סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 24, 2017 12:18 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אני, כמו החתול, קצת התאכזבתי מחנוכי בקמפיין הזה (הראשון שבו יצא לי לראות אותו במשחקים שלמים). נע קצת יותר טוב יותר מלוינסון, בעיקר בהגנה, אבל האתלטיות לא טובה בהרבה, הסיומת די חלשה ובאופן כללי הוא שיחק די הססני. מקווה שבאמת חלק מזה שייך לחזרה מהפציעה או להתבגרות מנטאלית/מקצועית איטית יותר. בכל אופן, לוינסון כרגע שחקן טוב ומהוקצע יותר לדעתי. לגבי העתיד, באמת קשה לדעת, אבל מסכים שהתקרה של חנוכי נראית קצת גבוהה יותר.

מה שמתקשר לנקודה השנייה שבה אני מסכים עם החתול. אני מאוד נהנה לקרוא את ההערכות של ודים והאחרים כאן. ללא ספק הפורום היחיד שבו המשתתפים באמת מבינים בכשרונות צעירים וגם אכפת להם. ויחד עם זה, גם לי צורמות משהו ההערכות המאוד החלטיות לגבי שחקן זה או אחר ובעיקר הזלזול שאני רואה כאן לפעמים בהישגים היפים של השחקנים הצעירים. אפשר לדעתי לומר את הדברים גם בצורה יותר מפרגנת ופחות דטרמיניסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 10:02 am 
Junior

שחקן נבחרת הנוער ובוגר האקדמיה לכדורסל, נועם אביבי (18, 2.01 מ'), חתם לארבע שנים בבני הרצליה, שתהיה קבוצתו הראשונה בבוגרים:
http://basket.co.il/news.asp?id=15912

ציטוט:
בני הרצליה הודיעה הבוקר (שלישי) על החתמתו של שחקן נבחרת הנוער, נועם אביבי, על חוזה ארוך טווח עד סיום עונת 2020/21.

אביבי בן ה-18 מתנשא לגובה 2.01 מ' ומשחק בעמדת הסמול הפורוורד. הוא ניחן בקליעה מצוינת מבחוץ ויכולת חדירה טובה. בשנים האחרונות הוא שיחק באקדמיה של איגוד הכדורסל במכון וינגייט, איתה שיחק בין היתר בליגה הארצית נגד גדולים ממנו. בני הרצליה תהיה קבוצתו הראשונה בבוגרים.

בקיץ האחרון ייצג אביבי את ישראל באליפות אירופה לנוער דרג ב', בה סיימה הנבחרת במקום הרביעי. הוא רשם ממוצעים של 5.9 נקודות, 3.1 ריבאונדים ו-1.0 אסיסטים למשחק, כשהוא קולע שלשה בממוצע ומדייק ב-85% מהקו. משחק השיא שלו היה בניצחון הצמוד מול פורטוגל בו קלע 15 נקודות ושלוש שלשות ובמשחק אחר הוא רשם 10 נקודות, 6 ריבאונדים ו-3 אסיסטים בניצחון על רומניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 10:36 am 
מנהל פורום

אביבי שחקן מעניין. באתי ישר לכתוב שכמובן שאין סיכוי שבאמת יקבל דק' בליגת העל, אבל אצל גורקה אולי כן יקבל קצת.

החתמה קצת יותר מעניינת היא של עמית עבו, שדובר עליו הרבה פה באשכול, שחתם באילת ל- 3 שנים.
עבו אומנם סיים גיל נוער, אבל אמור היה לעלות לכיתה יב' ולמעשה ויתר כרגע על המשך הלימודים ממה שהבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 10:44 am 
Hall of Famer

לפי השנה שעברה אביבי עוד ישחק 20 דקות במשחקי הפלייאוף ...

הוא על פניו שחקן 12 כרגע
אולי יקבל כמה דקות דווקא במשחקים באירופה אם תהיה פציעה או שתיים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 11:24 am 
Junior

ודים כתב:
עבו אומנם סיים גיל נוער, אבל אמור היה לעלות לכיתה יב' ולמעשה ויתר כרגע על המשך הלימודים ממה שהבנתי.

לא שאני חס וחלילה מעודד נשירה מלימודי תיכון, אך מדוע שחקן כדורסל (וכדורגל, ושאר סוגי הספורט כמובן) מקצועני צריך שתהיה לו תעודת בגרות מלאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 11:58 am 
Junior

אדום88 כתב:
ודים כתב:

לא שאני חס וחלילה מעודד נשירה מלימודי תיכון, אך מדוע שחקן כדורסל (וכדורגל, ושאר סוגי הספורט כמובן) מקצועני צריך שתהיה לו תעודת בגרות מלאה?

כדי להשאיר את עצמו רלוונטי כשנגמרת לו הקריירה בגיל 37 או אם חס וחלילה הוא נפצע. אתה באמת שואל?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 12:12 pm 
Junior

אני לא יודע עד כמה תהיה פקטור משמעותי תעודת בגרות בגיל 37. אני חושב שלא הרבה כ"כ.

לצ'וברביץ' (שחקן פעיל) יש חנות דיג בנתניה, פפי תורג'מן זכיין ומנהל סניף של רשת בתי הקפה ארומה, גיא גודס, ארז מרקוביץ פנו לתחום הנדל"ן, המצליח מכולם זה אמיר מוכתרי שמחזיק בשלוש חברות נדל"ן (אם לא מכר כמה מהן) בארץ ובחו"ל.

עוד שחקני כדורסל שפעילים בענף הנדל"ן הם אבי מאור, חן ליפין, ליאור ארדיטי, דורון ג'מצ'י, נדב הנפלד.

שמעון אמסלם וגור שלף משמשים כיום כשדרנים ופרשני כדורסל.

לא נראה לי ששחקן כדורסל בגיל 37 ישתמש בתעודת הבגרות שלו כדי להתקבל ללימודי תואר ראשון באוניברסיטה העברית....

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' אוגוסט 29, 2017 12:21 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 12:19 pm 
Junior

ואיך תעשה תואר בלי תעודת בגרות? מתן נאור למד את לימודי התזונה שלו במהלך הקריירה. איך הוא היה אמור לעשות את זה בלי תעודת בגרות? ופה עוד מדובר ב"עילוי" שהוא חבר קבוע בחמישיה פותחת של קבוצת ליגת על, ולא מייצג את רוב קהילת הכדורסלנים הישראליים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 12:24 pm 
Junior

לא חושב שלמתן נאור יש תואר ראשון בלימודי תזונה (הוא למד לזה שהיה שחקן פעיל? תואר ראשון לוקח שלוש שנים לעשות ובהרבה מקצועות גם ארבע). אולי קורס. ב-99 אחוז מהמקרים, אין סף קבלה כלשהו על מנת לעשות 'קורס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 12:33 pm 
Junior

אדום88 כתב:
לא חושב שלמתן נאור יש תואר ראשון בלימודי תזונה (הוא למד לזה שהיה שחקן פעיל? תואר ראשון לוקח שלוש שנים לעשות ובהרבה מקצועות גם ארבע). אולי קורס. ב-99 אחוז מהמקרים, אין סף קבלה כלשהו על מנת לעשות 'קורס'.

אתה טועה. הוא דיאטן מוסמך ולמד תואר מלא בפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 12:34 pm 
Junior

חוצמזה שהדיון הזה משעשע מאוד ויש הרבה שחקנים שהם עורכי דין, שמאים, רואי חשבון וכו' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 1:09 pm 
Junior

חושב שמי שרוצה להיות שחקן יכול לשים בצד את הלימודים בגילאים הללו ולהתמקד בכדורסל. כמובן שכדאי לדעת קצת אנגלית ועוד 2-3 דברים בסיסים אבל לא רואה איך המבחן בספרות מקדם את הקריירה שלך , כשתסיים אותה אפשר להשלים בגרות בחצי שנה.
יודע שבסרביה מי שמיועד להיות שחקן עובר למסלול לימודים רזה יותר מה שמאפשר לו להתמקד בכדורסל.

הערת אגב : להערכתי לא הכדורסל הוא מה שמנע מעמית עבו להיות תלמיד מצטיין עד כה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 1:47 pm 
Junior

רק מציין שאני לא אמרתי שחשוב לו להשלים את הבגרות לפני גיל 18, אבל כן כדאי לו מאוד שתהיה לו תעודת בגרות בשלב זה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 4:22 pm 
Junior

ממשיכים עם הילדים....

נרי הריסון, בן 19, רכז נמוך קומה בגובה 1.76 מ' (ע"פ הכתבה), בוגר האקדמיה של איגוד הכדורסל במכון וינגייט, חתם לעונה אחת בעירוני נהריה:
http://basket.co.il/news.asp?id=15917

מניח שחתם מפני שלנהריה לא היה עדיין שחקן ישראלי בן 22 ומטה בקבוצה, כפי שמחייב התקנון, אבל מעניין שדווקא אותו (בשנה שעברה הם החזיקו בסגל את תומר כהן, בוגר מחלקת הנוער שלהם ואת רועי נברו, בוגר מחלקת הנוער של עמק יזרעאל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2017 5:35 pm 
מנהל פורום

כנראה כי שחקנים שבאמת שווים משהו העדיפו ללכת לקבל דק' בליגה הלאומית.
הריסון נרי לא ברמת ליגת העל וכנרעה גם לעולם לא יהיה. סתם החתמה שולית בגלל חוק הצעירים. הוא מבחינתו זה אולי מסדר לו מעמד ספורטאי פעיל בצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 1:14 pm 
Junior

זה כתבה מלפני 3 ימים אבל שווה לשים פה.

תומר לוינסון (17, 2.05) עזב את נס ציונה וחתם על חוזה רב-שנתי עד 2020 בשורות KK אוסייק מהליגה הקרואטית הבכירה.
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

בהצלחה לילד הצעיר עם הרילוקיישן וההתאקלמות במזרח אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה