סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:17 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
Bozzy כתב:
shmueliki כתב:
Bozzy כתב:
איפה כל אלה שטענו שזלמנסון צריך לשחק? הרג את הנבחרת.

זלמנסון צריך לשחק כמות מסוימת של דקות לא בגלל שהוא זלמנסון , אלא בגלל שסנטר מחליף צריך לשחק מתישהו , בטח ובטח כשהפותח הוא שחקן עם נטייה בולטת מאוד לביצוע עבירות .
אפרופו המחליפים , את הריצה הנחמדה בסיום הרבע השני עשינו בהרכב עם אוחיון ופניני ( ולא שפרסונלית הם עשו יותר מדי , פשוט זה מראה שכן ניתן למצוא את המקומות המתאימים לשלב שחקני ספסל ) .

שמואליקי, אין לי שום בעיה שהמחליפים ישחקו. יש לי בעיה עם כל אלה שטענו שצריך לשלוח את פניני, הלפרין, אליהו ואוחיון הביתה כי טימור, זלמנסון, בלייזר ודוסון צריכים לשחק. מה לעשות, שהם לא ברמה הזו. זלמנסון במיוחד.

אם ככה זה די מוזר שאתה לא טורח לציין את ההופעות הדי עלובות של הלפרין ופניני (שבכלל לא ברור לי מה הוא עושה על המגרש).

עלובות ביותר. אבל לחשוב שאם בלייזר, טימור ובמיוחד זלמנסון היו משחקים היינו נראים יותר טוב - נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:20 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
לא הבנתי על מה הקינות והאבל. מישהו חשב שיש לנו נבחרת ברמה של ליטא ואיטליה? האליפות של ישראל מתחילה ממחר.

זה לא עצם ההפסדים.
זה יותר זה שלא רואים שום דבר שמנסה אפילו להוות תחרות.
איטליה וליטא טובות, ויותר טובות מישראל , אבל הן לא נבחרות "אלוקיות"

אתה זוכר למשל את הנבחרת (המאד מוגבלת) של פפי, טפירו, קויז'יקרו וכו' שנתנה פייט לספרד ונבחרות
חזקות יותר והפסידה רק בשיניים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:33 pm 
Junior

Bozzy כתב:
הוקיץ' כתב:
Bozzy כתב:
shmueliki כתב:
Bozzy כתב:

זלמנסון צריך לשחק כמות מסוימת של דקות לא בגלל שהוא זלמנסון , אלא בגלל שסנטר מחליף צריך לשחק מתישהו , בטח ובטח כשהפותח הוא שחקן עם נטייה בולטת מאוד לביצוע עבירות .
אפרופו המחליפים , את הריצה הנחמדה בסיום הרבע השני עשינו בהרכב עם אוחיון ופניני ( ולא שפרסונלית הם עשו יותר מדי , פשוט זה מראה שכן ניתן למצוא את המקומות המתאימים לשלב שחקני ספסל ) .

שמואליקי, אין לי שום בעיה שהמחליפים ישחקו. יש לי בעיה עם כל אלה שטענו שצריך לשלוח את פניני, הלפרין, אליהו ואוחיון הביתה כי טימור, זלמנסון, בלייזר ודוסון צריכים לשחק. מה לעשות, שהם לא ברמה הזו. זלמנסון במיוחד.

אם ככה זה די מוזר שאתה לא טורח לציין את ההופעות הדי עלובות של הלפרין ופניני (שבכלל לא ברור לי מה הוא עושה על המגרש).

עלובות ביותר. אבל לחשוב שאם בלייזר, טימור ובמיוחד זלמנסון היו משחקים היינו נראים יותר טוב - נו באמת.

פה אני איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:34 pm 
Sophomore

הקינות שלי לפחות הן לא בגלל שטימור ובלייזר יותר טובים מהלפרין פניני (במקרה של פניני גם עציץ יותר טוב) ומקל. אבל גם ככה לא נגיע לכלום בטורניר הזה-לפחות שהצעירים ישתפשפו קצת ויצברו קצת נסיון. זלמנסון זוועה, לא מסוגל לקחת ריבאונד, הוא הגבוה הריבאונדר החלש ביותר שראיתי, וזה כולל את יוריצה גולמץ. אני במקום זלמנסון וכדיר לוקח את תומר גינת ובן אלטיט. אפילו רוטבארט עדיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:36 pm 
Sophomore

אני במקום אותם צעירים בורח לחו"ל, העיקר לא לשחק ולהתאמן בשלולית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:52 pm 
מנהל פורום

Bozzy כתב:
הוקיץ' כתב:
Bozzy כתב:
shmueliki כתב:
Bozzy כתב:

יכול להיות. אולי אפילו סביר להניח.
אני אבל חושב שאם היה לנו טיפה תכנון לטווח ארוך, אז בלייזר, זלמנסון וטימור, יחד עם שגב וקולשוב ואולי אפילו יפתח זיו היו מקבלים דק' במדי הנבחרת הבוגרת כבר באליפות הקודמת והיו מכינים אותם בהדרגה כך שהיום כבר היו לנו שחקנים מנוסים וטובים יותר. תמיד חושבים על העכשיו, על המיידי, ואז אנחנו מגיעים למצב ששחקני העתיד שלנו משחקים לראשונה בנבחרת בגיל 26-27 במקום בגיל 20-21 כמו במדינות אחרות, ואני אפילו לא מדבר על עילויים כמו מארקנן וקורקמאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:55 pm 
מנהל פורום

אני קצת מבולבל באיזה אשכול כותבים על משחקים לא של ישראל אבל כן בבית הישראלי.
בכל אופן, רציתי לשאול על ארטיום פוסטובויי, הסנטר האוקראיני הצעיר יחסית (בן 25) - הוא נראה מעולה בשני המשחקים. לא פורזינגיס אבל כן סופר-נייד יחסית לגובה (2.16 בלי נעליים) והראה ניצוצות של כישרון התקפי וגם הגנה טובה. ראיתי שהוא משחק בליגה הספרדית אבל לא מצאתי סטט'. איך הוא היה בעונה האחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:03 am 
Sophomore

ודים, הלפרין ערך את הופעת הבכורה שלו בגיל 19. לימונד, אליהו, כספי, מקל ואוחיון גם כן ערכו את הופעות הבכורה בגילאים צעירים יותר. זלמנסון, בלייזר, דוסון, טימור ושות׳ לא ערכו את הופעות הבכורה שלהם בגילאים האלה מסיבה מאוד פשוטה - הם לא היו מספיק טובים. למרבה הצער, גם היום הם לא ברמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:07 am 
Freshman

עצוב מה שראיתי מזלמנסון, שק תפוחי אדמה, פליישר לידו זה קווין מגי, מדד הפלוס מינוס שלו לדעתי 50-, כדיר עם גובהו וחוסר התאמתו לעמדה עשה יותר ממה שהגרוטאה הזה עשה, תומר גינת עדיף

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:08 am 
Sophomore

ודים, אני חושב שעיקר הבעיה היא שהשחקנים האלה לא משחקים במסגרת אירופאית עם הגנות נורמליותותרגילי התקפה שהם לא פיקנרול פעם פעמיים בשבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

3 תהיות:
1) מתי כספי ילמד לזרוק מהקו? איך שחקן שקולע באחוזים די טובים מ3 מחזיק בממוצע קריירה של פחות מ70% מהעונשין?
2) שאלה לאוהדי י-ם - לא השתפכתם פה על ההגנה של אליהו שהשתפרה? הריצה הליטאית התחילה עם השלשות הרצופות של קוזמינקאס על הראש שלו.
3) למה כדיר בנבחרת? הסיומת שלו מול גבוהים שלא משחקים בליגה הישראלית מביכה ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:18 am 
Junior

הבעיה שלי עם זלמנסון היא אותה בעיה שיש לי עם צ'וברוביץ'. אלה שחקנים שמזומנים בגלל המימדים שלהם ולא בגלל מה שהם מביאים למגרש.
הוא לא עושה שום דבר שנותן ערך מוסף. לתומר גינת לצורך העניין, יש דברים שהוא מביא למגרש. יש לו גם חסרונות כמובן וסביר להניח שהוא לא באמת היה מועיל לנבחרת, אבל מה מביא זלמנסון מלבד 206 סנטימטר והרבה קילוגרמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:28 am 
Sophomore

מחצית ראשונה היתה בסדר. ברבע השלישי חזרו לכדורסל הזוועתי.
לא ציפיתי לשני ניצחונות מהמשחקים האלה כן ציפיתי לכדורסל טוב יותר, בטח כשמדובר בנבחרת מארחת.
מזכיר מאוד את האליפות של 2013.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:51 am 
Sophomore

לא חשבתי שיש מה להתלונן על אדלשטיין נגד איטליה, הסגל שלנו פשוט מאוד חלש, וגם היום לא היה מה למכור.
כל השחקנים בירידה עם עונה רעה, אליהו הלפרין מקל אוחיון פניני דאוסון כספי, ממש חוץ מהאוול כולם נחלשו.
בלי קשר אפילו להחלשות אם נשווה את הסגל לאיטליה אין על מה לדבר, כספי נגיד שווה לבלנילי, ואחר כך יש להם 3 שחקני יורוליג טובים (דאטומה האקט ומלי), כשלנו אין עוד שחקן יורוליג לגיטמי אחד.
אז בכושר טוב ומלחמה יכולנו לתת יותר פייט, כששני הנבחרות בכושר רגיל זה כנראה הבדלי הרמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 1:03 am 
Freshman

kakon3 כתב:
לא חשבתי שיש מה להתלונן על אדלשטיין נגד איטליה, הסגל שלנו פשוט מאוד חלש, וגם היום לא היה מה למכור.
כל השחקנים בירידה עם עונה רעה, אליהו הלפרין מקל אוחיון פניני דאוסון כספי, ממש חוץ מהאוול כולם נחלשו.
בלי קשר אפילו להחלשות אם נשווה את הסגל לאיטליה אין על מה לדבר, כספי נגיד שווה לבלנילי, ואחר כך יש להם 3 שחקני יורוליג טובים (דאטומה האקט ומלי), כשלנו אין עוד שחקן יורוליג לגיטמי אחד.
אז בכושר טוב ומלחמה יכולנו לתת יותר פייט, כששני הנבחרות בכושר רגיל זה כנראה הבדלי הרמות.

כספי ממש לא ברמה של בלינלי
דטומה שחקן נדיר
וזהו, אין להם סנטר, המתאזרח חלש, מלי אולי קצת, ואל תשכחו שאנו משחקים בבית שלנו

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 1:41 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
אני קצת מבולבל באיזה אשכול כותבים על משחקים לא של ישראל אבל כן בבית הישראלי.
בכל אופן, רציתי לשאול על ארטיום פוסטובויי, הסנטר האוקראיני הצעיר יחסית (בן 25) - הוא נראה מעולה בשני המשחקים. לא פורזינגיס אבל כן סופר-נייד יחסית לגובה (2.16 בלי נעליים) והראה ניצוצות של כישרון התקפי וגם הגנה טובה. ראיתי שהוא משחק בליגה הספרדית אבל לא מצאתי סטט'. איך הוא היה בעונה האחרונה?

http://basketball.eurobasket.com/team/S ... 348?Page=3
19 דקות בממוצע , 9.3 נק' ( 66% לשתיים , 68% מהקו ) , 3.3 ר' , 1.0 חס'

ורק לחשוב מה הוא וקראבצוב יעשו לנו במשחק הנעילה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 1:49 am 
Hall of Famer

ברור שליטא ואיטליה עם סגלים טובים בהרבה משלנו ( אבל כך גם הגרמנים , ועל הגיאורגים ניתן עוד להתווכח כי יש להם קו גבוהים מדהים לצד קו גארדים לא מוכשר ולא עמוק ) .
אבל בינתיים אנחנו נראים הכי גרוע מכל נבחרות הבית , וזה כשאנו בסגל מלא ועם הביתיות .

במקביל רואים נבחרות אחרות ( שלא אמורות להיות טובות יותר מאיתנו ) כן נותנות פייט יפה מאוד לנבחרות עדיפות מהן - פינלנד , פולין ורוסיה למשל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 8:32 am 
Junior

מישהו יודע מה הכתובת של פיאניג'אני במילאנו? רוצה לשלוח לו פרחים על כך שלא נכנע לפופוליזם ודחק את הישראלים של הפועל לקצה הרוטציה, המון תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 9:00 am 
מנהל פורום

חשבתי שאתה רוצה את הכתובת שלו כדי להביא אותו כמחליף לארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 9:02 am 
Junior

למה לו את זה? אין לו עם מי לעבוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 9:08 am 
Junior

וברצינות: רק מאמן זר לנבחרת. ערימת האינטרסים, שמכונה "מאמן ישראלי", צריכה לאמן קבוצות מרכז טבלה ומטה בליגת העל ולא להתקרב לקבוצות עם שאיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 10:41 am 
Sophomore

אגב הכדורסל הנוראי של אוקראינה בבית של ישראל וגם של המארחות ישראל ורומניה, יחד עם האווירה המבאסת צריכים לאותת לכל מי שצריך על הצורך לחזור ל16 נבחרות.
תכננתי להגיע ל6 משחקים בתקווה להנות מכדורסל אירופאי קרוב לבית, בסוף הגעתי רק ל5 מהם רק באחד היה כדורסל נורמלי (גיאורגיה ליטא) והאווירה מבאסת במיוחד.
אתמול הגיעו איתי חברים שבאו לראשונה למשחק כדורסל נבחרות, המשפט הראשון שלהם היה, "זו אליפות אירופה בכדורסל?, זה די עלוב", העיקר טרחו להגביר את הווליום של הכריזה במנורה לרמת הבלתי נסבל.

אגב הכרוז דיווח בסיום על מספר של 9900 צופים בערך שזה יותר ממה שהיה בחמישי, אין שום סיכוי..

לחשוב שהחווית כדורסל הקודמת שלי היתה במשחק ליגה לא חשוב במיוחד בtd garden וכל האווירה שם היתה פי 20 טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 11:05 am 
Hall of Famer

STACK כתב:
אגב הכרוז דיווח בסיום על מספר של 9900 צופים בערך שזה יותר ממה שהיה בחמישי, אין שום סיכוי..

אולי סופרים כמות קהל בכל יום המשחקים ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 11:11 am 
Sophomore

ירון25 כתב:
, כדיר עם גובהו וחוסר התאמתו לעמדה עשה יותר ממה שהגרוטאה הזה עשה, תומר גינת עדיף

מה בדיוק כדיר עשה אתמול, חוץ מלהחטיא לייאפים ולעשות 4 עבירות ב3 דקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 11:36 am 
Freshman

Krembo2 כתב:
ירון25 כתב:
, כדיר עם גובהו וחוסר התאמתו לעמדה עשה יותר ממה שהגרוטאה הזה עשה, תומר גינת עדיף

מה בדיוק כדיר עשה אתמול, חוץ מלהחטיא לייאפים ולעשות 4 עבירות ב3 דקות?

אמרתי כבר לפני האליפות, כך שאני לא מופתע.

היעדר ההייפ והעניין טרום האליפות, שבאים לידי ביטוי בפועל באליפות, הם בעיקר תוצר של זימוני "כבוד" הזויים של ארזשטיין, בגיבויו של פנחס השליט הבלתי מעורער באיגוד,

ראו ערך, הלפרין, פניני, כדיר, זלמנסון, ואוחיון (חלקית) ,

ובכן, ראשית שגב - היה חייב חייב להיות בנב' ושהיו מורידים את איזה גנב שצריך מהעץ בשביל כך.

בהמשך, בלאט, יפתח זיו, קולשוב וגם רוטבארט, גם היו צריכים להיות, בלייזר צריך לקבל דקות.

לגבי כל נביאי השחורות, לא הייתי רץ לכך, כולם זוכרים את קטש ב2013 מספיד והשנה מפריח.

הכשלון כאן הוא בעיקר בחירה הזויה של שחקנים שגמרו את הסוס/כאלו שלא יהיו מתאימים אףפעם, הא ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 69 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: