סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 1:22 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
STACK כתב:
שום קשר בין מה שהיה היום לבין ההכנה.
התקפות עומדות מזעזעות התעקשות מיותרת על מקל שהיה מחריד ואליהו שהיה נוראי בין הוא כשיר ובין אם לא, לא נתן דקות לבלייזר יותר מידי דקות עם חמישיות לא טובות.
ההקרבה של האוול וההבלחות שלו מול בהתקפות של ראש בקיר פלוס כמה דקות של הגנה טובה הן הנקודות שאפשר לקחת מהמשחק.
בכל מקרה כרגע כמו שנכתב זה אולי יספיק לניצחון על אוקריאנה.

למשחק של הראשון לא הספקתי להגיע.
המשחק השני היה לא רע בכלל למרות חבלה מצד השופטים, הקהל הליטאי מרשים.
לא הבנתי למה המאמן הליטאי התעקש לא לשתף את מוטיאונס למרות שהריצה הטובה של הליטאים היתה בדקות שלו והוא היחיד שהתמודד עם הגבוהים הגיאורגים בהצלחה.
טוקו שאנגליה מצוין, המשך ישיר לעונה בבאסקוניה ופאצוליה שומר חכם וקשוח הלוואי על ישראל אחד כזה.

המשחק הראשון היה דיי חלש וגרמניה ניצחה אותו בהילוך ראשון. אוקראינה באמת לא שייכת לרמה, אבל נראה שגם אנחנו לא.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 7:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
sir charles כתב:
תומר כתב:
נו נו, התחלנו בלהגיד ביי לסיכוי והתפשרנו על מומנטום שלילי.
בדרך כלל נהוג לשמור את האופוריה/דיפרסיה לאחרי המשחקים, לא לפניהם

איך המומנטום עכשיו?
וביום שבת מקבלים את הליטאים עצבניים אחרי ההפסד היום. אני די בטוח שמולנו ולאנציונאס לא יסתפק ב7 זריקות מהשדה.

אני מודה שאני מתקשה להבין מה אתה רוצה (למעט להציק קצת שזה בסדר גמור כמובן).
טענת שעם שני הפסדים (ובפרט בשני המשחקים הראשונים) הנבחרת תאבד סיכויי עליה. אני טענתי שזה לא ככה וגם חלקתי על הטענה שעיתוי ההפסדים משמעותי.
אז איזו אינפורמציה חדשה נוספה לנו עכשיו שקשורה קשר - ולו רופף - לטיעון שלי (או לשלך לצורך העניין)? אנחנו אפילו לא יודעים מה יהיה בהמשך ואם יהיה מומנטום או לא יהיה. רק יודעים שחטפנו בראש.
הנבחרת נראתה קטסטרופה, זה מה שיש מן הסתם.
אם לא יעלו זה בגלל שיפסידו לגיאורגיה וגרמניה, לא בגלל ההפסד לאיטליה ואפילו הוא ביום הראשון למשחקים.

ממש לא מעוניין להציק.
כתבתי מקודם שאני לא ממש אופטימי, ענית שכדאי לשמור את הדיפרסיה לאחר המשחק... מתברר שכנראה שהיתה סיבה לפסימיות שלי.

דרך אגב מה מצב שאר המארחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 8:59 am 
Junior

אסור שהנבחרת תעלה שלב, זו תהיה רמאות ולא תוביל לשום שינוי נדרש, כמו למשל החתמת מאמן זר, כי המאמנים הישראלים פשוט נותרו בשנות התשעים. זה שם חותמת סופית על כמה החוק הרוסי פגע בשחקן הישראלי והפך אותו לעצל, שלא צריך להשתפר במילימטר כדי לשחק ואפילו להגיע לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 9:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

arie כתב:
אסור שהנבחרת תעלה שלב, זו תהיה רמאות ולא תוביל לשום שינוי נדרש, כמו למשל החתמת מאמן זר, כי המאמנים הישראלים פשוט נותרו בשנות התשעים. זה שם חותמת סופית על כמה החוק הרוסי פגע בשחקן הישראלי והפך אותו לעצל, שלא צריך להשתפר במילימטר כדי לשחק ואפילו להגיע לנבחרת.

תעודת עניות לכדורסל הישראלי שכדיר ופניני משחקים בנבחרת. גם במדינת ספורט מתוקנת מאגר הכשרונות היה קצת מתרחב יותר במשך עשור כך שאליהו, הלפרין ומקל לא היו בסגל אחרי העונה שהיתה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 9:54 am 
Junior

עברה בי המחשבה שאולי זה הסגל שלנו כי עלינו אוטומטית לאליפות, ושאם היינו צריכים להתמודד כדי להגיע לשם, אז הטובים באמת היו משחקים ולא היו מבוצעים כל מיני זימוני כבוד.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 10:45 am 
Hall of Famer

מה שמפריע לי הרבה יותר מניואנס טקטי כזה או אחר - זו ההחלטה לבוא ולשחק עם 7-8 שחקנים בלבד .
זלמנסון הוא הסנטר המחליף שלנו - נקודה . ככזה לא ייתכן שהוא לא יראה מגרש משחק שלם . בדומה קדריט מוגזם מאוד לאליהו ( שגם חולה עדיין ) ולפניני על חשבון בלייזר , וגם במשחק שכה מתקשים התקפית - מוזר שהלפרין ( שבכל זאת מביא משהו אחר למשחק ההתקפה - לטוב או לרע ) עולה רק לקראת סיום הרבע השלישי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 10:57 am 
Junior

היה צפוי מה שקרה. ברגע שהנבחרת הזאת בפיגור של 8-10 מול נבחרות שמצופפות ומודעות לבעיה של הקליעה מבחוץ אין לנו שום אפשרות לחזור. בגלל זה בזמנו גם הצעתי את בלאט [למרות הסלידה המובנית] לפתרון זמני למספר דקות מוגבל לפתור את הבעיה הזו. ברגע שהנבחרת נקלעה לבור הזה ברבע השלישי מי היה יכול לפתוח את המשחק מבחוץ ? אין לנו שום אפשרויות על הספסל. לטימור יש סט שוט אבל הוא פריך מנטלית וגם כל הקמפיין הזה אני מנחש שהתרומה שלו תהיה זניחה.

לא ייאמן ששמחון הושאר בחוץ.

לגבי אלה המתלוננים על מאגר הכשרונות. צריך לדייק. היו כמה שנים רזות במיוחד בהפקת שחקנים [גילאים 25-28] ארבע שנים שכמעט לא צמחו לנו שחקנים וגם הבולטים בשכבת הגיל הזו לא מקבלים מספיק אשראי [בלייזר,שמחון] או שסתם נפצעו והושארו בחוץ [משעור]. אם בודקים את מספר השחקנים בליגת העל בקבוצת הגיל הזו אני מנחש שוב שנמצא מספר נמוך במיוחד. גם הקמפיין הזה וגם הבא די אבודים מבחינה זו. אם כי במבט קדימה, יש לנו מאגר כשרונות רחב ויפה מאוד מגילאים 23 ומטה. זה ייקח עוד כמה שנים אבל העתיד ורוד יותר ממה שאנחנו רואים עכשיו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:01 am 
Senior

יש סיפור די ידוע על המינגווי שאותגר על ידי חבריו לכתוב סיפור בשש מלים. הוא כתב את מה שיש אומרים שמאוחר יותר הוא התיחס אליו בתור אחד הסיפורים הטובים שכתב:
"למסירה - כרטיס למשחק הנבחרת. לא תנצח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:25 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
מה שמפריע לי הרבה יותר מניואנס טקטי כזה או אחר - זו ההחלטה לבוא ולשחק עם 7-8 שחקנים בלבד .
זלמנסון הוא הסנטר המחליף שלנו - נקודה . ככזה לא ייתכן שהוא לא יראה מגרש משחק שלם . בדומה קדריט מוגזם מאוד לאליהו ( שגם חולה עדיין ) ולפניני על חשבון בלייזר , וגם במשחק שכה מתקשים התקפית - מוזר שהלפרין ( שבכל זאת מביא משהו אחר למשחק ההתקפה - לטוב או לרע ) עולה רק לקראת סיום הרבע השלישי .

+ 200
ארז בניהול משחק הזוי.
חוסר אמון מוחלט בצעירים (כאילו שהוותיקים כאלה טובים פחחחח).
למה בר טימור לא שיחק? איפה בלייזר? פניני כזה טוב שבלייזר לא צריך לראות מגרש?
למה לא לתת לזלמנסון דקות וביטחון לאור היכולת העלובה של ליאור אליהו, ולדעתי גם האוול?
מה כבר יכול להיות יותר גרוע?
ומה אתה מכניס למשחק מיד את בלינלי (דאוסן ממש לא מתאים לשמור עליו, זו בדיחה).
האיטלקים הלכו מהתחלה למלי, שניהל את המשחק מהפוסט, כשהגארדים-פורוורדים (בעיקר בלינלי) מקבלים חסימות מדורגות.
לא עשינו כלום לשנות את זה. אפילו דבר פשוט כמו דאבל טים על מלי + להמר על אחד האיטלקים האחרים (אפילו האקט, כמובן לא בלינלי או דאטומה) - לא עשינו.
חושב גם שנעשתה טעות ביחס למשעור, הוא צריך היה להיות בנבחרת. וכמובן שמחון צריך היה להיות בנבחרת במקום כדיר.
בעקבות המשחק אתמול, איבדתי הרבה מההערכה שהיתה לי לאדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:28 am 
Junior

יש לך רק טעות אחת: איך בכלל הערכת את אדלשטיין... נפלת בפח של חבריו בתקשורת, מדובר על מאמן בינוני עם הבלחות מעטות וחוסר יכולת לעמוד בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:41 am 
Hall of Famer

ואני עוד הייתי בהיכל אתמול....
טימור בלייזר זלמנסון לא יתכן שהם יתייבשו על הספסל כמעט משחק שלם ששום דבר לא מתפקד
למזלנו 4 עולות מכל בית וניצחונות על גרמניה ואוקראינה החלשות אמורות להספיק לעלות שלב
אני בטוח שבמשחקים הבאים תהיה רוטציה יותר רחבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:43 am 
Junior

"החלשות", לעומת ישראל הן לא חלשות בכלל, ספק אם מהן תבוא הישועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 12:04 pm 
Junior

;;-))) ״גרמניה החלשה״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 1:04 pm 
Sophomore

נו באמת. עמית שמחון היה מושיע את הנבחרת במשחק הזה? אפשר להתבאס ואפשר לקטר. אבל שמחון? זה היה ההבדל בין ניצחון והפסד במשחק הזה? הטענה הזו מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 1:51 pm 
Junior

שמחון זה רק משל, פניני היה נוראי כל השנה ואסור היה לזמן אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 2:20 pm 
Hall of Famer

אני חייב לציין שחלק גדול מהתכנים בפייסבוק / טוקבוקים הזויים יותר מהרגיל .
החל מהצעות לפטר כעת את המאמן ( לא פחות !!! ) , ועד הספדים לכל ה"ותיקים" חוץ מכספי ( מקל , אוחיון , הלפרין , פניני , אליהו ) כאילו באופן גורף השמות שהם מעלים ( שמחון , הרוש , מנקו וכו' ) כן מתאימים כרגע יותר להתמודדות ברמה בינלאומית גבוהה .

אני מוטרד כבר שנים מדבר אחר , והוא אינו רמת הכישרון אלא הגיוון במשחק ( וזה במידה מסוימת נוגע לא רק לנבחרת אלא גם לליגה הישראלית - כולל הקבוצות הבכירות ) .
בכל נבחרת כמעט יש שחקן פנים מסיבי ( אחד לפחות ) המהווה מטרה תחת הסלים . אני לא מדבר רק על שחקנים ברמה עולמית כמו וואלנצ'ונאס , אלא למשל על קרנובסקי הפולני ואפילו וידמאר ( שאפשר להגיד שהוא לא צריך לקבל כדור לאור הקו האחורי של הסלובנים - אבל עדיין לפחות נותן להם אופציה סבירה בפנים פה ושם ) .
אז אם אין לנו שחקן שכזה גם בגלל נתונים פיזיים , הרי שגם למשל קלע שנע על חסימות אין לנו ( ובסופו של דבר גם על שמחון או נניח יבזורי של לפני שנה-שנתיים - לא היו משחקים תרגילים במיוחד ) , וגם את זה רואים בנבחרות אחרות - בין אם זה לאחד הכוכבים כמו בלינלי , או אפילו לשחקן די שולי כמו לוקה שטייגר הגרמני - שכל תפקידו הוא להשליך שלשות .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ו' ספטמבר 01, 2017 2:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 2:30 pm 
Sophomore

מה שכן, גם בחלוף הלילה, אני מתקשה להבין למה אדלשטיין - שוב - הלך עם הרכב של מקל ואוחיון ביחד. ואני בטוח שנקבל עכשיו תצוגת פאניקה הפוכה לחלוטין. כלומר, הוא יזרוק למגרש את טימור, בלייזר וזלמנסון ל- 30 דק׳ כדי לרצות את הציבור, במקום לנסות לאזן בין הדקות של כולם (כפי שהצליח לא רע במשחקי ההכנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 5:47 pm 
Senior

לא שאני חושב שאם מישהו אחר שהיה מנהל את המשחק היינו מנצחים אבל אני מסכים שאדלשטיין היה מחריד
הרי מול איטליה אי אפשר באמת להיכנס לקרב חפירות אז אתה משחק עם שמונה שחקנים שמתוכם שנים פרשו כבר אבל שכחו להתעדכן (ולעדכן) ועם עוד שחקן אחד שהמילה "איטיות" חרוטה על כל הקפצה שלו. באמת מאוד הגיוני.
האחרים? האוול מוגבל אבל זה מה שיש אני מניח, אתמול הוא שיחק נגד שלושה שחקנים יותר גדולים ממנו, הוא לא מספיק חזק ואתלטי כדי להתמודד איתם. מעבר לזה, היה לי רושם שהנבחרת מעדיפה לשחק על הפרימטר (הגיוני, עם כל קלעי השלשות שלנו) והוא לא באמת קיבל כדורים באותיות. אוחיון אולי היה גרוע בהתקפה אבל אני לא חושב שעשו עליו סל אחד בהגנה. דוסון גם לא היה איום אבל אני חושב שדווקא מהמשחק הזה אפשר לצאת מעודדים. האתלטיות והמוטיבציה כבר שם, שמישהו ילמד אותו לקלוע. הלפרין לא ממש שיחק הרבה אבל כשהוא שיחק זה היה הבדל כל כך גדול מול מקל שכואב הלב.

כואב הלב גם (בעיקר) על כספי שבאמת היה תענוג במחצית הראשונה אבל פשוט נגמר בשניה. אני לא חושב שהייתה אי פעם בנבחרת סיטואציה כזאת של הפרש רמות כל כך גדול בין הכוכב לאלו שאחריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 5:48 pm 
Senior

ואגב, לדעתי למשחק נגד ליטא כספי לא יעלה.
בכל אופן אני מקווה שלא יעלה, או שישחק דקות מועטות. אין הרבה הגיון לשחוק אותו שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 6:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לשמחתי לא ראיתי את המשחק (עד שהתפניתי עודכנתי ש10 הפרש לאיטלקים בסוף השלישי וכבר ויתרתי על התענוג) אבל אם לפי מה שהבנתי הלפרין נכנס 3 דקות לסיום הרבע השלישי והנבחרת לא קלעו סל שדה מבערך רבע שעה לסיום, אז איך בדיוק הכניסה של יותמי ממי תרמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 7:02 pm 
Freshman

מישהו מעוניין לקנות ב40 ש"ח (עלות) לליטא-איטליה, יום א' 18:30?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 8:14 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
לשמחתי לא ראיתי את המשחק (עד שהתפניתי עודכנתי ש10 הפרש לאיטלקים בסוף השלישי וכבר ויתרתי על התענוג) אבל אם לפי מה שהבנתי הלפרין נכנס 3 דקות לסיום הרבע השלישי והנבחרת לא קלעו סל שדה מבערך רבע שעה לסיום, אז איך בדיוק הכניסה של יותמי ממי תרמה?

היא לא. הוא גם לא היה טוב. אבל לצפות משחקן כמו הלפרין, בן 34, להיכנס קר בדקה ה- 27, כשהמשחק כבר חצי מת, זה לא רציני. וזו בדיוק הבעיה. אני חושב שאדלשטיין עשה לו עוול שהכניס אותו בדקה ה- 27, והיה עדיף שלא יתן לו דקה.

וזה רק ממחיש את הבעיה ברוטציה. במקום לתת לו 5-6 דק׳ ברבע השני, ועוד 5-6 דק׳ ברבע השלישי-רביעי, ובסך הכול 10-12 דק׳ - הוא זרק אותו למגרש, קר, כשהמשחק חצי מת. וכידוע, הלפרין לא שחקן שמתחמם מהר.

ואני גם בכלל לא מבין למה לתרגל כל ההכנה רוטציה ארוכה, אבל פתאום במשחק הראשון לקצץ את הרוטציה למינימום האפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:02 pm 
Senior

הוא לא היה טוב אבל עדיף בהמון על מקל. פתאום הכדור מתחיל לעבור בין שחקנים ולא רק להתכדרר למוות.
הסיבה שהנבחרת הפסיקה לקלוע לא קשורה ליותם או לכל שחקן אחר שאינו כספי. ברגע שכספי מתח שריר הנבחרת הפסיקה לקלוע. עד כדי כך זה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:31 am 
Junior

המשחק היום לא יקבע אם נעלה או לא, השאלה איך הנבחרת תשחק, זה כרגע חשוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 1:07 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני חייב לציין שחלק גדול מהתכנים בפייסבוק / טוקבוקים הזויים יותר מהרגיל .
החל מהצעות לפטר כעת את המאמן ( לא פחות !!! ) , ועד הספדים לכל ה"ותיקים" חוץ מכספי ( מקל , אוחיון , הלפרין , פניני , אליהו ) כאילו באופן גורף השמות שהם מעלים ( שמחון , הרוש , מנקו וכו' ) כן מתאימים כרגע יותר להתמודדות ברמה בינלאומית גבוהה .

אני מוטרד כבר שנים מדבר אחר , והוא אינו רמת הכישרון אלא הגיוון במשחק ( וזה במידה מסוימת נוגע לא רק לנבחרת אלא גם לליגה הישראלית - כולל הקבוצות הבכירות ) .
בכל נבחרת כמעט יש שחקן פנים מסיבי ( אחד לפחות ) המהווה מטרה תחת הסלים . אני לא מדבר רק על שחקנים ברמה עולמית כמו וואלנצ'ונאס , אלא למשל על קרנובסקי הפולני ואפילו וידמאר ( שאפשר להגיד שהוא לא צריך לקבל כדור לאור הקו האחורי של הסלובנים - אבל עדיין לפחות נותן להם אופציה סבירה בפנים פה ושם ) .
אז אם אין לנו שחקן שכזה גם בגלל נתונים פיזיים , הרי שגם למשל קלע שנע על חסימות אין לנו ( ובסופו של דבר גם על שמחון או נניח יבזורי של לפני שנה-שנתיים - לא היו משחקים תרגילים במיוחד ) , וגם את זה רואים בנבחרות אחרות - בין אם זה לאחד הכוכבים כמו בלינלי , או אפילו לשחקן די שולי כמו לוקה שטייגר הגרמני - שכל תפקידו הוא להשליך שלשות .

יש, אבל הוא נשלח לנשנש שיפודי טופו בטאייפיי. איגור קולשוב.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 94 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: