סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 9:44 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בשנים טרום לברון קיירי היה בן 22, להחזיק את זה כטיעון לנחיתותו שבאים להשוות עכשיו בינו לבין ליליארד..אפשר אבל נראה לי מיותר.

בסופו של דבר, שחקנים די דומים עם יתרונות וחסרונות משיקים. רק שבכל קטגוריה העיפרון של קיירי מחודד מעט יותר. אין איזה אספקט במשחק שניתן להעיד שלילארד טוב ממנו ואנחנו מסכמים דיון בכל מיני חשבונאות היסטורית ומקבץ משחקים קטן שהמלך לא שיחק בהם כדי "להשוות". אני כן חושב שההופעות של קיירי בפלייאוף, הן הופעות של עילוי התקפי עם יכולת קלאץ מוכחת ונעשו ברמות הכי גבוהות שיש. לילארד בגיל 27 הצליח לדלג מעל דנבר. ייפי. מבחינתי זה הרבה פחות מרשים. ולצערי [מקווה שזה לא ישלח את קיופיפלו ליטול מנת יתר של חומצה פולית] זו כנראה גם תהיה ההתעלות פלייאוף האחרונה בשנות השיא של הקריירה שלו שכן דנבר האימתנית ומינסוטה יעקפו אותם בסיבוב.

אם לילארד יצליח להכניס את פורטלנד לפלייאוף השנה וקיירי לא יתקדם בשום אספקט של המשחק בבוסטון [בעיקר החסרונות שמשותפים לשניהם] אני אשנה זמירות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
בשנים טרום לברון קיירי היה בן 22, להחזיק את זה כטיעון לנחיתותו שבאים להשוות עכשיו בינו לבין ליליארד..אפשר אבל נראה לי מיותר.

בסופו של דבר, שחקנים די דומים עם יתרונות וחסרונות משיקים. רק שבכל קטגוריה העיפרון של קיירי מחודד מעט יותר. אין איזה אספקט במשחק שניתן להעיד שלילארד טוב ממנו ואנחנו מסכמים דיון בכל מיני חשבונאות היסטורית ומקבץ משחקים קטן שהמלך לא שיחק בהם כדי "להשוות". אני כן חושב שההופעות של קיירי בפלייאוף, הן הופעות של עילוי התקפי עם יכולת קלאץ מוכחת ונעשו ברמות הכי גבוהות שיש. לילארד בגיל 27 הצליח לדלג מעל דנבר. ייפי. מבחינתי זה הרבה פחות מרשים. ולצערי [מקווה שזה לא ישלח את קיופיפלו ליטול מנת יתר של חומצה פולית] זו כנראה גם תהיה ההתעלות פלייאוף האחרונה בשנות השיא של הקריירה שלו שכן דנבר האימתנית ומינסוטה יעקפו אותם בסיבוב.

אם לילארד יצליח להכניס את פורטלנד לפלייאוף השנה וקיירי לא יתקדם בשום אספקט של המשחק בבוסטון [בעיקר החסרונות שמשותפים לשניהם] אני אשנה זמירות.

לילארד יותר אקספלוסיבי. זה נכון שאין שני לחתוליות של קיירי בחדירה לסל אבל עדיין הוא לא דופק דאנקים in traffic שבזה לדעתי לילארד שלישי רק לווסטברוק וג'ון וול.
אאלט לילארד גם יותר טוב בקאץ אנד שוט (למרות שאני לא סגור על האחוזים ויכול להיות שאני טועה) כאשר קיירי יותר מהשחקנים שאוהבים להתמזמז קצת עם הכדור ולא לעלות מיד לזריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2017 11:51 pm 
Hall of Famer

כמו שנורטון אמר הוא גם מנהל משחק טוב וחכם יותר. לדעתי גם מנהיג טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 11:11 am 
מנהל פורום

נומת, איזה זיכרון קצר, לילארד שם את הסל היחיד בהיסטוריה של הNBA שניצח סידרה, מול יוסטון, הוא עשה את בגיל שקיירי ניהל קבוצת לוטרי כושלת
לילארד גם עבר את הקליפרס, נכון פצועה אבל עבר
כל מה שקרה עם קיירי בפלייאוף בערבון מוגבל מאוד בחסות לברון, בלעדיו הוא היה סוג של קמבה ווקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 1:02 pm 
Junior

אל תמעיט בערכנו, אנחנו נהיה יותר טובים השנה ובוסטון יהיו יותר גרועים. סביר שגם נהיה יותר טובים מבוסטון.
הסיכוי היחיד שלכם שלא לסכם את כל הקיץ הזה ככישלון זה אם תחתימו את טי-רוב על חוזה ואז יהיה לכם סיכוי נגדנו. אבל אנחנו נהיה בפלייאוף ונהיה הרבה יותר טובים משנה שעברה ולילארד הוא מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 1:05 pm 
Junior

למה נהיה יותר טובים? קודם כל סוואניגן. נורקיץ' שהיה פצוע בפלייאוף וכשהוא היה בריא היינו בין הטובים בליגה. הטרייד של קראב פינה את העומס בעמדה 3. אוון טרנר אחרי שנה של הסתגלות יהיה יותר טוב. מו הארקלס יקבל יותר דקות ויותר הזדמנות לבטא את עצמו. מייארס לא יכול להיות יותר גרוע מבשנה שעברה ואני מקווה שיחזור לכושר שלו מלפני שנתיים. החולשה היחידה שלנו היא בעמדות הגארד מהספסל. אם היה לנו איזה טיי לאוסון כזה שעולה מהספסל כמחליף ללילארד וסי.ג'יי. הייינו מושלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 1:58 pm 
Junior

הוא עשה את זה עם איזה למרקוס אלרידג, ניקולאס באטום, ווסלי מתיוס שעוד היה שווה משהו אז, רובין לופז.

ומה הוא עשה בפלייאוף של 2015 בזמן שאירווינג היה בגמר [תחת החסות ומיתוג הסייד קיק כמובן] ? מתחת לעשרים אחוז משלוש. כשלון די מחפיר מול הגריזליס.

תסתכל על האפקטיביות ההתקפית בפלייאוף וההבדל באחוזים בין לילארד לאירווינג. האחרון שומר על יעילות התקפית [שתמיד גבוהה ביחס ללילארד]שדומה לעונה רגילה. הראשון צולל להופעות פלייאוף של 36-40 אחוזים מהשדה.

למרקוס אלרידג' היה השחקן הכי טוב בסדרה הזו, אם כבר מדברים על זיכרון. באמת עצרת להסתכל על הסגל של הקאבס בשנים טרום לברון כשבאת להשוות ? ועוד כשאירווינג היה בן 22.

הסדרה המצויינת היא אכן סוג של הוכחה לגדולת לילארד אבל הניצחון על הקליפרס והזינוק המדהים מעל הנאגטס השנה בעייני בטלים.

זה לא משתווה לכמות זריקות הקלאץ' שקיירי סיפק בפיילאוף בשנים האחרונות. על פי התיאוריה של חלק מהחברים כאן כל מה שקורה בעולם הכדורסל הוא בצילו של לברון. ואי אפשר לדון על שום דבר. כל מה שאירווינג עשה בפלייאוף בשלוש השנים האחרונות באו עם מדבקה של "סייד קיק" וב"חסות" של לברון. שחקן שברגעים האחרונים נתן פעם אחר פעם לאירווינג לנצח את המשחקים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 2:58 pm 
מנהל פורום

אפשר לדבר כמה שרוצים על ה"זריקות הגדולות" של קיירי, אבל עננת בתשומת לב ההגנתית שמושך לברון תרבוץ עליהם כל עוד לא יוביל קבוצה
והבקשר לבלייזרס, דיים היה השחקן המוביל ולא למרכוס, יותר מזה הסמלים הגדולים של דיים לא היו בגלל הגנה על למרכוס

לוקח את דיים לפני קיירי לכל קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 9:35 pm 
Hall of Famer

את סטטיסטיקת הפלוס-מינוס של קליבלנד בגמרים כשלברון על הספסל אנו מכירים
יש נתון על אחוזי הקליעה של קיירי בדקות הללו ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 8:15 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כולם חוץ מפלאש מסכימים על המיקומים של פול ווול? כי לי הם נראים גבוהים להחריד אבל אולי למי שאשכרה קם לראות משחקים בלילה זה הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 8:23 am 
Hall of Famer

עם וול אני די מסכים, פול לטעמי כבר מתחיל להיות קצת אוברייטד ברשימות האלו, הוא עדיין בטייר של הסופרסטארים, אבל לטעמי הוא האחרון בטייר הזה, או לכל היותר בשיוויון עם איזייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 8:26 am 
מנהל פורום

את וול אני לא חושב שראיתי משחק אי פעם (שזה מעיד על הבורות שלי אבל גם על ההישגים שלו) ונורטון עצמו כתב שלפני שנתיים היתה לו עונה גרועה. כמה קוסם את צריך להיות כדי להצדיק מקום שלישי מקבוצה בינונית במזרח ולפני שמות אחרים מאוד מרשימים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 8:28 am 
מנהל פורום

הוא ממש קוסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 8:59 am 
מנהל פורום

על גבול המכשף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 9:45 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אשף התקנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 11:16 am 
Sophomore

אשף התקנה רוחץ טון. סטגדיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 11:29 am 
מנהל פורום

ואו, פעם הבאה אני אעביר הודעות שלי בקבוצה ביקורת עמיתים לפני השליחה כדי לוודא שאין בהן שום הרמות להנחתה :-(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 5:29 pm 
Junior

גם אני מסכים עם המיקום של וול. שיחק ממש טוב בפלייאוף האחרון. העלה את כל הממוצעים והאחוזים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 5:33 pm 
מנהל פורום

הפלייאוף האחרון הוא שיחק כמו מגה סטאר ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 7:36 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
עם וול אני די מסכים, פול לטעמי כבר מתחיל להיות קצת אוברייטד ברשימות האלו, הוא עדיין בטייר של הסופרסטארים, אבל לטעמי הוא האחרון בטייר הזה, או לכל היותר בשיוויון עם איזייה.

יאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, סאבוניס ו 149 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה