סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 2:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 31, 2017 8:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בקיצור, אחלה טרייד לשתי הקבוצות לדעתי.
לגבי קיירי בבוסטון, יהיה מעניין לראות את האינטרקציה עם בראד סטיבנס. סטיבנס עוד לא ניהל כוכבים בסדר גודל של קיירי.

אגב, בהנחה שקיירי הולך לקיים בקנדציה הזאת בבוסטון, איפה אתם רואים אותו מדורג ברמה ההיסטורית של מועדון?

רכזים אחרים בבוסטון (לא בהכרח לפי הסדר):
- בוב קוזי
- רונדו
- אייזיאה
- טייני ארצ'יבלד
- דניס ג'ונסון
- ג'ו ג'ו וייט
- דן דיקאו

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 31, 2017 8:38 pm 
Junior

המבחן הגדול של סטיבנס יהיה לעזור להפוך אותו אותו למוסר ובעיקר שומר יותר טוב. בשנים האחרונות ההתקפה של הסלטיקס תחת סטיבנס המדדים ההתקפיים שלה ביחס לליגה רק משתפרים [והיא לא החזיקה בסגל נוצץ במיוחד] עם היוורד וקיירי + היכולות של טאטום שנראות עד עכשיו מאוד מוכנות ואפויות לליגה יש צפי לשיפור המדדים האלה. כמובן שעדיין מדובר בסגל חדש וכו'.

לעומת זאת, עדיין השנה הקבוצה איבדה שני מגנים טובים ובעיית הריבאונד נשארת בעינה. וזה למה אני חושב שהבחירה של הלייקרס עדיין בסכנה להישלח בטרייד בקרוב או במהלך העונה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 1:21 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
אגב, בהנחה שקיירי הולך לקיים בקנדציה הזאת בבוסטון, איפה אתם רואים אותו מדורג ברמה ההיסטורית של מועדון?

- בוב קוזי
- רונדו
- אייזיאה
- טייני ארצ'יבלד
- דניס ג'ונסון
- ג'ו ג'ו וייט
- דן דיקאו

קיירי בעקרון יותר טוב מרונדו אייזאה ודניס ג'ונסון
השאלה אם הוא יממש את זה בריצות פלייאוף ראויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 7:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
התותח המפוברק כתב:

- בוב קוזי
- רונדו
- אייזיאה
- טייני ארצ'יבלד
- דניס ג'ונסון
- ג'ו ג'ו וייט
- דן דיקאו

קיירי בעקרון יותר טוב מרונדו אייזאה ודניס ג'ונסון
השאלה אם הוא יממש את זה בריצות פלייאוף ראויות

באיזה עולם הוא יותר טוב מרונדו בשיאו וDJ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 12:16 pm 
Junior

בעולם שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 12:42 pm 
Hall of Famer

בהחלט. רונדו בשיאו היה כינור רביעי בקבוצה שלקחה אליפות והגיעה למשחק 7 בגמר.
קיירי היה כינור שני בקבוצה שהגיעה ל-3 גמרים, לקח אליפות נגד קבוצה של 73 נצחונות כולל חזרה מ-3-1 וסל אליפות במשחק 7.
זה לא אומר שקיירי יגיע להישגים דומים בסלטיקס למה שהגיע רונדו. בגלל זה גם לא ציינתי את גרי פייטון, צ'ונסי בילאפס ועוד רבים וטובים שעברו במדים הירוקים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 12:47 pm 
Junior

איפה הוא יהיה מדורג בראיה היסטורית זו שאלה קשה מידי בשלב כה מוקדם זה.

לגבי ההשוואה היותר קלה להתייחסות מול רונדו. ההעדפה תהיה תלויה בקאדר השחקנים. מן הסתם בקאדר הנוכחי שצריכים כוח התקפי מוביל קיירי עדיף. כשיש פול פירס, ריי אלן וקווין גארנט על המגרש הייתי מעדיף מלצר יותר טוב כמו רונדו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 1:10 pm 
Sophomore

את קוזי הוא בחיים לא יעבור, אבל זאת תקופה אחרת. מול כל השאר יש לו סיכוי.
רונדו היה בשיאו ב 2012, בפלייאוף הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה שלקחה את מיאמי ל 7 משחקים בגמר המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 4:42 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רונדו נראה לי סוג של פפי תורג'מן, שחקן שהיה נפלא בקבוצה אחת והתרסק בקבוצות אחרות. בדרך ההיסטוריה זוכרת שחקנים כאלה פחות לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 5:02 pm 
Hall of Famer

די.ג'יי היה מושלם לבוסטון של שנות השמונים. שומר נפלא, שחקן מאד חכם בקבוצה אולי החכמה ביותר שאני ראיתי וכמובן שחקן שמסוגל לנצל את ההתמקדות בקו הקדמי כדי לשים נק' על הלוח. אבל בימים שלו בסלטיקס הוא לא היה השחקן שזכה ב-MVP של סדרת הגמר של 79. רול פלייר משובח. קיירי הרבה דברים טובים ורעים, רול פלייר זה אחד הדברים שהוא לחלוטין לא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 6:27 pm 
Freshman

שחקן צריך לדעת לתת לקבוצה שלו מה שהיא צריכה באותו זמן. די ג'יי של סיאטל היה מוביל. בבוסטון הוא הגיע לקבוצה עם 4 הול אוף פיימרים כמעט בטוחים והוא נדרש לתפקיד אחר לגמרי.
זה לא מוריד מהערך של התרומה שלו כלום. גם ב-87 היו לו 19 נקודות ו-9 אסיסטים בערך בפלייאוף לא בדיוק שחקן משלים ושולי.
אם איינג' ישכיל לתת במה לצעירים ובוסטון תנצל את כל הנכסים שלה כדי להתמודד על האליפות קיירי יכול להתפתח לשחקן חשוב בעשור הנוכחי.
באותה מידה הצעירים יכולים להיות באסט וההגנה החונקת שנשענה על בראדלי/סמארט/קראודר ושות' שהלכה תהפוך להגנת מרגרינה ובוסטון אפילו לא תגיע לגמר המזרח.
מי שמצפה שבוסטון פשוט תמשיך מהיכן שהפסיקה משלה את עצמו. זאת קבוצה עם 4 סטארטרים חדשים ושניים מהם עלולים להיתקל ברוקי וול במהלך העונה ולקמול.
אולי בחצי השני של העונה אם יהיה לנו הרבה מזל באמת נראה אותם פורחים.
כרגע אין להם כלום מה למכור מול הקאבס.
לקאבס יש עכשיו שני הרכבים שיכולים להגיע לפלייאוף במזרח. זה עומק שאין לשום קבוצה במזרח אם בכלל.
בתור אוהד בוסטון אני צופה ימים קשים בהתחלה והרבה כותרות מתלהמות על כישלון הטרייד ובלה בלה בלה.
אני מקווה שאחרי הפסקת האולסטאר הטרולים יירגעו.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 12:43 am 
Sophomore

מי מהחמישיה יתקע ברוקי וול? היחיד שרלוונטי הוא טייטום וכנראה שהוא לא יפתח בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 1:18 am 
Hall of Famer

אף אחד לא הגדיר את די.ג'יי כשחקן שולי, כן כשחקן משלים, מה לעשות.
לבוסטון הוא הגיע ב-83 כשהיה לבוסטון שחקן אחד שיגיע בוודאות להול אוף פיים, עוד אחד סנטר יעיל וטוב, שלא ברור בגיל 30 לאן הוא עתיד להגיע, שחקן שישי מהטובים בליגה, אבל לא הול אוף פיימר ודני איינג' בעונתו השלישית עם 16 דקות למשחק. ג'רלד הנדרסון וסדריק מקסוול השלימו את החמישיה.

לגבי הקאבס, כמובן שזאת עוד הגזמה מטורפת - חמישיה של רוז, שומפרט, קראודר, ג'ף גרין, צ'נינג פריי בדרכה הבטוחה לנצח 25-30 ניצחונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 2:41 am 
Hall of Famer

שזה עדיין יותר טוב ממה שכמה קבוצות כמו אטלנטה והנטס למשל שוות בחמישייה הראשונה שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 4:58 am 
Freshman

עמוס לב כתב:
אף אחד לא הגדיר את די.ג'יי כשחקן שולי, כן כשחקן משלים, מה לעשות.
לבוסטון הוא הגיע ב-83 כשהיה לבוסטון שחקן אחד שיגיע בוודאות להול אוף פיים, עוד אחד סנטר יעיל וטוב, שלא ברור בגיל 30 לאן הוא עתיד להגיע, שחקן שישי מהטובים בליגה, אבל לא הול אוף פיימר ודני איינג' בעונתו השלישית עם 16 דקות למשחק. ג'רלד הנדרסון וסדריק מקסוול השלימו את החמישיה.

לגבי הקאבס, כמובן שזאת עוד הגזמה מטורפת - חמישיה של רוז, שומפרט, קראודר, ג'ף גרין, צ'נינג פריי בדרכה הבטוחה לנצח 25-30 ניצחונות.

שכחת גם את זיזיק וזה לא משנה אם הם יגיעו ל30 ניצחונות או 35 זה היה כדי להמחיש נקודה לגבי העומק ולא מהות הטיעון.
וכמו שכתבתי והתעלמת בפלייאוף 86-87 שנים לאחר המעבר ד׳י ג׳יי קלע בפלייאוף 18.9 עם 8.9 אסיסטים בפלייאוף סופר מוצלח ואז מקהייל היה כבר די ברור שהוא הרבה יותר משחקן שישי מצוין.
ב-86 גם פאריש וגם איזה מחליף ג׳ינג׳י עם ברכיים גמורות שגם היה בדרך להול אוף פיים השלים עם מקהייל ועם בירד מה שאז נחשב הפרונטליין מהטובים בהיסטוריה ועד היום שווה לפחות טופ 10-15 מהטובים בהיסטוריה.
לראייה גם פאריש גם וולטון (שכמובן היה מעבר לשיא אבל עדיין) גם מקהייל וגם פאריש וגם די ג׳יי עצמו בהול אוף פיים.
הרבה רול פליירס מגיעים להול אוף פיים לדעתך?

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

נערך לאחרונה על ידי רונימקרוני בתאריך ש' ספטמבר 02, 2017 5:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 5:08 am 
Hall of Famer

לא הבנתי. איזה פרונט קורט עקף אותם מאז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 5:11 am 
Freshman

לדעתי הם מהגדולים שבגדולים אבל אני לא אובייקטיבי ולא אנציקלופדיית כדורסל כמוך וכמו עמוס.
אז נמנעתי מלהציב אותם בטופ כי כאן בפורום תופסים חצי מילה מטיעון של 5 פסקאות מנטפקים אותה ומתעלמים מכל מה שכתבת.
אז ניסיתי להיות זהיר יותר.
אם הייתי כותב שהם הפרונטליין הכי טוב אז היה מתפתח כאן דיון על זה שאני לא מבין ומעריך את קארים וביל ראסל ואולי גם שאק וכו וכו

תסתכל על ממוצעי הפלייאוף של די ג׳יי בין 84-85 ובין 87-88 אלו נתונים של רול פלייר לדעתך?
https://www.basketball-reference.com/pl ... sde01.html
חוץ מהפלייאוף גם קריירה של:
5 הופעות באולסטאר !!
9 פעמים בחמישיית ההגנה
פעמיים אול nba
ונשים לבקשת עמוס את ה-mvp בצד כי הוא היה בסיאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 6:06 am 
Hall of Famer

אתה צודק. האמת היא שאחרי זה חשבתי על זה ונדמה לי שהפרונט קורט הכי טוב מאז היה בכלל זה שדטרויט הציבה, בטח בצד ההגנתי - הוואלאסים וגם קצת פרינס, אבל הם רחוקים מאד מאלו של בוסטון. בעצם גם הספרס מודל 99 היו חתיכת פרונט קורט, אבל רובינסון כבר לא היה בשיאו, ושון אליוט אף פעם לא היה מעבר לשחקן טוב עם הבלחות אולסטאר.

לגבי די.ג'יי, לי אישית ברור שאתה צודק. המעמד שלו היה גבוה בקצת משל איגודלה של גולדן סטייט למשל, או ג'ינובילי של אמצע\סוף העשור הקודם. משהו כזה לדעתי. עוד השוואות בהן הוא עומד בצד המנצח? הורנסק של יוטה, הרסי הוקינס של סיאטל, ריי אלן בגרסת מיאמי.
מצד שני, הוא כנראה מפסיד לריי אלן בגרסת בוסטון (ובטח לזה של מילווקי או סיאטל) ולריפ המילטון של דטרויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 6:19 am 
Freshman

בצד ההגנתי הפרונטקורט של הבד בויז עם ליימביר, סאלי, מהורן ורודמן הם הפרונטליין הכי טוב שאי פעם ראיתי.
רוצחים הגנתיים עם מרפקים ובלי מרפקים.
לגבי מפסיד לריי אלן אני מסכים אבל זה לא מוריד מערכו.
רול פלייר זה בדרך כלל שחקן אפור חד מימדי שתורם באספקט בודד או שניים לקבוצה בלי להתלונן שהוא לא מוביל התקפי. לא שחקן שמסיים פלייאוף של 23 משחקים עם 18.9 נקודות ו-8.9 אסיסטים.
היו טובים ממנו והיו פחות טובים ממנו אבל הוא היה שחקן שחקן ולא איזה שחקן חד מימדי שמתפקד רק בהגנה או רק בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 10:31 am 
Hall of Famer

רונימקרוני כתב:
לדעתי הם מהגדולים שבגדולים אבל אני לא אובייקטיבי ולא אנציקלופדיית כדורסל כמוך וכמו עמוס.
אז נמנעתי מלהציב אותם בטופ כי כאן בפורום תופסים חצי מילה מטיעון של 5 פסקאות מנטפקים אותה ומתעלמים מכל מה שכתבת.
אם הייתי כותב שהם הפרונטליין הכי טוב אז היה מתפתח כאן דיון על זה שאני לא מבין ומעריך את קארים וביל ראסל ואולי גם שאק וכו וכו

תסתכל על ממוצעי הפלייאוף של די ג׳יי בין 84-85 ובין 87-88 אלו נתונים של רול פלייר לדעתך?
5 הופעות באולסטאר !!
9 פעמים בחמישיית ההגנה
פעמיים אול nba

חבל שלא שמת בצד את הבחירות לחמישיות העונה, שכמובן היו בעונות בסיאטל.
יכולת לשים בצד גם 4 הופעות אולסטאר שהיו בשנים שקדמו להגעתו לבוסטון.
בנוגע לחמישיות ההגנה הוא נבחר 4 פעמים במדי בוסטון וכמובן שזה היה חלק מהתפקיד שלו בבוסטון, גארד הגנתי משובח.
רול פלייר יכול להיות בהרבה גוונים וצורות. בעיקרון דניס ג'ונסון לרוב מילא תפקיד מאד מסויים. הוא לא יצר הרבה לעצמו, הוא קלע את הזריקות הפנויות, הוא שלט בקצב המשחק, אבל למשל את המשחק העומד כרכז הוא לא ניהל, אלא אחד בשם לארי בירד. אתה יודע, רול פלייר זה לאו דווקא מילת גנאי. וגם אם לדי.ג'יי היה פלייאוף אחד מדהים, זה עדיין פלייאוף אחד ולא מייצג את התקופה שלו בבוסטון.

כל הויכוח החל מזה שהשווית את קיירי לרכזי עבר של בוסטון. אז בניגוד לשאר השמות (וגם טייני די איתו באותה סירה) די.ג'יי לא היה שחקן מוביל. קיירי אירווינג יהיה שחקן מוביל, הפנים של המועדון. לגבי המיקום שלו ברשימה זה כמובן ספקולציות שאי אפשר לנבא. פול פירס עד 2008 היה הפנים של הסלטיקס, שחקן נהדר, מהטובים בליגה בשנים שהוא שיחק, אבל לא איזה אגדת בוסטון שעומדת בנשימה אחת עם אגדות העבר. האליפות של 2008 והשנים עם הביג 3 הפכו אותו לאחת מאגדות בוסטון הגדולות ביותר. אם קיירי ימלא את הפוטנציאל הגדול שלו, אבל הסלטיקס לא יהיו מספיק טובים בשביל להתמודד על האליפות, אז המעמד שלו יהיה לחלוטין שונה מזה שיהיה אם הוא יזכה באליפות. אם אתה רוצה מיקומים, אז ללא מאבק על האליפות הוא ייזכר מתחת לדי.ג'יי ולדעתי גם ג'ו ג'ו וייט (אחד האנדרייטד בהיסטוריה של הסלטיקס) בלוול של אייזיאה. אליפות תקפיץ אותו למקום מתחת לקוזי.

סתם לניטפוק, עוד אנדרייטד גדול היה ג'יימס אדוארדס, שבעונת האליפות השנייה היה שחקן חמישיה ושחקן משמעותי מג'ון סאלי. אם אתה סופר את רודמן, שבילה את חלק גדול מהדקות שלו בשנות האליפות בכלל בעמדה מספר 3, אז תכניס גם את מרק אגווייר. בהחלט פרונט ליין מהטובים בהיסטוריה, אבל לא בכיוון של הסלטיקס הגדולים, שדווקא עליהם יש קונצנזוס שהם הפרונט ליין הטוב בהיסטוריה, בטח בנק' הזמן עד שנות האלפיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 1:11 pm 
Junior

אם כבר השוואה בראייה היסטורית. קיירי יושווה לפול פירס, לארי בירד, ויטאלי פוטפנקו וכו'. זה לא קשור לעמדה במגרש. אלא לכלבי אלפא ירוקים אחרים בהיסטוריה.

בניגוד למה שהוא ניסה לצייר במסיבת עיתונאים [אני לא יודע מה זה מנהיג, כולנו מנהיגים] בשביל זה הביאו אותו לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 2:31 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
רונימקרוני כתב:

5 הופעות באולסטאר !!
9 פעמים בחמישיית ההגנה
פעמיים אול nba

חבל שלא שמת בצד את הבחירות לחמישיות העונה, שכמובן היו בעונות בסיאטל.
יכולת לשים בצד גם 4 הופעות אולסטאר שהיו בשנים שקדמו להגעתו לבוסטון.
בנוגע לחמישיות ההגנה הוא נבחר 4 פעמים במדי בוסטון וכמובן שזה היה חלק מהתפקיד שלו בבוסטון, גארד הגנתי משובח.
רול פלייר יכול להיות בהרבה גוונים וצורות. בעיקרון דניס ג'ונסון לרוב מילא תפקיד מאד מסויים. הוא לא יצר הרבה לעצמו, הוא קלע את הזריקות הפנויות, הוא שלט בקצב המשחק, אבל למשל את המשחק העומד כרכז הוא לא ניהל, אלא אחד בשם לארי בירד. אתה יודע, רול פלייר זה לאו דווקא מילת גנאי. וגם אם לדי.ג'יי היה פלייאוף אחד מדהים, זה עדיין פלייאוף אחד ולא מייצג את התקופה שלו בבוסטון.

כל הויכוח החל מזה שהשווית את קיירי לרכזי עבר של בוסטון. אז בניגוד לשאר השמות (וגם טייני די איתו באותה סירה) די.ג'יי לא היה שחקן מוביל. קיירי אירווינג יהיה שחקן מוביל, הפנים של המועדון. לגבי המיקום שלו ברשימה זה כמובן ספקולציות שאי אפשר לנבא. פול פירס עד 2008 היה הפנים של הסלטיקס, שחקן נהדר, מהטובים בליגה בשנים שהוא שיחק, אבל לא איזה אגדת בוסטון שעומדת בנשימה אחת עם אגדות העבר. האליפות של 2008 והשנים עם הביג 3 הפכו אותו לאחת מאגדות בוסטון הגדולות ביותר. אם קיירי ימלא את הפוטנציאל הגדול שלו, אבל הסלטיקס לא יהיו מספיק טובים בשביל להתמודד על האליפות, אז המעמד שלו יהיה לחלוטין שונה מזה שיהיה אם הוא יזכה באליפות. אם אתה רוצה מיקומים, אז ללא מאבק על האליפות הוא ייזכר מתחת לדי.ג'יי ולדעתי גם ג'ו ג'ו וייט (אחד האנדרייטד בהיסטוריה של הסלטיקס) בלוול של אייזיאה. אליפות תקפיץ אותו למקום מתחת לקוזי.

סתם לניטפוק, עוד אנדרייטד גדול היה ג'יימס אדוארדס, שבעונת האליפות השנייה היה שחקן חמישיה ושחקן משמעותי מג'ון סאלי. אם אתה סופר את רודמן, שבילה את חלק גדול מהדקות שלו בשנות האליפות בכלל בעמדה מספר 3, אז תכניס גם את מרק אגווייר. בהחלט פרונט ליין מהטובים בהיסטוריה, אבל לא בכיוון של הסלטיקס הגדולים, שדווקא עליהם יש קונצנזוס שהם הפרונט ליין הטוב בהיסטוריה, בטח בנק' הזמן עד שנות האלפיים.

כל הויכוח הזה החל מזה שאני השוויתי את קיירי לרכזי עבר?

אתה צוחק?

תעבור למעלה ותרענן את הזיכרון שלך...
גימל עשה את ההשוואה לא אני.
אתה הגבת להשוואה של גימל וציינת שהבדל מהותי ביניהם הוא שדי ג׳יי היה רול פלייר וקיירי הוא ממש לא רול פלייר.

אני חשבתי שההגדרה שלו כרול פלייר עושה עוול לשחקן גדול שויתר על ההנהגה לטובת בירד, אחד מהגדולים בכל הזמנים אבל זה לא אומר שהתרומה שלו
היא של שחקנים שאנחנו בדרך כלל רואים כרול פליירס כמו רון הארפר,טריסטן תומפסון או ג׳ון פקסון שחקני משנה במכונה של אלופות.
הוא היה כוכב שבא לקבוצת כוכבים והסכים לוותר על אופציה ראשונה בהתקפה אבל ממש לא היה אופציה אחרונה בחמישיה.
תעבור על נתוני הפלייאוף שלו ב- 84-85, 85-86 ו-86-87 גם שם היתה לו תרומה הרבה מעבר לרול פלייר אבל זה ויכוח עקר.
אתה התווכחת עם מה שגימל כתב ולא עם מה שאני כתבתי.

גם הניטפוק האחרון שלך היה די מיותר כי מה שאני כתבתי זה ״בצד ההגנתי״ שהפרונטליין של הבד בויז מבחינה הגנתית היה מהגדולים בהיסטוריה ולא בשני צידי המגרש אבל גם מזה התעלמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 5:27 pm 
Hall of Famer

צודק, אתה לא העלית את השמות.
אני חושב שאתה לוקח את ההגדרה של רול פלייר למקום אחר. רול פלייר לא חייב להיות שחקן אפור או שחקן משנה במכונה של אלופות. סתם דוגמא, טוני קוקוץ' היה השחקן הרביעי/שלישי בחשיבותו של הבולז, אבל הוא היה רול פלייר.
די.ג'יי לא היה אופציה אחרונה בחמישיה, אבל גם לא אופציה ראשונה, או שנייה. מעבר לכך, בבוסטון די.ג'יי לא היה לרוב שחקן יוצר. הוא נבנה בעיקר מהמשחק הקבוצתי. גם ההגדרה של כוכב שבא לקבוצה של כוכבים, שוב לא נכון. הוא היה שחקן מוכשר מאד עם תווית של שחקן שלא ממש ניתן לאילוף. הוא הגיע לבוסטון שהייתה בעיקר קבוצה של כוכב אחד. הקבוצה של הכוכבים שנראה שאתה שוב הולך וחוזר אליה היא של 86, קבוצה שנוצרה בעונה השלישית של די.ג'יי עם השיפור אצל איינג' וגם הגדלת המעמד של מקהייל וכמובן ההגעה של וולטון לספסל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 6:03 pm 
Freshman

כשגימל שואל על איך קיירי ברמה ההיסטורית מול רכזי סלטיקס אז למה שאני אקח דווקא את העונה הראשונה כדי לבחון את מעמדו ההיסטורי של די ג׳יי בין רכזי הסלטיקס?
אני בוחר ולא בטעות בעונת השיא כי זוכרים שחקנים לפי השיא ולא לפי ההתחלה.
אתה בוחן את הקריירה של קובי לפי העונה הראשונה שהוא לא היה בהרכב?
די ג׳יי הגיע לסלטיקס בגלל השדים הירוקים של הגארדן, קבוצה אדירה עם המסורת הכי מפוארת בכדורסל.
קבוצה שבנויה להילחם על טבעות, הם היו טובים בהתחלה והם אפילו השתפרו בהמשך. גם הוא התחיל יותר חלש והשתפר בפלייאופים המתקדמים.
אני לא כמו הכתב של טמקא שהחליט ששיקגו של ג׳ורדן לא הכי גדולה כי הם היו חלשים בעונות הראשונות שאורלנדו וולרידג׳ היה הכוכב.
אני זוכר את ג׳ורדן של שני הטריפיטים כל אחד עם היתרונות, ההשגים והמרקם הקבוצתי השונה לגמרי שבהם ולא את השוטר חסר המצפון בהתחלה.
כנראה שיש לנו הבדלים סמנטיים בהגדרה של רול פלייר ואני לא מוצא בשום מקום הגדרה מוחלטת ומוסכמת אז אני אעצור כאן ברשותך ואוותר.
בצורה שאתה מגדיר רול פלייר גם אם ההגדרה קצת עמומה לטעמי אני מבין למה אתה סופר אותו ככזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 9:50 pm 
Hall of Famer

נראה לי שבניגוד אליך, אני מודד את כל הקריירה של די.ג'יי בבוסטון ולא רק על עונה אחת של 86 (ששם אמנם שיחקו 4 הול אוף פיימרים עתידיים, אבל אם נדייק, אחד מהם היה במעמד מובהק נמוך מזה של ג'ונסון) או של פלייאוף אחד. הקריירה של ג'ונסון בבוסטון הייתה אדירה ואין לו מה להתבייש אפילו בעונה הראשונה, בהם הירוקים זכו באליפות. אני לא חושב שהתפקיד שלו השתנה באופן ממשי בעונות הבאות לעומת הראשונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80 ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: