סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 1:00 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שוויק1 כתב:
הקהל התעורר בגלל שנהיה צמוד והיה מומנטום, לא בגלל הכרוז.

ביצה ותרנגולת. הקאמבק התחיל באזור הזמן שבו הוא התחיל לבקש מהקהל להפריע לזריקות של פויטמן והלז החטיא. לא שיש קשר בין שני העניינים בהכרח אבל אז התחיל המומנטום. אני חושב שהוא עשה את שלו ככרוז, לא צריך להגזים בחשיבות אבל גם לא להתעלם לגמרי.

עידן שגיב כתב:
מישהו יכול להגיד אם כספי דפק בסוף חסימה לשרודר או שהוא סתם החטיא לייאפ? ערוץ הספורט פשוט שכחו מזה. אם כן, אחת מהחסימות הגדולות שהיו פה בין שני אתלטים נהדרים שמשחקים איפה שצריך

כספי לא נגע בכדור, הוא פשוט דחף עם הגוף את שרודר ושינה את הזריקה. וזה היה נראה שהשופטים לא רוצים לגמור את המשחק עם שריקה. בכל שלב אחר במשחק זה היה פאוול קל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 1:08 am 
Hall of Famer

משחק פשוט עצום של דניאל תייס . שחקן כל כך ממושמע וללא גינוני כוכבות , שמתרכז בדיוק במה שהוא יודע לעשות ( 15 ר' , 3 חס' - כולל אחת גדולה על מקל בסוף ) .
קרדיט להאוול וכספי על 20 ריבאונד משותפים .
אני מקווה שהוכח הערב שהספסל יכול וצריך לשחק . במשחק הבא זה יכול להיות אוחיון ובלייזר , הכל תלוי יום ומצ'-אפ .

לקראת גיאורגיה
לדעתי כספי חייב להיות זה ששומר על שאנגליה . חייבים שחקן נמרץ ועירני שירוץ איתו את המגרש .
לכן אולי כדאי ואפשר פתאום לפתוח עם פניני , כי יהיה לאליהו מעט מוזר לשמור על מרקישווילי למשל .
השחקן השמיני בהיררכיה של הגיאורגים בינתיים - הוא עם ממוצע של 4 דקות למשחק . הזוי לחלוטין .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 1:22 am 
Junior

לאומית כתב:
גיא פניני גוויה, מטומטם מי שלא זימן את שמחון. איתו אנחנו עם רגל וחצי בחצי גמר.
כל הטוענים שאי זימונו של שמחון זה שגיאה, לא עושים זאת בהשוואה לגיא פניני, שברור שמקומו בנבחרת ראוי.

ההשוואה היא לכדיר, לכן לא ברור לי "העקיצה". לגיא פניני יש עוד לא מעט שנים במדים הלאומיים - ואין פה שאלה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 1:43 am 
Hall of Famer

תרחיש חביב ולא כה הזוי הוא שיוויון מרובע עם מאזן 3-2 !
תנאים לכך :
ישראל עושה 1-1 בשני המשחקים - סביר מאוד ( הייתי מעריך כ-50% )
גרמניה מפסידה פעמיים : לאיטליה וליטא - גם כן סביר ( הייתי מעריך כ-35% )
מי שניצחה את ישראל מפסידה לליטא ( אם זו אוקראינה ) או לאיטליה ( אם זו גיאורגיה ) , השנייה "מפתיעה" ומנצחת ( הייתי מעריך כ-20% )

כלומר , זהו תרחיש בעל סבירות של כמה אחוזים בודדים
הידד

הערה - כמובן שיכולים להיות בתים מרובעים גם אם ליטא ו/או איטליה יפסידו פעמיים - אבל זה באמת פחות סביר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 2:07 am 
Freshman

מישהו הזכיר פה, אבל לגמרי שון אליוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 4:35 am 
Freshman

אדום88 כתב:
לאומית כתב:
כל הטוענים שאי זימונו של שמחון זה שגיאה, לא עושים זאת בהשוואה לגיא פניני, שברור שמקומו בנבחרת ראוי.

ההשוואה היא לכדיר, לכן לא ברור לי "העקיצה". לגיא פניני יש עוד לא מעט שנים במדים הלאומיים - ואין פה שאלה בכלל.

עוד לא מעט שנים בנבחרת? הגזמת (בגדול) לכיוון השני. פניני כבר בן 34 ומאוד איטי. עם כל הכבוד להבלחות כאלה או אחרות, רוב הסיכויים שזה הקמפיין האחרון שלו. כמו שאם הלפרין פתאום נותן משהו במשחק הבא, זה לא אומר שמקומו מובטח לכמה קמפיינים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:07 am 
Freshman

לא ברור הקרדיט שמקל מקבל. הוא ממש מחרב את המשחק. כספי ואליהו לא הסתירו את מורת רוחם בזמן המשחק, וצועקים עליו תוך כדי משחק שיפסיק לכדרר (וראיתי אותם בזמן המשחק מתלוננים לארז). בשתי ההתקפות הקריטיות בשתי הדקות האחרונות הוא נכנס ומקבל בלוקים קלים שגורמים לאיבודי כדור. הוא לא מוסר ולא מוביל מתפרצות. הוא ממש איבד את המשחק במו ידיו. במיוחד אם יוגב או בר משחקים ויכולים לרכז, עדיף שחקן עם קליעה (יותם?) שיוריד את הצפיפות בצבע. גם בהגנה יוגב ובר הם אלה ששמרו רוב הזמן על שרודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:11 am 
Junior

בר טימור:יש לנו בעיה ברבע השלישי בכל פעם וגם הפעם זה קרה. . לבעיה הזאת קוראים ארז אדלשטיין, שקופא ברבע השלישי ולא מבצע שום שינוי. הניצחון אתמול היה למרות המאמן ושלא יספרו לכם סיפורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:20 am 
Sophomore

לאומית כתב:

פספסתי את התגובה שלך לגבי פניני ב2 המשחקים הקודמים..., 0 נקודות להזכירך , וכמובן אי הגנה בשום פוזיציה.
האם הוא מסוגל לנפק משחק כזה כמו אמש פעם ב? בוודאי , לבנות על זה? שיהיה לך לבריאות.
האמת שלא ראיתי את זה מגיע , בעיקר אחרי הצרחות שפניני דפק לכספי(??) אחרי איבוד בבק דור , בטח אחרי ה 16 הפרש. אחלה נצחון.
צריך להגיד תודה להאוול , על משחק ענק (ברכות לירושליים) , בעיקר על האמונה שהוא הקרין והלחימה (מה זה אומר על הכדורסל שלנו שמי שהכי נלחם אמש ובעוד כל השאר עם הראש באדמה , הוא מתאזרח - ועוד אחד כזה שהשיג את האזרחות שלו באמצעים מפוקפקים) , בעיקר על זה שהוא השאיר את המשחק חי , תודה לבר טימור שהשכיח את המשחק המחריד של אוחיון , תודה לשופטים , ממש תודה , הרבה זמן לא ראיתי שיפוט כל כך ביתי , למרות גל מקל , אדלשטיין וליאור אליהו במחצית השנייה , איכשהוא הצלחנו לגרד נצחון , שאפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:21 am 
Sophomore

arie כתב:
בר טימור:יש לנו בעיה ברבע השלישי בכל פעם וגם הפעם זה קרה. . לבעיה הזאת קוראים ארז אדלשטיין, שקופא ברבע השלישי ולא מבצע שום שינוי. הניצחון אתמול היה למרות המאמן ושלא יספרו לכם סיפורים.

הרבה זמן לא ראיתי מאמן כל כך קפוא כמו הארזשטיין הזה , הוא כל כך אנטי חילופים כאילו זה עולה לו בדם , אחרי 2-3 דקות הייתי מעיף קיבינימאט את שון ואליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:23 am 
Sophomore

רלפי כתב:
לא ברור הקרדיט שמקל מקבל. הוא ממש מחרב את המשחק. כספי ואליהו לא הסתירו את מורת רוחם בזמן המשחק, וצועקים עליו תוך כדי משחק שיפסיק לכדרר (וראיתי אותם בזמן המשחק מתלוננים לארז). בשתי ההתקפות הקריטיות בשתי הדקות האחרונות הוא נכנס ומקבל בלוקים קלים שגורמים לאיבודי כדור. הוא לא מוסר ולא מוביל מתפרצות. הוא ממש איבד את המשחק במו ידיו. במיוחד אם יוגב או בר משחקים ויכולים לרכז, עדיף שחקן עם קליעה (יותם?) שיוריד את הצפיפות בצבע. גם בהגנה יוגב ובר הם אלה ששמרו רוב הזמן על שרודר.

מקל הוא הרכז האחרון שאתה רוצה בקבוצה שלך , זה שהוא כבר לא במכבי זאת ההחתמה הכי משמעותית שלהם הקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:25 am 
Junior

הלפרין ואליהו לא צריכים לשחק עד סוף האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:45 am 
Junior

טוב, סיכום שלי לאתמול.
פעם ראשונה שאני פוקד את ההיכל מאז 2003. היה אחלה, במיוחד המשחקים הראשונים, לא של ישראל. ישבתי ממש שורה ראשונה מעל גיל ברק.
אוקראינה-גאורגיה: אוקראינה נבחרת חביבה ומאוד ממושמעת. החבילה לאורך כל המשחק ולא התרגשו מהדחיפה של הקהל הגיאורגי או מכולות ספורדיים של קאמבק. סונגליה שחקן מרשים מבחינה פיזית אבל לא תמיד בוחר בפעולה הנכונה. שרמדיני קלע המון בחצי הראשון אבל היה חור עצום בפיקנרול ולכל בקושי ראה משחק בחצי השני.

ליטא-איטליה: עוד משחק שהיה לגמרי בשליטה של קבוצה אחת למרות תוצאת הסיום הקרובה. היה משחק ברמה טובה. בחצי הראשון איטליה עוד שיחקה טוב. מלי עם כמה פעולות טובות ובלי לי. אבל השלשות של ליטא פשוט גמרו אותם. קשה לשמור על קבוצה שקולעת טוב כל כך מבחוץ.
לליטר יש בעל בית אחד ברור, וזה קלייניטיס. הכל עובר דרכו והוא המנהיג של הנבחרת הנהדרת הזו. אין המון כישרון אישי שם בנבחרת, אבל עם הדחיפה מהקהל יום טוב מבחוץ, נבחרת כמו איטליה לא ממש היוותה תחרות.
הקהל של ליטא - תענוג.
ישראל- גרמניה: לא ממש ברור איך ניצחנו את זה. חוץ מכספי ובעיקר האוול כל הנבחרת שיחקה גרוע. הגארדים שלנו כל כך מוגבלים שזה כואב. מקל מאבד כדור בחצי מגרש שלנו, או סתם מכדרר יותר מדי, או חודר לחסימה צפויה מקילומטר. אוחיון זה אוחיון, הרבה האסל לא באמת יוצר משהו. אני בעיקר לא מבין את ההתלהבות מהמשחק של טימור. לדעתי שיחק רע על גבול המביך. לא יוזם כלום בהתקפה, מפחד מהצל של שרודר כל פעם שמכדרר מולו ובעיקר נראה פריך מנטלית.
גם פניני שלכאורה נתן משחק טוב היה רע מאוד בהגנה ואיטי עד כאב.
נקווה לעוד נס כזה השני המשחקים הבאים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:47 am 
Hall of Famer

ברור , אליהו לא צריך לשחק עד סוף האליפות.... אני בטוח שבלייזר וכדיר יתנו הרבה יותר ממנו (NOT).

בנקודת הזמן הנוכחית אין אף 4 ישראלי שמתקרב ליכולות של אליהו , ולכן הוא ישחק באליפות הזאת , והרבה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:49 am 
Junior

לא צריך לשחק ומצידי שנעוף, זה לא קשור לכישרון, הוא פשוט מסריח את הפרקט וגורם לדמורליזציה בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:53 am 
Hall of Famer

מצידך שנעוף , מצד האחרים לא.

אגב , איך הוא גורם ל"דמורליזציה" ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 9:57 am 
Junior

בחוסר המחויבות שלו, לא מיקרי שאתמול הנבחרת התחילה לשחק כשהוא היה על הספסל. כישרון יש, אבל כל אירופה כבר למדה את זה שיש לו סט מוגבל מאוד של פעולות, שלא לדבר שמשתמשים ביד שלו ככוונת לשלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 10:05 am 
Hall of Famer

דוגמא לחוסר המחויבות שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 10:12 am 
Junior

יש משהו שנקרא בכדורסל הגנה, שולי, נכון, אבל כשאתה לא מנסה אפילו למנוע מקלעי לזרוק והוא קולע שוב ושוב שלשות על הראש שלך, אני בטוח שחבריו לנבחרת לא מרגישים עם זה ממש טוב. דבר נוסף: העונשין המחורבן שלו, שמתאים לשחקן ליגה ז' ודופק לנו פעם אחר פעם משחקים(ואליפות אחת שלמה להפועל). שחקן מחויב היה עובד כל הקיץ על מה שהוא חלש בו ומשפר. הוא מסוגל לקלוע מ-3 ולא עושה שימוש מהטווח הזה ובכדורסל המודרני פשוט אין מקום ל-4 שלא זורק מ-3. אני מאוד אשמח אם יודיע על פרישה לפני תחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 10:37 am 
Hall of Famer

נו טוב , כנראה שאנחנו לא רואים באותה עין את פירוש המילים חוסר מחויבות ודמורליזציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 10:58 am 
מנהל פורום

אין ספק שליאור יכול וצריך לעשות הרבה יותר בעיקר בזמן שהוא משחק
אימונים אישיים וכו בזה אני מסכים עם אריה
יההי מעניין איזה השפעה תהיה לקאצי עליו, קאצי הוא מאמן ששואף להגיע לראש של השחקנים ותכנת אותו עבור המשחק בניגוד לסימונה שבא עם דיספלינה ומי שלא משחק לפיה עף לספסל
מצד שני כשליאור על המגרש אין מיליגרם אחד של מוטיבציה או מאמץ שהוא לא מביא ואל תתן לפרצוף האדיש והמחוייך שלו להטעות אותך. קורה ששלשות נכנסות אין דבר כזה "כוונת שלשות" לא צריך להפוך כל בדיחה של פרשנים לתיאוריה בכדורסל, לא התרכזתי כל כך בהגנה שלו במשחק הזה אבל עשיתי את זה בלא מעט משחקים לאורך העונה האחרונה, ההגנה שלו הרבה יותר טובה ממה שמקובל לחשוב, זיהתה את זה תוכנת סקאוטינג, לא האמנתי למה ששמעתי והתחלתי לבדוק בעצמי, וליאור כשהוא מתאמץ (אתמול הוא התאמץ) נותן הגנה מצויינת. כמובן שאפשר להפוך את ההגנה שלו לבדיחה אם המאצ'אפ שהמאמן בוחר עבורו הזוי.
בהגנת הפוסטאפ הוא עומד בזוויות נכונות שמנטרלות את רוב המהלכים האפשריים של החופר, הוא מחליף מהר מאוד ובא לעזור כשצריך
לפעמים העזרה היא סיכון אבל היי כדורסל לא אמרו להסתיים ב 0:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 11:04 am 
Junior

עצם העובדה שהריצה של הנבחרת הגיעה כשדוסון ואליהו, שהיו באנקר במשחקים הראשונים, היו על הספסל רק מוכיח את מה שאמרתי, הרכב הזוי שאדלשטיין המשיך איתו, למרות שאחרי רבע אחד של אליפות ראינו שזה לא זה. ומה הקשר ל"פרצוף", הבן אדם לא שומר ולא קולע מהעונשין וגם הגויאבות שלו נכנסות יום כן, יום לא, יום למה לא ולכן אפילו האפקטיביות ההתקפית שלו נעלמה. הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 11:20 am 
Junior

הוואל פשוט מדהים. מה שהכי הדהים זו דווקא ההגנה שלו, לא רק 7 החטיפות אלא היציאה המאד אגרסיבית שלו לפיק אנד רול של שרודר (או הרכז המחליף). הוא מספיק אתלטי ומהיר כדי לכסות טוב אחרי החסימה, ולרוב גם מספיק לחזור מהר ובזמן לשמור על הגבוה. ממש הגנה של איש אחד, ואפילו הוא לא ידע שהוא כזה.
מקל באמת הלך ראש בקיר במהלכים האחרונים, אבל ברמות האלה הוא הרכז היחיד שיכול לייצר לעצמו. אוחיון מריץ טוב מתפרצות, אבל אני לא בטוח שאיתו על המגרש היינו מנצחים. השאלה אם ארז מוכן לשקול אופציות אחרות, טימור בתור רכז (ולא סקנד) או אפילו הלפרין, שבירושלים גם בלי לקלוע הרבה פעמים הכניס הרבה סדר להתקפה. בכל מקרה מקל היה קשה לצפייה בסוף, כמעט רציתי שהוא יעשה את העבירה החמישית וייצא. מצחיק שאותו הדבר היה עם שרודר - שדי חרב את המשחק הגרמני (ב-12 הדקות שהוא על הספסל הגרמנים ניצחו ב-8). לא סתם כל ההפרש במחצית השנייה נפתח כשהוא על הספסל תוך משחק קבוצתי מרשים עם הרבה הנעת כדור סבלנית. מרגע שהוא חזר הנבחרת שלו כמעט לא קלעה, במידה מסויימת מזל שהוא לא קיבל את החמישית.
אנשים נסחפו פה בקשר לאליהו. זה נכון שהוא היה על המגרש בזמן הריצה של הגרמנים ברבע השלישי, אבל הוא גם היה חלק מהתצוגה המצויינת ברבע הראשון. הנבחרת מאד תלויה בו, אני מקווה שהוא ייתן הצגה באחד המשחקים הקרובים כמו שפניני נתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 11:23 am 
מנהל פורום

מדד פלוס מינוס לא יכול לבוא בפני עצמו, הרבה פעמים המדד הוא מלכודת
במקרה הזה הוא אכן משקף, לשני השחקנים היה יום עם פוקוס נמוך בהתקפה ומאצ'אפים מחורבנים בהגנה
מכאן ועד לשים שחקן באסלה ולהוריד את המים הדרך ארוכה מאוד
ליאור שחקן התקפה מבריק עם ובלי כדור, באמצ'אפים נכונים הוא שומר מצויין
הוא ריבאונדר נפלא בכדורים קשים, איפה שיש הרבה ידיים על הכדור, הוא זריז ומדוייק יותר מהריבאונדר הממוצע
ליאור נכון להרכב הזה הוא השחקן שלישי/רביעי בחשיבות שלו לנבחרת בשני צידי המגרש, כן גם בהגנה הוא חשוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 11:33 am 
מנהל פורום

דניאל כתב:
הוואל פשוט מדהים. מה שהכי הדהים זו דווקא ההגנה שלו, לא רק 7 החטיפות אלא היציאה המאד אגרסיבית שלו לפיק אנד רול של שרודר (או הרכז המחליף). הוא מספיק אתלטי ומהיר כדי לכסות טוב אחרי החסימה, ולרוב גם מספיק לחזור מהר ובזמן לשמור על הגבוה. ממש הגנה של איש אחד, ואפילו הוא לא ידע שהוא כזה.
מקל באמת הלך ראש בקיר במהלכים האחרונים, אבל ברמות האלה הוא הרכז היחיד שיכול לייצר לעצמו. אוחיון מריץ טוב מתפרצות, אבל אני לא בטוח שאיתו על המגרש היינו מנצחים. השאלה אם ארז מוכן לשקול אופציות אחרות, טימור בתור רכז (ולא סקנד) או אפילו הלפרין, שבירושלים גם בלי לקלוע הרבה פעמים הכניס הרבה סדר להתקפה. בכל מקרה מקל היה קשה לצפייה בסוף, כמעט רציתי שהוא יעשה את העבירה החמישית וייצא. מצחיק שאותו הדבר היה עם שרודר - שדי חרב את המשחק הגרמני (ב-12 הדקות שהוא על הספסל הגרמנים ניצחו ב-8). לא סתם כל ההפרש במחצית השנייה נפתח כשהוא על הספסל תוך משחק קבוצתי מרשים עם הרבה הנעת כדור סבלנית. מרגע שהוא חזר הנבחרת שלו כמעט לא קלעה, במידה מסויימת מזל שהוא לא קיבל את החמישית.
אנשים נסחפו פה בקשר לאליהו. זה נכון שהוא היה על המגרש בזמן הריצה של הגרמנים ברבע השלישי, אבל הוא גם היה חלק מהתצוגה המצויינת ברבע הראשון. הנבחרת מאד תלויה בו, אני מקווה שהוא ייתן הצגה באחד המשחקים הקרובים כמו שפניני נתן.

היציאה האגרסיבית של האוול היא גם מתכון להרבה עבירות. במשחק אתמול זה היה יותר עניין של מזל. לאורך זמן זו תהיה הגנה בעייתית כי ישרקו לו פאולים במהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, idpwf1 ו 79 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: