורקיה בשלב שמינית הגמר, שידור פה:
https://www.youtube.com/watch?v=Khgz7m4teWg

על הנייר לישראל יש יתרון בגארדים, אבל לטורקים יש יתרון גדול בצבע.

עניין מעודד לקראת המשחק - קרואטיה, שסיימה אחרונה בבית הישראלי, מנצחת יחסית בקלות את סלובניה, שסיימה ראשונה בלי הפסד בבית של טורקיה וסרביה, השלישית, ניצחה את גרמניה, השנייה בבית המקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2017 7:48 pm 
Freshman

טוב, אז המשחק הזה גמור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2017 7:52 pm 
מנהל פורום

Mano כתב:
טוב, אז המשחק הזה גמור..

אכן.
זה הולך להסתיים בתבוסה. אבדיה לא במשחק. הטורקים הציקו לו והוא יצא לגמרי מפוקוס. רק מזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2017 10:07 pm 
מנהל פורום

רק מעדכן שהנבחרת מנצחת את שבדיה ו"שורדת" בדרג א'.
http://www.fiba.basketball/europe/u16/2 ... ael-Sweden

הגיוני לחגוג, במיוחד שבכל הנבחרות 90% מהדיבור הוא על להישאר/לעלות דרג, אז מבחינת השחקנים טבעי שיחגגו כאילו לקחו את הגביע, אבל עדיין ניראה קצת מוזר ומצחיק לחגוג העפלה למקומות 9-12. סתם הערה בקטנה.

משחק ברמה נמוכה, כאשר שתי הקבוצות שומרות אזורית 2-3 40 דק' בערך והמון מהלכים טיפשיים וחסרי אחריות של השחקנים שלנו - לפחות פעמיים עבירה מיותרת וטיפשית בזריקה ל-3 (אחת מהן אפילו ב"ס של אבדיה), פאול על זריקה מ-3/4 מגרש עם הבאזר, המון איבודים ברמה של קטסל.

אבדיה מסיים עם 21 נק', 16 ריב' ו-7 אס', ממשיך להוביל את האליפות במדד ונמצא בשלישייה המובילה בנק', ריב' ואס' למשחק. זרק היום 10 שלשות ורק 9 זריקות ל-2, וזה חבל כי מתי שהוא רוצה הוא מגיע בחדירה לסל.
אהרוני ממשיך להוציא אותו אחרי כל טעות טיפשית, ואולי טוב שככה, אבל הפוטנציאל פשוט נוזל לו מהאוזניים. הוא רואה את כל המגרש כבר ברגע שמקבל את הכדור ליד הסל שלנו (ובעצם עוד לפני שמקבל) והרבה פעמים מוציא ישר מסירות ארוכות מדוייקות.

ומה זה אומר שמי שהגיע לטורניר כרכז המוביל ושחקן חמישייה בכל המשחקים הקודמים משחק רק 3 שניות במשחק מכריע? בכל השנתון אין לנו רכז אחד "טבעי" שיכל היה באמת לנהל את ההתקפה של הנבחרת? אולי עדיף כבר שאבדיה ירכז את המשחק "פול-טיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2017 10:58 pm 
Sophomore

אכן הגיוני שיחגגו. זו נבחרת עם נחיתות גדולה בגובה (במשחק היום ויתרו לגמרי על משחק פנים וסבלו מאוד מריבאונד ההתקפה השבדי) ועם פער גדול בין 3-4 השחקנים המובילים ליתר הסגל הבאמת חלש.

יחד עם זאת, בראייה לעתיד, יש כאן 2-3 כשרונות מצויינים שיכולים להתפתח לשחקני נבחרת בוגרת.

אבדיה באמת פוטנציאל נהדר. יוצר מצבים לאחרים ולא אנוכי, למרות שהוא בבירור האופציה הכי טובה לנקודות בנבחרת הזו. היה יכול להיות עם יותר אסיסטים בקבוצה יותר מוכשרת. אני רואה אותו בעתיד כרכז בסטייל של טפירו או (להבדיל) בודירוגה. די איטי, לא אתלט גדול, אבל גדול, חכם ואסרטיבי. יצטרך לשפר עוד את השליטה בכדור ולתעל את האמוציות לאפיקים חיוביים, אבל בהחלט פוטנציאל להיות רכז עתיד בנבחרת הבוגרת.

חיון שוב נעלם רוב המשחק, אבל אז הבליח עם כמה פעולות נהדרות בהגנה ובהתקפה, שהזכירו שגם לו יש פוטנציאל מצויין. קודם כל, הוא נראה מצויין פיזית -- די גבוה, אתלטי, ובנוי טוב. מעבר לזה, הקליעה מרשימה -- מכניקת הזריקה מצוינת, זורק בניתור, והשחרור גבוה ומהיר. כל אלו מרמזים שיוכל להשיג את הזריקות שלו גם מול רמת הגנה ואתלטיות גבוהים יותר. מעבר לזה, האחוזים מהעונשיןנהדרים (8/8 היום, 83% בטורניר), בקליעות חלקות. גם זה מלמד שמדובר כאן על קלעי. רק שישפר את האסרטיביות, החדירה, ובעיקר הסיומת (יש לו את האתלטיות לזה, אבל משהו בסיומת לא מהוקצע וקצת חששני).

השניים האחרים עם כישרון נאה (לא ברמות של אבדיה וחיון) הם סהר ואהרוני. הראשון נתן משחקים יפים, נלחם, ומהיחידים שקלעו משלוש מדי פעם. אהרוני בהחלט רכז אמיתי, אבל צעיר ודי נמוך. יהיה עמוד התווך של הנבחרת בשנה הבאה.

מעבר לארבעה הללו -- שממה, וזו הסיבה שאפשר לשמוח על ההצלחה להישאר בדרג א'.

אגב, שתי הנבחרות שניצחנו בבית המוקדם, סרביה וקרואטיה, עלו היום לחצי הגמר ולפחות אחת תסיים עם מדליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2017 11:11 pm 
Sophomore

ועוד דבר מעודד ומרשים לגבי אבדיה: למרות שהכדור בידיים שלו כמעט כל התקפה ולמרות שהוא שלישי באליפות באסיסטים, הוא כמעט לא מאבד (יחס אסיסטים-איבודים נהדר של 1/5).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2017 11:22 pm 
Junior

הניתוח שלך סאבוניס מדוייק וזהה למה שרציתי לכתוב.

רק נספר שלגבי המשחק האחרון [והחלש] מול שבדיה. בפיגור נקודה בסוף הרבע האחרון אבדיה הרים את השלשה העשירית והטיפשית מכולם - גרשון [ממש בתוך המשחק, יפה לראות] קם והתחיל לסמן לאהרוני להעיף אותו לספסל. אבדיה ירד קצת, הבין את המסר וחזר לרבע הרביעי מפוקס עם מסירות נהדרות ללא ניסיון שלשה והתמקד בחדירות ופוסט אפ. המהלך שלו במתפרצת דקה לסיום של החטיפה וסיום מתפרצת מול שני שחקנים נמוכים ממנו, היה מהלך של כישרון על.

אני קצת מסייג את המילה איטי לגביו. יש משהו בהתנהלות הקצת כפופה שמטעה. הוא בהחלט מסוגל לעלות הילוך, יש לו צעד ראשון לא רע בכלל. לא כל כך דואג מזה. מקווה שמהשנה הבאה יתחיל לראות דקות בבוגרים, אפילו ליגה שניה, הוא עד כדי כך מוכשר.

בסופו של דבר, הנבחרת עם הגבוהים הכי חלשים בקיץ הזה עשתה את שלה בעיקר בזכות שתי כשרונות על שהם כשרונות שאין לנו אפילו מקבילה בשבילם בבוגרים. שחקן של 2 מטר עם הסט כישורים של אבדיה זה שחקן של פעם ב..שחקן 1.94 אתלטי שהוא בעיקר קלע כמו חיון גם לא זוכר מקבילה בבוגרים בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2017 11:49 pm 
מנהל פורום

אבדיה בהחלט לא "כבד" או "איטי". יש לו זריזות טובה מאוד וגם צעד ראשון מהיר. פשוט חסר לו "אקספלוסיביות". אם היה לו יותר כוח מתפרץ והוא היה מראה שהוא יכול לסיים בקלות בדאנק, אז הוא היה פוטנציאל ברמה קרובה לשל דונצ'יץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 1:29 am 
Freshman

נראה לי שאתה נתלה באילנות קצת גבוהים ידידי.
בדוחות סקאוטינג באתרים אמריקאיים תמיד מציינים את האקספלוסיביות כנקודת חסרון אצל דונצ'יץ'.

אתה אומר, אם הייתה לאבדיה אקספלוסיביות היה לו פוטנציאל של דונצ'יץ'?
על סמך מה? ילדים בני 16 ששוקלים 75 ק"ג?
דונצ'יץ' עושה דברים הרבה יותר מרשימים, הרבה יותר, מול שחקני יורוליג, בבמה הגדולה באירופה, לא באליפויות קקמייקה ש-70-80% מהילדים שם לא יהיו שחקנים מקצועניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 8:16 am 
מנהל פורום

אקספלוסיביות זה לא נתון של כן או לא. יש רמות.
לדונצ'יץ' אין את האתלטיות שיש לכישרונות העלית האמריקאים, אבל הוא כן אתלטי ביחס לגארד אירופאי.

וברור שאבדיה רחוק שנות אור מלעשות את מה שהסלובני עשה ולהיות באותה רמה. דיברתי על השילוב של כישרון עם נתונים גופניים והפוטנציאל נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 12:47 pm 
Junior

לגיטימי לגמרי לחגוג הישארות בדרג.
זאת נבחרת ששובצה לבית של ליטא , סרביה וקרואטיה - רק מהשמות אפשר לשקשק (ואכן מקומות 3-4 בבית הגיעו לחצי גמר) והיו כאלה שחזו בית של 0 מ3 עם הפרש סלים לא מכובד. סיימו את הבית במקום השני כאשר הליטאים חוגגים מול הפרצוף שלנו ניצחון כאילו זכו במונדיאל ולא ניצחו את ישראל. לרדת מהאולימפוס הזה לתבוסה מול טורקיה היה מאד לא קל מנטלית ויפה מאד שהשלימו את המשימה ונשארו בדרג בלי מאבקים עד השנייה האחרונה.
בשיטה כזאת של אליפות שמשחק אחד חותך אם אתה 1-8 או 9-16 ולא משנה מה עשית עד אז צריך בהחלט להעריך את ההישג וכל הכבוד לנערים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 7:46 pm 
מנהל פורום

כמובן שלגיטימי, לא אמרתי שלא. אני זה שכתב (או פה או בת'רד של הנוער) שלא מן הנמנע שהנבחרת הזאת תסיים במקום האחרון בבית ואולי אפילו תרד דרג. זה אומנם בעיני שנתון עם פוטנציאל גדול לעתיד (כי בנוסף לחיון, אבדיה וסהר יש כמה שיש להם נתונים להיות טובים בעתיד) אבל עם הסגל הנ"ל להגיע לאיפה שהגיעו זה יפה.

כתבה קטנה על אבדיה. אין יותר מדי תוכן אבל עדיין:
https://sports.walla.co.il/item/3089719

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 11:09 pm 
Hall of Famer

אני זוכר את זופי מתנהל עם הבן שלו כשהוא היה קטן. היה שורק לו כאילו הוא כלב. זופי הוא אחד האנשים ההזויים שיצא לי טיפה להכיר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 17, 2017 11:39 pm 
Junior

לפחות לפי הראיון הזה הזוי חיובי..

http://103fm.maariv.co.il/programs/medi ... 1t4nzVQ=KH

מה היה הקטע שלו עם פרימו ?

הדאיג אותי קצת הדברים שאמר על הקצב גדילה של הטאלנט. איך המשחק שלו הולך להיראות עם 2.05 ? הוא באמת נראה קצת מעל 1.98 שרשום לו באתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 12:03 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
לפחות לפי הראיון הזה הזוי חיובי..

http://103fm.maariv.co.il/programs/medi ... 1t4nzVQ=KH

מה היה הקטע שלו עם פרימו ?

הדאיג אותי קצת הדברים שאמר על הקצב גדילה של הטאלנט. איך המשחק שלו הולך להיראות עם 2.05 ? הוא באמת נראה קצת מעל 1.98 שרשום לו באתר.

קודם כל פרימו כל כך חסר מושג. מזכיר לי שבזמן הטורניר של העתודה נתנו לרז זהבי לדבר באולפן והוא פלט 10 שטויות בדקה.

לגבי הגובה - קשה להעריך בוידאו של המשחקים, במיוחד שאי אפשר באמת לדעת מה הגובה של היריבים. לפעמים הגבהים שרשומים (שנשלחו ע"י הקבוצות לפיב"א) לא מעודכנים או סתם שגויים.
אין אפילו תמונה קבוצתית מסודרת באתר משום מה, שבה לפחות אפשר להשוות ביחס לשחקנים אחרים בסגל.
לדעתי גם ה-1.98 שרשמו לו זה קצת עיגול כלפי מעלה ואני ראיתי אותו מקרוב גם באפריל וגם כמה שבועות לפני האליפות במשחקי המכביה. בכל מקרה זה לא משהו שצריך "להדאיג". לא זוכר שחקן כלשהו שנפגע מזה שגבה יותר מדי. זה רק פותח לו עוד אפשרויות ויאפשר לו לשחק בעוד תפקידים על המגרש. זה לא משהו שיפגע בו כרכז או כקלעי וזה יאפשר לו לשחק כ-3 או 4 בהרכבים מסויימים.

לגבי יכולת הריב' שלו - רואים שאכן יש לו "חוש" לריב' והמס' שלו דיי יציבים בתחום הזה, אבל הם קצת מנופחים כתוצאה מהוואקום שיש בנבחרת הזו מתחת לסל ומצורת ההגנה של הנבחרת.
אם כבר הייתי רוצה לראות אותו במשחקים באליפות לוקח ב-1על1 בהגנה אישית שחקנים מובילים בקבוצה השנייה ואז נראה מה הוא יכול לעשות גם בהגנה וגם בריב' כשהוא ישמור יחסית רחוק מהסל, ולא סתם יעמוד מתחת לסל באזורית.

מה שדיי ברור זה ששנה הבאה הוא לא בארץ. או תיכונים או אקדמיה בספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 1:49 am 
מנהל פורום

עבור כל מי שלא באמת יושב ורואה את כל המשחקים בטורניר, אבל כן מתעניין וקורא פה -
סרטון של כמה מהלכים שלו. אני אישית התרשמתי מהבלוק במהלך שמתחיל ב-0:59 בסרטון. יש שם עוד כמה מהלכים מרשימים... וזה רק ממשחק אחד.
https://twitter.com/draftprosnba/status ... 2748809216

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 7:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
עבור כל מי שלא באמת יושב ורואה את כל המשחקים בטורניר, אבל כן מתעניין וקורא פה -
סרטון של כמה מהלכים שלו. אני אישית התרשמתי מהבלוק במהלך שמתחיל ב-0:59 בסרטון. יש שם עוד כמה מהלכים מרשימים... וזה רק ממשחק אחד.
https://twitter.com/draftprosnba/status ... 2748809216

נחמד. יש לו טווח. גם החטיפה והמסירה (נראה לי לאדוסי) היתה יפה. הייתי מוציא את המהלך מ-0.55 שהוא מועד והכדור נכנס בפוקס לסל. אני לא סובל בקליפים היילייטס מהלכים שהצליחו במקרה (וזריקות עונשין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 113 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה