סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ערוץ הספורט וכדורגל
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 9:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סתם היום זפזפתי לי בערוצי הספורט ונראה שמבחינת כדורגל ערוץ הספורט נותר כמעט עירום לחלוטין.
אני לא יודע מה קורה עם ליגת העל הישראלית. אולי אחד מהמשחקים המרכזיים בימי ראשון או שני משודרים בערוץ, אולי במקביל עם ערוצים אחרים, אבל משחק אחד מהליגה משודר רק בערוץ הלייב, לא בפתוחים. לעומת זאת ערוצי צ'רלטון היום מלאים במשחקי הליגה.
הליגה הספרדית בידיים של וואן
הליגה האנגלית והאיטלקית בידיים של ערוצי צ'רלטון לפי מה שהבנתי.
לא יודע איפה משדרים את הליגה הגרמנית, אבל גם לא נראה לי שמדובר בערוץ הספורט.
נשאר יהלום אחד, ליגת האלופות. שזה נכס סופר משמעותי, אולי הכי משמעותי מכל הנכסים, אבל מדובר במפעל יותר קצר ועם הפסקות ארוכות לעומת הליגות ואיך שהערוץ מתנהל, כולל למשל ההפסד של הליגה הספרדית, שהייתה עוגן מאד מרכזי, לא אופתע אם גם הנכס הזה יילך.
לא יודע איפה משודר הליגה האירופאית או איך שקוראים למפעל המשני של אופ"א.
האם אנחנו עמוק בתוך תהליך קריסה של מותג שליווה אותנו כל כך הרבה זמן?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 9:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יש להם את הליגה הצרפתית, וניימאר נפל להם מהשמיים אבל ספק כמה זה יכול למשוך.
הם בכלל עברו לקונספט אחר, קונספט של דיבורים על ספורט. יותר דיבורים ופחות שידורים. נראה שזה מצליח להם, יש יותר מדי אנשים שצורכים את החרא הזה, ויותר זול להפיק את זה מאשר לשלם זכויות שידור יקרות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 11:38 pm 
Sophomore

הגרמנית גם בצ'רלטון, גם ליגת האלופות בחלקה משודרת בספורט 1 ו2, לערוץ הספורט יש את האולפנים ואת הכדורסל.
אני משער שהאולפנים מביאים רייטינג, גם כי אנשים אוהבים את זה וגם כי לא משודר במקביל למשחק מרכזי.
גם הnba מצליח שם.
כנראה שגם בלי באמת לשדר משהו הם עדיין יכולים להחזיק ארבעה ערוצים.
מה שכן עוזר להם מאוד הוא הפיזור הנוראי של התכנים אם אני אוהד כדורגל אנגלי וכדורסל ישראלי אני חייב גם את ערוץ הספורט וגם צ'רלטון.

כל הקונספט הזה שבשנת 2017 אוטוטו 2018 אני עדיין חייב לרכוש חבילות ספורט ומנוי כבלים הזוי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 11:38 pm 
Sophomore

אה ובנוסף שלבי ההכרעה של האלופות משודרים בערוץ 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 12:12 am 
Junior

למזלי אינני אוהד כדורגל, כך שמה שמדובר בערוץ הספורט מספק אותי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2017 9:29 pm 
Hall of Famer

ועל זה נאמר - כל כלב בא יומו.
היסטורית, ערוץ הספורט היה מונופול על שידורי הספורט בישראל. אם תוציאו החוצה ערוצים זרים (יורוספורט, סטאר ספורט, קדפמ) ועוד טיפה בערוץ הראשון או ערוץ המזה"ת, הוא יכל לבחור לשדר מה שבא לו. זה גם עלה לו מאוד בזול, ולכן גם היו המון שידורים חיים.
עם הזמן, וספציפית המעבר לממירים דיגיטלים (שאפשרו למעשה את הקונספט של ערוצים בתשלום, מה שלא היה קיים בממירים אנלוגיים), החברים פיתחו תיאבון וכך קם לו גם ערוץ הגנבים הראשון. בזמן שבספורט5+ הם שידרו מונדיאל, משחק מרכזי של ליגת האלופות, משחקי פלייאוף של האן בי איי ועוד, הם השתינו בקשת על הצופים של ספורט5 עם כדוריד, כדורעף, ריקודי עם, שחייה צורנית וכל הבא ליד.

כל זה היה טוב ויפה עד שהגיעה צ'רלטון והפילה אותם על הקרשים שנה אחרי שנה. צ'רלטון הבינו שהערך העיקרי שערוץ ספורט יכול לספק לצופים שלו הוא שידורים חיים. וכך הם לקחו את שידורי המונדיאל ב-2006. לקחו גם את הליגה האנגלית, ליגת העל ועוד מיני ליגות כאלו ואחרות. כיום גם ליגת האלופות זלגה לשם. במקביל קם ערוץ ONE, שגם הוא התחיל בפטפוטים והתחיל בקטן, והיום עם ליגה ספרדית, טורניר המכללות ועוד כמה ליגות כדורגל קטנות יותר (קפריסין, בלגיה, סקוטלנד וכד'). במקביל גם נכנס האינטרנט המהיר שמאפשר היום לכל חובב ספורט ממוצע למצוא שידורים חינמיים באיכות סבירה.

המודל העסקי של ערוץ הספורט נשען בעיקר על ההסכמים מול הוט ויס בתור "ערוץ בסיס" + ערוצי הלייב, גולד ו-HD. עם הוט הם הגיעו לפני שנה להסכם של 6 שנים. עם יס הייתה מחלוקת על ההסכם. לא ברור איך זה נפתר.
לגבי ליגת האלופות, RGE חתמו השנה על הסכם עם ליגת האלופות לעונת 2018-2021 של 18 מיליון אירו לעונה, אחרי תחרות קשה עם וואן ופרטנר.טי.וי.
בקיצור, לא רואה אותם מתאיידים מהעולם כ"כ מהר, גם אם הרלבנטיות שלהם הולכת ופוחתת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה