סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 451 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנבחרות קיץ 2016
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 7:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
kakon3 כתב:
מתקשה להבין איך לא ממלאים אפילו חצי אולם, גם אם זה שישי צהריים ומשחק הכנה.
כיוון שהאיגוד דרש 50 שקלים (מחיר אחיד) לכרטיס.

במשחק נגד טורקיה עשו טובה ונוער, חיילים, סטודנטים ונשים יוכלו לרכוש כרטיס תמורת 20 שקלים בלבד. טיפשי - שכבר היו קובעים מחיר אחיד כזה לכולם.
יוצא רק "גברים מבוגרים" ישלמו 50 שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 8:07 pm 
Sophomore

הייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 8:37 pm 
Junior

האמת היא שזה באמת מפתיע שבאו כל כך מעט אנשים. בטח בהתחשב בטיפוס על הקירות והצורך לשעשע ילדים בתקופות חופש גדול בבילוי איכותי שמעניין גם את ההורים. המחירים בהחלט סבירים ביחס לאלטרנטיבות מהקטגוריה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2017 8:49 pm 
Sophomore

זה בעיקר נראה לי בגלל פרסום אפסי, באתר מנהלת הליגה למשל הכתבה הראשית היתה על הקדטים, ואף מלה אי אפשר היה למצוא על המשחק, גם באתרי ספורט שונים בקושי מצאתי כתבות על זה וגם אם כן היה צריך לחפש טוב, שום דבר על כוכב נבא שמגיע לארץ, או על ההתמודדות הרצינית הראשונה של נבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 1:50 pm 
Freshman

המשחק היום בין סלובניה לטורקיה יתקיים בשעה 20:00.
מישהו יודע משהו לגבי כרטיסים וכניסת קהל? באינטרנט לא מפרסמים כלל על המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 2:52 pm 
Junior

לא צוין, אבל כספי וכל מי שהיה מול דונצ'יץ שרף אותו שוב ושוב וחשף תנועת רגליים מאוד איטית בהגנה. אם כספי חוגג עליו ככה, אז שנה הבאה בליגה אחרת...

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2017 9:20 pm 
Hall of Famer

קודם כל כיף לראות את הנבחרת , זה כבר חשוב .
השחקנים נראים מאוחדים ואכפתיים וגם בכושר פרסונלי בכלל לא רע .

משחק ההתקפה שמבוסס הרבה על חיתוכים ותנועה בלי כדור ייראה פחות טוב אני מניח באליפות עצומה מול נבחרות שישחקו באינטנסיביות גבוהה יותר ויהיו מוכנות לתנועות הללו .
הסקנד יוניט בסך הכל עושים עבודה נהדרת , ואני מאוד אוהב את הציוות של דאוסן בעמדה מס' 2 , בסופו של דבר שחקן כזה מוסיף כל כך הרבה דברים "שונים" לנבחרת ישראל מבחינת הסייז והאתלטיות , וכל עוד הוא לא לוקח את המשחק על עצמו ( ואתמול דווקא אפילו ייצר יפה מאוד מצבים לאחרים כתוצאה מחדירות שלו ) זה תורם הרבה יותר ממאשר משחק עם שני רכזים במקביל .
אם מצבם הפיזי של אוחיון והלפרין טוב - אני בהחלט הייתי שוקל שלא להכניס את טימור לסגל הסופי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 10:06 am 
Junior

הייתי בטורקיה נגד סלובניה אתמול ואני אהיה מאוד מופתע אם נצליח לנצח את טורקיה היום. פיזיים מדי בשבילנו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 11:27 am 
Junior

אוריאל, הורדת בעריכה את השאלה שלך?

בכל מקרה אתמול היו טובים אוסמן, סיפאי ומחמטוגלו. אני מתאר לעצמי שארדן הסמיך מסוגל לחפור בקלות מול הגבוהים שלנו לעומת מול וידמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 11:38 am 
מנהל פורום

כן הורדתי, כי הצצתי בסגל שלהם באתר של פיב"א וקיבלתי תשבות, פחות או יותר
אשיק מופיע בסגל, אבל הוא לא שיחק, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 12:27 pm 
Junior

נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 1:07 pm 
Sophomore

הרעיון של דוסון כ-2 פותח נחמד ומוסיף הרבה עד שיתחילו ללחוץ לנו קצת על הכדור. ברגע שיקלטו את זה נצטרך לשחק עם שני מובילי כדור, ובחמישייה הנוכחית של הנבחרת אין את זה.
לא יודע אם בר טימור בהכרח צריך להיות בחמישייה, אבל המחיקה שלו מהרוטציה, בטח בפתאומיות כזאת, קצת ריסקית להמשך הטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 2:07 pm 
Hall of Famer

בסדר גמור , אז דאוסן כ-2 זה Plan A , הלפרין הוא 2 מחליף מצוין לכמות מסוימת של דקות ( למשל ציוותים שלו עם אליהו וכו' ) בהן הוא גם נותן את הכמה עבירות החכמות שלו ובכך מחפר במשהו על ההגנה האישית שלו .
אני באמת לא רואה תועלת רבה בחמישייה עם שניים מהרכזים ( מקל/אוחיון/טימור ) בו זמנית , מה גם שאף אחד מהם לא קלעי גדול ( ובכלל לא תורם יותר מדי התקפית בלי הכדור ביד ) .
אני מזכיר שגם בעמדות 3-4 בהחלט יש שחקנים יוצרים המסייעים בהולכת הכדור ( כספי ואליהו כמובן , אבל גם דאוסן עצמו כשחקן עמדה 3 פוטנציאלי , שמחון אולי וכו' ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 8:46 pm 
Sophomore

אבישי, לא סתם טימור איבד את המקום שלו ברוטציה. הוא לא היה טוב בכל ההכנה, למרות שקיבל הרבה הזדמנויות, לרוב בחמישייה. לדעתי, קו פרשת המים מבחינתו היה המשחק נגד רוסיה. בלי מקל ובלי אוחיון, והוא עדיין לא הצליח לבוא לידי ביטוי. מנגד, דוסון היה מצוין, והנבחרת שיחקה מעולה. אני חושב שבנקודה הזו אדלשטיין החליט שהוא זונח את הקונספט של שני מובילי כדור ועובר לשחק עם דוסון ב- 2 (והלפרין מחליף) ומקל ב- 1 (ויוגב מחליף). וזה הגיוני, כי טימור לא נותן שום דבר מעבר למה שיוגב נותן. והלפרין נותן דברים שטימור לא נותן.

כמובן שהיום אדלשטיין יפתח איתו וכל ההערכות לגביו יהיו לשווא :)

בכלל, אני מתרשם, מתחילת ההכנה, שמצליחים להחביא את הלפרין יפה בהגנה, ולכן הוא גם לא נזק כזה גדול בתחום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 9:11 pm 
Freshman

שידור מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 9:33 pm 
מנהל פורום

http://firstsrowsports.com/basketball/i ... =779623432

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 9:49 pm 
מנהל פורום

ישראל קמה ונופלת על משחק המסירות והתנועה בלי כדור, זה הכדורסל האהוב עלי, התורפה של המשחק הזה היא איבודי כדור
לא מדובר בחוסר פוקוס אלא בחיסרון מובנה בסיגנון המשחק ועדיין זה המשחק שהנבחרת צריכה לשחק
כל הסלים של האוול נראים כמו פוקס אבל עם האחוזים שלו אי אפשר להתווכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 9:53 pm 
Junior

Bozzy כתב:
אבישי, לא סתם טימור איבד את המקום שלו ברוטציה. הוא לא היה טוב בכל ההכנה, למרות שקיבל הרבה הזדמנויות, לרוב בחמישייה. לדעתי, קו פרשת המים מבחינתו היה המשחק נגד רוסיה. בלי מקל ובלי אוחיון, והוא עדיין לא הצליח לבוא לידי ביטוי. מנגד, דוסון היה מצוין, והנבחרת שיחקה מעולה. אני חושב שבנקודה הזו אדלשטיין החליט שהוא זונח את הקונספט של שני מובילי כדור ועובר לשחק עם דוסון ב- 2 (והלפרין מחליף) ומקל ב- 1 (ויוגב מחליף). וזה הגיוני, כי טימור לא נותן שום דבר מעבר למה שיוגב נותן. והלפרין נותן דברים שטימור לא נותן.

כמובן שהיום אדלשטיין יפתח איתו וכל ההערכות לגביו יהיו לשווא :)

בכלל, אני מתרשם, מתחילת ההכנה, שמצליחים להחביא את הלפרין יפה בהגנה, ולכן הוא גם לא נזק כזה גדול בתחום הזה.

איזה הרים וגבעות בנו פה על המחצית הזו שבה טימור לא שותף, יה אללה. הינה, היום הוא משחק בחצי הראשון 12 דקות.

בינתיים במחצית אנחנו עם 85% מהשדה כולל 18/20 בצבע. אז חשבתי שהטורקים אגרסיביים.... הסיבה היחידה שהם עוד במשחק זה 7 השלשות עם 41 האחוז שלהם מהטווח. לכן גם אין להם בכלל ריבאונדים (7). בטח יעלו לפוצץ בשניה.

אגב אני יודע שכולנו נורא זהירים איתו תמיד, אבל מקל נותן הכנה מושלמת וכמעט שאין מילה אחת רעה להגיד עליו. ברוב המשחקים הוא היה מעל לרמה ולקח בקלות את השומרים שלו לטבעת, איטי או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 10:21 pm 
Junior

טוב הוא לא שומר טוב והם התחילו עם האגרסיביות המדוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 10:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
טוב הוא לא שומר טוב והם התחילו עם האגרסיביות המדוברת.

אם אתה מדבר על מקל אז גם במשחק מול הסלובנים (שראיתי רק את המחצית הראשונה) הוא היה רע בהגנה והנבחרת רצה יפה דוקא עם אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 10:53 pm 
Hall of Famer

לסוגיית טימור ( איני רואה את המשחק כעת ... ) - אז היות שאליפות אירופה היא יותר ברמת יורוליג/יורוקאפ ופחות ברמה ליגת העל שלנו - צריך לזכור שטימור מעולם לא הוכיח שהוא באמת שחקן תורם לרמות הללו , וזה בניגוד למקל , אוחיון והלפרין למשל ( ולדאוסן שבוודאות יש לו לכל הפחות את הפוטניצאל לכך ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2017 11:05 pm 
Sophomore

הרסי, גם היום בר טימור לא היה טוב. 2 נק׳ (במתפרצת) בכ- 20 דקות, חוסר ביטחון נוראי, לא מסר, לא זרק, אלא רק שמר. בסוף המשחק אדלשטיין גם אמר משהו כמו ״ידעתי שאני צריך לתת לו דקות אחרי שהוא לא שיחק ביום שישי״. לדעתי, הוא חוזר לסוף הרוטציה. אבל, כמו שאמרתי, אולי אתבדה.

ולדעתי, אגב, הלפרין גם קצת פצוע. ממקום מושבי, הוא בכלל לא היה על הספסל חלקים נרחבים מהמשחק, אלא עמד בצד וקיבל עיסוי בגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2017 12:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בינתיים גם אנטטוקומפו ותאודוסיץ' פרשו מהיורובאסקט עם פציעות.
בסוף ניקח את היורובאסקט כי אף אחד לא יבוא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2017 1:15 am 
Sophomore

הייתי במשחק, ארז פשוט נתן להם אותו עם ההרכב הנורא של אוחיון, טימור, פניני, בלייזר וכדיר שהיה רע בהגנה ונורא ואיום בהתקפה. לא שזה קריטי, אבל היה נחמד לנצח במשחק הכדורסל הראשון שאליו אני לוקח את הבן הקטן שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2017 8:04 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה כדיר עדיין בנבחרת? לא הספיקו הקמפיינים הקודמים? או שמנסים לעזור לו להיות שיאן הנחסמים בנבחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 451 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: